/2020/ - Kehitysmaa

Ongelmat, Ideat & Toiveet

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(12.24 KB 286x143 bannit.JPG)

Anonyymi 10.10.2021 (Su) 23:16:12 No. 176
Ihan vaan vinkkinä modeille että jotkut eivät välttämättä edes tajua tulleensa bannatuksi tällä sivustolla kun bannien tilalla tulee vain kuvan kaltaista virhe-ilmoitusta, esimerkkinä nyt vaikka tuo jonkun saama "Mitä kohtaa lauseessa "Discordien linkkaamisesta ja ruinaamisesta saa bannit" et ymmärrä?" on aika hankala ymmärtää kun et edes näe koko viestiä missään vaiheessa muutenkuin käymällä tarkistamassa ja olettamassa sen tuolta banneista itse.

En tiedä miten pitkään tuo on ollut mutta tiedän vain sen että se on ollut jo useita vuosia ja itselläni meni aikanaan tuon tajuamisessa hetki.

Ei mulla muuta.
Varjobannit on hauskoja.
>>177
nauratko joka kerta?
>>178
Kylhä se jotain kertoo kun modemies ei huulipunallaan kirjoita.
>>179
>>177
Tai sitten banniosio on vain rikki eikä ketään ole korjannut sitä pariin vuoteen kun kehitysmaankin pitäisi olla jo ens vuonna /2023/ ja vieläkin pyöritään /2020/. Herättää vain ajatuksen siitä että mahtaakohan kukaan edes olla kehittämässä/korjaamassa asioita täällä kun kaikki uudistustoiveet yms torjutaan samantien tai keksitään tekosyitä kuten "varjobannit". Vedetäänkö johto pois seinästä viimeistään silloin kun sivustolle tulee sellaista vahinkoa johon oikeasti tarvitaan korjausta eikä asia hoidu vain boottaamalla systeemiä.

Huvitti myös ajatus siitä että miksi edes käyttää aikaa bannisyiden kirjoittamiseen kun sitä ei kuitenkaan näe?
pelkäätkö kovia ääniä? pelkäätkö ihmisiä?
>>186
kyl se toimii ja modetkin tahtoo pysyä anonyyminä ettei tule maalittamista ja miksi sagetat omaa lankaasi vitun homo?
>>188
>kyl se toimii
Miksi se sitten ilmoittaa aloituspostauksen kaltaista virhettä kun olet bannittu vai onko se nyt korjattu viimeisten kuukausien aikana?
>modetkin tahtoo pysyä anonyyminä ettei tule maalittamista
Eikö sitä saa muka anonyymisti bannittua? Ehkä siinä olisi uudistuksen/korjauksen paikka ja Persnetto jos nyt enää edes on modena/pyörii täällä on paskat niskaansa ansainnut koska ei banninut ihmisiä tasapuolisesti vaan antoi tiettyjen postaajien riehua vapaasti kuin naapurin lapset ja potki muut jotka edes yrittivät samaa tai sanoi/valitti tästä. Ehkä ne moden hommat ei ole kaikille tarkoitettu.
>miksi sagetat omaa lankaasi vitun homo
Koska voin, pystyn ja haluan vitun homo
Sitäpaitsi jos esimerkiksi jatkuva muiden käyttäjien aggroaminen ja lankojen kopioiminen ylilaudalta on kiellettyä niin eikö sen pitäisi lukea säännöissä? Muistaakseni Itse Valtiaissa Mauri Pekkarinen teki hyvän huomion siitä että hänen pitäisi saada heiluttaa kättään ihmisten silmien edessä koska sitä ei ole erikseen lailla kielletty
pelkäätkö kovia ääniä? pelkäätkö ihmisiä?
>>191
Ei pitäisi, jos ei siltä tunnu.
(31.48 KB 381x265 kek.JPG)

>>191
Taisi se satunnaisesti heitetty kalikka osua kohdalleen
pelkäätkö kovia ääniä? pelkäätkö ihmisiä?
pelkäätkö kovia ääniä? pelkäätkö ihmisiä?
(160.96 KB 840x422 kuva 1.png)

(121.99 KB 710x487 kuva 2.png)

(151.06 KB 758x411 kuva 3.png)

Näitä erilaisia virheitä löytyy ympäri Nyymichania mutta tässä nyt taas yksi jonka olemassaoloon en ole aikaisemmin kiinnittänyt huomiota. En nyt viitsi tehdä tälle omaa aihetta joten:

Totesin linkatessani aikaisemmin olemassa olevia lankoja aloituspostaukseen joita nyt tunnutaan tekevän ihan vain roskaamisen merkeissä vähän väliä.

Ollessasi /b/:n ensimmäisella sivulla katsot lankaa >>571689
kuva 1)
>lanka >>571665 on aloituspostaus ensimmäisellä sivulla kuten >>571689 ja näyttää langan sisältämät postaustiedot normaalisti kuten pitääkin
kuva 2)
>lanka >>571418 on aloituspostaus toisella sivulla ja ei näytä langan sisältämiä postaustietoja laisinkaan, pitäisi toimia samalla tavalla kuten kuvassa 1
Kuva 3)
>Avatessasi langan >>571689 lanka >>571665 ei näytä postaustietoja kuten kuvassa 2 koska tämä lanka on toisella sivulla/eri langassa
>>198
opettelitko vielä sitä luetunymmärtämistä? pelkäätkö kovia ääniä? pelkäätkö ihmisiä?


Forms
Delete
Report
Quick Reply