[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/pol/ - Politiikka

NSDAP
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 128050831691.gif (1,99 MB, 371x237, 128050831691.gif) ImgOps Google iqdb

 No.16594

Fennoidien mielestä rasismi, nettivainot, poliittiset murhat, hillitön ryyppääminen, kännissä tappeleminen ja tappaminen sekä toista mieltä olevien sulkeminen keskitysleireille ja upottaminen suohautoihin ovat normaalia meininkiä. Jos fennoidit muodostavat väestön enemmistön jossain maassa, maan kulttuuri muodostuu fennoidien kansanluonteen mukaiseksi. Näin on käynyt esim. monilla taantuvilla teollisuuspaikkakunnilla, joissa keinotekoisesti kommunistisella verotuksella ylläpidetyt kulttuuri-instituutiot kuten koulut ja kirjastot ovat rappeutuneet talouden avautuessa, koska fennoidit eivät biologisen kansanluonteensa vuoksi viitsi niitä ylläpitää.

Länsi- ja etelärannikolla fennoidit ovat viime aikoihin asti käyttäytyneet ihmisiksi, koska svekoidirodun edustajien läsnäolo on toiminut sivistävänä esimerkkinä ja koska kulttuurisesti svekoidisoituneilla fennoideilla on ollut yhteiskunnassa arvostettu asema. Fennoidit kykenevät toimimaan länsimaisessa demokratiassa vain silloin, kun yhteiskunta sosiokultturaalisella paineellaan ja väkivaltakoneistollaan estää fennoideja manifestoimasta biologista, determinististä, geenien ohjaamaa syvintä luontoaan.

Fennoidit kykenivät sivistyneeseen elämään svekoidien rodun ylivallan alla vuosisatoja, koska isännät tiesivät kenen kanssa olivat tekemisissä ja osasivat myös panna fennoidit rotuominaisuuksiensa mukaiseen työhön suurvaltasotiensa rintamille. Manner-Euroopassa kavahdettiin hakkapeliittoja - fennoideja, jotka toteuttivat täysillä fennoidin geenien sanelemää, biologista kansanluonnettaan.

Samalla tavalla fennoidit kykenivät elämään sivistyneesti russoidien alaisina, koska russoidien valtakunnassa vallitsi jatkuva sorto ja väkivallan uhka. Koska kuri ja sorto on ainoa kieli, jota fennoidit ymmärtävät, fennoidi alistui russoidin anturan alla nopeasti mielisteleväksi, liehitteleväksi orjaksi, joka kuolemanuhan varjossa nöyristeli valtiastansa ja tsaariaan.

Mutta kun kuri heltyi, fennoidien biologinen mongoloidinen kansanluonne manifestoitui heidän käytöksessään. Fennoidit ryhtyivät mielipuolisesti teurastamaan toisiaan armottomassa sisällissodassa, mongoloidista biologista kansanluonnettaan manifestoiden. Lopulta voitolle päässyt fennoidiheimo sulki hävinneen fennoidiheimon keskitysleireille ja surmasi tai kidutti nälällä ja taudeilla hengiltä kymmenen hävinneen heimon fennoidia jokaista hävinneiden surmaamaa voittaneen heimon fennoidia kohti. Tässä näemme esimerkin fennoidien rodullisen, biologisen luonteen mukaisesta oikeudenmukaisuuskäsityksestä. Fennoidin biologia ei sovellu yhteen länsimaisen demokratian ja individualismin kanssa, vaan fennoidin täytyy aina kostaa todelliset tai luulotellut rikokset kokonaiselle ryhmälle, mieluiten moninkertaisin murhin.

Kun fennoidien raivo oli väsynyt, fennoidit rauhoittuivat hetkeksi demokratian kaltaiseen tilaan. Tällöinkin toki voittajien heimo mässäili jatkuvasti verellä maiskutellen sankaritöillään fennoidien sisällissodan aikana. Samalla hävinnyt fennoidiheimo haaveili yhtä verisestä kostosta naapurimaahan syntyneen julman diktatuurin avulla.

Naapurimaa hyökkäsi fennoidien maahan ja fennoidit joutuivat sopimaan riitansa torjuakseen uhan. Aivan ikävänä asiana tätäkään ei pidetty. Sotatantereella fennoidit pääsivät toteuttamaan biologista, solujen ja geenien määräämää kansanluonnettaan. Tämän vuoksi fennoidit muistelivat sotaa jälkeenpäin suurena, hienona aikana, kun oli mahdollista olla rotuluonnon mukainen fennoidi. Sodan jälkeen fennoidit joutuivat kuitenkin jälleen russoidien ylivallan varjoon ja joutuivat taktisista syistä esittämään länsimaista demokratiaa, niin huonosti kuin se sopikin fennoidien biologiseen kansanluonteeseen. Vaihtoehto kun oli vielä pahempi, nimittäin kuolema russoidien kauhistuttavan hirmuvallan kynsissä. Tämä jatkuva absoluuttisen kauhean väkivallan ja tuhon uhka piti fennoidit kurissa ja kauhun vallassa. Koska kuri ei heltynyt, fennoidit elivät biologisen luontonsa vastaisessa länsimaisessa demokratiassa, mutta veren kutsu ei hiljennyt, vaikka fennoidit joutuivatkin kätkemään biologisen mongoloidinluontonsa sivistyksen ohuen pintakelmun alle.

Sitten russoidien hirmuvalta romahti. Vanhasta muistista fennoidit elivät demokratiassa vuosikymmenen pari, mutta sitten nettiin perustettiin foorumi, jossa sisäisen fennoidinsa löytäneet näyttivät kaikille muillekin, mikä on fennoidin todellinen biologinen rotuluonne. Foorumilla fennoidit kuiskailivat toisiaan ihania sanoja, jotka saivat kadonneen rotumuistin heräämään: rotusota, suohaudat, Suuri Unelma, maastakarkotukset, väkivalta, rotusota.

Nyt kun fennoidit saivat lopultakin toteuttaa biologista kansanluonnettaan, tulos oli ilmeinen. Kohtelias puhe maahanmuuttajanaapurien kanssa muuttui pilkalliseksi äbäläwäbälän lällättämiseksi heti kun maahanmuuttajanaapurit sanoivat sanankin omalla kielellään. Aluksi fennoideja vähän ujostutti lyödä tappaakseen, ensin räjäyteltiin vain pommeja pakolaiskeskuksen pihamaalla ja paiskottiin pikkutyttöjä junanvaunusta laiturille. Mutta kun ensimmäinen kuolonuhri nähtiin, ensimmäinen junanpyörien alle jauhautunut mustaihoinen pikkutyttö, fennoidit eivät voineet enää vastustaa veren huutoa, biologisen kansanluonteensa geneettistä kutsua. Sivistyksen nöyryyttävä pintasilaus revittiin pois, tunkiolle joutivat demokratia, individualismi ja laki, sillä nyt oli Suuri Unelma toteutunut ja fennoidi lopultakin päässyt häkistään elämään kansanluonteensa mukaista elämää. Jos joku yksittäinen ressukka jossain vielä yritti ylläpitää sivistystä, fennoidit tekivät sellaisesta rotupetturista nopeasti selvää kansanluonteensa mukaisin keinoin. Svekoideista nyt puhumattakaan, koska heiltähän tuo nöyryyttävä sivilisaation pintasilaus oli alun perin peräisinkin. Nyt fennoidit saattoivat täysin rinnoin heittäytyä manifestoimaan biologista, geneettistä kansanluonnettaan, ja mahtava ÄBÄLÄWÄBÄLÄ ahmaisi ikuisiksi ajoiksi kitaansa koko fennoidien maan.

 No.16596

File: 128050938941.jpg (58,27 KB, 472x600, 128050938941.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kuulostaa valehtelematta sangen infantiililta vuodatukselta toveri hyvä, lisäksi tekstisi muistuttaa lähinnä tragikomista, YH1 kurssilla käyneen, Jani-Petterin tuotosta, vailla minkäänlaista konsensusta.

 No.16597

File: 12805095044.png (48,7 KB, 250x250, 12805095044.png) ImgOps Google iqdb


 No.16601

File: 128051183864.jpg (9,43 KB, 275x200, 128051183864.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Fennoidien
Nyt jos halutaan lähteä Stormfrontin viitoittamalle rotutiedemies-linjalle ja alkaa jakamaan valkoisten alarotuja kieliryhmien mukaan, niin miksei samantien käytetä termiä "ugrit"; "fennoidit" jättää virolaiset, rajan taakse jumittuneet karjalaiset (jotka taitavat käytännössä olla jo sukupuutossa Neuvostoliiton kesäleirien johdosta) ja unkarilaiset pois. "Russoidit" voidaan jakaa siististi slaaveihin jotka ovat kielellisen yhtenäisyyden lisäksi myös aika yhtenäinen ryhmä geeniperimältään ja "den finnen är mongolen hurr durr" on suomenruotsalaisen yläluokan 1800-luvulla keksimä propagandaväite ilman yhtään mitään muuta perustetta kuin vuosisatoja jatkunut toisto, jolla he ovat koittaneet pitää rannikkoseutujen omaperäistä kulttuuriperinnettä yhtenäisenä ja itsenäisenä.

Muultakin osaltaan koko teksti on aika faktaköyhä, lähdeviitteitä ei ole ja lähinnä toistetaan Helsingin Sanomissa vuosien mittaan seliteltyjä syitä siitä miksi suomalaiset ovat niin tyhmiä ja paskoja. Ammattilaisvinkki: Se, että asia lukee Helsingin Sanomissa ei tee siitä totta. Otetaanpa yhtenä esimerkkinä vaikkapa tuon alkoholin kuluttaminen ja miksi Suomi on niin paska kun täällä on suomalaisten huonon geeniperimän takia aina ryypätty niin hirveästi; Suomi oli Euroopassa suorastaan poikkeuksellisen vähän alkoholia käyttävä maa kieltolain jälkeiseltä ajalta aina 1960-luvulle asti ( http://www.nationmaster.com/graph/foo_alc_con_196-food-alcohol-consumption-1960 ). Hassua kuinka myytit ja ennakkoluulot murtuvat kun vaivaudutaan tarkistamaan ne lähdeviitteitä omiin väitteisiinsä etsimällä?

Lisäksi: Joko olet roturealisti ja alat lässyttämään siitä kuinka ruotsalaiset ovat parempia kuin suomalaiset koska arja_laiset voima_viikingit ovat Skandinaviasta ja suomalaiset ovat tyhmiä metsäläisiä joita ruotsalaiset veljemme ovat jalosti rikastaneet geeneillään vuosisatojen kuluessa TAI sitten olet hyysäritäti ja selität että rotuja ei ole oikeasti olemassa, roduilla ei ole mitään eroja ja valkoinen rotu on huonoin. Et voi olla molempia samalla periaatteella kuin minä en voi olla samaan aikaan kommunisti ja fasisti, joten koitapas nyt päättää.

Onko tämä nyt taas joku Spöklundin teksti netistä kun suomenruotsalaisten piireissä liikkuvia myyttejä niin viljellään.

Kuva original content.

 No.16602

>>16596
Se on parodia Mikko Ellilän "Yhteiskunta koostuu ihmisistä"-tekstistä. Mikäs hän on?

>>16601
lol u mad, nimihomo?

 No.16606

>>16602
Eikös mikko ellilä ole teidän oikeistolaisten oma www-messias? Ja mitäpä väliä sillä edes olisi, en näet usko eugeniikkaan, ainakaan samassa mielessä kuin te natsit.

 No.16607

File: 12805136213.jpg (40,61 KB, 555x325, 12805136213.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tässä on kanssa yhden sortin Ploidi.

 No.16608

>>16606
Jossain sanotaan että Mikko Elillä on anarkokapitalisti, jossain taas että hän on sosialisti. Ja nytten viellä hommalainen. Mitä tässä oikein pitäisi uskoa?

 No.16609

>>16608
>Implikoi, että hommalaisuus poissulkisi anarkokapitalismin tai sosialismin.

 No.16610

>>16606
Jos natseista puhutaan, niin pitää paikkansa. Itse olen oikeistolainen vain siinä mielessä että syyllistyn markkinaliberalismiin.

 No.16612

>>16608
>anarkokapitalisti

Mikko nyt ei ole ollut minkäänsortin libertaristi pitkään aikaan. Ei sillä että anarko-laitatähänjokutalousjärjestelmä olis parempi juttu.

 No.16613

>>16608
>Mitä tässä oikein pitäisi uskoa?

Usko, että suomalainen mielenterveystyö osaa bongata tämän tapauksen ajoissa.

 No.16614

Eikös Ellilä ole lähinnä naisenkipeä yli-ikäinen nörtti, joka purkaa patoutumiaan --tai siis mielipiteitään-- internetin keskustelupalstoilla paremman sosiaalisen ympäristön puutteessa?

 No.16615

>>16594
10/10

 No.16617

>>16614
No...joo. Näinhän se näyttäis olevan. Ei se poissulje sitä että hypitään persepäisestä poliittisesta aatteesta toiseen persepäiseen poliittiseen aatteeseen.

 No.16619

>>16613
>implikoi että hyvinvointivaltio toimisi tässäkään suhteessa
Suomessa on ihan helvetin paska mielenterveystyö, taas näitä julkisen sektorin ihanuukskia.

 No.16668

File: 128053304682.jpg (133,72 KB, 800x533, 128053304682.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kun täällä tuntuu riittävän kaiken maailman kommareita ja muita vihreitä (Virheet - De Rödä) niin tehdäänpä muutama asia selväksi, vaikken uskokaan että mikään tästä menee oikeasti perille. Olettehan te kuitenkin aika perseestä.

1. PerusSuomalaiset eivät ole sosialisteja, kansallismieliset eivät ole sosialisteja. Me kannatetaan hyvinvointivaltiota jossa veroin tuetaan suomalaista kulttuuria, taidetta (ei hippien tai muiden liberaalineekerien tietenkään), yhdistystoimintaa, harrastuksia, kuntokeskuksia, hiihtoputkia, uskontoa (ei kristinuskoa, nykyinen kirkko pitää purkaa ja tuoda muinaisusko tilalle) ja luoda työpaikkoja. Lyhyesti: Hyvinvointivaltio =/= sosialismi. Koittakaa tajuta, nämä on tärkeitä asioita.

2. Kansallissosialismi on täysin oikeistolaista, ei vasemmistolaista. Joku liberaalikommunisti joka täälläkin notkuu varmaan tulee itkemään tähän että se sisältää sanan sosialismi ja toimii aikalailla samoin säännöin. Rautalankaa: Kansallissosialismi antaa kansalaisille ilmaiseksi kaiken tarvittavan ja on valkoisten keksimä, sosialismi antaa kansalaisille ilmaiseksi kaiken ja on ryssäneekereiden keksimä. Aivan eri asioita. Vittu te olette tyhmiä.

3. Kansallismieliset eivät ole rasisteja, me vain sanotaan että jokaista paskanahkaa pitää kohdella huonommin kuin koiraa koska he eivät ole syntyneet täällä.

4. Vapaa kauppa on pahasta, se vääristää markkinoita ja tuhoaa kulttuureja. Tästähän te pääomanne päälle runkkaavat kommarit ja muut kapitalistisiat ette välitä, mutta yrittäisitte kumminkin. Esim: Afrikalla on omalaatuinen kulttuuri johon kuuluu nälänhätä, kunniamurhat, liikakansoitus, taikausko ja HIV. Jos Afrikka vaurastuisi vapaan kaupan seurauksena se voisi hyvin aiheuttaa näiden asioiden dramaattisen vähenemisen tai poistumisen kokonaan. Se tekisi hallaa Afrikalle sekä myös Euroopalle, koska heidän armeijansakin paranisivat. Ehkä he viimein yrittäisivät tuhota Euroopan ja Suomen ulkoa päin nykyisen taktiikan sijasta (pakolaiset) koska neekereiden kieroutta suurempaa on vain heidän verenhimo. (Liikakansoituksesta sen verran etten usko tämän vähenevän vaurauden mukana. Esim. Suomi on kohtuuvauras maa, mutta täällä on silti yli viisi miljoonaa ihmistä. Se on ihan käsittämätön määrä ihmisiä. Olen myös nähnut suomalaisia perheitä joissa on 7-10 lasta. Mutta te porvaripaskat ja muut kommarit olette tottuneet isoihin lukuihin pankkikirjoissanne, vitun riistäjät.)

5. Globalisaatiosta ei ole mitään hyvää sanottavaa, ja lyön teitä turpaan jos muka on, vituttaa niin paljon selittää teille itsestäänselvyyksiä. Sen lisäksi että tännekin voi tulla ulkomailta ihmisiä, se aiheuttaa myös Itämeren saastumisen, yhteisöllisyyden pirstoutumista, avioeroja ja inflaatiota. Inflaatioonkin olisi niin helppo ratkaisu ettei mitään: Säädetään laki jolla valtio voi painaa rahaa niin paljon kuin haluaa ja jaella sitä suomalaisille ilman että rahan arvo laskee. Niin yksinkertaista. Ajatelkaa: Kaikki voisivat olla kotona perheensä kanssa ja harrastaa kulttuuria ja uskontoa, jos tarvii käydä kaupassa tai lääkärissä niin rahaa voi pyytää vaan lisää. Se olisi jo tehty ellei hallituksessa olisi kommareita ja salajuutalaisia.

6. Asevelvollisuus on tarpeellinen osa Suomen puolustusta. Kohta joku libertaarivasuri tulee taas itkemään "todisteineen" että palkka-armeija olisi halvempi ja tehokkaampi, mutta kuten muistakaan kommarikaakatuksista (maapallo on pyöreä, valas on nisäkäs jne.) tästä ei ole MITÄÄN todisteita. Katsokaa miten Georgian kävi, ja heillä oli palkka-armeija. Jos kaikki georgialaiset olisivat käyneet armeijan niin he olisivat pystyneet valtaamaan Venäjän, onhan georgialaisiakin ainakin monta miljoonaa. Käsittämätön määrä solttuja heitetään hukkaan.

7. Yhteisöllisyys. Ehkä vaikein sana ikinä teille porvaripaskoille, aina perustamassa kolhooseja ja viemässä muiden rahoja. On olemassa oikeaa yhteisöllisyyttä ja väärää yhteisöllisyyttä (oikea = kansallismielisyyteen perustuva, väärä = kaikkeen muuhun perustuva). Huonot uutiset on se että sitä ei enää ole. Joku libertaristin paska tulee nyt varmaan itkemään tähän aluksi myönnellen että on se ehkä vähän vähentynyt mutta enimmäkseen muuttanut muotoaan. Siis vittu oikeasti: Olet syntynyt Suomeen, joten sinun on oltava kaikkien muiden suomalaisten kanssa samanlaisia, samaa mieltä kaikesta ja arvostaa Kalevalaa ja suomalaista kulttuuria noin ylipäänsä tai sinut upotetaan suohon. Tätä te islamia ja kommunismia rakastavat liberaalit ette halua tajuta, koska länsimainen vapaus on teille yhtä tuttua kuin moraali tai Oikeat Arvot.

8. Viimenen juttu on semmonen että te voisitte oikeasti haistaa vitun. Teistä ei ole kenellekään mitään hyötyä, äänestelette Suomen Kommunistista Puoluetta ihan vain siksi että vihaatte suomalaisia ja kaikki työpaikat lähtis johonkin kusinahkojen maahan, mutta siitähän te vihervasurit nautitte, ihan yhtä paljon kuin neekerien hyysäämisestä ja vapaan kaupan ajamisesta. Haistakaa vittu.

Olisi tässä vielä muutakin varmaan, muttei jaksa. Olen Stormfrontissa (se ei ole rasistinen sivu vaan kansallissosialistinen eli hyvinvointivaltioisminen, mokuttajille ja muille vihermädättäjille tiedoksi), Hommaforumilla ja Naurunappulassa nimellä VakaVanha90, haastellaan niissäkin paikoissa lisää vaikka pystyn ampumaan alas vammaisen punaiset kommenttinne. Tuli mieleen yksi vitsi: Nationalisti kertoi kommunistille vitsin. Kommunisti ei tajunnut vitsiä koska kommunistit ovat tyhmiä, ahneita kapitalistijuutalaisia.

 No.16670

File: 128053355183.png (148,55 KB, 300x438, 128053355183.png) ImgOps Google iqdb

>>16601
Hei, söpöä, homma-aktiivi ja tuore ylioppilas valistaa muita ennakkoluuloista ja muisti liittää söpön ja ennakkoluulottoman kuvamuokkauksen. Aww. Hieno juttu että lukiossa oppii käyttämään googlea niin sen avulla voi kumota osia ilmi-röllikkäästä parodia-tekstistä. Joka on hassua, koska jos veijari olisi keksinyt googlatessaan googlata ensimmäisen lauseen jutusta niin hän olisi saanut selville että teksti on parodia eräästä toisesta kirjoituksesta eikä olisi tarvinnut kiukutella. Senkin ajan olisi voinut käyttää skeittaamiseen, pleikkarin pelaamiseen, lukemalla mielikuvitusta ruokkivan kirjan tai mitä te pojat nykyään harrastattekaan. No, sattuuhan tämmöistäkin, se on osa kasvamista. Vielä kun lukiossa opetettaisiin media-lukutaitoa, lähdekritiikkiä ja satiirin käsite niin meillä olisi käsillä hämmentävän hieno sukupolvi.

Muista käydä ulkona leikkimässä, hyviä ilmoja kestää vielä pitkään vaikka koulut alkavatkin pian. Ja äläs natiainen jännitä yhtään, olen varma että saat folkloristiikan laitokselta jänniä uusia ystäviä. Jos on kiltisti niin sinne saa viedä bofferi-miekan ja asusteita jotta voit uusien ystäviesi kanssa pitää taukoa uuvuttavasta opiskelusta seikkailemalla muinaisessa Norjassa ja auttaa Odinia vangitsemaan noidutusta tofu-broilerista karanneen ilkeän demonin Ast'rid N'ekrunrakastaja Turisaksentyttären. Voi mitä seikkailuja koettekaan.

 No.16674

File: 128053907243.jpg (45,31 KB, 443x600, 128053907243.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>16668
>Virheet - De Rödä

Vitsi oli oma kek simä

 No.16694

>>16670
HOMMA HOMOJEN MIELESTÄ

 No.16706

File: 128056531866.jpg (32,06 KB, 324x350, 128056531866.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>16670

Ei lisättävää veliseni.

 No.16806

Hyvä lanka.

 No.16809

Jatkuva Hommasta itkeminen on paskaa, mutta kertoo paljon nyky-yhteiskunnan poliittisesta ilmapiiristä.

 No.16812

File: 128061661487.jpg (62,21 KB, 750x563, 128061661487.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.16825

>>16809
>kertoo paljon kuvalaudan poliittisesta ilmapiiristä.

homma ei kiinnosta vittuakaan valtaosaa väestöstä, täällä jaksetaan kyllä piraattipuoleesta ja muutoksesta meuhkata 24/7 kun muuhun markkinointiin ei ole rahaa

 No.16849

File: 128065798394.jpg (7,6 KB, 200x143, 128065798394.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>16594
>>16602
>Se on parodia Mikko Ellilän "Yhteiskunta koostuu ihmisistä"-tekstistä.

Sen olisi kyllä voinut tehdä asteen paremmin.

Ellilän kuuluisimman tekstin heikko kohta on se että Suomi, jolla menee NYT globaalissa mittakaavassa vitun hyvin ja jota Ellilän mielestä pitää puollustaa maailman luuserikansojen aseettomalta invaasiolta, oli vielä reilut sata vuotta sitten feodaalinen persreikä jonka historiassa ei ollut mitään saavutuksia saati kansallisvaltiota, joten neekereiden julistaminen nolliksi historian (joka on Ellilän mielestä genetiikan määräämää) perusteella on jokseenkin arveluttavaa. Ikään kuin 1900-luku olisi ollut se vihonviimeinen takaraja saada oma maa kuntoon.

Niin tämän olisi voinut sanoa muutoinkin kuin esittämällä että viime kesän anonyymi somalintönijä ja nettihommailijat tuhoavat demokraattisen Suomen.

 No.16911

File: 128068719461.jpg (15,01 KB, 200x270, 128068719461.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Rage!

 No.16961

File: 128073126982.jpg (234,46 KB, 515x329, 128073126982.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Bumppaan hyvää lankaa koska epäisänmaallisuus. Ap, luvallasi copypastetan tätä eteenpäin.

 No.16983

>>16961
Siitä vain, vaikka löysinkin sen todellisuus.orgista

 No.18476

Teksti on totta.

 No.19526

>>18476
Olet oikeassa. Asteikolla yhdestä kymmeneen teksti on 9/10 totta, joka on tarpeeksi lähellä ottaen huomioon tekstin pakinamaisuuden.

 No.20451

AP kirjoittaa asiaa, ja on täten hetero

 No.20455

>>20451
Olen samaa mieltä.

 No.20457

bump

 No.20458

onneksi kuvalauta loppuu ei tarvitse tätäkään paskaa enää sietää.

 No.20461

>>16825
Tavallaan totta, mutta aika selvä peli että syrjäytyneet nörtit riitelevät politiikkaa käsittelevällä laudalla juurikin näistä. Esim. keskustasta täällä ei puhuta oikeastaan koskaan, mutta tämän ei pitäisi olla yllätys kenellekään.

Suomen politiikka on turhauttavaa ja laumahenkistä peukaloiden pyörittelyä ja moralisointia. Systeemi kyllä toimii tavallaan ja valtakunnassa on kaikki suht koht hyvin (ja tällä tarkoitan lähinnä sitä, että järjestäytynyt yhteiskunta rullaa ja pysyy kasassa, kraanasta tulee vettä).

Infra ei ole kuitenkaan muuttumassa mitenkään radikaalisti tässä kohta puoleen (vaikka oikeistolaisempaan suuntaan mentäisiinkin), eikä tämä aihe herätä suuria tunteita internetkeskusteluista (eli memetiikan säännöillä siitä ei puhuta). Suomalainen reaalipolitiikka on sellaista teknokraattista puuhastelua, viilaillaan veroprosenttia suuntaan tai toiseen ja välillä yksityistetään joku palvelu. Kansalaiset tahtovat dramaattisia konflikteja, ne kiinnittävät huomion ainakin hetkeksi, ja siksi kukkahattutätien kommentit siitä kuinka esim. homot joutuu helkutin liekkeihin ovat ihmisistä Sitä Oikeaa Politiikkaa, kuten myös tällaisten lausuntojen vastustaminen hesarin nettisivuilla (niistä uutisoidaan iltapäivälehdissäkin).

Piraattipuolue ja perussuomalaiset ehdottavat Oikeita Muutoksia, jotka eivät tietenkään koskaan materialisoidu. Politiikasta kiinnostuneet Suomalaiset hakeutuvat juuri tällaisten uusien suht koht pienten puolueiden ympärille, niissä voi kokea olevansa osa jotain muuta kuin puoluhallitusten merkityksettömiä valtapelejä. Perussuomalaisten tai vihreiden äänestäminen on myös huomattavasti vähemmän masentavaa kuin ns. valistunut välinpitämättömyys politiikkaa kohtaan, ymmärrys siitä että tämä systeemi ei perustu radikaaleihin muutoksiin ja oikeudenmukaisuuden jatkuvaan tavoitteluun.

PS. Anteeksi pitkä vuodatukseni, halusin vain sanoa.

 No.20462

>>20461
>Piraattipuolue ja perussuomalaiset ehdottavat Oikeita Muutoksia, jotka eivät tietenkään koskaan materialisoidu.
Sen vuoksiko PS:ää ja Hommaa pelätään niin paljon, että viime kunnallisvaalien jälkeen valtamediaa ja Kuvalautaa myöten niiden pahuudesta pitää itkeä jatkuvasti.

Piraattipuolue vähemmän vaalimenestystä saavuttaneena on toki enemmän pelkkä nettijuttu.

 No.20464

>>20462
Et tainnut ymmärtää lukemaasi, tai sitten en osannut selittää kunnolla. Oikeat Muutokset jakavat mielipiteitä, ja ihmiset tykkäävät riidellä asioista internetissä (ja toki myös vanhassa mediassa). Poliitikot tahtovat esittää politiikan jotenkin merkityksellisenä ja mielenkiintoisena, koska he toivovat että ihmiset äänestäisivät heitä. Perussuomalaisten kannattaminen ja vastustaminen tehdään suunnilleen samalla innolla, molemmilla puolilla motivaationa toimii halu uskoa Dramaattiseen ja Merkitykselliseen Politiikkaan.

On toki teoriassa mahdollista, että perussuomalaiset pääsevät vaikka joskus hallitukseen. Jos näin kävisi, niin ehkä he ajaisivat jotain muutoksia läpi. Ehkä maahanmuuttolakeja hieman kiristettäisiin.

Pointti: nämä asiat eivät ole läheskään yhtä suuria kuin niihin panostetut tunteet.

Ihmiset ovat tyytymättömiä omiin oloihinsa: tämä on ajaton fakta, mutta nyky-yhteiskunnassa ihmisillä on valtavasti vapaa-aikaa & yhteys massamediaan, joka levittää viruksen kaltaisia ajatuksia uskomattoman tehokkaasti. Tyytymättömyys tarkoittaa halua muutokseen; politiikka ei tarjoa mitään Oikeita Muutoksia, mutta ainakin näillä turhautuneilla on jotain teatteria johon käyttää aikansa.

 No.20466

>>20462
>>20464

Menkää vittuun

 No.20468

File: 128325901592.jpg (33,29 KB, 600x429, 128325901592.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>20466
Mee sä vaik mikroon XD

 No.20496

>>16601
>>16601
"Fennoidi" viittaa sanaan "Finn", suomeksi suomalainen. Suomi oli yksi kansoista Länsi-Suomessa Tavastian ja Karjalan sekä muiden pikkupaskojen joukossa. Lopulta koko sekamelskaa ruvettiin kutsumaan Suomeksi, pääosin siksi, että ruottalaisista se sopi oikein hyvin (olivathan suomalaiset ensimmäinen mongoloidiheimo johon he törmäsivät ristiretkillään).

Eli olet väärässä, fennoidi jättää myös tavastialaiset (hämäläiset, savolaiset yms paskat) ja Suomen rajojen sisällä olevat karjalaiset ulos.

Derppaa sen kanssa.

t. Prof. Peppu Kipeys

 No.20562

File: 1334654892243.jpg (42,36 KB, 1334654892243.jpg)

Hurrit = ulostetta pikkurillit pystyssä hörppiviä perverssejä.

 No.20614

File: 1346498144576.jpg (20,93 KB, 600x400, 1346498144576.jpg)

>>20562
Tämä niin vitusti.
Lisäksi phaluan muistuttaa teitä siitä että; Hurrit möivät Natzeille heidän käyttämänsä ZyklonB -kaasut, mihinköhän tarkoitukseen!?

 No.20615

File: 1346498187917.jpg (40,35 KB, 416x360, 1346498187917.jpg)

"Fennoidien mielestä rasismi, nettivainot, poliittiset murhat, hillitön ryyppääminen, kännissä tappeleminen ja tappaminen sekä toista mieltä olevien sulkeminen keskitysleireille ja upottaminen suohautoihin ovat normaalia meininkiä."

Lopetin rasistisen vihapuheesi lukemisen tähän. Sorry!



Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]