[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/evo/ - Lautakulttuurin evoluutio

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1413287557022.jpg (31,08 KB, 600x337, 1413287557022.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.566

Pete hei, sun pitäis mun mielestä käyttää pelivideoiden julkaisemisessa sitä youtuben ajastustoimintoa purskeuppaamisen sijaan.

Kato, eli eka kun oot pätkässy videot sopivan pitusiks, nii uploadaat ne youtubeen, ja sitten: ajastat videot niin, että ne menee julkiseks yks kerrallaan, vaikkapa yks video per päivä.

Tää seuraavan pelivideon odotteleminen does not feel good, man. Mielelläni oon jäbän Alien isolation -pelailua seurannut, mutta suosittelen silti ajastamisen harkitsemista, mikäli olet sarjan jatkoa ajatellut.

Ei mul muuta ku thumbs up!

 No.568

Sulla on kyllä vitun paskoja ideoita. Videoita tullee silloin kun niihin on oikea fiilis. Vittu että olis perseestä katsoa jotain pari viikkoa vanhaa aamushowta kun ensin pitäisi uppailla pelivideot pois edestä yksi per päivä. Se olisi yhtä perseestä kuin sukkeron blogi jossa vieläkin lässytetään jostain kesän lego ostoksista.

 No.569

Pete voisi tehdä jonkun oikeasti kiinnostavan ja erilaisen videon vaihteen vuoksi kuten esim. videon jossa antaisi äitinsä kertoa mikä pojassaan on vikana. Tuskin on pokkaa mutta saisi ainakin erilaisen näkökulman verrattuna siihen tarkasti säädeltyyn hahmoon jota se nyt pitää tubessa esillä.

 No.570

>>569
Joo ja sukkero vois tehdä sellasen maailman ympäri matkan sossumasseilla.

Hei vähän nyt realismia noihin ehdotuksiin. Mcfuckingtapaittes!

 No.571

>>570
Periaatteessa ei mikään mahdoton toteuttaa. Tosin pidemmän aikaa pitäisi säästää, eikä se onnistu, jos ostelee legoja ja tuhlaa rahansa limppariin.

 No.572

>>571
Ehkä jonkun syyslomaa viettävän teinin mielestä joka ei tajua mistään mitään.

 No.573

>>572
Olen samaa mieltä hänen kanssaan. Legot ja limut minimiin niin massia löytyy.

 No.574

>>570
>>572
Vittu tää äijä on sekaisin

 No.575

>>574
talouden realiteetit

 No.576

>>572
Ilmeesi, kun elän sossun tuella ja pystyn halutessani laittamaan siitä säästöön yli 200€/kk, jos kunnolla elää säästäväisesti. Tuohan siis tekee 2400€ vuodessa. Sillä varmaan ei sun mielestäsi pääse edes ulos Suomesta.

 No.577

>>576
Ilmeesi kun voisit burger fucking tuhotua

 No.579

>>577
Kipeytyikö peppu, kun osoitin sinun olevan väärässä ja tietämätön?

 No.584

File: 1413459144291.jpg (36 KB, 400x387, 1413459144291.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>576
Ilmeesi kun elät henkisesti niin köyhää elämää ettet löydä edes hikisille rottarahoille käyttöä.

Ulos Suomesta ja maailman ympäri ovat aivan eri kokoluokan projekteja ja jälkimmäinen on edelleen taloudellisesti mahdotonta rotalle.

>>579
Ilmeesi kun raivoat eri-anoille luullen sen olevan sama-ano.

 No.585

>>584
Halusta se on kiinni, kyllä noilla rahoilla maailmanympärimatkan saa kiinni jos coachsurffaa ja välillä liftaa sekä köyhäilee jatkuvasti.

 No.586

Tai no riippuu maailmanympärimatkan määritelmästä. Onko se joka maassa käymistä vai ei. Mutta teoriassa voisi kulkea esim. rahtilaivoilla mantereesta toiselle jne.

 No.587

>>584
Opettele sisäistämään lukemasi. JOS säästäisin niin pystyisin säästämään tuon. Minulla nyt vaan on miellekkäämpääkin käyttöä noille rahoille, kuin jotain reissua varten säästäminen.

Jos se on mahdotonta niin osoita minulle todisteiden kera, mihin asti 2400 eurolla pääsee käyttäen halvimpia mahdollisia keinoja, jos lähtee esim. Suomesta itään.

Mitä nyt itse katsoin niin esim. lennot Helsinki -> Tokio -> New York -> Helsinki maksaisivat yhteensä n. 1700€ lyhyellä varausajalla. Eivätkä nuo edes ole halvimpia mahdollisia vaihtoehtoja.

 No.588

>>586
Maailmanympärimatka = matka maailman ympäri eli siis matka, jonka aikana kuljet maapallon ympäri.

 No.589

>>587
>osoita minulle todisteiden kera
Ei vittu! Taas tää joni-vilhelmiina-viivotin.

 No.590

>>587
Veikkaan että jollain trans-siberialla pääset pikkasen halvemmalla.

Pointti on että kyllä pääsee maailmanympäri muutamalla tonnilla. Mutta miten sen tekee on tietysti eri asia. Jos tosissaan haluaisi matkata maailmanympäri sossupummikin voisi sen tehdä. Mutta ei ne halua. Se on vähän sama kun joku työssäkäyvä kommentoi että voooi kun mekin joskus päästäis matkalle=(, pääsisivät he jos vaan tekisivät toisenlaisia valintoja.

Eli väitän että tämä on enemmänkin halusta kiinni. Pakko ei ole tietenkään haluta mutta silloin pitää sanoa asiat niin kuin ne on. Että me ei jani petterin kanssa haluta matkustaa koska sisustaminen on meille tärkeempää tms. Tai sukkerolle vaikka legot ja limu.

 No.591

>>589
>ei vittu, en pysty todistamaan luulopuheitani oikeiksi. haukun sitä viivottimeksi ja servaan sen!

 No.592

Tää petefani on kyllä oikeasti henkisesti jotenkin sairas. Aivan käsittämättömiä knee-jerk reaktioita aina

 No.594

>>587
Olispas muuten vitun paska laskelma. Mihin jäi syömiset, yöpymiset, juomiset, muut transportaatiot paikan päällä ja mahdolliset aktiviteetit?

Okei joo saat lennot pallon ympäri ehkä parilla tonnilla. Mutta kaiken muun unohtaminen laskelmista osoittaa jonneutesi.

 No.595

Mitä vitun kakka kakkua tähänkin lankaan syntyi yhtäkkiä. :S

 No.596

>>587
Eli voisit matkustaa jos haluaisit muttet halua. Mitä vittua sitten vielä jankutat siinä?

 No.597

>>596
Anteeksi huusin väärälle puulle

 No.598

>>594
Ai meinasit, että mä alan nyt tästä äkkiä selvittämään kaikkien mestojen hintatasot ja mistä löytyy halvimmat yösijat ym. matkan pienimmätkin yksityiskohdat?

Jos ei 700€ riitä kahdessa kaupungissa yöpymiseen ja syömiseen niin on aika merkillistä.

 No.599

>>598
Meinaatko että maailma ympäri matkan ainut tarkoitus on mennä pallot kirjaimellisesti ympäri, eikä tarkoituksena ole nähdä maailmaa vähän enemmän kuin kahdella eri paikkakunnalla. Taidat olla aika yksinkertainen, varmaan sama vammainen jolle jokainen taloyhtiön järjestyssääntö pitää olla erikseen kirjattuna raamatun kokoisessa säännöstössä kun oma järki ei toimi.

 No.600

>>599
Ei ole tarkoitus, mutta se on sen määritelmä. Jos esim. kuljet Afrikan ympäri niin se ei ole maailmanympärimatka. Maailmanympärimatkan ainoa kriteeri on matka maapallon ympäri, jolloin sen voi halutessaan suorittaa juuri niin monella pysähdyksellä kuin haluaa.

Sanoin, että maailmanympärimatka on sossurotallekin mahdollinen, mutta tietysti olen väärässä, jos kyseinen matka pitää tehdä niinkuin sinä haluat, eli kalleimmalla mahdollisella tavalla. Voisitko nyt vaan myöntää olleesi väärässä sen sijaan, että jatkuvasti inttäisit vastaan typerällä kiertelylläsi.

Lisäksi matkaan säästämiselle ei ole mitään aikarajaa, joten sossurotta voi siihen säästää vaikka 10 vuotta ja kerätä kasaan 24 000€, mutta ei sekään varmaan sulle käy, kun pitäisi varmaan ostaa joku hotelli, koska muuten se ei ole maailmanympärimatka.

 No.601

>>594
>>599
Jos nyt vielä haluat, että korjaan todellisuudentajuasi, niin esim. Rikun ja Tunnan päiväbudjetti Madventuresin ensimmäistä tuotantokautta reissatessa oli 20€, mikä siis sisälsi myös matkat majoituksen, ruoan ym. lisäksi. Ja heitähän siis oli kaksi, eli 10€/päivä/henki eli yksi henkilö voisi tuon mukaan matkata 2400 eurolla 240 päivää.

 No.602

>>601
Riku ja Tunna reppureissasivat enimmäkseen maissa jossa se oli halpaa, jenkeissä he asuivat ystävien luona. Pieneen päiväbudjettiin kuului vain välttämötän asuminen ja syöminen. Kaikki muu olisi sitten extraa jota ei sisällytetty päiväbudjettiin.

>Sanoin, että maailmanympärimatka on sossurotallekin mahdollinen, mutta tietysti olen väärässä, jos kyseinen matka pitää tehdä niinkuin sinä haluat, eli kalleimmalla mahdollisella tavalla. Voisitko nyt vaan myöntää olleesi väärässä sen sijaan, että jatkuvasti inttäisit vastaan typerällä kiertelylläsi.


Olet edelleen väärässä. Se perinteinen, se yleisin, se tavallinen käsitys maailman ympäri matkasta on se pitkä matka monen eri maan kautta (eikä sitäkään tarvitse tehdä kalleimmalla mahdollisella tavalla mutta siitä jokatapauksessa tulee niin kallis ettei rotan rahat siihen riitä) mutta tietenkin sinä totaalisena burgerina vedit asian sille tasolle että ihan sama vaikka nukkuisi lentokentällä kunhan pääsee pallon ympäri. Se ei ole se yleisin käsitys maailman ympäri matkasta.

Koska olet

>sama vammainen jolle jokainen taloyhtiön järjestyssääntö pitää olla erikseen kirjattuna raamatun kokoisessa säännöstössä kun oma järki ei toimi


ei yllätä että jaksat jankuttaa yleistä käsitystä vastaa. Onnea elämää!

 No.603

>>602
Edelleen sillä rahalla voi reissata vaikka kuinka pitkään ja edelleen sitä rahaa voi säästää vaikka 30 vuotta ja kerätä kasaan 72 000€. Ei silläkään varmaan vielä pääse, kun se on sun mielestäsi nyt oltava mahdotonta, kun menit luullessasi niin sanomaan, etkä sä voi olla väärässä.

 No.604

>>602
Niin ja päiväbudjettiin ei kuulunut vain välttämätön vaan siihen kuului tasan kaikki mitä jätkät siellä matkallaan tekivät.

 No.605

>>604
ei vitun jouni sä olet kujalla

 No.606

>>605
Juu ja sun argumenttiesi taso on taas niin korkea. Kasva aikuiseksi.

 No.607

>>606
kannattaa katsoa määädventuresit uudestaan jos muistaa noin väärin ja käy keulimaan väärillä tiedoilla

 No.608

>>607
No mitä vittua sä nyt selität? Niiden budjetti oli 20€/päivä, mistä maksettiin tasan kaikki mitä siellä tekivät. Joka päivä eivät tietenkään käyttäneet kaikkea 20€, kun siellä selviää paljon vähemmällä. Säästyneillä rahoilla sitten osteltiin matkalippuja ym., mutta koko matkaan käytetty raha jaettuna matkaan käytetyillä päivillä oli 20€/päivä. Eli edelleen 2400€ riittää vaikka kuinka monelle päivälle matkoihin, majoitukseen, ruokaan ym. kaikkeen.

Mutta keksi nyt vielä jotain intettävää. Kyllä se sun luulosi vielä muuttuu todeksi, kun tarpeeksi intät.

 No.609

>>608
madventuresin aasian reppureissut ovat aasian reppureissuja

aasian hinnat eivät päde muualla maailmassa, ihan vitun sama kuinka monta päivää voisit olla lutikoiden syötävänä jossain aasialaisessa paskamajassa reilulla kahdella tonnilla kun suunnittelet maailman ympäri matkaa

 No.610

>>609
Joo, mutta ei yhdessäkään maassa ole niin kallista, ettei siellä selviäisi kohtuu halvalla. Suomessakin elää 700€ aika monta päivää. Sä edelleen sivuutat sen tosiasian, ettei maailmanympärimatkaan säästämiselle ole mitään aikarajaa, eli sossurotta voi siihen halutessaan säästää vaikka kymppitonnin.

Keksi nyt vielä joku syy miksi maailmanympärimatka ei muka ole sossurotalle mahdollinen.

 No.611

File: 1413548499999.jpg (3,46 KB, 117x132, 1413548499999.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>610
>Keksi nyt vielä joku syy miksi maailmanympärimatka ei muka ole sossurotalle mahdollinen.

Teoriassa tarpeeksi säästäminen on mahdollista, käytönnössä ei. En jaksa pitää sinulle esitelmää syistä miksi se ei ole käytännössä mahdollista, normaalista ihmiset tajuaisivat itsekkin.

>sama vammainen jolle jokainen taloyhtiön järjestyssääntö pitää olla erikseen kirjattuna raamatun kokoisessa säännöstössä kun oma järki ei toimiPaskattaako?

 No.612

>>611
Ai asia on näin, koska sä sanot sen olevan niin? Kerro nyt, miksi ihminen ei muka voi käytännössä säästää. Ei tää homma niin toimi, että sä vaan sanot, että asia on näin ja kaikki sen tajuaa. Säälittävää kyvyttömyyttä esittää minkäänlaista pitävää argumenttia.

 No.613

>>612
Tämä. Itse esim säästän surkeasta palkastani nyt n. puolet tulevaisuuden matkoja tai muuta kivaa varten. Käteen jää siis suunnilleen saman verran tai vähän vähemmän kuussa kuin sossun tukia. Itse koen tämän sen arvoiseksi mutta toisaalta elintapani ovat sellaiset ettei rahaa tule kulutettua muuten kauheasti.

 No.614

>>613
Niin ja täsmennän mikä joku ei tosiaankaan tajunnut, säästän käytännössä siis sossutuista

 No.615

>>609
Sivuutitko kokonaan mainintani rahtilaivoista, junista yms. muista edullisemmista kulkuvälineistä sekä coachsurfing majoituksesta mikä on siis ilmaista?

 No.616

>>615
No se on varmaan sivuuttanut kaiken, mikä voisi mitenkään todistaa hänet vääräksi, kun ilmeisesti hän ei voi olla väärässä. Se ei vaan käy.

 No.621

>>616
Aivan kuin kyseessä olisi jokin väiteltävissä oleva asia. Kuinka todellisuudesta irrallaan oleva valopää pitää olla väittääkseen että maailman ympärysmatka on taloudellisesti ihan mahdollista sossun tuilla?

 No.622

>>621
Ollaan monta kertaa sulle todistettu että se on mahdotonta

 No.623

>>621
>>622

Ai näin:
>>570
>>572
>>589
>>605
>>607

Aika hienot todisteet. Langassa ei ole yhtäkään todistetta, jonka mukaan sossumasseista säästäminen olisi mahdotonta.

 No.624

>>623
ite oot mahdollinen

 No.625

>>623
Langassa ei ole yhtäkään todistetta että sossumasseista saisi säästettyä merkittäviä summia.

 No.626

>>625
mä oon elävä todiste oon elossa kato

 No.627

>>625
toimeentulotuki on 480€+vuokra+sähkö+kotivakuutus(jos sellanen on) eli vuokran ja muiden jälkeen 480€ käytettävissä. Siitä pois halvat netti- ja kännykkäliittymät(puhelintahan nyymi ei muutenkaan käytä juuri vittuakaan) joku 20-40€ vaikka, ihan hyvät ruoat saa 160€/kk, mutta paljon vähemmänkin voi käyttää, jos haluaa syödä pelkkää makaronia yms. eli noiden jälkeen rahaa olis vielä käytössä ainaki 280€ ja siinä oli jo aikalailla kaikki välttämättömyydet. sen jälkeen on ihan oma valinta mihin niitä rahoja tuhlaa, mutta jos ne haluaa säästää niin se on ihan mahdollista. tuostakin voi laittaa vielä vaikka sen 80€/kk herkkuihin/parempiin safkoihin/viihteeseen ym. kivaan ja jää vielä säästöön se aiemmin mainittu 200€/kk.

 No.629

>>628
pääsitkö xanor riippuvuudesta eroon? miten pääsit takaisin suomeen ilman passia? mitä kävi thaimaalaiselle töttö mötölle?

näitä kysymyksiä olen pohtinut joka päivä mielessäni taukoamatta

 No.630

>>627
Tuosta käy ilmi ettet ole päivääkään elänyt toimeentulotuella kun et tiedä mitä se kustantaa ja miten se koostuu. Lisäksi teini-ikä paistaa läpi jonne jonderssonin kululaskelmista.

 No.631

>>630
Kerrohan sinä viisas sitten millä mä olen elänyt, jos en toimeentulotuella. Äläkä nyt taas kierrä tätä selittämällä jotain paskaa jostain muusta asiasta vaan vastaat ja kerrot, koska muuten olet todistanut olevasi täydellinen idiootti.

 No.632

>>630
http://fi.wikipedia.org/wiki/Toimeentulotuki#Toimeentulotuen_m.C3.A4.C3.A4r.C3.A4_Suomessa
>Perusosa
>Yksin asuva lapseton 480,20 € eli 16,01 €/pv
>Perusosalla toimeentulotuen saajan on itse maksettava esimerkiksi seuraavat menot, koska niihin ei myönnetä pääsääntöisesti erillistä tukea:
>ruoka
>vaatteiden hakinta ja korjauskulut
>parturi- tai kampaamomaksut
>henkilökohtainen hygienia
>ilman lääkärin määräystä apteekista hankitut lääkkeet ja pienet hoitotarvikemenot sekä lääkärin muuhun kuin sairauden hoitoon määräämät lääkkeet
>käynnit yksityisellä lääkärillä
>liikkuminen paikasta toiseen
>tietoliikennekulut (esimerkiksi puhelin ja internet)
>mediakulut (esimerkisi televisio ja lehdet)
>liikunta- ja harrastuskulut
>kodin irtaimisto.

>Muut perusmenot

>Mahdollisia muita perusmenoja, jotka huomioidaan kohtuudella kokonaan tai osittain:
>vuokra, hoitovastike, vesi, lämmitys, jätehuolto, asuntolainan korot
>muut asumismenot: taloussähkö, koti- ja palovakuutus, tontin vuokra, kiinteistövero
>muut kuin perusosaan sisältyvät välttämättömät terveydenhuoltomenot

Minäkö nyt en siis tiennyt, että sossu kustantaa juuri nuo asiat, jotka mainitsin ja paljon muutakin.

Kai tämä nyt oli tässä, kun sä vitun idiootti vain huutelet siellä mitä sattuu ja esität täysin naurettavia ja valheellisia väitöksiä, joita et kykene mitenkään todistamaan.

 No.633

File: 1413812095744.jpg (105,25 KB, 800x500, 1413812095744.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>632
Burgerin persekivut osa 472.

Kymmenen pistettä ja pa pukaijan merkki wikipedian käyttö taidosta.

Empiirinen todistusaineisto on valtava. Sossurotilla ei jää rahaa matkailuun. Maailma on sinua vastaan.

mutku jonne jondersson laski et laskut+ruoka niin joo kyl täst jää jos säästää viis vuotta eikä osta koskaan mitään muuta et ei haittaa jos vaatteet lahoo päälle

Sossurotat tuo maailmalla matkusteleva yläluokka :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

herää

 No.635

File: 1413814271800.jpg (12,92 KB, 300x300, 1413814271800.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>633
Voi vittu mikä idiootti. Se, että ihmisiä ei kiinnosta tehdä jotain, ei tarkoita, etteivätkö he pystyisi tekemään niin, jos haluavat.

Mutta jatka nyt vielä itsesi nolaamista.

 No.636

>>633
Sulla on vaan mielikuva sossurotista ja niiden elintasosta mistä et halua päästää irti. Fakta kuitenkin on että kyllä, sossurotallakin on varaa matkailuun jos säästää. Vaikka vuodessa 200e/kk saisi aika helposti.

 No.637

>>636
>200e/kk
Mahdollista joinain kuukaisina toisinaan taas et pysty säästämään yhtään mitään kun kuluja on muitakin kuin kuukausittaiset laskut ja ruoka. Jos esimerkiksi läppäri hajoaa niin siinä on sitten säästöt sileänä tai kuukausikulusi nousevat.

 No.638

>>635
ei se halusta kiinni ole

 No.639

File: 1413815828854.jpg (45,18 KB, 600x338, 1413815828854.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>635
>Miksi sossurotat ei matkustele? >Koska ne ei halua.

Olet sä se idiootti joka esittää idioottia vai oikeasti noin tyhmä?

 No.640

>>637
No juu jos jotain hajoaa mutta niitä varten nyt muutenkin pitäisi olla joku puskuri säästössä. Kyllä, jopa sossupummeilla.

Mutta näitä nyt käy onneksi harvoin. Itse ostan tosi harvoin mitään tavaraa, turhaa kulutushysteriaa sellainen muutenkin että tuhlaa kaiken johonkin näennäisen pakolliseen. Ehkä susta on kiva ostaa vaikka elektroniikkaa tai kaljaa rahoilla mutta et tarvitse niitä oikeasti. Voit tehdä tietoisen valinnan käyttää ne muuhun.

 No.641

>>637
No siinä voi syyttää ihan itseään, jos ostaa niin paskoja laitteita, että ne hajoavat joka vuosi tai useammin. Mun ei ainakaan ole tarvinnut moneen vuoteen ostaa mitään ja matkaan säästämiseen riittää se vuosi tai pari, riippuen kuinka pitkää matkaa haluaa tehdä.

En kyllä ymmärrä miksi kukaan ostaisi esim. puolen vuoden välein niin paskan läppärin, että se hajoaa puolen vuoden päästä, mutta maksaa silti yli tonnin.

 No.642

>>639
Siis sun logiikkasi mukaan tuollainen yleistäminen "empiirisissä tutkimuksissa" tekee jostain asiasta faktan? Eli, koska suurinta osaa sossurotista ei kiinnosta matkailla, niin yksikään sossurotta ei pysty matkailemaan?

Niitäkin on, jotka matkailevat, vaikkakin harvemmin maailmanympärimatkoja, koska ihmiset ylipäätään hyvin harvoin sellaisia tekevät. Itse en ainakaan tunne yhtäkään ihmistä, sossurottaa tai töissä käyvää, joka olisi tehnyt maailmanympärimatkan, mutta tunnen kyllä sossurotan, joka mm. lähti kuukaudeksi Tsekkiin.

Kyse oli edelleen siitä onko se mahdollista, eikä siitä tekevätkö kaikki sossurotat sitä.

 No.643

>>641
puhuiko joku jotain paskoista läppäreistä?

 No.644

>>642
>koska suurinta osaa sossurotista ei kiinnosta matkailla

väite jolle ei löydy perusteita


>tunnen kyllä sossurotan, joka mm. lähti kuukaudeksi Tsekkiin.


no vittu WAU

tässähän puhuttiin nimenomaan maailman ympäri matkasta eikä mistä kranvitunkanarialla ritvan kanssa vikko

 No.645

>>643
No, jos joku ei pysty säästämään esim. vuoden ajan sen takia, että hänen läppärinsä hajoaa vähintään vuoden välein niin kyllä kyse on aika paskasta läppäristä. Ja lisäksi, kun pystyy säästämään sen 200€/kk niin on aika tyhmää maksaa niin nopeavasta läppäristä niin paljon, että siihen menisi kaikki säästetyt rahat.

 No.646

>>645
*niin nopeasti hajoavasta läppäristä

 No.647

>>645
puhuiko joku vähintään vuoden välein hajoavista läppäreistä jotain?

menikö perse jumiin kuin tuli yksikin esimerkki yllätävistä kustannuksista?

 No.648

>>647
No väitit, että se estäsi pidempiaikaisen säästämisen kokonaan. Jos läppäri ei hajoa vuoden välein tai useammin niin miksi läppärin hajoaminen estäisi vuoden ajan säästämisen? Uuden läppärin ostoon ei myöskään mene kaikki vuoden aikana saavutetut säästöt, joten läppärin pitäisi hajota useammin kuin kerran vuodessa, jotta uuden hankkiminen söisi kaikki säästöt.

Jos läppäri sattuu hajoamaan niin uuden ihan ok läppärin ostamiseen menee kahden tai korkeintaan kolmen kuukauden säästöt. Tämänkö takia säästäminen on mahdotonta? Myös ne 9-10 muun kuukauden säästöt katoavat johonkin?

Ai puhelin hajoaa seuraavaksi? No okei, siihen ei mene edes yhden kuukauden säästöjä, jos ei osta kalleinta mahdollista. Nyt on mennyt "hukkaan" ehkä neljän kuukauden säästöt, mutta sen jälkeen voi taas säästää vuoden tai vaikka kaksi, koska ei ostanut läppäriä, joka hajoaa alle vuoden kuluttua. Odottamattomat kulut pidentävät säästämiseen kuluvaa aikaa, mutta eivät tee säästämistä mahdottomaksi. Täytyy olla melkoinen idiootti, jos uskoo muuta.

 No.649

File: 1413822585445.gif (2,57 MB, 390x277, 1413822585445.gif) ImgOps Google iqdb

>>648
Ei vittu sami sä olet vammainen!

 No.650

>>649
Ei, kyllä se vammainen olet sinä, kun et taaskaan kykene muuhun kuin perusteettomaan haukkumiseen, kun et kyennyt mitenkään kumoamaan esittämiäni faktoja.

 No.651

File: 1413823423867.gif (1,27 MB, 320x180, 1413823423867.gif) ImgOps Google iqdb

>>650
>faktoja

 No.652

>>650
Kanttiskohan sun jo lopettaa, oli selvää ettei tuon petefanin kanssa kannata keskustella mistään jo ennenkuin koko keskustelu alkoi kun se on ihan yleisesti tunnettu sekopää täällä. Kehari mikä kehari


t. sivustaseuraaja

 No.653

>>652
Olis varmaan kannattanu joo, mutta ajattelin kokeilla mitä tapahtuu, jos jatkan.

 No.654

>>651
Todista ne sitten vääriksi. Et kykene.

 No.656

>>654
jos vaikka alottaisit siitä ettei jostain esimerkiksi nostetusta läppärin hajoamisesta kannata burgeroida tekstiseinää ja johdatella siitä jotain omia tulkintoja kuin että se hajoaisi joka vitun vuosi, kuka se vammainen on jos näin yksikertaisesta esimerkistä menee purkka jumiin?

en edes viitsi aloitta siitä mitä muita haasteita sossurotan säästäminen kohtaa kun yksi esimerkki yllättävistä kustannuksista sai burgerin noin solmuun

 No.657

Mua kyllä kiinnostaisi tietää mitä haasteita sossurotilla sitten on? Nimittäin tällä hetkellä palkkaa jää käteen n. sossumassien verran vuokran jälkeen ja ei tästä mitenkään erityisen haasteellista ole ollut säästää. Tietystikään en vietä kovin aktiivista sosiaalista elämää mihin kuluisi rahaa mutta se ei ole mikään haasteellinen tilanne vaan valinta. Siis jos haluaa vaikka ryypätä kaikki rahat eikä säästää matkaan.

 No.658

>>656
No turha sun kanssasi on mistään väitellä, jos pitävien vastaväitteiden esittäminen on burgerointia ja purkan jumiin menemistä, mitä vittua se ikinä sitten onkaan.

Sä et edelleenkään ole selittänyt, kuinka se säästäminen on mahdotonta. Läppärin hajoaminen ei kelpaa syyksi, kuten jo aiemmin mainitsin asiasta lyhyesti, enkä millään tekstiseinällä.

Kerro nyt miten se on mahdotonta.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]