/it/ - Tietotekniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Eiks toi naiivi raivoominen sopis paremmin /b/n puolelle, muistaakseni /it/ssä pyörii pari ammattilaistakin.

Kyl tää ihan passelilta kuulostaa sekä firmoille (jotka jokatapauksessa liisaa koneensa) että lähituen ii tee duunareille (joka on kyllästyny kympin kanssa tappeluun). Vähemmän turhia välikäsiä. Sanoisin, että CompNowin kaltanen firma olis Suomessa helvetin suosittu, jahka sen mallin toimivuus on tarpeeksi todistettu. Alkuun olis tietenkin epäluulosuutta ja menis monen turhan suojatyöpaikan mukavuusalueelle toi.
Toihan taitaa olla isoille firmoille passelein tapa. kuitenkin liisaavat koneet ja liisattu kone vaihtuu uuteen about 3v välein, kun takuu menee umpeen.

Ite toivon että toi ei tule normaali käyttäjien puolelle. Eli tässä lähinnä firmat rahoittaa käyttiksen kehityksen. Tai en tiedä olisko porukka valmis maksamaan noista firma version featureista sitten.

Kuitenkin itellä nyt 2 konetta + 2 läppäriä (win 10) ja sitte 2 vanhempaa läppäriä (vista ja 7), niin pitäs kattoa onnistuuko noitten win10 lisenssien siirto miten koneen mukana. Isoissa koneissa pitäny ton lisenssin vaikka vaihtanut rautaa. Pitää ruveta kahtomaan millanen rulianssi toi vanhemman win10 läppärin myynti on, kun rekattu mun ms accountille :)

Sori lopun offtopikkia.


Forms
Delete
Report
Quick Reply