/2022/ - 2022

Ongelmat, Ideat & Toiveet

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(173.72 KB 1480x1480 EnsYKKlXIAEIJ20.jpg_large.jpg)

Kehityskeskustelu Anonyymi Laudan omistaja 06.05.2022 (Pe) 20:46:28 No. 8
Siirryimme siis käyttämään uutta lautasoftaa joka vaatii vielä hieman säätöä. Tarkoituksena on luoda oikeanlainen chani-tunnelma. Tiedossa olevat ongelmat - SSL - suomennoksia - Rullaava 404 sivu - banneri ruletti - mp4 thumbit - Langan postin infoboxin (erityisesti jos tiedosto) optimointi. Kuvakkeiden pienentäminen tai/ja muualle siirtäminen. - Tyylit latautuu erittäin vammaisesti - upotteet (mahdollinen thumb tjs.) - mobiili versio * Thumbit skaalautuu * Postauksen infoboxista puuttuu esim. aika. * yläpalkin siivoaminen * lainauksen klikkaaminen näyttäisi postauksen lainaajan postauksen yhteydessä tai hoveroiden. * Asetukset valikko puuttuu * Pikavastaus peittää kaiken - (you) -> (sinä) - Langun preview -> 3 postausta - futaba - Siirrä postauksen lauta /ukko/:ssa postauksen yhteyteen jonnekkin. - [code] tag - Näkyvä SÄGE! - severin kello on päin... - local time ei toimi - Spämmi checkerin optimointi. - Raportoidessa joku "Raportti lähetetty" ilmoitus
Muokattu viimeeksi käyttäjän REDACTED toimesta 26.05.2022 (To) 19:00:33.
Mitenkä täällä edes vaihetaan tyyliä? En löytänyt asetuksista.
>>9 Kappas mobiili teemassa on bugi. Sen saa valittua jos mobiilin forcettaa väliaikaisesti tietokonesivustoksi.
>>10 En minä ees ole puhelimella, mutta tajusin, että toi asetuslaatikko on rullattavaa mallia ja teemat löyty pohjalta, haha.
Mut nyt kyl häirittee, kun näkyy lautanäkymässä niin kamalasti postauksia, eikä sitä vanhaa kolmea. Saisko tälle muutosta tai asetusta, että saa itte laittaa?
>>12 Siis langan vastauksia näkyy paljon.
Postauksessa nimen vieressä lukee (You) eikä kotoperäisesti (Sinä)
>>14 Aloituspostauksessa lukee, että suomennoksia puuttuu paljolti.
>>13 Itteekin häiritsi, mutta sitten taas ukkonäkymässä ylimmässä langassa näkyi vain 3 viimeistä, seuraavassa langassa useampi. Kai tuokin on joku bugi, mutta en kyllä löytänyt asetuksistakaan mitään. Kai tuon saa jollain skriptillä itte korjattua myöhemmin.
Kaikki uusi pelottaa ja vituttaa. Miten saan vanhan teeman takaisin?
>>17 Tuolla on toi windows95, se on tarpeeksi vanha.
Mikäs tuo tiedostojenpoustauksen kokoraja oikeasti on? En saanut postattua viittä alle megan kuvaa piirtolankaan ja "pyyntökokoraja ylitetty" kuitenkin jo vain yhden 2,07mb kuvan kanssa. Sähläsin useammankin kerran ja totesin että viestin poisto onnistuu oikein kivasti, mutta ehkä tuohon tarvitaan joku aikaraja kuitenkin.
>>19 hahatin kun kokeilin tuota teemaa, ei helvetti, aivan mainio, alapalkkia myöten.
tärkein kysymys: tuleeko nchat takas?
>>12 Se olikin jäännyt johonkin absurdeihin lukuihin. Nyt luultavasti se pitäisi olla se normaali 3.
>/b/ - Arvaamaton >Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans Ei mielellään tuollaista ;_;
Futaba-tyyli puuttuu en pysty lautailemaan ilman Times New Romania
>>25 Niin, viestii ehkä uusille tulijoille vähän vääränlaista mielikuvaa.
Ukossa ei näy miltä laudoilta langat on.
>>26 Itte opiskelin hakkerikoodariksi googlen kanssa kun halusin noi lankojen väliset "väliviivat" isommiksi niin samalla tyylillä ainakin vammatyyliin voi vaihtaa ite fonttia kun laitat asetusten css-laatikkoon tämmösen: body { font-family: times new roman;}
(51.92 KB 1467x705 lauta.PNG)

>>29 jo näyttää paremmalta
>>30 Päästään kohta varmaan modetiimiin, huh hels
Saisko ES? Missä ES?
>>32 Täällä juodaan vain teetä, oikealla tavalla haudutettuna.
Mikäs muuten on bumplimit täällä oletuksena, itestäni 250 (tai 247 mikä viimeksi oli) olisi ihan ok vieläkin, vanhasta tottumuksesta.
Vakioteema välähtää sivua päivittäessä muutaman kymmenen millisekunnin ajan ennen kuin asetettu teema latautuu. Ainakin mobiilihomona näin, ja tuo on aika rasittavaa.
>>33 Hauduttamista ei oikein kyl voi tehdä väärin, kun se on passiivista tekemistä, jossa hautuminen tapahtuu itsestään.
>>36 Sen voi ja se usein tehdäänkin väärin.
hahaaaa!!! >Mediatiedostoja kappale määrä >kappale määrä
>9 viestiä ja 5 kuvia jätettiin pois
>>35 Olen samaa mieltä. Mutta eiköhän tuo saada fiksattua kuha kerkeää. >NodeJS on ihan saatanan rasittava operoida
>>40 Voitko joskus listata top3 nyymärimeemit?
>>41 Ei kai niitä niin montaa ole?
(486.90 KB 1000x1250 1466875102297.png)

>>41 pasi kisu, tmop, aivovamma perseessä mun henkilökohtaiset suosikkini
tämmösen heitti
Mielestäni /ukko/n lautaotsakkeet saisivat kyllä olla huomaamattomampia. Vähintäänkin pienemmällä fontilla.
(1.69 MB 1915x915 ClipboardImage.png)

>>46 Tämä ja sit hakutoiminto olisi kiva ja kuvien "hoverointi" kusee silleen että se ei pysy ruudun sisällä vaan menee reunan yli, jää myös yläpalkin alle. En tiä kuinka moni sitä täällä käyttää, mutta ihte tykkäsin katsella sillä kuvia joita ei ollut tarkoitus sen tarkemmin tarkasteltavaksi.
Mutta jotta ei jäisi epäselvyydeksi niin Omistaja nimeäisitkö itsesi? Oletko kenties joku nyymichanin entinen ylläpitäjä/mode, vai oletko täysin uusi entiteetti, ja jos olet niin millä nimimerkillä sinut tunnistaa?
>>49 Eiköhän se riskha siellä postaile.
>>49 https://youtu.be/xW1_u5GF8uM tämmönen hyypiö, tossa vidiolla on aika kattava cv sen lautatouhujen osalta.
>>51 Aika jännä upotesysteemi. Olisi kyllä kiva, jos peukalonkynsi videosta olisi jotenkin sisällytetty myös.
>>51 sweet
(136.75 KB 381x299 meta.gif)

paljonko tiedoston enimmäiskoko on?
>>52 Ainaki 4keharissa on sama, ihan kätsy silleen ettei turhaan vie kaistaa thumbnaileilla mutta sit ei nää yhellä silmäyksellä että mikäs. Tosin ei ennenkään nähnyt klikkaamatta upotteen nimeä.
>>8 Kiinnostaako sua ikinä avata mistä haasteet johtuu esim. MP4 thumbien kanssa? Itekkin pyöritän sivustoa ja vituttaa MP4-thumbit kun en tiedä miten saan ne näkymään oikein.
Saisko ton vitun ruman hide-napin yhtään pienemmäks?
>>59 Ihan yleisestikin kyllä noita nappuloita vois pienentää.
Mobiilihomoillessa näköjään peukalonkynsistä syödään ainakin ylä- ja alareunat pois, pikkuvika mutta onpahan ilmoitettu.
(837.88 KB 540x360 Lumigo.mp4)

Test
>>51 >>55 Ehdottomasti kätevämpi kuin mitä se oli ennen ja toivonkin että tässä lautapäivityksien suhteen mennäänkin neloskanavan suuntaan mutta suomennettuna.
Olisi kiva, jos viittauksissa olisi myös (Sinä), kun joku viittaa postaukseeni.
nchat?
>>66 Mitä sillä tekee, kun ei sitä kukaan käyttänyt koskaan?
>>67 Onhan se tärkeä osa chanitunnelmaa.
>>67 käytetäänhä, ja siellä käytiin monet keskustelut borutosta
>>69 Ei siellä koskaan ollut ketään kun itse kävin kurkkimassa.
>>67 Kari?
Ehdottaisin, että /ukko/ssa langan lauta laitettaisiin joko tiedosto- tai otsikkorivin alkuun, ettei veisi turhaan vertikaalista tilaa.
Saadaanko kuvakkeet jossain vaiheessa? Siis ne missä oli lorttia, peukkuja ylös ja alas, pasi ja sen semmosta. Sit kans vähän kaipais näkyvää sagea ehkä.
>>73 Ihan mahdollista. Lisäilen jonon jatkoksi.
>>73 Näkyvä sage aiheuttaa turhaa ulinaa, näkymättömäksi vaan.
>>40 Eräällä Lynxchania käyttävällä laudalla teeman lataus on toteutettu siten että selaimessa asetetaan keksiin haluttu tyyli ja nodeen on lisätty endpointti /themeLoader.css joka sylkee @import(tyyliKekseistä); Näin sen saa toimimaan ilman javascriptiäkin.
>>75 Tai kenties käyttäjän valinnan alle? On se ihan pätevä retorinen keino foorumilaisten kurmottamiseksi ja muutenkin.
>>77 >käyttäjän valinnan alle Ei toimi. Se ei estä muita käyttäjiä valittamasta siitä langoissa vaikka se on itselläsi pois käytöstä. >ihan pätevä retorinen keino foorumilaisten kurmottamiseksi Niin sehän oli sitä "takaisin foorumille"- spämmiä tai vastaavaa ilmoittamista? Se nyt ei eroa yhtää siitä jos joku tulee tarkoituksella paskapostaamaan laudan käyttökelvottomaksi kunnes kyllästyy tai saa bannit. Mielestäni sagen voisi jättää sinne historian puolelle.
>>78 >Mielestäni sagen voisi jättää sinne historian puolelle. Ei nyt aleta aseistariisumaan, sota tulossa (hybridivaikuttaminen jo käynnissä, esim. viestisi ja megaforcelanka) ja kaikkea. Viestin raportointi on vähän kuin ilmaiskun tilaaminen, mutta sillä erotuksella että lentäjämodet on taju kankaalla maan pinnalla.
>>78 Ei kun tarkoitin, että postaaja saa päättää näkyykö se vai ei. Hyvä niille mielestäni on suoraa sanoa, ettei niiden tavanomaista paskapostailua suvaita täällä. Ja hyvä myös, jos se huomioidaan.
(102.98 KB 649x682 nc_logo.png)

piirsin joutilaana tuon logon pikkusen isompana piirsin käsivaralla niin ei mitään vektorikamaa mutta vähän tarkempi ku tuo nykynen jonka croppaus paskatti sunnattomasti
>>82 Kiitoksia tuhannesti. Yritin etsiä tuota samaa logoa serverin nurkilta ja backupeista mutta tuloksetta. Minusta tuo logo on juuri sopiva.
>>76 Jaahas, hyvä löytö. En ehtinyt vielä itse syventyä tuohon sen tarkemmin mutta tuota pitää testata.
>>34 Näytti olevan 500. Vaihdoin sen takas tuohon 250.
>>80 No sitten sanot suoraan, ei siihen tarvitse ylimääräistä huomiota herättävää näkyvää sagea. Se mitä varmaan enemmänkin etsit tällä on Redditin ominaisuus, downvote. Ylilaudallahan on periaatteessa käytössä sen upvote-versio jossa voit antaa toisten viesteille näkyvyyttä.
>>86 En minä haluaisi niin paljoa vaivaa nähdä niiden takia. Mielestäni ei kovinkaan verrattavissa reddit-hommeleihin.
>>87 Molemmilla osoitetaan paheksuntaa tai alentaa viestiä ja sen sisällön arvostusta jottei se nousisi.
(123.80 KB 588x430 ClipboardImage.png)

Kellonajoissa on jotain mätää kyllä taas kun viestiviittausta esikatsellessa näkyy oikein. Niin ja sit toi sivuston kuvake olisi kiva, en tiedä miksi sitä pitäisi sanoa. Tuommoinen ikoni mikä näkyy mm. selaimen välilehdessä. Vanhassa nyymärissähän oli pasikisu.
>>90 Itellä kyllä näkyy aikaleimat oikein joka paikassa. Tai se kello siis ei oo oikeessa, mutta kuitenkin.
>>91 Itellä näkyy normisti esim. 13.05.2022 (Pe) 15:05:01 Mut esikatselussa 05/13/2022 (Fri) 15:05:01
(78.06 KB 561x571 nyymiskän ajan rakenne.png)

>>92 Paitsi näköjään kun tekee uuden postauksen niin menee jenkkimuotoon.
>>93 testipostaus
(98.84 KB 779x748 nyymiskän ajan rakenne2.png)

>>93 >>94 Kun päivittää langan tai avaa sen uudelleen niin on vanhat postaukset oikeassa muodossa mut uus postaus menee taas väärään muotoon.
Itellä näkyi nyymärin auetessa lähes kaikki vanhan nyymärin postausten aja tuommosena nan:nan-mössönä mutta uudet postaukset oikein (en kyllä tarkistanut että oliko oikea aika, mutta numeroina kuitenkin) mutta tänään taas näkyy tämänpäiväiset postaukset nan:nan-mössönä. Miten lautasofta määrittelee nuo suosituimmat alalaudat, viimeaikaisten postausten perusteella vai?
Ois kiva jos paska/seksivammapostausta raportoidessa tulis joku varmistusviesti siitä että raportti on mennyt läpi kun siinä on toi captcha ja kaikki, vaikka väärästä käptsästä tuleekin virheilmoitus tietty.
>>90 mul on kello 3 tuntii jälessä
Sit joku vammais/spamminesto toimintaan mahdollisimman pian kiitos.
>>115 Tässä pitäisi olla joku advanced spämmin esto härveli. Mutta noi säädöt voi olla hieman perseellään.
Pyyntökokoraja ylitettty jos yritän postaa /b/hen kuvaa.
>>120 Minkä kokosta fiilua yrität postata
Yläpalkissa vissiin on listattuna suosituimmat laudat, kun asiaa tutkin. Saisko siihen kaikki laudat tai mahdollisesti itsevalittava lista?
>>123 Voit lisätä itse niitä painamalla tähti nappia.
>>124 Missä tämmöinen tähtinappi on?
>>125 Ei, kun löysinkin. Alalaudan sivulla, laudan otsikon jälkeen.
Haluan sivun, josta näkee kaikki bannerit ja haluan, että saan kopioitua bannerin linkin bannerista laudalla, eikä tarjoaisi vaan tuota randomBanner.js:ää kopioidessa.
>>127 Ihteeni hahatuttaa noi vanhatkin bannerit kierrossa mitkä ei löydy kummastakaan bannerialalaudan linkistä. Ois kyllä hyvä joku mistä näkis ihan kaikki mitkä on kierrossa.
>>128 Ja eihän noi linkit ees toimi, kun näyttää 404:sta.
>>129 Hmmmmm totta mutta ennen tuhoakaan niissä ei näkynyt noita kaikkia mitä nyt pyörii.
>>130 Juu, ei, eikä niitä ennen käsittääkseni pyörinytkään.
(30.03 KB 600x100 1651301674080.png)

(53.82 KB 604x104 1652015216237.png)

(27.11 KB 600x100 1652015596200.png)

>>131 Just esimerkiksi näitä kolmea banneria en todellakaan muista sieltä edellisestä systeemistäkään missä pystyi suoraan pisteyttämään bannereita ja niitä sai määritellä alalautakohtaisiksi. Tietty en edes autistina välttämättä muista 100% jokaista banneria sieltä ja uushomo kun olen niin tulin tänne vasta puoli vuotta avajaisten jälkeen mutta kuiteski. Olisiko nämä jotain mitä tehtiin ennen kuin se edellinen pisteytyssysteemi tuli? Muistaakseni sieltä jäi sitten kaikki tai ainakin suurin osa päätymättä kiertoon kun tuli tuo nykyinen systeemi.
>>132 Siellä on myös kierrossa joitakin tosi vanhoja joita löysin severin nurkasta.
>>134 Tämmöstä epäilinkin, jee.
se foorumiapina spämmii taas
Pitkän langan lyhentimen tarve olisi suuri, nyt kun joku nosti tuon /av/-langan /ukko/ssa.
Fooruminuolen vois pistää pois päältä. <eli tämän näin
pitäiskö kooditagien muka toimia vai riippuuko alalaudasta?
>>139 Näköjään riippuu. Onko jokin syy miksei näitä ole pistetty päälle joka laudalle?
>>140 Nyt pitäisi toimia kaikkialla.
Nimikenttään jää teksti pysyvästi vaikka kuinka monta kertaa tyhjentää ja postailee. Testasin SAGE!-hommia kerran ja siinä se möllöttää aina vaan.
>>142 Aikahyvä uushomoansa. En lähtisi korjaamaan.
(188.84 KB 364x652 ziiip.png)

>>144 Nyt kun mainitsit, niin poistin ratkaisuni, ettei foorumilaiset sun muut uushomot pääse jyvälle. Hähää!
>>145 Onneksi dekryptasin viestisi aiemmin ja omaksuin näin hakkeroinnin salat enkä jäänyt sisäpiirin ulkopuolelle.
Hoveroidessa launattavaa viestiä näyttäs päivämäärä olevan muodossa MM.DD.YYYY


Forms
Delete
Report
Quick Reply