/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(42.78 KB 394x394 syönti nc naama.jpg)

(866.28 KB 1632x1224 sianruoka.jpg)

Ruokalanka Anonyymi 20.10.2023 (Pe) 15:17:47 No. 609159
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Kaupassa oli kananjauhelihaa -30% joten ostin sellaisen. Paistoin ne ja jonkun 3kk vanhan kikherne-kvinoa-valmispussisetin pannulla. Samalla keitin pakastevihanneksia ja jotain pätkänuudeleita (samalla kertaa samassa kattilassa) jotka lopuksi heitin samalle pannulle ja sekoitin ehkä desin (tarjouksessa ollutta) pirkan kookosmaitoa vielä mukaan ja annoin hautua. Mausteena oli lähinnä suolaa keitinvedessä ja suola + broilerimaustesekoitus lihalle. Tuli ihan syötävää ja siitä sai vielä huomiseksikin annoksen.
noh, satuin syömään täs äsken mikro-kikherneporkkanakeitton, sit lämmitin termoksen kädenlämpimän kahvin sopivaksi ja maidua siihen, tein sen seuraksi juustukenkkuvoileivän (leivänä vaalea paahtoleipä, yksi siivu). tykkäsin kaikista että ihan ok
Söin äsken seitiseljankaa. En saanut otettua seksikästä kuvaa tänne kun oli vaan muutaman päivän vanhat kattilanpohjalliset jäljellä
Takuueläkemassipäivän kunniaksi Lidlin salamipitsää. Pitsän päälle boosteriksi kebablastuja, siratsaa ja majoneesiäm.
(160.58 KB 480x324 hornetti.png)

Tänään on hornettipäivä.
>>609284 En ole koskaan syönyt hornetteja. Onko niissä luut mukana?
>>609288 Joo on. Niitä on semmoisia palmpuloita ja lituskoja. Lituskoissa on kaksi luuta ja pampuloissa yksi paksumpi.
Keitin kaupan valmisnuudelit. Päälle soijamarinoitua munaa, norilevää suikaloituna sekä paistettuja sieniä. En ota kuvaa.
>>609297 otan kuvan sun puolesta
>>609298 taka-?
>>609297 Tekisi mieli joskus kokeilla marinoituja munia. Kananmunia, ei omia, se olisi riå. Joo, jotain marinadia/kastiketta purkkiin, keitetyt ja kuoritut munat sinne, kansi kiinni, jääkaappiin. Mutta millaisia noista käytännössä tulee? Säilyykö rakenne samanlaisena mutta tulee vain makua? Marinadina voi varmaan käyttää käytännössä mitä sotkua vaan?
(302.75 KB 1000x1414 juan-acosta-smoughfred.jpg)

söin hapancaalia peconia ja braatvurstia ja krakovannakkia ja sipulia rautapadassa liedellä ja uunissa kypsennettynä. mausteena siinä oli nämä: nää: kumina, mustapippuri. valkoviini, hunaja, tärkkelykseksi oli paahdettua sämpylää ja mausteeksi smetanaa
>>609301 Niistä tulee juuri sellaisia kuin kuulostaakin: soijalta maistuvia keitettyjä munia. Ihte käytin marinadissa soijakastiketta, vettä, miriniä ja riisiviinietikkaa. Tosta marinadista on erilaisia reseptejä, suosittelen kuitenkin panostamaan hyvään soijakastikkeeseen, muuten tulee ihan paskaa. Rakenne on valkuaisen osalta melko samanlainen, mutta löysä keltuainen muuttuu hyytelömäiseksi marinadissa.
>>609304 Eli pirkan soijasoosi on manolosopivaa. Ja keitän munat aina kunnolla kiinteiksi, lämpimänä niitä kyllä syö keltuainen vähän pehmeänä, mutta ei enää jälkeenpäin. Eli vituiksi tulee menemään jo ennenkuin olen kokeillutkaan!
>>609305 Jos sitä makua kestää, niin mikäs siinä, mutta se on tosiaan se dominoiva maku noissa. Laitoin jotain S-kaupan halvinta "kiinalaista soijakastiketta" ja se on aika kamalan makuista. Ainiin, kun laitat marinadin ja munat purkkiin, niin päälle voi asetella talouspaperin, jotta munat peittyy kauttaaltaan marinadin.
>>609302 aika hyvä
>>609306 kiinalaiset soijakastikkeet sopii aika hyvin johonkin wokkihommeleihin. tai näin oon aatellut. eiks japanialaiset oo enemmän jotain marinaadijuttuja. kun niillä sushit ja kaikki tehräään
>>609330 Nojuu, mutta koska olen paskaa, käytin mitä kaapista löytyi, eli kaupan halvinta
(68.82 KB 193x436 ClipboardImage.png)

>>609331 totako. ittellä tuo menossa ja muistaakseni oli halvimmasta päästä jossei halvin.
>>609332 Juuri tuo. En tykkää tuon mausta, mutta jatkan tuon ostamista, koska halpaa
>>609334 soijakastiketta nyt ei niin hirveitä määriä koskaan ruokaan mee että se hinta olis kovin tärkee. näin oon järkeilly
>>609335 Mulla kuluu varmaan pullo kahdessa kuussa. Mutta kun tuona ajanjaksona säästää muutaman euron sieltä täältä, akkumuloituu siinä ihan mukavasti säästöjä
>>609336 no en väitä vastaan. itse saitailen niin kaikkialla muulla että ehkä soijakastikkeeseen voi panostaa. tosin käytän silti usein tota halvinta kun itsestä se on ihan jees. haha
(415.78 KB 1632x1224 kana.jpg)

(394.52 KB 1632x1224 zoppa.jpg)

Kanasoppahommia. ~700-800 grammaa punalappubroilerinjauhelihaa pakastimen uumenista, 3 pussia pirkan pakastevihanneksia ja keittojuureksia tai jotain (80% porkkanaa, lanttua, perunaa, purjoa ja mitälie), pakastepinaattia, kookosmaitoa, juustokermaa, kikhernepastajyviä (nuo riisin näköiset) ja maustettu reilulla curryllä ja aurajuustomurua on myös. Kana- ja kasvisliemikuutiot, puoli tl. suolaa. Liha maustettu ripauksella suolaa, reilulla broilerimausteella ja ripauksella mustapippuria. En ymmärrä maustamisesta mitään niin nuo on silleen "laitanpa nyt tuollaistakin tuosta". 9 desiä vettä taisi olla tjsp. Kyllä tätä koko viikon taas syö töissä ja kotonakin. Paskattaa kun jostain mausteesta (?) jää sellainen hiekkamainen rakenne pohjalle mikä sitten syödessä tuntuu vähän raapivan astiaa. Varmaan kun käytän niitä halvimpia mausteita niin siellä on oikeasti jotain metalliviilanpurua tai hiekkaa joukossa, haha. Tai sitten vaan joku mausteen ainesosa ei oikeasti sula kunnolla, eihän siitä nyt oikeasti mitään raapimisjälkeä jää eikä ratise hampaissakaan. Nyt laitan kattilan tiskialtaaseen kylmään vesihauteeseen jäähtymään muutamaksi tunniksi ennenkuin laitan sen jääkaappiin. Ulkonakin on kyllä jo sen verran talvinen keli että se jäähtyisi sielläkin ihan mcfucking ihtekseen, mutta ei ole oikein mitään tasoa mille sen siellä laskisi ja kuitenkin joku linnu paskoo kattilan päälle tai jotain. Niin ja tämä on tosiaan se vähän sovellettu juustoisen kanakeiton resepti mitä joku manolo mainosti tekevänsä/tehneensä 200 vuotta sitten ja olen tehnyt sitä ainakin 500 kertaa sen jälkeen mutta nyt en ehkä jaksa enää postata tästä jatkossa, kiitos.
>>609362 saa postata kanazopasta jos haluaa
>>609363 En saa. Sen verran kun äsken maistoin niin tulee huonolla tavalla pari päivää vanha broileri pakastekasvisriisipedillä mieleen. Semmoinen ei-kovin-hyvä sivumaku. Kai se on tuo kikhernepasta ja ylimääräinen pakastekasvispussi mistä tulee sellainen halvan rehun maku. Mutta huomenna tuo on varmaan jo ihan erilaista. Ehkä huonompaakin??? Kyllä se silti syötyä tulee, ruokaa ei haaskata vaikka olisi sianruokaakin. Mitä kauemmas soveltaa perusreseptistä, sen huonompaa on aina tullut. Ensi kerralla ei enää mitään erikoisuuksia.
>>609364 että ei humputuksia
https://yhteishyva.fi/reseptit/maistuva-lihasuikalepata/recipe-3232 Aloin tekemään tämä ohjeen mukaan ruokaa, kunnes tajusin että täähän on ihan paska resepti. No tuunailin tota hieman. Laitoin pekonin sijaan salamia ja pistin myös paprikaa mukaan. Haudutan tuon ihan syväpohjaisella pannulla kannen kanssa. Turhaan jotain uuneja käynnistellä, juutalaiset ovat muutenkin hermona palestiinalaisten takia.
>>609364 Nyt kun söin kunnolla niin risottoahan tästä tulikin. Sen verran paksu soppa ja pastat imee lopunkin nesteen niin koostumus on ihan kuin risottoa söisi. Huomenna ei varmaan enää oikeasti tunnista tätä enää keitoksi.
(97.42 KB 1200x630 billys.jpg)

Tänään billys pan pits peperouns
>>609655 onko niitä gorbyseja myynnissä vielä?
>>609656 En tiedä?
(417.28 KB 1312x627 gsggse.png)

>>609657 tällasia julkastiin billyn rinnalla ysärillä, ja kaippa tää meinaa että k-kaupassa myydään näitäkin
(109.14 KB 1200x630 Tasku.jpg)

>>609658 Näistä tulee mieleen nämä pitsataskut. Tulispa takaisin, oli juuri sellaista oikeaa läskiherkkua mitä herkutella koneen äärellä.
>>609659 En ole ikinä kuullutkaan pepperonilonkerosta.
Tänään testissä Lidlin Billis pänpits kopio. Pohja on aika kumimainen, juustoa ja kastiketta on vähemmän kuin alkuperäisessä ja kastike on aika vetistä. Ei meinaa pysyä kasassa mikrotuksen jälkeen. Täyte, kastike, juutsu tulivat ensin pussista ja sitten vasta pohja. Taidan pysyä aidossa ja alkuperäisessä. Ei oikein vakuuta.
Hävettää. Oli semmoinen perjantaifiilis että voisi syödä jotain mättöruokaa mutta en tietenkään voinut ostaa suoraan mitään oikeaa läskimättöä vaan kaupassa oli sattumalta jotain puolivalmistekebabbia punalapulla. Kotona sitten heitin ristikkoperunat ja pakastevihannekset uuniin ja kebabit myöhemmin perään. Liha haisikin ihan helvetin pahalta mutta oli se ihan ok kuitenkin. Aika ano annos.
>>609785 joskus on hyvä syödä hyvin
(84.84 KB 922x565 BillysPanPizza.jpg)

Tänään iltapalaksi biliis oritsinal ja päälle vähän siratsa hat soos.
Katselin ruokareseptejä netistä ajankuluksi ja katselin parit jälkiruokareseptitkin. Oli tuollainen nopea esimerkkivideo mukana niin nyt kun on viettänyt aika hyvin onnistunutta läskiherkutonta elämää tämän vuoden (joo ne kesän jäätelöpuikot kauppareissuilla, puolen litran limsapullot joskus ja leivoksia jos on ollut tarjolla jossain kahvilla tms. mutta ei käytännössä muuta) niin kyllähän tuollainen teki oikein pahaa kun katseli että vitusti voita ja suklaata, sokeria, lisää sokeria, kermaa... varmaan ihan helvetin hyvää mutta luostarissa ei tuollaisia syödä. Tuleekohan enää ikinä syötyä kunnolla mitään hyvää läskiherkkua. Aiemmin jo meinasin että kun täytän vuosia niin voisi syödä pitkästä aikaa kunnolla herkkuja mutta enpä tiedä, mitä järkeä. Ei niistä ole mitään hyötyä. Inb4 varttioravan "kyllä välillä saa syödä paskaakin"-poustaus. Ei syödä. Sianruokaa vaan naamaan ja kärsimystä elämään. Jos henkinen hyvinvointini riippuu siitä annanko itteni joskus syödä sokerimegapommeja, henkinen kärsimys ja tuska herkunpuutteessa on minulle ihan oikein.
Söin noita korealaisia meeminuudeleita. Oli hyviä, mutta on kyllä helvetin tulisia.
>>609831 kyllä välillä saa syödä paskaakin
söin tänään tai eilen makaron ja porcuspiffiä. sit paistoin makarooneja lihapullien kanssa eli vähän kuin japanilassa paistetaan riisintähteet
(1.98 MB 1208x1019 ClipboardImage.png)

Sianruokaa tänään. Pakastevihanneksia mikrossa, perunagnocheja (tuommoisia köntsiä perunahiutaleista ja jauhoista, vähän kuin kumimaista pastaa) ja punalaputettua ryynimakkaraa paistinpannulla. Olen joskus aikaisemmin ostanut noita gnocheja ja keitin ne pastan tapaan kattilassa eikä ne semmoisenaan olleet mitään kovin erikoisia. Tässä paketissa luki myös että voi paistaa pannullakin voissa, niin käristelin ne margariinissa ja laitoin ryynärit vielä sekaan. Pitää sanoa että paistettu gnochi on kyllä mielestäni aika hyvä lisäke. Pysyy mukavan rapsakkana paistamisen jälkeen että ei haittaa jos vähän ehtii jäähtyä. Oli kyllä aika läski annos, mutta hyvä. Maustoin vähän suolalla ja perunamausteella.
(65.74 KB 1280x720 uuu.jpg)

Sisconmakkarasoppaa nyt tekeillä.
>>610024 Siskonmakkaraoppai?
Nakkikastikkeen ja perunamuusin väänsin tänään. Onnistui kyllä todella hyvin.
>>610077 Itekin suunnittelin huomiseksi perunamuuzia. En ole koskaan tehnyt, mutta eipä se kai mitään metailufysiikkaa ole.
>>610078 Löytyykö mitään välineitä millä meinasit muusata potut? Eipä tuossa voi tosiaan mikään suuremmin kusta, jos ei haittaa että jää yllätyksiä. Itseäni välillä haittaa niin keitän mielellään hyvin kypsäksi ja muusaan sitten kunnolla. Suolan määrällä voi tietenkin myös pilata muusin, mutta aika hankalaa siitä on tehdä syömäkelvotonta.
>>610080 Sähkövatkaimella menee, sillä äitikin aina teki, enkä tee kuin yhden annoksen verran. Perunat ei ole kyllä jauhoperunoita vaan yleisperunoita koska aikomus on keittää iso kasa ja lopuista sitten ylihuomenna paistinperunoita. Eli taaskin mega fail todennäköisesti tuloillaan. Tai tietty jos tekisi ison mällin muusia niin siitä voisi askarrella myöhemmin jotain perunalättyjä tms. kakkuja :P
>>610081 Ylijäämämuusista tehdyt uunituoreet perunarieskat on 5/5, mutta niitten kanssa pitää tietää vähän mitä tekee. Itse tein muusin tosiaan rosamundista (jauhoperuna), mutta kyllä yleisperunallakin muusin saa aikaiseksi.
(474.42 KB 1200x676 capybara-onsen.jpg)

huomentalallaa
(120.51 KB 735x794 muus.jpg)

(258.18 KB 980x735 lihabuls.jpg)

>>610080 Ihan jees tuli. Vähän rajua muusia kun en jaksanut tuhota perunoita aivan täydellisen atomeiksi niin jäi pieniä perunanpalasia. Eivät haitanneet syömistä ollenkaan, ihan kivoja sattumia. Lihapullatkin onnistui ihan hyvin vaikka aineetkin olivat vähän anot. Tosin voi olla parempikin ettei hifistellyt mitään. Lisäksi oli taas mikrotettuja pakastevihanneksia. Senv verran paljon jäi muusia että pitää tehdä huomenna tai ylihuomenna pottulättyjä.
söin banaanin
>>610090 huhhels
>>610089 No siinä on iso määrä pulliaisia lädeanollekin. Meinaatko pakastaa osan?
>>610095 Kai tuosta kolmisen kertaa syö. Ehkä tänään pari iltapalaksi leivän päällä. Huomiseksi otin pari keitettyä perunaa erilleen paistinperunoiksi joiden kanssa syön noita lihapullia. Sitten keskiviikkona varmaan muusin lopuista perunalättyjä tms. joiden kanssa loput pullat.
(1.27 MB 1852x865 läskiruoka.png)

Hmm
(2.42 MB 1495x1230 muusi.png)

(3.27 MB 1500x2000 rieska.png)

>>610096 Tein itse loppumuusista juuri rieskoja äsken.
>>610165 aika hyvä reiska
>>610170 Kiitos, maistui kyllä hyvältä myös kun voi suli päälle.
(1.74 MB 980x735 ClipboardImage.png)

>>610165 Hyväs, itte tein nyt niitä perunajotain. Ihan hyviä. Ekat vedin naamaani heti koska ne olivat niin rumia. Olisi voinut tehdä reilummankin taikinan, siis lisää jauhoja, hajosi vähän liiankin helposti jopa pottulätyxi. Taidan jälkiruoaksi vetää pari vielä hillon kanssa. Lihapulliakin jäi vielä yhteen annokseen. Jännä tuli kyllä tuosta perunamuusista, ei ehtinyt parissa päivässä kuivahtaa ollenkaan, koostumus oli lähes sama kuin valmistuspäivänäkin. Kattilassa oli kyllä kansi päällä jääkaapissakin että eihän sieltä kosteus haihtunut paljoa.
>>610237 Näytti sun muusi olevan paljon löysempää jo valmiiksi, ite tykkään melko kiinteästä rakenteesta kuten kuvasta näkyy. Joutui siis laittamaan suht reilusti maitoa löysyttämään rieskataikinaa.
>>610244 Mjuu siitä tuli semmoista höttöä, jopa vaahtomaista. Ei valunut mihinkään, tosiaan oli yleisperunoita enkä ole ennen muussaushommia harrastanut.
Lidlin hornetteja tänään. Harmi kun siellä ei ole enää niitä missä mainostettiin olevan siratsaa. Olivat parempia, lähempänä aitoa ja alkuperäistä hormettia ja niitä oli isompi paketti. Liekköhän ollut joku kesän grillikauden erikoistuote.
(233.45 KB 360x441 ClipboardImage.png)

(5.96 MB 1440x1847 ClipboardImage.png)

(190.09 KB 480x399 ClipboardImage.png)

Oli muuten kanakeittopäivä taas. Nyt en kikkaillut mitään erikoista. Paitsi kasviksina olikin tälläiset kun muistin väärin mitä aarteita pakastin piti sisällään. Mutta oikeastaan herne maistui ihan hyvältä tuossa sopassa, saa nähdä miten huomenna sitten. Porkkanaa on nyt tosiaan ihan vitusti ja peruna jäi kokonaan pois. Kyllä, kolmen eri valmistajan kasvikset, tämä on anarkiaa.
>>610584 Jaa apeti!tin pussi ei ollut kyllä tuo 400g mutta samannäköinen kuitenkin, lanttupurjopalsternakkaporkkanasetti tms. Pirkan jossain keittojuuressuikale tms. setissä on myös perunaa, toisin kuin tuossa kuutiopussissa.
>>610588 ei aina tarvi olla
>>610590 tuun kuvaan sun mutsis, alasti
>>610591 Äitini ei halua nähdä alastonta manoloa.
>>610593 miksei?
syön yoghortea
>>610640 t. jukuripää pässi
>>610641 ruoja
(637.11 KB 640x480 pälä.gif)

Oletteko koskaan saaneet tehtyä nötkötistä mitään hyvää?
>>610725 Se on melkein parasta sellaisenaan huoneenlämpöisenä vasta-avatusta purkista leivän päällä. Jääkaappikylmänä jälkeenpäin ihan paskaa. Sitten perus hernesoppaan tietenkin ja uunivoileipien lihaksi. Kaikkeen muuhun se tuo vähän semmoisen öööööö nötköttimäisen fiiliksen, ainakin itestäni.
>>610726 itte aattelin et rapeaks paistamalla, mutta voikohan nötkötille tehdä niin ilman kärtsäämistä
>>610748 Kauhean vaivalloista, vaan en olekaan minkäänlainen kulinaristi ;__; ite vaan paistan kananmunat, maustan suolalla ja vedän naamaani. Keltuaisenkin rikon enkä jätä löysäksi.
Mikrokananmuna, vai mikro kananmuna? Muna kulhoon ja minuutiksi mikroon ja sekaan mausteet. Mikro kanan muna
>>610767 Vatkaatko mikromunaa vai meneekö rakenne pilalle?
>>610768 Vatkaan. Mitä kuoheampi, sen parempi, tosin laiskuus pelissä mukana.
syön yoghorte johon lisäsin maitoa, hunajaa ja pähkinävoita
(2.44 MB 1143x857 ClipboardImage.png)

Punalappulohisuikale (joku hunajamaustettu tms), jotain kierrepastaa ja pirkan herneporkkanakukkakaalivihreäpapupakastesekoitus (porkkanaa 50%). Maistuu herneiltä. Mukana myös yksi kaurajälkiuunileivä jossa punalappumaksamakkaraa ja pirkan jotain maustekurkkua. Ihan hyvä sianruoka. En osaa sanoa miltä tämä maistuu.
>>610925 tuosta tulee mieleen koulussa tarjoiltu "napolin pata", josta tykkäsin. lohta ei toki ollut, joko jauhenlihaa tai kenkkua
>>610926 Onko se joku sianruokaversio italianpadasta?
>>610933 ehkä
>>610926 anolin tai anolan pata, hshs
>>610951 *manolon pata Anolin on se anohaltiakaupunki.
>>610955 onkohan sellainen anohaltia ristiriitainen otus? ja onko ne anojen ja haltioiden jälkeläisiä, hmm...
ruoanlaitto on ihan hiton jees mut tämmöne junttikokkailu kyl vähän vituttaa. mikähän siinä on että suomalaiset on niin vitun tyhmiä juntteja että kaikesta pitää tarkotuksella tehdä mahdollisimman pahaa paskaa. onko se joku kompleksi että jos yrittää ja epäonnistuu niin se on sitten jotenkin hiton noloa. ni ei ees yritetä vaan vedetään jotain ylikeitettä makaronia nakkien kanssa ja todetaan että hitto kun teki eetvarttia vaikka olikin ihan sian ruokaa. laitoin hideen nuo paskat ap:n kuvatki ku oikee vituttaa tää suomalaisten paskajuntteilu ei saatana
(864.83 KB 480x336 beavis-butthead.gif)

>>610959 paskattaako sua nyymikokkailu?
>>610959 HsHs. Aikamoinen kulinaristi meillä täällä. No itse teen ihan "kunnon" ruokaa aina välillä, mutta koen niistä postailun turhaksi.
>>610960 nokun ei se ees liity erityisesti nyymeilyyn vaan perus suomijuntteiluun. pitemminkin tuntuu että joskus laudoilla on ollut vähän omaperäsempää kokkailua mitä keskiverto suomalainen vetää arkena >>610961w siihen fine diningin ja makaronilaatikon väliin mahtuu aika paljon
>>610959 Toivotaan että ryynäri postaa epsanjasta jotain mikä kelpaa kulinaristi anollekin.
>>610963 vetää suomibaarissa makkaraperunat ja lihiksen. tai ehkä kebabbia jos hurjaks heittäyty
>>610964 Natsimetallibaarissa muusia ja uunimakkaraa, tummaihoisen henkilön tarjoilemana?
>>610963 Eiköhän se jää lentoasemalle, kun tullataan ryynit ja jää vielä odotuskahvilassa pepsien varastelusta kiinni.
(12.71 MB 3207x2193 ClipboardImage.png)

Tänään on (taas) junttikokkailupäivä. Pirkan halpaa pakastekasvia, prisman halpaa täytepastaa (juustotäyte) ja eiliseltä jäänyttä (punalappu)broilerikast- liisteriä.
>>611098 >täytepastaa (juustotäyte) ihme porvariruokaa
Saksalainen kansainvälinen menyy eli makkaraa ja hapankaalia paitsi että nyymäriversiona eli ryynimakkaraa mikroaaltouunista ja höyrytettyjä kukkakaalenseja.
(41.38 KB 384x734 7340191146013_kuva1.jpg)

>>611356 hmm, noinkohan noita kaaleja voisi rinnastaa kuitenkaan... asiaan vähän liittyen, kuvassa hyvä tuote
Anoraamenia. Mausteena eineslihapullat.
>>611358 onko tuo fermentoitu vai pikkelöity
>>612040 pikkels
Lidlin paistopisteen lihapiirakoita (2kpl) ja niiden välissä lidlin halpoja nakkeja ja lidlin cheddarjuustoviipaleita. Kaverina pirkka leipäjuustoa. Kasviksia: ei...
(3.83 MB 4032x3024 20231125_005141.jpg)

Tein tommosen pitztzan eilen kun oli ilmaista sähköä ja uuni päällä. Hiiva oli vanhuuttaan kovettunut möykyksi, mutta näytti toimivan kun liotti veteen. Taikina ei ehtinyt nousta kuin pari tuntia mutta aika pullavaa tuli. Yllättävästi toi taikina onnistu kaupan pizzajauhoilla kun ei jämähtänyt kulhoon tai pannuun. Tein tommosen jenkkityylisen pannupizzan valurautapannulla. Painelin vaan vähän lätyksi leikkuulaudan päällä kun ei jaksanut alkaa kaulita. Kuumentelin sitä pannua vähän hellalla ennenkun laitoin uuniin 300 asteeseen. Päällä oli muutama metvurstinsiivu ja persikoita, mikä on toimivaksi havaittu yhdistelmä suolaista ja makeaa ja aika paljon juustoo kuten tyyliin sopii.
>>612115 Ite katoin ja toivoin ensin että siinä oli halkaistua makkaraa ja hahattelin hieman mutta olikin persickaa. Mikäs siinä, eihän tuota nyymimiitissä tarjottu. Itte en ole koskaan vieläkään ymmärtänyt hedelmien ja rasvasuolasetin yhdistelmää, ei vaan maistu ihtellein niin. Itekin taidan tehdä huomenna pitsaa, mutta se on vaan suomijunttityyliin sopivasti pakastetusta valmispohjasta.
(970.82 KB 1512x2016 20231125_140128.jpg)

>>612115 Sit tein noita laatikoita, ostin kaupasta pari pussia valmista peruna+sipulipakastetta 1,65 €/kg, mikä oli sama hinta kun tuore sipuli maksaa. Tossa laatikossa oli -60% kinkkurouheet, toisessa metvurstinsiivuja pilkottuna, kolmannessa anjovista, joka oli purkissa muutaman vuoden oleiltuaan liuennut siihen liemeen ja hävinnyt kokonaan kun päärynä Juuson käsittelyssä. Sitä perunasipulia jäikin vielä kun ei ollut vuokia. Sitten siihen kermaa purkki päälle ja uunitusta tunnin verran.
>>612117 Vois koittaa tota anjovisliemiprojektia. Maku on ihan jees, kala ihte semmosenaan ei.
Refried beans, kvinoaa, punajuurihummusta ruikkarin päällä, pinaatti-sipuli-lehtikaali-pähkinähässäkkää. Huh, kohta paskattaa
illalliseksi: mösliä, seassa maito, banan, honja, pähkinävoi
>>612484 Oksettavaa.
>>612499 ei ole
(105.99 KB 901x645 I_wish_I_were_a_vegetable.jpg)

Kirjootan muistutuksena ittelleni että pitää olla niitä vihanneksia ruoassa. Nyt ei ole ollut ja närästys on heti hyökännyt takaisin. https://www.youtube.com/watch?v=eXSyCJEQcM8
>>612484 mitähän sitä söis, vois kai tällasenkin laittaa ilman pähkinävoita tosin kun se loppu
>>612667 Itelni oli taas makkaraa ja hapankaalia eli mikroaaltouunista ryynäriä ja keitettyä parsakukkakaaliporkkanapakastetta. Kasvien sekaan laitoin vähän aurajuustoa.
>>612668 ajjka hyvä. päädyin laittamaan mikroleiviä saaristolais-ruisleivästä joiden päällä oli: kenkkua, juustua. lisäsin sinappia, läjän suolakurkkukuutioita ja pippuria
Hieman tulista linssikeittoa teen kohta. Ehkä myöhemmin niitä vohveleita.
>>612948 Tulipas hyvää keittoa. Ajattelin kuvankin tänne ottaa, mutta ei se keitto oikein ole kuvauksellinen.
>>612954 näyttikö se ripuleelta
>>612948 >>612954 Yhteen väliin söin kokoajan linssikeittoa. Nyt oon tehnyt linssilöistä makaroonikastiketta ja syönyt sitä. Pitänee taas vaihteeksi kokeilla linssikeittoa. Oli helpompi tehdä. Sitä ei saa tehtyä vain niin paljoa kerralla, ellen siirry kahden kattilan tekniikkaan.
(926.95 KB 1632x1224 loota1.jpg)

(734.14 KB 1632x1224 loota2.jpg)

(917.64 KB 1632x1224 loota3.jpg)

Hmm jooo kanajauhelihamakaronilaatikko parsakaalisilpulla ja vähän juustoraastettakin on. Munamaitona muna, maito, kerma ja creme fräize-purkki. Kyllä tuota nyt syö mutta aika mitäänsanomatonta jopa makaronilaatikoksi, vaikka se olikin täysin odotettavissa. Mutta sianruokaa tämä onkin ja töihin evääksi niin se on ihan oikein.
>>612970 makaronilaatikkoon on sallittua laittaa mausteita. Curryä vaan kasa kun makaroni ja kana ovat aika mauttomia. Tomaattimössöä kaadoin tommoseen joskus sekaan purkin ja tuli aika italialaistyylistä. Oliivejakin laitoin.
(359.34 KB 331x505 ClipboardImage.png)

>>612977 Mausteet on kunnossa mutta muuten joku mättää. Mietein myös tomaattimössöä, pizzakastiketta oli jäänyt ylimääräistä mutta en muistanut tekovaiheessa lisätä sitä. Se olisi voinut pelastaa hieman, oli nimittäin aika hyvää mielestäni. Kuva liittyy.
(2.05 MB 1078x808 ClipboardImage.png)

Keitettyjä perunoita, valkoista kastiketta (ei sitä) jossa on keitettykananmunasilppua, keitettyjä pakasteparsakaaliaisia, paistettuja "kalatassuja" eli kalajauhelihapihvejä, kaikki paskaiselta lautaselta. Juomana maito. Kalapihvit oli pettymys vaikka en mitään odottanutkaan. Perus kalapullat olisi olleet halvempiakin, kai. Tarkoitus oli alunperin ostaa lohifilee ja paistella se, mutta iski anoosio ja muu aivovamma perseeseen. Ensi kerralla sitten. Valkokastike on aina yhtä helvetin hyvää. Vehnäjauhot oikeaan voihin, maito, ripaus valkopippuria ja suolaa niin huhhels.
Tein sen yhden anon innoittamana linssikeittoa. Helppoa kun ei tarvitse kuin yhden kattilan. Ei tarvitse olla vahtimassa milloin on mikäkin kattila valmis tai seuraavassa vaiheessa. Antaa vain pöhistä hellalla. Pitää siirtyä joksikin ennalta määrittelemättömän pitkäksi ajaksi tähän samaskaan. Sain tehtyä vain yhden kattiallisen niin ei kestä pitkään. Ei ehkä haittaa kun on niin helppoa tehtävätä. Pitänee hankkia semmoinen kuutiometrin kokoinen kattila. En ole vielä maistanut. Maistunee samalle kuin aina ennenkin.
>>613270 >Linsseistä keitetään usein linssikeittoa, jota on parempi käyttää kastikkeen tapaan kuin syödä yksistään, sillä runsaat määrät linssejä tai muita palkokasveja sulavat heikosti ja tuottavat helposti ilmavaivoja. prööts!
>>613271 Lähdettä ei näemmä ole laitettu. No, pierujutut ei yllätä suomenkieliseltä wikipedialta. Herne keitto päivän huomaa ilman laadusta kjöh kjöh ! Mutta tätähän on ymmärtääkseni tutkittu. Muistaakseni meni niin että osa ihmisistä saa tosiaan ilmavaivoja palkokasveista mutta kunhan vatsa tottuu ei niitä enää tule. Allergiset erikseen.
>>613324 takas foorumille
Tänään horneksia.
Tänään taas horneksia. Hornesmaratooni.
>>613513 Tulee varmaan kohta lorttimaratooni
syön pizaa äidillä (äidin luona, ei täytteenä)


Forms
Delete
Report
Quick Reply