/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.54 MB 540x411 muumikiire.gif)

Raportointilanka 165 Anonyymi 23.10.2023 (Ma) 17:15:57 No. 609453
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>608964
Tekis mieli omistaa ihmisen pääkallo. Onkohan sellainen laillista omistaa. Mistähän sellaisen voisi ostaa. Vai pitääkö mennä kaivelemaan hautoja Minecraftissa. Joo nää kaikki selviäisi hakemalla tietoa, mutta rikon nyt tämän langan hiljaisuuden.
>>609457 en tiiä
>>609457 Ite en ainakaan ole omasta pääkalloni omistamisesta joutunut vastuuseen.
>>609459 Käsittääkseni sinulla ei ole minkäänlaista omistusoikeutta kalloosi.
(1.71 MB 2560x3840 rivotril12.jpg)

(948.79 KB 1661x1759 hyvää yötä.jpg)

Etin yhtä vanhaa kuvaa mun kamera-arkisto kansiosta koneellani ja löysin tän. Ei helvetti mulla oli PALJON noita, tossa on 12 täyttä 100 pillerin purkkia ja yks avonainen. Tokassa kuvassa 15 rivotrilliä eli 30mg, ton päälle 5 mg temestaa, 800mg ketipinoria ja mikä toi tais olla joku melatoniinipilleri tos viel toi ruskee. Mun koko viikonloppu meni pilalle kun olin ihan paskana ~10mg ksalolista mutta noi rivotrillit ja muut ryynit meni vaa tosta noi heittämällä. Ihme tekoa mäkin olin joskus aikanaan. Ainahan noita rivotrillejä kattoo kuin Bilbo valtasormusta mutta onneks ei tuu enää käytettyy noita niin usein. Tää uus elämä missä käydään salilla ja yritetään hakea parempaa on kyl noita pillerinpopsimisvuosia parempi. Mä itse asiassa ehdin jo sopia kaupat erään hämärähemmon kanssa jos se ottais multa mun 23 listasta ksalolia 18. Sais vähän rahaakin takaisin vaikka jään tappiolle. Nyt pitää vaan oottaa että se laittais viestiä ja että voisin luovuttaa sille ne. Ehkä se kaduttaa tulevaisuudessa, ehkä se ei kaduta yhtään tulevaisuudessa. Se kadutti lauantaina ja sunnuntaina joten vittuun koko vitun ryynit. Ei mun nykyinen elämä enää tartte niitä.
>>609465 haha >>609119 tosin "diilaa pillerii" olis ollu parempi..
>>609465 Yhen (kaikki!) listan ainakin heität roskiin ja kuvaat sen kanssa. Eikä mitään nätisti tiputeta siihen päälle että voit noukkia sen takaisin kuvaamisen jälkeen vaan videota siitä kun mcfucking kadotat ne yksitellen sinne paskaroskien sekaan. >>609466 Mitä jos se olikin ääkkösrajoitteinen ja meinasi että "älä diilaa" haha
(402.65 KB 625x332 ClipboardImage.png)

(162.13 KB 737x920 1618026301342.jpg)

tmop
(78.19 KB 1037x583 nakamura kahvi.jpg)

>>609476 me täällä emme tapa koskaan :3
(312.36 KB 602x591 ClipboardImage.png)

(107.25 KB 1232x675 tmop.png)

>>609476 Tässä, ole hyvä.
>>609496 vanha juttu
>>609497 Niinhän tuo tmoppi taitaa olla, kun sitä on hoettu täällä koko sen ajan mitä nyt olen tätä sivustoa seuraillut, ja vielä vähän pidempään noil noi ni flode ano chännels.
>>609498 EI! vaan tuo t-mop vastaus siihem.
>>609499 Onko kaikkiin vanhoihinkin juttuihin siis aina vastattava jollakin uudella ja tuoreella tai muuten on vain parempi jättää postaamatta kokonaan?
(47.16 KB 800x800 321024-ig800gg.jpg)

hshs alle kaksi viikkoa takuuaikaa jäljellä ja tän läppärin teran SSD:hän on alkanut lahoamaan ihan täysin, olis pitäny laittaa palautukseen silloin vuosi sitten jo kun oli vähän merkkejä ilmassa, mutta kun ei ollut silloin tilillä rahaa tilata heti uutta jostakin eikä kiinnostanut alkaa olemaan ilman läppäriä tai ainaki kärsiä joko paljon, paljon hitaamman tai pienemmän jonkin nurkista valmiina löytyvän vanhan levyn kanssa vaihtoa odotellessa (ja lisäks olen masentunut vanha läski ja tuntui inhottavan työläältä ajatukselta joku käyttöjärjestelmän uusiksikin) nyttenni kopioinu tässä eilisen ja tän päivän kaikkea hiljaksiin talteen, ei oo onneks mitään semmosta ainakaan toistaseks ollu lukukelvottomilla sektoreilla minkä menettäminen oikeasti harmittaisi hajoaakohan uusi samanlainenkin lopulta samalla tavalla kun nää samsungit ilmeisesti olikin paskaa https://www.techpowerup.com/forums/threads/samsung-870-evo-beware-certain-batches-prone-to-failure.291504/page-1 en muuten tilannut todellakaan toisesta kaupasta nyt enää samsungia, ja periaatteessa lain mukaan mun kai pitäs saada lopulta kaupasta rahat takas jos eivät pysty toimittamaan oikeasti toimivaa tuotetta tilalle, mut kun oon masentunu ja hikky ni ei oo oikeen mukavaa alkaa vääntämään ;__;
Halloweenyllätys eiv varmaan onnistu. Ensivuonna uusintayritys.
>>609504 Postaa se halloweenin jälkeen. Ei nyymärissä ole niin tarkkaa, kukaan ei harrasta päivämääriä, kellonaikoja vain.
>>609506 Voishan sen. Pitää lähteä työstämään projektia. Onneksi on syysloma viikko. Ei tarvitse mennä keskiviikkona tekemään ilmaiseksi töitä.
joku muhku ku rupeis työstämään mua... no kelpaa mulle kyllä halloweenyllätyksetkin, ja semmoset vähemmän muhkutki mutta muuten sopivat kelpais kans
muakin ois saanu työstää turpaan ;__;
>>609510 Naurahdin, mutta... ...justhan tässä Samsungin kapitalisti-pukumaket ovat työstäneet mua (ja montaa muuta) henkisesti ja taloudellisesti turpaan myymällä ihan pokkana paskaa rautaa. Saa nähdä miten käy jälleenmyyjän kanssa toimiessa, yrittävätkö sielläkin luistaa kaikesta vastuusta. Tosin tää nyt on tämmösiä tän vuoden juttuja eikä 20 vuotta vanhoja nuoruuden juttuja. Kyllä se fyysisen väkivallan *uhka* oli jonkin verran usein läsnä nuoruudessani, mutta onnistuin sitten kuitenkin ilmeisesti, mitä jälkeenpäin olen kuunnellut ja lukenut joidenkin muiden tarinoita siitä kuinka peruskoulu voi olla täyttä paskaa, selviämään yllättävän vähällä mitä fyysiseen väkivaltaan tulee. Mistä lienee johtui, ehkä siitä oli sitten jotain hyötyä että olin suht pitkä iso läski? (vaikka lihaksia tai tappelutaitoa ei todellisuudessa juurikaan koskaan ole ollut) Kerran minua lyötiin koulun ulkopuolella olisiko ollut joskus 10-11-vuotiaana (vai olikohan se jo yläasteen puolella 7. luokalla) yhtäkkiä nyrkillä naamaan, ja voin kertoa että tämä tilanne oli sellainen, ettet sitä sinä eikä kukaan muukaan ala enää vääntämään minulle sellaiseksi, missä olisin muka itse kerjäämällä kerjännyt ongelmia (voin tunnustaa, että tuli kyllä tehtyä tuotakin jonkin verran). Tämä järkytti minua suuresti, kyseessä oli siis erään kaverini enemmän make kaveri, ja olin lähtenyt paikalle sillä oletuksella että olisi tiedossa ihan mukava ilta tietokoneiden kanssa, videopelejä waretellen ym. Varmaan yksi eniten siihen mitä minusta tuli vaikuttaneita yksittäisiä tapauksia. Suurin yksittäinen ongelma sitten varmaankin toki ääliöt vanhempani. Oispa ollu enemmän positiviisia juttuja nuoruudessa, vaikka se tyty yde ajoissa. (joku semmone mukava söpö pullukka tai ees vähemmän pullukka)
>Suurin yksittäinen ongelma sitten varmaankin toki ääliöt vanhempani. ja ai niin ensimmäisen luokan opettaja peruskoulussa oli kyllä kans yks haha, mutta ehkä sekään ei olisi vaikuttanut niin paljoa vähemmän pöntöillä vanhemmilla (etenkin äidillä)
>>609513 Pyydän anteeksi ja korjaan: oispa joku pullukka vetänyt sua turpaan jo ajoissa nuorena. Vai olisikohan siitä tullut joku punkeromasofetissi...
>>609515 Itse asiassa tämäkin on ainakin melkein tapahtunut. Nuorisopsykiatrisella osastolla tutkimusjaksolla ollessani semmonen jos ei kunnon muhku niin ei mikään pieni tyttökään päätti löydä minua yhtäkkiä nyrkillä naamaan ja haukkua lyttyyn. Tämäkin muuten järkytti ja vaikutti varmasti aika paljon siihen että minusta tuli mitä tuli, kun ensin muka ollaan kavereita. Ja tähän ei siis todellakaan liittynyt mitään seksuaalista, enkä edes kuvitellut sellaista. Mielestäni kusipäisimpiä ja paskimpia temppuja mitä voi tehdä jollekin (etenkin nuoressa herkässä iässä olevalle) on toi että ensin muka ollaan kavereita ja sitten todellakaan ei. >>609516 Eipä mulla ole edes omistusasuntoa enkä saisi asuntolainaakaan, koska en ole (enkä mitä todennäköisimmin koskaan olemaankaan) missään vakituisessa työpaikassa. Tilillä on joo se vähän yli kymppitonni rahaa kun sain perintöä, mutta ei sillä vielä kummoista osteta (no se johonkin metsähökkeliin erakoituminen voisi varmaan onnistuakin, sehän saattaisi ehkä jopa onnistua ilmaiseksi ellei ole pakkomiellettä noudattaa kaiken maailman pykäliä koko ajan) ja lisäksi kuukausitulot ovat alle 1000 euroa joista menee vuokraan ja vesimaksuun heti hieman yli 400€/kk, sähköön ja intternettiin vähintään muutama kymppi kuussa, ja ruokaan ties mitä. Tiedän muutamankin ihan pelkän amiksen tai jopa pelkän peruskoulun loppuun käynyttä duunarihommia tekevää (yksi on sähköasentaja ja toinen tehtailla värkkäilee jotain) joilla on omistusasunnot ja vitusti enemmän rahaa tilillä ja osakkeissa tai rahastoissa kiinni kuin minulla. Lisäksi heillä ei ole sitä ongelmaa, että se omaisuus vähentää tuloja (kun toimeentulotukea ei ole mahdollista saada) jotka ovat jo valmiiksi luokkaa alle 1000€/kk korkeiden elinkustannusten maassamme. Jos sinusta tuntuu siltä ettei sinulle makseta tarpeeksi jostakin duunarihommistasi, niin siitäkin voit syyttää erittäin paljon kaiken maailman kapitalisteja ja globalisaatiota. Voit mahdollisesti myös muuttaa johonkin halvempaan vuokrakämppään ja katsoa sitä kulutustasi (tämähän on aina kaiken maailman intternetin oikeistobottienkin repertuaarien vakioneuvoja).
>>609519 >yksi on sähköasentaja eikun oli muuten sittenkin telepuolella koska oli yhdessä välissä internet-operaattorilla töissä ja myöhemmin jollain internet-operaattorin alihankkijalla töissä, asenteli lititymiä, sääti ciscoja, päivysti asiakaspalvelussa ja sellaista, ihan amisukko kuitenkin. voi olla että on ehkä joskus tehnyt jotain elektroniikkajuttujakin ja siksi sekoittuu mielessäni. Ja se täytyy muuten lisätä tuohon aiempaan myös vielä, että toi alle 1000€/kk tulee hallituksen leikkausten toteutumisen myötä laskemaan lisää. Lisäksi se vaatii sen, että suostun mihin tahansa mitä työkkäri ikinä keksiikin. Ehkä olisi melkeinpä pitänyt vain kieltäytyä perinnöstä (tai yrittää pitää se Kelalta salassa haha), niin voisi koska tahansa heittäytyä pelkälle toimeentulotuelle ellei kiinnosta miellyttää työkkäriä.
>Mielestäni kusipäisimpiä ja paskimpia temppuja mitä voi tehdä jollekin (etenkin nuoressa herkässä iässä olevalle) on toi että ensin muka ollaan kavereita ja sitten todellakaan ei. ...täytyy muuten tunnustaa myös, että tein juuri tämän tempun pari kolme kertaa itsekin jolle kulle toiselle, ja ekalla niistä olisi voinut sattua pahastikin. Muutenkin olin välillä myös aika perseestä itsekin. En ole edes ihan varma, oliko joku muu ensin ollut perseestä minulle, koska ensimmäinen tällainen tapaus oli muistaakseni alle kouluikäisenä. Kadun näitä todella paljon ihan jo siksi, etten voi väittää olevani täysin viaton valehtelematta. Silti, ilmapiiri just niin jossain yläasteellakin oli kokonaisuutena todellakin sellainen, että ei se nyt ihan kohtuutonta olisi ollut tehdä Pekka-Ericit. Tosin voi olla hyvinkin, että kuitenkin kohtuuttomampaa kuin Pekka-Ericin omat Pekka-Ericöinnit. Oispa ollu tyty yde ajoissa nuorena...
>>609525 Siis narsisti, ja väkivaltainenkin vielä. Toivottavasti mikään mukava muhku ei ota tuollaista renttua.
>>609526 >Siis narsisti, ja väkivaltainenkin vielä. Toivottavasti mikään mukava muhku ei ota tuollaista renttua. Haha, eiköhän minun olisi kannattanut olla lähinnä vielä paljon enemmän narsistinen ja väkivaltainen, niin johan olisi muhkua (ja varmaanki vähän vähemmänki muhkua) piisannut ajoissa nuorena. Ja joskus alle kouluikäisenä tein kyllä kaksi kertaa ihan syyttä jostain varmaankin lähinnä kokeilunhalusta jollekin muulle jotakin, missä olisi voinut ehkä käydä huonolla tuurilla vaikka mitä. Onneksi ei käynyt. (tai siis omalta tiedä vaikka omalta kannaltani olisikin ollut onnekasta päätyä huostaanottoon kun vanhemmat olivat mitä olivat, mutta silti: ihan hyvä ettei kukaan kuollut tai vammautunut fyysisesti) Noin muuten en ole kuitenkaan koskaan ollut erityisen väkivaltainen, en vaikka postailenkin välillä kaikkea kuten että tulispa jo WW3 tai joku vallankumous ainakin. Tosin etenkin meidän loistavasti järjestetyn peruskoulun loistavaa yläastetta käydessä se väkivallattomuus nyt oli kiinni enemmän omista kyvyistä kuin haluista, mutta silloin eivät kohteina todellakaan enää (yhtäkkiä, ilman provokaatiota) syyttömät. (nyt sanot että pekka-erichän juuri tappoi sivullisia? no joo, niinhän se tais vähän mennä mitä nyt jokelan keissin puinteja muistan, mutta itse olisin kyllä yrittänyt tähdätä kaikki luodit just niihin pahimpiin makeihin. toki yhtenä vaihtoehtona mielessä pyöri myös koulurakennuksen tuleen tuikkaaminen.)
>>609526 No ei mukavat muhkut katsellekkaan tuollaisia mulkkuja. Mielummin näkisin muhkun jonkun tusinanormon kanssa kuin hänen.
>>609529 no ehkä jaksasin olla vähemmän mulkku jos ois semmone mukava lämmin ja pehmonen ja söpö muhku möttö öttö (tässä vaiheessa myös: nuorena ihan yksin jääny)
Huomauttaisin myös, että en ole esimerkiksi ikinä varastanut mitään (ellette nyt ihan tosissanne ala väittämään että warez on sama asia kuin varastaminen) enkä yrittänytkään kusettaa ketään tehdessäni jotain kauppoja Internetissä. Mutta tottahan toki minä olen joku psykopaatti ja syypää kaikkeen paskaan elämässäni. Mitä nyt kotona toimivat hommat sillä tasolla, että tossukka-isä rääkkää ja kiusaa kotieläimiä heti kun kotieläimet vasten hänen oikeaa tahtoaan hankkinut tossuttaja-vaimo lähtee pois kotoa, hahas. ;__; Sinä siellä monitorin toisella puolella olisit toki varmasti kasvanut tässä ympäristössä oikein mallikansalaiseksi.
>>609532 väitämme, olisin
toi nyt on jo aika paljon että pystyy myöntämään virheitänsä ja vähän itsereflektoimaan. mutta kuinka maailma taas siitä palkitsee on lisävittuilulla. tosin se mikä ihmetyttää että tollasista oispa ollu ranskan ympäri ajoissa ukoista sitten vaikka itse ovat kokeneet kiusaamista ja kurjuutta aika usein tulee itsestänsä jotain umpirasistisia tyyppejä esim jotka pilkkaa sit muita vaikka pelkän ihonvärin vuoks. kuvittelis että omat kokemukset tois elämään pientä sympatiaa muita kohtaan.
(102.26 KB 1280x720 nano sakamoto trapped.jpg)

>>609511 >>609515 ei turpaantyöstämisiä :3
>>609532 On aika kasvaa ihmisenä. Lopeta vaikka aluksi muhkupakotus, jota teet tahallesi ärsyttääksesi muita täällä.
>>609538 eipäs yritetä känkelöidä hyvää nyymärihahmoa
>>609540 Ei ole hyvä. Jos jotain pitää pakottaa, se on jo syntyessään surkea. Asioiden toistaminen ei tee niistä hyviä.
Voi vaaka-chan minkä teit. Tulin kotio, kävin paskalla, vaaka näytti 130.8kg pari kertaa. Mutta kolmannella se olikin 134. Nyt en tiedä onks paino tippunut vai noussut. Saatana ei ois pitänyt kaivaa tota laitetta esiin. Vaatteet istuu kyl paljon paremmin jos ne oli kireitä ja isot vaatteet roikkuu et kyl se läski on lähtenyt liikenteeseen mutta en kai nyt lihastakaan tota tahtia ole kerryttänyt? Tai jos oisin niin se ois hienoo, tuloksethan joka kuukausi aina paranee. Missähän se raja menee? Yli 200kg jalkaprässistä-tavoite tuli rikottua etuajassa ja tuntuu et 213kg saattais jo nykyisellään mennä mutten testaa vielä. Penkkipunnerruslaite menee 5x12 nippa nappa 85kg painolla joka on jo varmaan ihan kiva mut se ei tunnu toi käsipuoli kehittyvän ihan yhtä nopeasti. Toisaalta vois olla tyytyväinen kun pitkin kesää 77 kiloa oli vielä mahdoton saada 5x12 minuutin tauoilla. No, pitänee kattoo kuntosalin vaakaa ja kylhän se kertoo varmaan onks vaaka-chan tääl kotona yandere. Mut mitä jos tää koko homma on vaakojen salaliitto murtaa mun hyvä henki?
>>609542 Mihin sie voimaa tarviit.
>>609543 Syntien taakka painaa.
Itteni en käynyt tänään salilla koska siellä oli taas jotkut avonaiset ovet ja silloin siellä on aina tungosta. Olen myös heikko joten ei sinne kannata mennä muutenkaan häpeämään, haha
>>609546 olis paikan voinut ainakin kiertää että saa raportoitavaa
>>609547 Masentuneet anot ei pysty ymmärtämään että normopaskaläjänäkään ei aina kehtaa arvostella ihmisiä, voi olla joskus arvostelemattakin.
>>609548 niii, mutta voishan siihen ottaa jonkun itseinhokulman ja arvostella muita korkeintaan implikoiden
Selvisin eilisestä kärsimyspäivästä vaikka olikin aika raskasta, vittu että tää elämä tuntuu normaaliakin paskemmalta väsyneenä. Nyt tuli iha hyvin nukuttua mutta taas jostain syystä normaalia pahempi olo, vituttaa ja on niin paha olla että meinaa olla kyynel silmässä VITTUU!!! No ainaki kelpas hakea taas kaljaa ja lonkeroa autolla kun siinä on tuoreet öljyt, homorusakon jälki fiksattu ja talvirenkaat alla, tuli hieman raivottuakin taas kun siinä kassalla mua ennen oli joku niin geneerinen lihava suomalainen itsekäs lortto (täydellinen morsian muhkuttajalle) joka ei VITTU voinut laittaa sitä saatanan kapulaa siihen hihnalle mikä erottaa ostokset, tuo on niin ärsyttävää kun jengi ei osaa laittaa sitä mikä VITTU SIINÄ VOI OLLA NIIN HANKALAA. Piti sitten purkaa raivoa kaahaamalla päin punaisia ja ohittelemalla mutta minkäs teet kun tää elämä on niin paskaa ja vaikeeta?
>>609550 Ihteinhokulmassahan minä elän, peilaan vielä itteäni siitä kulmasta niin että varmasti vääristyy kaikki. Rikkokaa seinät, oon peilitalossa... Hmm, uusi epäitsetuhoinen tmop-väännös...
>>609552 Itteni laitan sen aina itte ja toisen omieni perään (ostosten perään, ei oman mielikuvitusjengini perseeseen), sama periaate tapahtuu töissäkin. Pari tyyppiä ei sanomisesta huolimatta merkkaa trukkilavoja mitenkään että mitä osia niissä on niin kuljen sitten perässä lapun ja nitojan kanssa lavat merkaten. Monesti vien lavat tai laatikot muiden puolesta hyllyyn koska ainakin tietää että ne menee oikeaan paikkaan, hshs. Taidan olla sellainen huolehtijaläjä, muut ei ikinä opi kun pyyhin niiden perseet paskan jäljiltä. Parempi kun ihte tekee, muut ei kuitenkaan osaa. Tai en minäkään mitään osaa tai tiedä, olen vaan autisti paskaläjä, hahs
>>609543 Jotta jaksan kantaa itteni ja kuten >>609544 sanoi, vaikken nyt usko että syntejä on oikeasti edes olemassa.
Joo nyt anot ja nyymit, kaikki kunnon manolot. Jouluprojekti alkaisi kohtapuoliin. Ketä kaikkia kiinnostaisi antaa sen verran profiloin- siis tietoja että voisin lähettää jouluksi jonkun lahjan. Tarkoitus olisi vääntää jotain kangashommeleita ompelukoneella. Pieniä taskuja, laukkuja tms. yksinkertaista. Tarvii vielä selvittää juttuja mutta varmaan lähettäisin postin automaattiin eli feikkinimen, puh.nro ja spostiosoitteen pitäisi riittää. Ja tietty mihin automaattiin lähettää se paketti. Lisäksi selvittää kuinka anonyymisti itteni voin lähettää. En nyt vielä ilmoita sähköpoustia mihin halukkaat voi ilmoittaa, kyselen eka vaan yleistä kiinnostusta. Ymmärrän anomuumiuden ja kuinka tälläinenkin on joillekin liikaa mutta ei voi mitään. Oisihan tietty hauska piilottaa jonkulle folio anolle paketti johonkin tyrnävän puistoon mutta vähän turhan vaivalloista. No ehkä lähiseudulle, vaikka täälläpäin ei muita manoloita olekaan. Jos muutamakin olisi kiinnostunut niin teen joskus langan missä selitän tarkemmin ja postaan pari esimerkkiä lahjoista. Vähän kuin se joulukorttihomma silloin 200 vuotta sitten mikä paskattaa kun en sellaista ite silloin saanut kun oli joku anonyymspykoosi.
Elämäkertani: maanantaina krapulassa töihin, lol. Mitenhän tosta baarireissuilustakin nyt sitten pääsisi eroon, koska eihän siinäkään mitään järkeä ole. Ihan sama vaikka törmäisin täydelliseen (siis oman määritelmäni) naiseen, niin enhän uskaltaisi paskanjauhamista enempää tehdä tai edetä eteen taikka taakse, koska en osaa ja vähäiset edelliset kokemukset on jostain yläasteelta. Ei mitään järkeä. Päihteilyäkään ei kannata tuohon tuhlata, se menee paljon paremmin pelataessa Konamin, Taiton ja Toaplanin/Caven räiskintäpelejä. Tai no kyllähän tälläkin kertaa jauhoin ihan huvittavaa skeidaa parin miehen kanssa, mutta eihän semmoisestakaan mitään kaveruutta tai ystävyyttä kehity, pelkkää juopuneiden hölinää, hetken hummausta. Lisäksi melko jännät paikat, koska minulla ei ole hajuakaan miten olen tullut kotiin la-su-välisenä yönä, mutta kai ne apina-aivot jotenkin osa koomassakin sitten suunnistaa.
>>609556 Olen tainnut olla tänä vuonna kiltti, kun tuollaisia projekteja on suunnitteilla.
Aattelin pitäsköhän tervehtiä vaaria seuraavan kerran kun näkee sen salilla? Vai onko se vähän liian tuttavallista...
>>609559 Saat tervehtiä ketä ikinä haluat.
>>609559 Kai nyt isovanhempiaan pitää tervehtiä?
>>609560 Saan saan mutta enhän mä tunne koko ukkoa. En tiedä jostain pikkupaikkakunnasta, mutta ainakin nyt kun oon takas PKS niin meno ei ole muuttunut. En nyt sano että tää mikää metropolis täällä on mutta huomaa kyllä että ollaan ihan kaupungissa kaupungissa kun hyvä jos työkavereille ees sanoo moi. >>609561 Mun kaikki isovanhemmat on jo kuolleet. Vaari on tuossa postaukseni kontekstissa sellanen tosi vanha pappa joka käy karkeesti samaan aikaan salilla kuin minä. Tosi vanha ja se ei oikein enää pysty liikkumaan kunnolla niin luulen että sille sanottiin lääkärissä että tee jotain ettei koko liikuntakyky katoa.
>>609562 Ei tarvitse välittää muiden tekemisistä.
(korjailenpa tätä mun mestariteosta mitä kukaan ei varmasti edes lue kokonaan vielä ihan vähän kun kerran herään keskellä yötä ja ei meinaa nukuttaa vaikka ihan väärä aika herätä ja nukuin vasta muutaman tunnin hshs) >>609534 >tulee itsestänsä jotain umpirasistisia tyyppejä esim jotka pilkkaa sit muita vaikka pelkän ihonvärin vuoks. En ole enkä pilkkaa, ja yksi syy miksi kyllästyin IRC:n anochätteihin oli se jatkuva, JATKUVA neekeritsitäjaneekerittätäpaskan pakotus. Tosin en myöskään koe, että olisi millään tavalla minun asiani ajaa jotain mamuasiaa tai varsinkaan jotain naisasiaa. Näillehän on jo omat hyvinkin aktiiviset aktivistinsa, etenkin naisasialle, ja en oikein käsitä (enkä haluakaan käsittää) mitä ajamista naisasiassa muka enää edes on jossakin Suomessa. Siinä myös tökkii vastaan vielä erityisesti mm. juuri niin sekin että noh, niin, eipä ole edes olemassa semmosia nuorena ihan yksin jääneitä (tai jos on, niin löytyy jotain vikaa varmasti vielä paljon enemmän kuin minusta). Voin kuitenkin sanoa, että se yleensä samojen kuin neekereistä jatkuvasti jauhavien ääliöiden huoratsitähuorattätä-jauhaminen (ja silloin viime kaudella koko ajan sanna marin sitä ja sanna marin tätä ja PIL LU HAL LI TUS) on myös aika rasittavaa katseltavaa pidemmän päälle. Sitten jos menään ihan kirjaimellisesti huoriin, niin ai että kun vielä kun soppaan lisätään nämä sankarit, jotka ihan oikeasti ensin ulisevat jostain KOM MU NIS MIS TA MI KÄ PI LAA KAI KEN yhyy, ja sitten (vähän vain jos kärjistän) niin jo seuraavalla rivillä tai postauksella ulistaankin siitä kuinka joku Amorantti se vain miljoonia tienaa samalla kun runkkarit runkkaa. Siinäpä nyt sitä markkinataloutta eikä ainakaan mitään KOM MU NIS MIA. Ai nytkö se ei enää teekään autuaaksi? Olen siis itse huorausvastainen (ja huorissa asioimisvastainen), tosin en ehkä silti, jos diktaattori olisin, niin alkaisi säätämään jotakin kieltolakeja vaikka halveksuisinkin. (kieltolakejajoita myös oikeasti valvottaisiin, vaikka roboteilla ellei ihmisistä kerta kaikkiaan ole valvomaan hahas) Toisaalta sitten näistä ns. toisen puolen jutuista, niin kaikenlaiset nykyajan maailman typerät, suorastaan aivovammaiset sanaleikit joihin kaikki halutaan pakottaa mukaan ärsyttävät (tai no voihan näille onneksi lähinnä vain nauraa niin kauan kun ei ole missään oikeissa töissä jossakin tarpeeksi paskassa firmassa), niin kuin nyt vaikka se, kuinka kaikista ohjelmistoista pitää muka poistaa käsitteet "blacklist" ja "whitelist", joilla ei ole käsittääkseni koskaan oikeasti ollut mitään tekemistä ihonvärin kanssa. Vai onko jossakin briteissä 1600-luvulla liikkunut paljonkin neekereitä syrjittävänä (vai mistä noi nyt olikaan alunperin...)? Ne pronominit on kanssa yks helvetin läppä. Jos minä olisin töissä jossakin missä sähköpostiviestitellään englanniksi ja pakotetaan (tai vähintään painostamaan) kaikki lisäämään jotkin vitun pilipalipronominit nimeen tai allekirjoitukseen, niin keksisin kyllä todellakin... jotain... Onneksi en ole töissä, enkä siis tiedä onko tuollaista oikeasti tapahtunut (voi olla ne foorumipostailut niit FAKE NEWS) ja kuinka monessa paikassa jos on. Ja jotain jenkkifirmoja toki nää mistä satuin yhdessä välissä lukemaan tarinoita, mutta kyllähän täälläkin Karhu-tölkkeihin laitettiin jotain vitun pronomineja silloin milloin se nyt olikaan. No, sekin on vain paskaa bulkkikaljaa, ja naurattaa varmaan yhtä paljon kuin typerä pronominipelleily niin se jos joku oikeasti jotain vitun bulkkikaljoja ja lenkkimakkaraa vähintään viikottain vetävä perusjuntti on tuosta vetänyt kunnolla herneet nenäänsä. 1/2 ...
>>609564 ... 2/2 Mutta se, se että jos minulta aletaan viemään tukia pois, sitä vihaan vielä paljon enemmän kuin sitä, jos jauhetaan aina vain siitä kuinka naiset länsimaissa (ja etenkin just niin jossain Suomessa) mukamas ovat jotenkin sorrettuja ja syrjittyjä ja heikossa asemassa, tai pakotetaan jotain hyperkorrektia typerää sanaleikkilässytystä. Nyt kun mietin, niin onkohan se paljon parjattu Anagkaan koskaan edes ottanut jotain helvetin pronomineja puheeksi. Ei se ainakaan jauha niistä ja jostain naisten "sorrosta" ja kaikesta aivan hevonpaskasta tuntuu että jumalauta useita tunteja päivittäin, kuten näillä neekeritsitäjahuorattätäjajuutalaisetvaikkamitä vaikuttaa olevan tarve pakottaa omaa sontaansa. Ja sit, niin, kun vielä Anag ei ole viemässä minulta tukia mutta nämä ovat. Tosin sillä menolla mitä !kuvalautakin on ollut, niin vituttais kyllä perskokkareet paljon enemmän kuin Anagit ja muut vassarit ihan jo sen pakotuksen määrän ja vammaisen ääliömäisen tyylin vuoksi. Kysyin Anagilta muuten kerran, että "onko sinun mielestäsi siis valtion tehtävä siis suojella kansalaisiaan vaikka loputtomiin ja vaikka väkisin omalta tyhmyydeltään?", ja sieltähän tuli vastauksena välittömästi kuin ns. apteekin hyllyltä että "totta kai". haha ei vittu. ;__; Tässä siis oli kyse kryptoista ja siitä kuinka niihin liittyy vahvasti kaikenlaiset kusetukset ja vähän huumausaineistakin. Ei myöskään edes lähes kuuntele ollenkaan, kun yritän selittää sitä, etteivät kaikki kryptot toimi proof of work -periaatteella mikä on se mikä sitä sähköä kuluttaa ja johtaa näytönohjainpulaan. Ja ihan kuin se jonkin pahimman AAA-hötön pelaaminen olisi jokin tärkeäkin ihmisoikeus, maailmassa on vaikka miten paljon pelejä mitkä toimivat ilman tehonäytönohjaimia, ja periaatteessa erittäin sähkön tuhlaamista täyteen turhuuteen sekin, ja varsinki se muuten on jos jotkin pikseli- tai palikkapelit mitkä olisivat 20-30v sitten pyörineet kevyesti jollain silloisella tietokoneella tai pelikonsolilla joita ei viitsitä vain enää koodata kunnolla vaativat tehorautaa, ja... Noh, kyllä jotkin paikat Internetissä ovat varmaan oikeasti pilalla vassareista, mutta oma kokemukseni on että anochätit ja laudat ovat kyllä nykyään pilalla ihan persuista ja muista ääliöistä, kusipäistä ja junteista. olisin kirjotellu aiheesta jotain enemmänki ja paremmin vielä mut ku väsyttää... heräsin joskus klo 23 jälkeen eilen... no ainaki unirytmi korjaantuu nyt vihdoin >>609538 ei minulla ole muutakaan tekemistä, ja teen tota muhkupakotusta enemmän siks että kyllä se ihan oikeasti vähän helpottaa tyty ydettömyys ahdistusta, ja sitä paitsi postaan tänne nytkin jotain muuta kuin pelkkää muhkupakotusta
Huomenta, aamupalalta. >>609557 Saat käydä baarissa jos siltä tuntuu, mutta koita juoda vähemmän. Tai en tiedä, paskattaisiko siellä sitten enemmän? >>609558 Tarkistin profilointilogeista ja olet ollut erityisen kiltti. Yksi varoitusmerkintä on mutta näyttää hyvältä mutsilta niin painetaan villaisella. >>609562 Tervehdi vaan. Voi piristää paappaa. Itekin koitan vähintään nyökätä tervehdykseksi vaikka monesti tulee muka katsottua toisaalle ettei muka huomaa tervehtiä. Mutta olenkin juntti ja paskaa.
>>609567 tuleeko tuo kirjaan?
(164.81 KB 760x585 possumtreats.jpg)

>>609568 hoomend, aamujaiselta
>>609571 Joo, kaikki kolme nyymiskäriin postaaja ja Tyrnävän kunnan kirjasto ostaisivat sen.
>>609572 En ostaisi, enkä warettaisi tai lainaisi tai muutenkaan lukisi.
>>609569 joo, tosin en tiedä tuleeko mitään kirjaa lopulta oikeasti ikinä. olen masentunut, vanha, laiska läski paska. ehkä pitäs vaa suosiolla tehä ti:t jo, nimittäin se taitaa olla nykyään ainoa syy miks pidän itteäni hengissä (kuolemanpelon lisäksi mutta siitä nyt pääsee aina yli sopivilla aineilla tai jos vain tarpeeksi masentaa ja kyllästyttää elämä), se kun haluaisin kertoa elämästäni kaikkea ennen ku teen ti:t. >>609519 ja tässä olis pitäny varmaan ehdottomasti mainita myös ehdottomasti se, että ei tietenkään ole myöskään autoa eikä korttia. aika monelta duunariukolta ne löytyvät. auto toki voi hyvinkin olla joku vanha rotisko mut kumminki. rajoittaa hieman sitä, miten syrjään voi muuttaa ennen kuin pitää oikeasti kyetä jo elämään 100% omavaraistaloudessa erakkona. tietty joku 5-10km menis pyörälläkin vielä jos hankkiutus vaa kuntoon ja jos ei tartte jotain painavaa pakettia liikuttaa postista kotiin asioidessaan. ja sähkön ja intternetin ja vuokran ja veden lisäks maksan tietenki joka kuukausi myös puhelinlaskua vaikken puhelinta paljoa käytäkään. kattelin yhdessä välissä enkä muistaakseni keksinyt suomioperaattoreilta muita vaihtoehtoja kuin prepaidit jos ei halua kk-maksua maksaa lähes pelkästä tyhjäkäynnistä. mut ehkä en osannu ettiä tai tilanne on muuttunut.
(127.29 KB 1020x1020 kurkkumopo.jpg)

Joulukortteja pitäisi alkaa etsimään passiivisen aktiivisesti. Jos sen 8-10 kpl saisi lähetettyä Löytyi ehkä kauhein postimerkki ikinä. Sain vaan kyllä näitä vaan kolme kappeletta ostettua. Ehkäpä siinä on jo muutama liikaa. Tutulta antiikkiromukauppiaalta tarttui matkaan taas yksi turha ikoni. Ehkäpä sen lähettää siskolle, jonka kanssa ei olla missään tekemisissä. Kuvassa rumin postimerkki mitä on olemassa
(929.62 KB 1230x900 best selleri.jpg)

>>609572 Pistän tuon teoksen kirjastoauton varaukseen. Samalla varaan A.N. O'Nyymin "Muhkuttajan" sekä Ano Nyymärin "Pillerin pyörittäjän kylän". Voisin lukaista myös hometukka-anon kohua herättäneen manifestin "Kampailuni" mutta se on aina jollain lainassa.
Aivan tajuttoman paska fiilis. Tmop ja orava turpa kiinni.
(91.29 KB 262x331 nano looks.png)

>>609598 no me täällä emme tapa siltikään :3
(41.17 KB 474x651 tapetaan.jpg)

>>609600 Tapetaan.
Itellä ihan siedettävä fiilis mutta eiköhän tää tästä iltaa kohden romutu taas. En ryypännykkään eilen vaikka mieli teki ja oli aika lähellä kun avasin jo kaljan mutten ottanutkaan hörppyä kun ei vain tehny mieli, täysin oikea päätös oli olla juomatta jee! Ei vain tätäkää meinaa enää jaksaa, mietin pitäiskö viettää parin kuukauden päästä kun kuitenki sillon vielä elän niin tipaton tammikuu... Jouluna ainaki pitää ryypätä enemmän ku laki sallii kun se on niin syvältä perseestä Sain aikaiseksi pestyä mun ainoat lakananiki pitkästä, vitun pitkästä aikaa, maaliskuun alussa taisin viimeksi pestä ku mulla on vain nuo yhdet. Johan tuossa melkeen 8kk pyöritty samoissa mälleissä, hiessä ja muussa eritteessä. Mutta pahin on vielä eessä, niitten paikoilleen laittaminen... Mä oon oikeasti jotenki hienomotorisesti vammainen enkä vaan meinaa ikinä saada niitä kunnolla laitettua, siksi en jaksa kovin usein pestä noita. Mulle tuottaa vaikeuksia jo solmia kengännauhat ja nekin on aina kiinni ja tekis mieli tappaa ittesä jos ne aukee. Joo oon aika vammainen mutta kelan jutkujen mielestä silti täysin työkykyinen. Voi ku ne tietäis. Näitä varte pitäs olla se nainen vaikken mä oikeasti edes sitäkään enää haluais, kuolla täältä täytyis jo ja aika vitun nopee.
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

>>609602 höpöhöpö :3
>>609603 Vittu! Mä tarkoitin lakanoilla petivaatteita kokonaisuudessaan.
(102.26 KB 1280x720 nano sakamoto trapped.jpg)

>>609603 ei täydy :3
(197.38 KB 1077x1913 4ff59a44cbf1ed60.jpg)

olispa jo minun aika lähteä. joka päivä sanon ääneen että kuolisinpa jo mutta aina sitä saatana herää uuteen päivään
(1.41 MB 1061x707 postauslupa silpuksi.png)

Nyt jos tästä lähtee postauslupa niin lähteköön, jään sitten vaan lurkkaamaan. On pitänyt jo kesästä asti kertoa työpaikan kivalle mutsille että se on kiva (mutsi) mutta itteni olen paskaa ja hävettää moni asia mitä olen sille sössöttänyt ja että en tule enää häiritsemään sitä muissa kuin työasioissa (enkä ole kesän jälkeen häirinnytkään, olen puhunut työasioita vaan) ja että haluan kertoa tämän että saan tämän asian öö käsiteltyä loppuun itteni paskapäässä. Ei ole ollut mitään mistä tulisi edes merkintä postauslupaan, eikä tulekaan, eikä ainakaan sen jälkeen jos kertoisin, haha. Tänään olisi ollut mahdollisuus kertoa mutta en pystynyt siihen ja ensi kerralla mahdollisuus on vasta parin viikon päästä, siihen asti pitää taas kitua tuskissaan ajatustensa armoilla. Vittu millainen mieslapsi olen. Hävettää sekin vielä kaiken päälle. Ja hävettää sekin jo etukäteen että mutsi on varmaan "ööö mitä sä selität??" jos kerron asian näin. Mutta ihan sama. Paskattaa ja masentaa aivan saatanasti välillä miettiä kaikkia "mitä jos"-skenaarioita vaikka kuten sanoin, mitään ei ole ollut eikä mitään ollut tulossa eikä mitään ole tulossa. Toivon että tuon kertomisen jälkeen saisin koko asian pois mielestäni lopullisesti vaikka varmaan pahimmassa tapauksessa mutsi nauraa minulle päin naamaa, parhaassakin tapauksessa se pitää minua outona hyypiönä, mikä kyllä onkin ihan oikein eli mitään menetettävää minulla ei kyllä tässä olisi. Hävettää kertoa tätä paskaa edes tänne nyymäriin, ymmärrettävistä syistä. Nytkin alkoi silmäkulma nykiä tätä kirjoittaessani. Miksi ei vaan pysty tyytymään olemaan ikuisesti yksin. Miksi pitää olla niin paska että ihastuu kivaan mutsiin joka nyt vaan sattui olemaan kiva sinulle kun jutteli asioista ja miksi manolona kokemattomuuttani kuvittelin heti että nyt on jotain. Hävettää ja masentaa ja surettaa niin että viekää se saatanan postauslupa niin pääsette tekin minusta eroon. Kirjoitan tämän lisäksi yhteen pötköön että kaikki jättäisivät lukematta. On tämä yhtä vittua. Mitä jos tälläinen keski-ikäinen manolo joskus löytäisikin misakin oveltaan ja sitten kohta tämä misaki jättäisi manolon koska erehtyi väärän asunnon ovelle, millainen itku ja parku siitä syntyisi jos tästäkin missä ei ole mitään tapahtunut, masentaa näin paljon. Elämä, se on vittujen elämä. Ei ole yksinäisyyden tunne helpottanut vaikka sitä on saanut koko ikänsä harjoitella.
>>609615 Tästä ei pelkällä postausluvan eväämisellä selviä. Nyymistasi tulee vetämään turpaan ja vie Siperiaan lomareissulle.
(264.36 KB 1287x1800 1665962299770388.jpg)

>>609615 Luin kokonaan. Ihanaa, kun pystyt avautumaan meille noin. Mutta voi svittu työmutsit vie hyvät nyymit.
(143.15 KB 1000x1204 1651042626799.jpg)

antaa kaikkien kukkien kukkia, myös narsissien
>>609620 Ite ymmärsin ettö manolo vain kuvitteli että mutsi oli kiinnostunut ja siksi hävettää.
(87.26 KB 316x211 possum kyselee.png)

>>609621 oletko blogivastainen?
(1.43 MB 332x332 fat.gif)

Padelsali oli täynnä pelaajia kun mentii pelaa normi 12 sijaan kello 17 ja suihkut oli täynnä niin menin vaan kotiin käymättä suihkussa kun ujottaa niin paljon olla alasti.
>>609626 Oikea päätös, ne ois kuitenki nauraneet sun ympärileikatulle munalle ja ihmetelleet ootko joku vammainen jenkki, jutku tai muslimi.
>>609629 miks?
(3.07 MB 200x200 108.gif)

(1.24 MB 245x245 vin.gif)

mulla kasvaa irtokarva jonku viiden sentin päässä mun hiusrajasta (inb4 "ai päälaella vai"), eikä se edes kasva mistään luomesta. on siinä joku läikkä lähellä, mutta se karva ei ole senkään keskellä joka tapauksessa, kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cdb53ca5-1090-492b-9dc5-05cde65692db >Tamperelainen ruokakauppa päätti rajoittaa itsepalvelukassoilla kerralla tehtävien ostosten määrää. Tähän päädyttiin, koska näpistysyritysten määrä itsepalvelukassoilla oli kasvanut. >Lidlin viestinnän mukaan varkaudet kohdistuvat yleensä pieniin, mutta kilohinnalta arvokkaisiin tuotteisiin, kuten juusto-, liha- ja kalatuotteisiin sekä alkoholituotteisiin. Onkohan tää se syy ettei ne oo vielä saaneet mua kiinni? Pepsin litrahinta on suht matala. Huvittaa lukea noita artikkeleita kun jotkut oikeasti pöllii jotain päivänselkeetä pöllittävää kuten lihaa. Espoossa oli yks alepa jossa lihapaketeissa oli varashälyttimet. Onhan se nyt selvää että jos meinaa keikkaa jotain ei kantsi ainakaan sitä itsestäänselvää kampetta napata. Toisaalta enköhän mäki jää tässä kiinni ja ehkä ehdin vielä ennen vankilaan menoa raportoida tänne miten kävi.
Pyöräilin juuri kaksi (2) tuntia. Oli muutama aste lämmintä. Räntää satoi. Täysi ruska päällä. Oli kyllä jotenkin hieno ja uniikki tunnelma toi räntä + ruska, näkee vaan pari kertaa vuodessa max.
>>609639 Munat on lämpimänä ja voi hyvin, kiitos kymysyksestä.
(2.09 MB 498x280 goldberg nod thumb.gif)

(7.43 MB 394x720 565fe1a7e5628556[1].mp4)

Vittu vompatilla on joku mutsy ei se oo kertonu meille mitää.
>>609644 Toi on kyllä rumarotta, eikä mutsikaan vaikuta hyvältä.
>>609646 Voi olla paskapostaamattakin.
>>609648 mee vessaan
Pääkiputilanne alkaa helpottamaan. Keppijumpan olen suorittanut aamulla. Ja niskaa ja kaulaa on tullut venyteltyä. Tuntuu olevan jumissa. Homelepra lienee kehittynyt joksikin atooppiseksi ihottumaksi. Jaloissa tuntuu olevan tiukassa. Villasukkien käyttö pahentaa tilannetta. Muualla kehossa se ihottuma tilanne on rauhoittunut huomattavasti. Heti jos alkaa olemaan kutinaa ja väri muutoksia jossain päin, olen laittanut hydrokortessiinia. Sitten vasempaan polveen on iskenyt joku burtsumi. Liikkuminen on sen vuoksi aika tuskaista.
>>609654 Ittee alko särkee päätä kun tulin kotio kun olin pelannut tänää paðelia. Ei tarpeeks et jaksais ottaa buranaa kun pitää ottaa huomenna buranaa.
>>609661 Mullakin särki päätä tänään pyöräillessä. Päänsärkychan
>>609662 Paðeltennis.
te ootte kans yksiä padhoel tenniksiä
Pahaa huomenta muutamalle, hyvää huomenta muille.
(79.35 KB 483x640 korve.jpg)

>>609686 oletko sydämistynyt kanssaanoille?
>>609661 Vaimosi oli varmaan harmissaan kun pihtasit häneltä seksiä päänsäryn takia.
(531.38 KB 1600x1280 vompatti305.jpg)

Herkuttelu on lähtenyt tällä viikolla käsistä. Joka päivä on syöty pitsaa, jäätelyä, suklaata ja sun muuta. Ollaan myös nukuttu pitkään ainakin yhdeksään asti ja menty myöhään nukkumahan. Kai se on se syyslomatunnelma. Ensi viikolla jatkuu kurjuuden maksimointi -projekti, ei herkkuja (paitsi lauantaina) ja herään ainakin kello 4:00 aamulla.
>>609692 Aika hobittimeininkiä kyllä tuommoinen syöpöttely. Kohta varmaan tulee nyymikääpiöt ja velhomutsi visiitille.
Kävin antamassa näytteitä laboratoriossa. Oli muuten kaksi aika hyvä muhkeloa odotustilassa samaan aikaan, kavereita keskenään ilmeisesti, juttelivat siinä kaikkea keskenään, toisella oli joku vauva mukana. Kummallakaan eivät tissit vaikuttaneet erityisemmin tursuillevan mitä nyt ulkovaatteiden läpi (takit auki kuitenkin) näkee mutta semmosia kokonaisuutena aika söpöjä ja hyviä muhkuja kumminki, varsinkin se toinen joka oli semmone varmaanki ehkä ei ollenkaan tai korkeintaan todella vähän meikannu mutta kumminki aika söpökasvonen muhku... se toinen oli meikannu vähän eikä näyttäny yhtä söpöltä enkä tykänny hiuksistakaan yhtä paljon mut kyl noi kummatki kelpais... todellakin kelpais... Bussipysäkillä joku mummeli alkoi höpöttämään minulle kaikkea linja-autoa odotellessa. Olikohan toi nyt noitamutsi ketä täällä aiemmin veikkailtiin sen pipon maahan jättäjäksi? Linja-autoon nousi toiselta pysäkiltä myöhemmin sitten vielä joku muhku joka ei ollu kyllä ollenkaan niin hyvä muhkelo (kai se mukava muhku voi olla vaikkei ollukkaan niin söpö... mut oispa semmone söpö JA mukava...) varsinkaan naamasta ku noi kaks aiempaa mut silläki oli sit kuitenki vauva että eipä ollu ees mikään yksin jääny... miks mun piti jäädä...
täytyy lisätä vielä (en viitt viel kerran poistaa ja postata uusiks) että eiköhän noi kummatkin (ja toi linja-auton vähemmän hyvä) ni menneet jo selvästi muhkun eikä vain chubin puolelle... mut mikäs siinä on semmosii aika hyviä kuitenki eikä semosii jotain >=200kg oikeesti jo liian muhkuja... huhhel...
>>609700 Tappaa saisit ihtes
>>609701 onhan se harkinnassa kun ei oo enää edes mahdollista tyty ydeä ajoissa saada (sellasta sopivan muhkua tai edes vähemmän muhkua joka semmone mukava ja kokonaisuutena söpö olis) työkyvyttömyyseläkkeelle jos päästävät (liekkö päästävät kun en edes itse täböskeillä yritä koko ajan viedä sitä asiaa eteenpäin ku tiiäkkö oon kyllä joskus ihan miettiny sitä töihin menemistäki mut en kyl halua siihen tilanteeseen että pitää tehä mitä tahansa töitä millä tahansa palkalla kelle tahansa, ja toisaalta en tiiä tulisko mistään oikeasti mitään enää vaikka kuinka yrittäisi, olen aika vanha jo enkä ole koskaan ollut oikeissa töissä) niin sitten varmaan pakko kyllä roikkua niin monta vuotta nostamassa eläkettä kuin vain suinkin pystyy ihan kiusallani (tarkoitan siis ikään kuin kostona yhteiskunnalle nuoruuteni vääryyksistä, koska kyllä siellä kaikkea muutakin tapahtui kuin se että kaks semmosta pölvästiä joiden ei olis pitäny ikinä hankkia lapsia varsinkaan keskenään hankki niitä ja keskenään + muutama oma vähän tyhmä moka) haha eli alan varmaan laihiksellekki
(1015.60 KB 500x282 yameroo.gif)

Teki mieli pistää pitkä litanian huoltoanon työvalitusta. Ajattelin kuitenkin, että ei täällä mitään työnormon huolia jaksa kukaan kuunnella. Kiteytän sitten työpäiväni tähän kuvaan.
>>609711 Itse ainakin haluaisin lukea. Tykkään lukea kanssa-anojen murheita muutenkin, vaikka onhan se melkoisen paskamaista ajattelua että tykkää muiden kärsimysrsporteista.
>>609711 en tiiä jaksanko lukea koska oon masentunu läski mutta kyllä niitä voi mun puolestani postata vaikka itte postaanki vaa masentuneen läskin perintöprinsessan huolia
(11.67 KB 226x223 vittu.jpg)

>>609711 >>609712 >>609713 No avaudutaan sitten. No päivä alkoi sillä tai sanoisinko yö, kun nukuin ihan paskasti. Heräilin yöllä vähän väliä ja nukkuminen oli vaikeaa. No heräsin aamulla sitten siihen että niska oli ihan jumissa. Eli heräsin ja heti alkoi paskattaa(vituttamaan ja piti myös käydä aamulortilla). No työt alkoi sillä että menin huoltotupaan, missä kaikki huoltoukot möykkäsi samaan aikaan kuin apinat. Lähdin sieltä pois hakemaan aukipitolaitetta yhteen oveen, kun siitä oli keikka. Asensin sen ja kaikki oli vielä ihan hyvin, mutta sitten alkoi rumba. Puhelin soi jatkuvasti kun aspa(asiakaspalvelu) soittaa että tänne pitää mennä, tonne pitää mennä, mummolla avain jumissa lukossa, meetkös tonne kun kuiteski lähellä mene mene. Työjohtajat soittelee myös mene mene mene tänne äläkä sinne nyt on täällä kiire. Samalla kun yritän tehdä jo valmiiksi asukkaiden kanssa sovittuja keikkoja. Ajelen ristiinrastiin autolla tukussa ja juoksentelen eri taloyhtiöiden pihoilla kuin hullu. Soittelen asukkaille jotka ei vastaa puhelimeen ja sitten soittavat takaisin peräkanaa että kuka on soitellut ja sovin heidän kanssa milloin tulen korjaamaan ongelman. Muutenkin kun teen yhden keikan niin 3 tai 4 uutta ilmestyy lisää. Pitäisi myös loppukuun kuukausihommat saada tehtyä joka vie oman aikansa. Samalla työpuhelinkin jotain bugailee, lagittaa ja päivittelee itseään jatkuvasti. Meinasin tukussa, josta olin hakemassa termostaattia, heittää sen paskan maahan ja alkaa hakkaamaan sitä vasaralla kuin mielipuoli. Päätin kuitenkin vain katsoa tyhjyyteen. Lopetin työpäiväni siihen että kaivoin pesutuvassa jotain tukkoon mennyttä paskaviemäriä auki joka haisi ihan no paskalta. Huomenna on sovittu eri kellonaikoihin myös asukkaille menoa. Soi varmaan siinäkin puhelin jatkuvasti, että tänne pitäisi nyt mennä ja tuonne ja itseesi mene myös.
>>609715 Hyvä raportti, toivottavasti paskatus helpotti. Jotakuta oli varmaan myös paskattanut pesutuvassa, haha Itellä on välillä samanlaista nyt töissä kun lomautusten takia ollaan linjalla vaan parin työfaijan voimin (työmutsit lomautettiin, vitun sovinistijohtoporras hähää) ja kaikkea pitäisi tehdä. Ei vaan pysty tekemään viiden ukkelin töitä kolmestaan eikä pitkää päivääkään voi tehdä koska lomautushommat epähaha. Sitten voi tulla kokoonpanolinjalta joku kysymään osaa X, käyn tilaamassa sen osatuotannosta, puolen tunnin päästä tyänjohtaja tulee kysymään samaa osaa. Onneksi voi vaikuttaa tehokkaalta kun voi sanoa että homma on jo hoidossa, löl.
>>609715 Muistuuko mieleen jotain normaaliakin pahempaa anoluolaa joka ois jääny mieleen vuosien varrella?
(89.70 KB 257x389 hmh.png)

>>609723 Eipä oikein. Perus anoluolia ollut että stögöjä hella täynnä ja roskia lattialla ja bongi ikkunalaudalla perus saastaista. Yhen anonaisenkin luona kävin kerran, siellä oli tosi tunkkainen ilma ja oli myös sotkuista. Se oli kyllä muuten ihan sövö tydy. Hiukset sekaisin ja vähän pömppä masu.
ite kun kerran piti soittaa huoltomies paikalle vuotavan putken vuoks niin se huoltojäbä oli kyllä aika anos. painoa varmaan 150 kiloa ja helkkarinmoinen puuskutus koko sen ajan mitä se sitä putkea korjas. mitenhän tollanenkin jaksaa painaa ilmeisen täyttä viikkoa
>>609725 ku syö niin jaksaa
>>609725 Jaksaisit itekkin kun tietäisit miten moni hyvä mutsi on "huollon" tarpeessa.
>>609727 Huoltomies, huortomies
>>609726 ite en jaksa mitään vaikka syön ku porsas
(20.27 KB 282x338 F9P0slKW8AA2uqL.jpg)

>>609730 jaksa vaan
>>609727 On mulla yksi mutsitarina mikä ei tapahtunut minulle. Postauslupajumalat eivät salli sellaista minulle. Olin siis työkaverini kanssa samassa kohteessa/taloyhtiössä tekemässä huoltoukko hommia. Minä olin menossa yhteen asuntoon, hän toiseen. Juuri kun hän oli avaamassa yleisavaimilla asunnon ovea, yhtäkkiä timmi ja hikinen sporttimutsi tuli siihen. Hän sanoi että tämä oli hänen asuntonsa ja avasi oven. No työkaverini meni hänen kanssaan sitten sinne sisälle. No minä sain omat hommani tehtyä toisessa asunnossa ja astuin rappukäytävään. Samaan aikaa työkaverinkin tuli ulos mutsin asunnosta. Hänessä oli vain jotain erilaista. Hän oli naamastaan mansikan punainen ja korvansa olivat kuin ruusunlehdet. Kysyin virne naamalla "mitäs mitäs siellä tapahtui?". Hän sitten vastasi hiljaa hieman nolostuneena, että kun hän meni asuntoon tekemään huoltohommaansa. Niin kuulemma sporttimutsi oli heti sanonut että "huhhuh onpas kuuma lenkin jälkeen, haittaako sinua jos vaihdan vaatteita". No työkaverini ei pistänyt pahitteeksi ja sanoi että siitä vaan. No sporttimutsi oli siinä suoraan hänen edessään alkanut vetää housujaan alas ja poistaen paitaansa, jättäen pelkät stringit ja urheilurintsikat. Työkaverillani oli kuulemma aika vaikeaa sen jälkeen pitää katseensa töissään. Pitää olla varovainen näissä hommissa näköjään. Mutsit vaanivat. Itsellä ei ole ollut kuin se kissanoitamutsi, mutta siitä olenkin kertonut.
(725.54 KB 200x122 114.gif)

(2.13 MB 200x160 1357242236101.gif)

>>609711 Ethän ole multikeijo-kouhai? Mitähän multikeijolle tapahtu kun se vaan katos...
>>609733 Huhhels. Pysy poika kymmenen kaivon tiellä. Housut jalassa ja postauslupa mielessä.
Jos nyymärissä joku postaa hähään niin itelle tulee siitä mieleen dukenukem3d:n sikakyttien röhkäisy kun ne huomaavat pelaajan. Jotenkin sitten nc-hähää kuulostaa mielessäni aina siltä. https://www.youtube.com/watch?v=viJwlho6KhM
(859.60 KB 200x140 137.gif)

Aika masentavaa kun avasin facebookin pitkästä aikaa kun laitoin sinne myynti-ilmoituksen moottoripyörän osasta ja kattelin onks joku pelle laittanut sinne kommenttia vaik sanoin et yhteydenotto vain sähköpostiin. No, ei ollut mutta näin että eräs entinen työkaveri muija oli menny kihloihin. En ikinä ajatellut että se on sinkku mutta se oli niitä harvoja muijia jotka uskals vaan puhua ilman että yrittää pitää ylipainoisia kaljuja ja partaisia miehiä etäällä kuten kaikki muut naiset tekee. Sellanen sievä ja pieni... No, eihän se ikinä ollutkaan mahdollista mutta en olisi tarvinnut tätä muistutusta.
>>609748 ite ajattelin tuota pari päivää sitten. ekan kerran tuli mieleen paljo kauemman aikaa sitten, mutten muista milloin
>>609748 Itse luen kaikki omalla päänsisäisellä lukemisäänellä, joka ei ole sama kuin oikea puheääneni. Päätin huvikseni lukea tämän >>609749 hessu hopo äänellä pääni sisällä, hahathan siinä tuli. Sori siitä.
>>609749 Muuttuispa kaikki sosiaaliset mediat twatterin tapaan maksullisiksi, olisi oikein normoille.
>>609752 mulla on eri äänet eri hahmoille ja joskus turhauttaa kun ei muista "parasta ääntä" jollekin tai se on liian samanlainen kuin jollain toisilla hahmoilla
>>609752 Itellä oli päivällä töiden ohessa mielessä ajatus tehdä äänilanka, eli joku täyteen tullut raportointilanka ääneen luettuna niinkun äänikirja. Ehkä jollain tekoälyäänellä, profiloisi kaikki postaukset ja laittaisi vaikka ryynärin ääneksi jonkun paksun mafioson, kännianoille kännisammalluksen jne. Myös kuvat pitäisi, kuvailla, haha
>>609753 Eihän se haittaisi normoja yhtään kun ne nytkin maksaa kiltisti 15€/kk per suoratoistopalvelu joita nykyään varmaan tarttee vähintään 5. En tiennyt että twitter on nykyään maksullinen. En oo ikinä käyttänyt twitteriä, en oo ikinä ymmärtäny sen konseptia. Ehkä se liittyy siihen että kirjoitan aina liian pitkiä paasaavia postauksia ja se 160 merkin raja tulee täyteen ennen kuin saan ehkä 10% kirjoitettua ekasta aatoksestani. Sit niit postauksia pitää ketjuttaa sillee vammaisesti kuten nyymitsänissäkin aikanaan kun tuli merkkiraja vastaan. Mutta se merkkiraja oli minimissään joku 2000 merkkiä tai enempi, yli 15 kertaa enempi kuin twitterin raja. Käyttöliittymä on myös kauhea, en ikinä tiedä luenko jotain aikajärjestyksessä vai suosiojärjestyksessä... Sinne voi laittaa kuvia mutta ne on instagramin tapaan vammaisia ettei niitä voi ladata, resoluutio on matala ja kuva on muutenkin kompressoitu joten se menettää laatuaan. Silti tota käyttää valtavasti ihmisiä mutta se on noista sosiaalisista medioista paskin käyttää, nyt etenkin kun facebook meni aivan järjettömän paskaan suuntaan. Jotkut yli 10 vuoden takaiset 4chan kaverit jaksaa olla siellä, yli 50% niistäkin on perheellisiä normoja nyt, mutta ite noin vuos sitten sanoin (tai oisko ollu alle vuosi sit) et nyt riittää ja ei oo tarttenu mennä takas. Joskus joudun käyttämään työpaikan FB tiliä ja vituttaa se. Musta tää kuvalauta on rakenteeltaan paras tapa kommunikoida netissä. Foorumeita vaivaa liian paljon nimimerkit ja moderaattoreiden kullien imijät ja rinkirunkku. Kuvalaudoilla toki voidaan profiloida ja hyvinhän ainakin mut profiloidaan aina vaikka usein tietoisesti käytän maneereita joista se käy ilmiselväksi, mut joskus jotkut sherlock holmes anot kyl yllättää mut. Kaikki voitaisiin toteuttaa alalaudoilla ja langoilla. Tää on toiminut hyvin ja ehkä viel joskus 2009 tekniset rajoitteet ja tarkoituksellinen vanhanaikaisuus oli vähän rasittavia ja piti ohittaa greasemonkeylla ja 4chan X:llä nin tää lynxchan on esimerkiksi tosi jees ja täs on melkein kaikki toiminnot suoraan mitä voi haluta.
>>609758 se on muuten nykyään xcom eli siis x.com eikä mitään maksupakkoa ole mutta halutessa voit itsellesi idiootin leiman ostaa eiku siis vuokrata. hirveää sontaahan siellä on suurin osa sisällöstä mutta joskus näkyy söpöjä anime tytyjä siellä nii tulee hyvä mieli
itellä aina jääny twitterin käyttö siihen kun se on ruvennu pyytämään puhelinvahvistusta. en tiiä kuinka yleistä tää on vai näkeekö ne vaan jostain vakoilemastaan datasta että oon epäilyttävä tyyppi ja tarviin tuplavarmistuksen.
>>609761 Aa joo, se oli se sininen merkki. Luin uutisista joku aika taakkeppäin että twitter yrittäis alkaa perii dollarin käyttömaksua per tili, kaikilta. Ajattelin tuliks se jo. >>609762 Tee uus tili. Itellä teki ton saman, dumppasin vanhan tilin ja tein uuden tilin protonmaililla.
(274.29 KB 1600x1537 EtVlYrFXEAcxTQP.jpeg)

>>609763 muistaakseni oon pari kertaa tehnyki uuden mutta aina se jossain vaiheessa tuohon tyssää ni ei oo jaksanu vääntää. oo kuitenkaan koko roskaa muuhun käyttäny ku johk piirrosporno mutsifaijojen selaamiseen ja niitä nyt löytyy muualtakin
>>609765 Kiva kuva.
>>609766 Ei ole.
ensi viikolla tuulee jotkut huotoukot vaihtamaan ovia. Menevät kuulema vaihtia kolmeen asuntoon ovet päivässä. Kyrpä jos pitää lähjteä johonkin evakkoon koko päiväksi. Näyttäsisi että tulevat tänne keskiviikkona ekana ja silloin on töihinpakotushommia. Toivottavasti käy niin. Muuten pitänee miettiä kiuaskivet reppuun -hommia.
Paitsi jos ne lähtevät kesken hommien kahvetauolle ja ei ole ovia. Pitää olla vahtimassa ettei narkit tule sisälle. Tiedä vaikka ne ovien vaihtoukot ovat itse hunsvottimiehiäm. Pitää piilottaa Chärvelit ja marsut ja kaikki. Tai sitten tapan itteni tänne. Olisi hyvä käytännön pila niille. Tulevat vain hiijotahoi halojata päivääm oviemvaihtohommat mielessä ovesta ja sisällä onkin kuollut manolo paskat housussa ja kauhea lemu, hahas.
>>609772 Haha mutta noh noh, ei vitsailla tuommoisilla.
>>609774 Joom, vedin tänään 60 milligrammaa apteekkipiriä kun olen koko viikon vetänyt 50 milligramma. Menee jo heti aamusta meinnki liian rajuksi. Menen nurkkaan häpeämään loppu päiväksi.
>>609775 Aika pirivieterivompatti. Arovieteri, hähää
Samsungin paskalevyn sisällön turvaan kopiointi viimeisillään menossa. Muutama päivä sitten tilattu eri merkkinen saman kokoinen ja varmaanki suunnilleen yhtä nopea levy ei ole vielä lähtenyt edes liikkeelle, joten sitä en tänään vielä saa tilalle. Joudun olemaan varmaan ainakin tämän illan kokonaan ilman läppäriä, ehkä vielä huomisenkin. Onhan minulla toinenkin kone tuossa koko ajan päällä (oikeastaan on vielä kolmaskin, mutta se on pelkkä ZFS:ää pyörittävä levypalvelin), mutta kun oikeesti tulee selkä kipeeks ja muutenki perseestä käytellä sitä ilman kunnollista pöytää, tuolia, jne. Ärsyttää myös nähdä se vaiva, että asentelee ja säätää käyttöjärjestelmän ja ohjelmat uusiksi. (no periaatteessa saman kokoiselle korvaavalle levylle voisi vain kopioida imagena kaiken mutta jos käyttöjärjestelmän tiedostojakin on jäänyt viallisille sektoreille ni tiiä mitä kaikkea siellä on oikeasti rikki vaikkei ole kuin muutaman kerran koko kone tai ainakin X/työpöytäympäristö hajonnut mystisesti joten parempi asentaa uusiksi) On muuten ensimmäinen kerta elämässä, kuin levysalauksen käyttämisestä (ollut tässä vaiheessa varmaan 20kytä kymmentä vuotta kaikki levyt aina kokonaan salattuina ihan periaatteesta jo hahas vaikken olekaan koskaan mihinkään oikeasti isoihin juttuihin sekaantunut) on oikeasti iloa. Tuolta levyltä ei varmasti mitään muhkuja tai piirrettyjä tai omaelämäkertaani esiin kaiveta, ei edes kvanttikoneella ihan heti kun nk. epäsymmetriset salaukset eivät liity mitenkään asiaan. >>609775 oispa apteekkipiriresepti
>>609453 Löysin tänään huoltoano hommissa levyllisen ksaloleita maasta. Mitähän näilläkin tekisi. Paljon näistä saa jos jollekkin narkille myy?
>>609780 suihinoton roskakatoksen takana
>>609780 Joku huono narkkarimutsi koittaa houkutella sinua. Pysy velhomutseissa vaan.
>>609782 Perkele, en edes ajatellut että tämä oli taas jonkun mutsin juoni.
>>609783 Hmm oispa kuva kun huono ryynimutsi ja hyvä taikamutsi taistelee manolouroksesta.
(1.21 MB 1287x802 1698388669282272.png)

(3.73 MB 2269x1561 1698377614169743.png)

hshs ei ole oma ottama kuva(t) (ja tääki peli kuulemma vaatii koneelta ties mitä siinä missä ethereum ei vaadi koneelta enää yhtään mitään...)
(508.84 KB 2560x1440 steamuserimages-a.akamaihd.jpeg)

vielä yksi
>>609788 onko tuo venäjälän second life?
>>609790 Cities: Skylines 2 ei ole venäläisten tekemä peli vaan suomalaisen firman (Colossal Order) tekemä ja ruotsalaisen firman (Paradox Interactive) julkaisema. ykkönen on/oli käsittääkseni ihan hyvä vaikken ole itse ehtinyt tai jaksanut pelata, mutta tämä nyt juuri julkaistu kakkonen läppä ja paskaa. jotain semmosia selityksiä taisin lukea tai kuulla että julkaistu (tai pakotettu julkaisemaan) keskeneräisenä kiireellä.
perjantain kysymys: paskattaako teitä paskatuksesta kyselemiset?
Nukuin päiväunet ja näinpä ihmeellistä unta. Näin unta että kahta mutsia väärinkäytettiin jonkun mafian toimesta tms. Ja ne päättivät kostaa niille tappamalla ne. Ne sitte metsästivät niitä ja tappoivat. Mafia sitten lähetti kovemmat ukot niiden mutsien perään haulikkojen kanssa, joihin minä soluttauduin ja pöllin haulikon niiltä. Tapoin sitten pari niistä haulikkohepuista. Jossain vaiheessa tapasin kostomutsit ja uni loppui jännittävästi siihen, että aikovatko ne tappaa minut vai ei. Eivät siis oikein meinanneet uskoa että olin heidän puolella. Luulivat että kuuluin mafian eliittiin haulikkoryhmään. Hshs ihme b-luokan toimintaelokuvauni. Sori jos on sekaista tekstiä, heräsin siis ihan äsken.
>>609794 Kyllä paskatat. >>609795 Oletko vetänyt taas magnesiummaksimit?
>>609797 No vedin mä eilen, mutta en ole se yksi magnesium-maksimiano. Itse sekakäytän kaliumia ja magnesiumia.
Voi juku, nyt on kiinnostavaa tekemistä. Sulattelen vanhaa pakastinta, nyt on viritelty lämminilmapöheltimet ja kaikki! Paskattaa kun iso jääkökkö putosi öööö kylmäelementin taakse niin ettei sitä saa sieltä pois ja pitää odottaa että se vaan sulaa. Autismini ei nauti.
Oispa semmonen AI-selainlaajennus mikä tunnistais tehokkaasti foorumisammakkokuvat ja poistais ne (ja vain ne, kaikki muut kuvat näkisi edelleen) näkyvistä, tai vaihtoehtoisesti korvais ne jollain samankaltaisella mutta foorumisammakoita sisältmättömällä kuvalla. Meinaan kun noita foorumisammakoita meinaa aina hyppiä silmille ihan jotakin tietotekniikkafoorumeitakin lukiessa eikä vain Aleksin ja muiden Maltan kasinokeisarien sivustoa lueskellessa. Niin kuin nyt tuossakin taas... (älä klikkaa kuvaa näkyville ellet halua nähdä foorumisammakkoa) Olisi kerrankin AI parantamassa eikä pilaamassa maailmaa.
(102.98 KB 649x682 pasi.png)

>>609803 Onneksi voi aina palata nyymichanin turvasatamaan pois sammakoilta.
(131.90 KB 245x326 ErcLVwEW4AALLXU.png)

Mut vietiin helmikuussa psykiatriselle kuukaudeksi unettomuudesta johtuvan psykoosin takia, lopetin pornon, waifu jätti ja pidin taukoa täältä. Päihteilin tän kuun poies ja pari päivää oli pienet viekkarit. Voi juku millainen vuosi '23.
(35.56 KB 450x450 bertneato.jpg)

>>609805 Hyvä hyvä, nyt menet takasin foorumille.
(79.07 KB 597x740 kaljaa.jpg)

oliskohan pitänyt hakea kaljaa
(484.00 KB 860x484 sub-buzz-3188-1666910391-3.png)

>>609806 Elä taas ala.
>>609807 Mulla on viina varmaan 5 litraa mutta ei tee mieli juoda.
Lähden nyt hakemaan kaupasta herkkuja. Läskiputki jatkuu kokoviikon.
>>609805 Olisiko kannattanut mennä mieluummin nukkumana kuin spykoosiin??
>>609809 Itteni aloin oikeasti käyttämään viinoja puhdistusaineena vaikka Alkosta ostettuna onkin helvetin ylihintaista tuollaiseen haha. Pitäisi varmaan ostaa sittenkin Kiinasta tislausvehkeet, niin riittäisi edullista puhdistusainetta mitä voi myös halutessaan juoda.
>>609811 Huomenna kurpitsankaiverrus ja piirakkaprojekti. Sitten varmaan käyn dumppaamassa sen mun paperiveneen jokeen.
>>609814 Ittenikin ostin kurmitsan, special kurpitson. Toivottavasti joku kurpitsa-anos tekee kurpitsa-halloweenlangan niin itteni ei tarvi, ää ää
(28.86 KB 360x360 raw.jpg)

>>609812 Yritystä oli mutta sitä ei ollut näköjään tarkoitettu että saisin nukahtaa. Taas yksi kokemus vyön alla. Hahaa!
(130.81 KB 1920x1280 kurppa.jpg)

>>609815 No meikä sen tekee kun vähän jotain sellaista mietin. Kaiverran tuon paskan eka valmiiksi. Teen siitä varmaan ihan geneerisen kurpitsan, kun ensimmäistä kertaa tuollaista teen. Toki tekisi mieli jotain paseja tai se naamaa tehdä, mutta en usko että taidot riittää.
(229.13 KB 1200x1200 Frank-Zappa-Halloween-77-Box.jpg)

Jos joku tekee kurpitsalangan, lupaan ostaa kurpitsan ja kaivertaa sen.
(1.86 MB 500x338 getout.gif)

>>609805 >waifu jätti
>>609817 Jee, osallistun kyllä.
>>609820 Paskattaako sua poikamiehet?
tuli mieleen, mitä pidätte mainoksista internetissä? mulle on yhdentekevää jos sivujen marginaaleissa pyörii mainoksia, nuo esim youtuben samat kaks dna-mainosta* videon alussa on ihan viimesen päälle perseestä, ja luonnollisesti popupit viruksilla tai ilman *eipä noitakaan ole toisaalta näkynyt kun selaimen mainosesto tuli ajan tasalle, vähän aikaa oli kyl sellasta että näkyy vain musta ruutu sen mainoksen keston ajan
>>609822 Tänne ei kaivata mitään normoja.
>>609824 Ai nykyään on normoillakin waifut? Tarkoitin tyynyliinini päällistä jos täytyy tarkentaa huolestuneelle.
(4.38 MB 4032x3024 IMG_3584.jpeg)

Vittu ku pahaa lonkeroo. Ehkä lisää viinaa sit ajamaan kotio täältä. Katotaan kaduttaako eli siis jään kii hähää (tai katotaa hähättääkö sit)
>>609823 Ei mielipidettä, kun en ole hetkeen nähnyt. Vanhemmilla käydessä katsotaan toisinaan televisiota ja mainokset alkaa paskattaa jotenkin tuplaten, kun niitä ei tavallisesti ole minun medioissani.
(38.02 KB 640x362 nyymichan mainostaa.jpg)


(24.54 KB 300x250 creatives.gif)

(210.77 KB 509x330 1363191161533.gif)

>>609823 En pidä, enkä näe niitä juuriakan enää näe koska ädblökkerit sun muut. Joillain sivuistoilla on "ei-mainoksia" niin ne tietenkin näkyy. Tosin youtubea en nyt enää pysty katsomaan koska anti-mainostenestohommelit meni astetta pidemmälle. Toisella selaimella toimii mutta en tykkää käyttää sitä muuten. En ole koskaan pitänyt intternet/tv-mainoksista enkä varmaan ikinä ole tehnyt mitään hankintoja tai katsonut mitään tms. niiden perusteella. Mutta sellaiset perus vanhanaikaiset bannerit sivuston kyljessä eivät haittaa, ignoraan ne aika tehokkaasti jos niitä joskus sattuu näkymään.
>>609823 itseä ei haittais mainokset jossei niitä tulis niin paljon. ihan mielenkiintostakin joskus katella mainoksia
>>609807 >>609808 Ite aattelin etten tänäänkään ryyppäis ja yrittäisin lestailla nyt pidempään mutta ei mahda, tekis mieli kuolla nyt normaalia enemmän niin onneks voi kohta alkaa ryyppään. Mutta onneks tää viikko ei ollu ihan turha kun sai auton kuntoon ja petivaatteet pestyä. Eihän sitä tiiä vaikka ens viikollaki ois jotain positiivista, epäilen kyl tosin.
>>609830 Millä tavalla mielenkiintoista, itteni en ymmärrä. Muistui vielä mieleen mainita että radiomainokset ne vasta paskattaakin. Muutenhan nykyään ei tarvi radiota missään kuunnella kun töissäkin kaikilla on omat kuulokkeet sun muut mutta esim. kuntosalilla yhdessä kopissa soi suomimainosradiot ja voi perkele miten ääliömäisiä ne mainokset on. Jotain ö-luokan vammaismölinä-äänellä esitettyjä pariskunnan keskusteluja tyyliin "voi voi kun paskattaa" "ota antipaskavitamiini :DDD" "ai mistä niitä saa lol" "no tyrnävän apteekista tietty :DD" *tänttärää* "tyrnävän apteekki, se on melkeen ku diskoteekki jeejee rallatilallaa" jne. Vittuuuuuuuuuhhh!
>>609832 Noniin ja sekoilin vastauksissa jo vaikken oo viel ees korkannu SAATANA!!!! >>609809 Tähä piti vastata
>>609825 Okei myönnän virheeni. Täällä oli vain foorumilaisia paskapostaamassa aikasemmin niin oli tutka viritetty herkälle.
>>609833 noku, niissä voidaan myydä tuotteita joita haluan mutta en vielä tiedä haluavani. niissä voidaan ilmottaa tarjouksista. ne on myös tavallaan omanlainen taiteenmuotonsa jota tekemässä on ammattilaisia. mutta kaikki tuo vesittyy jos niitä samoja mainoksia täytyy nähdä uudestaan ja uudestaan. niin ja kohdennetut mainokset vie myös pois mainoksia tuotteista joita haluan mutten vielä tietänyt haluavani.
>>609833 anuroin, ne on just tollasia
(41.99 KB 313x456 41Qa9iISz7L.jpg)

>>609835 Syrjäytynyt reikäaivo täällä vaan, alusta asti, ei hätää.
>>609827 hyihyi.
>>609845 oletko mehumiehiä?
>>609829 juu en mäkään niitä näe, muttei ne haittais
>>609846 en oo. mut hyihyi lonkeroo ja hyhhyh kun ajellaan juovuspäissään autoa
No kaks pulloo viinaa tuli sit vedettyy ja ihan hyvin selvisin kotio. Oli ihan kivaa kun muut tuli saunasta nii pääsin paasaamaan muille. Suomalaiset aukee paljon paremmin kun ne on saaneet vähän alkoholia koneeseen ja tuli ne lopulta saunasta takas. Paluumatkalla oli kyl yks mersu jonka kuski oli selkeästi ämpärikännissä, ei meinannut pysyä millään kaistalla, ja sit se kuski lopulta totes ettei siit hommast tuu mitään, laitto hätävilkut päälle ja pysähty tien sivuun. Se kuski ei ollut siis minä. Nyt vois nappaa noi ryynit naamaan ja varmaan pitää vähän ksalolia ottaa kun ton alkoholin kaa ei saa unta vaik just piti lopettaa ne ksalolit. No, aamulla ehtii katumaan, just nyt ei.
(27.89 KB 500x284 1448201413387.jpg)

Vieläkö tää neitsyt istuu komerossaan antaen kiukkubannejaan vai onko jo kyssannut?
>>609853 Juotko kiukkikännejä?
>>609852 oletko ryyppäri
>>609830 >ihan mielenkiintostakin joskus katella mainoksia joskus kun tv-mainoksia oli laajempi skaala ja olivat ehkä parempiakin niin tuli ajateltua näin, ehkä
Vompattiprojekti alkaa olemaan valmiina. Mikfokonit pitää laittaa vielä kiinni, muuten ei ole tekemistä. Ihan hyvä siitä on tulossa. Ibanetsin kaula on raju tuo muistoja Ibanetseista joita minulla joskus oli. Voi miksi piti mennä myymään. Suosikki oli jostain vuodelta kahesköötyheksän. Hyvä peli. Ei siitä saanut edes kunnolla rahaa. On ikävä. Nyt kun katsoo Ibanetsien hintoja niin niissä on hirveä kusetuslisä. Joku aamu tuli myös mieleen semmoinen punainen Carvin joka oli. Sekin piti mennä vaihtamaan johonkin. Ei pitäisi myydä ikinä mitään. Nyt olen ollut myymässä yhtä kalikkaa jo kesäkuusta asti. Hinnnan pitäisi olla kohillaan, mutta ei ketään tunnu kiinnostavan. Tyrnävän eteläpuolella on varmaan paremmat markkinat.
fff09ac60cde1b99715b018511a82854
Heti kun reikäaivo paskapostaaja tuli takaisin niin on paskoja postauksia ja lankoja taas siellä täällä. Menispä se pois.
>>609857 harrastitko muuten syntikkaa?
>>609860 En. Joskus yritin opetella koskettia, mutta ei se oikein lähtenyt kun en älynnyt sitä "käyttöliittymää". Mustia ja valkoisia palikoita eri tasoilla ja vaikka mitä. Ei oikein minun aivoihin mahdu semmoinen nuottien eriarvoistaminen ja sijoittelu.
>>609861 njoo, toisaalta onhan pedaaleja millä saa jänniä ääniä jos progettaa
Polkekaa mua, oon pedaali...
>>609863 ei poljeta :3
joku muhku ku polkis mua... (sellane nuorena ihan yksin jääny, söpö, mukava)
>>609865 oletko titaani-runkoinen polkupyörä?
>>609866 semmone nk. läskipyörä (fatbike) varmaanki oisin no en tiiä oisinko oikeesti esim. käyttöominaisuuksiltani koska en tiedä polkupyöristä mitään... mut ainaki oon läski
>>609868 joo, mutta sen olis hyvä olla titaanea
(484.17 KB 250x142 115.gif)

Ei saatana noi ksalolit... Tuolilehan sitä simahdettiiin taas. Kai. En tosiaan muista kyl hirveenä mitään mut selän perusteella simahdn tuolile.
>>609871 ja joit viinaa
Vietetäänkö nyymärissä hall-o-veenia tiistaina vai viikonloppuna? Jos viikonloppuna niin onko se tämän vai seuraava viikonloppu?
(204.11 KB 1200x800 kurppatsa.jpg)

Noniin nyt on kurpitsalyhty kaiverrettu. Piirakkaa en jaksa tehdä, jääkön se joksikin muuksi kertaa. Menen vielä ottamaan kurpitsasta kuvia, samalla kun pistän paperiveneen viimeiselle matkalleen. Elikkä kohta lankaa tulossa.
(1.45 KB 16x16 upvote.png)

>>609874 Käsittääkseni tänä viikonloppuna sitä vietetään? Tai sitten virallisesti tiistaina. Mene ja tiedä..
>>609873 No se oli vaan kaks sellast 4cl pulloa eihän se ees tunnu missään.
>>609878 Ei ehkä jos on alkoholisti.
>>609879 oletko straigth edge-myönteinen?
>>609880 Itteni oon t. eri
>>609879 nuttura tiukammalle
>>609883 nutturat on kyllä aika kuumia, tai ei kuitenkaan manbunit jotka tuolla varmaa olis jos harrastaisi nutturaa
>>609885 Meinaatko sitä päälakinutturaa mikä paskattaa itteäni yli kaiken.
>>609886 vaikka sitäkin
Sanetus suoritettu.
Halloweenyllätys saattaa sittenkin ehtiä ajoissa. pitää kattoa. Tai no ei se enää mikään yllätys ole kun koko viikon olen hehkuttanut sitä.
>>609930 Lupaan yllättyä silti.
>>609935 Täällä on täysinäinen pimennys, kun on niin pilvistä, heh heh, hah hah. Hoh hoh.
>>609930 jee :3
löysin tämmösen chanilta. Naisten yleisin pituusfiltteri on 6 jalkaa, 6 tuumaa = 198 cm. Oikeastaan sun on pakko olla vähintään 6"2' eli 187 cm tai ei irtoa.
>>609963 mitäs ajattelit tehdä asian kanssa?
>>609963 pitää ottaa kans huomioon et ameriikoissa jengi valehtelee helposti sen 2-4 tuumaa ainakin pituuteensa
Pakko kompata muhkuanoa siinä, että haluaisin kyllä tyttöystävän. Surettaa ja vituttaa, ettei tule koskaan kokemaan mitään sellaista... no onneksi on kaljaa.
>>609968 kippis. mitäs kaljaa juot
>>609968 Itellä ei ole edes kaliaa kun en semmoista juo.
>>609970 aijaa
>>609970 oletko mehukattimiehiä?
>>609969 ale kohvia, sivussa on pari kalliimpaa makujuomaa
>>609973 Joo. Luostarin mehumestari.
>>609974 joo-o. mitäs kalliimpia jos kehtaa kysellä. itte piti ostaa alkosta joku hieno etikettinen saksalainen kalja mut joko sitä ei lupauksista huolimatta ollu tai oli loppu. sit oli vaihtoehtona weihenstapher vitus tai erdinger pikantus. aattelin et en hitos ota tota weihenstapheria niin otin sit ton pikantuksen ja joinkin sen jo. kotipanotaidot saa aina pienen kolauksen kun omien välissä juo tuollaista oikeasti laadukasta olutta. joku vitusen kai tuo oli ei sinällään paha, että baarissa saman tai yli sais maksaa jostain karhun kolmosesta
>>609983 näytti olevan KOSKENKORVA ® PASSIONFRUIT STRATBERRY ja olvin HARD SELTZER WATERMELON & MINT Täytyy sanoa, että se kossujuoma oli ihan hyvää, mutta tuo seltseri muistutti maultaan jotain lapsuuden purukumia. Tyyliin jotain mitä sai ehkä launtaipussista?


Forms
Delete
Report
Quick Reply