/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Raportointilanka 158 Anonyymi 12.09.2023 (Ti) 20:58:05 No. 606387
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Tavanomainen manolopainos. Edellinen lanka: >>606022
>>606384 Vompatti ano, Viiden pennin poustailija Komeron kattoon syljeksi Ja otti vastaan, mitä tarjottiin Häntä salaa rakasti Psykiatri, Roosa-mutsi, Ehkä juuri siksi siellä öisin keskusteltiin https://www.youtube.com/watch?v=yqCl_i9Mlis
(662.37 KB 696x961 saatana_mutsi456.png)

>>606364 Tämä muistui mieleen.
Huonoa huomenta, hulluushaastateltavat ja muut postausluvanpalauttajat. Nukuin huonosti kun on vieläkin jotenkin niin lämmintä ja kämpässä tunkkainen ilma, vasta kun avasin ikkunan niin pystyi olemaan. En tiedä mikä on muuttunut. Ehkä olen ihte homeessa.
>>606394 Huomenta. Ihtellänikin on ollut tunkkaista ja kuumaa. Korvausilmaventtiilit vetivät huonosti. Tutkin asiaa ja väli-ikkuna ja pielisten välissä oli tiivisteet koko matkalta. Ilman pitäisi kuulema päästä sieltä väliikkunan reunasta. Tein siihen pienen raon ja nyt kulkee paremmin. Nyt vaihtuu jo paremmin eikä makuuhuoneessa haise ihmeelliselle.
>>606395 Onko ikkunan(?) korvausilmaventtiili auki? Mallista riippuen niissä on semmoiset vivut mistä avataan. Ja ulkopuitteessa pitäisi olla ylhäällä tiivisteessä kolo ja sisäpuitteen pitäisi olla täysin tiivis. Paitsi joson semmoinen paskavammaventtiili sisäpuitteessa ihtessään kiinni niin sit pitäisi olla sisäpuitteen tiivisteessäkin aukko.
ittenkin joutu pitämään ikkunoita auki vähän aikaa illalla, se kyl riitti mukavan viileään lämpötilaan
lepopäivä tänään, koska huomenna ei pysty
>>606398 Ai riåhommista???
>>606396 Venttiilit on auki. Ulkojutskassa on kolot. Niitä on selvästi jollain vehkeellä vielä isonnettu. Noissa ikkunoissa on kolmet lasit ja se keskimmäinen oli vetästy joka puolelta tiivisteellä. Joku kiinteistöukko kävi niitä joskus ihmettelemässä kun sanoin että ilma ei kulkea. Se sanoi että ei pitäisi olla koko matkalta tiivistettä ja repi sieltä jo silloin jotain irti. Nyt ihmettelin kun ei vieläkään oikein kulkenut. Otin pikku pätkän sitä pois niin alkoi vetämään. Sisin ikkuna on täysin tiivisteessä ja en koskenut sinne.
oon venttiili, jne
>>606402 ite oon armoton hinaaja
>>606403 tiesin sen
>>606401 Onpa outo. Taitaa olla sit vähän vanhemmat ikkunat kun tuommoisia 3 puitteen ikkunoita ei ole juurikaan valmistettu 400 vuoteen. t. ikkuna pro
(860.59 KB 200x200 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
Kuun lopulle tuli aikaa työkkäristä liittyen siihen kun aloittivat nyt kiusaamisen ja yrittävät tuputtaa just jotain kuntouttavaa. Mitähän sinne palaveriin keksis ettei tarttis oikeesti mennä. Ei varmaan ainakaan se oikeasti toimi jos sanoo, että siinähän otatte työmarkkinatuen pois, käytän sitten perintörahat vaikka mahdollisimman näyttävään itsariin, tai mitä jos nyt vaikka vittu järjestäisitte sitten sen eutanasian minulle. En helvetissä ainakaan lähde mihinkään oikeita töitä muistuttavaan ilman oikeaa palkkaa, mutta olen toisaalta kuullut, että kuntouttava voi välillä olla käytännössä jotain istuskelua, kahvin juontia ja kännykän tai läppärin räpläämistä hahas. Kuinkahan hiljaa ja omituisena sielläkin sitten pitäisi olla, että eläkepaperit irtoisi, kun tätä kuntouttavaa nyt perustellaan sillä, että joo siitä voi oll hyötyä siinä työkyvyttömyyseläkkeelle pääsemisessä. Oispa ees joku söpö, mukava, sopivan syrjäytynyt, mieluiten nuorena ihan yksin jääny (ehkä muhku) möttö lohduttamassa...
>>606411 laita suklaapatukka sulamaan perskannikoiden väliin, sit sopivassa kohtaa tapaamista kaivat sieltä sulanutta sukulaatia, ja syöt sen!!
>>606412 Oletko kokeillut?
>>606413 em, mutta olen kuullut että sillä tavalla saa vapautuksen armeijasta
(9.56 MB 406x720 naisten treeni.mp4)

>>606411 Ei mitää muhku läskejä.
Olen kuin halpa lihapullakasitkesäilykepurkki joka on unohtunut kaapin perälle vuosikauksiksi pölyttymään. Päiväys on umpeutunut jo ajat sitten vaikka täysin syömäkelpoista onkin. Maku on vain muuttunut, alunperinkään siinä ei ollut kehumista, nyt se on täysin poissa. On vain jotain lientä missä pari sitkeää sattumaa. Näennäisesti syötämäkelpoinen tuote, mutta niin mitäänsanomaton että parempi heittää pois.
(3.64 MB 498x357 tomo yomi squeeze.gif)

>>606416 et ole sellainen, sinua emme pois heitä :3
>>606417 Ei tarvi heittääkään. Olenkin ennemmin kaupan hyllyjen väliin tippunut säilykepurkki jota kukaan ei löydä eikä kaipaa ja vaikka löytäisikin, ei maksaisi vaivaa siirtää hyllyjä päästäkseen minuun käsiksi koska olen jo myyntikelvoton ja kelpaan enää roskiin.
>>606412 haha >>606415 no siis kuten oon sanonu ni kelpais mulle ei-muhkukin jos täyttää muut kriteerit >>606335 (606022) ja joo piti arvioida toi muhku kun näin että täällä kysyttiin mun mielipidettä mutta en tehny sitä heti ku pelaan vieläki baldur's gate 3:a (vaikka onkin selvästi muhku- ja minimunavastainen peli) ja sit vielä nää työkkärin ahdistelut mitkä masentavat ja musertavat niin että tekis mieli kuolla silloin kun ei syö tai pelaa videopeliä eli täs: kyl kelpais tommonenki muhkelo muuten mut ei helvetti joku tiktokin käyttäminen ja sinne vielä ihan oikeasti ittensä postaaminen (myös nää ei ei ei ei: instagram, facebook, onlyfans, twitter, youtube, twitch, tai ehkä twitch ilman naamaa tai ylipäänsä ilman mitään muuta kuin pelikuvaa ylipäänsä vielä menis, oikea ääni sallittakoon koska täytyy tunnustaa että oon sortunu siihen joskus itsekin... voikohan sinne vielä nykyään enää edes rekisteröityä kertomatta henkilötietojaan haha ainaki adblockerien blockailu on ihan eri malliin menossa kuin silloin joskus ja varmaan ties mitä tekoälyjä kouluttavat äänellä koko ajan jos sinne menee puhumaan jotain)
Hyväs menos, masennusharrastukses. Piti mennä kävelylle ja käydä samalla kaupassa mutta ajattelinkin että masentelen hieman sohvalla ja onanoin, mutta sitten makasinkin vaan sohvalla ja kuunteln masentavaa musiikkia. Siis masentavaa sillä tavalla että musiikkikappaleissa laulettiin asioista joita en tule kokemaan koska olen läjä paskaa ja niin edelleen, kyllä te varmaan jo tiedätte. https://www.youtube.com/watch?v=dsoT2j_ifhU
>>606421 oletko askarevastainen ja masennusmyönteinen?
>>606422 Päinvastoin, askareet pitää hoitaa ensin vaikka avaruusmutsit koputtaisi ikkunaan ja masennus on tekosyy ettei muka voi paskuudeltaan tehdä askareitaan. Olen spartalainen luostarinatsi mutta voi sitä silti vähän välillä masennusharrastaa.
>>606421 Mitäs vaimosi oli mieltä tästä laiskottelusta?
>>606424 Kunhan se tulee joogatunnilta kotiin niin sanon vaan että oli vaikeuksia saada lapset tekemään kotiläksynsä niin en muka ehtinyt.
>>606426 no, tekstasin sille tästä juonesta
(1.08 MB 3024x4032 ryynei.jpg)

(467.39 KB 250x187 159.gif)

Saavutin tavoitteeni ja yks kokonainen paketti jäi bufferiin. Nyt mulla on 4 pakettia temestaa!!!!!! HUHHUH!!!!!!! Seuraava aika lääkärille on 5.12 eli n. 2½ kuukautta. Voisin aikaistaa sitä keinottelemalla niin saisin reseptin jo ehkä marraskuun puolella. Tänään kans varattii lennot ulkomaille, työ maksaa, kiitos työ. Viimeks meni kyl temestaa siel reissussa ihan liikaa ja oli hirvee työ puskee kulutusta alas, kesti pitkään. En tiedä nyt jos kun käyn salilla nii unensaanti on helpompaa. On ollut mielessä kanssa josko toi triptyl aiheuttaa heräilyä yöllä, aattelin kaikes hiljaisuudessa lopettaa sen ja kattoo tuleeks oireita. Pitää vaa oikee hitaasti lopettaa ettei sen puute taas aiheuta unettomuutta. Tää on yhtä pelaamista näitten ryynien kaa ei tää oo mitään muuta kuin peliä. Koko elämä on pelkkää pelaamista. Pelaamista että onko ryynei vai ei. Jos sais pidettyy tän 2mg annostuksen yllä saisin rakennettua vieläkin vaikuttavamman puskurin sitä päivää varten kun kaikki taas menee vituiksi. Nyt on kyl melkolailla ryynei kun on metformiinia 750mg aamulla ja 1500mg illalla (diabetes), 10mg rosuvastitinia (kolesteroli), 2mg temestaa (uni), 800mg ketipinoria (uni), 75mg triptyl (uni) ja sit kaupan päälle lumelääke melatoniinia. Ryynäämistä tää on koko elämä.
>>606428 otatko perheen mukaan?
>>606430 En ota mukaan. Normot ottaa muijansa mukaan mutta itellä ei oo eikä tuu olemaan. Ellei viel ehtis tänä lyhenä aikana ennen muuttoa tutustua siihen naapurin mutsiin jonka näin nakuna...
>>606433 mutta sähän olet normie
hooment, hjöördikset
>>606436 Houmenta hairless lesbian opossum. Näin aamu kävelyllä lapinronin aamulortilla. Näytti aika paljon nyt jo edesmenneeltä lapinkoiravainaalta. Vähän oli pienempi ja enemmän väriä naamassa. Pitää kaivaa kuvia siitä vanhasta lapinkoirasta ja ehkä postata.
>>606436 Huomenta pöntöltä, inharotta. Ei inhalaattorirotta vaan inhoittava rotta, hä hää
>>606437 se olisi hyvä
>>606438 hyyyyyiii, miks poustaat v**sasta?
>>606440 Olenhan lasse lårtenson, aamukakkayrittäjien ammattiliiton puheenjohtaja. Minulla on valtaa, paitsi lortin liikkumisen suhteen.
Jaahas, humalanyymi kehittyy morkkisnyymiksi.
>>606450 mikäs morkastaa
>>606455 Päättelin vain, kun se poisteli humalaisia viestejään.
tappakaa mut, oon paskaa haha
(73.76 KB 1037x583 nano flowers.jpg)

>>606459 mutta emme sinua tapa :3
>>606459 nyt on kyl lähellä että swiktsi menee pilalle ;_;
(179.87 KB 478x357 leo.png)

Oisko tänään sanepäivä? Oisko?
Käytin vuosia sitten lidlistä ostamaani halityynyä (ei ole mitään avaruusmutsityynyliinaa edes) kerrankin oikeaan tarkoitukseen eli sohvalla päivätorkkuja pötköllessäni pidin halityynyä vieressäni ja osin rintani päällä niinkuin se olisi joku mukava mutsi ;_; Ei kyllä paljoa lohduttanut, haha. Täytyy koittaa ensi yönä nukkuessa josko sitä pitäisi jalkojen välissä, ei irstaillen, vaan josko se auttaisi hieman lonkkien väsymiseen. Ihan testinä josko nukkuisi paremmin.
>>606462 ent iiä
Kuntosalinormous, kikkeliblackmetal ja laziesit uuniin. Siis vain viimeksimainittu uuniin.
>>606469 kaikki uuniin
Olen lampi jossa on vettä vain nilkan korkeudelle. Olen karkkipussi joka on mennyt tehtaan linjastolta tyhjänä läpi. Olen aarrearkku joka on haudattu maahan tyhjänä. Olen kukkaro johon ei ole koskaan laitettukaan rahaa. Olen pelkkä ihmisen kuori.
>>606481 Kuulostaa mukavalta lammelta.
(1.93 MB 350x350 146.gif)

Vompatin läppäri pakattu, huomenna (ehkä) postiin!!!!!
>>606481 ihte oon paskaa
>>606485 En taida olla sitäkään. Paska on sentään ehkä hyvistä aineista muodostunut. Ite oon enemmänkin hampurilainen ilman pihviä.
>>606486 Mieluummin mä sämpylää söisin kun paskaa.
Apokalauta näyttää muuten aika kuolleelta jo, melkein kuukausi sitten jotain paskaspammia, eikä vieläkään ole poistettu. Eikä juuri muuta ole sen jälkeen postattukaan. Rip, nyymärin manolojen vika ;_;
>>606487 aika normies meinings
>>606488 Oliskohan ne mennyt loistolaudalle?
>>606481 Oletko piha ilman sagettajaa?
>>606493 *lauta ilman sagettajaa. toisaalta "lanka" toimis ehkä paremmin
>>606494 Mm, totta.
(101.54 KB 614x1200 1692297266793.jpg)

hmm... ass...
>>606496 Perämies?
>>606497 Mahtava peräsin ja pulleat purjeet
Näin poikkeuksellisesti unta missä olin pääsemässä eroon postausluvasta. Esileikit oli räplätty yms. mutta kun piti penetroitua limareikään niin homma kaatui siihen kun en saanut huoneen ikkunan sälekaihtimia kiinni vaan ne menivät ihan solmuun ja uni loppui paskatukseen hähää!!!
>>606491 Ehkä menivät toiselle fooruminjatkeelle foorumihuutisteluja ja muita paskspostauksia lukemaan.
>>606491 >>606500 Itse ainakaan aktiivisena Apokalurkkaajana en ole siirtynyt minnekään. Tai no, täällä käyn välillä kurkkaamassa. Muiden lautojen paskapostausta ei enää tässä iässä jaksa. Muutenkin lautailuun käytetty aika on vahvasti korreloinut oman henkisen pahoinvoinnin kanssa niin ei sinällään hirveästi haittaa jos laudoista pääsee vähän vieroittumaan.
(134.99 KB 680x680 capybara1.jpg)

Hyvää huomenta. inb4 "bähää hyömendä"
Heräsin siihen kun joku tuli nuolemaan naamaa ja hyppäsi syliin ja lähelle mönkimään. Pelkäsin jo postausluvan puolesta. Tulin lapinroniksen kaveriksi eilen. Se ei osaa olla yksin. Ihme antimanolo. Pietti tulla kun isäntä lähti johonkin ja äitee on impulsiivinen tuuliviirinormo ja kulkee ties missä. On siinä kuiten jotain manoloverta kun se vaan pötköttele. Eilinen päivä meni ihan pilalle. Olisi pitänyt tutustua uusiin muljuuttimeen ja opetella miten se toimii. Aamukävelyja suihkussa käynnin jälkeen iski inspiraatio ja piti alkaa onanoimaan. Siinä vaiheessa lääkepiri oli alkanut jo vaikuttamaan. Siitä hommasta ei meinannut tulla loppua. Vedin sitten käteen semmoiset 4 tai 5 tuntia. Kikkeli on turvonnut ja pelottaa. Saakeli jos siihe iskee joku tulehdus. Aina iskee joku ihme ahdistus jos pitää olla lähdössä johonkin eikä osaa olla. Ei osaa tehdä sitä mitä on meinannut ja mieleen tulee kaikkea muuta ja sitten voi käydä tuommoisia. Pitää alkaa heräämään lähtemispäivinä myöhemmin niin ettei ehdi aloittamaan mitään tekemistä. >>606484 kohta lähtee saakeli
>>606501 Mukava kuulla, siis tuo ensimmäinen kappale;__;
>>606502 Hähää byömendä!
Pitääkö kohta laittaa poliisille katoamisilmoitus koditonnyymistä? ;__;
>>606507 Se vain menetti postausluvan kuttumutsien jälkeen.
>>606507 tuli mieleen kerran että miten se maksaa puhelinlaskunsa kun sillä ei ole osoitetta, mutta eiköhän sillä ollut prepaid tai ainakin hankki sellasen ennakkoon. ja vasta äsken tuli mieleen että laskut saa sähköisinäkin halutessaan
>>606507 ei poliiseja
(1.23 MB 498x278 Huooh.gif)

>>606510 Vaan loliiseja.
>>606512 ei, niitä ei ollut kuvassa
>>606513 Ei, mutta voidaan kutsua ne pelastamaan koditonanon.
(56.43 KB 1068x711 nani.jpg)

>>606514 mutta kutsuimme jo anon ja nyymin pelastuspartion
Niin pitimäni vielä sanoa että tuossa uudessa lapinronissa on jotain manoloverta. Se ei ikinä oikein halua lähteä lenkille ja haluaisin jäädä kotio pötköttämään. Meinaa lähteä karkuun aina kun olisi ulos lähdön aika. >>606507 Ehkä huoltoasemalla on joku natsimusi ja kielsi puhelimen lataamisen.
>>606504 Yhden manolon vei pasiksi muuttunut velhomutsi, vompatin vie lapinroniksi kirottu(?) prinsessamutsi. Taiottu lapinronin nahkoihin kunnes joku hyvä manolofaija nuolee sen naamaa, silloin se muuttuu takaisin prinsessamutsiksi ja muuttaa pikku Tyrnävän taikalinnaan manolon kanssa loppu iäkseen saatana. Maratonrunkkaaminen ei kai liity tarinaan, ellei siitä sitten ole laulettu säkeistöjä jossain seksivammakarjalan käkkärämännyn alla. >>606514 Ehkä kuvat liittyy, naapurin lolit on kasvaneet jo sen verran että varmaan lähtevät pelastamaan sitä mukavaa naapurin setää. (ei kretiinimielessä, ti) >>606516 *stasilestanatsimutsi huhhels
>>606517 Mutsichanin noidalle pitää tehdä jotain ennen kuin menetetään kaikki postaajat. Ehdotan vanhan kansan noitavainoa.
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

>>606518 noitavainot on höpöhöpöhommia :3
(20.87 KB 250x280 anos inkvisitios.jpg)

>>606518 Tällä päivämäärällä meidän täytyy perustaa vanha kunnon Inkvisitio Nyymistasin alaisuuteen hoitelemaan yliluonnolliset asiat. Avaruusmutsien ja muiden ulkoplaneetallisten tahojen asiat hoitanee manolot mustissa. >>606519 Siinä ensimmäinen kuulusteltava.
>>606517 kymmenen lihavaa manoloa lähti putkia korjaamaan vei yhden pasiksi muuttunut velhomutsi, oli jäljellä yhdeksän yhdeksän lihavaa manoloa lähti roneja hoitamaan vei yhden lapinroniksi kirottu prinsessamutsi, oli jäljellä kahdeksan
Alkaa hieman pelottamaan tämä lähiaikojen mutsien agressiivisuus. Itse vielä nuori poika ja täytän 30 ihan muutaman viikon kuluttua. Tulevat velhovoimani ovat uhattuna.
>>606510 Huhhuh pantsumisaki...
>>606517 Haha just salilla ollessani mietin et olis pitäny ostaa joku 500 purkkia rivotrilliä viel kun niitä sai.
Nyt se on se vompatin kone postissa!!!! Kohta konetta!!!
>>606520 Olisipa kuva anoinkvisitiosta ratsaamassa lapinroneja, paseja ja oravoita.
Pierasin ja tuli lortti housuun. Perkele. Ei mulla muuta.
>>606528 oletko kuvamyönteinen?
Kävin liikuntatunnilla kävelyllä ja samalla kolmessa kaupassa (yhdessä vain haahuilin enkä ostanut mitään) ja nyt on lautanen täynnä cittarin lounastiskin ylijäämää vaateosastolta kun laiskotti. Huomiseksi on ylijäämäkermaperunoiden ja kasvisgratiinin jämät ja sitten ostin kanan jauhelihaa -30% niin voisi tehdä vaikka jotkut lihapullat tms. pihvit. Hahatuttaa nyymäri loren kasvaminen ja tekisi mieli tehdä jotkut nyymärin aikakirjat mutta hyviä meemejä on unohtunut enemmän kuin mitä kasuaari voisi pilatakaan niin ehkä on parempi kun ei tee mitään.
>>606524 Mutsit ovat lopultakin kyllästyneet odottamaan manoloritaria valkoisella hevosella niin niillä ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin aggressiivisesti käydä ihte hakemassa manolouros ihtelleen. Voi vittu, ennen kun ei tiedetty maailman julmuudesta mitään niin kuviteltiin että kuvioista häipyneet anot vaan tuhoutuu ja muuttuu metapartikkeleiksi nyymärin serverille, totuus on että joku mutsi kävi nappaamassa ne.
>>606527 No niin, kohta lähtee. Jos on lähteäkseen.
Löysin yhden pyöräkaupan mikä myisi ihan hyvälaatuista läskipyörää kaikesta päätellen ihan hyvällä alennuksella. Nipin napin riittävän kokoista runkokokoakin olisi tarjolla. Voi vittu, pitääkö tässä lopultakin humputella... tekis mieli kirjoittaa joku pyörätmoppaus mutta en viitsi ettei orava vastaa.
>>606563 Vastataan :3
>>606563 Kuinka läski pitää olla että tavalinen pyyörä ei riitä ja joutuu ostamaan läskipyörän?
>>606566 84kg, normaali pyörä ei vaan kestä, ihan on runko solmussa vinksin vonksin. Etkö ole kuullut sanontaa "sellainen pyörä millainen ajaja"? Kuvittelitko että anot ajaa ruosteisilla mummopyörillä vain anouttaan?
>>606568 Joo mut totta puhuen. Eiks noi läskipyörät oo vaan raskaampia polkea
>>606569 Joo mutta mää haluan semmoisen koska haluan ajaa lorttien päältä.
>>606570 itte tykkään ylensä ajaa sellasia teitä jotka ei oo lorttien peitossa
Ostin läskin pyörän. Kohta ahdistaa. Ahdistaa aivan vitusti...
>>606574 Teitpä tyhmästi.
>>606575 Joo, tuli kenkää luostarista.
>>606523 Mutsilinnut saalistaa... öööö tuotaaa väärä biisi ;__;
>>606578 mikä lie merenhaaskaneito sen sillan alla anotuksenkin vei. hyh, en halua edes ajatella
(31.91 KB 600x700 maaginen millu.png)

Muistelin että noitamutsien kaappaushommista oli ennakkotapaus ja sehän liittyikin milluun: --- Miten saatoinkaan olla yksi niistä, jotka ajattelivat Millun olevan vain kolmen pakottajan meemintynkä netissä. Millun juonikas olemassaolo on totta, ainakin kaikkien hallussani olevien aistien mukaan, ja sikäli kuin niillä jotain voin todistaa, kerron nyt tarinan kohtaamisestani tuon kavalaakin kavalamman noidan kanssa. Velhovoimat saavutettuani olin oppinut hyvin nopeasti tekemään itseni näkymättömäksi. Ei, ei sillä tavoin näkymättömäksi kuin Harry Potter muuttuu viittoineen, vaan siten, ettei yksikään elävä sielu kadulla saattanut kiinnittää minuun huomiota. Jos jotakuta minuun vahingossa silmiin katsonutta olisi haastateltu, kuulusteltu tai vaikkapa kiduttaen puhutettu, ei kohtaamisesta kanssani olisi ollut tavoitettavissa minkäänlaisia muistikuvia. Sellainen on velhon taakka: ne yliluonnolliset voimat, joita keho kantaa, on tavalliselta kansalta kätkettävä viimeisetkin olemassaolonsa merkit uhraten. Se, että velho lopulta löydetään ja saadaan kiinni, on saavutus kaikkia varotoimenpiteitä vastaan. Se on merkki siitä, että vihollisemme ovat soluttautuneet yhteiskunnassa kaikkialle: maistraatteihin, poliisiin, kansaneläkelaitokseen ja sosiaalihuoltoon. Kyllä, Millun kätyreiden on täytynyt toimia näissä kaikissa, jotta tarkka tieto voimistani ja olinpaikastani on voitu selvittää. Edes taikakeinoilla sen ei pitänyt olla muutoin mahdollista. Siitä huolimatta Millu löysi minut kodistani Juhannusaaton iltana… --- Posauspommien räjähdykset ympärilläni tuntuivat kuin minut olisi kokkoon heitetty. Itse asiassa jotain näin julmaa uskoinkin Millun pääni menoksi keksineen. "Hähää, oletkos matkustellut paljon? Kohta mennään sellaiseen paikkaan, johon ei aurinkomatkoja tehdä!" raakkui tuo viheliäinen narttuankka kuitenkin sen sijaan, että olisi murhannut minut siihen paikkaan. Ehkä juuri yllätyksenä tullut ja odottamaton henkiinjääminen herätti minut toimimaan, ja samalla sekunnilla loihdin hikisen t-paitani velhohihasta eräänlaisen räjähdysreaktion (mahdoton selittää velhouden voimavirtauksia kokemattomille) Millun päälle. Noita oli ilmeisesti varuillaan, sillä hyökkäykseni tuli torjutuksi saman tien, ja ranteisiini manattiin voimakahleet. Millu jatkoi nöyryyttävää ilkkumistaan. Siinä sidottuna olisivat viimeisetkin itsetuntoni rippeet karisseet tästä materian maailmasta, mutta yhtäkkiä tunsin sorsamaisen käden hyväilevan housujeni etumusta. Muikeasti hymyillen oli Millu käynyt runkkukullini alapuoliskoa hieromaan, enkä voinut olla miettimättä, että tarjoaahan kaluni melkoisen vastuksen tuolle vesilinnunkämmenelle. Ravistelin ajatuksen kuitenkin pois, sillä enhän minä velhovoimista voisi luopua viimein ne saavutettuani. Samalla minut ravisteltiin hyvin kovakouraisella mustalla magialla luudan kyytiin. Matka Vesuvitukselle oli alkamassa. Miksikö? Ei aavistustakaan. Millu kähisi kaikkea muuta paitsi vastauksia tulevasta kohtalostani. ---
>>606580 --- Luudalla matkustaminen ei nousukiidon jälkeen varsinaisesti pelottanut, mutta epämukavaahan se oli kuin hirressä roikkuminen. Suurimpana yksittäisenä vaivana oli tuulen puuskuminen vesistäviin silmiin. Niinikään oloani ei varsinaisesti helpottanut niin istumalihasten kuin täysien kivespussieni alla olemassaolonsa hyvin voimaannuttavasti tiettäväksi tehnyt luudanvarsi, jolle sopivaa paikkaa en allani enää Baltian yli matkustettuamme voinut löytää. Samaan aikaan minua vaivasi seisokki, jonka kaltaisia kuvittelin vain astumaan askeltavien hevosten kokevan. Millun takamus kaartui suoraan edessäni tuijotettavana, ja tunsin varustukseni kasvaneen minkä tahansa ei-taiotun materiaalin läpäiseväksi teräskyrväksi. Jos joku luulee, että velhouden mukana ihminen saavutta täydellisen itsestäkieltäytymisen kyvyn, ei hän ole kokenut sitä kilvoittelusta luopumista, mitä koko loppumatkani oli. Olisin ollut hetkenä minä hyvänsä valmis työntymään sisään kloaakkiin, jonka tiesin tuulessa heiluvan pyrstyötupsun alla lepäävän. Välillä, kun Millun oli kaarrettava reittiään ja nostettava vuosikymmenten aikana matkustamisesta parkkiintunutta pakaraväliään luudaspuulta, saatoin lähes nähdä sen. Ei, vannon, että haistoin sen. Jos matkustusvälineemme ei olisi edellyttänyt rungosta kiinnipitämistä molemmin käsin, olisi runkkaamisen kiusaus himoista pääsemiseksi ollut hälyttävän suuri. Tämän lisäksi tekoni esti luultavasti kuitenkin vain se mieletön ajatus, etten suostuisi helpottamaan oloani missään enkä missään tapauksessa Millun kloaakin ulkopuolelle. Vasta hidas laskeutuminen Vesuvitukselle hieman ennen keskiyötä katkaisi velholle sopimattoman himokkaat ajatukseni. --- Luudalta laskeutuminen ei juurikaan eronnut mummotunturin satulasta hyppäämisestä, ja maan saaminen jalkojen alle tuntui jälleen palauttavan normaalin maailman lainalaisuudet ja järjen mieleeni. Siis jos ei lasketa sitä, että minut oli juuri yliluonnollisin voimin raahattu kotoani Välimeren rannoille. Millu muistutti hyvin nopeasti siitä, kuka hullunmyllyä hallitsi. Hän manasi taikasauvastaan lepakkoparven, joka tiivistyi jonkinlaiseksi mustaksi savumassaksi. Osasin aavistaa, että minua retuutettaisiin tuon mustan muodottoman voiman toimesta, mutten voinut ennakoida, että kiertyminen vartaloni ympärille ei suinkaan tuntunut peittoon kääriytymiseltä, vaan savun kosketus ihooni tuntui lyövän alavatsani läpi kuin sähköisku. En ole varma, irroittiko juuri se jo matkan aikana kyrpäni kärkeä kohti pyrkineet kiimapisarat alushousuilleni, mutta katseeni nostettuani näin Millun silmistä, että hän varmasti huomasi maagisen voimansa roikottaman vartaloni profiilista erottuvan kohouman etupuolellani. Edellä käyden hän johdatti meidät mökkinsä, jonka takana kohosi tulivuoren huippu. --- Kun savupilven ote löystyi, keskitin kaikki voimani sen otteesta riistäytymiseen. Pääsin irti, kaaduin ja mätkähdin lattialle kyljelleni. Odotin Millun häijyä naurua, mutta sen sijaan sain ulko oven lukkojen salpautumiskolahdusten jälkeen kuulla lempeän maanitteelun ”Pahoittelut kiireellisestä matkustustavasta, ole vain kuin kotonasi.” Millu laski viereeni lattialle vielä kupillisen teetä asetteineen. Tuntui, etten ymmärtänyt enää yhtään mitään. Sinänsä kai vankina ihminen voi joutua pahempaankin kuin teekesteille, joten kokosin itseni istuma-asentoon ja nostin piripintaan täytetyn kupin huulilleni ja keskityin olemaan läikyttämättä sitä. En huomannut, että samalla Millun sormet olivat tarttuneet verkkareideni housunkaulukseen ja liuuttivat sen kaluni päältä kivesteni taakse. Saatoin tuntea mökissä vallitsevan viileän vuoristoilman pelkän alushousukankaan peittämän mulkkuni iholla. En tiedä, mitä teessä tarkalleen oli tai oliko sillä osuutta asiaan, mutta tunsin verenkieltoni kiihtyvän: sormenpäitäni lämmitti, ehkä halusin vain hyväillä niillä Millun pyrstöä, ja sykkeeni tahdissa tunsin kalsareideni kiristävän kullini päätä, jonka mieluusti olisin vapauttanut ankannokan hyväiltäväksi. ---
>>606566 Itse konkeloin 15 vuotta vanhalla pyörällä
>>606582 itte konkeloin 150€ pyörällä
Hyvää huomenta. Näin unta vanhasta Heitä Sikaa-pelistä. Unessa se löytyi jostain kaapin alta ilman ohjeita pisteytyksestä mutta silti sitä pelattiin töissä. Mistä mahtoi tulla. Meillä oli kotona useampikin possunheittopelikotelo. Aika rajua.
>>606603 sche olwi geelhthämädhä hööwä bheelwih joschgwus :3
Aamupalaksi kunnon läskisetit eli pekoni-kananmuna-cheddarjuusto-maustekurkku-juustosämpylöitä. Verisuonet tukkoon! Kohta tuho!!
(101.53 KB 1280x720 sakurai huolestus.jpg)

>>606605 ei tuhoja :3
mitä järkee olla tuhoutumatta kun hallitus ja työkkäri vievät tuet ja tyty ydeäkään ei ole eikä tule
>>606606 Ei tullut tuhoa koska leivät olivat pettymys. Kaikki ihana pekonisuus ja muu läskirasva jotenkin vaan katosi muhkuleivän taikinaan. Olisi pitänyt olla jotain ohuempaa leivää. Vastaiskuksi söin sitten vielä kaksi mandariinia niin nyt on terveys menos. Ei siis että terveys olisi menossa pois, vaan että meininki on terveellistä. Punalaputetun maustetun rahkankin olin varannut aamiaissyöpöttelyihin mutta se saa nyt jäädä illemmalle. Rasvalöllötiskattavaa ja muutakin siivottavaa tuli aika lailla että kokonaisuudessaan aamiaisprojekti meni miinuksen puolelle.
1-2 vuotta sitten en olisi koskaan ajatellut, että näytän itselleni jotain sellaista 40-luvun puolivälissä. Mutta kun viimeinen harkitsematon 45 kmh: n sähköpyöräkuljettaja ampui vain ohi soittamatta ovikelloa, halusin kokeilla peiliä. Aluksi ostin vain yhden, koska olin edelleen skeptinen siitä, onko siitä mitään hyötyä. Ja miten se toimii! Ostin vielä 3 kattamaan kaikki talomme polkupyörät. Jos muut eivät ole huomaavaisia, sinun on tehtävä se itse ...
(2.66 MB 2048x1463 Martinniemi_saha.JPG)

Älysin vasta muuna päivänä mikä paikka se peloittava paikka jossa on niitä laivan raatoja. Siellä on ollut saha. Perkale siellä on kylttejä ja vaikka mitä joista se selviää. Minä olen lukenut niitä ja tiennyt että täällä merityrnävällä on ollut saatanasti sahoja. Sahamuseokin löytyy. Oölen minäkin yksi vammanen kun en ole älynnyt. Entuudestaankin iesin että saha on ollut täällä kaupungin osassa. Ehkä kaupungissa asuminen on vienyt minulta yteyyen historiallisiin paikkoihin. Täällä on sentään kunnon historiaa ja hyviä paikkoja täällä uudessa paikassa. Hyvä meininki, semmoista kunnollista vanhan kansan meinikiä. HArmi kun rakennus liikkeiden riistoporvarit ja reptiliaanit haluavat tuota hyvät paikat ja rakentavat rannan täyteen ties mitä koppeja. Kavaa vautia ova lähenemässä saha-aluetta. No olisi tuolla pohjoisessa päin yksi pystyssä oleva saha, Ei vaan jaksa käydä siellä enåä. Jokus kun oli kavereita saatettiin käydä siellä. Ihan ranassa oli joku betonihökötys joa kutsuimme black metal temppeliksi. liekköhän siellä vielä. Piipun kuulema purkivat.
(194.86 KB 500x500 ClipboardImage.png)

>>606613 >black metal temppeli huhhels
>>606614 Se on/oli samanlainen kuin nämä Oblivionin wayshinet. Semmoinen neliskantinen neuvostoversio niistä. Raju paikka.
>>606580 Millu näyttää One Piece hahmolta.
>>606510 Tiku ja taku tammenterhot paljaana 🥵
(73.73 KB 800x599 one-piece-1174785.jpeg)

>>606627 Totta.
(48.29 KB 544x331 lihapullanaama.jpg)

Kananjauhelihamanolot uunissa. Tuli juuri sen näköisiä kuin voi kuvitella.
>>606639 täytit ne kuin kalkkunan ikään?
>>606640 Minä sinulle täytteet näytän.
>>606641 älä
>>606642 Entäs kuorrutteen?
>>606643 no eipä kyllä sitäkään tarvi, että..
Suuri pullo, melkein panssaroitu suljin, ei aukea vahingossa, suukappale on sama, ei mahdollisuutta vuotaa. Agentti on hajuton ja mauton, tunne on täydellinen. Jotkut vahvemmista vesipullojen pidikkeistä käyttävät grafiikkaa, mutta pullo on edelleen esteettinen, eikä minulla henkilökohtaisesti ole mitään ongelmaa.
>>606645 Mistä Rautiaisen kappaleestä tämä on?
>>606646 Ei ollut rautiainen vaan Nyymichan-animen alkutunnarista.
>>606646 Oispa sellanen AI laulugeneraattori joka osaa apinoida Rautiaisen laulua.
>>606652 ÄÄ!II!tä emme täällä kaipaa
>>606653 Itseä kiinnostaisi osata muuttaa ääntä jonkun tietyn ääninäyttelijän puhumaksi.
>>606654 Luontodokumenttiääni selostamaan arkeasi?
(531.38 KB 1600x1280 vompatti304.jpg)

Löysin aamukävelyyllä kokonaisen 10 euron setelin. Olkoot se hyvä enne tulevalle viikolle.
>>606656 vietkö pankkiin vai törsäätkö?
>>606657 Satoi vettä niin pitää kuivata ensin. ÄKatsotaan sen jälkeen mitä sillä tekee. Tänään voisi käydä kirpputorilla jos olisi vaikka pöytää tai tuolia. Sain äiteeltäkin eilen 50 eurua niin nyt on 60 eurua humputusrahastoa.
>>606656 Jännä sattuma, itteni löysin eilen 5 euroa keskeltä kävelytietä. Annoin sen puolestani äidille kun kävin vanhempien luona ja niillä on ollut tässä just 50-kymppishääpäiväprojektia, haha

(84.63 KB 671x271 saatanan kätyri.png)

hähää
>>606666 ei sen luku ole 606666, pölijä
>>606655 Enempi sellainen, että uusissa ääninäytellyissä liikkuvissa kuvissa korvaisin uudet ääninäyttelijät vanhoilla tutuilla. Sitten myös pelinkehityksessä voisi olla kätevä, jos käyttäisi jotain tiettyä olemassaolevaa hahmoa.
>>606655 Oispa vähemmän paskaa, jaksaisi tehdä juttuja ja olisi 9000 kertaa vähemmän öööö itsekriittinen ja jos puuttuisi täysin joku öööhhh itsetietoisuus vai mikä vittu onkaan mikä estää ihmisiä esiintymästä netissä videoilla omalla naamallaan (järki?) ja jos ois vielä hauska ja karismaattinen niin tekisin videoita itestäni nyymilaakson väelle.
Aamulla löytyneestä kympistä on ensimmäinen puoli törsätty. Lähikirpputorilta karvalakkimallin tuoli. Olisi ollut myös toumisto tuoleja mutta ne eivät oikein iskeneet ja olivat kalliitakin. Sitten semmoinen pieni sohvapöytä oli joka jäi kaivertamaan mieltä. Saa nähdä pitääkö tehdä uutta reissua sinne päin sitten. Olisi hyvin mennyt yöpöytänä.
>>606676 Oispa kuva sohvapöydästä. Ite löysin tänne kämppään muuttaessani ihan sattumalta sohvapöydän millaista olin halunnutkin ja hintakin oli joku hikiset 5 euroa. Tietenkään sillä ei ole paljoa mitään käyttöä ollut, tuossa se on ollut enemmänkin imuroinnin tiellä sohvan edessä eikä siinä tule pidettyä kuin langatonta näppistä ja hiirtä, haha
Testissä uusi penkki. Ihan hyvä saa hyvän istumisasennon ja tuntuu aika tukevalta. Selkänoja antaa periksi kun siihen nojaa. Korkeus on ihan hyvä ja jalkapohjat saa maahan asti. Monasti ovat liian korkeita ja istumisasento menee munilleen kun ei saa jalkoja maahan asti. Perseen alla on joku hikinen kulunut ja kova pehmuste, muuten vaneria ja jalat metallia. Ihan hyvä. Ihteäin nykyään paskattaa pehmeät tuolit. >>606677 Se oli semmoinen vaalea puunvärinen, neljä jalkaa ja mittoja noin metri kertaa metri kertaa metri. Vähän omituinen. Sohvapöydäksi liian korkea ja pieni. Ehkä se oli joku sivupöytä mimmosin päälle näkee laitettavan kukkia aika usein. Ei minullakaan oikein muuta olisi ollut sille kuin että homeläppäkone olisi voinut olla sen päällä. Nyt se on rumpupenkin päällä. Sille penkille on muutakin käyttöä. Paskattaa aina siirrellä.
jännä juttu että sunnuntaina ei paskata vaikka huomenna olis vähän menoakin vielä. fyysisesti paskatti kyl ja hoidin sennn~ ♩ ♪ ♫, mutta näinköhän huomenaamulla pitää kuitenkin vielä stressilortilla käy'ä
>>606685 Hmmmm itteänikään ei ole muuten tänään paskattanut. Varmaan asiaan vaikutti se että lähdin pois kotoa koneelta vähän ennen kun tuli kotona koneella istumismaksimit täyteen ja menin mm. ulos ja liikuntatunnille yms. Nyt jaksaa loppuillan istua kotona koneella taas ilman sunnuntaipaskatusta. Hmm aika outoa, on joo...
hmm käviskö kauba, joutuu kävelemäänkin takaisin kun on sunnuntai, tai siis jos tarkkoja ollaan niin kumpaankin suuntaan joutuu kun ei linja-autoja kulje mutta olen yleensä kauppaan päin kävellyt muutenkin toinen vaihtoehto olis tilata pitsaa tai olla aamuun asti syömättä
>>606687 Varmasti löydät jotain nakerrettavaa kaapista.
Palkkasin mun siskon siivoomaan tän mun kodin. Pitää maksaa sille palkkaa siit mut en saa tätä läävää siistiksi ite. Tai ehkä jos ois lääkepiriä mut samaan hintaan maksan sille avusta ja se tekee parempaa jälkee.
>>606690 Ootko jo piilottanu kaikki häpeäpilkut?
>>606691 Ei ne voi olla ainakaan mitään 5 kilon kumiperseitä tai muuta seksivammajuttua jos siskon voi päästää kämppään mutta nyymiveljiä, remppaukkoja tai poliisia ei.
>>606691 Ei oo mitään piilotettavaa. Siskolta...
>>606693 Ootko näyttäny sille pippeliäkin?
>>606698 eikös se kirinolla avatarhomoillu joskus...
>>606656 Itteni oon kerran löytäny 50€, se oli hyvä päivä koska muistaakseni olin siinä välissä jo joutunut kuntoutustuelta luokkaa paskemmille tuille. Toisaalta vastahan multa pöllittiin pyörä mikä nyt ei varmaan paskin mahdollinen olis ollut jos sen vielä ois täysin kuntoon saanu korjattua että sinne tais mennä ainakin sen viiden kympin edestä hyvää onnea sitten.
>>606698 No kyl se varmaan sen on nähnyt kun oltiin joskus 5 vuotiaana saunassa mökillä. Ei varmaan sen jälkeen.
[ ] suihku [ ] kaljuutus [ ] ryynit
>>606701 Miksei? Eikö teillä ollu kotona saunaa?
>>606704 Niiden vanhemmat erosi sen jälkeen ja kumpikin vanhempi sai toisen lapsista. Vuosien jälkeen sisarukset tapasivat vihdoin toisensa kun Ryynis palkkasi siivoojan, joka paljastui sisarekseen. Taustamusiikki muuttuu hempeämmäksi kameran keskittyessä hitaisiin katseisiin...
>>606704 Ei. Me kasvettiin kerrostalossa Pasilassa, ei ollut kuin taloyhtiön sauna. Meil oli saunavuorot mut sit lopetettiin sane kun ei oikee ehtiny ikinä. >>606706 Ei se mennyt niin vaan asuttiin äitin kaa ja sit sisko muutti 17 vuotiaana pois. Sen elämä meni enemmän vituiks kun omana ja sil oli jo joskus 18-19 vuotiaana joku 15-20k€ velkaa ja vanhemmat joutu jotenkin maksamaan ne pois. Se sen elämä oli sellast rälläystä, ihan liian nuorena muutti pois kun sen koulu jäi Helsinkiin kun perhe muutti Hyvinkäälle ja se jäi asumaan mummin luokse. Myöhemmin mummi muutti vanhainkotiin ja sisko jäi vuokralaiseksi sinne. Molemmat meistä kasvoi hyvin kieroksi, mutta kumpikin omalla tavalla.
Hyvöö huomenta aamulorttiyrittäjyydeltä. Kylmää ja pimeää. Näin erikoista unta, siinä pelattiin jotain epämääräistä korealaismassiivimoninpeliä tms. ja ainoa kertomisen arvoinen tapahtuma on kun pelissä lähdin metsästämään ja näin aivan saatanan ison hirven. Ammuin sitä jousella ja osuinkin, mutta hirvi suuttui ja tönäisi viereisen kuusen nurin ja se kaatui suoraan pelihahmoni päälle ja mcfucking kuolin laakista ja tuli semmoinen YOU DIED-ruutu haha. Melkoista.
(74.95 KB 1000x668 hirvi_4.jpg)

>>606710 huomenta hirvi
JA RAHAA VAAN TULEE. Häähää. Takuuvuokra rahat oli tulleet. Nyt voisi ostaa vaikka sen sängyn ja pöytää ja tuolia. Ei tuolla hikisellä 200 eurolla saa kuitenkaan yhtään mitään. Sama törsätä johonkin paskaan saatana.
>>606712 Ai niin, humputtelin siitä jo 90 kymppiä uuteen äänikörttiin. On kaheksan sisäänmenoa ja kaikki. Sähköreptiliaanit muistivat 60 euron laskulla. Voisivat lähettää niitä laskuja useammin. Ehkä paree jättää ne sänky ja tuolihommat porvareille. Sijoittaa vompattistudioon. Pitää kytätä vaan lähikirpputoria.
>>606712 >>606713 Niin ja sitten tuli töihinpakotushommista massia. Kokonaista 35 euroa. Voi jippii saatana. Vittu menen kohta oma-aloitteisesti johonkin töihin mistä saa maksimeissaan 800 euroa kuussa niin ei mene eläkkeet. PERKELE!! haen tänään sen pikkupöydän kirpputorilta. Sen kanssa ei tarvii mitään helevetin tuolia kun voi istua mcfuckin lattialla. Jyskissä olisi ollut halvin sänky jonkun 100 eurua mutta siinä ei ole VITTU POHJAA MUKANA. PITÄÄ OSTAAA ERIKSEEN. Vittu, ottaa taas PÄÄHÄN tämä kikkailu saatana. SAATANA vessapaperikin on lopussa ja kengän nauhat meni eilen POIKKI. KIrpputorilla olisi ollut ruokapöytä ryhmä tuoleineen satasella. MINÄ en PERKELE jaksa SAATAN roudata SITÄ varmaan sieltä kotio. Vittu kuolispa saatana. Niitä tuolejakin oli siinä joku 6 kappaletta. Tai ehkä ostan sen, laitan myyjän vahtimaan ettei narkit varasta ja teen joku 8000 reissua sinne. Vittu
VOI PERSEEN PERSEEN PERSE. Kirpputori ei ole etes auki tänään. Saatana oon sitten koko loppu ikäni lattialla. Huomenna ei varmaan enää huvita. KURJUUDEN maksimointi lähtee tästä. Johan tässä saatana onkin jo kurjaa perkele lattialla nukkunu perkele ainakin tammikuusta asti. Selekä on niin jumissa ettei se varmaan aukea etes PERKELEEN ceeärceellä. Lopetan hornetti ja donitsi hommat. Pelkkää kasvista tästä lähin. Ei neuvostoliitossakaan syöty mitään lihoja.
>>606715 Rauhoitu, vesikauhuvompatti. Eri kirppikseltä sänky ja kotiinkuljetus.
>>606716 Rahottusin jo. Muistin että ryyniläppäri on tulossa. Piristi köyhän työnvieroksujan aamua. Olisi tuolla kirkolla joku käytettyjen huonekalujen liike. Tarjoavat sitä kotiinkuljetusta. Pitää kattella sieltä jos sitä pöytää ja tuolia. Sänkyprojekti saa odottaa.
>>606589 no mietin tuota striimausta vielä niin koska olen kuitenkin hieman sellane noin ni huomiohuora ni vois ehkä kokeillakin lähiaikoina toimiiko vanha twitch-tunnus, vai onko parempia ideoita? ei kukaan kumminkaan avaa jos postaan jonkin epämääräsen urlin tyyliin rtmp://ip/hshs se tunnus on ollut aika pitkään käyttämättä niin voi olla kyllä että se on poistettu twitchin chättiä en aio ainakaan seurata koska twitchin paskaskriptit pistävät tämän läppärin ihan jumiin, vittu että vihaan 2020-luvun webbiä ja postaan tähän kun eikö tuolla toisaalla ole postattu jo riittävästi kaikkea muuta kuin lintuasiaa oikeasti varmaan pitäis hommata amfetamiinia pitkästä aikaa että aivot jaksais kovin pitkään yhtäjaksoisesti pitää joihinkin ikivanhoihin videopeleihin ajan haaskaamista mielekkäänä toimintana, kun kello tikittää koko ajan (olen jo vähän tullutkin vanhaksi ja tiedä vaikka tuet oikeasti lähtis) mutta ehkä jotain kofeiinia ja/tai nikotiinia vetäenkin edes vähän jaksais. toisaalta ihan kuin tekisin mitään oikeasti hyödyllistä tai mihinkään johtavaa ikinä vaikka jätän videopelit pelaamatta haha. ;__;
>>606714 ei kuolis :3
>>606718 Ryynäriltä muhkuläppäri.
>>606718 mitä selainta käytät. eikös niitä oo selaimia ja lisäosia jotka ainaki väittää estävänsä suurimman osan turhista skripteistä.
Ryyniläppärin pitäs tulla perille tänään!!!!!!! Jännitys tiivistyy!!! Kello 19 jälkeen tapahtuu!! Kohta tapahtuu!!!!
>>606724 ei tarvi ku yks läppäri saada ni kirjottaa jo ittekki ku ryynäri. tän vuoks en ottas ryynärin troijalaista läppäriä kotiini vaikka maksettas
>>606725 Ööö itellä on kaksi ryyniläppäriä ja oon ihan normaali!!! Ei mitään vikaa!!!
>>606726 ei siltä vaikuta
(3.35 MB 320x240 giphy-356393485)

>>606726 Ilmasta läppäriä ja pepsiä kaikille!!!
Löysin kaapista jonkun musin uimapuvun. En haistellut ja pistin roskiin. >>606724 Seuranta sanoo että ei ole liikkunut mihinkään. Bileet siirtynevät.
(509.95 KB 1000x1000 ClipboardImage.png)

>>606729 Sähän käytit naisten deodoranttia ja nyt löytyi mutsien uimapuku kaapista, oletko ristiinpukeutuja (ei siihen objektiin pukeutuja) vonpatti? Lääkepireissä aina sukkahousuissa ja rintaliiveissä kitaraa rämpyttelet.
(231.91 KB 1920x1280 tmop.jpg)

>>606730 Joskus päissäni ostin hameen jostakin ja kuljin se päällä kylillä. Samalla reissulla menin huoltoasemalle ostamaan aikuisviihdelehden. Myyjänä oli eräs nais henkilö jonka kanssa olin samalla luokalla koulussa. Ristiin pukeutumisharrastus jäi siihen. >>606731 Hahas
>>606731 Haha ja epähaha, haha Ei ole kyllä profiloitu yhtäkään tosimanoloa turkulaista. Tai eikös hertta pasin omistajamode muistaakseni ollut siellä päin. Ilmankos ei ole herttapasikuvia enää näkynyt kun on omistaja noin anoutunut foorumilaisen tasolle haha
>>606732 Aamuisin vompatti, iltaisin rokkari, öisin mutsi. Kovas psykoosis.
>>606733 sit se aksylo
>>606718 niiin no, kokeilin pari vuotta sitten kirjautua vanhalle wits-tilille joka oli niihin aikoihin kymmenen vuotta vanha tai vähä alle, kyl sinne pääsi kun satuin muistamaan nikin ja pyysin uutta salasanaa
>>606735 Kyse oli manoloista.
>>606740 onkos tuo nyt sellanen no true manolo-argumentti?
>>606742 Joo, väitätkö että semmoinen huomiohuoraava kasuaari foorumilainen homo olisi joku oikea manolo? Ti!
>>606743 paskattaako sua muotista poikkeaminen?
(467.39 KB 250x187 159.gif)

>>606728 Tänää lähti S-marketista 4 pack enkä maksanu mitään.
tilasin pitakebun ja sain oven taakse rullakebun ja ison pizzan. sain vielä rahat takas ku valitin woltille haha
>>606745 Tapa ihtes.
>>606745 Sika.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

>>606746 muistitko kiittää?
>>606752 muistan aina kiittää koska äitee opetti jo pienenä tavoille
(1.73 MB 640x480 MAGIC MISSILE.mp4)

>>606743 Mitä jos ei käytä foorumia, mutta on huomiohuora eikä muista käyttää oikeita sanoja? (esim. "ylis" "foorumin" sijaan) Esim. tyty ydeä ei kuitenkaan ole koskaan ollut eikä varmaan enää iknä tule olemaankaan ja ikää kohta 40v, asunto karmeassa siivossa, työkkäri kiusaa ja se ahdistaa, jne. ja täällähän on vaikka mitä töissä kävijöitä että onko tämä nyt kasuaaria. >>606722 Emmä haluu välttämättä vaihtaa läppäriä ellei sekin ole joku vanha (mutta kuitenkin vähän uudempi kuin tää) ThinkPad T tai X series. Ehkä ostan jonkin käytetyn T480:n tms. jostain jossain välissä perintörahoilla mut en oo kyl mitään kiirettä pitämässä sen kanssa vaikka 2020-luvun webbi välillä vituttaakin tän koneen kanssa. Voi olla kyllä, että jotkin HP:n ja Dellin "bisnes"läppärit olisivat ihan ok vehkeitä myös, mut pelottaa liikaa etteivät näppis ja tappihiiri ole samalla tasolla (toki näppis varsinkin on jo esim. tässä nykyisessä T440s:ssä paskempi kuin jossain X220:ssa ja T61:ssä oli). >>606723 Firefox Linuxissa, ja osa ongelmaa on se, että Firefoxissa ei meinaa millään toimia videopakkauksen purkamisen rautakiihdytys jos käytössä Xorg eikä Wayland. YouTube on tästä huolimatta toiminut ihan siedettävästi, tai no menee sekin koko ajan raskaamman tuntuiseksi. Yritin joskus jo hieman säätää tuon kanssa, ei toimi, ei voi mitään, en jaksa enempää yrittää, ei ki tarpeeks. Voin aina kattoa videot muuten kuin selaimella jos tökkii liikaa. Chromella/Chromiumilla toimii heti tekemättä mitään (Chromiumeillahan myös äänet toimivat edelleen ilman PulseAudiota tai PipeWireä toisin kuin Firefoxissa...), mutta niitä en halua käyttää, ymmärtänette ehkä miksi. Toinen osa ongelmaa on sitten se, että tykkään pitää aika paljon tabeja yhtä aikaa auki. Saispa niistä mitä en aktiivisesti käytä ees kaikki bloattipaskaskriptit aina manuskasti jotenkin seis...
>>606755 Mitä jos läppäri on jo vähän käytettynä ihan yksin jäänyt ja mukava ja paksu ;_; Paskyo on vähän eri levelillä kasuaarihommissa kuin masennusraportoiva punkeroitsija ;_; Ja nyt loppuu keskustelu siitä hintistä.
Vitun påsti huijarit sen piti olla perillä tänää 19 aikaan nyt kun katon seurantaa se on viel lajittelussa!!!!! Vittu!!!! Vompatti varmaan ootti tota 3kk.
Töissä oli yks tosi vihainen asiakas kun laskutusjärjestelmän muutoksen myötä se jäi ulos järjestelmästä. Oon varma ettei se nyt lurkkaa täällä mutta jätän suuremmin tarkentamatta miten se alkoi uhoamaan. Puhelimessakin uhosi vaikkei mulle suoraan ollut ilkeä. Se on sellainen tyyppi joka ottaa kaikesta itteensä ja oikein etsii tilaisuuksia missä loukkaantua. Pomo ois voinut hoitaa tän ehkä paremmin pyytämällä siltä anteeksi mutta toisaalta sen nappikauppa tuottaa niin vähän että on täysin sama onko se meidän asiakkaana vai ei. Se ei tunnu ite tajuavan sitä. Ehkä on parempi ettei sitä aleta hännystelemään ettei se keksi siitä liikaa. Onneks ite ei tartte diilaa sen likapyykin kanssa kun en vastaa noista asioista.
>>606756 >Mitä jos läppäri on jo vähän käytettynä ihan yksin jäänyt ja mukava ja paksu ;_; No paksuus ei sikäli välttämättä ole huono asia, että sehän ainakin mahdollistaa kirjoitustuntumaltaan paremman näppäimistön laittamisen läppäriin ja ehkä joiltain osin huollettavuuden, mut kun välillä halppiskuluttajaläppärit on semmosia että ne on isoja ja paksuja ja rumia (vanhatkin ThinkPadit on sentään tavallaan tyylikkäitä) ja sitten niissä on vielä kaiken lisäks paska näppäimistö ja vaikeita huoltaa. Pelijonneläppäreissähän on joissakin käsittääkseni aika hyvät näppäimistöt, mutta en tartte tehoja läppärissä mihinkään ni sit vaa vituttaa se virrankulutus, lämmöntuotto ja tuulettimet. Lisäksi niissä ei ole ikinä tappihiiriä kuten bisnesläppäreissä, en ymmärrä miks koska tuommonenhan on selvästi parempi johonkin peleissä tähtäilyyn kuin touchpad. (on se melkein kaikkeen muuhunkin minun mielestäni) Joku trackball vois ehkä olla vielä parempi jos koolla ja paksuudella ei oo mitään väliä, mutta jostain syystä pitää se vitun pelkkä touchpad aina laittaa kaikkiin.
(4.81 MB 406x720 02b8491575acb14a.mp4)

huhhels
>>606757 Postin vika kun unohdit postittaa koko läppärin ennenkuin muistutin asiasta HÄHÄÄ t. nyymärin asiainhoitaja >>606759 Mut just kirjotit että tarviit tehoja paskabloattiskriptien takia ;__; ja ite käyttäisin erillistä hiirtä läppärillä njähähää >>606760 Olipa ärsyttävän oloinen punkero. Katsoin että se on kussut housuunkin mutta olikin pöksyissä joku tumma paikka haha. Oiskohan se jumittunut tuohon mikäli ei olisi auttanut ylös.
>>606760 HUH hele, perse kuten d-artin animaatioissa
>>606760 vois olla muhkumpi muutenki ku perseestään toi >>606761 >Mut just kirjotit että tarviit tehoja paskabloattiskriptien takia ;__; Enpäs tarvi jos vältän bloattien sivustojen käyttämistä tai kärsin, ja sitä paitsi ei niitä paskaskriptejä näytönohjaimilla pyöritetä. >ja ite käyttäisin erillistä hiirtä läppärillä njähähää mut mitä jos ei ole pöydän ääressä tai muuten jossain missä on hyvin tilaa vieressä sellaselle, ja tappihiiri näppäimistön keskellä on siitäkin kiva ettei tarvi koko ajan siirtää toista kättä hiirelle ja takas
>>606762 ketä on d-art
>>606760 ei riitä pelkkä pidee-suihku tollasen hehtaariperseen kanssa, pitää olla painepesuri.
>>606766 Varmaan joku seksivammaaja mitä tuo narutopastori aina postailee.
>>606766 kuules ja kuules hyvin.. >>606767 ite kyl pesen vain persvaon kakkuntamisen jälkeen mutten ole kummoinenkaan hygienian lisensiaatti
unohdin raportoida että näin viime viikolla asioilla käydessä propellihatun miehellä joka oli ainakin nelkyt kymmentä vuotias, pyöri vinhasti kun oli pyörällä liikkeellä. vaikutti muunkin olemuksen perusteella joltain kylähullulta
>>606769 länkkäripaskaa toi vids
>>606772 sinähän taidat olla varsinainen sherlock holmes
>>606773 sinähän taidat väittää että minä olisin väittäny että ois jotenkin vaikeea tajuta tuon videon olevan länkkäripaskaa. en väittänyt, väitin ainoastaan että video on länkkäripaskaa.
>>606772 Kyl se mun kullin kovetti.
>>606775 sä nyt ootkin joku normo >>606774 njähhähhähhäh
>>606776 Miten niin?
Huomenta, läskiperselustaajat ja muut seksivammailijat.
>>606778 Oletko sinä aseksuaali?
>>606779 Olen hyvämutsimyönteinen, läskiperseily on liikaa.
>>606781 Aika koomisen näköisiä olis mutsit, jos niiden perseestä poistettais läski.
>>606782 Huhhels. Joku anorektikkomutsi..
>>606782 Älä saivartele.
>>606784 En niin. Älä sinäkään.
älkää kiukutelko
>>606787 Ei niin. Älä sinäkään.
>>606788 no tuota nyt siinä kuule, nythän sää vasta kiukutteletkin
>>606789 Sinun ei pitänyt kiukutella.
>>606781 sä nyt ootkin joku normo
>>606791 oletko kiukuttelumyönteinen?
>>606793 no se ei varmaan ole kovin kivaa
(1.11 MB 1984x1488 vompattitietokone.JPG)

Hän on täällä tänään!! Nimittäin wombatmasiina. Kiitoksia ryynärille pääsee taas hommiin. Ensin on vompattistudion järjestelyprojektia ja semmoista. Olo on jännä. Anoksia onkin oikeasti olemassa.
(36.75 KB 640x480 kotona koneel.jpg)

>>606795 jee n_n
>>606795 Räyhäkkäät sukat on ryynärin vaimo kutonut. Mut heitä toi ryyni roskiin äläkä kehu ryynäriä liikaa kun se on kriminaali.
Apuo. Se lähti päälle aivan saatanasti. Ei ehtinyt etes pasia sanoa kun se kirjautui. Sitten siinä on joku wintous. En älyä siitä yhtään mitään. Viimeksi koskenut wintoussiin yliopiston koneella joskus 2017. >>606797 En huomannut mitään ryynejä. Menee kokoelman jatkoksi. Villasukat eivät liity tapaukseen.
>>606798 Teipattuna tohon johtoon.
(229.28 KB haha.mp3)

>>606798 >>606799 4x hahat kyllä lähti, kun ei huomannu ees ryyniä johdossa.
>>606800 Oisko kannattanu... tarkistaa kaapelit!?!? HÄHÄÄÄÄäääää
(4.57 KB 259x194 lataus.jpeg)

(9.62 KB 259x194 haha jeah.jpg)

(14.57 KB 259x194 hähää.jpg)

(1.14 MB 400x303 145.gif)

>>606795 Se saapui!!! Ois viel pari ryyniläppärii muillekki.
(1.14 MB 2289x2289 Hehe.png)

>>606808 Oli kiva kuulla tämä omassa päässä
>>606795 Muista että tämä on varastettua tavaraa.
Vittu kun ei saa ees 20 vuotta vanhaa videopeliä pelata ilman että ryssämieliset alkaa vonkumaan
>>606813 Mitä jos ryynärin salaisuus onkin se, että noissa on kaikissa sisällä joku rautakeyloggeri asennettuna eikä se, että ne ovat varastettua tavaraa? Tosin ei taida paljoa olla rahaa ryöstettäväks noiden vastaanottajilla hahas mut oisko jotain muuta.
>>606810 anna läppäri. mä haluun osaks sun botnettii


Forms
Delete
Report
Quick Reply