/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(71.06 KB 331x286 128277193587.jpg)

null 25.08.2010 (Ke) 21:32:15 No. 35387
Punasipuli... kertokaahan omat mieltymyksenne tätä jumalaista herkkua koskien.

Henkilökohtaisesti käytän salaateissa, leivän päällä, pitsoissa ja kaikissa soveltuvissa kastikkeissa.

Kuva... no en tiiä liittyykö, mutta kissa on aina ok.
Meneehän tuo aika moneen ruokaan, missä ei kypsennystavan vuoksi harmaannu.
Nomnom ja väriä elämään.
Joskus ostan kebablastuja ja muutaman punasipulin jotka sitten molemmat paistan pannulla ja popsin sellaisinaan, punasipuleja tietenkään en paljoa paista ettei se maku häviäisi.

Myös kebabeissa ja patongissa punasipuli on voittoa. <3
Graavatun tai kylmäsavustetun lohen kanssa herkkua, vaikka leivän päällä/välissä.
paahda ja karamellisoi sokerilla + balsamiviinietikalla.

Voittoa
>>35401
täytyy joskus kokeilla, ite syön aina graavilohen rieskan kanssa.
Käytän aina tuorejutuissa. Paistaessa ikävästi lähtee maku.
Kaikkeen tuntuu sopivan. Maku ei ole erityisen vahva ja siksi herkullinen.
>>35487
menee kokeiluun
curryn, kanelin ja sitruunaruohon kanssa linssipadassa aijai
Käytän punasipulia kaikessa.
Italialaiset vanhukset sanoo pitkän ikänsä johtuvan punasipulin popsimisesta ;>
punasipuli on vitun jees. patisi paistettuna, tulee harmaata


Forms
Delete
Report
Quick Reply