[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/2018/ - Kehitys

Ongelmat, Ideat & Toiveet
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1532512847235.jpg (72,41 KB, 530x600, e6e363c9.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.131

Ymmärrän ja arvostan sitä, että pitäydytte pääosin vanhan laudan ulkoasussa ja hengessä, mutta miksi pakotatte käyttäjille niitä paskoja vanhoja ominaisuuksia? Esim. samaa kuvaa ei voi postata uusiksi, ilmoituksia ei ole ja tuo vitun banneri vituttaa.

Lisäksi teillä on /meta/, mutta sitten joku random /2018/-alalauta jossa keskustellaan se mitä varten /meta/ on. Niin ja mukava tulla tänne kun kaikki vittuilee kaikesta eikä kerro miten voisin korjata tämän viallisen lautanne käytön. Ihan tulee teistä Apple mieleen. Puhelimessa suunnitteluvirheitä antennissa niin Applen vastaus oli, että "pidätte sitä puhelinta kädessä väärin". Sama täällä. Lauta tehty päin vittua ja käyttäjän vika kun ei tajua miten bugit ja purkkaviritykset toimii. Jaksoin olla täällä tasan 58 minuuttia. Palaan takaisin ylilaudalle. Moro.

Kuvankin piirsin vain siksi, koska samaa ei voi postata monta kertaa. Vihaan hommahopopakotusta, mutta ei toimi niin ei.

 No.133

Ei me tollasta vitun idioottia tänne oltais haluttukaan.

 No.134

>>133
Mikä teitä vaivaa? Haukutte ja vittuilette kokoajan kaikille. Luuletko, että kiinnostaa joku sun kaltainen uushomo jonne itkemässä kaikesta. Ime paskaa vitun neitsyt läski. Muista, että sulla ei ole mitään ihmisarvoa ja kukaan ei muista sua kun kuolet vitun paska. Itse vain suljen tämän välilehden ja jatkan elämääni. Toivottavasti sun elämä menee sieltä pohjalta niin vitun syvälle kuin voi. Hajoa paskaasi hintti.

 No.135

>>134
hshs

 No.136

Huhhels ei tiedä metan ja 2018 eroa.

 No.137

>Esim. samaa kuvaa ei voi postata uusiksi
Jos haluat postaa saman kuvan uusiksi teet siitä duplikaatin. Hillitsee spammia. Miksi edes pitäisi postaa sama kuva uusiksi kerran se laudalta jo löytyy?

>ilmoituksia ei ole

Mitä niillä tekee nyymichanissa kun kuitenkin kaikki langat luetaan ja rimputellaan f5 jatkuvalla syötöllä.

>tuo vitun banneri vituttaa.

Ole hyvä ja tee itse parempia. Niitä voi kaikki tehdä.

 No.140

Jaahas, tämmöstä taas vaihteeksi.

Täytyy tässä mainita alkuun että NC ei kilpaile ylilaudan kanssa, jos meidän laudat (kuten /2018/ ja /meta/) eivät kelpaa herralle, se on ikävää.. Ellei tietysti käyttäjiltä ala tulemaan enemmän ilmaisua että kehitys ja meta halutaan yhdistää.
Mitä laudan ominaisuuksiin taas tulee, NC:n softan kehitys on ollut jäissä jo pidemmän aikaa ja uusia ominaisuuksia ei ole suunniteltu toistaiseksi, ainakaan tälle alustalle.


Mitä tulee vittuiluun, tämä taitaa olla teidän oman asenteenne seurauksia.
NC:n politiikkaan kuuluu että pyrimme olemaan sensuroimatta ihmisiä niin paljon kuin lain ja maalaisjärjen puitteissa mahdollista.
Eli, vittuilu on asia jota emme sensuroi, kuten tätäkään lankaa ei sensuroida vaikka onkin ikävää luettavaa.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]