/2019/ - 2019

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(60.05 KB 431x300 128413344363.jpg)

Anonyymi 02.04.2019 (Ti) 09:19:02 No. 2
Toivoisin, että nyymiskä pysyisi poliittisesti neutraalina eikä julkaisisi vaalimainoksia. Myös käyttäjien harjoittamaa vaalimainontaa voisi suitsia, jos sitä tulee merkittävästi. Ainakin jossain välissä oli niitä sinisten kätyreitä, jotka tulivat mainostamaan.
(363.37 KB 1266x835 firefox_2019-04-02_12-53-55.png)

>>2
Tuskin tulee tapahtumaan.
No ylläpidon poliittista kantaa ei kukaan ota vakavasti, niin sillä niin väliä, vaikka mieluummin itsekin olisin tuota näkemättä tuossa tilaa viemässä. Sama juttu niitten poliittisten lankojen kanssa, ei juuri kiinnosta, mutta en minä sensuuria toisaalta kannata.
miks toi ei blokkaannu ublock originilla?
test
>>5
blokkaantuki mut siin kesti jostain syystä vähän. puhelimella en tosin saanu blokattua.
>>4
Ei itteänikään juuri ihmisten poliittiset kannat kiinnosta ja osittain juuri siksi en haluaisi tänne mainoksia siinä poliittisessakaan yhteydessä. Poliittisissa langoissakaan ei mitään vikaa ole niin kauan kuin ne eivät ole vain suoraa mainostamista. Poliittinen keskustelu on siis ihan ok, mutta vaalimainosspämmiä lankojen muodossa en haluaisi katsella.
oli tarkoitus äänestää piraattia, mutta nyt menee ääni muualle
Normaalien poliitikkojen laitto päättämään internetasioista on sama kuin pistäisi piraatteja päättämään tieuudistuksista ja -kunnostuksista.
t. kosmopoliitti
Aattelin olla sen enempää kirjoittamatta aiheesta koska joka kerta NC:ssä on ollut logo muistuttamassa ketä on oikeasti Internetin ja nyymichanin puolella. Seuraavat eurovaalit on ne tärkeimmät ihan vain koska artikla 13 jne…

Mutta jep vois väkertää jonkun napin mikä hidettää tuon logon.
>>11
Höpöhöpö. Anna olla vaan. Ei netissä tarvi kaikkia miellyttää.
Kenen joukoissa seisot jne.
>>11
Aika helppo kyllä hidettää iteki, jos käyttää mitään mainostenesto-ohjelmaa (eikö joku muka käytä?), niin sinänsä näkisin hidetysnapin suht tarpeettomana, mutta jos huvittaa väkertää, niin mikäs siinäkään sinänsä.
>>11
mä olin käsittäny niin ettei noi piraatit enää mitään järkevää tee jos ny koskaan on mitään edes tehny. eikös ne jonku feministipuolueen kanssa halunnu yhdistyä mut muuta en niistä ole kuullut.
(26.04 KB 199x200 Hitlerportraightwolf3d.png)

Nyymikanaatti kannataa Adolf Schicklgruberia sillä hän olisi passittanut meidänkaltaisemme leireille normoutumaan tai tuhoutumaan.
>>107
keskittäkää mua, oon nyymi…


Forms
Delete
Report
Quick Reply