[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/flode/ - Taide

Kunpa voisit olla juomatta
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Maksimissaan 6 tiedostoa per viesti
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1399883178028.jpg (4,77 KB, 169x157, 1399883178028.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.4375[Viimeisimmät 50 postausta]

>kehota mummoa lopettamaan rottailu
>arvostele tube-tilin videoiden piilottamisesta
>kerro kuinka naurettavaa on leveillä jollain tubetilaajien määrällä kun ei ole munaa pitää videoita näkyvillä
>Forbidden, You don\'t have permission to access /aikajana/ on this server
>eeeeeei vittu

Kuinka kusinen runkkari pitää olla että kritiikin vastaanottokyky on 0?

 No.4376

File: 1399889988483.jpg (62,34 KB, 678x384, 1399889988483.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.4377

File: 1399905156320.png (4,27 MB, 1920x1080, 1399905156320.png) ImgOps Google iqdb

Yhteiskunnan pitäisi kustantaa asennevammaisille laiskureille kylpylämatka.

 No.4382

>sukkero ulise taas köyhyyttään
>ehdota töihin menoa
>kommentti poistettu

 No.4421

Uutta videota: http://sukkero.net/aikajana/2014/06/06/testissa-jattis-sour/

Onko tuo sukkeron blogissa kommentoiva Eetu tornionyymi?

 No.4423

>>4421
tornarin nimi on aleksi

 No.4424

>>4423
Tornionyymi käytti ainakin Eetu nimeä MSN messengerissä.

 No.4433


 No.4434

>>4433

>Ai niin, jos Casey Ryback sattuu lukemaan näitä juttuja, voisitko heittää meiliä? Youtubesta katosi privaviestimahdollisuus kokonaan. (Sukkero ät Sci.fi)


>rinq-runq-intensifies.tiff

 No.4435


Sukkero
2014-07-17 – 06:02

Ai niin, jos Casey Ryback sattuu lukemaan näitä juttuja, voisitko heittää meiliä? Youtubesta katosi privaviestimahdollisuus kokonaan. (Sukkero ät Sci.fi)
t. keisi

 No.4436

>>4434
Ehditkin ensin

 No.4446


 No.4447

>>4446
>siispä kulutin aikaa muunmuassa höpisemällä Kuvalautalaisen kanssa irkissä. Hän oli äskettäin tavannut “Casey Rybackin“, ihan videotodisteiden kera. Kyselin vähän että miten tapaaminen oli järkätty. Kuvalautalainen tosin sanoi sen olleen vain sattumaa, heh.

>rinq-runq-intensifies.tiff.png

 No.4448

>Todentotta, meidän oli ollut tarkoitus yhdessä käydä pääsykokeissa tänään. Paikkana olisi ollut Laurea, Leppävaarassa. Olin ladannut bussikorttiinkin ytyä rajan ylittämistä varten. Vaan ei, nukuin koko homman ohi! Hannu oli soittanut minulle bussipysäkiltä, kun en ollut ilmestynyt sinne joskus puoli kaksitoista, kuten oli sovittu. Miksei hän voinut soittaa vaikka tuntia aikaisemmin, kun hereillä kuitenkin oli? Ehkä minäkin olisin saanut sitten herättyä. Mutta turhahan sitä oli enää jossitella

>kasa-paskaa-intensifies.tiff.png

 No.4449

>>4448
>Miksei Hannu voinu herättää mua ja pukee mut ajoissa voi vittu Hannu sun takii en päässy ylikorkeakouluun

Veikkaan ettei Sukkeroa edes huvittanut lukea tai mennä niihin pääsykokeisiin, joten lopulta hän päätyi tällaiseen selitykseen.

 No.4450

>>4449
Täs on kyl maailman paskin selitys.

Ei kai sukkerokaan voi oikeasti uskoa tuohon, miksi ihmeessä Hannu toimisi hänen herätyskellonaan ja soittaisi etukäteen, tottakai jos ollaan sovittu jotain niin oletetaan että sopimus pitää. Eli Hannu soitti sukkerolle ihan oikeaan aikaan, eli silloin kun häntä ei alkanut kuulua tapaamispaikalle sovittuun aikaan.

 No.4451

>Iltapäivällä lähdin keskustaan, tarkemmin Verkkokauppaan Jätkäsaaressa. Ulkona oli kauhean kuuma ja minua tuskastutti. En tiedä mikä saa muut ihmiset hymyilemään vähissä vaatteissaan auringon paistaessa? Minulle tulee vain hiki, ja inhoan siristelyä, aurinkolasejakaan kun en ole saanut hankittua, rahat eivät yksinkertaisesti riitä kaikkeen.

Sukkeron blogi on ihan viihdyttävä ja luen sitä mielellään, hän mm. kirjoittaa aika hyvin mielestäni. Mutta välillä kyllä ihmettelen hänen tempauksiaan. Laihdutti kymmenen kiloa vaivalla ja lihoi ne sitten heti takaisin kun ei jaksanut enää kiinnostaa, syö roiskeläppiä ja juo koko ajan kalliita juomia, aivan surkea ruokavalio siis. Ja sitten vielä valittaa koko ajan kun ei ole rahaa. Miten ihmeessä hän voi olla rahaton sossun tuilla? Kyllä niillä nyt aika monet aurinkolasit saisi, yleisin hinta niille taitaa olla Suomessa 10e.

 No.4452

>>4451
Vaikka en rinkirunkkua seuraa (tää lanka nyt vaa hyppii silmille /ukossa/) niin tää kyllä häirittee aina. Miksei sitä vitun rahaa voi jotenkin kuluttaa järkevämmin? Samalla vitun paskamonitorilla vuosikaudet jne. Vittu joku vanha tft-näyttö maksaa jossain kirpparilla parikymppiä ehkä. Mut kai se raha menee viinaan (?) ja wnb-normoiluun.

 No.4453

>Muistelin että jokaisen aiemman kamerani kanssa olen ensimmäisen kuvan ottanut veljestäni. Nyt en kuitenkaan ole tavannut häntä muutamaan vuoteen, joten ei auta. Sääli ettei Tampereella ole oikein mitään mikä vetäisi minua sinne, eikä velikään helpolla tunnu haluavan tulla Helsinkiin käymään.

:/

 No.4454

>>4452
Onhan tää ihan järkevä ostos:
> Shellillä innostuin mainoksesta jossa oli pieniä Lego-autoja myynnissä. Kysyin kassatytöltä paljonko niiden normaali hinta oli, koska mainoksessa luki vain että ‘tankkaajalle kaksi euroa’? Minullahan ei tankkauksen tarvetta oikein ollut. Tyttö vastasi että periaatteessa neljä euroa. ‘Periaatteessa’, ihmettelin? “Noh, ei meitä ole kielletty myymästä”, tyttö virnuili. Päätin sitten ostaa koko setin (kuusi autoa plus pari minifigiä) 12 eurolla, koska tyttö suostui antamaan myös paljous-alennuksen, heh.

 No.4455

>>4454
huh helvetti

 No.4457

>>4450
Huvittavinta koko jutussa on se että kommentteja blogissa tuohon kirjoitukseen on vain yksi. Selvästikkin Sukkero on kova poika poistelemaan kommentteja jos kyseenalaistat millään tavalla hänen toimintatapoja. Esimerkiksi herätyskellon omistaminen yli kolmekymppiseltä "mieheltä" on liikaa vaadittu joten vastuu Sukkeron heräämisistä jää Hannulle. En kyllä ihan heti tajua miten joku hannukaan jaksaa kyseistä olomuotoa kaveripiirissään? Itseäni ainakin kävisi vituttamaan seurata jonkun kolmekymppisen legoleikkejä.

Aivan lapsen tasolla, ei mitään vastuuta omista tekemisistään. Kaikki on joidenkin muiden syy ja "mä oon erilainen" -asenne oikeuttaa minkä tahansa (tekemättä jättämisen).

 No.4458

>Enivei, tällä kertaa tämän recapin varsinainen pointti on esitellä laskelma kulutuksestani, kun sellaisesta puhuin kuukausi takaperin. Siispä ynnätään ensin yhteen tuloni: asumistuki (300e) ja toimeentulotuki (713e) tekevät yhteensä ihan vähän yli 1000 euroa. Ja sen jälkeen miinustetaan menot, eli erityisesti vuokra (534e), mutta myös sellaiset toistuvat jutut kuin nettiyhteys (36e) ja puhelinlasku (20e). Näiden jälkeen käyttövaraa oli siis noin 420 euroa. Syntymäpäivänäni kulutin noin 60 euroa juomiin ja muihin juttuihin, sen sijaan laivalla rahaa kului vain hyvin vähän, koska miltei kaikki kustannettiin minulle. Merkittäviä “epätyypillisiä” laskuja – eli sellaisia jotka eivät toistu joka kuukausi – oli tässä kuussa silmälasit (79e) sekä eräät Internetiin liittyvät maksut (26e). Loppujen menoreikien suhteen keräsin kuukauden aikana kauppakuittejani kasaan, eritelläkseni ostokset. Valitettavasti viiden päivän osalta kuitit/tiedot ovat hukassa, mutta niiden merkitys kokonaisuuden kannalta on vähäinen. Siispä tiedän melko tarkkaan että suurin yksittäinen, ei-välttämätön menoerä koostui limsoista ja energiajuomista, joihin sain tuhlattua 75 euroa kuun aikana. Myös alkoholiin kului aika paljon rahaa, sitä ostin 50 eurolla. Karkkeja (suklaata, sipsejä, yms) en juurikaan syö, mutta niihinkin meni 16 euroa. Näiden jälkeen kaikki loput rahani (noin 120 euroa) käytin tasan ruokaan ja perustarvikkeisiin, sillä en tässä kuussa ostanut uusia pelejä tai vaatteita, enkä myöskään käynyt elokuvissa tai esimerkiksi pikaruokapaikoissa. Säästöön ei jäänyt yhtään rahaa, niinkuin ei jää koskaan. Tosin täytyy myöntää, että olin hieman yllättynyt siitä, miten paljon minulta meni limsaan rahaa. Kieltämättä, jos pystyisin limsan juonnin lopettamaan kokonaan (ja vaikka alkoholinkin samaan syssyyn) niin siitä säästyisi ihan mielekäs potti. Se vaan, että onko tuollainen sitten realistista? Mitä iloja enää jäisi elämään jäljelle?

 No.4459

Minkähän takia sukkero haluaa tavoittaa keisiä? Aikookohan se laulu-uralle tällä kertaa, keisin pitäisi säveltää, soittaa ja laulaa sille biisit sitten

 No.4460

>>4459
varmaan käskisi sitä vaan lopettaan rinkirunkkaamisen ja aiheesta laudoilla huutelun

 No.4461

>>4458
On varmaan aika paska elämä, jos ainoat ilot ovat limsa ja alkoholi.

 No.4462

>>4457
Eikö kännyköissäkin ole nykyään herätyskello?

 No.4463

>>4462
Ei taida auttaa jos puhelimen soiminenkaan ei saa heräämään. Eikös Sukkero ulisut jostain univaikeuksista joskus? Alkaa mennä uskottavuus siltäkin selitykseltä.

 No.4464

>>4463
No sehän nyt riippu ihan minkätyyppisistä univaikeuksista on kyse. Jos on esim. nukahtamisvaikeuksia niin on aivan luonnollista, että sitten kun joskus myöhään saa viimein unta niin ei olekaan ihan niin helppo herätä aikaisin(ei välttämättä edes herää, vaikka herätyskello tai puhelin soisi). Yhdellä kaverilla ainakin joskus oli tuota, ettei herännyt ollenkaan, vaikka kello soi.

 No.4465

>>4464
Ei se silti riitä selitykseksi. Täysjärkinen aikuinen järjestää asiat niin ettei nuku pääsykokeiden ohi vaikka olisikin univaikeuksia.

 No.4466

>>4465
Öh, eikö sen nyt pitäisi olla jo selvää että Sukkero on masentunut ja elämänhallinta on varmaan sen takia täysin hukassa?

 No.4467

>>4464
Itse aina hakkaan umpitokkurassa torkkua ainakin puoli tuntia ennen varsinaista heräämistä, mikä joskus on aiheuttanut myöhästymisiä, ei tosin vakavuusasteeltaan mitään pääsykoetasoa.

Kuten muutkin ovat todenneet selitys pommiin nukkumisesta on kuitenkin täysin riittämätön, aikuisen ihmisen tulisi kyllä kyetä järjestämään asiansa siten että onnistuu edes heräämään ajoissa ilman että äiti tai Hannu-setä on aamulla päätä silittämässä. Tuota yllä kuvailemaani ilmiötä vastaan itse esimerkiksi taistelen sijoittamalla lujalla soivan kännykän vaikka keittiöön jolloin joudun pakolla nousemaan sängystä, astelemaan sinne keittiöön ja sulkemaan sen puhelimen ja siinä onkin sopivasti vieressä edellisenä iltana ampumakuntoon virittämäni kahvinkeitin jonka voin vain napsauttaa päälle ja sitten rojahtaa koomailemaan vartiksi keittiönpöydälle tai kylmään suihkuun kahvin tippumista odotellessa toivon mukaan välttäen syvään uneen vajoamisen uudestaan. Jos kännykässä ei meinaa riittää tehot voi ostaa vitosella kunnon peltisen älämölölaitteen tai sukkeron tapauksessa harkita tietokoneeseen sekunnin googlettamisella löytyvää virtuaalista herätyskelloa jonka pistää vaikka muutaman minuutin varsinaista herätystä myöhemmin pärisemään kajarit täysillä varmistuksena. Lisää vaihtoehtoja voi varmasti jokainen keksiä lisää, siis keinoja on kyllä, mutta tahtoa selvästikään ei.

Tottakai se on mahdollista ja ihmiset nukkuvat pommiin tärkeinä ajankohtina joka päivä, mutta asian noin ympäripyöreä, yksityiskohdista vajaa selitys, suuremman harmin puute ja asian sivuuttaminen lähinnä olan kohautuksella, sivumaininnalla blogissa kertoo kyllä että asia oli kaikkiaan juurikin sitä, vain ohi menevä vaihe, kaikin tavoin näennäinen ponnistelu hänen varsinaisessa elämässään joka on sossupummeilu, todennäköisesti hän itselleen järkeili asian niin että tämä lasketaan nyt yrittämiseksi ja sen oikeuttamana hän voi taas imeä yhteiskunnan varoja kustantaakseen limsansa ainakin seuraavan vuoden ajan. Sukkerolla ei ollut todellista halua pääsykokeeseen menemiseen tai opiskelupaikan saamiseen, hän kun pelkää muutosta ja on vain kivempaa velloa siinä rottakuplassa minkä hän on itselleen rakentanut, päiväunissaan hän toki on lottovoittaja ostamatta arpaakaan ikinä mutta tietäähän sen että unelmiksi ne vain jäävät.

Tuosta naurettavasta narsistisesta muiden syyttelystä ja ylipäätään tyypin käytöksestä kavereidensa kanssa olisi hauskaa kirjoittaa myös joskus, kuten myös blogin sisällöstä kokonaisuutena.

 No.4468

>>4467
kirjota vaa mul on tylsää ja tota ois kiva lukea

 No.4469

>>4466
Ei masennus estä järjestemästä itselleen toimivaa herätystä ajoissa. Jos menee nukkumaan vasta aamulla ja toivoo heräävänsä itsestään ajoissa niin sillä ei ole mitään tekemistä masennuksen kanssa, se on pelkkää tyhmyyttä. Tuollainen suunnittelemattomuus tärkeän asian edessä kuvastaa vain Sukkeron paskaa asennetta. Masennuksen taakse on siis turha piiloutua kun järjestettävä asia on yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Masennuksesta mussuttaminen on muutenkin vähän turhaa jos sitä ei edes yritä hoitaa niin että olo voisi kohentua, varsinkin kun sossu maksaisi hoidon. Käsittääkseni Sukkero vetää vain jotain SSRI nappeja jotka ilman terapiaa ovat yhtä tehokkaita masennuksen hoidossa kuin nallekarkit.

 No.4470

>>4468
samat. tahdon lukea mummokritiikkiä.

 No.4471

>>4469
En ole koskaan tajunnut että miten sukkura on "masentunut" kun vaikuttaa viettävän aikaa kavereiden kanssa ja kaikkea. Noh, selityksiä ilmeisesti riittää. Tähän asti olen muutenkin ignorannut "lautakuuluisuudet" mutta tää on niin paskattava juttu että ihan kiinnostuin.

 No.4472

No onhan tuo vain ihan selvä asia että on masentunut/kaikki ei kunnossa. Saamattomuus, väsymys, velttous, ei päämääriä, ei tulevaisuudensuunnitelmia, ei mitään uskoa itseensä ja kykyihinsä yms. Ne on vaan vähän yhdistetty kritiikkiin lammasyhteiskuntaa kohtaan koska Sukkerohan tuntee ettei sovi tai pysty sopeutumaan tähän yhteiskuntaan, mutta jostain masennuksestahan se johtui, ei tarvitse edes lukea rivien välistä että tämä selviää.

 No.4473

>>4467
>>4470

Joo tätä mummokritiikkiä olisi kiva kuulla lisää varsinkin kun hänen bloginsa kommentoinnissa se ei ole mahdollista koska hän sallii vain päätä paijaavan lego -keskustelun.

Kuvalautalaista ja Sukkeroa on kiva verrata. Kuvalautalainen käsittelee itseään hyvin kriittisesti ja on tietoinen ongelmistaa. Keskustelee ja vastailee avoimesti seuraajiensa kriittiseenkin kommentointiin. Sukkero taas tekee turhanpäiväistä "söin roiskeläpän ja kävin elokuvissa" päivityksiä joiden läpi kuitenkin paistaa hänen ongelmat. Mutta niitä hän ei itse koskaa käsittele, eikä niihin saa kukaan muu puuttua. Tai jos puuttuu niin

>Forbidden, You don\'t have permission to access /aikajana/ on this server

 No.4474

Itse kyllä edelleen pidän Sukkeron blogista. Mutta kyllähän hän on kova pakenemaan ongelmiaan. Vaan mitäs me voidaan sille tehdä?

 No.4475

>>4474
Varmaan olla negatiivisia ja kiusata sitä. Kyllä se sillä paranee.

 No.4476

>>4475
Juuh no tämä oli vähän niinkun pointtini. Toisaalta ehkä lukijoiden ärsytyksen takana on myös halu auttaa, mutta Sukkero ei vaan millään tartu siihen. Minkä sille voi, ei mitään. Hänen elämänsä.

 No.4478

>>4472
Se on vain asennevamma ettei halua olla millään tavalla yhteiskuntakelpoinen ja kokee ilman mitään oikeutusta että mä saan olla vapaamatkustaja. Aivan hyvin voisi olla uniikki lumihiutale ja erilainen mutta silti jotain muuta kuin muiden elätti.

Ei ole sattumaan että kaikki tälläiset rotat ovat masentuneita. Haluttomuus sopeutua ympäristöön ja lapsellinen asenne vaatimuksia kohtaa johtaa siihen että nämä syrjäytyneet ovat syrjäyttäneet itse itsensä. Se ei johdu yhteiskunnasta vaan heidän omista asenteistaan. Taustalla on usein jonkinlainen asennekasvatuksen epäonnistuminen. Sen voi nähdä jo melkein tarhassa kenen lapsista tulee paskakasoja.

Jos he oikeasti olisi yhteiskuntaa vastaan he voisivat lähteä erämaahan elämää jotain omaa hippiyhtesikuntaa. Mutta oh wait sehän tarkoitaisi ihan vitusti ponnisteluja(TYÖNTEKOA) elää itsenäisesti ilman yhteiskunnan tukia. On paljon helpompaa mussuttaa masennuksesta ja "lammasyhteiskunnasta" itsemurhayksiössä, tuijottaen vuodesta toiseen vähintää 18 tuntia päivässä tietokoneen ruutua. Ei ihme että käy masentamaan, täysin luonnotonta toiminttaa ihmisaivoille.

 No.4479

>>4477
Samaa mieltä, mutta mietihän nyt. Jos sanot tuon jollekin rotalle tai Sukkerolle aggressiivisesti niin hänen ensimmäinen reaktionsa on torjua koko kommentti ja sisältö eli Sukkeron tapauksessa kirjaimelisesti poistaa kommentti. En sano että hänen päätään pitäisi silitellä, vai pitäisikö, mutta joku muu lähestymistapa voisi olla tehokkaampi.

Eli miten muutat jonkun 30 vuoden aikana kehittämän maailmankuvan blogikommenteilla? Et mitenkään. Varsinkin masentuneet ihmiset ovat todella vaikeita ottamaan mitään vastaan. He tarvitsevat ammattiapua, ja jonkun herätyksen hakea sitä.

 No.4480

>>4479
Tämä siis >>4478 lle.

 No.4481

>>4476
Luulis nyt tyhmemmänkin jo tajunneen, ettei tuollainen negatiivissävytteinen kritiikki Sukkeron tapauksessa toimi ollenkaan, joten eiköhän tuo nyt ole vain puhdasta kiusaamista.

 No.4482

>>4481
Yllättyisit jos tietäisit miten vähän ihmiset joskus tajuavat mitään.

 No.4483

File: 1405981816710.jpg (165,88 KB, 600x800, 1405981816710.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>/flode/ talloo Sukkeron pallit maahan yli 9 rinkirunkkaajan voimalla

Sukkerooooo~

Valmistaudu taidenautintoooooooon~

 No.4484

>>4483
pallinaamapakotus

jani-sepeli-sima ei postaa mitään ilman pallinaamaan, yleensäkkin hänen postaukset on pelkkää paskaa mutta kun siihen vielä lisää pallinaaman niin se on pelkkää roskaamista, tämän takia NC:n /b/ kuoli

 No.4485

>>4481
Minkäköhänlainen kritiikki Sukkerolle muka toimisi? Vastauksena on vain asennevammaista ininää tai "ovelasti" vain vastakysymyksiä. Kun Sukkero servataan pystyy eikä hän keksi enää mitään vastaulinaa niin hän poistaa kommentin vaikka se olisi ihan asiallinen. Hän itse luo tällä lapsellisella käytöksellä argressiota.

 No.4486

>>4463
>Heräsin kello 14.22 nettiyhteyden katkeamiseen. Olen niin tottunut siihen että musiikki soi aina hiljaisella taustalla, joten kun se lakkaa (ja kovalevykin pitää pienen “klik”-äänen) niin havahdun unesta. Vai onkohan kyse vain huonounisuudesta? Herään myös kännykän värinähälytykseen, vaikka se olisi pöydällä ja jonkin pehmeän alustan päällä.

 No.4487

>>4485
Et sä nyt voi olla tosissasi.

 No.4488

>>4484
Eeehh? Haluaako nissan laittaa sen sisään?

 No.4489

>>4479
>Eli miten muutat jonkun 30 vuoden aikana kehittämän maailmankuvan blogikommenteilla? Et mitenkään. Varsinkin masentuneet ihmiset ovat todella vaikeita ottamaan mitään vastaan. He tarvitsevat ammattiapua, ja jonkun herätyksen hakea sitä.

Sukkeron tapauksessa kriittiset blogikommentit taitavat olla ainoa järjen ääni hänen elämässään.

Kyllä se ajatus siellä Sukkeron alitajunnassa muhii että hänen elämäntyyli ja valinnat ovat moraalisesti vääriä. Paskakasuus on väärin. Sehän sitä psyykettä vasta kuluttaakin kun taistelet päivästä toiseen faktaa vastaan. Toivon että jostain vaikka blogin kommentista tulisi se kipinä joka saa alulle muutoksen.

 No.4490

>>4489
>Paskakasuus on väärin
Voi nyt vittu… ihan kuin se olisi joku valinta. Kuka vittu oikeasti valitsisi olevansa paskakasa?

 No.4491

http://sukkero.net/aikajana/2014/06/11/rhodopuistossa-kuvailemassa/

Ohjelmassa tällä viikolla, vitun kaverit ei suostu kuvaamaan videota sukkerosta, sukkero ahdistelee ihmisiä kameralla puistossa ja on kateellinen niille kun niillä on paremmat kamerat ja sukkero toteaa olevansa liian hyvä ajamaan millään parin kympin mummopyörällä vaikka nauttisikin pyöräilystä

 No.4495

>>4490
Oisko vaikka tää: Sukkero. Taas tulossa yksi "välivuosi" kun oho hups nukkui pääsykokeiden yli. Myöskään töitä ei kannata edes hakea koska Suomessa on niin paljon työttömiä ettei työllistyminen ole mahdollista, Sukkeron logiikan mukaan. Tietenkin hän on ilman mitään koulutusta liian hyvä/ylimielinen paskaduuneihin jota opiskelijat tekevät kesäisin ja lukuvuoden aikana.

 No.4497

>>4495
Sä et nyt tajua eroa paskakasuuden valitsemisen ja paskakasana tehtyjen valintojen välillä.

 No.4498

Seuraatte sukkeron blogia ainoastaan että voitte vittuilla tälle? En tiedä kumpaa käy enemmän sääliksi.

 No.4499

>>4497
Vittu sä olet tyhmä.

 No.4500

>>4499
>haukkuu muita tyhmiksi

 No.4501

bump

 No.4502

>>4501
Vittu sä olet tyhmä.

 No.4503

>>4502
Tämäkin homo profiloitu.

 No.4504

>>4501
>bumppaa /flode/ssa lankaa

Varmaan joku /ukko/a käyttävä kesäpoika.

 No.4505

>>4504
Mitä pahaa on /ukon/ käyttämisessä?

 No.4514

> Sukkero
> 2014-07-25 – 16:33
> Tavallaan, mutta en tosiaan ihan millä tahansa romulla kuitenkaan haluaisi tai kehtaisi polkea.

Ihmiset katsoisikin kieroon jos sukkero jollain vanhalla pyörällä kulkisi, mutta jos pyörä olisi uusi niin varmasti kaikki ajattelisivat että tuossa kulkee kunnioitettava suoraselkäinen kansalainen

> Sukkero

> 2014-07-27 – 13:57
> Joo, olen miettinyt että jossain lähitulevaisuuden postauksessa voisin ihan kysyäkin, josko jollain lukijalla olisi lahjoittaa – tai myydä tosi halvalla – jonkinlainen pyörä.

heh

 No.4515

>>4514
Onko tässä nyt taka-ajatuksena tämä?

 No.4517

>>4514
No jopas on. Itse ajan vanhalla halvalla ostetulla pyörällä eikä ole koskaan tullut edes mieleen että se olisi jotenkin nolo. Okei, kieltämättä en saa paikallisten hipsterien kunnioitusta mummopyörälläni joka ei ole Jopoa nähnytkään mutta entä sitten?

 No.4518

>>4514
Ei kehtaa käyttää vanhaa pyörää vaikka muuten kaveri näyttää siltä että olisi kömpinyt juuri ulos roskiksesta. Omakuva ihan kohdillaan.. Voi vittu jos joku lahjottaa tolle pyörän niin eiköhän se ole siitäkin valittamassa kuten valitti ilmaiseksi saamastaan kamerasta. Eikä se kuitenkaan jaksaisi sitä käyttää jos kukaan ei polje hänen puolesta.

 No.4519

lörs lärä

 No.4520

>>4518
Totta, Sukkero on aika rähjäinen. Oudommaltahan se näyttäisi jos hänellä olisi joku upouusi tonnin pyörä tuolla ulkonäöllä. Sukkero voisi helposti siistiä ulkonäköään jos haluaisi mutta taaskin hänellä on joku periaate joka estää sen.

Hiukset lyhyiksi ja siistimmäksi, vaatteet siistiksi vaikka ihan halpa hallin kamoilla ei niiden ole pakko maksaa, sitten siivoaisi saman tien vaikka sen näppiksen ja asuntonsa.. Uusi näyttöhän hänellä jo on. Lopettaa limsan juomisen niin varaa kyllä olisi. Luulen myös että noilla hampailla olisi jopa mahdollisuuksia päästä kunnan maksamaan hampaiden oikomiseen, vakavaa purentavikaakin varmaan löytyy.

 No.4523


 No.4524

Vittu että vituttaa toi jatkuva kuvaaminen. Työnnä se kameras perseeseen saatana.

Tässä pitää tietää että olen kyllä tavannut mummon irl, toivottavasti en enää tapaa.

 No.4525

>>4523

>Heräsin vähän ennen keskipäivää, heikosti nukkuneena. Juhlapäivät aina stressaavat minua, tuntuu että niihin täytyy hirveästi valmistautua, tuntuu että on pakko “onnistua juhlimaan”, mikä aiheuttaa paineita ja tekee epäonnistumisenkin todennäköisemmäksi. Voi kunpa viihtyisin ihan vaan kotona, piittaamatta pätkääkään siitä, että koko muu kansa on muualla juhlimassa…


Sukkero on minua 100x normompi lammas vaikka olenkin babylonin orja. Huh hels.

 No.4526

File: 1406726716295.png (24,83 KB, 500x330, 1406726716295.png) ImgOps Google iqdb

>>4525
Ilmeeni kun luin koko jutun. Ei vittu…

 No.4527

>>4526
Paras kohta oli kun Sukkeron kaverit pakenivat hänen karaoke-esitystään.

Noista kavereista ei muuten saa oikein minkäänlaista käsitystä kymmenien blogipostausten jälkeenkään. Sukkeron kirjoittamana ne kaikki vaikuttavat samalta tyypiltä, yksikään ei erotu toisista mitenkään. Vaikuttaa myös siltä että he itse kokevat itsensä pikemminkin Sukkeron tuttaviksi kuin varsinaisiksi kavereiksi.

 No.4528

> Sukkero
> 2014-07-30 – 02:59
> Joo, juttelin Kuvalautalaisenkin kanssa siitä, miten tiiminä olisi helpompaa ja hauskempaakin tehdä videoita. Harmi vaan on tiettyjä esteitä miksei se hänen(kään) kanssa onnistu. :/

Mitä nämä esteet on

 No.4529

>>4528
Olisko ainaki välimatka. Onko Pete vielä kovin kiireinen vai lojuuko se nykyään jossain masennuskasassa? Sit on tietysti se, ettei kukaan halua olla Sukkeron kanssa.

 No.4530

>>4528
Koska sukkero on mulkku

 No.4532

File: 1407064982251.png (184,9 KB, 819x604, 1407064982251.png) ImgOps Google iqdb

>>4530
Eikä oo

 No.4533

>>4532
eeeei vittu mikä jätkä

 No.4535


 No.4536

>>4535
Mikä RR? Rinkirunkku?

 No.4537

Muuttikohan sukkero Helsinkiin vain tuon tytyn takia kuvitellessaan että pääsisi paijaamaan sitä ja sitten loukkaantui verisesti kun ei voinutkaan kontrolloida täydellisesti sitä narsismipäissään. On kyllä ihme jätkä aina vain vaikuttaa lapsellisemmalta

 No.4538

>>4537
Ketä tytyä?

 No.4539

>>4538
no vittu mutsias

lue lankaa edes vittu neljä viestiä ylöspäin vitun pelle voi jumalauta

 No.4540

File: 1407111823706.jpg (72,88 KB, 413x570, 1407111823706.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.4541

https://ylilauta.org/deitti/28602321#no29325976

Toi on kyl irl tosi hieno ja mukava ihminen…. :))

 No.4542

>>4538
Siis toi töttö on ihan hirveä. Se käyttäytyy tosi kusipäisesti internetissä toisia kohtaan aina jälkeenpäin, kun ei uskalla kasvotusten puhua ja kuitenkin ajatusmaailma on kuin vilman, supsin ja iinan naistyhmyys yhdistettynä. Ei todellakaan yllättäisi, vaikka se kirjoittaisi sukkerosta puhdasta paskaa, kun on muistakin kirjoitellut puhdasta paskaa.

 No.4543

>>4542
Uskon silti kritiikittömästi koska kyseessä on kuitenkin sukkero.

 No.4544

>>4541
> Helsinki, Southern Finland 03.08.2014 14:26:28 Nro. 29329227
>
> >>29325976
> Ei jumalauta.
>
> Tiesitkö, että Petrille (elikkä evoluutiomiehelle) kävi Sukkeron kanssa täysin sama asia? :D

Mitä vittua nyt taas, onko tämä rinkirunkku joku ylilaudalle asti ulottuva kokonaisuus?

Onko kaikki suomilaudat tosiaan vain yhtä rinkirunkkua

 No.4545

>>4544
No eiks peten huomiohuoraus ja sukkero modena yletä tosiaan aika "kauas" lautahistoriassa, joten mikä ihme se on että tyypit muistaa joku jonne ylikselläkin?

 No.4546

>>4544
pääkaupunkiseudun kaverilautoja kaikki. ollaan niin vitun masentuneita ja syrjäytyneitä mutta ilman ongelmia ryypätään ja biletetään keskenään ja sitten draama puretaan laudoilla ja sagettavat anonyymit haukutaan paskoiksi ja kehotetaan painumaan vittuun. sen jälkeen taas spammataankin vähän koffia irkissä. paskaa mitä paskaa.

 No.4547

>>4541
Langassa puhuttiin jotain sukkeron versiosta. Mikähän se on

 No.4548

>>4545
Kontekstina oli yliksen /d/ ja lähiaikojen miitit joiden kävijöille ko. sankarit ovat ilmeisesti irl tuttuja. Kai ne sitten karkeloi siellä yhdessä arskatestojen sun muiden kanssa.

 No.4549

>>4541
>Sanon ihan suoraan, että Sukkeroon ei mielestäni kannata luottaa t. häneen valitettavasti aikoinaan tutustunut ihminen. (En tunne tätä Milenaa niin hyvin, että voisin kommentoida häntä sen tarkemmin.)

>Sukkero on yksinkertaisesti vastenmielinnen ihminen. >Käsittämättömän itsekäs ja omistushaluinen, suorastaan narsistinen. Hän ei suostu missään tilanteessa näkemään syytä itsessään. Kun alunperin tutustuin häneen, hän vaikutti vain normaalilta hieman traumatisoituneelta tapaukselta; Sellainen koulukiusattu ja arka, hieman raukka tyyppi jolle toivoo hyvää. Mitä enemmän häneen tutustuin, sitä paremmin aloin ymmärtämään että kaikki hänen paskat kokemuksensa ovat hänen omaa ansiotaan.


>Tutustuttuani hänen kautta eräisiin ihmisiin, aloin huomata miten Sukkeron versiot esimerkiksi joistain hänen ja hänen ystäviensä tapaamisista ja keskusteluista erosivat voimakkaasti näiden ystävien kertomista versioista.


>Kun hänen kanssaan keskustelee, huomaa miten hän selvästi kokee olevansa kaikkien muiden yläpuolella. Naisia hän tuntuu pitävän yksiselitteisesti naiiveina idiootteina. Hän tuntuu kohtelevan naisia, kuin lapsia eikä tajua että naiset eivät kaipaa mitään pumpulissa elämistä, vaan ihmistä joka kohtelee heitä tasavertaisena eikä idioottina.

 No.4551

>>4544
No ylilautahan on täynnä jotain normihomoja, jotka haluavatkin tavata ihmisiä ja jutella normojutuistaan keskenään. Ei ole nyymien touhua tuollainen.

 No.4552

Tämänkin langan eniten postannut henkilö on siis "Milena", vai olenko väärässä?

 No.4553

Miltä tuo Milena näyttää?

 No.4554

File: 1407180781232.png (4,19 KB, 401x80, 1407180781232.png) ImgOps Google iqdb

>>4552
onks meil joku töttö tääl?!

 No.4555

>>4554
Aikaisemmasta informaatiosta päätellen kyseessä on n. 1988-1990 syntynyt entinen "hikkytyttö" joka tätä nykyä dominoi jotain Ircin ulkopuolisia rinkrunkpiirejä.

 No.4556

>>4555
Iältään 25-30 ja edelleen hikkytyty ainakin siinä mielessä, ettei puhu muille kuin poikaystävälleen vaikkakin seurustelee ja käy ylilautamiiteissä t. tietäjä

 No.4557

>>4555
>>4556
Kyseessä voisi aivan hyvin olla kaverini tyttöystävä, jonka nimi on Minna.

Onneksi Milena on kyseisen tyden oikea nimi, eiks je?

 No.4561

>>4552
t. sukkero

 No.4563

itelle tulee sukkerosta aina jotenkin mieleen teinityttö kun lukee sen kehonkieltä noissa videoissa, hän on mielellään huomion keskipiste, pölisee kokoajan, haroo alati hiuksiaan ja hihittelee, puhe on korkeaa ja intonaatiot nousevia. mielenkiintoisesti hänen kaverinsa taas videoilla näyttäytyvät lähes poikkeuksetta häntä pitempinä, vahvarakenteisina, vakavina ja hiljaisina miehinä, sellaisina maskuliinisen isähahmon perikuvina joilla sukkero itsensä ympäröi. tämä joidenkin "mummona" tuntema pitkätukkainen tyyppi myös imee kaikki omenasiiderinsä pillin läpi.

 No.4564

>>4563
10 pistettä & papukaijamerkki

 No.4570

>>4563
tämä niin vitusti

 No.4571


 No.4572

>>4563
viiltävää analyysiä :D

 No.4579

>>4571
>Sukkero
>2014-08-14 – 18:41
>Näen toki, mutta en välitä niistä luvuista pätkääkään. Youtubestahan katosin osittain sen takia kun en halunnut enää kilpailla tilaaja- ja katselumäärissä muiden kanssa. (Postailen näitä ajoittaisia videoita lähinnä tylsyyksissäni.)

>älä välitä katsojaluvuista

>lähde youtubesta koska välitit muiden suuremmista katsojaluvuista
>sukkero-logic-intensifies.tiff.png.torrent

 No.4580

>>4579
varmaan tää

 No.4581

Millä servulla sukkero irkkaa ja millä nimimerkillä?

 No.4582

>>4581
IRCnet, ja nimimerkki on Sukkero (yllätys)

 No.4583

File: 1408529349499.png (32,48 KB, 597x448, 1408529349499.png) ImgOps Google iqdb

>>4582
eiks se joskus ollu scc, kukasanoo jotain japanilaista hostii tosin nykysin

 No.4587


 No.4617


 No.4618

>Oli miten oli, toivotin pojalle onnea bisneksen kanssa, vaikka varmaan joku kokkarinuori olikin.

Hymyilin ääneen, mielestäni sukkero on ihan hyvä kirjoittaja ja hauska.

 No.4670


 No.4671

>>4670
>Turhaudun helposti jos pelissä tulee jokin äkillinen stoppi. Jos voisin päättää, jokaisessa pelissä olisi sellainen vaikeusaste, ettei sillä pelatessa oikeastaan voisi epäonnistua. Peli melkein pelaisi pelaajan puolesta. Se olisi ihan oikeutettua, koska pelistä on jo maksettu.
No näkemys se tuokin.

>Ostin siideriä, pari banaania ja jäätelön. Samalla huomasin että tarjouksessa oli muutama pari rentoja kesätossuja. Pakko kyllä hommata sellaiset, nykyiset kenkäni kun ovat kirjaimellisesti puhki!

Toivottavasti on talveksi jotkut muut kuin puhkikuluneet kengät, uusillakaan kesätossuilla ei hirveästi naurata loskassa kahlata.

 No.4672

>>4618
Ite nauroin tälle kommentille:
> Anonymous 2014-08-25 – 09:41
>Joo ei helvetti näitä kokkarinuoria, oikeen töitä tekee ja kaikkea. Inhottavaa väkeä.

 No.4673

>>4672
Varmaan tämänkin takia koko kokkarijuttu huvitti

 No.4690

File: 1410288450689.gif (1,37 MB, 320x240, 1410288450689.gif) ImgOps Google iqdb

>Loppujen lopuksi kyllästyin melkein koko Tampereen mielenterveystoismiston henkilökuntaan. Ja Nääsvilleen ylipäätänsä, kaupunkina. (Tähän liittyi myös privaattia draamaa.) Päätin että muutan pois, vaikka Helsinkiin, kuten myöhemmin kävi. Se on hyvä esimerkki konkreettisesta muutoksesta. Harmillisesti Helsingissäkään ei ihan automaattisesti “uusi elämä” alkanut, vaikka hetken ehkä vaikutti siltä. (Tuli taas privaattia draamaa, plääh.) Myös Helsingissä kävin “hoidossa”, tällä kertaa Laakson psykiatrisella poliklinikalla. Siellä meininki oli kuitenkin yhtä apaattista kuin Tampereellakin. Loputonta jaarittelua asioista joilla ei ole väliä. Lopulta hoitava lääkäri myönsi, ettei voi “muuttua lottopotiksi” – viitaten haaveisiini – joten päätin lopettaa asiakkuuden sielläkin.

>Tuosta on nyt runsaat viisi vuotta. Ihan kauheasti ei ole elämäni edennyt tuona aikana. Eikä se tietty sinänsä ole mikään ihme, kun en jaksa tehdä (tai vaivaudu tekemään) yhtään mitään. Miksi tehdä, kun ei ole mitään mahdollisuutta “voittaa”?

 No.4691

>>4690
Ajaisi ensimmäiseksi vaikka tukkansa.

 No.4692

>>4690
Mitähän ne Sukkeron mystiset haaveet sitten ovat? Ovatko ne jotain aivan epärealistisia juttuja vai mitä?

 No.4693

>>4692
Lottovoittohan se jos tekstiä lukee oikein.

 No.4694

>>4693
Minusta se vaikutti kylläkin vertauskuvalta. Eli siis Sukkerolle olisi lottopotti, jos saisi sen mistä haaveilee.

 No.4695

>>4694
Onko pakko olla noin saatanan tyhmä?

 No.4696


 No.4697

>>4690
>Lopulta hoitava lääkäri myönsi, ettei voi “muuttua lottopotiksi” – viitaten haaveisiini – joten päätin lopettaa asiakkuuden sielläkin.

haha hienosti muotoiltu

lääkärin ois varmaan kannattanu tunnustaa toi heti alkuun niin se ois säästäny sukkeron aikaa

"näin suomalainen yhteiskunta petti minut" -sukkeron muistelmien otsikko

 No.4698

>>4694
Aika tosissaan nimenomaan ihan veikkauksen pelistä voitettavasta lottopotista se siellä haaveili, kun luin koko pitkän keskustelun.

Sinänsä ei mitään uutta tuossakaan, Sukkero vain järkeilee itselleen miksi mitään ei ikinä kannata tehdä ja on täysin sokea sille että hänen tilansa saattaisi mitenkään vaikuttaa siihen miten hän todellisuuden näkee ja kun hänellä mielessään on jo täydellinen ja lopullinen käsitys maailmasta ei mikään terapeutti tai kukaan tietenkään voi mitenkään auttaa. Ihme että kukaan jaksaa vängätä vielä sitä vastaan noissa kommenteissa.

 No.4699

Söherö kokee että elämä on hänelle velvollinen antamaan kaiken tarjottimella. Jostain syystä hän ei ole aikuistunut edes sen vertaa että tajuaisi omien valintojen ja mahdollisuuksien olevan kiinni omasta tekemisestä.

Puliukon näköinen kaveri valittelee kun ei ole tarjoutunut mahdollisuutta suhteeseen kivan ötön kanssa mutta kun ehdottaa hieman habituksen ehoistamista niin siihen löytyykin lista tekosyitä miksi edes parturissa ei voi käydä, aivan kuin paskalta näyttäminen olisi jokin vakaumus. Eli tässäkin esimerkissä Suheron oma ponnistelu asian eteen on jotenkin väärin, vika on muualla kuin omassa itsessä tai tekemisessä/tekemättäjättämisessä.

Protip: Ihmiset arvioivat tuntemattomat henkilöt heti ulkonäen perusteella (alitajuisesti). Päästäksesi edes keskustelemaan ja tutustumaan paremmin pitää ylittää se raja ettei näytä ihan paskalta. Ihmiset eivät halua jutella puliukkojen ja muiden terveys ongelmaisten kanssa.

 No.4700

>>4699
Muuten ihan hyvää kritiikkiä, mutta pakko puuttua tuohon pinnalliseen parturiasiaan. En tiedä tietysti sukkerosta, mutta itse en ainakaan halua katsella elämässäni ihmisiä, jotka eivät voi edes jutella toisten kanssa, jos niillä on "vääränlainen" tukka. En myöskään tiedä missä maailmassa sinä elät, mutta täällä päin ainakin löytyy paljonkin ihmisiä, jotka eivät vaadi jotain tietynlaista fyysistä olemusta sosiaaliseen kanssakäymiseen, joten turha selittää tuota paskaa, että tuollainen pinnallisuus olisi muka jokin universaali totuus ihmiskunnasta.

Se on sitten tietysti eri asia, jos Sukkero nimenomaan haluaisi elämäänsä sellaisia pinnallisia ihmisiä, mutta ei suostu elämään heidän ehdoillaan.

 No.4701

>>4700
En puhunut mistään huistyyleistä. Oletko edes nähnyt sukkeron hiuksia, tiedätö millaisista naiskarkottimista nyt puhutaan?

Aivan turha aloittaa kommenttia kehulla jos mistään et ole samaa mieltä. Ja tämä unirversaali totuus satuu nyt vaan olemaan universaali totuus ja evoluution tulos. Sinäkin arvioit ihmiset aluksi ulkonäön perusteella olit sitten millainen hippi tahansa, halusit tai et, tajusit tai et.

Ihmeellisiä totuuden kieltäjiä ja "mä ajattelen näin jalosti, olen yli-ihminen enkä eläin" hihhuleita taas liikkeellä.

 No.4702

Itsehän olen pinnallinen enkä ota keskustelussa vakavasti osapuolia jotka tekevät yksinkertaisia yhdyssanavirheitä.

 No.4703

>>4701
Arvioin toki ihmisiä, mutta ei se tarkoita, etten voisi olla tekemisissä joidenkin "vääränlaisten" ihmisten kanssa.

En ole Sukkeron ulkonäöstä mitään tuoretta materiaalia nähnyt, mutta oletko tullut ajatelleeksi, että jotkut naiset voivat ihan oikeasti pitää Sukkeron hiuksista? On myös olemassa naisia, joita ei voisi vähempää kiinnostaa miehen hiukset. Jos Sukkerossa jokin on naistenkarkotin niin se on luonne.

 No.4704

>>4703
Ulkonäköön panostaminen on visuaalinen vihje siitä, että asia kiinnostaa yleensäkin enemmän kuin zero fucksin verran. Kaikkia ei tietenkään sama tyyli voi miellyttää, mutta nuo mainitsemasi jotkut salaperäiset naiset jossain lienevät harvoja tapauksia ja jos ajatusleikin tapaan mennään siihen pisteeseen että pitäisi vielä ko. tytönkin ulkonäkö natsata Sukkeron vaatimuksiin niin ollaan jo melkoisen matalissa todennäköisyyksissä että he koskaan toisiaan tapaavat.

 No.4705

>>4704
Lisään vielä että Sukkerokin voisi todennäköisesti helposti säilyttää "tyylinsä", mutta samalla tehdä siitä sen näköisen, että asia tosiaan yleensäkään edes merkitsee mitään.

 No.4706

File: 1410363123739.jpg (15,22 KB, 250x340, 1410363123739.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4705
Hampaat pitäs kans korjaa

 No.4707

>>4704
>Ulkonäköön panostaminen on visuaalinen vihje siitä, että asia kiinnostaa yleensäkin enemmän kuin zero fucksin verran.
Niin, eli se kertoo, että on pinnallinen ihminen, ja hakee seurakseen toista pinnallista, jolle ulkonäkö on tärkeä asia. Kaikki eivät ole tuollaisia eikä se ole mitenkään väärin, ellei sitten, niinkuin jo mainitsin, nimenomaan halua pinnallista seuraa, mutta ei itse suostu tekemään vaadittuja asioita ulkonäölleen.

 No.4708

>>4707
Meillä taitaa olla melkoisen eri käsitys pinnallisuudesta. Let\'s agree to disagree.

 No.4709

>>4707
Eikös se nyt kuulu ihan perusjuttuihin pitää itsestään ja ulkonäöstään edes vähän huolta. Ei se tarkoita sitä että pitäisi muotipelleksi ryhtyä vaan puhtaat ja ehjät vaatteet ja peseytyminen ovat ne jutut. Ihminen joka ei peseydy ja vaatteet ovat riekaleina hiukset hoitamatta vierstii kyllä ihan jokaiselle vastaantulijalle, että ei hän muillakaan elämänm osa-alueilla pärjää.

 No.4710

blästäsin sugen blogiin tulee varmaan bannia :D


kokoomusnuori
2014-09-10 – 15:38

onko se eufemismi jolla tarkoitetaan että “tyydy läskiin tytyyn”?-) LOL. <- uskomatonta että dissaat että sun pitäis tyytyä läskeihin. jossain videollakin oli joskus läppää goottivalaista. läskit tytytkin saa ja haluaa sua parempaa. sun ulkonäöl, letti,ihottuma,kynnet uskomatonta että haukut lihavia. kertoo mielestäni sun rumasta luonteesta. oletatko että ansaitset hyvännäkösen naisen olematta itse hyvännäköinen? työttömyys kanssa aikuisille naisille turn-off.

oot todella raivostuttava tolla asenteellas. tässä elämässä ei kuulu saada mitään mankumalla kotona, ainoastaan kovalla työllä saavutetaan mitä halutaan elämässä. naurettavaa sanoa ettei oo järkeä tehä mitään kun mikään ei muutu. tekemättä jättäminen muuttaa elämää niin vitusti eikö? uskomattomat defenssit oot rakentanu ittelles. tuun kymmenen vuoden pääst lukee tätä blogias ja takaan että mikään ei ole muuttunut siihen mennessä.

 No.4711

>>4709
Käsittääkseni Sukkero kyllä ihan peseytyy ja käyttää puhtaita vaatteita, kun ei nyt kuitenkaan mistään kusisesta katuojissa asuvasta spugesta puhuta.

Esimerkiksi tuossa >>4706 kuvassa on ihan puhdas ja ulkonäöllisesti normaali ihminen. Jos kuitenkin tuolta näyttäminen on mielestäsi sama asia kuin kusisena ja paskaisena katuojassa rypeminen resuisissa vaatteissa ja on esteenä minkäänlaiselle sosiaaliselle kanssakäymiselle niin kyse on kyllä aika mojovasta pinnallisuudesta.

Sukkerollahan on myös ollut jotain säätöä joidenkin naisten kanssa, joten ilmeisesti ainakaan heille ei ole Sukkeron ulkonäkö ollut mikään ongelma. Hommat ovat kuitenkin ilmeisesti kariutuneet lähemmän tutustumisen myötä, kun Sukkeron vammaiset luonteenpiirteet ja asenteet ovat tulleet ilmi.

 No.4712

>>4711
Tuo kuva on wanha. Olisin laittanut uudemman lärvi+tukka kuvan blogista mutta jostain syystä juuri se kuva ei enää lataudu. Olisko mummo asialla :D Senhän takia se tätä blogia pitää kun saa mielensä mukaan "sensuroida".

 No.4714

>>4710
Jos tuleekin, on se ihan oikein koska viesti on niin selvä trolli nimimerkkivalintaa myöten. Mielestäni paljon huvittavampia tapauksia ovat ne joissa Sukkero sensuroi asiallista kritiikkiä sisältäviä viestejä, ne kun kertovat sukkerosta henkilönä. Tuollaisten rölliviestien viihde- ja informaatioarvot on aika nollissa ja niiden poistaminen ja postaajan bannaaminen on lähtökohtaisesti odotettava toimenpide muissakin kuin Sukkeron blogissa.

 No.4715

>>4714
>Mielestäni paljon huvittavampia tapauksia ovat ne joissa Sukkero sensuroi asiallista kritiikkiä sisältäviä viestejä, ne kun kertovat sukkerosta henkilönä.

Tämä. Kun pari kertaa laitoin kunnon kritiikkiä raivostuttuani sukkeron lapselliseen umpimielisyyteen niin nyt ei enää mene mikään kommentti läpi vaikka olisi kuinka asiallinen, informatiivinen ja muutenkin hyvä kommentti koska lapsellisuuspäissään sukkero laittoin jotkut bannit.

Olisi kiva tietää että kuinka paljon sukkero poistelee kommentteja ja jättää suoraan julkaisematta koska ennakko"sensuuriin".

Toiminta ja ajattelutapa olisi jossain määrin ymmärrettävää jos kyseessä olisi teini-ikäinen anarkistimarko mutta sukkero taitaa olla jo lähes 40v.

 No.4716

>>4712
Jos tarkoitat sitä kuvaa, jossa Sukkerolla on ihottumaa niin aika vammaista käyttää sellaista esimerkkinä Sukkeron normaalista ulkonäöstä. Ihottumaa kun voi tulla kenelle tahansa lukuisista eri syistä, eikä se kerro mitään ihmisestä itsestään.

 No.4717

>>4715
>sukkero taitaa olla jo lähes 40v
Eikö se oo vasta 31 tai jotain? Herää tuosta hieman kysymystä, kuinka hyvin voit antaa asiallista kritiikkiä, kun et vaikuta tietävän koko miehestä mitään.

 No.4718

File: 1410369127103.jpg (93,3 KB, 480x640, 1410369127103.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Testosteronivajeen oireita voivat olla:

Vähentynyt seksuaalinen halu
Erektiovaikeudet (aamuerektiot loppuvat)
Masennuksen tunteet ja/tai ärtymys
Väsymys
Univaikeudet
Nivel- tai lihaskipu
Keskittymisvaikeudet
Huonontunut muisti
Äkillinen hikoilu ja kuumat aallot
Vähentynyt parrankasvu

Testosteronivaje aikuisilla miehillä

Testosteronin oireita on monenlaisia johtuen hormonin eri toiminnoista. Kaikilla ei ole kaikkia oireita ja oireita voi tulla eri aikaan ja eri laajuudella. Testosteronivajeen oireet kehittyvät usein vähitellen, ja potilaiden on siksi usein vaikea kuvailla oireitaan.

Ensimmäiset oireet ovat heikentynyt henkinen ja fyysinen suorituskyky, esimerkiksi psyykkiset oireet, joita voivat olla masennus, levottomuus, ärsyyntyneisyys ja keskittymisvaikeudet. Monet miehet kertovat myös hikoilevansa ja palelevansa sekä kärsivänsä kuumista aalloista, huimauksesta ja sydämentykytyksestä.

Testosteronivaje voi vaikuttaa myös miehen sukupuolielämään. Seksuaalinen halu vähenee ja erektiokyky heikkenee. Koska testosteroni ohjaa siemennesteen tuotantoa, sen määrä vähenee testosteronivajeen myötä.

Miehelle tyypillinen kehon karvoitus ja parrankasvu vähenevät. Ihosta tulee kuiva ja ryppyinen. Muita testosteronivajeen merkkejä ovat vähentyvä lihasmassa ja rasvan kerääntyminen vatsan alueelle.

Hoitamaton testosteronivaje voi johtaa luukatoon ja riskiin saada luunmurtumia. Testosteronivaje voi johtaa myös lihasten heikentymiseen.

Koska testosteroni vilkastuttaa punasolujen tuotantoa, testosteronivajeesta kärsivillä miehillä on usein tavallista matalammat veriarvot.

 No.4719

>>4717
Kuvalautalainen on 32v ja muistaakseni Sukkero on muutaman vuoden vanhempi. Älä keuli jos et itsekkään tiedä sen paremmin.

 No.4720

File: 1410371837486.jpg (207,54 KB, 900x675, 1410371837486.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4716
no tästä sä näet kuitenkin ne paskat hiukset jos et ole täysin vammainen

 No.4721

File: 1410372083229.png (11,98 KB, 434x149, 1410372083229.png) ImgOps Google iqdb

>>4718
Jollen tietäisi vastausta niin saattaisin kehottaa sukkeroa mittauttaamaan verensä testoarvot, aika moni oire löytyy niin listalta kuin miehen blogistakin ihon kuivumista myöten.

 No.4722

>>4719
Hyvä yritys mutta Kuvalautalainen on 33 ja Sukkero on nuorempi kuin se.

 No.4723

>>4721
Jos lukee blogia niin tietää että se kävi äskettäin verikokeissa.

 No.4724

>>4722
soossia?

 No.4725

>>4724
Heh eipä ole nyt tässä kummankaan henkilöllisyystodistusta mitä skannata :) Jos ei riitä kun sanon että tiedän niin siitä vaan dismissaa kommenttini.

 No.4726

>Ongelmahan on juuri se, että vaadin/haluan aika paljonkin – vähintään saman verran kuin muut ovat saaneet! – ja kun en sitä saa, olen pettynyt ja apaattinen…

Ei ne muut ole kaikkea vaan saaneet vaan he ovat tehneet jotain saavutustensa eteen.

 No.4727

File: 1410376510257.jpg (7,79 KB, 160x225, 1410376510257.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Anonymous
>2014-09-08 – 22:35

>Ei kannata tyytyä läskiin naiseen! Tuolla ulkonäöllä ja menestyksellä pystyt kyllä parempaankin :) Jaksa vaan uskoa itseesi ja unelmiisi; jonain päivänä valtio alkaa varmasti jakaa teille aikuisille vauvoille myös jonkinlaista seksiavustusta (rahan ja lääkkeiden ym. lisäksi).

 No.4728

>>4722
Sukkero on muistaakseni kaksi vuotta nuorempi kuin kuvalautalainen.

 No.4729

>>4720
Voi hirvitys mikä hirviäö!! Eihän tuollaiselle voi puhua, se on ihan saastainen spurgu!!!! Mene nyt itseesi ja häpeä surkeaa pinnallisuuttasi.

 No.4733

>>4729
t. suhero

 No.4736

>>4729
voiks sun mielest tol naamal haukkua läskejä ja implikoida että joutuu tyytyä niihin?

 No.4751

>>4736
Aika outoa verrata läskeyttä ihottumaan tai naamaan ylipäätään. On olemassa myös kauniita läskejä ja rumia laihoja, joten en ymmärrä kuinka tuo läskeys liittyy Sukkeron ihottumaan.

 No.4752

Ulkonäköön puuttumatta niin kyllähän voisin kuvitella että tuollainen "yhyy ei oo rahaa mihinkään ku hankin heräteostoksena legoautoja"-ajattelemattomuus karkottaa naiset joilla on vähänkin jotain ajatustoimintaa.

 No.4753

File: 1410434930925.jpg (21,16 KB, 431x357, 1410434930925.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Sukkero
>2014-09-10 – 20:24
>Sori, otin nimimerkin pois, koska en pidä joulusta ja “joulupukki” tuntui herjaavalta nimeltä. Ikäänkuin olisit tuomassa lahjoja (tai risuja) riippuen siitä miten lapset ovat käyttäytyneet…

 No.4754

File: 1410438183439.png (67,17 KB, 390x426, 1410438183439.png) ImgOps Google iqdb

>>4753
>“joulupukki” tuntui herjaavalta nimeltä

 No.4755

>>4751
siihen että jos sukkero ois komea edustava mies niin ymmärtäisin läskivihan mutta kun se on vähemmän haluttava kuin läskit niin todella outoa itseriittoisuutta

 No.4756

File: 1410445066440.jpg (44,71 KB, 400x300, 1410445066440.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4751
Sukkeron habitus, hiustyyli, pärstä, iho ja hampaat mukaanlukien nyt sattuvat vastaamaan jotain iho-ongelmaista, siiliksi ajanutta kaloriinaa, jos näihin \'tasoihin\' mennään. Suikero kun ei satu korostamaan oman sukupuolensa piirteitä hirveästi. Siihen sentään voisi vielä vaikuttaa, vaikka muuten ei ehkä olekaan kovin maskuliininen.

 No.4757


 No.4758

>>4757
Jööh eli sä joka postaat aina ilmoituksen sukkeron uusimmasta blogijutusta: ootko sukkero, sukkeron kritisoija vai nyymi joka haluaa vain nähdä /flode/n palavan

 No.4759

>>4758
Vai oisko se tää: sukkerofani?

 No.4760

>>4759
En ole nähnyt edes kenenkään hikkyn olevan sukkero-fani enää muutamaan vuoteen

 No.4761

>>4760
Ei sitä koskaan tiedä

 No.4762

Miksi noi Suikaleen kaverit vaikuttaa aina vähän vaivaantuneilta ja mukaan pakotetuilta?

 No.4782

>>4711
>Käsittääkseni Sukkero kyllä ihan peseytyy ja käyttää puhtaita vaatteita, kun ei nyt kuitenkaan mistään kusisesta katuojissa asuvasta spugesta puhuta.

Itse asias oon kuullut luotettavalta sukkeron tavanneelta lähteeltä että suge haisee metrien päähän paskalta.

 No.4783

>>4782
Uskoiskohan tuota.

 No.4784

>>4783
Totuus on, anon sanalla.

 No.4785

>>4784
Ai: "Kyllä meihin anoihin voi luottaa :3"

 No.4794

>Enivei. Ei millään pahalla, mutta tuskastuttaa kun ihmiset puhuvat aina “valinnoista”. Mitä hemmettiä ne ovat? Miten esimerkiksi minä nyt voisin valita “voiton”? On ihan mahdotonta vain muuttua normaalihomoksi, “valita se”, ja saada kaikki ne edut mitä siihen elämäntapaan kuuluu. Kyse EI ole valinnasta!

>No vaivannäkö on aina vaivannäköä. Ei sitä, että käyttää aikaa ja näkee vaivaa, edes tarvitse verrata mihinkään muuhun asiaan. Kun aina voi vaan olla, tekemättä mitään. Se on helpointa.


Voittopsykoosi ja valintojen maailma.

 No.4795

>>4794
valinta on esim. olla ostamatta legoautoja ja niillä rahoilla ostaa uus näyttö.

 No.4797

mitenköhän pahasti sukkero paskaantuu jos se sattuu joskus lukemaan tän langan

 No.4798

>>4797
Eikö se muka lurkkaa täällä? Kyllä se ainakin ennen kävi suht aktiivisesti.

 No.4799

File: 1411223412825.png (727,61 KB, 799x597, 1411223412825.png) ImgOps Google iqdb


 No.4801

File: 1411223752788.jpg (37,21 KB, 580x359, 1411223752788.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4798
Yhdessä välissä joo (kuva jostain reilun vuoden takaa jos oikein muistan) mutta luovutti kai sitten kun taso alkoi mennä entistä enemmän ribalelinjalle, jossain blogipostauksessa totesi ettei enää suomalaisia lautoja juuri selaa.

Uskoisin kyllä tosin että joku on sille tämänkin langan vähintään linkittänyt mutta eiköhän se ole jo sen verran tottunut jonnejen nälvintään ettei jaksa kiinnostua.

 No.4807

File: 1411762484913.jpg (368,45 KB, 880x1036, 1411762484913.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.4808

File: 1411762836358.png (4,25 KB, 203x219, 1411762836358.png) ImgOps Google iqdb

>>4807
Ilmeeni kun mikään ei ole muuttunut noista ajoista

 No.4809

File: 1411811116202.jpg (26,63 KB, 403x403, 1411811116202.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Sukkeron blogissa on rutosti naiskommentoijia. Aika hauska seurata miten ne yrittävät ojentaa sitä äidillisesti.

 No.4810

>>4809
Käytätkö sinäkin aina sanaa rutto vai onko se tarttunut minulta? :3 oli ihana huomata että joku toinenkin käyttää sitä. "Sitä on rutosti" "voi rutto" "hyi rutto" jne. käyttökohteita on monia.

 No.4811

>>4810
Silloin tällöin tulee käytettyä tuota "rutosti"-muotoa, varmaan tarttunut Aku Ankasta alun perin.

 No.4812

>>4811
Itse käytän rutosti muotoa ihan rutosti :-DD Hyvä sana, ei tarvitse kiroilla ja kuulostaa hassulta :3

 No.4813

>>4809
Totuus: ei ole.

Jos haluat kommentoida kriittiseen sävyyn niin kokemus on osoittanut että kommenttia ei poisteta etkä joudu sensuurilistalle kun tekeydyt nimikentässä naiseksi.

t. jyrkishowTissiTiina81

PS. nukkenaamavammaiset taas vaihteeksi ihan pihalla

 No.4815

>>4810
Olen kuullut tuota ihan yleisesti käytettävän ja saattaa joskus iteltäkin lipsahtaa.

 No.4816

>>4815
Tämä. Kuinka helvetin eristyksissä täytyy olla jos kuvittelee että yleisesti käytetyt ilmaisut ovat jotenkin itselleen tyypillisiä.

 No.4817

>>4816
Ei itseasiassa välttämättä kovinkaan, koska tunnen yhden todella sosiaalisen ihmisen joka ihmetteli että miksi käytän hänen sanontaansa kun puhuin "levyttämisestä". :D

 No.4818

>>4810

sori mut lestat ovat kuuluisia rutto-sanan käytöstä eli taidat olla lesta

 No.4819

>>4818
Ei vittu mulla kävi myös toi mielessä. Joo lestuus haisee rutto-sanassa

 No.4820

File: 1412081312946.jpg (74,19 KB, 960x540, 1412081312946.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4813
En edes katsonut kommentoijien nimimerkkejä vaan luin vain viestejä. Se että tekeydyt naiseksi ei tarkoita että muut siellä tekisivät samaa.

Vai samahomoiletko suurimman osan niistä kommenteista?

 No.4821

>>4820
Luuletko että yhtäkään naista kiinnostaisi sukkero tai sen blogi?

 No.4822

>>4821
Jos tietäisit yhtään mitään Sukkerosta niin tietäisit että sillä on NAIS-VITUN-YSTÄVIÄ.

 No.4825

>NAIS-VITUN-YSTÄVIÄ
>>4822
Sukkerolla on pari naispuolista tuttua jotka eivät ole kiinnostuneita hänen tekemisistä

 No.4826

>>4821
Jos tietäisit naisista mitään tietäisit että naisia kiinnostaa mcfucking BLOGIT.

 No.4827

>>4826
joo mutta ei todellakaan sukkeron jutut

 No.4828

>>4827
tää on taas tää tyyppi, joka tietää mitä kaikki maailman ihmiset ajattelevat ja mistä ovat kiinnostuneita.

 No.4829

>>4828
tää on taas tää tyyppi joka ei tiedä mistää mitään

 No.4830

>>4829
olet kylläkin väärässä. kaikki maailman ihmiset ovat tätä mieltä.

 No.4832

File: 1412165221032.gif (2,88 MB, 240x180, 1412165221032.gif) ImgOps Google iqdb

>>4830
tavallista vammaisempi nukkenaamattaja

 No.4833

Ilmeeni kun nukkenaama-ano vihaa animea ja sukkeroa mutta täyttää silti päivänsä niillä

 No.4834

Mitä tää jätkä tekee kaikki päivät kun ei sillä tunnu olevan mitään harrastuksiakaan?

 No.4835

>>4834
Ite ainakin selaan nettiä. Voi senkin ihan hyvin harrastukseksi laskea.

 No.4836

>>4835
Kai se riippuu miten sitä selaa. Harrastuksena se kai vaatisi jotain erikoispiirteitä, mutta oma netin selailuni ei ainakaan ole muuta kuin ajan tappoa ja sosiaalisten tarpeiden tyydyttämistä nyymiskässä.

 No.4837

>>4836
En minäkään mitenkään tietoisesti ole koskaan päättänyt harrastavani netin selausta, mutta kyllähän se on toimintana jo niin pitkälle vietyä ainakin omalla kohdallani että monia sellaisia intohimosta kertovia piirteitä on jo erotettavissa jotka ovat ominaisia harrastuksille. Esimerkiksi keräilen kuvia ja muita tiedostoja kuvalaudoilta, niitä on gigatavukaupalla jo. Lisäksi olen kiinnostunut anonyymi- ja kuvalautakulttuurista sekä internet-kulttuurista noin muutenkin. Toisaalta laajennan helposti tietyt toiminnot myös nettiharrastukseen kuuluviksi ehkä toimintaympäristöstä johtuen vaikka internet sinänsä toimisi vain työkalun tapaan niiden toteuttamisen mahdollistajana, esimerkiksi opetusvideoiden katsominen Youtubessa, blogien tai kirjojen luku netissä ja keskustelu erinäisillä foorumeilla.

 No.4838

>>4837
>kirjojen luku netissä
Tuhoudu syöpään

 No.4839

Itselle netti on ainakin puhtaasti väline tehdä asioita helposti. Pärjäisin ihan varmasti ilman nettiäkin, pitäisi vaan etsiä kaikki matsku muualta kuten ennen. En siis pidä nettiä harrastuksena vaikka vietän netissä yleensä paljon aikaa.

 No.4843

File: 1412281507679.jpg (55,36 KB, 630x471, 1412281507679.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tähän kommentoin tyyliin: Eli et mene töihin koska menettäisit tuet vaikka palkka olisi parempi!?

Seuraukset: Sukkero esti pääsyn koko blogiin ja poisti kommentin.

>truth.intensifies.tiff.png


Sukkero on täydellinen esimerkki siitä miten suomalainen vastikkeeton tukisysteemi vain passivoi pidemmän päälle. Sitten nämä samat tuettavat henkilöt kannattavat perustuloa joka olisi jonkinlainen "aikuisten lapsilisä", jonka turvin olisi mahdollista jatkaa miellyttävää "opiskelijaelämää" aina keski-ikään asti.

 No.4844

>>4843
ootko 46 vee

 No.4845

>>4843
Sossun tukipäätös tulee lain mukaan antaa seitsämän arkipäivän sisällä hakemuksen jättämisestä joten Sukkero mussutti täyttä paskaa siitä että olisi jotenkin vaikeaa päästä tukien piiriin jos TET ei maistu.

 No.4846

>>4843
>>4845
No siis itsehän kävin töissä ja sitten työt loppuivat konkurssin vuoksi. En ehtinyt olemaan tarpeeksi kauan töissä, jotta työssäoloehto olisi täyttynyt, joten laitoin sossuun TTT-hakemuksen. Sain kieltävän päätöksen, koska olin ollut töissä. En kuulemma olisi saanut käyttää itse ansaitsemistani palkoista kuukauden aikana enempää, kuin mikä on toimeentulotuen määrä. Loput olisi pitänyt säästää "pahan päivän varalle". Eli mitä järkeä käydä töissä, jos palkasta ei saa käyttää enempää kuin toimeentulotuen verran tai muuten putoaa pois kaikkien tukien piiristä, jos jää työttömäksi?

 No.4847

>>4846
Ei palkkaa saanut ihminen tarvitse mitään toimeentulotukea. Ei kenellekkään makseta toimeentulotukea palkan lisäksi saman kuun aikana. En sitten tiedä miten se vaikuttaa vaikkapa marraskuun toimeentulotukeen jos tässä loppuu työt. Tietenkin jos olet saanut reilusti enemmän palkkaa kuin välttämättömät kulusi ovat niin joudut varmmasti odottamaan. Tukipäätökseen vaikuttaa kolmen edellisen kuun tulot. Oma vika jos jonneilit ja tuhlasit kaiken varsinkin kun työskentelit konkurssikypsässä yrityksessä. Jotain vastuuta hei!

Sukkeron tapauksessa kovin suuriin tuloihin ei heti tulla pääsemään. Joten kovin pitkää "karenssia" ei voi olla tiedossa. Todennäköisesti vain kuukausi. Mutta pelimieshän ottaa loparit juuri sopivasti kuun lopussa jolloin saa vielä seuraavalle kuulle koko palkan joten jos ei jonneile niin mitään ongelmaa ei tule.

>Eli mitä järkeä käydä töissä, jos palkasta ei saa käyttää enempää kuin toimeentulotuen verran..


Niin.. JOS kävisit töissä niin sinulla ei olisi tätä ongelmaa. Ongelma tässä tapauksessa on juuri päin vastainen kuin rotta-aivosi luulee eli se että sinulla EI ole töitä.

 No.4848

>>4847
ootko 46 vee

 No.4849

Ketä tää Sukkeroon homorakastunut jätkä on, joka jaksaa jatkuvasti olla kiinnostunut Sukkeron asioista ja nalkuttaa niistä?

 No.4850

>>4849
Onhan mummolle nyt aika hauska nauraa t.erihomo

 No.4851

>>4850
ehkä, jos on kusipää kiusaaja. mua ei kyllä naurata. lähinnä säälittää, jos jaksaa kiinnostaa.

 No.4852

>>4849
Nukkenaamio

 No.4853

sen kummemmin arvioimatta "kritiikin" tasokin lienee ollut 0/5

ei sillä ettei sukkerokin oisi homo

vittu nää imekää persettä

[spoiler]:)[/sbroiler]

 No.4854

>>4853
u butthurt pal?

 No.4855

Onhan tämä nyt mielenkiintoista seurata kuinka paskoja tekosyitä Sukkero keksii sille miksei hakeudu hoitoon, opiskelemaan tai töihin.

 No.4856

File: 1412356889234.jpg (42,71 KB, 552x429, 1412356889234.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4853
Ihan semi jepaa kritiikkiä on kyl saanut ku se poistaa kaiken josta kykenee vähänkään loukkaantumaan tai johon ei keksi tarpeeksi helppoa tekosyytä.

 No.4877

File: 1412797988108.jpg (41,95 KB, 550x356, 1412797988108.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Mitä ihmeen narsistikortteja rakkula silloin joskus jakoi?

 No.4878

>>4877
>mummo joka halusi olla meemi

 No.4892

>(Päästän tämän kommentin nyt poikkeuksellisesti läpi – vaikka se olikin raukkamaisesti TOR-verkon kautta kirjoitettu – koska naurahdin sille.)

Miksi Sukkeroa kiinnostaa noin vitusti mistä osoitteesta kommentit tulee? Mitä raukkamaista torrin käytössä on? Vastenmielistä kyttäämistä.

 No.4893

>>4892
Tää. Jotkut käyttävät toria kaiken aikaa, ei siinä mielestäni ole raukkamaisuutta. Itsekin välillä käytän toria clearwebissä. Vituttaa vain etenkin jenkkisivuilla captchat ja jotkin sivut torilta blokattuja.

 No.4894

joku lukioikäinen SJW näköjään löytänyt sukkeron blogin kun käyttää tekstissään tosissaan termejä kuin "ridikuloida" ja vetää asiansa esille joka blogipostauksen kommenteissa vaikkei se mitenkään aiheeseen liittyisi

 No.4895

File: 1413442623323.jpg (126,25 KB, 728x409, 1413442623323.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Älä tue psykopaattistaIPprofilointihaavia!

http://proxy.org/

Itse en enää selaa weirdojen blogeja ilman proxya. En halua mihinkään sukkeron arkistoon.. heh..

 No.4896

>>4892
toteuttaa vaan valtafantasioitaan julistamalla että kommentti pääsee vain hänen armostaan läpi

lisäksi varmaan heikko ymmärrys torista (se lapsipornohuumenetti!11) ja sen aiheuttama hämmennys sekä halu vain osoittaa että ylipäätään tietää wordpressin autotunnistimien avulla että kommentti lähetettiin torin kautta ja haluaa sitten viestittää että turha lapsipornohuumehakkereiden yrittää mitään hänen sivullaan

 No.4911

File: 1413794691992.png (1,75 MB, 1213x979, 1413794691992.png) ImgOps Google iqdb

>Elielinaukiolla joku etäisesti tutun näköinen tyyppi pomppasi yllättäen eteeni ja kysyi että “mikäs on Sukkeron saanut lähtemään ulos?”. Kysymys oli sen verran outo (ja vastaus ilmiselvä?) etten tullut sitten sanoneeksi tyypille mitään, ohitin vain mulkoillen.

Vittu mikä mulkku. Ei ihme että kaverit jäi haaveeksi.

 No.4912

>>4911
Mikähän se vastaus sitten oli?

 No.4916

masennus on vain keksitty "muoti-sairaus" heikkomielisille paskoille ja laiskoille ihmisille

 No.4917


 No.4941

File: 1414285367525.jpg (221,28 KB, 1600x1000, 1414285367525.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Jäin pohtimaan pahaa oloaan purkaneen jonnen kommenttia hetkeksi, kunnes tajusin tyrmänneeni sen sellaiseen kuntoon, ettei se enää pääsisi vaivaamaan minua ja sotkimaan elämääni suolistokaasuilta haisevassa yksiössäni. Silloin kello löi 22.05, eli aikaa jolloin olin sopinut tapaavani Peterin ABC:llä. Peter on yleensä myöhässä, mutta tällä kertaa hän olikin ajoissa. Tämä miellytto minua, joskin Peterin hyväntuulisuus sai minut hieman ärtyneeksi: hän oli luvannut tuoda minulle lainaan DragonSlayer 2000 -tietokonepelin mutta olikin (kertomansa mukaan ainakin) unohtanut sen asuntonsa keittiön pöydälle. Eikö hän tiennyt että minä olisin halunnut pelata juuri tuota peliä tänä yönä, nyt on oikeasti pimeätäkin ja tunnelma kohdallaan?! Päätin antaa hänelle kuitenkin anteeksi; olihan hän luvannut tarjota minulle ABC:n yhteydessä toimivassa Hesburger-hampurilaisravintolassa kaksi juustohampurilaista. Haimme hampurilaiset ja siirryimme pöytään syömään. Minua iljetti viereisessä pöydässä imutelleen pariskunnan imutteli – kuinka he kehtaavat? Eivätkö he tiedä että minä saavuin paikalle, ja koska naiset eivät halua minua, he eivät saa haluta ketään muutakaan! Noh, noista jonneista välittämättä sain syötyä purilaiseni. Syötyäni tunsin mahassani oudon liikahduksen, ja siirryin WC-tiloihin arkaluontoisille asioilleni. Menemättä yksityiskohtiin WC-tilan kunnosta voin kertoa aikovani hakea Sosiaalitoimistosta heti huomenna harkinnanvaraista avustusta yksityiskäymälään jota voin kuljettaa aina mukanani – siten voin tehdä tarpeeni siisteissä tiloissa, kaukana lammasmaisista normaalipelleistä! Hampurilaisten jälkeen lähdimmekin kävelemään Peterin kanssa asunnolleni. Matka oli yli 400 metriä pitkä, eli en mitenkään saa sen kulkua dokumentoitua yhteen blogipostaukseen; huomisiin ja uusiin blogikirjoituksiin, siis.

 No.4942

>>4941
Hetken luulin että tämä oli joku feikkipostaus.

 No.4945

>>4941
Ehkä tää on kuitenki jotain itseironiaa. Ehkä.

 No.4946

>Blogi oli alusta saakka vuoden missio, joten joo, tämä menee vähintäänkin tauolle. Ellei nyt jotain tosi poikkeavaa tapahdu. Ja tuskin tapahtuu.

Kohta blogi loppuu.

 No.4948

>>4945
>>4942
Joku heitti tän kommentteihin. Hyvä parodia.

 No.4949

File: 1414335774144.jpg (19,63 KB, 658x277, 1414335774144.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Tuntuu että sinulla on morbidi fiksaatio seurata juttujani.
En ole sama kommentoija, mutta tottahan tuo. Sukkero on yksi kuvalaudan internethahmoja, ja kyllä sen blogin avaa välillä koska on niin uskomaton selittelijä. Veikkaan että Anton(kin) tuli bannatuksi tuon jälkeen ettei vain voisi kommentoida enempää.

Niin kauan kun joku erehtyy sympatisoimaan Sukkeron asennetta, niin kauan se löytää sille oikeutusta. Sukkero on asenne on siis luokkaa: "yhyy voi minua, minulla ei ole oikein ketään oikeita ystäviä, elämäni on kuivaa ja missään nimessä en halua astua mukavuusalueen ulkopuolelle koska minä en vain jaksa."
Mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen Sukkeron tapauksessa tarkoittaisi, että tekisi jotain mikä vaatisi siltä edes kaksi aivosolua tai fyysista rasitusta. Esimerkiksi voisi vaikka mennä töihin, mutta paljon muutakin. Sukkero tekee vain ja ainoastaan asioita jotka ovat hänelle helppoja ja vaivattomia: ottaa snapshoteja kamerallaan, käy tapahtumissa ja leffoissa, sekä kirjoittaa blogia kuivasta elämästään jotta saisi säälipisteitä. Ja ehkä tekee lottokupongin kerran viikossa helpon tulevaisuuden toivossa.

 No.4950

Siellä se taas poistelee jopa kokonaisia kommenttiketjuja joihin on itsekkin mennyt vastaamaan. Lähitulevaisuus ja köyhyys aiheinen keskustelu oli edennyt siihen pisteeseen että joku kehtasi ehdottaa suherolle töihin menoa, suhero reippaana nuorena miehenä poisti koko ketjun ja varmaan bannasi kommentoijat. Suhero oli vielä ennen töihin meno kehotusta sitä mieltä että hänen köyhyytensä syy on Kokoomus, Stubb tai kuka tahansa muu kuin hän itse.

 No.4951

veikkauksia mihin suhero käyttäisi rahat jos voittaisi vaikka muutaman tonnin lotossa`? ite sanoisin että legoautoihin.

 No.4952

>>4951
Ei ainakaan lähtisi maailmanympärimatkalle, koska se ilmeisesti maksaa miljoonan tai jotain.

 No.4953

File: 1414385298426.jpg (13,34 KB, 454x340, 1414385298426.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4952
kakattaako?

 No.4954

>>4951
parturiin, pukuihin, pääomatuloihin ja kokoomukseen

blogissaan hän puhuisi siitä kuinka saamattomat vätykset tuhoavat talouden

 No.4969


 No.4973

File: 1414861381341.jpg (18,66 KB, 482x247, 1414861381341.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>sukkeron teinisuhde loppuu
>ole sukkero
>muuta toiseen kaupunkiin jossa ei töitä, opiskelupaikkaa tai kavereita koska ero
>älä koskaan hanki töitä tai opiskelupaikkaa
>valita köyhää sosiaalista elämää

hyvä sukkero, tosi vitun viisasta, kannattaisko vaikka vain diilata asioiden kanssa vain meinasitko joka vitun kerta muuttaa toiseen kaupunkiin kun joku öttö ei sytykkään sun lego-kokoelmasta

 No.4978

File: 1414864449324.jpg (108,58 KB, 800x600, 1414864449324.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.4996

>>4978
Mitä kaikki tuijottaa?

 No.4997

>>4996
1)talitinttiä
2)kuumailmapalloa
3)ufoa?!

 No.4998

File: 1416487895756.jpg (166,23 KB, 428x280, 1416487895756.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Harvoin olen yhtä humalassa ulkona, ja kaikkein vähiten päiväsaikaan. Pohdin että ehkä tällainen on sittenkin hyvin noloa ja että olen jo ihan pohjalla? Huh huh… Tapanani on kävellä yleensä vauhdikkaasti, mutta nyt joudutin askeliani entisestään. Kadulla ohitin erään iäkkään naisen. Hän asuu naapurissa, moikkaan häntä toisinaan rappukäytävässä. Naista ravini huvitti: “Kiirettä pitää!”, hän huusi perääni.

 No.5000

File: 1416513430976.png (105,08 KB, 894x368, 1416513430976.png) ImgOps Google iqdb

tahtoisin vain nämä videot koneelleni jotta voisin katsella niitä omaksi huvikseni

 No.5013

File: 1417083442427.jpg (6,66 KB, 130x150, 1417083442427.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Kävin kauppamatkan yhteydessä Clas Ohlsonilla, ostin sieltä pienen nahkataskun korteille. Tämä siksi että pankkikorttini oli alkanut nikottelemaan ikävästi pari viikkoa takaperin. Joku kassatäti oli neuvonut että kortti (tai sen siru) menee pilalle jos kannan sitä noin vaan huolettomasti farkkujen taskussa. Siispä tilasin kokonaan uuden kortin, se saapui muutama päivä sitten. Ehkä jos kannan sitä nyt omassa kotelossaan, se ei mene niin helposti pilalle? (Muut ihmiset kantavat korttejaan kait lompakossa, mutta minä en ole koskaan oppinut sellaiseen.)

 No.5014

>>5013
sun pitäs varmaan jo tehdä uus lanka kun tää ei bumppaudu

 No.5015

>>5014
mutta minä en ole koskaan oppinut sellaiseen

 No.5499

OISKO BUMP :D

 No.7319

>>4721
Tämä

 No.7377


 No.7529

BumbPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]