[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2019 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/g/ - Pelit

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1517517911701.jpg (898,99 KB, 1920x1200, 1385842665496.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.130686

Tulen hankkimaan lähiaikoina uuden tietokoneen ja voisi pelata pitkästä aikaa jotain räiskintämoninpeliä. En kuitenkaan ole yhtään kilpailuhenkinen niin ei kiinnosta CS, jonnewatch tai pubg paskat. Onko mitään ammuskelupeliä missä voisi autistisesti nysväillä yksinään mutta kuitenkin muiden pelaajien kansoittamassa maailmassa? Day Z ja sen sukulaiset varmaan, mutta kannattaako sellaisiin enää tuhlata aikaansa kun olen vain tälläinen kasuaari paskaläjä ja serverit muutenkin ryssähakkereiden vallassa? Onko mitään kunnon vaihtoehtoja?

 No.130687

>>130686
S.T.A.L.K.E.R: [lisää tähän tekstiä]

 No.130688

>>130687
Kiitos, mutta on hakattu modeilla ja ilman ihan riittämiin vuosien aikana. Ja ray of hope tai edes escape from tarkov ei kiinnosta kun ei ole kavereita.

 No.130689

> autistisesti nysväillä

Eiköhän se olisi toi Minecraft. Se ei tosin ole ammuskelupeli oikein.
Day Z:ssa on paha rakennella mitään kun sut tullaan ampumaan kuitenkin.
Samantyyppisiä rakenteluun keskittyneitä pelejä oli, mutta en muista yhdenkään nimeä. Mikä tarkoittaa ettei niitä varmaan kukaan enää pelaa ja serverien löytyminen on toivotonta.
Varmaan kannattaisi aloittaa joku MMORPG. Black Desertissä voi ainakin laittaa jotain kauppareittejä. Muissa yleensä keskitytään van hahmon kehittämiseen.

 No.130690

Battlefield 4 on ihan hyvä, kun pelaa jotain conquestia tai vastaavaa ja oikeasti pelaa sitä niin ettei vaan yritä saada mahdollisimman paljon tappoja niinkuin jotkut jonnet niin se ei oo samalla tavalla kilpailullista kuin noi seeässät ym. ja voit ihan hyvin autistisesti nysväillä yksinäs jossain pusikossa. Ite ainakin monesti teen sitä, että oon engineer ja otan aseiks jonkun kiväärin kiikarilla, sit jonkun stingerin ilmatorjuntaa varten ja miinoja ja sit meen yksinäni johonkin ja viskon miinoja paikkoihin, joista todennäköisesti joku vihollinen menee ja sit etin jonkun sopivan paikan mistä voi ammuskella kiväärillä ja toimia osana oman tiimin ilmatorjuntaa.

Teen tuota ihan vaan siks, että suurin osa pelaajista ei osaa ollenkaan hoitaa ja järjestää järkevää ilmatorjuntaa tiimille, kun ne on just niitä jonneja, jotka luulee että siinä kilpaillaan siitä kuka saa eniten tappoja tai pisteitä, niin siitä on tiimille aika suuri etu, että on edes joku joka osaa häiriköidä ja tuhota vihollisen koptereita ja lentokoneita.

 No.130691

>>130689
Minecraftia pelailen vieläkin silloin tällöin, tosin vaan yksinpelinä, moninpeli ei siinä kiinnosta. (mm. syistä timanttivarkaus nc mc serverillä)

Day Z tuli lähinnä siitä mieleen kun tykkäisin seikkailla siellä maastossa etsien hyvää kamaa yksinäni jostain syrjäisistä paikoista (tiedän sen verran että parhaat kamat löytyvät paikoista joihin muutkin pelaajat etsiytyvät paikalle) ja ammuskelisin jonkun ryssän silloin tällöin. Day Z on kuitenkin sen verran "vanha" ja sen kloonit ovat hajottaneet porukkaa ympäriinsä, että kannattaisiko sitä enää alkaa opetella.

>>130690
Tämäkin kyllä kävi mielessä. Tuo WW1 Bäfä ei kyllä kiinnosta ollenkaan enkä muutenkaan ole noita koskaan pelannut, ehkä tossa olisi yksi vaihtoehto, nysväilisin siellä taustalla yksinäni auttamassa tiimiä just jotenkin tuolla tavalla.

 No.130692

Alkuperäisessä Red Orchestra -modissa ja Ostfrontissa saa pisteitä ammustäydennysten jakamisesta konekivääriukoille. Kakkosessa on varmaan asia samoin.
Voit siis olla hyödyksi ilman sen suurempaa joukkuepeliä.

Ja jos nyt oikein muistan, niin Team Fortressissa (quakemodissa) oli sama juttu ja varmasti monessa muussakin pyssyräimeessä.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2019 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]