/2023/ - Kehitysmaa

Ongelmat, Ideat & Toiveet

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(5.61 KB 240x205 entunne.jpeg)

Kehitysputki Anonyymi Admin 18.01.2023 (Ke) 11:01:41 No. 1
Kehitysputki. Lisää bugit/kehitysideat tähän lankaan. Päivitysputki - Backendissä olevat muutokset - Seuraavan version päivitys. 80% valmis - Alla olevat bugit (osa korjautuu päivityksen yhteydessä) Tiedossa olevat ongelmat - suomennoksia - Rullaava 404 sivu - banneri ruletti - Langan postin infoboxin (erityisesti jos tiedosto) optimointi. Kuvakkeiden pienentäminen tai/ja muualle siirtäminen. - Tyylit latautuu erittäin vammaisesti - upotteet (mahdollinen thumb tjs.) - mobiili versio * Thumbit skaalautuu * Postauksen infoboxista puuttuu esim. aika. * yläpalkin siivoaminen * lainauksen klikkaaminen näyttäisi postauksen lainaajan postauksen yhteydessä tai hoveroiden. * Asetukset valikko puuttuu * Pikavastaus peittää kaiken - futaba - Siirrä postauksen lauta /ukko/:ssa postauksen yhteyteen jonnekkin. - Näkyvä SÄGE! - local time ei toimi - Spämmi checkerin optimointi. - Raportoidessa joku "Raportti lähetetty" ilmoitus
(53.44 KB 711x847 ClipboardImage.png)

Sneak peak päivitettyyn versioon. Kyseisessä kuvankaappauksessa on mobiiliversio Huohotus 2.0 teemasta.
Muokattu viimeeksi käyttäjän REDACTED toimesta 18.01.2023 (Ke) 11:40:25.
No jopas on.
nchat :B
(17.37 KB 300x188 1438620076664.jpg)

>>4 missä?
>>5 ei missään kun se oli toive
ERITTÄIN TÄRKEÄ: voisitteko sen laittaa asetuksista niin että kun avaat kuvan langassa (et välilehteen) niin se kuva skaalautuis jotta se mahtuis näytölle? lievästi sanottuna ketuttaa avata joku kuva /ukossa/ eikä se mahdu näytölle, pitää skrollata ylös ja alas että näkee sen toki sen vois aina avata uuteen välilehteen niin sillon näkyis kivasti sopivasti mut ei aina masentuneena jaksa painaa hiiren rullaa ja vaihtaa välilehteä... nii, "fit expanded images to screen" oli settingseissä roskalaudalla se mitä tässä yritin ajaa takaa, maksimit vaivaa oon välilehti, sulkekaa mut
(1.08 MB 939x498 182913.png)

>>9 ei suljeta :3
>>9 Laita kuvien hoverointi päälle, skaalautuu eikä tarvi klikkailla auki. Bugaa vaan sen verran että joskus voi mennä ruudun reunan yli.
Yritän pitää tarkemmin silmällä mutta vaikuttaa ettei uudet bannerit jotka on tehty rebootin jälkeen näy bannerikierrossa.
nchat
Rikoksien myöntämisestä väh. viikko bannia.
>>32 mihin viittaat?
Niin en tiiä muista mutta olen tottunut tuohon mobiilihomoilunyymärin ominaisuuteen että poustausviittausta näpäyttäessä se näyttää öööö "hoveroituna" sen postauksen, mutta mitä jos vaikka tuplanäpäytyksellä pääsisi siitä poustausviittauslinkistä itte siihen poustauksen kun nyt se ei ainakaan itellä toimi ikinä vaikka miten näpyttelisi. Muuten olen ihan tyytyväinen kun en paremmastakaan tiedä. Vastausikkuna tosiaan vie kaiken tilan mutta en minä tiedä, ei ehkä mobiilihomoillessa muutenkaan jaksa mitään postausmaksimeita vetää että viittaisi varsinkaan moneen viestiin samassa jne. ja kun ei ole nyymärikuvakansiotakaan puhelimella tietenkään.
>>34 Vaikka kyllä minä tiedän että riksha vaan normoilee eikä päivitä mitään enää ikinä haha
>>35 mitä sää kiukuttelet, älä kiukuttele


Forms
Delete
Report
Quick Reply