/meta/ - Kaikkien ukkojen meta

Ylilauta on paras :D ja anime

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 02.01.2018 (Ti) 06:58:34 No. 4648
tämä lanka on omistettu ylilaudalta tuleville pakolaisille jotta ei tulisi yli 9000 samanlaista lankaa samasta aiheesta
syy miksi ylilaudalta tulisi nyt pakolais aalto on
>modejen lapsellisuus
>vammainen bänni politiikka
>mamu ja suvakki pakotus
>animen ja yleisesti alkuperäisen lautakulttuurin kieltäminen
toivon että tämä lanka laitettaisiin stickyksi
>>4951
>>4952
Ylipäätään ylilaudan taso on romahtanut entisestään. (((Ne))) haluu nyt vaan kerätä lisää mainosrahoja ja poistaa kuvalauta-jutut, siksi ettei ne vaan karkota mainostajia kun ne on liian """Poliitisesti Epäkorrekteja""" tai jotain. Toinen syy sille miksi kuvalauta-juttuja, kuten animua, vastaan hyökätään on se että saadaan mahdollisimman paljon uushomoja, jotka ei tiedä (tai edes välitä) kuvalaudoista yhtään mitään ja jotka vihaa animua. Tämä tehdään siksi että ne sitten ostais kultatilin. jotta saadaan tehtyä enemmän rahaa, halutaan ettei kenenkään tarvitse lurkata.
Nyt on alkanut tulemaan uusia lautoja kuin sieniä sateeella, ainakin nämä:
http://suomilauta.org/
https://anonyymit.net/

Tämä on poikkeuksellista. Tätä ei ole tapahtunut ennen joten en tiedä mitä tästä ajattelisi.
>>4956
Olihan toi vika sarkasmia?
>>4957
Tais olla.
>>4956
Ompas käsittämättömän ruma layoutti tolla nyyminetillä.
>>4959
On kyl joo. Toi suomilauta nyt näyttäs ihan pätevältä. Käyttäjäkunta tosin aika foorumijonnea. Noita foorumipakolaisia vois vaikka koittaa ohjata tonne suomilaudalle niin sais sinne vähän lisää eloa niin noi adhd jonnet vois pysyäkin siellä ja mennä aina sinne pakoon foorumilta ja nyymiskä pysyisi puhtaana.
>>4960
>Foorumi puhtaana
Miten täällä avataan lanka, vai onko tarkoituskin että näkee ainoastaan kolme uusinta viestiä? Otsikkoa klikkaamalla ei tapahdu mitään. Vai onko vika omassa selaimessani?
>>5577
Olen miettinyt samaa jo monta kuukautta, paskattaa kun en pysty edes vastaamaan lankoihin kun en saa niitä auki.
>>5578
Miten vastasit tähän lankaan?
(71.27 KB 702x434 nuuh.PNG)

huutista.

Kommentoin Iltalehdessä julkaistua uutista.
https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/24db0cf8-3e86-4034-b8a4-64cf94138119
Miksei noita gettailijoita bannata? Näin pienellä laudalla nuo isot getit sotkevat laudan pitkäksi aikaa, ja samalla saisi karsittua pois ilmiselviä foorumilaisia.
>>5815
Ei taida olla aktiivisia modeja. Itekkin oisin sulkenut laudan hetkeksi tai jotain ja sit tyyliin siirtänyt postausnumeroa yli sen getin ja avannut taas. Tai eihän perusmode tämmöiseen kai pysty mutta juu nou jotain vastaavaa.
(53.61 KB 794x997 0aca4f3b.jpg)

Ilmeenne, ylispakolaiset, kun ylikseltä poistettiin sage. Voi vitun tornijutku.
(13.27 KB 215x191 1406664121369.jpg)

>>5945
Ei helvetti, piti käydä itse tuolla syöpäpesäkkeessä varmistamassa asia ja totta se vaikuttaisi olevan. Aina vain naurettavampaa, että edelleen pitävät nimessä sanaa "lauta".
(208.74 KB 1024x576 lyde_uppoaa.jpg)

Ylilaudan valkoinen pakolainen ilmoittautuu lankaan!
>>6031
Olen pahoillani, mutta tänne hyväksytään vain paskan väriset pakolaiset.
>>6032
Asylym? Aion silti jäädä tänne c:
(161.29 KB 1080x951 Screenshot_20200405_094152.jpg)

(457.04 KB 1063x600 miksi....png)

Kävin nuuskimassa että miksi tänne on taas vuotanut niin paljon vammasia foorumilaisia. Niin tottakai se se Kinnusen mätäpaise oli laittanut jonkun vuorokauden postauseston kaikille homoille joilla ei ole käyttäjätunnuksia tai kultatiliä. Joten jonnet venaavat sen 24 tuntia ja paskapostaavat tänne ennenkuin saavat postata sinne.
Otin tarkoituksella bannit. Tuli kahdesta softcorekuvan postaamisesta viikko. Huomasin myös, että useampi aiemmin kirjoittamani normaalin asiallinen viesti oli poistettu. Poistaako ne siellä bannien yhteydessä samalta käyttäjältä kaikki jonkin aikaikkunan sisällä lähetetyt viestit?
Jaahas, nyt siellä on langoissa joku outo userid samahomoilun estämiseksi.
Ylilauta tulee ennemmin tai myöhemmin kuolemaan omaan mahdottomuuteensa. Me olemme nähneet jo miten tuhatvuotisen valtakunnat finnchan ja kuvalauta ovat kaatuneet, mutta ylilauta ei kaatu yhtä kunniallisella tavalla.
>postaa ylilautabännisi
Servasin modet, niin sain bannit ja pistivät roskapostisuojan päälle.
Lauta kaatu niin tulin kattoon mikä täällä on meininki. Hyvä lauta on joten taidan jäädä tänne, kiitos sopsyn jatkuvan laudan tuhoamisen (pakollinen otsikko ja samat vitun spämmilangat koronasta ja wojakista)
Nyt tapahtuu!
(119.24 KB 1046x766 ylilautap.png)

>>6932
Otin tähän Ylilaudasta, viimeisen tunnin google hausta tarinoitteni tueksi. Että samat valhe tarinat siellä pyörii vuodesta toiseen, samalla aatteellaa pikuiden muutettuna. Väri-bottien tekeminä nostamina sip sip todellinen käviäkunta on hyvin vähäinen, ja vaihtuva.

Sanoisin kaikki netissä mikä millään tavalla mainostaa ylilautaa, on sen rakentajien mainosta, eli jos googlaa ylilautaa niin väitän että jokainen artikkeli jokainen twitteri postaus on ylilaudan ylläpitjien kynästä
>>6933
Vielä yksi asia, mielen päällä mulla, sitten jätän teidät rauhaan, botit, väribotit miten ne toimii?? Taustalla voi olla ulkomaista halpatyövoimaa, kuka tietää, Heitä pitää valistaa oikeuksistaan, poliisi, lakko länsimaiset palkat jne. HE eivät osaa suomea mutta netistä löytyy kääntäjiä kiinaksi, intiaksi, ja thaimaaksi :)
>>6936
Ei mitään järkevää tiedustelu yrityksiini, yritin saada heidän paikan selville ja miksi eivät mene poliisille. Mutta aika varmasti Intialaisia jotain tulkintaa keräsin kumminkin. Tällaiset kaksi tulkintaa siis oletan: Kaksi tulkintaa jotka eroaa toisistaan

>tulkinta 1


Ilmeisesti pelkää tulla ulos "kellaristaan" koska pelkää että hänet sitten karkoitetaan maasta, ja tahtoo miehen ja naimisiin niin saa pysyä suomessa.

tulkinta 2
Ovat jotain kurittomia pakanoita jotka tarvitsevat länsimaista sivistystä, aloin lähettää niille sen trakkerin kautta raamattua omalla kielellä, raamatun jälkeen pistän muita länsimaisen sivistyksen helmiä
>>6937
Näistä tuloksista on pakko kertoo jonnekkin!! Vaikka onkin sunnuntai, päätin toisen kerran pistää sinne, hindiksi RAAMATTUA ja se lähetti minulle lankoja tai lankaa yli yli niin kuin kultuurien ylittävästä rakkaudesta tai avioparista, se todella haluis naimisiin Suomi pojan kanssa. Mutta minusta on maraalitonta tulla tänne, vaikka se kyllä saattaa vielä olla Intiassa ja saada hyvää palkkaa jatkan tutkimuksia, huomisella
>>6938
älkää vittu dossatko sitä kesken lähetystyöni
>>6938
älkää vittu dossatko sitä kesken lähetystyöni

Menikö tää jo?

Siinä on vähän sellainen sokea ohjaa sokeaa fiilis, kun ei tiedä mikä raamatun jae iskee niin aloin käytää tätä hyväkseni

https://www.thenivbible.com/blog/start-reading-bible/

Nyt ollaan Jobissa, ajattelin pitää taukoa, muutaman päivän että se saa sulatella vähän, raskasta uuta tietoa.

Ja läntisen kultuurin levitys siis on nyt pää asia ei saarnaus, Eli pistän vaan perustaa Raamatusta ja sitten menen muihin Euroopan isoihin juttuihin. Varmaan aika piaan hyppää amerikkaan.

Näytin raamatun lisäksi euroopan muinais historiaa, miten kulttuuri on siellä ja kirjoitus kehittynyt, kaksoisvirran maa, Rooma, Epykti

yleinen Hindi-eli Intia käsitys euroopata nimittäin on aika suppea,
https://hi.wikipedia.org/wiki/%E0%A4%AF%E0%A5%82%E0%A4%B0%E0%A5%8B%E0%A4%AA_%E0%A4%95%E0%A4%BE_%E0%A4%87%E0%A4%A4%E0%A4%BF%E0%A4%B9%E0%A4%BE%E0%A4%B8
Ei ymmärretä uskonnon ja historian sellaista niin kuin yhtymä kohtia ja sillai.

Mutta anna sen nyt levätä.

Siellä saattaa olla intialaisten lisäksi Kiinalaisia ja jotain afrikan väkiä, mutta alan ja jatkan nyt Intian kielellä perustan lähettämistä :)
>>6940
Tervehdys taas pitkästä aikaa, ja pitkästä aikaa kävin taas ylilaudalla. Pitää muistaa käyttää duckduck.gota coska pelkkä laudaun guuklaus heittää sen keksin koneelle vaikkei laudalla käviskään.

Samat hommat vaikkuttaa olevan, mutta näkemys tarkkentui väribotit jotka vakoilee käviän tietokonetta ei ilmeisesti jaakkaan 4 vaan tekevät laudan käydyn oloiseksi.

Varsinainen 4 tapahtuu langoilla jotka pysyvät ylhäällä, ilman että kukaan vastaa niiihin. Katso manlet lankaa 60 vastausta uudistathereload selain ja väribotit nostavat lankoja yli päivän manlet langan. Päivität muutaman kerran uudestaan ja huomaat että manlet langa taas nousee ykköseksi 60 viestillä.

Manlettien lisäksi marksistit yritävät saada kapinoimaan.

Yksinäiset akateemiset
ja
Värikäs pipsa, mutta se voi olla väribotin erehdystä kun ihmiset käy testaileen onko huhu tosi että ylilauta tarkailee jotenkin käyttäjiensä väli-ikunoita.

On vielä paljon, mutta ne hoksaatte itsekkin eikä vihulaisen stratekiaa kannata kokonaan edes ymmärtää. Tai stratekian ehkä voi ymmärtää mutta ei motivaatoreita rikollinen on rikollienn hulimata öhm öö

Muistakaa ostaa cryptoa kun ostaa crypto kolikkoja se jotenkin tuo uuden internetin jossa on parempi salaus, ja kaikki perustuu anonyymiteettiin.
https://www.coinmama.com/

Miksi ylilauta ei ole korjannut tätä kun se kävi ilmi siis paljastui et siinä botteja mahoton? Valtion laitokset on hyvin pyrökraatisia ja muutokset kestää vuosii

Polliisi on ilmeisesti mukana kun ne ei vain ota niitä kiini ja heitä vankilaan, eli olen aika mosessa vaarassa
>>6940
>>6940
usi yritys

Tervehdys taas pitkästä aikaa, ja pitkästä aikaa kävin taas ylilaudalla. Pitää muistaa käyttää duckduck.gota coska pelkkä laudaun guuklaus heittää sen keksin koneelle vaikkei laudalla käviskään.

Samat hommat vaikkuttaa olevan, mutta näkemys tarkkentui väribotit jotka vakoilee käviän tietokonetta ei ilmeisesti jaakkaan 4 vaan tekevät laudan käydyn oloiseksi.

Varsinainen 4>>6932 tapahtuu langoilla jotka pysyvät ylhäällä, ilman että kukaan vastaa niiihin. Katso manlet lankaa 60 vastausta uudistathereload selain ja väribotit nostavat lankoja yli päivän manlet langan. Päivität muutaman kerran uudestaan ja huomaat että manlet langa taas nousee ykköseksi 60 viestillä.

Manlettien lisäksi marksistit yritävät saada kapinoimaan.

Yksinäiset akateemiset
ja
Värikäs pipsa, mutta se voi olla väribotin erehdystä kun ihmiset käy testaileen onko huhu tosi että ylilauta tarkailee jotenkin käyttäjiensä väli-ikunoita.

On vielä paljon, mutta ne hoksaatte itsekkin eikä vihulaisen stratekiaa kannata kokonaan edes ymmärtää. Tai stratekian ehkä voi ymmärtää mutta ei motivaatoreita rikollinen on rikollienn hulimata öhm öö

Muistakaa ostaa cryptoa kun ostaa crypto kolikkoja se jotenkin tuo uuden internetin jossa on parempi salaus, ja kaikki perustuu anonyymiteettiin.
https://www.coinmama.com/

Miksi ylilauta ei ole korjannut tätä kun se kävi ilmi siis paljastui et siinä botteja mahoton? Valtion laitokset on hyvin pyrökraatisia ja muutokset kestää vuosii

Polliisi on ilmeisesti mukana kun ne ei vain ota niitä kiini ja heitä vankilaan, eli olen aika mosessa vaarassa
(1.70 MB 480x270 tired.gif)

>>6993
foorumi muuttaa näemmä paskankin vielä ripulioksennukseksi kun sieltä tulevat sekopäätkin on tätä luokkaa

>>6994
Se on kaikki aivan totta, voit itse kokeilla tätä avaa uusi-ikkuna. Mene Googlemambsiin mene johonki afrikan maahan, sitten avaa taas uusi ikkuna ja laita jotain kirjallisuutta siihen tuon maan kielellä, etsi kovasti kunnes löydät, sitten pistä vielä muutamaan ikkunaan jotain lähetys työstä ja raamatunlähetys käsky tai jotain kuvia lähetystyöstä ja avaa vielä nälkäpäivä keräys sivu, ja etsi siis välilehtes täyteen dataa kohdemaasta ja humanitaarisen avun antamisesta. Sitten jätä ne päälle ja mene lurkaamaan sekalaista tai kaikkilaudat ja päivitä selaintas välittäin. Pijaan huomaat miten sielläkin ollaan yhtäkkiä kiinnostuttu lähimmäisenavusta ja mutta koska se on länsimainen juttu niin yli lauta on kääntänyt sen 3 eli muuttaa sen natsi jutuksi niin kuin muutti kun tein samoin lakkoilulle.

Ja mappaisin vielä ylialaudan meaningia niin että 6 epäseksuaalisuus, kohta 6, se on ilmeisesti viimeisiä yrityksiä ylikansoittumis- uskoisten harjoittaa väestökontrollia, Siis 70 vuotiaat akateemiset siellä jakavat 70 luvun oppejaan tosi nukkemestareita väri bottien ja muiden bottien avulla kaikki on platon kavea >>6994
>>6994
Se on kaikki aivan totta, voit itse kokeilla tätä avaa uusi-ikkuna. Mene Googlemambsiin mene johonki afrikan maahan, sitten avaa taas uusi ikkuna ja laita jotain kirjallisuutta siihen tuon maan kielellä, etsi kovasti kunnes löydät, sitten pistä vielä muutamaan ikkunaan jotain lähetys työstä ja raamatunlähetys käsky tai jotain kuvia lähetystyöstä ja avaa vielä nälkäpäivä keräys sivu, ja etsi siis välilehtes täyteen dataa kohdemaasta ja humanitaarisen avun antamisesta. Sitten jätä ne päälle ja mene lurkaamaan sekalaista tai kaikkilaudat ja päivitä selaintas välittäin. Pijaan huomaat miten sielläkin ollaan yhtäkkiä kiinnostuttu lähimmäisenavusta ja mutta koska se on länsimainen juttu niin yli lauta on kääntänyt sen 3 eli muuttaa sen natsi jutuksi niin kuin muutti kun tein samoin lakkoilulle.

Ja mappaisin vielä ylialaudan meaningia niin että 6 epäseksuaalisuus, kohta 6, se on ilmeisesti viimeisiä yrityksiä ylikansoittumis- uskoisten harjoittaa väestökontrollia, Siis 70 vuotiaat akateemiset siellä jakavat 70 luvun oppejaan tosi nukkemestareita väri bottien ja muiden bottien avulla kaikki on platon kavea >>6994
Tämäkin on niin resu, että lähettäminen ei onnistu kuin joka toinen kerta
>>6999
tfjps
>nauraa foorumin maksullisuudest >maksaa nyymichanin kultatilistä™ ootte kyllä yksiä kaksinaamoja mokomat
Aiheeseen liittyen: on hämmentävää nähdä että on tapahtunut jo useamman paikan itseaiheutettu exitus lyhyen ajan sisään osittain sen seurauksena koska eräs aloituspostauksessakin mainittu kusilaari ja sen ylimielinen sekä maanpinnalle kovaa palautettu narsisti ei osannut tehdä loppujen lopuksi mitään oikein. Hajoita ja hallitse pätee mielestäni erittäin hyvin mitä on tapahtunut kyseisessä paikassa radikaalisti jo vuosien ajan. Suuri tyhmien ihmisten kävijämäärä luo tähän ilmiöön lisää painovoimaa. Erittäin surullista katseltavaa että tähän pisteeseen ja tähän lopputulokseen on päästy vaikka se oli jo aika hyvin ennakoitavissa toimintatavoissa ja palautteenottokyvyssä. Parempi tulos olisi mielestäni ollut sudokun kilparatkaisu sivulle ja ylläpitäjälle sillä nyt tilanne on peruuttamattoman lentävän hollantilaisen pysyvä asema joka lamauttaa ja addiktoi heikkomieliset.
syy mahdolliselle pakolaisaallolle lähiaikoina voivat olla mm. seuraavat foorumilta poistetut ominaisuudet: >viherteksti >viestinumerot >/meta/
vanhahomot on tänään alennusmyynnissä
>>7453 missä foorumivahti?
(37.97 KB 537x960 Re1x1oj65o1_640.jpg)

Sopsy deletoi /int/:in 13 vuoden jälkeen. Syynä se että se ei tuota mitään, mutta ylläpito maksaa tonneja.
(186.24 KB 867x736 Capture.PNG)Forms
Delete
Report
Quick Reply