/2015/ - 2015

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(55.25 KB 640x518 Referee-Mark-Clattenburg.jpg)

Anonyymi 11.01.2015 (Su) 01:25:03 No. 156
Kehitysvammaisen paskachanin huikeissa säännöissä on jopa kolme kokonaista sääntöä!

Voisiko nämä lisäykset nostaa tasoa? (Sillä oletuksella että modet oikeasti valvoisivat sääntöjen toteutumista ja ohjaisivat jonneimpia käyttäjiä banneilla uusiin sääntöihin.)

-Do not derail a thread by posting disruptive content.

-Try to keep similar topics to one thread; duplicates will be locked.

ja en vittu jaksanut kääntää
>-Do not derail a thread by posting disruptive content.
Vastalause. Tuohan tappaa keskustelun ja rajoittaa tekemisiä. Yhden nyymin pakonomainen derailu on kyllä banniin oikeuttavaa.

>-Try to keep similar topics to one thread; duplicates will be locked.

Pakotuksesta bannataan nyt jo.
ei tää oo northpole sentäämän
(62.19 KB 547x640 regime.jpg)

Maininnat alkoholijuomista kuuluu myös sensuroida sen takia että tänne voi eksyä lapsia olemattoman ikätarkistuksen vuoksi.
Myös kaikki kehitystä häiritisevä materiaali tulee poistaa. Kaikille tulee istuttaa vakoilukeksi jotta tietäisimme mitä nämä lapsien kanssa täällä keskustelevat oikeasti postaavat luppoaikanaan vapaammassa ilmapiirissä.
>>157
>Tuohan tappaa keskustelun ja rajoittaa tekemisiä.

Derailaaminen ei ole keskustelua ja jos sen kieltäminen rajoittaa sinun jonneilua niin se on vain tasoa nostava tekijä.

>Pakotuksesta bannataan nyt jo.


Ei bannata jos pakottaja on runkkuringin jäsen, mode tai se sisältää animea.

>>158
>ei tää oo northpole sentäämän

Aivan siihen tasoon on valovuosia matkaa. Olemme Suomen paskimmalla laudalla mitä tulee tasoon. Tämän laudan vatipäät ovat omaksuneet tavan jossa omista postauksista ei oteta mitään vastuuta. Varsinkin näin pienellä laudalla jokainen on vastuussa laudan tasosta oman toimintansa kautta. Ei täällä voi jonneilla samalla tavalla kuin suuremmilla laudoilla.

>>159
Juuri tuollainen mukahauska paska joka ei edes yritä vastata esitettyihin uudistuksiin johtaisi banneihin.
>>160

> Juuri tuollainen mukahauska paska joka ei edes yritä vastata esitettyihin uudistuksiin johtaisi banneihin.


"ärrin murrin heräsin mä juuri…"

onko jäbä noussut väärällä jalalla sängystä, syönyt ärrimurri-keksin ja huomannut että joku on kussut sun aamumuroihisi?

"no fun allowed" t. sinä

t. erihomo
Miksi Nyymichanista yritetään edes tehdä väkisin jotain asiallisen keskustelun lautaa? Nyymichanin kulttuuri on kehittynyt omanlaiseksensa ja on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Nyymichan on juuri se paikka, jossa haistellaan Yuin peppua, rinkirunkataan Levillä, mietitään Aksuyon etnistä taustaa, nettivinkataan Metua, ihastellaan d0nitsin ja Saatanan taidetta, haukutaan keisiä baskeripäiseksi lukiofilosofiksi, paskaannutaan nukkenaamoista jne.

Jos joku haluaa asiallista keskustelua, niin netti on pullollaan muita lautoja, joissa sitä on tarjolla. Myös foorumeilla saa yleensä aikaan asiallisempaa keskustelua, koska siellä joutuu vastaamaan sanomisistaan nimimerkin kanssa… Ai niin joo, mutta nimimerkkien käyttöhän on nimihomoilua ja syöpää ja rinkirunkkua ja uli uli, ei aito Northpole-pakolainen suostu käyttämään mitään keskustelufoorumeita.
>>162
>Miksi Nyymichanista yritetään edes tehdä väkisin jotain asiallisen keskustelun lautaa?
Miten niin yritetään, ellei yrittämiseksi lasketa tämän yhden yli-innokkaan burgerin loputonta paasausta. Jos hänen ulinallaan olisi mitään vaikutusta, olisi jotain muutoksia jo tapahtunut, mutta selvästikään ylläpito tai muu käyttäjäkunta ei ole samaa mieltä hänen kanssaan.

Itse ihmettelen lähinnä miksi kukaan edes tosissaan vastailee tuolle.
>>163

> Miten niin yritetään, ellei yrittämiseksi lasketa tämän yhden yli-innokkaan burgerin loputonta paasausta.


No sitähän minä juuri tarkoitin, käytä vähän päätäsi. Täällä on juurikin tuo yksi tuulimyllyjä vastaan taisteleva, joka yrittää tehdä tästä laudasta jotain Northpole2.0:aa.

> Jos hänen ulinallaan olisi mitään vaikutusta, olisi jotain muutoksia jo tapahtunut, mutta selvästikään ylläpito tai muu käyttäjäkunta ei ole samaa mieltä hänen kanssaan.


No shit? Käyn kyllä itsekin tällä laudalla ja huomaan kyllä, että minkälainen modelinja täällä on. Et kertonut mitään uutta tai järisyttävää minulle.
(1.71 MB 235x150 nope3.gif)

>>164
tässä on täydellinen esimerkki viestistä missä postaaja kokee tarvetta johonkin viimeisen sanan sanomiseen kun koki tulleensa väärinymmärretyksi ja ulostaa sitten tuommoisen mitäänsanomattoman ympäripyöreän pökäleen jossa toistaa itseään ja viittaamaansa postaajaa mutta säestää sitä parilla ad hominemilla ja itsetärkeillä kommenteilla ikään kuin varmistaakseen ettei kukaan pidä häntä tyhmänä
>>165

Niin? Ymmärsit väärin postaukseni ja selitin sen takia sinulle, että mitä alunperin tarkoitin postauksellani. Ihan normaali osa ihmisten välistä keskustelua. Ei kyseessä ollut mikään ad hominem tai muukaan henkilökohtainen hyökkäys sinua kohtaan, vaan yksinkertaisesti inhimillisen erehdyksen oikominen. Ei kaikkea tarvitse aina ottaa niin henkilökohtaisesti. Löysäisit joskus vähän kaulusta etkä näkisi kaikkialla henkilökohtaisia hyökkäyksiä sinua kohtaan.
>>160
Jos minun ehdotuksiani ei tule ottaa vakavasti niin miksi sinunkaan? Uskon että joko mennään täysillä fasismin tai anarkismin puolelle. Näissä tietokoneasioissa jutut on joko 0/1.
>>162
Täällä ei ole enää mitään omaa kulttuuuria, se oli ja meni vanhan käyttäjäkunnan mukana. Ihan samaa paskaa täällä on mitä ylilaudallakin. Nyt ei ole enää 2012. Herää ja myönnä tosi_asiat.
>>168
Tämä näkyy hyvin siinä kun ehdottaa vähänkin aikuismaisempaa toimintaa niin heti ollaa ulisemassa että pakko saada spurdoilla vapaasti niin kuin ylilaudallakin.

Tämäkin lanka meni sivuraiteille. Kaikkihan nämä ehdotukset on ihan haihattelua kun modeja ei vaan kiinnosta leikkiä lautaa.
>>162
>Nyymichan on juuri se paikka, jossa haistellaan Yuin peppua, rinkirunkataan Levillä, mietitään Aksuyon etnistä taustaa, nettivinkataan Metua, ihastellaan d0nitsin ja Saatanan taidetta, haukutaan keisiä baskeripäiseksi lukiofilosofiksi

Ite käyn ainakin ihan muista syistä kuin palvoakseni jotain rinkirunkkua.
Itse en edes ymmärrä miksi käyn täällä.
>>171
koska muutakaan ei ole
Mitäs zonery2 täällä pyörii oikeen. Itse kuvalautaa lurkanneena voin sanoa että samanlaista "paskaa" tämä on aina ollut ja aina tulee olemaan. Laudoissa ei ole mitään kultaista keskitietä joko on northpole tai kuvalauta.
Ylilautaa on turha laittaa tähän muottiin koska foorumi.
>>173
tää iha vitusti
/_\

Ei muuta sanottavaa.
(903.30 KB 500x358 1416223769116.gif)

>>173
Lopeta jonneilu eli jonkin laudan vihaaminen ja jonkin vielä paskemman parempana pitäminen.

NCn /b/ on samanlaista ylilauta kuraa niin kauan kuin modet eivät jaksa tehdä asialle mitään. Eiväthän ne koskaan ole mitään jaksaneetkaan. NC romahti ylilaudan tasolle kun tänne pesiytyi ylilaudalla kasvaneita jimejä eikä heitä pakotettu toimimaan NCn oman kulttuurin tavalla(modejen homma).

Ylilauta on edelläkävijä. Heidän ylläpito kyllästyi /b/n (satunnainen) paskuuteen ja alkoivat tekemään asialle jotain. He alkoivat siirtämään turhimpia pakotuksia ja turhimpia ripuloivia teinejä omalle alalaudalleen /a/. Eräänä viikonloppuna ylilaudalla osoitettiin syöpäläisille että ilman moderaatiota /b/ on käyttökelvoton.

Se että ylilauta on selkeästi paras ja kehittyvin lauta on vain muiden lautojen laiskuutta. Käyttäjiä vaihtoehdolle kyllä löytyisi jos lauta tarjoaisi jotain muuta kuin jimijounin pakotuksia. Näin laiskalla ylläpidolla ja modetiimillä NC on tuomittu valumaan niin alas kuin satunnaiset paskapostaajat ja aivovammaisimmat ylilaudalta bannatut pakottajat sen vievät.

Jos ei enää kiinnosta leikkiä lautaa niin miksi jatkaa toimintaa jonka taso on ylilauta 0.9 beta
Tämä keskustelu on täysin turha. Ei me käydä toteuttamaan jokaisen yksittäisen autistin mielihaluja.

Vain muutos on varmaan, jos et pidä nykyisestä NCstä niin voit painua vittuun.
(281.37 KB 876x1200 1418904313548.jpg)

(4.01 KB 116x125 129096726856.jpg)

>>176
hahah
>Se että ylilauta on selkeästi paras
herra voikin mennä sinne ylivertaiselle ylifoorumille ihan rauhassa en ole estämässä.
Voisin äänestää vuoden 2015 parhaaksi meemiksi tätä nukkenaamoista ulisevaa "ylilauta on paras kuvalauta"-röllääjää.

Tai sitten kaveri vain on oikeasti vakavasti purilainen koska vuodesta toiseen jaksaa ulista.
>>177
Tämä keskustelu on täysin turha koska emme halua parempaa lautaa. Ei me käydä toteuttamaan kenenkään parannusehdotuksia. /2015/ vain hämäyksen vuoksi.
>>181
Ideasi näyttää saaneen taaksensa niin suuren faniryhmän että eiköhän rueta sääntömuutoksiin…
>>185
Arvattavissa olena ulina kun heittää ajatuksen ilmoille että käyttäjät ottaisivat itse jotain vastuuta tasosta tai että modet oikeasti tekisivät jotain.

Sääntöuudistusten paras tapa on juuri huutoäänestys. "Kysyimme kymmeneltä jonnelta haluavatko he vähän miettiä postauksiaan vai jatketaanko mitä tahansa paskaa mihin tahansa lankaan -linjalla?"
>>192
jaa nyt on tämäkin meemi saapunu tänne nyymichanin peräjunttilaan
ehdotan että tuon nukkenaama-burgerin ulinaan suhtauduttaisiin vastaisuudessa vain kylmästi bännimällä
>>165

Tässä on täydellinen esimerkki viestistä, missä postaaja on täydellinen riemuidiootti.


Forms
Delete
Report
Quick Reply