[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/meta/ - Kaikkien ukkojen meta

Ylilauta on paras :D ja anime
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1563227133092.gif (44,34 KB, 220x225, tenor (3).gif) ImgOps Google iqdb

 No.6020

Moi, päätin tulla tänne kun ylilauta on niin hirveä kasa ties mitä vammaista paskaa.

 No.6021

Ylilauta on hirveä kasa ties mitä vammaista paskaa koska sinunlaisesi ihmiset käyvät siellä. Jos sieltä kaikki tulee tänne, ongelma ei korjaannu mihinkään.

 No.6022

>>6021
Mistäs näin päättelit?

 No.6023

>>6022

Varmaan siitä kun sun oli pakko tehdä heti lanka itsestäsi ja ilmoittaa kuka oot ja miksi oot täällä sen sijaan, että lurkkaisit edes viikon ja oppisit tavoille. Et ole ensimmäinen foorumilainen täällä ja et todellakaan ole myöskään ensimmäinen jonka on ollut pakko hieroa omaa foorumiuttaan kaikkien naamalle. Sitten lähdetään kolmen päivän päästä häntä koipien välissä luikkimaan takaisin kun iso paha ano sanoi rumasti, eikä ymmärretä edes sitä miksi teitä vihataan täällä.

Huh hels, lensipäs vähän smetanaa vahingossa.

T. Eri

 No.6024

>>6023
En ollut ap, mutta mietipä vähän mitä sanot. Uusi käyttäjä ei voi tietää tapoja (joihin tapojen opettelu kuuluu) ennalta, minkä vuoksi tuo sun vaatimuksesi on naurettava ja minkä vuoksi uudet tulokkaat nimenomaan eivät ymmärrä miksi sinä heitä vihaat niin kovasti. Toi sun vihasi on oikeasti mennyt ihan naurettaviin mittasuhteisiin eikä toi sun oma ajattelus oikein toimi lainkaan. On täysin eri asia vihata jotain foorumilta tulevia tarkoituksella paskaa postaavia tyyppejä. Toi sun paska käytökses vain karkottaa täältä joka ikisen postaajan, minkä takia koko lauta on hiljaa kuihtunut ja muuttunut täysin paskaksi.

 No.6025

>>6024
ootko vähän vammanen? haha
>sen sijaan, että lurkkaisit edes viikon ja oppisit tavoille

 No.6026

>>6025
Niin, tuo mitä sanoit kuuluu niihin TAPOIHIN, jotka sinä ja minä tiedämme, koska olemme lurkanneet kauan. Sen sijaan JUURI PAIKALLE SAAPUNUT EI TIEDÄ SITÄ KOSKA EI VIELÄ OLE LURKANNUT. Aika vitun turha tulla haukkumaan muita vammasiksi, kun et ite tajua noin yksinkertasta asiaa. Vittu mikä pelle.

 No.6027

kaamee metapaskaannus taas jostain random nyymichanin paskapostaajan tekemästä foorumi-tierin provosta tiedostonimen perusteella todennäköisesti googlesta "eating anime"-sanoilla haetulla gifulla. menkää ihteenne ja hävetkää. tai enpä tiedä, meta on kuitenkin aina metaa.

 No.6028

>>6026
nyt tais foorumivauvalla mennä postaajat sekaisin
mees ny jo vittuun siitä

 No.6029

>>6026

Taitaapi tuo sivustojen käyttäytymissääntöjen opetteleminen kuulua ihan sellaiseen tavalliseen etikettiin, kun toimitaan internetissä. Et sä varmaan mene vauvafoorumille postaamaan juna-aikatauluja.

Ps. On muuten ällöttävää tuo sinun capsin käyttö. Lopeta se hetimiten.

 No.6030

File: 1563828442386.gif (1,67 MB, 500x281, 1485345836_33a8e12c7d05806….gif) ImgOps Google iqdb

Ollaanpas täällä vakavana, mutta se on ehkä ihan hyvä.

Suuret pahoittelut nyt mielenne pahoittamisesta kun tein turhan langan, internet on tunnetusti niin kovin vakavaa toimintaa. Voisin silti väittää, että muutama turha lanka päivässä ei ole uhka laudan tasolle, koska ne on helposti sagetettavissa.

Itsehän olen keskustellut täällä ihan asiallisesti, jos tätä lankaa ei lasketa mukaan.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]