[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/it/ - Tietotekniikka

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1370364242796.jpg (58,51 KB, 590x578, 1370364242796.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.3253

Hei! Kasasin juuri uuden tietokoneen ja kun koittaa liittää verkkopiuhan paikkaansa windows ilmoittaa:

>windows ei havainnut oikein asennettua verkkosovitinta. jos järjestelmässä on verkkosovitin, sen ohjain on asennettava uudelleen.


USB wlan sovittimella netti toimii. Koitin ladata gigabyten sivuilta uudet ajurit ja asensin ne. Boottasin koneen, mutta ei auta, ongelma säilyi. Muilla ollut vastaavia ongelmia? Niin ja emolevy on Gigabyten b75m-d3v

 No.3261

Olethan ladannut oikean ajuriversion (XP/Vista/7/8/32bit/64bit)? Mitä siellä Laitehallinnan Verkkosovittimet kohdassa lukee?

Jos nurkista löytyy joku tuore LiveLinux, voit kokeilla sillä että tuon emolevyn verkkopiiri toimii.

>kun koittaa liittää verkkopiuhan paikkaansa windows ilmoittaa:

Tuleeko tuo ilmoitus todellakin vasta sitten kun verkkokaapeli liitetään koneeseen?

 No.3262

>>3261
Kyllä, ilmoitus tulee vasta kun verkkopiuha liitetään. Ja vika ratkesi, oli asennettu gigabyten rev 1.0 ajurit ja emo oli rev. 1.1.



Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]