Kanasoppahommia. ~700-800 grammaa punalappubroilerinjauhelihaa pakastimen uumenista, 3 pussia pirkan pakastevihanneksia ja keittojuureksia tai jotain (80% porkkanaa, lanttua, perunaa, purjoa ja mitälie), pakastepinaattia, kookosmaitoa, juustokermaa, kikhernepastajyviä (nuo riisin näköiset) ja maustettu reilulla curryllä ja aurajuustomurua on myös. Kana- ja kasvisliemikuutiot, puoli tl. suolaa. Liha maustettu ripauksella suolaa, reilulla broilerimausteella ja ripauksella mustapippuria. En ymmärrä maustamisesta mitään niin nuo on silleen "laitanpa nyt tuollaistakin tuosta". 9 desiä vettä taisi olla tjsp.
Kyllä tätä koko viikon taas syö töissä ja kotonakin. Paskattaa kun jostain mausteesta (?) jää sellainen hiekkamainen rakenne pohjalle mikä sitten syödessä tuntuu vähän raapivan astiaa. Varmaan kun käytän niitä halvimpia mausteita niin siellä on oikeasti jotain metalliviilanpurua tai hiekkaa joukossa, haha. Tai sitten vaan joku mausteen ainesosa ei oikeasti sula kunnolla, eihän siitä nyt oikeasti mitään raapimisjälkeä jää eikä ratise hampaissakaan.
Nyt laitan kattilan tiskialtaaseen kylmään vesihauteeseen jäähtymään muutamaksi tunniksi ennenkuin laitan sen jääkaappiin. Ulkonakin on kyllä jo sen verran talvinen keli että se jäähtyisi sielläkin ihan mcfucking ihtekseen, mutta ei ole oikein mitään tasoa mille sen siellä laskisi ja kuitenkin joku linnu paskoo kattilan päälle tai jotain. Niin ja tämä on tosiaan se vähän sovellettu juustoisen kanakeiton resepti mitä joku manolo mainosti tekevänsä/tehneensä 200 vuotta sitten ja olen tehnyt sitä ainakin 500 kertaa sen jälkeen mutta nyt en ehkä jaksa enää postata tästä jatkossa, kiitos.