[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/h/ - Huumeet

sekä lailliset päihteet
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1576598010170.jpg (104,95 KB, 948x838, 2858.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.94661

Olen tässä viimeaikoina tehnyt vähän tutkimuksia ketamiinin kanssa. Siis silleesti, että olen imuroinut ketamiinia sieraimiinia noin 100-200 milligramman annoksia, ja sitten tutkinut millaisia vaikutuksia sillä on. Erään kokeilun jälkeen, kun palauduin tripiltä takaisin omaan kehooni, mielessäni oli kirkkaana eräs oivallus, joka ei ole näin parinkaan viikon jälkeen vielä unohtunut tai jättänyt minua rauhaan: olen biseksuaali ja haluaisin kokeilla, millaista on olla miehen kanssa.

Ajatus on kieltämättä käynyt mielessäni jo aiemminkin aika ajoin viimeisen parin vuoden aikana, mutta aina aiemmin olen lopulta tullut siihen tulokseen, etteivät miehet oikeastaan sittenkään kiinnosta, ja unohtanut asian. Nyt en koe voivani enää kieltää itseltäni sitä tosiasiaa, että kyllä ne miehet vaan kiinnostaa! Olen aika hämmentynyt tällä hetkellä asian kanssa, enkä oikein tiedä, miten tässä nyt sitten pitäisi edetä. Yhtäkkiä olen esimerkiksi huomannut, että eräs opettajani, joka on aivan tavallinen keski-iän ylittänyt (siis minua paljon vanhempi!) kaljamahainen ukkeli, onkin itseasiassa varsin söpö. Omituisen tästä tilanteesta tekee se, että seksuaalista suhdettani naisiin olen kuitenkin käsitellyt koko elämäni ja se seikka, että naiset ovat viehättäviä, on ollut aivan tavallinen asia elämässäni, eikä jonkun naisen havaitseminen viehättäväksi ole tuntunut mitenkään hämmentävältä, vaan aivan tavalliselta asialta. Nyt kuitenkin kuin taas hämmentynyt teini, jonka seksuaalisuus on juuri herännyt. En ole käytännössä vielä tehnyt asian suhteen mitään. Tinderin asentaminen on käynyt mielessä.

Mitenkäs muilla nyymeillä? Onko huumeidenkäyttö jotenkin vaikuttanut seksuaalisuuteenne tai seksuaaliseen kehitykseenne?

 No.94662

Olet vain homosaation uhri jota manipuloitiin toisissa sfääreissä hintiksi. Tietynlainen dopamiinitaso näyttää vaikuttavan onko ihminen taipuvainen pervoutuneeseen käytökseen.

 No.94663

File: 1576599926178.jpg (162,88 KB, 574x860, Snail-Mail-at-2019-LACMA-A….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Liikaa pilkkuja, liian vähän sisältöä, nolla uskottavuutta. Tuo olisi toiminut paremmin narksistin tyyliin kirjoitettuna.

 No.94664

Kantsii varmaan homoilla jos homottaa ei kai siinä mitään menetä. Perheenkin voi nykyään perustaa ihan kumman tahansa sukupuolen kanssa niin en tosiaan keksi mitä häviät.

 No.94665

AP on homoPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]