/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Raportointilanka 156 Anonyymi 01.09.2023 (Pe) 21:02:10 No. 605648
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen lanka: >>605274
>yksin joutuu aina höpöttämään.gif höpöhöpö :3
(3.73 MB 410x308 157.gif)

Ostin tänää sipsii ja jäätelöö. Kaduttaa. Oli kyl hyvää. Ens viikon tavoite on tasan 0 kaikkee mättöö.
>>605645 >Siinä aina kun orpoano ragettaa että sen tekis mieli kuolla ja niin päin pois niin oikeastihan orpoano on todennäköisesti tuhannesti parempi ihminen kuin noi irstaat homostelijat. En jaksanu lukea kunnolla jokaista postausta niin saattoi mennä jotai ohi mutta kyllä mä pidän sitä aika itsestäänselvyytenä että olen parempi ihminen ku jotku helvetin transuilijat mitä vittua? Eihän mulla muuta ongelmaa ole ku tää elämä ja alkoholi. Muuten oon jopa aika normo en ees niin geneerinen hikky tai mitään kun mulla on kämppä aina siisti enkä ees runkkaa animelle. Enkä narkkaa tai varastele kaupasta hähäääää! Tänään just moppasin viimeks pitkästä aikaa kun vahingossa kynsiä leikatessa varpaista jyrsin liian syvältä ja voi jumalauta, saatana, jeesus ja lucifer sitä vitun verta pulppusi kuin koko helvetin varvas ois irronnu vittu kun en tajunnu ottaa kuvia kun koko lattia oli verta täynnä niinku jonku teurastuksen jäljiltä. Meni helvetin kauan että sain sen tyrehtymään eikä mulla tietenkään ollut mitään laastareita kun en oo niin normo. Alkoi jo hieman ennen ysiä iskeen pieni epätoivo kun sitä verta vain tulee ja kauppaan pitäis keretä hakemaan taas kaljaa. Sain enimmän vuodon onneks loppuun ja säntäsin kauppaan, no onneks sukka imi loput veret haha. Eikä mun varmaan ois tarvinnu ees mopata kun ei sitä verta ollu ku tietyis paikoissa niin ois ehkä riittäny että ottaa paperilla enimmät mutta mun autismi ei antanu periksi. Onneks kerkesin ajallaan hommat ettei mun autismirytmi mee sekasin se ois aivan saatanan paha. Hauska juttu muuten että kun viimeks moppasin joku 3 vuotta sitten niin raportoin siitäki tänne kun mun pepsit (ei maxit eikä varastetut) levis lattialle hah hah haa.
(1.18 MB 2444x3489 ts_gj_renaoi3.jpg)

(555.84 KB 1274x1947 tsi_10_queen3.jpg)

(1.48 MB 1825x2786 tsi_34_shinchin5.jpg)

>>605619 >>605623 oon kyl ni vähän ni samaa mieltä ja meinasin postata jotakin tuosta tolle, mutta muut ehtivätkin ensin ja lähin sitte tauolle täältä >>605640 Eikö toi sanonut, että haluaa lopettaa runkkaamisen, eikä että haluaa alkaa homoksi? Kaksi täysin eri asiaa. >>605645 Hormonit ovat tosiaan kaiken maailman transsuille ja salimakeille, ja SSRI:t, SNRI:t sekä psykoosilääkkeet (ts. neuroleptit, tämä kai katsotaan hieman vanhahtavaksi nimitykseksi noille) tosiaan ovat paskaa, mutta en nyt ehkä kehuis jonkin jatkuvan bentsojen kiskomisenkaan terveellisyyttä ja autuutta. Vai oliko tämä jotakin huumoria mitä oon noi ni liian autistinen tajutakseni? Jos nyt puhutaan oikeasti jostakin kohtuullisena pysyvästä pienestä viihde- tai hyötykäytöstä, niin siltikin omasta mielestäni piristeet biittaavat lamaavat (mukaanlukien bentsot) ihan 100-0, saispa tosiaan ostaa ilman reseptiä apteekista tai vaikka ruokakaupasta jotain lääketehtaan putseja piritabletteja kohtuuhintaan, tai saispa sen pirireseptin edes yhtä "helposti" kuin bentsoreseptin. (onkos muuten bentsoreseptinkin hankkiminen nykyään jo ihan eri homma kuin joskus 10-20 vuotta sitten?) Tai en oikeastaan tiedä maistuisko lääketehtaan pirikään enää itselleni, en ole pimeänä jaksanut nyt pitkään aikaan hommata amfetamiinia kun viimeksikin tuntui siltä että siitä tulee enemmän huono kuin hyvä olo. Ehkä kamassa oli jotain vikaa (ehkä metamfetamiini ei sovi minulle, kyseessä oli siis metukkakiteenä myyty tuote ja aiemminkin oon huomannut että metamfetamiinia sisältävänä myyty jauho ei toimi niin kivan tuntuisesti kuin pelkkää amfetamiinia sisältävänä myyty), tai sitten pitäisi vain olla nuorempi tai ainakin terveempi jotta piri toimisi optimaalisesti. Kokeilin aikoinaan kerran vetää piriä (siis sellaista aiemmilla käyttökerroilla jo hyväksi ja toimivaksi jauhoksi todettua) hieman tautisena ja väsyneenä eikä se silloinkaan toiminut kunnolla. Vetäminen jäi silloin ekaan annokseen, eikä edes tehnyt tiukkaa jättää vetämättä lisää jauhoa. En silti aio mitään lamaavaa paskaakaan todellakaan alkaa kiskomaan, ja sitä paitsi etanoli nyt ei täysin eri asia ole kuin bentsot ja siitäkin olen jo todennut ettei se vain toimi silleen kuin aikoinaan toimi vaikka edellisestä kerrasta olisi luokkaa ainakin vuosi. (nää kuvat on postattu kaikki varmaan ainakin kerran joskus jo ja löytyvät internetistä koska tahansa mutta menköön... ja haha sori oli pakko editoida eli poistaa ja lisätä vielä kerran pieni tarkennus yhteen kohtaan... ja lisäsin vielä lisää tarkennuksia ja siirsin 155:stä tähän kun näemmä tännehän oli tullu jo seuraava osakin raportointia enkä huomannu vittu haha okei nyt vittu pistän tämän kiinni ja meen tekemään jotain muuta niin en enää poista ja lisää vielä kerran jotain vittu)
>>605661 >>605662 >>605663 >>605664 Noh mutta tuossahan olisi ollut tmoppihommia mutta menikin moppihommiksi. Hahatuttaa kyllä moninaiset normon määritelmät. Itteni kun oon työnormo mutta muuten läjä paskaa niin itestäni normo meinaa pääsääntöisesti semmoista millä on itseluottamusta ja sosiaalisia taitoja. On niitä muitakin ominaisuuksia ja joiltain eri tavalla normoilta nuo puuttuu, mutta nii.
>>605664 Mitähän vittua lainailin, meni orpoanos ja muhkuttaja ihan sikin sokin ja mukkelis makkelis kun punkeroitsija korjasi postauksiaan ja odotin että tulee neljäskin korjaus niin viittasinkin omaan postaukseeni. Vaikka piti viitata vaan orpoanoksen poustaukseen. Mopatkaa mut pois, oon postausteknisesti vajaa...
>>605665 Tekisi itse asiassa mieli korjata tuota vielä kerran, koska "mukaan lukien" kirjoitetaan erikseen ja halveksun yhdys sana virheitä silloin kun ne eivät ole tahallisia, mutta ei helvetti ei enää haha.
>>605666 Hähää ja hmm, testi: >>605668
(112.62 KB 500x375 kiikkustuolissa.jpg)

Hyvää yötä, lortinlaskijat
olipas sakea sumu. näytti hienolta, tympii että miltä se huomenna kävelyllä tuntuu kuva ei oma
>>605661 Tuu siivoon mun kämppä tää paikka on ihan vitun järkyttävässä kunnossa. Saat 6 ksalolia.
>>605673 Kuulostaa ryyniromanssilta...
>>605663 Bentsoreseptin saaminen on aika vaikeaa ellei tiedä miten kusettaa systeemiä. Mähän olen kusettamisen Suomen mestari joten tiedän kyllä miten reseptejä jaa ja vaikkei reseptiä saa niin miten bentsoja saa. Lääkepiriä koitin kans saada mut jäi se projekti kesken kun meni niit ksaloleita niin paljon siihen aikaan etten saanut puhtaita kusitestejä moneen viikkoon ja sit vaan unohdin koko paskan. Voishan sitä koittaa uudelleen mut nyt kun noist bentsoista on päässyt tarpeeks hyvin eroon niin ei viittis nyt toista lääkettä ottaa tilalle ja joutua riippuvaiseksi siitä. Pelottaa että se kuitenkin vaikuttaa illalla vielä nukkumiseen joten sekin luo epävarmuutta. Varmaan vieläkin käyttäisin ksalolia kuin ennen, mutta toi salihomma ei yksinkertaisesti ole mahdollista sen kaa, silloin kun en tehnyt mitään muuta kuin otin sunnuntaina listan naamariin ja olin horroksessa maanantaiaamuun ja menin töihin istumaan työpöydän taakse selvisin siitä hyvin, mutta heti kun piti yhtään rasittaa ruumista niin ei ollut mitään voimaa. Monesti kanssa joskus 20 aikaan saatoin kans nukahtaa vielä jälkivaikutuksesta ottamatta muita (reseptillisiä ja pakollisia) ryynejä, herään joskus keskiyöllä ja sit ei nukutakkaan. Olihan se kivaa että pystyi nukahtamaan tosta tollein mutta kyllähän se aika pahasti sotki voimavaroja. Mut ei tos kuitenkaa ikin hullummin käynyt, pahin oli ehkä kun silloin kerran heräsin tietsikkatuolilta joskus kello 5 aamuyöllä, jalka oli puutunut mutta olin ite niin puutunut että nousin silti seisomaan. Jalka petti alta, kaaduin maahan ja sit nukahdin siihen. Heräsin joskus 7 aikaan aamulla auringonsarastukseen ja tajusin että tässähän nyt oltiin lattialla useampi tunti ja kaikki paikat kipeenä. Ei lähtenyt edes buranalla pois se kipu ihan heti. Silti, pidän sitä hauskana tapauksena. Joskus viel kerron sen tarinan kun mannet kusetti mua rivotril ostoksilla. En oo varma kerroinko siit koskaan täällä tai oonko kertonut ees kellekkään.
>>605674 Savo-arjalaisessa ryynikulttuurissa vaihdetaan sormusten sijaan pillereitä avioitumisen merkiksi?
>>605673 Voisin tullakki jos hinnasta sovittais kun huumeita en käytä. Kyllä tää siivoominen on harvoja asioita jotka hoidan tässä paskassa elämässä, se on yllättävän mukavaa puuhaa kunhan on oikea mielentila (hyvin nukuttu, syöty eikä muutenkaan ahdista tai masenna liikaa) No tota mielentilaa ei nykyään kovin usein oo mutta sillonku on niin täytyy TOIMIA! Sitku mulla on toi ocd ja psori niin pakko olla aktiivinen, esim tää psori jos ei viikkoon imuroi niin lattia on ku kävelis vittu puuliiterissä. Mutta etten ois liian normo niin onneks tosi moni asia on viturallaan esim petivaatteita en ole pessy puoleen vuoteen, uunia en ole pessy ikinä ja hygieniakin on aika retuperällä, hampaanpesussa yrittäny ny aktivoitua.
>>605677 Siivousmiitissä väkisinsiivotaan myös ano. Ja sit viedään puhtaana väkisin metsään.
>>605676 Siellä on myös ryynitanssit, kaikille jaetaan yksi ryyni ja parit valikoituu sen mukaan mitö ryynejä voi käyttää yhtäaikaa.
>>605674 Jos ois romanssi antaisin koko listan. 6 ksalolia on vain bisnestä. >>605676 Ihan rehellisesti en kyl haluis mitää ryynimuijaa. Hyvinkäällä kun asuin oli kauppaoppilaitoksessa yks yde jonka ymmärsin olevan hieman kiinnostunut musta (ja meni kokonaan multa oli, opin vasta kun koulu oli loppu) ja se vaikutti sellaselta söbs ydeltä joka on vähän ujo mutta sitten päättäjäisissä (missä en ollut koska olin sairaslomalla kemoterapian takia) oli kuulemma vetänyt rivotrillejä ja viinaa sekaisin isommat määrät ja se oli vissiin tapana. Olin kerran mukana kotibileissä jossa nääkin kaikki oli mutta ei se ollut silloin kuin vain sellasta tissuttelua. Oli oikeastaan aika tylsää, musta kaikki siellä oli vähän roskaisia ehkä, en oikein tykkää kotibileistä, mutta kai menin sinne kun silloin vielä jaksoin uskoa että saisin itsestäni tehtyä jonkun normon vituttaako sua kun en pidä itteäni normona. tiedät kyllä ketä varten kirjoitan tän ja koitin osallistua tohon paskaan mut ei helvetti kun mun mielestä oli hauskempaa pelata wowia kuin juoda jotain lonkeroa jossain Hyvinkäällä. Nyt kuitenkin tuntuu etten ihan muista sitä koko iltaa hyvin vaikken ollut hirveän supervahvassa humalassa. Siel oli yks kiusalline tilanne kun oli pullonpyöritys ja muistaakseni se meni jotenkin totuus tai tehtävä, olin jo tossa kohti aika pieruissa joten tapahtu mitä tapahtu lopputulos on että suudeltiin (vaivalloisesti) jonkun muijan kaa jota en ollu koskaa nähny siel aiemmin ja ajattelin ei helvetti mähän oon ihan paska tässä (kuten olin) mutta sit bileitten jälkeen kuulin että se oli pyytänyt mun numeroa tai jotain. Muistaakseni tää oli hiukan ennen kuin muutin pois sieltä joten ajattelin että ei tost ny tuu mitää ja kuvittelin että tilaisuuksia tulis viel enempi eteen. Se oli vähän roskaisa muija, joten mun pelko on että sellasen kaa kun on parisuhteessa nii se on sellast koko viikonloppu kännissä menoa joka ei oo mulle hauskaa ja muistan ajatelleeni asiaa ajaessani motarilla että se varmaan vaan päättyis siihen että mä olen "tylsä" kun en jaksa bilettää joka viikonloppu ja tuhlaan vaan aikaani sellaseen parisuhteeseen joka ei etene vaikka oikeasti koitin vaan suojella itteäni siltä pettymyksen tunteelta kun joku sanoo että olisin tylsä ja epäkelpo. Nyt tietty jälkikäteen voisin matkustaa ajassa taaksepäin ja käyttää noi tilanteet hyväksi kun kerran ei tää elämä mainittavasti mennyt paremmaksi, paljon huonommaksi kuin mitä ajattelin. Mut helppohan se on noita yli 10v takaisia juttuja miettiä kun olin vielä vähän päältä parikymppinen enkä tiennyt mistään mitään. Varmaan eka kerta kun oon asiasta sanonut ikinä kenellekkään missään, hyvä kun en oo varmaan mielessänikään ajatellut näitä vuosiin mut nyt tuli mieleen. Vittu tulipa taas kirjoitettua ei helvetti. Varmaan joskus 3 vuoden päästä joku ano taas tuo näit juttuja esiin jossain raportointilangassa 599 ja ihmettelen et milloin mä muka kerroin asiasta kellekkään... Meni jo!!!!!!!!!!!!!!!!!
(1.89 MB 260x264 122.gif)

>>605677 Ei oo huumeita!!!!!!!
(185.79 KB 1306x781 taisteluasema.jpg)

>>605680 En oo varmaan yhtään ryyniä käyttänyt jossa yhdestä pilleristä tulis mitään tuntuvia vaikutuksia. Ehkä 25mg ketipinor poislukien mut nopeasti se toleranssi niihinkin kasvaa. Ja sit ei enää 100mg toimi. Tai 200mg. Tai 400, 600. 800... 800 on se maksimi. Ekat ketipinorit oli aika pelottava kokemus kun se väsymys puskee päälle ihan vitun vahvasti ja ajattelin et nyt vittu kuolen. Luulin että hengitys lamautuu ja täs kävi joku virhe, että oon yliherkkä tälle tai että annosmäärä olikin paljon korkeampi. Kirjoitin tähän mun 2011 vuoden taisteluaseman pöydälle paperille jonkun viestin missä luki jotain että jos nyt tähän kuolin ja löydätte mun ruumiin niin oli ketipinorin syy. Tai luulin kirjoittaneeni, muistan sen vielä, mutta ei siit kirjoituksesta ottanut mitään selvää. Huvittaa jälkikäteen mutta silloin olin oikeasti paiseissa et tuliks tää loppu jo nyt. Oispa tullut. Huvittaa että mulla on töissä toi sama martelan tuoli paremmalla ristiseläntuella.
>>605681 normo
>>605681 Hähää, joskus on kyllä jossain paasauksessa ollut tuo että joku oli kiinnostunut, mutta ei enempää yksityiskohtia. Mietin onkohan itestäni ollut joku joskus kiinnostunut. Tuskin kosks olin ruma vammainen jo nuorena, mutta enhän minä osaa mitään merkkejä lukea. Enkä kyllä ikinä missään käynytkään. Tai muutaman kerran kouluaikoina jossain porukalla elokuvaa katsomassa tms. mutta niistäkin lähdin aina pakoon ennenkuin bileet kunnolla alkoi. Silloin ei ollut vielä wowikaan ilmestynyt, mutta muuten istuin kotona koneella.
>>605683 ota pillerii
>>605685 Se mihin viittaat oli yks Sini joka oli rippikoulussa samaan aikaa mun kanssa mutta sillä oli pikkusen iso otsa niin en sit antanut mun numeroa. Siihen aikaan oli tyttökavereita, mutta ei tyttöystävää. Oli ehkä näennäistä kysyntää sen verran että tulin ylimieliseksi. Voi että tekee pahaa ajatella kuinka pahasti teen vaan itelleni tuhoa vuosien varrella vammaisilla päätöksilläni. >>605687 Ja vammaisiin päätöksiin nyt kun päästiin niin voi olla että menee toiset 2mg temestaa kun ei oikein nukuta. Katotaan nyt, pikkusen alko väsyttämään jo nyt mutta ei tää viel mitään aina tarkoita...
>>605661 Hurja viinaviikinki Ano Verivarvas ja hänen kauhistuttava moppinsa, Gauringringringringr.
(152.36 KB 630x614 1329986943099.jpg)

>>605675 >tiedän kyllä miten reseptejä jaa ja vaikkei reseptiä saa niin miten bentsoja saa. Eihän laittomien aineiden hankkiminen nykyään ole enää minkäänlainen saavutus (ja minusta ainakin hyvä niin). Sen kun tilaa postimyynnistä tai sopii tapaamisen jossain uUUu dARKnETissä. Ainakin piri on postimyynnistä hankkien yleensä ellei jopa aina parempaa (tai oli silloin kun itse jaksoin vielä harrastaa) kuin katukaupasta, ilmeisesti siksi että jatkeita lisääviä välikäsiä on toimitusketjussa vähemmän. Marketista tilatessahan tuotteen vähittäismyyjä saattaa olla jopa täysin sama taho kuin maahantuoja haha. >>605688 >>605685 Itteni oisin näin jälkeenpäin miettien kans ni ehkä saattanut saadakin tyty yden joskus nuorena jos ois vain tajunnut mutta ei niin ei. Toivottavasti saan joskus aikaiseksi edes sellaisen hyvän monisataasivuisen itsemurhaviestinäni toimivan kirjan, koska muuten olisi kyllä ehdottomasti kannattanut vain kasvaa yhteiskuntaan sisään turbonormoilemaan johonkin mitättömiin lambihommiin kun eipä tämäkään tie sitten lopulta johtanut niin yhtään mihinkään sen merkityksellisempään ja hienompaan, siis niissä rajoissa kuin nyt millään on oikeasti mitään väliä kun kerran koko maailmankaikkeuskin lopulta lakkaa vain olemasta ja tekivät ihmiset mitä tekivät. Olisihan se tavallaan siistiä jäädä elämään ikuisesti (tai siis siihen maailmanloppuun saakka) tuottamansa tekstin välityksellä. Ei valitettavasti taida sellaiseen rahkeet riittää, mutta jos sitä edes vähän saisi heräteltyä keskustelua asioista sekä noin nyt ylipäätään huomiota postuumisti. Oispa oikeasti suotu mulle ees jotain luokkaa vittu ainaki 150 ÄÄ ÖÖ pointsia niin tää ei välttämättä ois lopulta ollut ees huono kohtalo. Jotkin kersat nyt ainakaan eivät ole mitään ikuista elämää toisin kuin jotkut idiootit aina ihan tosissaan väittävät ja luulevat. Mutaatioita käsittääkseni kertyy helposti jo muutamassa sukupolvessa aika paljon, eikä niistä penskoista ja penskojen penskoista joka tapauksessa tiedä mitä ne tekevät. Minustakin olisi meidän mummeli tehnyt ehkä jopa kokonaan perinnötön jos se vain olisi lain mukaan mahdollista, mutta eipä ole niin sain sentään 1/6 rahoista haha mikä oli jo jonkin verran enemmän kuin testamentissa oli toivottu. (kuvaan muuten sanottava että usein näissä tapauksissa ni ois kannattanu olla vaikka vähemmän yks helvetin ääliö jos kerran erilaista lopputulosta toivoi)
>>605688 aja rekan keulaan
>>605645 miks ees kirjottelet tänne nyymichaniin kun jutut on 100% samaa mitä foorumijonneilla. narsismi ja huomionhaluko sut tänne saa tota aivokuollutta paskaas jatkuvasti työntämään
>>605690 Kuvitteletko oikeesti että ihmiset jaksas lukea jonkun random tyypin monisataa sivusta kirjaa. Enemmän saat näkyvyyttä ihan vaan nettiin kirjottelemalla. Ehkä 100 vuoden päästä joku löytää kirjotukses siitä kuinka vedit halpaa piriä ja paskansit housuus tms ja sillä saavutat kuolemattomuuden
Huomenta, paasauspunkerot, horisijahönöt, antifa-ano, väheksyjäviljami ja manolo ja moni muu. Manolon syyshuuma. Itteni istun yllätys yllätys, aamulortilla ja mietin mitä söisin aamupalaksi. Sen jälkeen varmaan muistan mitä olen ja palautan mieleeni kaikki ne kerrat kun olen elämässäni epäonnistunut ja kaikki ne mahdollisuudet jotka olen jättänyt käyttämättä. Näin paksua kaljupäätä lainatakseni. Ehkä voisin myös miettiä kaikkia mahdollisuuksia joita en ole edes tajunnut olevan olemassa. Kyllä tästä huono päivä taas saadaan, hehheh. Mitäs muuta manolon päivään on tiedossa? Ulkona raakkuu varis, tuo lentävä rumarotta. Vettäkin on luvattu taas kerran taivaalta. Kotona koneella? Vai onko aivojen syövytyshommia? Kavereiden kanssa hengailua, yksinäisille paskaläjille naureskelua? Pillujen panemista?
(173.39 KB 640x631 1378176558677.jpg)

>>605693 >Kuvitteletko oikeesti että ihmiset jaksas lukea jonkun random tyypin monisataa sivusta kirjaa. Eivät välttämättä ellei se ole todella hyvä, mitä se tuskin tulee olemaan, koska en taida valitettavasti olla riittävän etevä. Voihan sille kuitenkin yrittää hakea suurempaa huomiota kuin se laatuunsa nähden ansaitsisi vaikka tekemällä sen itsarinsa näyttävästi, siis sillä tavalla, että se varmasti päätyy otsikoihin. Ehkä perintörahoista voisi olla tässä apua, ellei nyt käy niin, että tuet oikeasti lähteät kokonaan pois jo piankin ja joudun käyttämään niitä rahoja elämiseen siihen saakka että itsariviestini alkaa olemaan valmiina. Tuli mieleen että ellei muuta keksi niin mitä jos vaikka vaihtaisin koko summan kultarahoihin mitkä kätkisin johonkin, sitten itsarviestissä olisi arvoitus minkä ratkaisemalla löytää kolikot jostain maastokätköstä hahas, mut emt kiinnostasko ketään joku kymppitonni kultakolikona tarpeeksi, ja ehkä joku lakipykälä estää tämän eli löytäjä ei lopulta edes sais virallisestii pitää niitä kolikoita. Tietty jos lakipykälät joka tapauksessa ovat perseestä, niin voisihan sine kätköön viedä kymppitonnin edestä jotain huumeitakin odottamaan löytäjäänsä hahas. >joku löytää kirjotukses siitä kuinka vedit halpaa piriä ja paskansit housuus tms ja sillä saavutat kuolemattomuuden ...no ei huvittais alkaa ihan vain pelleksi, mutta Internet-julkkikeksihan tosiaan pääsee mm. nimenomaan olemalla joku pelle tai kunnon kehari tai sekä että haha.
(435.77 KB 649x511 ClipboardImage.png)

https://yle.fi/a/74-20047642 Nyt ois muhkuttajalle muhkukiusausta.
>>605696 >Sara Kari on saanut tukea perheeltä, ystäviltä ja puolisolta. Hän käy säännöllisesti juttelemassa mielenterveyshoitajan kanssa. >– Odotan vauvaa ja minulla on opiskelupaikka. Eipäs ollutkaan.
(44.16 KB 777x679 1604664495285.jpg)

tappakaa mut, oon paskaa hahahaha
>>605698 Tappoluvat on nyt kortilla, katsotaan ensi vuonna.
(64.71 KB 1280x720 annaka öööö.jpg)

>>605698 m'emme tapa :3 >>605699 tappolupia ei ole eikä niitä jaeta jatkossakaan :3
>>605695 en oo ihan tota ikinä ymmärtäny. en pidä omasta nimestä tai naamasta niin paljon että jotain suurta mainetta ja kunniaa haluaisin niille jälkeen jäävän. siks kai kirjottelee netissäkin ainoastaan nimettömänä
(77.37 KB 512x640 vastaanotolla.jpg)

>>605698 Oletko ajatellut käydä lääkärillä kertomassa ongelmistasi?
>>605700 Hei, tuolla animellahan on kivääri kädessä. Ei kai vaan ole tappamassa...
>>605703 höpöhöpö, se on korkkipyssy karnevaalipelissä :3
>>605687 >>605691 miks kopioit mun kiukku viestejä? vai oonko minä seonnu lopullisesti enkä enää muista mitä tänne kirjottelen t. alkuperänen ota pillerii postaaja
>>605692 Varmaan vaan että sinua ja vain sinua vituttaisi mahdollisimman paljon.
>>605706 Josko oletkin ottanut ite pillerii.
>>605709 äläpäs liioittele. sun kaltasia foorumiöyhöjä on netti täynnä et ole mitenkään ainutlaatuinen. jos jotain hauskaa niin annat hyvän ikkunan siihen minkälaisia mätäpaskoja tää sakki näin ylensä on
>>605711 En tiedä mitä tarkoitat liioittelulla mutta yleensä teen pitkiä postauksia tyhmistä aiheista vaan sen takia että joku takapenkin moderaattori hermostuu. Ihmiset kautta aikain pitää mua aina jonkin sortin vammaisena joten ei mulla ole mitään myötätuntoa sinua ja sunlaisia kohtaan. Jos voin vituttaa sua, mielelläni teen sen.
>>605701 En minäkään, mutta esim. minäkin tiedän jonkin Zodiac Killerin tai Viiltäjä-Jackin vaikkei kukaan tiedä kuka kumpikaan näistä oli. Toinen toimi 1880-luvulla ja toinen 1960-luvulla. Mitä siis yritän sanoa ei ole se, että alan sarjamurhaajaksi (joskus nuorena oikeasti vihasin ihmisiä ja maailmaa riittävästi ryhtyäkseni tähän ja jätin varmaankin ryhtymättä murhaajaksi lähinnä pelokkuuttani tai laiskuuttani, mutta ei kiinnostaa enää tuollainen), vaan että julkkikseksi tai jopa historialliseksi henkilöksi voi ryhtyä tai päätyä paljastamatta koskaan oikeaa nimeään ja/tai naamaansa. Kaikkia Zodiacin jättämiä arvoituksiahan ei edes ole kyetty ratkaisemaan vielä hahas, ja kyllä porukka sitä kai edelleen jaksaa yrittää ihan jopa riippumatta siitä ovatko ne edes ratkaistavissa haha. ;__;
>>605711 öyh öyh se om just näin
>>605713 Vähän hahattavaa ajatella että muhkuobeesiolla ja masennuksella ja pilaantuneen maidon kaatelulla voisi saada ikuisen maineen mutta mikäs minä olen tuomitsemaan. Onnea projektiin, tai ainakin sen yritykseen. kuolee lauta kuolee anot samaten ihte kuolet yhden tiedän mikä ei kuole nyymärin hyvät meemit
Tosiaan muuten itteäni kiinnostaisi eniten kirjata ylös kaikki nyymilaakson meemit mitä aikojen saatossa on pöntöstä pulpahtanut pintaan. Tiedä sitten mihin vetää raja, moni hyvä ja käyttökelpoinen hokema on painunut historian hämäriin, moni huono ja paska pakotus on päivittäisessä käytössä. Itekään en edes muista enää kaikkia. Mutta joskushan mietittiin että esim. pask-lort on vanhin yhä lähes jokapäiväisessä käytössä oleva juttu.
vihaan itteeni ku oon huomannu nyt masennuksen selättämisen jälkeen puheliaampana että mulla on ihan liian suuri suu. taas tuli viikolla kerrottua juttuja joista ei ois kannattanu hiiskua. vittujen vittu en puhu enää kenellekään mitään koskaan
>>605717 Itellä sama. Vuosien varrella kun on oppinut olemaan vähemmän tuppisuinen hikky ja alkanut puhua ihmisten kanssa töissä niin sitten kun ei ole koskaan oppinut sellaista hienovaraista keskustelutaitoa mitä normaalisti tulisi opittua kaiketi teini-iässä tai jotain niin tulee lörpöteltyä liikaa asioita mitä muut ovat kertoneet vaikka eivät ole tarkoittaneet sitä vaikka tiettyjen henkilöiden kuultavaksi. Olen voinut mainita jonkulle työmutsille toisen työmutsin ottaneen asian X aika raskaasti vastaan ja nämä mutsithan ovatkin jotain puolivihollisia keskenään voi vittu. Vaikka ei tullut mieleenkään että se olisi jotenkin paha asia kun se eka työmutsi puhui tästä muillekin. Vitun draamapaska, mietein kanssa että en puhu enää vittu kenenkään kanssa mistään. Omiakin asioita tulee lörpöteltyä liian helposti kun joku vaan kysyy, kun on jotenkin niin sinisilmäinen keskusteluhommissa kun ei ole kokemusta.
Kuolemishalut ovat tapissa. Kuolemishommat vain pyörivät mielessä. Tekisi mieli vain kuolla. Onneksu henkeä ahdistaa ja on muutenkin heikko, huono ja väsynyt olo koko ajan. Toivottavasti olisi keuhkosyöpähommia.
>>605719 jep just toi sinisilmäisyys se muakin vaivaa, ei tuu siinä lörpötellessä ajateltua että näillähän on laajat lörpöttelyverkostot ja sana voi levitä kulovalkean tavoin. tappakaa mut oon juoruava lörpöttelijä
>>605720 Itellä normoiluhommat mielessä, mutta kuten kunnon manolo tmoppihommien kanssa, en ajatellut tehdä mitään, haha
>>605721 HAuskinta tai paskattavinta on että jotkut ihmiset tunnistaa meidän kaltaiset sinisilmäiset vammaiset ja käyttää niitä hyväkseen esittämällä tosi mukavaa, ihan vaan siksi että kuulevat mahdollisesti juorut muista ihmisistä joiden kanssa eivät ole väleissä. Vittu mitä paskaa.
>>605720 ei ole mitään sellaisia ja jos on niin lääkärille hoitamaan :3 >>605721 ei tapeta :3
(28.28 KB 848x480 dutch.jpg)

Ostin pähkinävoita, mm. myslin seassa aika hyvää ja suolakeksien päällä. En muistanut että se tarttuu niinkin paljon kieleen ja kitalakeen vaikka osasin odottaa
oletteko kuulleet skibidi toiletista?
>>605729 Vakoiluretkellä näin että joku mainosti sitä fooruminjatkeella, joten katsomatta syöpäistä paskaa.
>>605729 Juutuubi yritti suosittaa sitä jossain vaiheessa, ihmettelin suuresti. Sitten oli joku viikko sitten jossakin sukujuhlassa, jossa jonkun eppuluokkalainen poika selitti innoissaan sen lorea muille lapsille. En ole perehtynyt sen tarkemmin, itseeni ei uponnut tuollainen viime vuosikymmenen sinätuubipaska.
>>605734 oletko muka liian kypsä sille?
>>605738 No ei kyllä voi sanoa, että itse olisin liian kypsä, aika vauvatasoa omakin viihdekulttuuri on, mutta ehkä kypsynyt tuollaisille. Voi olla, että olisi tullut lähdettyä tuollaiseen internetilmiöön G-modin animaatioista ja siitä meemeilyistä silloin kuin internet oli vielä itselle uusi asia.
(892.19 KB 358x640 1693665497640249[1].webm)

Näin tän minivideon ja tuli ikävästi mieleen yks kerta kun olin töissä ihan ryyneissä (tai no jälkiryyneissä edelliseltä yöltä) ja nukahdin tuolille töissä joskus arviolta 10 aikaan ja heräsin sit kello 13.45 tjsp. Olin eka paikalla, muut tuli vasta joskus 10 jälkeen kun ite olin jo 9 aikaan paikalla. Ne ei tienneet että mä olin paikalla vaikka olin leimannut itteni sisään. Heräsin ja olin vähän aikaa ihan kujalla. Sitten nousin siitä tuolilta ja menin vesaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Muut vaan sanoit et "aa en huomannutkaan että olit töissä". Kukaan ei tajunnut mitä tapahtui ja kumma kyllä normisti nukkuessani kuorsaan kovaa mutta ehkä mä en sit nois ryyneis niin pahasti kuorsaa. Olis kyl ollut nolo paikka jos pomo ois tullut kysyy jotain ja olisin vaan maannut tuolilla selkä ihan mutkalla. Tää tais olla joskus maaliskuusa tätä vuotta ja muistan silloin aloittaneeni jo salilla käynnin ja toi kokemus oli varmaan niit harvoi juttuja jotka oikeasti pisti mut miettimään etten mä voi elää tollasta elämää enää. Silti outoa että kesti niin monta vuotta että nukahdan töissä.
(2.03 MB 374x330 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>605715 >Vähän hahattavaa ajatella että muhkuobeesiolla ja masennuksella ja pilaantuneen maidon kaatelulla voisi saada ikuisen maineen No ei välttämättä noilla, pitäis keksiä jotakin mut en tiiä ittekkään tarkemmin mitä. Osaispa vaikka ees kunnol toi noi ni hack. Oispa vaa se >=150 Ä Ö kun ei kerran sitä tyty ydeäkään (ja söpöä sellaista ja mukavaa) nuorena suotu. Pikkasen enemmän tietäs mistä edes aloittaisi niin voisi alkaa vaikka itsekin joksikin kunnon dARKnET-huumelordiksi. Sit kun jäisin kiinni ja koneilta ei muuta löytyskään kuin muhkuja ja piirrettyjä niin ehkä siitä sit alkas edes liikkumaan juttuja julkisuudessa haha, jos siis sattuisin jäämään kiinni sillä tavalla että en pääse sammuttamaan tietokoneita ja levysalausavaimet ovat muistissa. (löytypä tää aavistuksen paksuli patsuli)
tai no en tiiä kertosko ne poliisit muhkuista ja piirretyistä toimittajille tai toisaalta pääsiskö toimittajat itte ikinä tutkimaan niitä levyjä vaikka oisin miten merkittävä huumelordi tahansa ollu, ei kai välttämättä
miks tää poistettiin hahas Tuhlasin kyllä tosiaan aikaani turhan monta vuotta !7D28P:llä ja tuhlaisin varmaan vieläkin ellen olisi kyllästynyt siihen kuinka eräät haluavat pitää sitä aivan jatkuvasti jonain omana propagandatuuttinaan tekosyynä "no kun anagkin sanoi silloin joskus jotain ja nostaa sosiaalitukia ja juo kaljaa", jotain 30 käyttäjän kanavaa haha ja siis kun tosta 30:stäkin varmaan ainakin 10 jotain klooneja. Tai no ehkä kukaan ei sentään oikeasti kuvittele, että tuolla kanavalla meuhkaamalla muokataan äänestystuloksia, muuten vain mukavaa olla rasittava kusipää, onhan minulla tästä itsellänikin kokemusta. Olen harkinnut juurikin tuota luostariin lähtemistä yhtenä vaihtoehtona, muita vaihtoehtoja ois sitten mm. se johonkin korpeen omavaraistalouteen lähteminen ja itsari (ja ehkä se julkisuus ennen tätä itsaria). Ei niihin luostareihinkaan kuitenkaan oteta ketä tahansa sisään, aloin jopa lukemaan pikkasen aiheesta joskus.
>>605766 Tulee poustattua kaikenlaista antimuhkua ja muuta hahattelua itteni mielestä tyhmille jutuille mutta vähän ajan päästä alkaa aina paskattaa ilkeilyni niin tulee poistettua ;_; onkohan muuten anag antifa-ano haha
(7.23 KB 225x225 yukkuri.jpg)

kehukaa mua, oon hyvä
>>605770 niijjuu, eikö joskus ollut kmop "kehukaa mua, oon paras" tai joku sellanen orava-kamppanja. oli myös hyvän mielen lanka joka paskatti kiukkupusseja, haha
>>605771 >>605770 Jotain tuommoista saattoi olla. Olet hyvämuistinen.
>>605771 Oot niin söpö, että voitas perustaa kmop-bändi.
>>605767 >onkohan muuten anag antifa-ano haha No mielestäni Anag ei ole ihan sellainen tyyppi kenen odottaisin olevan heti profiloimassa jonkun (eli minut) joksikin tyypilliseksi intternettipersuksi ja postaamassa vastausta sen mukaan, jos sattuu vain kertomaan rehellisen mielipiteensä siitä ettei Ylen Euroviisujuontajan puhetapa miellytä. Anagin keskustelutyyli ei mielestäni ole ollut sellainen, että heti vain auotaan päätä jos joku on eri mieltä asioista. Mistään päihdesekoilustakaan ei pitäisi olla kyse, kun käsittääkseni Anag pääsi etanoliriippuvudestaan lopulta oikeasti eroon, eikä ole muita päihteitä (mm. piriä) käyttänyt pitkään aikaan, ja sitä paitsi en muista Anagin olleen varsinaisesti (passiivis-)aggressivinen humalassakaan, lähinnä horisee vain koko ajan jotain tajuamatta lainkaan mitä ympärillä tapahtuu ties miten pitkään. Toisaalta emmä mitenkään rajattoman hyvin Anagia tunne, että mistäs sitä tietää vaikka se tänne postailiskin tuohon tyyliin. ja tämmöinki kuva tullu joskus tallennettua haha ;__;
(430.82 KB 2560x1706 IMG_6385-scaled.jpg)

hooomend, jälkiuunileivät
(861.15 KB 491x338 pryyt.gif)

>>605773 emmää
Omituisten otusten kerho ;__;
>>605779 Tosta olikin vanha nc-väännös: Paskaantuu Omituisten otusten lauta Jos yksinäinen on sinun komeros Jos masentuneeks tunnet olos Silloin kannattaa postailla täällä Meitä on kyllä aika vähän Omituisten otusten lauta Jos sinun äänesi tulee ulos ähinänä Jos sinun nenäsi on kuin kyrpä Silloin kannattaa postailla täällä Omituisten otusten lauta Meitä on kyllä aika vähän Ei sinun kannata sitä panna pahaksi Jos joku sulle sanoo tapa itsesi Silloin kannattaa postailla täällä Omituisten otusten lauta Meitä on kyllä aika vähän Niinhän se on että jokaista laudalla Joku toinen voi pitää normona Silloin kannattaa postailla täällä Meitä on kyllä aika vähän Omituisten otusten lauta Ja näköjään olen lisännyt jotain myöhempiä säkeitä hahas: Jos tietokone on ainut kaveri Jos siemennesteet saa talouspaperi Silloin kannattaa liittyä lautaan tähän Meitä ei olekaan aivan vähän Jos kaikki päiväsi kulutat päihteillä Jos lautojen tasosta haluat väitellä Silloin kannattaa liittyä lautaan tähän Meitä ei olekaan aivan vähä Täällä on syrjäytyneitä nuoria Joiden mielestä naiset on huoria Heidänkin kannatti liittyä lautaan tähän Heitä ei olekaan aivan vähän
lepopäivä sunnuntaaaaain.... paitsi oikeasti lähden rivakalle kävelylle kun vaihdoin lepoäivää
>>605782 Hyvää äivää.
(5.58 MB 264x206 aaapi.gif)

Tänään tehdään, juuri niin, kanakeittoa taas. Joka toinen viikko kana zoppa, joka toinen viikko jotain muuta sianruokaa.
haha avasin danboorun ja ekalla sivulla aika muhku miku no vois oikeestaan olla kyl muhkumpi mahastaanki toi miku...
>>605785 oletko vaihtelun kaipuinen?
>>605789 Joo ja en. Tuo juustoinen kanakeitto on vaan niin hyvää ja helppoa tehdä ja riittää työviikon evääksi. Mutta varmasti jossain vaiheessa tulee stoppi. Mieluummin olisin syömättä kokonaan ja olisi fotosynteesiprojekti.
hittooko valtion virallisen huumekaupan pitää olla aina sunnuntaisin kiinni, nytte vois kokella taas pitkästä aikaa jaksaako olla kännissä no ehkä huomenna sitten jos silloin enää kiinnostaa
>>605795 kalijaa voi tänäänki..
>>605796 joo mutta sitä pitää juoda aina ties miten paljon ennen kuin on oikeasti kännissä, ja sit joutuu ravaamaan koko ajan vessassa ja semmonen 24-pack painaakin ihan helvetisti kantaa kotiin (oon kerran eläessäni tehny sen) eikä bussit kulje sunnuntaisin hyvin täällä päin
>>605797 Oravatkin osaa kätkeä pähkinöitä ja siemeniä talven varalle. Oletko miettinyt haudata viinakätköjä puiden juurille?
>>605797 oletko ajatellut optimeiden iloja maksimeiden sijaan?
Formulat: Katottu Kaljuutus: Pitää tehdä Ryynikoneen lahjoitus naapurille: Kaljuutuksen jälkeen Sen läppärin postitus: Unohtunut kokonaan taas...
>>605800 Ilmankos vompatti ei olekaan postaillut tänään. Masentui kun ei ole konetta. Kiitos vaan.
>>605799 maksimit on optimi
>>605803 eheeeipähän ole
>>605804 haista lesta vittu. nyt juodaan vinaa
>>605805 turpa kiinni ja juo sandelsia 12-päkki sopivasti illan mittaan
>>605806 ei 12 kaljasta tule känniin vitun ämmä
>>605808 tulee
>>605809 ehkä jos on nainen
>>605810 siitä tulee optimit jos on 120kg
>>605811 ootko petri ranta hyvinkäältä? 2 kaljaa ja pari huikkaa vinaa vittu oon niin vitun kännissä. seuraavana aamuna kukonlaulun aikaan lenkille. huhhuh on niin hirvee rapula.
kalija on nykyään niin kallista että ei oo varaa juua pittää tehä kotiviiniä tai jotain kiljupaskaa jos meinaa kännäillä mutta on niin kova homma että harvoin kehtaa nooh raitis koti on onnellinen koti
>>605813 Itekin oon säästänyt rahaa ja maksaa koko ikäni.
>>605798 aiemmin en viittiny pistää satoja euroja kerralla juomiin jos tarttee heti kohta jo johonkin muuhun, nyt kun on tilillä rahaa ni en tiiä viittiikö silti jos taas kerran tuntuu siltä jo ekaa pulloa tyhjentäessä että kännissä ei ookkaan kiva olla >>605799 mitä jos se optimikin on aika suuri määrä, rasvakudoksen ei kai kyllä pitäisi edistää etanolin palamista ja suurin osa mun massastani on läskiä mut jostain syystä silti tuntuu et aika paljon on aina saanu kiskoa >>605813 ittelni joskus ollu mielessä että mitä jos ostais kiinalaisilta tislausvehkeet mut ei kyl viitti ku ei kiinnosta oikeesti kovin usein olla kännissä ja vittuuks pitsa oliki euron kalliimpi ku mitä sivuilla sanottiin ku tilasin, pitäisi varmaan valittaa tuosta mut ei huvittas enää soittaa uusiks kun oon hikky
>>605818 Miksi söit pitsaa etkä kunnon semiterveellistä sianruokaa?
>>605820 saahan sitä humputella
>>605821 Ai niin kuin kuunnella humppaa?
(79.14 KB 720x480 8021997.jpg)

Chateau Anola
>>605825 tarjotaanko siellä kiljua?
Otin ton vompatin läppärin nyt työn alle pitää viel formatoida se ssd. Nuapurin konekkin lähti pelaamaan.
(119.08 KB 1125x1109 ClipboardImage.jpg)

Istuttiin tuossa nyymien kanssa iltaa, tulivat katsomaan kaapelit ja juotiin vähän kaljaa tossa.
>>605828 jaajaa
>>605828 eioo muistanu ismonyymi kaljuttaa
tulispa uni jo mutta kun ei tule ja on tylsää niin postaan lisää piirrettyjä eipä oo näistäkään katsottu, luettu tai pelattu muita kuin seiken densetsu 3
(948.79 KB 1661x1759 hyvää yötä.jpg)

>>605831 Unen saanti on annostelukysymys.
>>605832 Onko se sitten oikeaa levollista unta sitten.
(1.26 MB 1600x1200 runaruna_bg.jpg)

(665.30 KB 1578x2232 24856258.jpg)

>>605832 emmä millään bentsoilla rupee hakemaan unta, heikentääkös noi vielä unen laatuakin niinku viina sen lisäksi että kehittyy riippuvuus jotain sopivaa ruoholajiketta ehkä vois ehkä vetääkin unilääkkeenä, tai sitten ei
>>605833 >>605834 Ei mulla ole bentsoista muuta kuin positiivista sanottavaa unien suhteen. Sen takiahan mä niitä niin paljon tapasin käyttää, kun pystyi päättämään että uni tulee nyt, riippumatta kellonajasta, ja sitten 8 tuntia myöhemmin ylös ja menoksi. Klonatsepaami oli vielä erityisen kivaa koska se tuntui vielä aamulla mutta ei väsyttänyt vahvasti. Vieläkin kun sitä sais niin helposti... Ai että. Mutta on ehkä parempi ettei saa. Viina on paljon pahempi koska siinä missä ryyppäys aiheuttaa keskushermoston lamautumista, heti kun lopetat ryyppäyksen se lamauttava vaikutus alkaa lakkaamaan. En ite pysty nukkumaan viinan kaa, sen takia en enää juo. Periaatteessa känni nousut ja bentso nousut on hyvin samanlaisia, alkoholi toki paljon vahvempaa ja vähemmän väsyttävää mutta molemmat lamaa keskushermostoa samantapaisen mekanismin kautta. Ekoja kertoja kun bongitin kannabista tuli kyllä uni, muistan olleeni ihmeissäni että nukahdin ilman ryynejä, vaikkakin vaan 5 tunniksi. Myöhemmin uni ei enää tullut ja loppua kohti unettomuus alkoi vaivaamaan, siks lopetin kannabiksen polton myös. Taidan kuitenkin nyt ottaa vähän lisä temestaa kun ei oo alkanut väsyttämään vaikka tunti sit nappasin 2mg. Harmi, oli hyvä putki 2mg päiviä.
>>605835 joisit sinäkii vaan viinaa. kyllä uni tulee kun tarpeeks juo
Huomenna, ts. tänään paskanen eli pekkanen: pelaan siis Cottonia. Itsehillintäni pitää siinä, että en edelleenkään ole ostanut Rebootia tai Fantasya PS Storesta, koska eivät ole tulleet alennukseen (eivät olleet kesäalessakaan, ellen sitten ole missannut heinä-elokuun vaihteessa). No, kyllä minä jaksan odottaa. Sori tuplapostauksesta. Olin vanhemmilla ja piti ottaa se Namcon ohjain ja Seimitsun LS-40 -tikku mukaan ja työstää se paska kiinni, mutta unohtui mokoma. Siellä on isällä siis paremmat työstövälineet; kolvi ja muut sähköhärpäkkeet tietysti löytyy itseltäkin. Dremelin ja rälläkän pyöräyttäminen kerrostaloasunnossa on myös vähän ongelmallista melun kannalta.
>>605836 tulee lisartien yö
>>605839 Vitun kakkonen muuten, en ole koskaan päässyt sitä läpi yhdellä elämällä. Ne ala- ja yläviistoon menevät liikkeet vittumaisia tehdä ja samaten sen kerroinpallon pyörittely. Ja oikeastaan pomotappelutkin on ihan perseestä verrattuna ainakin ykköseen.
Juomiseksihan se meni, mutta ei pahoin. Vois käydä dumppaamassa kolme oluttölkinhylsyä johonkin yleiseen roskikseen.
>>605842 Ai ettei äiti näe
Huomenta, aamulortin yritykseltä. Tänään on päivä, niin.
>>605843 Niin.
Unen jumalat oli kerrankin itteni puolella. Tänään menoa iltapäivällä mutta nukahin jo eilen neljän aikaan. Heräsin yhdeksältä ja olin varma ettei enää saa unta kuten en ylensä saa. Nukahin kuiteskin uusiks ja heräsin kahden aikaan. Ehkä jaksaa nyt jotenkin iltapäiväjutkselitkin, vaikka eipä siellä varmaan juuri muuta jaksamista ole kun raahata itsensä paikalle. Viiden tunnin unilla ja 18h valvomisilla olis voinut olla ikävämpää.
Kuolemishalut alkavat olemaan hyvissä lukemissa. Myös itteeni tappamis projekti pyörii mielessä. Pitänee sanoa mielenterveyshoitajalle että mieliala on laskussa. Päättivät kyllä että vaihtuu hoitaja ja esi tapaaminen on joku yhteis aika uuden ja entisen kanssa. Siellä ei varmaan kehtaa alkaa kertomaan mistään itsemurhaprojektin uudelleen aktivoinnista. Vaihtoivat hoitajan vasta talvella ja nyt on jo uusi. En ehtinyt tottua edes siihen joka nyt on ollut. Onneksi huomenna tulee kelalta opintolainankorkotukiavustusrahoja koko naista 400 euroa. Pääsee laittamaan veronmaksajien rahoja humputuksiin. Humputus on jo valmiina katteltuna ja nyt odotan niitä rahoja.
>>605851 mitäpä meinasit humputella
(38.04 KB 1000x1250 rocktron xpression.jpg)

>>605852 Jonkun multiefektrimuljuuttimen kitaralle. Semmoisen minkä saa räkkiin vahvistimien joukoon ja jota voi ohjata midipolkimella. Erilliset polkimet ja niiden johdot paskattaa vaikka olen saanut ne ihan järkevästi. Eikä niiden asetuksia saa oikein säädettyä lennosta. Etuvahvistin on jo midillä ohjattava niin saisi yhdestä napista vaihdettua vahvistimesta ja efektistä tsoundia. Löysin jostain verkkokaupasta jonkun ties miten pitkään poistotarjouksesta olleen vehkeen niin voisi ostaa sen pois. Uutena noita ei enää hirveästi saa kun eivät ole muodissa. Sitten sillä pitäisi saada edistyneempi ohjainpoljin. Semmoisen voi kuulema tehdä ihte jollain arduino moduulilla.Sitä voi ohjelmoida tekemään mitä ikinä haluaa. Siitä voisi ottaa sitten projektia ja hommailla siihen tarvikkeet.
(97.54 KB 303x306 yuuko kori päässä.png)

>>605851 kannattaa kertoa niin osaavat auttaa :3
Maanantain kysymyslortti: tunti antifa-anon seurassa vai tunti natsimutsin seurassa?
>>605853 omakotitalossako sä soittelet kun noin paljon kehtaa kitaravermeitä hommailla. itte mietin tässä joku aika sitten sitä usb-piuhaa millä vois pelailla sitä mitä lie rokkipeliä mut ei sit tullu sitäkään tilattua
>>605855 paskattaako sua edelleen lieksan valkoinen sonni?
>>605856 Vompattiluolan uumenista kantautuu kaamea möykkä... se on synkkää kuin anon mieli... se on raskasta kuin nyymin maha. Se on... nyymirokkia... rokkia... rokkia...
>>605856 Luhtitalossa. Vedän kaiutinsimulaattorin kautta usb äänikorttiin kun olen nössö. Kaiuttimia olisi hirveästi vailla käyttöä, mutta ei niistä kehtaa luopua. Välillä vähän tulee fiilisteltyä niitten kautta. Kaiutin simulaattori tietokoneeseen on helpompi kun tulee soitenlua levyjen mukana. Saa hyvin miksattua että kuulee molempia. Kitara kaiuttimet on muutenkin vähän kökköjä kun sijoittelu on tarkkaa että kuuluu hyvin. Kuulekkeilla se ongelma häviää.
>>605859 en ihan hirveesti ymmärrä näistä. onko jollain vielä erillinen äänikortti vuonna 2023. onko se siis sellanen että toinen pää kitaran piuha en nyt muista monimillinen ja toinen pää usb. sellasen kai ittekkin tartteis jos haluais sitä kitaraspeliä spelailla. ittekki silloku soitan ni ylensä kuulokkeilla ettei tartte naapureita kiusata. en tajua vielkään miksei suora piuha kitarasta mikin sisääntuloon toimi ilman viivettä.
(139.44 KB 1000x570 SteinbergUR22.jpg)

>>605860 Se on tuommoinen möhkäle mikä vedetään usb-kaapelilla koneeseen kiinni. Minulla on tuommoinen jolla voi kuunnella sisään menevää signaalia. Monesti ovat semmoisia jossa segnaali menee ensin koneeseen ja sitten vasta kuulokkeisiin. Joutuu kuuntelemaan sitä koneen muljuuttamaa signaalia. Se varmaan aiheuttaa sitä viivettä. Sitä saa vissiin pienennettyä jotenkin. En ole niihin hirveästi perehtynyt kun voi kuunnella aitoa alkuperäistä ääntä.
Näppäilkää mua, oon mutsikitara...
>>605862 emme näppäile
(45.50 KB 640x480 masennus.jpg)

>>605854 No jos kertoisin seuraavalla kerralla itse psykiatriselle sairaanhoitajalle että aion tappaa itseni koska en saanut nuorena tyty ydeä ja nyt sitten on myöhäistä kun ei semmosia nuorena ihan yksin jääneitä mutta kumminki söpöjä ja mukavia ole edes olemassa, niin miten ne muka vois auttaa? Ei ne siellä mitään nuorena ihan yksin jäänyttä mutta kumminki söpöä ja mukavaa tyty ydeä ala minulle järjestämään ja muu on turhaa koska kieltäydyn syömästä enemmän tai entistä turruttavampia pillereitä, tai jos laittavat osastolle niin jatkan itsarisuunnitelmiani sitten heti kun pääsen sieltä pois. >>605860 >en ihan hirveesti ymmärrä näistä. onko jollain vielä erillinen äänikortti vuonna 2023 totta kai (toivottavasti tosta kuvasta ei saa irti mitään mitä en oo tarkottanu hahas skaalasin varmuuden vuoksi aika pieneksi ja pakkasin)
>>605864 jos ne auttas hyväksymään asian ja löytämään mielekkyyttä jokapäiväisestä elämästä
>>605864 Itekin masentuisin jos joutuisi katselemaan vain vanhoja pelikonsoleita ;__;
(168.88 KB 1358x800 jager.jpg)

>>605865 Yksikään terapeutti ei tule ikinä ylipuhumaan minua hyväksymään sitä ettei sellaista ihan yksin jäänyttä mutta kumminki söpöä ja mukavaa möttöä vain kertakaikkiaan ole olemassa. Eikös tommonen "jokapäiväisestä (mitäänsanomattomasta, merkityksettömästä) elämästä" mielekkyyden löytäminen ole erittäin normojen juttuja jos jokin? Oispa ees se tyty yde sitte ja jo nuorena ollu niinku normoilla aina on jos kerran sellaseks pitäs ryhtyä, sellaiseen mitättömään elämään tyyytyä missä en nyt vain yksinkertaisesti ikinä edes tule tekemään mitään mikä muistettaisiin edes viidenkymmenen, puhumattakaan sadan vuoden päästä. >>605868 Jooh kyllähän sitä mieluummin katselis semmosta nuorena ihan yksin jäänyttä mutta kumminki söpöä (ja mukavaa). Tosin en mä tästä masennussohvalta missä makaan kyljelläni näppäilemässä läppäriä nytkään näe yhtäkään konsolia, vain tuon yhden pelin mikä on jäänyt tuon AUDIO INTTERFACEN päälle ku ilmeisesti jossain välissä olen tehnyt imagen ja/tai audioträkeistä flacit tuossa samalla pöydällä olevalla koneella, ja sitte on kans lisää pelejä muttei yhtäkään konsolia tuolla huoneen yhdellä reunalla hyllyssä. ja laitetaas vaikka tämmönen tilannekuva monen monen vuoden takaa ku en parempaakaan keksi hahas tuolloinkin kyl oli jo erittäin myöhäistä saada tyty yde ;____;
>>605869 Tosinormot justiinsa etsii aina sitä uutta, erilaista ja parempaa ja vaatimaton luostarin anos tyytyy siihen mitä on ja hyväksyy paskuutensa. Normo ei voi hyväksyä että olisi paskaa, siksi masentuu.
(301.02 KB 634x818 Screenshot-20210726-011811.png)

>>605871 No normoja saattaa kyllä ahdistaa joku pitkäaikaistyöttömänä tai työkyvyttömyyseläkkeellä oleminen ja tukien nostaminen, mutta eipä minulla noiden kanssa ole sinänsä mitään ongelmia, ja toisaalta ns. normaalit aikuiset ihmisethän juuri aina toistelevat itselleen ja välillä muille niitä latteuksiaan kuten että "kaikki työ on arvokasta", tai että nykyisen kaltaisen yhteiskunnan pystyssä pysymisellä, tai ihmisen elämällä olisi jokin arvo itsessään. oispa vaa ees olemassa semmone nuorena ihan yksin jääny, söpö, mukava ;__; ehkä 100kg, ehkä ei, kunhan ois vaa semmone söpö ja mukava... ja nuorena yksin jääny Merkityksetöntä paskaahan tämä eläminen olisi silti, mutta oispa ainakin tytty mytty.
(140.34 KB 1340x1386 F5IDqXaa0AAobiY.jpg)

(148.00 KB 687x1024 F4ycVubacAA6zMQ.jpg)

(338.43 KB 1337x1800 F5BLaFmbQAAV2v0.jpg)

>>605872 oaskattaako sua sekä yksinäisyyden että nihilismin taakka?
>>605860 Ulkoinen äänikortti tuo mieleen jotkut 90s luvun soundblasterit. Ei oo siitä kyse. Englanniksi laite on USB interface, oli sitten suomeksi mitä on. Tällä laitteella saa seuraavat edut: >mikrofoni ja instrumentti sisäänmenot (joskus myös midi) Monesti löytyy myös +48 phantom power kondensaattorimikrofoneille. Mikrofonisisäänmeno tarjoaa myös etuasteen joka vahvistaa signaalia, eli jos heität vaikka shure SM58:n kii suoraan koneelle jollain adapterioksennuksella, se ei tuota juuri mitään ääntä koska tarttee paremman etuasteen joka ostaa nostaa signaalin tasoa aiheuttamatta kohinaa. Instrumenttisisäänmenot antaa nauhoittaa oikeastaan mitä tahansa analogista signaalia, instrutaso on hyvin heikko verrattuna mikkitasoon joten tässä sitä etuastetta ei tarvita yhtä vahvasti >Pieni latenssi Tää on tärkeä asia, kun halutaan soittaa mallintavalla vahvarilla. Eli ei tartte mitään styrkkaria tai kaappia enää kun voit heittää piuhalla skitan kiinni interfaceen ja sitten soittelet, ohjelmia löytyy vaikka kuinka jotka osaa ottaa sen skittasignaalin ja muuttaa sen kuulostamaan siltä kuin se tulisi vahvistimesta. Guitar Rig 6, Neural DSP ja moni muu toimii niin että heität skitan kiinni interfaceen, valitsen efektit ja mallinnuksen ja soittelet. Voit toistaa ääntä kaiuttimista tai kuulokkeilla. Kätevä kotisoitteluun, koska voit huudattaa musaa kuulokkeissa ilman että ketään haittaa. Pieni latenssi tekee sen että viive kun kitara tuottaa äänen fyysisesti, on se signaali muutettu digitaaliseksi analogisesta. >Kuulokevahvistin Laitteessa on aina kuulokevahvistinpiiri, nykyiset uusimmat 2in2out laitteet osaa vahvistaa musaa helposti jopa 300 ohmin kuulokkeille, eli joku perus UMC202HD pyöritää jotain HD600 ihan nätisti ilman on ongelmaa >Parempi AD ja DA muunnin Muuttaa äänen analogisesta digitaaliseksi paremmin kuin tietsikan emolevyn oma piiri ja muuttaa digitaalisen analogiseksi paremmin kanssa. >Banasoidut ulostulot Jos oot koskaan koittanut laittaa aktiivikajareita kiinni tietokoneeseen, sieltä tulee aina hirvee pininä läpi. Tän saa pienemmäksi RCA-häiriönpoistajalla mutta paras tapa on sen sijaan ostaa interface joka kajariulostulot on balansoituja. Balansointi on vaikea selittää mutta se käytännössä poistaa ylimääräiset häiriöt signaalista. Yleensä nämä ulostulot on 6.3mm jakkiliittimellä, toimii TS piuhalla mut mielummin TRS jotta signaali on balansoitu. Vastaavasti kajaripäässä pitää liittää balansoituun sisäänmenoon että balansointi toimii. Yleensä monitorit on aina XLR-liittimellä, jotkut ottaa vastaan 6.3mm TS mutta ei TRS, ellei takapaneelissa lue.
runkkaamisen sekä pornon vähentäminen ja produktiivisen tekemisen lisääminen on ehkä parantaneet mun depression ainakin melkein. tuntuu sopivalta tää että kerran viikossa kattoo pornoa ja purkaa lastit
(61.33 KB 301x239 ClipboardImage.png)

hide channelilla näytti olevan muhkuttamis skriimi haha
>>605875 Kuulostaa hyvältä. Jatka samaan malliin.
>>605877 yllättävän hyvä fiilis on. tähän päälle vielä kuntosali joka toinen päivä. suosittelen muitakin kokeilemaan
>>605878 Kolme varmistettua kuntosalinormoa nyymärissä. Vahvafaijamiittiä... tai ite oon kyllä heikkofaija niin en pääse sinne, haha
(714.02 KB 1024x3000 122857215342.jpg)

>>605873 Ehkä musta ei olis tullu nihilistiä jos ois ollu ajoissa nuorena tyt myt. No, oikeasti en voi väittää etteikö maailmassa olisi olemassa tekemistä minkä voisi ehkä kokeakin merkitykselliseksi, mutta ongelmana on se, että en mä osaa kovin kummosesti esim. vaikka noi ni hack. Niin että oispa vaa se tyt myt ni pääsis helpommalla kun ois ainaki tyt myt vaikka ois muuten ihan täysi mitättömyys. >>605874 >Ulkoinen äänikortti tuo mieleen jotkut 90s luvun soundblasterit Täytyy päteä tähän, että 90s luvun soundblasterithan olivat aina ihan täyttä kuraa verrattuna varmaan kaikista halvimpiinkin audio interfaceihin mitä nykyään saa, puhumattakaan vähän paremmista. Ne ysärin Sound Blasterithan mm. kohisee ihan helvetisti, ottavat häiriötä ympäriltään koneen sisällä kaikesta mahdollisesta, ja sampleratetkin olivat mitä sattuu. Piti ostaa joku vaikka Turtle Beach jos halusi oikeasti laatua, mutta noissa (puoli)ammattilaisvehkeissä taas oli sellainen ikävä puoli, että SB-yhteensopivuutta ei välttämättä ollut lainkaan tai se toimi huonosti, ja kaikenlaiset ei-ammattillaissoftat ml. pelit taas tukivat huonosti muuta kuin perus-SB:tä ja ehkä hyvällä säkällä GUSia (missä oli jo jonkin verran SB:itä vähemmän täyttä kuralaatua analogipuoli) ja paria muuta erikoisuutta, kun DOSsissa joka softan piti sisältää niinku omat äänikorttiajurinsa haha. >>605875 >>605878 Ittee kyllästyttää elämä ja olemassa oleminen varmaa ihan yhtä paljo runkkaamatta, mutta ehkä se jonkin verran auttaa silleen ettei oo jatkuvasti ihan yhtä veltto ja väsyny olo (mutta silti aika koska oon vanha läski ja muutenki shit).
>>605880 Unohda paskat konsoliromut ja flodemenneisyys niin voisit saada jotain tehtyäkin.
Mulla on päin vastoin, oon yrittänyt runkata useammin kuin kerrna päivässä. Tulee alfa-olo kun saa purkaa loleille lastit moneen otteeseen, vittu että oon viriili mies.
(759.71 KB 1600x1071 1230120310032.jpg)

>>605881 Emmä ole noilla pelannut vuosikausiin, mutta en ole vain saanut aikaseksi myydä pois. Ehkä vielä joku päivä saan, kyllähän siitä varmaankin useampi tuhat euroa vähintään irtoisi jos kaiken myisi. Lähdin pois !7D28P:ltä ja oheiskanavilta ajat sitten. Välillä tekisi edelleenkin mieli päästä floodaamaan ja pakottamaan, mutta on se jo vähän helpottanut. En usko että saisin kuitenkaan tehtyä elämässäni mitään niin merkittävää että kannatti oikeasti jäädä nuorena yksin vaikka miten ponnistelisin. Ittehän sen sanoitte, että ei ketään edes tule kiinnostamaan lukea itsarikirjaani. Sitähän kehotetaan usein yksin jääviä ajattelemaan positiivsesti että kun on oma vapaus ja saat olla just sellanen ku itte haluut (tai kasvaa sellaiseks kuin itse haluut), no ihan kiva juttu, mutta pitäis sit olla aika etevä jossakin, että tuo johtaisi mihinkään. Minä en valitettavasti taida olla mitenkään poikkeuksellisen lahjakas millään tavalla jos en poikkeuksellisen tyhmäkään.
>>605882 viriili mies purkais lastit 3D-möttöseen....
>>605884 Niillä kortella mennään mitkä on siunattu.
>>605882 Kovas kretiinis ihtensäkuivattamises ;_;
Iltaa, ja kohta hyvää yötäkin, iltalortin yritykseltä ennen hampaiden pesua ja nukkumaan menosta.
>>605891 onnistuuko lortti
>>605880 Tarkoitin siis tuolla että kun joku sanoo ulkoinen äänikortti moni ajattelee soundblasteria ym paskaa.
Ei vittu mikä päivä taas kuuntelin Stormtroop 14 salilla, eka kappale ehti soida varmaan puoleen väliin kunnes tajusin et ei saatana täähän ei tuu kuulokkeista vaan kännykän kajareista... Onneks eka kappale on suht turvallinen mutta albumin 2. kappale taas ei... Tänkin albumin latasin koska sain sen youtube suosituksiin ja mua huvitti ihan sikana miten överit nää sanoitukset on. Menee jo mun natsismista yli. Pitäs oikeasti olla varovainen ettei joskus tuu ikävää tilannetta eteen. Ei tos paljoo selitellä kaljulla päällä et ironisestihan mä vaan kuuntelen. https://www.youtube.com/watch?v=D2ZOmvkeK9A Joskus sama tapahtui kotona kun asuin porukoitten kanssa, kuuntelin Satyriconin The Night of the Trimphatoria ja siinä on sellasia nussimisääniä ekana. Olin just muistaakseni käymässä vessassa ja jätin musat päälle suht lujalle ja kun tulin takas vanhemmat katto keittiöstä että mitähän vittua... No, niille mä näytin kyl et se on tää musakappale eikä jynkyt... Mut ei keski-ikäiset ihmiset ymmärrä miks kappaleen introssa pitää olla panoääniä.
(38.41 KB 650x433 eastern fence lizard.jpg)

(374.76 KB 473x634 fence lizard.png)

Ilmoitan että tämä on eastern fence lizard https://www.youtube.com/watch?v=3QtvCQCc9y0
(70.25 KB 234x302 yuuko think.png)

>>605883 mikset kirjoittaisi jotain kivaa kirjaa ilman itsemurhujen tekemistä? sellaista tykättäisiin lukea enemmän :3
>>605883 Jos sen sais äänikirjana niin itteä ehkä sitten saattais kiinnostaa.
>>605899 etkö pidä lukemisesta?
Huomenta, aamulorttiyritykseltä. Tänään on taas päivä ilman sen kummempaa aamuajatusta. Nukuin ihan hyvin, näin outoa untakin missä puhelimeni oli joku puinen saunaharja tms. mikä murtui palasiksi kuin hapertunut lastulevy. Mitähän helvettiä sekin meinasi. Pitäisiköhän varmuuden vuoksi ottaa varmuuskopiot puhelimesta... pilvipalvelushittejä kun en käytä. >>605892 Ei, yleensä vaan herätessä ja illalla on lort feeling mutta ei se yleensä jaksa ulostautua. Vasta kun on palloillut töissä vartin tai puolisen tuntia niin sitten. >>605898 Jäi lukematta tuo "ilman" ja olin että mikäs valeorava siellä taas on haha
Kävin aamukävelyllä. Loppumetreillä vastaan tuli mustavalkoinen corgi. Meinasin virnestellä ja hahatin mielessäni sille kun oli niin tyhmän näköinen. Paksu, leveä ja lyhyt jalkainen. Se huomasi sen ja meinasi heittäytyä vihaiseksi. Haukahti jotenki. Näytti kaapin paikan. En enää ikinä pidä koiria pilkkanani. Naapurissa asuu semmoinen tyhmän näköinen bullterrieri. Saa nähdä miten käy.
(359.66 KB 389x473 korkki.png)

huoment lorttiyrittäjät ja koirankunnioittajat
>>605903 Jos olis pakko ottaa roni niin ottaisin corgin. Itestä ne on hyvällä tavalla haha. Töppöjalkapunkeroita ;_;
>>605905 entäs pomeraani?
>>605906 mul on vielki melkee täys pussi pomeraanin kuorta kaapis ku tein pari vuotta sitte itte mämmiä
>>605906 Sehän on semmoinen karvapallo muistaaksein, ei niin kiva.
(439.64 KB 220x317 shikimorishock.gif)

>>605907 Ei kai pomeraanin kuoret tuo mitään lisäarvoa huumeisiin?
nyymit ne vaan keittelee roneista hUUUmeita, oivoi
>>605911 Siitähän se termi huumekoira tulee, kait
Voi nyymiveliet, eka torikauppa on paketointia, rahoja ja lähetystä vaille valmis, voi juku.
>>605916 Kohta olet ihan normie
>>605917 Postausluvankin joutuu varmaan kohta sit lähettään toimistolle.
>>605918 Odotatko että menetät sen piakkoin?
>>605919 Jos porttiteoria toimii, pikku normoilusta yhä kovempiin.
>>605920 Tuo pitää nyt lopettaa alkuunsa. Peru kaupat ja käy hakemassa lavallinen halpaa kaljaa, ja juo ne!!
Se vompatin läppäri on vielki tekemättä ku pakko pelaa BF4 ja tuhota porukkaa mortarilla.
>>605924 Sika.
(300.31 KB 681x800 Pinselohrschwein.jpg)

>>605925 oletko porcuskielteinen?
>>605923 Kuulen jo noi bisnes anon perään haikailevien mutsien huokailut, riå heres i come
>>605927 mutsien höyryävän huohottavat perspillut?
Hyvää huomenta, vessanpöntöltä, terveisin Lort Entrepreneur. Tänään on tiedossa jotain, ehkä. Töiden lisäksi mm. kaupassakäynti ja kaljuutus, elämme jännittäviä aikoja.
>>605874 eli siis toisinsanoen tämmösen voi esim laittaa tietokoneeseen kiinni usb:llä ja sitten soittaa tietokoneen kajareista reaaliajassa. toimiikohan nää linuxissa kans yhtä hyvin
(1.73 MB 3648x2736 vompatti848.jpg)

>>605924 Ei se mitään. E tässä jänniksen selässä olla, hyvää kannattaa odottaa ja kiireessä on hyvä elää. >>605933 Siinä on omat kaiutin ja kuulokelähdet. Ainaskin minulla kaikki koneen audioliikenne menee usb-äänikortin kautta. Paitti jos on bluutuuthommia.
>>605930 luin aluks että: vessanpöntöstä ja aattelin että oletko skibidi toilet
>>605936 emmää sanonu että mää tykkäisin siitä
>>605933 Niin joo pitimäni aamulla vielä sanoa että ainakin minulla toimii linussin kanssa hyvin. Välillä jostain syystä laskee koko audion taajuutta/virettä paljon alemmaksi. Menee joku örinämoodi päälle. Se tapahtuu vain silloin kun on käynnistänyt koneen, ei ikinä keskenkaiken rajuimpien toimintojen. Alkaa toimimaan normaalisti kun käyttää usbjohtoa irti ja laittaa takaisin. Yleensä kuiten toimii normaalisti. En osaa sanoa miksi ja onko se yleinen homma vai miten.
>>605945 Höh ja juum ja pitää taas korjailla kun oon niin hätäinen. Päätietokoneessa oleva steibergeri harrastaa tuota. Ikivanhassa läppätietokoneessa on presonuksen usb-boksi ja se ei moista harrasta. Piettää kokeilla joskus vaihtaa ne päikseen ja kattella mitä tapahtuu.
(1.43 MB 332x332 fat.gif)

Saikutin töistä ja tilasin ison pitsan.
>>605948 Sika.
haha just kun vasta muutama päivä sitten ehdin sanomaan psyk.sh haastattelussakin että ei oo työkkäristä pahemmin kiusattu niin eikö ne vittu soita sieltä ja ala tuputtamaan ensimmäisenä jotain kuntouttavaa haha oispa ees semmone nuorena ihan yksin jääny mutta kumminki söpö ja mukava sopivan syrjäytyny tyty yde lohduttamassa... (ehkä semmone 100kg ja muhkuuden vuoksi yksin jääny mut ei oo pakko olla muhku kunhan on söpö ja mukava ja sopivan syrjäytyny nuorena ihan yksin jääny) mietin tässä et oispa joku semmone aine mistä ois yhtä sekasin kuin jostain happolapuista tai sienistä mutta pupillit ei ois ihan saatanan laajoina ku aattelin et jos mitä jos menis käymään siellä työkkärissä tai kuntouttavassa psykedeelitripillä hahas mut en tiiä haluunks tota laittomien aineiden käyttäjän statusta virallisesti... kaippa siitä vois ehkä ollakin jopa etua työkyvyttömyyseläkettä hakiessa mut toisaalta jotkut aina pelottelee niillä jutuilla että et saa mitään hoitoa mihinkään oikeisiin ongelmiis jos on virallinen nibun leima papereissa... toisaalta kyllähän jotkin mielialalääkkeetkin saattavat laajentaa pupilleja omassa tilanteessani kun tuli sitä perintöä niin eipä voi oikein käyttää sitä ratkaisua että kieltäytyy vain kategorisesti ihan kaikesta yhteistyöstä työkkärin kanssa ja nostaa toimeentulotukea... vittu... ois pitäny ottaa seki vaa johonki vittu ulkomaiselle pankkitilille haha, oiskohan jääny kiinni oispa ees se tyty yde... oon melko varma jo etukäteen että ei tuu olemaan sopivia muhkuja siellä kuntouttavassakaan... teoriassa vois olla, mut käytännös aika hyvä tuuri tarttis olla
Onko työkone anooilla heittää hyvää vinkkiä minkälainen porakone pitäisi hommata? Pitää varmaan ottaa niskasta kiinni ja hommata uusi porakone tuon vanhan anoporan tilalle. Ennen se jaksoi sentään porata muutaman rei'än sitten sen piti päästä lepäämään. Nyt en saanut edes yhtä reikää porattua ennen kuin se väsyi. Taisi väsyä lopullisesti kun laturi ilmoittaa että akku on täynnä. Annoin sen kuitenkin olla vähän aikaa laturissa mutta ei se enää virkistynyt samanlalailla kuin ennen. Eikä se saanut levon jälkeen edes sitä yhtä reikää loppuun. Harmi kun en asu enää homekämpässä. Muuten olisin järjestänyt sille hautajais seremonia ja tiputtanut sen parvekkeelta jonkun elämä mkoululaisen niskaan. >>605951 Nosta ne rahar pois tililtä. Parin kuukauden päästä voi sitten laittaa toimeentulotuki hakemusta eikä kelan tätit pääse näkemään perintörahoja.Tai ehkä saattaa päästä jos on jotain verohommia tullut tai semmosia. En tiä. Ihte olen aina nostellut kaikki ylimääräiset pois jos joutuu toimeentulotukihommiin niin eivät voi alkaa ättäröimään.
>>605952 Myöhäistä, Kela tietää rahoista jo. Laskivat muistaakseni että 11kk elää niillä eli aikaisintaan 11 kuukauden päästä voin saada perustoimeentulotukea. En tiedä sitten jos selittäisi että kaikki menivät johonkin kusetukseen, viinaan tai rahapeleihin jo aiemmin jo hahas. Ehkä sanon vain psykiatrialle ja/tai työvoimaviranomaisille, että voisitteko järjestää mulle eutanasian.
(1.51 MB 480x270 6655.gif)

Päätin pistää itsekkin BF4 lataukseen. Pitkään tehnyt mieli pelailla, mutta se on ps4:lla. Enkä ole viitsinyt psplussia alkaa ostelemaan että voin pelata verkossa(vitun nenäihmiset). No hairahdin ja ostin psplussan(senkin nenäapinat)
syön basaani 1
>>605958 Mikä se on?
>>605959 banaani sövöytettynä
>>605960 Epäonnistuit yrityksessäsi.
>>605957 Oisit ostanu PC:lle nii oltais pelattu yhdessä.
>>605948 >>605465 Muistaakseni tuonkin jälkeen oli joku antihöttöpostaus mutta en löydä sitä. Mutta joo ei kauaa mennyt taas, sama niiden joidenkin ryynien kanssa, haha
Kävin XXL-normokaupassa. Se urheiluvälinevaatekauppa siis, ei mikään megamuhkukauppa. Oli halpoja housuja tarjouksessa ja kiinnosti. Pitää kuitenkin sovittaa ensin koska mikään ei koskaan sovi. No, kerrankin oli niin että housujen pituudet oli ihan ok, mutta L-koon lahkeet olivat niin tiukat että pohkeista oli ihan pinkeänä ja vyötärön kiristyskaistaletta ei edes saanut tarpeeksi tiukalle. Ja sittenkin oli perseen ja lantion kohdalla metri ylimääräistä. Ihme tikkusääriläskipersevahvareisi manoksille tuommoiset housumallit. Sadehousuja kokeilin kanssa ja oli muuten ihan ok paitsi kun nosti jalkaa ylös (kuten vaikka polkupyörän polkimia polkiessa) niin lahje nousi puolisääreen. Paskaa kaikki.
>>605963 Sitten minun olisi pitänyt ostaa peli uudestaan ja maksaa vielä jostain ea playstä. Menisi ihan liian nenäiseksi.
(254.61 KB 1080x1440 vin.jpg)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>605967 Itelni kans kaljuutusprojekti just: kohta
(484.17 KB 250x142 115.gif)

>>605964 Kieltämättä oli kyl tänään vähän suunnitelmissa.
>>605969 pitäähän sitä herrrkutella välillä
>>605969 ota pizzaa

(6.84 KB 200x200 Cover.jpg)

>>605970 Elämä on sitä varten että sitä eletään.
>>605972 no mitäs muuta varten se olisi
(1.45 MB 388x218 1416177243416.gif)

Ai vittu pitkäst aikaa hyvä ksalol olo. Kohta nukuttaa. Katotaan päätyyks tää taas siihen että herään tuolilta. Monesti täs kohtaa alkaa rentoutuu ja yks kaks huomaakin että ei enää huomaa mitään. Vähän ehkä kaduttaa huomenna ja ylihuomenna varmasti mut nyt just nyt ei ainakaan.
>>605973 Että siitä päästäisiin eroon.
(186.83 KB 504x334 omaehamoushindeiru.png)

Vähän diipimpää unta. Useamman tuntemattoman tyypin kanssa juttelin ja keskustelun edetessä kävi ilmi että olivat kuolleita. Sit kysyin että oonko ittekki kuollu ja vastasivat vaan että jos kaikki sun ympärillä on kuolleita niin oot todennäköisesti itekin kuollut hahas. Niinkun viittaus siihen jos kaikki sun ympärillä on kusipäitä niin oot todennäkösesti itte kusipää. Heräsin kuitenkin eli en kai vielä oo sitten kuollu. Kai
>>605977 Jos nyymärissä kaikki on kakkaläjiä niin... ;__;
>>605977 Jo muinaisille kreikkalaisille Uni oli Kuoleman veli
Aamukakkens huomens manolos. Oli kylmä aamu, kylmä kuin kassamutsin ilme nähdessään anon aamuyhdeksältä iltakaljoja ostamassa. Illalla pitäisi olla taas lämmintä, lämmintä kuin kuolemamutsin unisiskon syli kun ano siinä nukkuu pahan maailman hetkeksi unohtaneena.
(83.27 KB 1037x583 mio hakase laaser.jpg)

>>605975 höpöhöpö, elämästä ei pidä eroon päästä :3
Ja tuolillehan se nukahtaminen sit tapahtui... Paikat jumissa, vieläkin väsyttää, ei yhtään bueno.
>>605983 ota upperii
(2.70 MB 3264x2448 IMG_20230907_124329.jpg)

(2.83 MB 3264x2448 IMG_20230907_120856.jpg)

Tulvanyymi elämäntilaraportti! Olen asunut sunnuntaista lähtien sillan alla. Nyt kyllä paskattaa sen verran että kävin kaupasta hakemassa kaljaa ja luukutan DSBM:ää
>>605985 oho, tuliko häätö vai rempataanko siellä? hyvä tuo jääkaappi kyl
(10.58 MB 1280x720 sorsselit_uimasa.mp4)

>>605987 Olin sanonu jo kämpän siinä vaiheessa irti kun se tulvi. Olen mielummin koditon, kun asun Keravalla. Ja sille anolle joka kyseli siinä jossain raporttilangassa taisteluaseman turvasta, niin se oli onneksi siirretty 2 päivää aikaisemmin varastoon turvaan.
>>605988 aikamoiset vibat
(760.92 KB 3264x2448 Underbridge_sunrise.jpg)

(750.63 KB 3264x2448 Silta_estetiikka.jpg)

(2.36 MB 3264x2448 IMG_20230903_170926.jpg)

>>605989 Kieltämättä tässä kodittomuudessa on omanlaisensa estetiikka mitä ei oikeen muualta saa.
(1.02 MB 2592x1456 orava.JPG)

ei mädännytä :3
>>605985 onkos pukkeja tullut kolistelemaan sillan päälle
(2.33 MB 3264x2448 IMG_20230907_142112.jpg)

(656.05 KB 3264x2448 Kokkia_ajallaan.jpg)

>>605992 Ei oo menny ku mekaanisia vaan
>>605993 Eli panokoneita
(799.27 KB 3264x2448 Dfr.jpg)

>>605994 Olispa
>>605985 Nyt on kunnon anoosios
>>605994 Noni storytaim nyt kun vielä muistan. >tänään klo 8:40 aamulla >ole makoilemassa sillan alla kuin mikäkin osa-aika boheemi > yhtäkkiä kuuluu sillan toiselta puolelta "Tää näyttää aika hyvältä paikalta...Hei! Tääl on jalanjälkii." > sillan toisessa päässä 2 roudari faijaa (kaljamahat ja parrat ja kaikki) > lievästi ylipainoinen koditon juoppo ilmestyy sillan alta pimeydestä (minä) > "Terve! Meettekö muualle kruisaamaan, mä asun täällä." > "Moro.. Joo tota..." >faijat lähtee manuaalista pikakävelyä takaisin mäkeä ylös Kieltämättä aika kuisallinen tapaaminen, mutta toisaaltaan aika hupaisa.
>>605993 Sullahan on oikeen koditon tyyliset hanskatkin.
(3.04 MB 3264x2448 IMG_20230907_150630.jpg)

>>605998 Pitäähän nyt kodittomalla sätkähanskat olla.
>>605999 Ei mikään homekämppä ano vaan todellinen homeless ano, haha
>>605999 Miten pitkään saat asua sillan alla?
Meitä odotellaan sillan alla meitä odotellaan siellä, odotellaan siellä. Vaikka anoillaan toiveikkaina niin ei mennä ihan vielä, eipä mennä ihan vielä eiii
(10.08 MB 1280x720 Untitled - Sequence 01.mp4)

>>606001 Siihen asti kunnes virtavalka häätää poijes.
>>606003 Niimmutku etkö sää ollut muuttamassa johonkin?
>>606004 Kadulle olin muuttamassa.
>>606005 Saanko kysyä että miksi? Jos saan, niin miksi?
>>606005 Jaa no sitten. Nyymilaakson spartalaiset ry:ssä ollaan kateellisia.
(2.45 MB 3264x2448 IMG_20230907_162708.jpg)

>>606007 Niinkuin sanoin >>605988 Mielummin oon koditon, kun asun keravalla.
>>606008 Ei kannata olla kateellisia. Joudun käyttämään nyymäriä luurilla ja lataamaan luuria pensa-asemalla
>>606009 mielummin nyrkki perseessä kun asua keravalla haha
(2.98 MB 3264x2448 IMG_20230907_165655.jpg)

>>606011 Tämä om fakta
(795.29 KB 1052x631 focks.png)

onkohan leirissäsi käynyt eläinystäviä?
>>606013 Kävi kaksi yötä sitten pasi. Tepasteli toisella puolella siltaa. Pitää rotat ja hiiret loitolla. Näkyi myös sorssels >>605988 Odotellen kettuva tai jtn.
>>606013 kaloja voi syödä koska niillä ei oo tunteita
(34.23 KB 448x604 1675632401848222.jpg)

>>606014 Tulispa pasi mun puolelle siltaa niin voisin paijata.
>>606014 ai niin, unohdin jo ne sorset
(2.37 MB 3264x2448 IMG_20230907_173531.jpg)

>>606015 Mätäjoesta ei kaloja syödä.
(3.17 MB 4000x3000 IMG_20230907_1050262.jpg)

(3.60 MB 4000x3000 IMG_20230907_105017.jpg)

(3.37 MB 4000x3000 IMG_20230907_105012.jpg)

Kaapelinäyttössä hiljasta, olin yhden vanhemman verkostoasentajan mukana, joka kauppasi Honda Goldwing 1000GL:ää 6000 €:a. Tuo hinta on ehkä vähä yläluokkaan kun noita näyttää olevan nettimotossa 4500 €, hän itse oli maksanut 7000 € tuosta, jonkun isomman restauroinnin jälkeen, joten haluaa omiaan takaisin. Fantasiaa kai noissa moottoripyörissä yritetään ensisijaisesti myydä kun hinnat heittelee aika paljon.
>>606019 Itse oon niin kova retropyörien ystävä, että varmaan maksaisinkin tommosen hinnan, mania-päissäni. Ihan vaan mahdollisien kustomointi mahdollisuuksien takia.
>>606019 Oispa motskari. Silloin aikonaan kun olisi tullut motskarihommien aika päätin hommata kunnon Marshallit. Ehkä se oli oikea päätös kun se on vieläkin minulla. Tiedä toimiiko edes enää kun ei sitä tule enää käytettyä.
torstain kysymysllllöräys, paskattaako edition. paskattaako teitä seuraavat parivaljakot: 1. Beavis & Butt-Head 2. Rick & Morty 3. Wayne & Garth 4. Jay & Silent Bob ei, ei, ei, ei, toisaalt rick & mortyyn kyllästyin joskus taannoin
(245.12 KB 448x468 nani3.PNG)

>>606024 eka ei ja muita en tunne


Forms
Delete
Report
Quick Reply