/2017/ - 2017

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(48.32 KB 987x377 ylisyöpä mm totta.JPG)

Anonyymi 28.04.2017 (Pe) 20:59:03 No. 49
tuleeko ilmiannot perille jos on bannattu? mulle tuli tällainen näkymä

tuo on samal aika hauska tällee:

>"ylisyöpä!!"

>"mm, totta"

haha
Kyllä tulee. Mutta tiedoksesi että vaikka joku aihe olisikin käsitelty jo ylifoorumilla niin se ei tarkoita että se on automaattisesti nyymichanissa kielletty aihe. Tietenkin kaikki jonneilut poistetaan mutta kuten huomaat niin tuokin lanka on saanut ihan kivasti vastauksia eikä se aiheuttanut mitään ylitse tursuavaa paskatusta nyymichanilaisissa joten en näe että siinä langassa on mitään vikaa.
>>50

Hyvin sanottu, Persnetto! Nyt vähän jarrua noille foorumisyöpähuutelijoille.

Modet saisivat ottaa enemmänkin kantaa chanitunnelmaa pilaaviin ilmiöihin kuten foorumisyöpähuutelijoihin yms. Jos ei nyt suoraan bänniä vielä annettaisikaan, niin jonkinlainen varoituksen sana modetiimiltä voisi vähän hillitä perseilyä.
>>51
Jos jotain varotetaan niin sua vitun foorumispämmijää, joka kopioit sieltä paskaa tänne tai puolustelet niitä jotka kopioi. Me emme halua tästä Ylilauta kakkosta. Tapa ittes.
>>52

En kopioi foorumilta juttuja tänne. Mitä vittua sinä minulle oikein alat raivota? Näetkö jokaisen postauksen takana foorumikätyrin? Oletko kenties vähän vainoharhainen?

Ja jos MODE hyväksyy kyseisen langan, niin mikä etuoikeus SINULLA on purnata vastaan? Modeilla on viimeinen sana tässä asiassa, ei sinulla.

Niin, ja viimeiseksi haluaisin kysyä: mistä HELEVETISTÄ sinä tiedät, että AP:n kuvassa olevan langan aihe on jo käsitelty Ylifoorumilla? Käytkö SINÄ itse Ylifoorumilla, kun olet noin hyvin perillä siitä, mitä sinne on postailtu?
>>53
Sä taidat olla uusi täällä. Kannattais ehkä mennä takaisin sinne foorumille.
>>54

> "Voi paska! Hän oikeassa. Minkälaisen vasta-argumentin minä nyt kehittelisin…? Nyt keksin! Haukun häntä uushomoksi ja käsken painumaan takaisin foorumille! Nelivetohaha! No eihän tämä ole mikään oikea argumentti ja kaikki ovat jo tajunneetkin, että olen aika kretiini, mutta paskapostaaminen on vain niin hauskaa!"
>>55
Miksi sitten kysyt mistä tiedämme mitkä ovat foorumilankoja, jos olet ollut täällä jo pidempään? Jos olet täällä ollut niin sun pitäisi tietää se.
>>57
Niin kukahan tässä nyt yrittää kääntää keskustelua muualle, kun tuli kiperä kysymys uushomoudestasi.
>>56

Hyvä yritys kääntää keskustelu sivuraiteille, muttei onnistu tällä kertaa. Olet jo nolannut itsesi tässä langassa, eikö olisi jo aika siis luovuttaa?
>>58

> Niin kukahan tässä nyt yrittää kääntää keskustelua muualle


Sinä. Kenenkään uushomous ei alunperinkään ollut langan aiheena, mutta yrität nyt kääntää keskustelua sivuraiteille, kun minä ja mode nolasimme sinut totaalisesti. Yritäpä nyt vähän skarpata.
>>59
Kuule tässä ei nyt kukaan muu ole nolannut ketään muuta kuin sinä itsesi.

Sinun uushomoutesi nyt vaan sivuaa aihetta, vaikkei se alkuperäinen aihe ollutkaan. Voitko nyt siis selittää miksi et tiedä mistä tiedämme mitkä ovat foorumilankoja vai pysymmekö siinä, että olet uushomo?
>>60

Huh hels… Taida olla aika visakalloinen sonni?
>>60

Miksi välttelet sinulle esitettyjä kysymyksiä? Ovatko ne liian vaikeita vastata? Kysytäänpä uudelleen ne keskeisimmät kysymykset:

1. Jos mode hyväksyy tietyn langan, niin mikä etuoikeus sinulla on purnata vastaan (vaikka kyseessä olisikin mielestäsi "ylisyöpää")?
2. Mistä sinä tiedät, että AP:n kuvassa olevan langan aihe on jo käsitelty Ylifoorumilla? Käytkö sinä itse Ylifoorumilla, kun olet noin hyvin perillä siitä, mitä sinne on postailtu?

Ja ei: viimeisimpään kysymykseen ei kelpaa vastaukseksi "haha, vitun uushomo, etkö tunnista foorumilankoja?". Sinun täytyy omin sanoin selittää, mistä itse tunnistat foorumilangat.
>>62
1. Minä en tarvitse mitään etuoikeutta "purnatakseni vastaan", voin tehdä niin ihan ilmankin. Voin purnata myös modelle itselleen sillä siten yhteisöt kehittyvät, kun kaikki osapuolet saavat kritiikkiä. Sinä haluat kyseisen kritiikin hiljentää ja taputat paskapostaavia foorumijonneja päähän ja iloitset foorumipaskasta täällä.

2. Tähän en sulle vastaa, koska sun pitäisi se tietää, jos et ole uushomo ja jos sen kerron sulle, voit paremmin esittää ettet muka olisi uushomo.

Voitko nyt vastata miksi et tiedä mistä tiedämme mitkä langat ovat foorumilta vai jatkatko välttelyä.

ps. et ilmeisesti ymmärrä keskustelevasi useamman ihmisen kanssa täällä.
>>63

> Tähän en sulle vastaa, koska sun pitäisi se tietää


Nelivetohaha, eli et tiedä itsekään vastausta kysymykseen!

Voi jestas, mikä pelle kyllä olet…

> Voitko nyt vastata miksi et tiedä mistä tiedämme mitkä langat ovat foorumilta


Kyllä minä tunnistan foorumilangat, mutten minä kerro sitä kaltaisellesi uushomolle ;)
>kaksi ikuista uushomoa taistelee

>;:3
>>65

Onneksi en ole koskaan innostunut "kuka on vähiten uushomo?"-kikkelinvenytyskilpailuista, niin en välitä, vaikka minua kutsuttaisiinkin "ikuiseksi uushomoksi" :)
(145.91 KB 1277x747 paskattaako.jpg)

>>66
En kyllä minäkään koska olen aina ikuinen uushomo ;_;
Olen vieläkin sitä mieltä että jos lanka luodaan ensiksi nyymichaniin ja vasta sitten foorumille niin lanka on alkuperäisesti nyymichanilainen eikä foorumilta copypastettu vastausten onkimista varten.
(544.11 KB 800x450 proxy.gif)

>>63
>Voitko nyt vastata miksi et tiedä mistä tiedämme mitkä langat ovat foorumilta vai jatkatko välttelyä.

Mikä on google ja käänteinen kuva haku? Et voi olla tosissasi, ettet tiedä google botnetin voimaa.
>>69
Itse tiedän ja siksi en käytä googlea.
>>69

> Mikä on google ja käänteinen kuva haku?


Anna mun kaikki kestää… Sehän se juuri jutun juju on tässä, että kun heittää AP:n aloituskuvassa näkyvän langan aloituskuvan Googlen käänteiseen kuvahakuun, niin YKSIKÄÄN tulos ei viittaa mitenkään Ylifoorumille. Myöskään AP:n tekstin hakeminen Googlesta tuottaa ainoastaan yhden relevantin tuloksen, joka on linkki juuri tähän Nyymiskän lankaan.

Homman nimi oli alunperinkin, että miten kyseinen lanka on "ylisyöpää", kun aloituskuva ja teksti eivät viittaa mitenkään Ylifoorumille eikä niillä näytä olevan foorumilaista alkuperääkään.

Yritähän nyt olla vähän skarpimpi vastaisuudessa…
(717.19 KB 640x358 autistic screeching.webm)

(45.42 KB 734x548 todistus1.png)

(259.12 KB 655x953 todistus2.png)

>>76
Kyllä minä löysin tuloksen ylifoorumista kun etsin herran "uushomo ja en osaa käyttää googlea".
Jotenka, äläpä rupea puhumaan poeka vastaan.
Täs pitää tietää että "ylisyöpä" ei tarkoita enää foorumilta lähtöisin olevaa sisältöä vaan yleisesti jotain mistä joku henkilö ei itse tykkää. Eli pelkkää vitun zonerointia koko hokema.
>>77

Villit Paint-taidot sinulla on, jos ei muuta. Kauan meni noiden todistuskappaleiden väärentämisessä?
(15.72 KB 701x243 todistus3.png)

>>79
Takaisin riemurasiaan.
>>80
🙄


Forms
Delete
Report
Quick Reply