/2013/ - 2013

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(192.86 KB 1200x1200 1380493466163.jpg)

Lautasoftasta Anonyymi 30.09.2013 (Ma) 01:24:26 No. 2185
On tullut aika päivittää lautasofta tai vaihtaa se johonkin toiseen.
Tunnetusti modet ovat niin laiskoja, etteivät he saa testaustakaan hoidettua puolestanne, joten panostanne arvostettaisiin.

Linkin takaa löytyy kolme lautasoftaa, joita pääsette kokeilemaan ja kommentoimaan ennen päätöksiä: uusin Tinyboard, Mitsuba ja FoolFuuka. Omia teemoja, bannereita taikka muita härpäkkeitä joihin olette täällä tottuneet ei vielä ole noissa testilaudoissa.

Helpoin tapa saada mielipide esille on postata se tähän lankaan.

http://nc.jumanetworks.fi/
testaan huomenna
keylogger
(108.20 KB 622x464 1380494849575.png)

Tinyboardissa on sivupalkki. Jatkoon.
FoolFuuka Keskiyö tyylillä vaikuttaa melko maukkaalta. Kokeilisin uudestaan.

Muut ei kovinkaan kummoisia
(11.45 KB 256x197 1380495178453.jpg)

iTTel nää:

Mitsuba: ID:eet, turhaa kikkailua viestilaatikoiden kanssa (yritetään olla minimalistisia mutta nuo sisennykset ja palkit vain häiritsee)

FoolFuuka: no hyi saatana turhan moderni joku facebookin jatke

Tinyboard: vähiten paska
>>2191
ID:t varmaankin saa konffista pois käytöstä.
>>2192
ei saa, modet ei vois enää profiloida käyttäjiä yhtä helposti
>>2193
Juu, lokaalit ID:t on profiloinnin kannalta niin paljon helpompia kuin IP-osoitteet, koska.. no, ei ole.
(257.26 KB 1446x824 1380497978074.png)

FoolFuuka

Käänteiskuvahaut valmiina ja ExLinks toimii pienen muutoksen jälkeen.
kyl voitas tinyboardilla jatkaa. tuttu ja turvallinen ja sillee.

>Error

>An error has occured.
>Flood detected; Post discarded.
Mitsubasta en osaa sanoa mitään, en tunne yhtäkään lautaa joka tuota käyttäisi.

FoolFuuka sopinee paremmin arkiston pyörittämiseen.

Elikkäs TinyBoardilla jatketaan. Kopsatkaa vanhat teemat toki uuteenkin, yöanon on hankala elää ilman tomorrowia.



Yhdessäkään softassa ei näy olevan yotsubaan jo vakioksi otettuja ominaisuuksia kuten backlinks ja quick reply.

Tämänhetkinen tinyboardin versio sentään tarjoaa backlinksin ja quote previewin, kai nämä (lisäpalikat?) tulevat uuteenkin?
foolfuuka antaa tällästä javakikkaretta: googleapis.com
>>2197
Muistaakseni mitsuba on paremmin koodailtu kusaba uusilla ominaisuuksilla. Toki noihin kaikkiin saa muutoksia tehtyä. Mitsuba olisi oma suosikki.
>>2194
>implikoi että modet jaksaisi suorittaa profilointia jostain modetyökalujen kautta

Tämä tuo sitä paitsi laudalle kaivattua läpinäkyvyyttä
Mitsuba, liian moderni vanhahomoon makuuni.

FoolFuuka, kiva ominaisuus että voi aloittaa langan ilman aloituskuvaa. Löytyy varmaan muistakin lautasoftista.

TinyBoard, perinteisin ja paras. ;__;
>vanhassa ei mitään vikaa
>"päivitä" uuteen

Saisko sellasen samanlaisen kivan pikku sinisen yläpalkin ku mitä tos on tos youtubessa, googlessa, outlookissa ja lemonpartyssä viel?
>turha muutos

Hirveetä paskaa, mutta kaikkeen tottuu.

Tää on taas jotain että joku transviljami otti kyrvän pois suustaan ja sano että nyt pitäis saada tällanen huippumoderni web 2.0 -lauta ja assimiloituu tohon isoon maailmaan.
Tinyboard
>>2201
Eikö mukamas foolfuuka nykyisellään ole liian moderni? Mitsubahan on lähempänä tinyboardia kuin tuo foolfuuka.
FoolFuuka on lähinnä tarkoitettu archivesysteemiksi eikä laudaksi mutta toimii ihan hyvin lautanakin. Modernihan tuo on mutta onko se liian? Ihan hienoja juttujahan tuossa on…
(110.88 KB 571x594 1380540497430.png)

Tinyboard näyttäis parhaalta. Mitsuban css on aika kauhean näköinen omasta mielestä ja FoolFuuka näyttää todella foorumimaiselta.
>>2207
Siis tottakai noihin kaikkiin softiin saa uusia teemoja ja .css tiedostoja muokkailtua.
>>2208
Toki, suosin silti tinyboardia koska siihen totuttu, eikä mitään ylimääräistä.
>>2206
>>2195
>>2189
Pidin Foolfuukasta myös ja onhan tuo tuttu 4chanin arkistoinnista mutta ei olisi mikään mahdottomuus toimia päälautanakaan sillä siinä on paljon hyviä ja hauskoja ominaisuuksia. Yhtenä omasta mielestä hyvänä ominaisuutena totesin tuon että vastattuani lankaan sivu ei heittänyt sinua ensimmäiselle sivulle vaan pysyy vastaamassasi langassa, hyvä nopean postaustahdin kanssa.

En tiedä noista lisämahdollisuuksista mutta onko tuohon mahdollista saada pikavastausta nelosen malliin tai lainausten esikatselua?
>>2210
Sainkin selville että lainausten esikatselu on mahdollista, en pystynyt tuota aikaisemmin katsomaan koska postasin puhelimella.

Mutta joo, FoolFuuka on mielestäni paras noista - TinyBoard on kyllä kaikista yksinkertaisin mutta FF:ssa on paljon sellaista mitä haluasin ihan normaaliin käyttöön kuten esim. spoilerit, ei niin erottuvat saget (tummansininen sage herättää paskapostaajien huomion), google/sauce-linkit kuvia varten ja mielestäni parempi lankaluettelo kuin tässä nykyisessä jossa näkyy vain kuva eikä mitään muita tietoja.
>>2211
>uushomo ei tiedä nyymichanin spoilereita

sprölölöö ja paskaa pullo
>>2212
En nyt tarkoittanut tätä vaan spoilerikuvia
Pysyykö lautatarjotin samana softan vaihduttua vai onko niihinkin tulossa päivitystä?
>>2214
Eiköhän se suurinpiirtein samana pysy ellei uusia ideoita ole esittää.
>>2215

Milloin toteutetaan kaikkia näitä parannusideoita joita on esitetty /2013/-laudalla viime kuukausien mittaan? Esimerkiksi parempi lankaluettelo jne.

Oma ääni menee mahdollisimman nykyisen kaltaiselle softalle, johon olisi lisätty muutama hyödyllinen ominaisuus ja ylläpito koodaisi parannuksia aktiivisesti jos/kun tarvetta ilmenee.

Elikkäs varmaan tuo Tinyboard.
Itse äänestän Tinyboardia, lähinnä koska tuttu. Nykyinenkin versio on ihan ok, mutta olisihan tässäkin korjattavaa. Esimerkiksi langan laajennus ei toimi aina ja laajennetun langan (ja /ukko/:ssa alhaalla latautuvien uusien lankojen) kuvia ei voi laajentaa, vaan ne aukeavat uuteen välilehteen. Myös seuratut langat laatikko bugaa lisäämällä turhia välejä lankojen väliin, jos seuraa joidenkin lautojen lankoja, kuten tätä (näin ainakin Tomorrowilla). Lautojen sivut jäävät myös lataamaan todella pitkäksi aikaa, muistaakseni joku mainitsi, että SovietCat aiheuttaa sen. Myös puhelimella selaaminen ei oikein toimi, esimerkiksi sivua ei voi zoomata ja lainauksien esikatselu ei toimi, nämä toimivat kuitenkin yhdellä toisella TinyBoardia käyttävällä laudalla ihan hyvin.

Olettaen, että TinyBoard päivitetään uusimpaan, toivoisin teidän säilyttävän muutamia ominaisuuksia. Esimekiksi seuratut langat laatikko on todella kätevä ja /ukko/ myös. Seuratut langat laatikkoon olisi hyvä saada vierityspalkki ja maksimikoko, ettei se laajene näyttöä suuremmaksi. Tyylitiedostot voisi myös säilyttää tai ainakin jokin tumma teema, kuten Tomorrow tai Dark olisi hyvä olla. Lankojen laajennus tuntuu olevan harvinainen muilla TinyBoardia käyttävillä laudoilla, mutta ainakin itse pidän siitä. Vielä kun korjaisitte sen niin, että ilmestyneet kuvat voi laajentaa eivätkä ne avaudu uuteen ikkunaan, kuten nyt, sama vielä /ukko/on.

Ps. törmättyäni kerran TinyBoardin kehittäjään (STI), vaikutti jokseenkin ärsyttävältä tyypiltä. Joku sanoi myös koodin olevan perseestä, mutta itse olen niin käsi koodaamisessa, että en ole vaivautunut tutustumaan asiaan.

>>2215
Aiotteko edelleen säilyttää (Kuvalaudan) vanhat langat alalaudoilla?

>>2216
>Oma ääni menee mahdollisimman nykyisen kaltaiselle softalle, johon olisi lisätty muutama hyödyllinen ominaisuus ja ylläpito koodaisi parannuksia aktiivisesti jos/kun tarvetta ilmenee.
Tämä. Toivottavasti ette vain päivitä softaa, vaan myös koitatte kehittää sitä tarpeen vaatiessa ja käyttäjien tuodessa ilmi puutteita tai korjattavaa.
(10.05 KB 861x434 1380569371471.png)

>>2217

Kiteytit ajatukseni, veliseni. Voisin itse listata mieleeni tulevat parannettavat asiat huomenna, nyt kohtapuoliin jo nukkumaan.
En muista vastasinko tähän lankaan jo mutta:

- Mitsuba melko tuntematon, ei kommenttia.
- FoolFuuka parempi muiden lautojen arkistointiin (esim. ghost mode täysin turha ja oletusulkoasu plus hakutoiminnot ovat jotain niin epälautamaista)
- Tinyboard tuttu. Varmaan ylläpidon kannaltakin helpompi pysyä siinä ja siirtää kaikki vanha vain uudempaan versioon?
(573.79 KB 700x701 1380636589062.jpg)

>>2218

Joo, elikkäs nyt näiden pariin.

>Parempi lankaluettelo


Lankaluetteloa tulisi ehdottomasti parantaa, nyt siellä ei näy ollenkaan lankoja joiden aloitustiedosto ei ole kuva. Olisi kaikin puolin mukavaa että myös mp3/flash-langat sekä upotteet näkyisivät siellä tavalla tai toisella, aloitusviestin esikatselusta puhumattakaan. 4chanissa ja Ylilaudallakin on tämä ominaisuus ja siitä on huomattavasti hyötyä, miksei vastaavaa voisi kehittää myös tänne?

Lisätietoa tästä langassa >>679

>Käännökset lopullisesti kuntoon


Yhäkin näkyy mm. "X posts and X image replies omitted. Laajenna lanka." Aika inva, sanon minä. En usko että tämän korjaaminen olisi mikään yliluonnollisen vaikea juttu.

>/ukko/-laudan kehittäminen?


Esimerkiksi langassa >>692 on pohdittu useita parannusehdotuksia, joilla /ukko/-laudan käyttämistä voisi tehdä mukavammaksi. Nykyään vakiona /ukko/ palauttaa käyttäjän alalaudalle X jolla olevaan lankaan tämä vastasi. Hardcore-/ukko/lurkkaajille tarkoitettu valinnainen /ukko/-laudalle palauttaminen voisi olla melko jees. Tämä siis valinnaiseksi vaihtoehdoksi jokaiselle.

>Sivupalkkiystävällisyys


Voisi olla jees jos sivupalkin tyylitiedosto vaihtuisi myös muun ulkoasun mukana, eikä pysyisi vakiona. Myös refresh sivupalkin kanssa voisi olla toimivampi(tiedän palkin toimintatavan ja ymmärrän mistä vika johtuu, taas toistuu se "mutQ myös yliksellä ja nopolla on"-argumentti).

>inb4 "käyttää sivupalkkia"


Pointtini on, että jokin sivuston ominaisuus kannattaisi toteuttaa kunnolla mikäli se sivustoon sisältyy. Ei siis mitään tällaista että "lol älä käytä sitä uushomo", purkkaratkaisut ja käyttötottumusten karsiminen eivät ole ratkaisu jos jotain ominaisuutta tarjotaan sivuston toimesta.

>Nimihomofiltteri


Itseäni eivät nimihomot haittaa, mutta tästä kuulee toisinaan ulinaa. Tietääkseni Tinyboardissa on vakioasetuksena toiminto jolla jokainen saa halutessaan nimimerkit päälle/pois. Tällainen voisi olla kaikin puolin maukas sisäänrakennettuna, toki nykyäänkin tähän on tietääkseni jonkinlainen ulkopuolinen skripti.

>Sisäänrakennetut filtterit


Tuttu 4chanista ja Ylilaudalta(?), näillä jokainen pystyisi itse filtteröimään haluamansa sisällön. Voisi esimerkiksi filtteröidä halutessaan tietyt nimihomot tai fraasit.

>Asetukset!


Miettikääs, eikö olisi melko siistiä jos näitä yllä mainittuja ominaisuuksia voisi hallita omalta asetussivultaan? Sinne kaikki raksit, ruudut ja filtterit vain samaan syssyyn, ja export/import-mahdollisuudet 4chanin tapaan. Voisi olla vaikka evästepohjainen, keksit harvemmin hukkuvat.

le <hr>

Tuossa on melko paljon juttuja, ja ymmärrän että ylläpito on varmasti kiireistä. Olisi tosin ihan mukavaa, jos näkisi että pyritään jopa kehittämään lautaa aktiivisesti, korjaamaan vikoja ja vastaamaan käyttäjien toiveisiin. Vaikka Nyymichan onkin lempilautani, esimerkiksi Ylilaudalle menee propsit siitä että ylläpidon toimintalinja on johdonmukaisempi, he kommunikoivat käyttäjäkunnan kanssa aktiivisemmin ja myös softaa parannetaan aktiivisesti(jos poisluetaan uushomo-layoutit ja vastaavat). En myöskään sulje pois sitä todennäköisyyttä, että Nyymichanin käyttäjäkunnastakin saattaisi löytyä osaavaa porukkaa joka tahtoisi kontribuloida parannusten eteen.

Vastauksena aloitusviestin kysymykseen, äänestän Tinyboardia mainittujen lisämausteiden kera.

Mitäketä mieltä ehdotuksista?
>>2220
Nyymichanin softasta open source ja projekti githubiin? Voi pojat. Sitten ei olisi kenelläkään varaa valittaa.
>>2220

Tästä jäi puuttumaan tää:

>Seuratut-boksi


Nykyinen on varsin kömpelö, muutamilla ulkoasutyyleillä yksi lanka vie kahden rivin tilan. Lisäksi boksi venyy ja on muutenkin liikaa edessä. Jos avaan jonkin langan ja painan "Sulje", tällöin boksi ei näy lankoja lukiessa, mutta se näkyy lautasivulla. Tämä olisi toimivaa, MUTTA boksi pomppaa aina "lankatilassakin" takaisin näkyviin mikäli lisään jonkin langan seurattuihin. Eli tähän voisi koodata mm. seuraavat:

>rajoitettu koko ja scrollattavuus

>nasta jolla boksin voisi kiinnittää haluamaansa paikkaan niin, ettei se seuraisi koko sivun verran
>>2220
>Miettikääs, eikö olisi melko siistiä jos näitä yllä mainittuja ominaisuuksia voisi hallita omalta asetussivultaan? Sinne kaikki raksit, ruudut ja filtterit vain samaan syssyyn, ja export/import-mahdollisuudet 4chanin tapaan. Voisi olla vaikka evästepohjainen, keksit harvemmin hukkuvat.

>liikaa ylilauta tulee tästä nyt mieleen
>>2220
Haluan suomenkielisen 4chanin asetuksilla sekä muulla pienellä tilpehöörillä.
(128.37 KB 327x338 1380639777949.png)

>>2225
>4chan pass
Lisäilen mitsubaan pari tyyliä ja kokeilen säädellä juttuja.
(372.56 KB 500x280 1380753015958.gif)

Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä että onko tähän tinyboardista (mahdollisesti) pois siirtymisen syynä se että STI ei oikein narsisminsa takia tykkää auttaa ketään softan kanssa vaan sen pitäisi olla sellainen kuin se on?
>>2231
Ei se nyt ihan siitä johdu, mutta mulkku STI kuitenkin on.
(10.13 KB 201x251 1380782953188.jpg)

>>2216
Parannukset tehdään tulevaan lautasoftaan, jota ei ole vielä lukkoon lyöty. Kaikki nuo softavaihtoehdot on muokattavissa ja tullaankin muokkaamaan/kehittämään.

>>2217
Itse olisin säilytyksen kannalla, mutta ei se nyt mitenkään katastrofaalista olisi jos muut modet ja adminit haluaisivat ne pois. Luultavasti säilyy.
>>2225
>Haluan suomenkielisen 4chanin
Yotsuba ei ole öyppen söörs eikä moot halua edes myydä sitä.
>>2234
>jewtsuba
Futaba = sirkkalehdet/itu (kaksi lehteä)
Mitsuba = apila (kolme lehteä)
Yotsuba = neliapila

Eikös ne näin mene?
Ääni tinyboardille.
Tinyboard on tuttu ja turvallinen ja noista vaihtoehdoista parhaalta tuntuva muutenkin.
Meitsille loppujen lopuksi ihan sama mikä lautasofta koska en ole ihan niin autistinen että jättäisin käyttämättä mikäli olisi vammasofta käytössä. Tosin kun tähän tinyshittiin on tottunut niin mikä ettei jatkettaisi.

Bannereiden suhteen on käyttäjätkin jo luovuttaneet, tuleeko niiden osalta olemaan oikeaa moderointia sitten tulevaisuudessa? Vedetäänkö nykyiset sileäksi vai siirretäänkö uuteen?
TinyBoard
>>2244
Eihän siellä bannereissa tällähetkellä ainakaan ole kovin paskoja?
>>2248
On se kengänpohja sielläMITÄ KUMMAA SE ON POISTETTU? …ja pari väärällä tavalla huonoa ms-paint-väkerrystä. ja petri
(135.47 KB 324x383 1381383975974.png)

>>2244
>>2248
>>2249
Noo… mitä bannereihin tulee, miten olis tää:

Jos arvosana alle 50%, banneri poistuu aktiivisesta bannerirotaatiosta. Jää kuitenkin äänestyssivulle autistien peukuteltavaksi.
>>2250
Paljon mahdollista että otetaan tuonkaltainen systeemi käyttöön.
>>2250

Tämä olisi jees
Inhottavana uushomojonnena yksi ominaisuus olisi kiva :3 semmoinen kuvahide että saisi langusta kuvat piiloon mutta tekstit näkyis yhä. Voisi kuvahidettää kaikki kack langut ja kuitenkin nähdä jos ne derailautuvat eeppiseksi väännöksi jossain vaiheessa eikä suklaakylvyt kuitenkaan pilaisi esim.
>kassienhiplaus-tunnelmaa.
>>2258
Tämä ominaisuushan 4chonista ainakin löytyy että luulisi olevan tinychanin kanssa helposti yhteensopivakin.
Olin postaamassa isoa kuvaa tuohon nyymikylä-lankaan, tässä kesti melko kauan ennen kuin prosessi oli suoritettu. Palasin kuitenkin toisella välilehdellä jo aiemmin /b/:hen, ja huomasin että postaus oli jo mennyt perille. Miksi siis toisinaan kestää niin kauan päästä postauksen jälkeen takaisin lankaan/laudalle, vaikka itse postaus on jo mennyt perille?
>>2260
tätä oon miettiny itekin jo kauan.
Onko näkymättömän sagen saaminen mahdollista?
>>2270
>we 4chan now :D
>>2271
Entä sitten? Se oli kyllä hyvä muutos ja vielä parempi suomalaisilla laudoilla.
>>2270
Tää vois olla ihan hyvä, mut toisaalta olis jees pitää myös näkyvä sage vaihtoehtona, kun sillä on niin helppo provosoida tiettyjä tyyppejä. Näkymätön taas hyvä, jos haluaa vaan sagettaa eikä halua että nää yhet provosoituu siitä.
>>2273
Tai voisihan ero olla hyvin minimaalinen kuten apokan oletusteemalla.
>>2273
Profiloin sinut kirjoitusasun perusteella hha:ksi
>>2275
siinähän profiloit, mutta vaihtelen kirjoitusasuani jatkuvasti.

ps. en ole mikään nimihomo
Miten se muuten oli että voidaanko laudan virallinen kieli vaihtaa englanniksi? Oltaisiin ensimmäinen suomilauta joka tekee näin.

Suomen käytöstä voisi saada ensin viikon bännin, sitten kuukauden jne.
>>2282
Mikä maailmanmies
>>2283
Mr. Miinusäänellekin voisi tehdä aika vitun hyvää ymmärtää mitä progressiivisuus, pioneerihenki ja dynaaminen verkostomenestyminen tarkoittaa.
>>2285
Ne eivät kiinnosta laudalla arvon plebi
>>2286
"Uusi on hyvästä, vanha pahasta." - Barack Obama

Entäs kiinnostaako BARACK VITUN OBAMA? Anna kun arvaan, aiot esittää niin redneck white trash blue ballsia että "ei muka kiinnosta".

Tapa ittes.
>>2287
haloo tyyppi kannattaa jotain osamaa ootsä terroristi??
>>2287
Obama on neekeri
>>2288
>>2289
Voi helvetti oikeasti, 4chanin /b/ on kymmenen kertaa parempi kuin Nyymichan…

Olisin oikeasti syntynyt mielummin keskelle Bronxin tulipaloja kuin Suomeen.
>>2282
Northpolessa näin kerran aiottiin kun tornari juutalaisuudesaan suunniteli jonkin sortin skandilautaa.

Jälleen todiste siitä että Nyymichan on Northpoleutumassa vahvasti.
>>2282

Mieluummin kyhätään /int/, jossa saisi puhua englanniksi. Mielestäni on hienoa, että on muunkin kielisiä kuin vain englanninkielisiä lautoja. Kielten moninaisuutta täytyy ylläpitää.
>>2290
Jaa. Painu vittuun
>>2292
Tää
(126.27 KB 700x700 1381929807628.png)

>>2282
vaihdetaan kieli japaniksi suoraan
>>2301
Ei kun lopetamme kirjoittamisen ja postaamme telepaattisesti.
>>2301
Nyt saatana palkkaatte tämän tyypin.
>>2301
>>2301
>>2301
>>2301
ミニセセラミ ノチツチナテチチ 。シシシシシ
(69.19 KB 520x520 1382014675322.png)

>>2304
>minisasaraminochituchinatechichi. tsutsutsutsutsu

わかりません
Mainittujen lisäksi muita korjattavia onglemia /ukko/:ssa, sticky langat eivät bumbbaudu bumblimitin jälkeen ja lankoja ei voi seurata painamalla [Seuraa] suoraan /ukko/:ssa (toimii esimerkiksi /b/:ssä).
Mitä, jos oltaisiin ensimmäinen booru-tyylinen suomilauta? Eli naranai tai gelbooru tulille.

Jos näistä pitää valita, niin sanon, että Foolfuuka, koska mah featuredums.
>>2282
>>2307
Voisko nää läpät ja rölläilyt jättää muualle? Tähän lankaan olisi tavoite saada asiallista palautetta. Kiitos.
>>2308
>kirjaimellisesti /2013/
>jollain on progressiivisempia mielipiteitä kuin sulla
>pakko olla eeben trölsy

Sellasta…
infoan vain että pysymme tinyssä mutta päivitämme koko roskan.
>>2320
Milloin tämä tapahtuu? Säilyykö vanhat langat?
>>2321
Yritämme ainakin :)
(148.38 KB 1024x627 1382629033977.jpg)

Paras tunne tuli FoolFuukasta, ääni sille. Toisi myös laudalle lisää omaa identiteettiä.
>>2322

Jos lankoja ei saa siirettyä, yrittäkää säilyttää vanha Nyymichan ns. "arkistona" jossa voi selata lankoja muttei postata.
(39.72 KB 780x620 1382648552156.jpg)

>>2323
>Toisi myös laudalle lisää omaa identiteettiä.

Mitä vittua…
(41.78 KB 1472x440 1382866694577.png)

hyvinhän tää vanhakin toimii
>>2320
Milloin tämän olisi tarkoitus tapahtua suurinpiirtein?
>>2260
Tuo jumitus taitaa olla lähinnä näiden kapsin serverien "feature".

Diilatkaa sen kanssa.
>>2353
Eikös jotain puhetta joskus ollut että se olisi tuo sovietcat hommeli joka jumittaa vähän? Noh, uudet palvelimet ilmeisesti myös tulossa softapäivityksen yhteydessä.
/w/ takaisin. Olisi edes yksi vitun alalauta johon postattaisiin muu kuin satunnainen.
>>2355
Ei, tämä sun "sovietcat hommeli" ei vaikuta mitenkään siihen kuinka nopeasti kapsin palvelin vastaa.

Se tekee korkeintaan sen, että selaimesi jää sivun ladattua turhaan odottamaan sovietcat.nettiä ja tyhmempi saattaa luulla tämän aiheuttavan jotain haittaa.
>>2366
Kyllä minä tuon tiesin, näennäisesti hidasta vain siis.
(26.08 KB 370x229 1383407102985.jpg)

>Valitsimme Uusimman tinyboardin. Rakennamme uudelleen koko shitin

Nyt meidän pitää vain odottaa.
>>2369
Oletko STI? Totta helvetissä siihen pitää tehdä pieniä muutoksia, eikä ihan pieniäkään.
>>2378
Enhän minä niin väittänytkään?
(38.02 KB 640x362 1384523850643.jpg)

Tahtoisin vain tietää että mikä on tilanne nyt? Missä mennään uuden uljaan nyymichanin kanssa? Hä? Vitun juopot ette ole kuitenkaan tehneet vieläkään yhtään mitään!
Neuvokaa tyhmää - kuinka mp3-tuki Tinyboardiin? Ei ole valmiina asennuspalikkana mukana, lähin mitä löysin oli joku dollchan-skripti jolla mahdollisesti tämän saisi aikaan mutta käsittääkseni kyseessä ei mikään kovin haastava operaatio ole.
>>2402
Älä vain sano että olet perustamassa uutta lautaa…Ehkä parempi ettet edes yritä.
>>2403
kunhan harjoitusmielessä räpellän vaan. kaikki toimii tähän mennessä, kiinnostaa vaan tuo mp3-homma.
>>2404
No hyvä. Tottahan se on ettei mitään opi jos ei edes yritä. Itse ongelmaasi en osaa auttaa, mutta löytyisikö netistä jotain valmista js pluginia?
Miten olisi pakotusraidien varalle jokin sellainen ominaisuus, että sivurajan yli uppoavat langat eivät heti poistuisi vaan ne voisi halutessaan palauttaa? Esimerkiksi sellainen toiminto, että uponneet langat eläisivät "limbossa" vielä noin vuorokauden ja ne voisi helposti palauttaa sieltä. Tai vaikka niin, että ne vain rullaisivat takaisin ylös kun spämmejä poistaa ylemmiltä sivuilta.

Kyllä tälle pitäisi tehdä jotain, koska nykymuodossaan Nyymichan on todella helppo raidata täysin tyhjäksi, ja joku asiaan omistautunut ja kykenevä pystyy tekemään sen halutessaan vaikka joka yö.
>>2408
Ei. Raidit on osa lautoja ja aina voi keskustella uudestaan ja tehdä uudet langat.
>>2409
raidit on jonneille ja nyymichanissa ei jonneilla
(33.27 KB 500x333 1385372552235.jpg)

>>2411
>nyymichanissa ei jonneilla

Ei niin.

Täällä ollaan jonneja.
Bumps

Milloin tämän päivityksen olisi siis tarkoitus tapahtua?
(497.16 KB 245x200 1387623154507.gif)

>>2522
>luulee että päivitys oikeasti tapahtuu joskus

Koko juttu on keksitty ihan siksi että käyttäjät luulisivat että jotain on joskus tapahtumassa ja kasvattavat mainosmasseja päivitystä odottaen.
>>2526
Uskon mahdottomaan.
ei spoilereita kuville. niitä väärinkäytettäisiin kuitenkin
>>2542
Ei ainakaan arvaamattomalle.
>>2409
Juuh elikkäs tän peppukipeän spämmääjän kommentin myötä entistä suuremmalla syyllä moinen ominaisuus.
Northboard olisi ihan kiva.
>>2575
>vapaa lähdekoodi
>toimiva
>paljon ominaisuuksia
Miksi ei?
>>2576
>tornarin softa
>juutalaista koodia
>nyymichan osa juutalaisuutta
>>2577
>vapaa-lähdekoodi
>juutalaista koodia
lel
>>2578
juutalaissofta voi olla vapaata jos se on juutalaisen tekemä :D joku iphaave siellä kumminkin on
>>2579
Se on niin juutalainen että se on vain verhoiltu avoimeksi ja vaikka mitä. Onhan androidikin googlen botnettiä vaikka open sorsaa onkin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply