/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(137.79 KB 1068x1334 j3gz2op2noa21.jpg)

Anonyymi 27.08.2023 (Su) 17:48:37 No. 605335
Olen miettinyt että olenkohan luonnoltani yöeläjä (yöläjä, höhö) kun vaikka rytmini on pitkän aikaa ollut herätä joskus 8-9 aikoihin ja mennä yhdeltä nukkumaan niin aamulla tuntuu aina jossain määrin paskalta. Tuon yksistään voisi selittää monella asialla mutta tasaiselta/hyvältä alkaa tuntua vasta myöhään illalla ja yöllä ja tämä tapahtuu useimpina iltoina (poislukien ne illat jolloin tietää varmuudella seuraavan päivän olevan huono) Millasia ite olette?
Olen työnormo niin viikonloppunakin tulee herättyä tottumuksesta ennen aamukuutta mutta nukkumaanmeno viivästyisi mielellään aina tunnilla joka ilta. Normaalirytmini olisi luultavasti joku 25-26 tuntia mutta en ole myöskään koskaan ollut niin pitkään työttömänä tai muuten ilman päivärytmiä että tietäisin millainen se oikeasti olisi. Amk-aikoina kun ei ollut välttämättä edes joka viikko oppitunteja, tuli valvottua joskus 30+ tuntia putkeen ja sitten korjailtua rytmiä kun oli jännää olla muuttanut pois kotoa.
Aikasemmin nukuin yli puolenpäivän, niinkuin kunnon manolon kuuluu. Välillä yritin väkisellä herätää aamulla, mutten ikinä oikein onnistunut saamaan siitä rytmiä. Menin aina nukkumaan vähän miten sattuu, nukuin liikaa heräsin miten sattuu. Yleensä Menin nukkumaan ja heräsin pari tuntia myöhemmin aikaisempana vuorokautena. Viime syksynä tapahtui jotain omituista ja aloin heräämään aamuyöllä. Viime aikoina herääminen on vakiintunut aika tarkasti noin klö 04:00. Haluaisin herätä vielä aiemmin. Kivoin olisi jos heräisi ihan joskus puolen yön aikaan niin saisi olla ihan saatanasti rauhassa kun kaikki muut nukkuu. Kauppa asiat voi hoitaa aamulla heti kun kaupat aukeaa. Kovempaa ääntä pitävät projektit voisi hoitaa sen jälkeen. Pääsisi aina kotio pois ihmisten ilmoilta ja nukkumaan ennen kuin ihmiset hyökkäävät töistä ja kouluista pihalle häiritsemään ja pilaamaan kunnollisuutta.


Forms
Delete
Report
Quick Reply