/2013/ - 2013

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(41.17 KB 480x640 1383545662247.jpg)

Anonyymi 04.11.2013 (Ma) 08:14:22 No. 2370
Voisiko tube-videolla aloitetut langat viimein saada näkymään myös lankaluettelossa?
Olis kiva jos lankaluettelo olisi myös luettavampi. Eli esimerkiksi yksi lankuli per rivi, esillä OP image ja tekstinpätkä.

PS: Miksei ukkon kautta voi poistaa viestejä? Sanoo että "väärä lauta".

PPS: Miksei ukkon kautta voi POSTATA viestejä? Ne (uudet langat) voisivat oletuksena mennä vaikka beelle.
>>2372
>käyttää ukkoa
Takas burgeripolelle siitä…

Ei mut vakavissaan, mitä ukolla täällä tekee?
Kaikki alalaudat on kuitenkin /b/n nopeuteen verrattuna niin hitaita että ne joutuu jokatapauksessa tsekkaamaan manuaalisesti, ukon kautta missaa herkästi sen yksittäisen kiinnostavan postauksen kerran viikossa.
>>2375
ei saa poistaa ukkoa. ainakin lankojen selaaminen on helppoa koska ei tarvitse vaihtaa sivua vierittää vaan alaspäin. enkä halua missata alalautojen viestejä. tämänkin kehitys2013vammaisen laudan unohtaisin ilman ukkoa
>>2375
>Ei rimputa f5 24/7 ukossa.

Tosiasia on että ukko tuo merkittävästi lisää vauhtia alalautoihin, ei sitä nyt poistaa pitäisi ,parannella vain.
>>2375
Kuinka plebeijiä olla käyttämättä ukkoa.
>>2375
>ukon kautta missaa herkästi sen yksittäisen kiinnostavan postauksen kerran viikossa
Mene sinä takaisin Ylilaudalle. Ukkon kauttahan on helpointa seurata koko saitin tilannetta. Selaa vain niin paljon taaksepäin että uusia viestejä ei näy. (Mikä ei täällä ole kovin vaivalloista edes…)
>>2375
itse ainakin aina herättyäni päivitän ukon ja tsekkaan kaikki uudet langat, jotka ovat tulleet nukkuessani ja hereillä ollessa sama juttu. aina jos olen tehnyt jotain muuta niin palatessani laudalle käyn läpi kaikki uudet postaukset ukosta. en missaa yhtäkään lankaa. missaisin kyllä, jos ukkoa ei olisi.
>>2381
Tää. Joskus jopa luen samoja lankuja uudelleen, tai availen mielenkiintoiset langat välilehtiin ja rimppaan niissä f5
(5.51 KB 353x606 1383910383201.png)

>>2376
>>2377
>>2379
>>2380
>>2381
>>2382
Kiinnostavaa. Mä en ole koskaan ymmärtänyt mikä suomalaisia kiehtoo näissä /ukko/laudoissa, missään muilla imageboardeillahan vastaaviin virityksiin ei törmää ja koen ne iTTe melko turhaksi.

Mutta tuossahan niitä syitä tuli… Yks Web 9000.0 -jonne tykkää automaattisesta sivutuksesta. Toinen kertoo että sen käyttö on vain vähän vaivalloista (wtf?) hitaan postaustahdin ansiosta.

Samaa mieltä siitä et nyymichanin ukossa ois paljon parantamisen varaa. Jos sen kautta voisi suoraan postata, tehdä uusia lankoja, poistaa viestejä, alalaudoilla tehdyt hidet toimisivat myös siellä, jne. niin sehän olis paljon käyttökelpoisempi.


Mutta - miksi niitä alalautoja edes pitää olla, jos haluatte sotkea kaiken yhdeksi puuroksi jota sitten selaatte? Eikö olisi sama tehdä yksi vitun pitkä /b/?
Itteni tykkää enemmän alkuperäisestä futaban meiningistä, jossa yks ja sama aihepiirikin voidaan jakaa useammaksi laudaksi, joille sit muodostuu täysin omat kulttuurinsa. Tietty tämä olis typerä idea suomilautojen postaustahdilla.

Sekin näissä suomilaudoissa vituttaa että kommuuni on niin perkeleen jakautunut hujan hajan. Nyymichan, /a/poka, nopon burgerit, ja nyt vielä neo-finnchan. Ja sit tietty vielä muutama pienempi marginaalilauta. Ei siinä ukko auta kun tulee selattua melkoista lautaläjää kuitenkin.
Ilmestyisipä jostain lautakulttuurin Kekkonen joka yhdistäisi eksyneet nyymit ;_; Samalla hän voisi luoda maagisen jonnefiltterin, joka ohjaa pahimmat tapaukset automaagisesti ylifoorumille.
>>2385
Kävin testaamassa tuota /ukko/a, eihän siellä vittu toimi mikään ekan sivun jälkeen.

Paskan möivät. Tuleekohan uuteen ja uljaaseen nyymichaniin parempi?
>>2386
Parempi. Nykyinenkin on kyllä ihan hyvä mielestäni. Selaan sieltä langat, avaan uuteen välilehteen ja lurkkaan entistä tehokkaammin. En näe metsää puilta.
>>2385
>Mutta - miksi niitä alalautoja edes pitää olla, jos haluatte sotkea kaiken yhdeksi puuroksi jota sitten selaatte? Eikö olisi sama tehdä yksi vitun pitkä /b/?

Ei. Nyymichanissa keskustelu tosin on niin keskittynyttä että täällä varmaan toimisi vielä noin, mutta jos esim. northpolella etsin ongelmaa johonkin tekniseen tai ohjelmointiin liittyvään ongelmaan on kätevämpi selata alalautaa läpi kuin ronkkia sitä kaiken paskan keskeltä yhden laudan sisältä. Silti käytän myös Northpolella /ukko/a, sen kautta kun näkee kätevimmin kaikki viestit.

Vähän tuntuu, että /ukko/ on kätevä tr00 nolifenyymeille joilla on aikaa päivittää jatkuvasti /ukko/a ja pysyvät täten alati selvillä siitä mitä koko laudalla tapahtuu. Jossain 4chanissa tai Ylilaudalla ukon käyttö ei niin järkevää olisi paljon massiivisemman postaustahdin vuoksi.
(42.13 KB 300x100 1383916990172.jpg)

>>2385
>oinen kertoo että sen käyttö on vain vähän vaivalloista (wtf?) hitaan postaustahdin ansiosta.
Senkin dille. Sanoin että koska täällä on niin heikko postaustahti, ei kaikkien viestien näkeminen ukkon kautta ole mitenkään vaivalloista. Toista se olisi jossain isolla saitilla, siellä ukko ei ehkä toimisi. Kuten tuossa aiemminkin jo joku sanoikin.

>miksi niitä alalautoja edes pitää olla, jos haluatte sotkea kaiken yhdeksi puuroksi jota sitten selaatte? Eikö olisi sama tehdä yksi vitun pitkä /b/?

Olen miettinyt samaa joskus, ja lyönkin vetoa että uudessa Finnchanissa systeemi tulee olemaan jotain tuontyyppistä.

>Ilmestyisipä jostain lautakulttuurin Kekkonen joka yhdistäisi eksyneet nyymit ;_;

Tää olis kyllä NIIN siistiä. Mutta veikkaanpa että näin ei tule käymään niin kauan kuin Ylilauta on olemassa. Vasta jos se kaatuisi, voisi vallankumous tapahtua.
>>2388
Bhwahahah! Tosi nolife pysyy selvillä viiden-kuuden hitaan laudan tapahtumista helposti ilman ukkojakin.

>>2389
>veikkaanpa että näin ei tule käymään niin kauan kuin Ylilauta on olemassa
Tuskinpa sitä tulee tapahtumaan missään tapauksessa, mutta mitenpä ylifoorumi sitä estäisi? Se jäisi muutenkin yhdistymisen ulkopuolelle. Olkoot se oma leikkikenttä roskaväelle ja massoille. Ns. "containment board".
>>2390
>mitenpä ylifoorumi sitä estäisi?
Tilastojen valossa siellä näyttäisi olevan keskellä yötäkin vilkkaampaa kuin kaikilla muilla suomilaudoilla parhaimmillaan - siis yhteenlaskettuna! Veikkaan (mutta en tiedä, kun en siellä pyöri) että "roskaväen" lisäksi siellä on myös ihan oikeita chanittajia, jotka tykkäävät suuresta postaustahdista. Näille (suosiosta) jälkeenjääneille chaneille postailevat vain ne änkyrät joilla on tiukkoja preferenssejä ja käsityksiä siitä mitä on
>chani-tunnelma :3
(32.01 KB 300x300 1383936792109.jpg)

>>2385
>Sekin näissä suomilaudoissa vituttaa että kommuuni on niin perkeleen jakautunut hujan hajan
Niin vitusti tämä. Minua kiinnostavat alalaudat pitää käydä tarkastamassa vähän väliä jokaiselta eri laudalta koska niihinkin tulee ehkä postaus kerran pari päivässä.
Ylilaudallakin olen pari kertaa käynyt alalaudat tarkistamassa mutta nekin ovat kuin suoraan 4chanilta käyttäen googlen kääntäjää.

Kaipaan vain aktiivisia alalautoja
>>2391
>"roskaväen" lisäksi siellä on myös ihan oikeita chanittajia
Myönnän, olen samaa mieltä tästäkin. Mutta eivätköhän he löytäisi parempaan kotiin, jos jokin maaginen voima vain yhdistäisi suomen chanit.
Voisitteko tehdä oman langan /ukko/ lässytyksillenne. Tappakaa itsenne.

T. AP


Forms
Delete
Report
Quick Reply