/pol/ - Politiikka

NSDAP

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 25.09.2020 (Pe) 21:33:18 No. 21022
tässä langassa spekuloidaan yhdysvaltojen 2020 vaalituloksella

onko bidenillä tsäänssiä? jos biden voittaisi, olisko homma aivan liian obvious käsinukke-esitys missä naruista vetelee joku näyttämön takahuoneessa?
>tsäänssiä
>obvious
Takas foorumille keskustelemaan
>>21024

kommenttisi ei antanut keskusteluun mitään lisää

oletko varmasti oikeassa paikassa?
täs langas spygedeelataa hyvil biiseil :D
>>21024
>>21026

Takaisin /b/:hen siitä sotkemaan. Tämä on /pol/ ja täällä on lupa keskustella politiikasta.
Pakko toivoa, että Trumppi häviää. Pääsis näkemään millaset kiukuttelut se tempasis. Trumpin voitto ja vaalikausi oli ihan hyvää viihdettä, mutta vitsi alkaa jo toistamaan itseään vähän liikaa.
>>21029
Trumpin voitto oli kyllä aivan perseestä, koska niiden Trumpin idioottimaisten ja täysin turhien kauppasotahommien takia menetin ainakin 20 000 euroa ellen enemmänkin. Kukaan ei hyötynyt siitä touhusta yhtään mitään, mutta suuri osa maailmasta otti taloudellisesti takkiinsa. Pitäis oikeasti olla joku kansainvälinen laki, joka estää tollasia idiootteja pääsemästä mihinkään valta-asemaan.
>>21031
Ootko se kiinankauppa-ano?
>>21031

Jos tätä videota on uskominen, niin kaikki Trumpin temput on loppupeleissä vain pelanneet Kiinan pussiin. Etenkin tariffit. Miten ihmeessä?

Video kokonaisuudessaan on tunnin mittainen ja esittämäni kysymys selitetään vasta aivan lopussa. TL;DR: Kiina kiertää tulleja tuottamalla 90-prosenttisesti valmiita puhelimia, laivaa ne Malesiaan missä niihin asennetaan viimeinen 10% ja läntätään "Made in Malesia" -leima. Trumpin tariffit kierretty, Malesiassa aikaansaatu maine työpaikkojen luojana. Ja tämän ei pitäisi yllättää ketään, jenkit käyttävät samaa jekkua asentamalla penkit Meksikossa valmistettuun autoon, pim koko auto saa "Proudly made in US of A" -leiman. Vielä naurettavampaa on että arkeologinen todistusaineisto viittaa Karthagolaisten myyneen omaa viiniään kreikkalaisena 2400 vuotta sitten.
>>21033
En, mutta tietyssä mielessä me ollaan kaikki kiinankauppa-anoja. Kuitenkin, jos et muista niin Trump kävi kauppasotaa myös meitä (eurooppalaisia) vastaan. Omat rahani on kiinni Suomessa ja Euroopassa. Kiinasta olis saanut parhaat tuotot, mutta ajattelin, että Kiinaan sijoittaminen olisi aika epäeettistä ja eurooppalaisten intressien vastaista.
(211.58 KB 1564x612 accelerationism trump.jpg)

>>21029
Ei se varmasti mitään kiukuttelua aiheuttais, paremmat kiukuttelut tulisi kyllä jos Trump voittaisi sillä COME ON MAN - media nyt pommittanut 4 vuotta vain paskaa Trumpista ja jos tämäkään ei tuota tulosta niin paskamyrsky syntyy. Demokraatit ovat uhkailleet sillä että he eivät tule hyväksymään tulosta ja tästä tullaan mellakoimaan pitkään.
>>21031
>Kukaan ei hyötynyt siitä touhusta yhtään mitään
Oli se kelpo viihdettä niille, joilla ei ollut mitään menetettävää.

>Pitäis oikeasti olla joku kansainvälinen laki, joka estää tollasia idiootteja pääsemästä mihinkään valta-asemaan.

Mahdollisesti. Toisaalta tämä on vain yksi todiste lisää siitä että edustuksellinen demokratia nykymuodossaan ei kykene valitsemaan johtajia oikeilla kriteereillä. Toimis paremmin, jos ehdokkaat pystyisi pitämään täysin anonyymeinä ja vain heidän meriitit olisivat pöydällä, jonkin neutraalin osapuolen esittelemänä. Vielä parempi olis meritokratia jossa kansalle ei edes anneta mahdollisuutta äänestää väärin.
>>21040
Hyvin turistu toveri, cyka blyat.
>>21040
Viihdettä? Mikä kauppasodassa tarkalleen ottaen on hauskaa? Minusta se on ainakin äärettömän tylsää lukea sellaisesta.
>>21046
Ei se kauppasota.
(1.63 MB 854x480 maga.mp4)

(3.07 KB 601x62 ClipboardImage.png)

Trumpilla ei ole tässä mitään jakoja.
>>21052
>Trumputler kieltää kannattajiaan äänestämästä ennakkoon
>suurin osa viimeisenä laskettavista ennakkoäänistä menee Bidenille
>"Huijaus!!1 petos! Vilppiä!!"
(932.79 KB 691x682 ClipboardImage.png)

(184.62 KB 2048x1536 36-cat.jpg)

>>21039
>Ei se varmasti mitään kiukuttelua aiheuttais
Haha, tämä viesti ei vanhentunut arvokkaasti.
huomenna oranssin miehen marssit amerikan pääkaupungissa
(70.65 KB 678x960 smash.jpg)

ei mennyt putkeen tää homma
>>21070
Itestä tosi typerää mihinkään asiaan suhtautua noin tunteellisesti. Jos se on niin huono asia, sitä vastaan varmasti on helppo antaa argumentteja.

Toisaalta ihmiset ovat niin typerästi ohjelmoituja, että ymmärrän myös tarpeen aggressiiviseen tunteisiin vetoavaan vaikuttamiseen nopeiden tulosten toivossa.

Toisaalta tunteisiin vetoavan vaikuttamisen normalisointi johtaa aina vain tunteellisempiin yksilöihin, jotka eivät kykene ajattelemaan loogisesti, joka varmasti vain vaikeuttaa yhteiskuntarauhan ja -järjestyksen ylläpitämistä pitkässä juoksussa.

Täten julistaisin, ettei tunteisiin vetoavaa populistista vaikuttamista saisi suorittaa kuin äärimmäisissä tilanteissa, joissa välttämätöntä saada välittömiä tuloksia. Näkisin tosin, että tällaiset tilanteet olisivat aina vain harvinaisempia mitä normalisoituneempaa looginen ajattelu ja asiallinen väittely on kansan keskuudessa.

Ajatusketju päättyy.
>>21070

Tästäkö alkaa presidentti Harrisin fasistinen valtakausi?
>>21072
kyllä se melko Kamalalta kuullostaa
>>21072
>>21073
Eihän se ole edes kovin hyvä mutsi.


Forms
Delete
Report
Quick Reply