[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/fit/ - Liikunta

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 128258028084.jpg (45,57 KB, 200x200, 128258028084.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.18909

Päivän tyhmä kysymys: Kuinka moni teistä vetää näitä mössöjä? Mikä merkki parasta/eroja(kö)? etc

 No.18910

Käytän FASTIN whey3, melko tyyristä kyllä. Pitänee vaihtaa merkkiä.

 No.18912

En jaksa tehdä uutta lankaa, joten kysyn täällä että tekeekö kreatiinilla mitään? Oon ajatellu tilata, mutta kysyn nyt ensin täällä vaikutuksia.

 No.18913

>>18910
vedä soijaa.. sekoittuu vähän huonommin mutta paljon halvempaa

 No.18914

>>18913
Soijasta saa komeat miestissit.

 No.18915

>>18912
>En jaksa tehdä uutta lankaa, joten kysyn täällä että tekeekö kreatiinilla mitään? Oon ajatellu tilata, mutta kysyn nyt ensin täällä vaikutuksia.

Kreatiini kerää elimistöön nestettä, erityisesti lihaksiin ja niveliin. Lihasten nestekertymä saa lihakset näyttämään isommilta ja nivelten nestekertymä suojaa jossain määrin niveliä kulumiselta. Nestekertymä mahdollistaa jossain määrin parempia maksimituloksia.

Eli periaatteessa ihan jepa mutta ilmankin pärjää. Jos ostat niin osta sitä halvita pulveria mitä löydät, niissä ei todellakaan ole mitään eroja.

 No.18916

>>18914
>Soijasta saa komeat miestissit.

Älä nyt Hermanni jaksa jauhaa tuota vanhaa urbaanilegendaa.

Soija ei nosta estrogenitasoja, ei miehillä eikä naisilla. Tämä on todettu useissa tutkimuksissa, esim: http://jn.nutrition.org/cgi/content/abstract/132/3/570S

Ja jos tutkittu data ei kelpaa, miten olisi vaikka ammattilaiskehonrakentaja Markus Ruhl. Hän on kertonut syövänsä joka ikinen päivä soijaproteiinivalmistetta lisäproteiinina. Etsi kuvia miehestä, onko miestissejä, häh?

Miestissit johtuvat joko:
a) Liian korkeasta rasvaprosentista, tai
b) Gynecomastiasta. Mikä johtuu lähinnä siitä, että bodari on käyttänyt liikaa anabolisia steroideja.

Ja mitä taas tulee näihin palautusjuomiin niin Suomessa tehtiin juuri asiasta tutkimus ja sen yksiselitteinen tulos on, että palautukseen parasta on proteiini. Mitään maltoa tai muuta hiilihydraattipaskaa ei palautukseen tarvita (ellei tavoitteena ole jatkaa treenaamista hyvin nopeasti edellisen treenin jälkeen). Ja proteiineista perus-hera on parasta, uber-prosessoitu heraisolaatti oli aavistuksen parempaa mutta tuskin lisähinnan arvoista kenellekkään amatöörille.

Eli palautukseksi herajauhetta + vettä treenin päätteeksi. Ei kannata tuhlata rahojaan tällaisiin recovery drink -ihmepulvereihin.

 No.18927

>>18912
Tekeehän sillä. Itellä auttaa huomattavasti (kirjaimellisesti huomattavasti, ei siis niin "paljoa", mutta jonkin verran.) ja suosittelen kyllä ostamaan, tosin monohydraatti käy ihan hyvin. Se vain tarvitsee sen tankkausjakson, mikä nyt oikeastaan ei ole niin tarkkaa touhua.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]