/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.85 MB 480x366 smokin hot mörkömutsi.gif)

Raportointilanka 150 Anonyymi 24.07.2023 (Ma) 23:54:19 No. 603228
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>602760 Sehän on varmaan juhlan paikka, jo 150 lankaa masentunutta kauppareissuraportointia.
(1.75 MB 480x270 thumbs up.gif)

En jaksa.
>>603236 Sama.
Oli kyllä tavan huono känninpaska: en jaksa pelata mitään, olo on tuhnu ja siitä johtuen kaurapuurokin jäi ja jää syömättä. Helppoja keinoja kun ei ole saapuvilla, niin ei voi huutaa 'tennoheika banzai', ja tehdä mitä pitäisi, joten nyt kärsitään.
>>603207 1) on. Isoimpana maalle muuttaminen joko äiteen tai isän kotitaloon. Sinne voi sitten laittaa kunnollisen studion ja ihan oikeat rummur ja pitää ääntä niin samperisti. Pienempänä haaveena on punainen Charveli. Semmoinen on pakko vielä saada. Aika nihkeästi näyttää olevan moisia liikkeellä. 2) ja 3) isompaan haaveeseen ei tarvitse paljoa tehdä. Sukululaiset kuolevat vaarmaan joskus ja sitten pääse. Punaisen charvelin hommaaminen on kanssa vähän passiivista. Pitää vain löytää järkihintainen käytetty jostain. Niin, ja siihen pitäisi olla massiakin. Uusia en kehtaa ostaa kun niistä on huonoja kokemuksia. Pettymyksiä olleet melkein kaikki netistä ostetut. Pitäisi päästä liikkeeseen räpeltämään ennen ostamista. Ne ovat olleet jo jonkin aikaa aika kuolleita täällä päin. Käytettyjen kanssa sentään on yksilö tiedossa, siitä voi esittää kysymyksiä ihmiseltä jolla on kokemusta kyseisestä laitoksesta ja näkee kuvia ja kaikkea semmoista.
>>603238 banzai-hommat ei ole mitään sellasta mitä pitäisi tehdä koskaan :3
>>603245 Vompattistudio ;_; siellä äänitetään kaikki nyymäribändien albumit.
>>603246 Mutta on huono olo :(
>>603250 Miksi pitää aina juoda ;_;
>>603251 Koska tuhoutuminen, itse. Tai ehkä minut vakuutettaisiin siitä, että erakoituminen on ihan jees; että eläin, jolle sosiaalisuus on ominaista voi elää ilman yhteyttä toisiin ihmisiin (joita ilman ei voisi elää, koska sadat ja tuhannet kädet pitää yhteiskunnan toiminnassa).
>>603253 Itse kuvittelin vielä muutama vuosi sitten että kun tässä on koko ikänsä oltu yksin niin se muuttuu vuosi vuodelta helpommaksi. Eihän se niin mennytkään. En minä ole koskaan sillä tavalla totaalisen yksin ollut kun olen ollut töissä ja välit vanhempiin ja sisaruksiin on normaalit(?) mutta juuri nämä lomat alkavat vähän ahdistaa kun minulla ei ole juurikaan minkäänlaista muuta elämää. Kotona koneella istumista ei vain enää jaksa koko päivää, toisin kuin joskus 20 vuotta sitten ei olisi mitään muuta koskaan tehnytkään. Töissä joutuu ajattelemaan muutakin kuin omaa saamattomuuttaan ja jostain syystä vapaaehtoisesti joku muu kuin vapaa-ajalla kotona koneella istuminen on mahdotonta...
(301.09 KB 480x358 kaorin paddle.gif)

>>603250 ei tarvi olla :3
(128.50 KB 495x200 dancing cats.gif)

tappakaa mut, oon paskaa haha
>>603263 Ilimoota vaan aika ja paikka niin tullaan anoporukalla.
(1.29 MB 500x281 yuuko mio mai coin.gif)

>>603263 emme tapa! :3 >>603264 emme tule! :3
>>603264 En usko että anot mitään jaksaa. Mutta jos tulee nyymiporukka...
(114.55 KB 809x453 sayaka loom.png)

>>603266 nekään ei tule sinne :3
>>603267 Joo ei sinne, mutta jos edessä on oravan naama...
Rotanpaskojen siivousprojekti sujuu ihmeen hyvin, en tee kuolemaa vaikka paita on likomärkä. Löysin veljen bluetooth-kuulosuojaimet niin ehkä se auttoi kun sai kuunnella humppaa. Alakerta ja pohjakerros vielä jäljellä, siis kuivurista. Pohjakerroksessa joutuu aina lapiohommiin mutta sen kun tietää että sen jälkeen on valmista niin ei ole niin paha. Jos ensi vuonna vielä siivoaisi niin sitten saavat selvitä ihte. Veli tuskin malttaa yhtä autistisesti imuroida nurkkia jos edes ehtii tai muistaa ja velienpoika ei ole koskaan edes nähnyt oikeaa siivoamista, tuskin pyyhkii edes persettään paskantamisen jälkeen...
Kadotin kaljanhakureissulla kelakorttini, oon yleensä niin vitun tarkka näistä mutta nyt vähän väsyneenä se hävis jonnekkin haha. Oli erittäin positiivinen yllätys miten helppoa oli tilata uus, olikin vain kelan sivuilla pari klikkausta ja ton suht turhan läpyskän saa postilaatikkoon! Ei tarvinnutkaan täyttää kymmenen sivun kyttäyslitanniaa! Nyt kuumottaa vain löytääkö joku ton jostain vaikkei tollakaan väliä taida olla, eihän siinä mitään oikeasti tärkeitä tietoja ole. Tää oli kyl nyt ns "wake up call", täytyy alkaa taas vanhaksi omaksi ocd vammaiseksi joka tarkistaa miljoona viisi kertaa että kaikki on mukana mitä täytyy, oli tossa kyl ehkä vähän karmaakin kun mä taas kaahasin corollalla eurobiitit soiden ja heittelin ihan kostoksi ja vitsillä roskia auton ikkunasta pellolle haha. Tai ehkä toi oli joku merkki saatanalta että mun pitäis lopettaa sittenki noitten jutkunappien syönti, on jotenkin omituinen olo vaikkei niitten pitäiskään vielä vaikuttaa. En nukkunut paljoa viime yönä, enkä oikeastaan pariin yöhön. Nyt paskattaa jaksanko tänään edes ryypätä, on tämä elämä niin vitun hankalaa! Väsyneenä kyl känni nousee hyvin päälle mutta hauskuus tuppaa lopahtamaan turhan lyhyeen saatana! Onneks se kortti oli kelakortti mikä hävis, jos ois ollu pankkikortti mä oisin tällä hetkellä täydessä paniikissa sikiöasennossa sängyssä enkä tietäis mitä tehdä, mä oon oikeasti aika uusavuton ja vammainen joka varmaan teljettäis välittömästi jonnekki laitokseen jos viranomaiset vaan sais jostain jotain vinkkiä miten mä näitä elonpäiviä loppuun kulutan täällä kansanmurhakaksiossa.
Päivän velvoitteet suoritettu. Pelasin kans RDR2 loppuun asti, pakko kyl sanoo et hienosti tehty maailma mutta tehtävät on liian lineaarisia. Paljon samaa vikaa kuin GTA:ssa, tuntuu että asioihin ei voi tehdä vaikutusta ja tarina on avoimessa maailmassa jo valmiiksi luotu ja suht ennalta-arvattava. Noi Bethesdan pelit kuten Elder Scrolls ja Fallout on paljon parempia siinä mielessä että voit oikeasti tehdä mitä haluat.
>>603269 onko sillä joku maatila?
>>603270 >heittelin ihan kostoksi ja vitsillä roskia auton ikkunasta pellolle haha. Kusipää homo. >>603272 Joo, pientilallinen eli rahat palkkatöistä menee peltoharrastukseen.
>>603270 Ite joskus heitän autosta pullon tms ulos kun kukaan ei näe ja naureskelen kun joku täällä pahoittaa siitä mielensä.
>>603274 en pahota kunhan muistat sitten syyttää mamuja ja mustalaisia roskaamisesta
Voi nyt vittu tietsikkatuoli sit hajos. Eka kaasujousi, sit käsinoja. Tilasin uuden mut vituttaa jos pitää oottaa yli viikonlopun.
Mulla on ollut polvessa jotain sellaista vaivaa etten ole pystynyt taivuttamaan jalkaa kovin taakse ilman lievää kipua, jotain sidehommia ehkä. Se on melkein parantunut, mutta ihmettelen mistähän sekin tuli kun ei siihen lenkkeillessäkään ottanut kipeää (lopetin kyllä senkin varmuuden vuoksi) ja toistaiseksi viimeisen venyttelyn aikana siinä ei tuntunut mikään. Ensimmäisen kerran tunsin sen kun menin sänkyyn normaalisti polvi edellä ja tuli voimakas kipu joka tuntui siltä kuin iho olisi raapassu ikävästi johonkin, siks ajattelinkin vähän aikaa että iho vaan meni ruttuun jotenkin vammasesti
>>603277 Ikä ei tule yksinään, heh heh.
>>603276 Oisit ollut heittelemättä pulloja.
>>603280 Nyt on tullut kyl yllättävän monta vastoinkäymistä, ehkäpä karman laki on totta?
>>603281 ota pillerii
t4PpAk4a Mu7 o0n PaSk4a
(212.86 KB 1024x683 vompatti777.jpg)

Good morning anobama! South will rise again! You can take ano away from nyymiskäri but you can never take >chanitunnelma from the anos. Mikä on päivän epistola? Itte pitää kydä ostamassa juustoa ja varmaan tupakkia. Ostin viimeksi vaihteeksi ruskea tupakkia. Se on liian tujua kaltaiselleni vasta 18 vuotta polttaaneelle aloittelijalle. Pitää ostaa taas vauvatupakkia eli sinistä.
(43.18 KB 512x512 mai adjust.jpg)

>>603288 ei tapeta :3
>>603289 >Mikä on päivän epistola? "Sillä jos sekin, mikä on katoavaa, säteilee kirkkautta, vielä paljon kirkkaampaa on se, mikä on pysyvää." 2. Kor. 3:11 https://evl.fi/paivansana
>>603289 Huomens, sauhuvompatti ja muutkin nyymärin manolot. Epistola onkin jo postattu, mutta jos unohdetaan saivartelu niin tänään on tiedossa: ei mitään. Eilisen rotanpaskaimurointiprojektin jälkeinen olo on ihan ok vaikka menikin myöhään (olin kotona joskus puolilta öin, onneksi otin takin ja polkupyörän valot mukaan) mutta tänään on kaljuutuspäivä niin esim. kuntosalille ei voi mennä koska siellä täytyy käydä suihkussa niin kaljuutus ei kävisi päinsä. Ja kai muutenkin voi ottaa joskus rennommin. Piiskatkaa mua, oon laiska...
(1.93 MB 498x374 yomi tomo spin.gif)

>>603293 ei piiskata :3
(394.98 KB 1306x980 1.jpg)

(324.31 KB 980x1306 2.jpg)

(405.40 KB 1306x980 3.jpg)

(376.40 KB 1306x980 4.jpg)

(596.91 KB 980x1306 5.jpg)

>>603293 Laitanpa miniraportin vielä. 3. kuvassa on ihte kuivurin tarkistusluukut ja niistä löytyy aina kaikenlaista jämäryönää. Toisella puolella on kaksi luukkua ja siellä pääsee aika hyvin niitä tyhjentelemään, tällä puolella on vain yksi ja siinä pitää roikkua tikkailla käsi melkein olkapäätä myöten reiässä. Paska systeemi, mutta ainahan ne on. 4. kuvassa on kuivurin pohjakerros ja elevaattorin pohjapömpeli (elevaattori nostaa viljaa alhaalta ylös, noissa pystyputkissa menee kuljetinhihnat) ja sinne tippuu aina ylhäältä asti kaikki roska ja muut paske mikä sitten kastuu ja muuttuu mullaksi ja alkaa usein itää niin siinä on melkoinen lapiointi aina. 5. kuvassa on se kasa mitä sieltä tällä kertaa lähti, ei ollut pahin tapaus. Muuten ihan hyvin mutta lähdin liian myöhään hommiin niin tuli jo pimeä kun projekti oli lopussa. Vähän oli selkä kankea mutta muuten ei tullut sotavammoja.
(423.69 KB 1365x2048 F0yMuztWAAIoE2X.jpg)

(474.72 KB 2560x1440 mhk.jpg)

>>603207 Kesti vähän vastata tähän kun oon ni vanha, väsyny ja masentunu mut: 1. Juu. Tytty mytty jos ois (semmone söpö, mukava, nuorena ihan yksin jääny... ehkä muhku...) tai jos ees äkkirikastuisin tavalla tai toisella. 2. En tee. 3. Siks en tee kun tytty mytty ois pitäny olla mieluiten joskus 15-20v sitten jo, ja nähdäänköhän me enää ikinä kunnon nousuja kryptojen kursseissa millä vois äkkirikastua ja kumminki väittäsvät kotiuttaessa että huumerahaa kaikki... (no olis mulla kyllä tositteet esittää että eivät ole) kelpais muuten kans tämmönen selvästi ainakin hieman muhku ilmeisesti pakistan möttö, oli muutama viikko sitten juontamassa jotain saudien miljoonan dollarin öljymassi esportswashing tekken 7 turnausta ihan ilman burkhaa haha mut sain tästäkin aikaseks postata vasta nyt vaikka piti jo aiemmin
>>603301 Kelpaisko lihava thaivaimo? Voisit saada semmoisen sitten kun olet rikastunut kryptoilla, köyhimyksiähän ne ei paljoa katsele.
>>603304 no en mä mitään huoraa halua, mutta jos kryptomiljoonat ei ois mikään edellytys ni riippus ihan siitä että onks semmonen söpö ja mielellään myöski mukava ja nuorena ihan yksin jääny (ei oo ees pakko olla muhku muttei siitä haittaakaan ole jos on semmone söpö kumminki)
(3.89 MB 200x200 141.gif)

>>603301 Hyi nyt vittu oikeasti.
(190.23 KB 475x307 vin.png)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>603314 Pitäskö olla pinkeät kumitissit?
>>603289 milläs merkillä ruskian värinen on vahvinta tupakkia? saattaisin tietää jos polttaisin vielä, nyt ei tuu mitään mieleen
>>603316 Pitäs olla matalampi BMI.
Testaillut tässä ketodieettiä, että saisi tuota maharazia pienenemään. Yleensä paastoan sen 15 tuntia vuorokaudessa ennenkuin syön. Tänään joutui lopettamaan 12 tunnin jälkeen, kun piti nähdä työkaveri(nuori tytsy) kohteella. Piti tehdä keikka kahdestaan, koska toisen piti jäädä valvomaan laitetta kun toinen kiertelee kohteella. Se oli sitten tullut kaupan kautta ja ostanut itselleen ja minulle dumle munkin. Silmät säihkyen ja hymy huulilla tarjosi, niin emmä nyt alkanut sönköttää jostain mun ketodieetti projekteista. No oli se ihan hyvä munkki. Kaaduin myös pyörällä viikonloppuna viskipäissäni ja teloin polveni hahas. Tässä mun raportit.
>>603318 Westiä oon vetänyt. Nikotiini määristä en tiedä. Tervaista se ainakin on. Hengityselimet ja filtterit ovat ihan tukossa sen kanssa.
Tervatkaa mut, oon keuhko... >>603321 Hmm, nyt olisi kyllä paikallaan postausluvantarkistus.
>>603321 >ketodieetti Sun hengitys haisee pissalta.
>>603324 Minähän en succubuksille taivu, koska en ymmärrä kun he yrittävät liehitellä. >>603325 Varmaan. Poltan kyllä röökiäkin, niin se haisee varmaan muutenkin ihan paskalta hahas.
(467.39 KB 250x187 159.gif)

Uus tietsikkatuoli tulee tänään illalla.
>>603323 Ainakin ne mentoli-Westit mitä mulle kerran tuotiin kartonki halvalla Virosta olivat varmaan paskimman makuista tupakkaa mitä olen maistanut, tosin koska en ole enkä ole koskaan ollutkaan mikään varsinainen tupakoitsija, niin otanta on aika pieni. (kokeiltu: Lucky Strike punainen ja sininen, mentoli-Bonus, Chesterfieldin sininen, joku mitä en nyt muista mitä kaveri kerran tarjos kun oltiin kaikki kännissä ei kumminkaa West) Polttamatta jäi suurin osa, itse asiassa ovat edelleen jossain kaapin perällä avaamattomissa askeissa vaikka tuostakin on varmaan joku 10 vuotta kohta.
(1.43 MB 3840x2160 t7.jpg)

hmph ei taida olla tulossa mulle mitään tekken 8 beta keytä, tuliskohan ees kohta jo joku leakki ja kräkki että pääsis vähän yksinään testailemaan noh turha peli koko t8 tai ainakin toi beta kun ei siinä ees oo tätä hahmoa (tai siis jos tarkkoja ollaan niin ei kumpaakaan näistä t8:ssa ainakaan vielä, mutta eipä tolla toisella nyt niin väliä olekaan)
Tuoli tuli, kohta raportaasia.
>>603338 vemputit korkeussäädintä liian kovaa?
>>603339 Ja sit vielä istuu, naamalle. Postauslupa pois sanon minä.
(948.32 KB 3840x2160 t7_2.jpg)

jooh no en näköjään osaa pelata tuota t7:ääkään enää ees sitä vähää mitä ehkä joskus viimeks yli vuosi pelatessani osasin sitten, tämäkin kuva otettu timestampin mukaan vuonna 2019 haha pitäskö vetää piristeitä ja katella palalisko se yks kombo mieleen minkä jaksoin jopa opetella ja mikähän se ykski liike oli mistä neuvottiin et tee blokkiin ja ja ja...
>>603341 Ei, mene vaikka ulos kävelylle.
(2.29 MB 4032x3024 IMG_3513.jpeg)

Hyvä tuoli, ehdottomasti 250 arvoinen.
>>603343 Mistä olet varastanut tuon julisteen ja aiotko mennä katsomaan barbie-elokuvan kun siinä on ryönä gosling?
>>603344 Tilasin sen netistä, oisko ollut redbubblesta. En mee kattoo Barbie leffaa, ootan torrenttia. Leffateatterit on perseestä, mulla on kotona 75" telkka ja 5.1 äänentoisto joten en oikein tiedä mitä lisäarvoa teatterisali tuo muuta kuin että vessaan ei pääse kesken näytöksen ilman että jotain menee ohi. Harmi ettei enää ole projektoria, se oli kyl kiistatta parempi.
>>603345 Pitikö rojektori myydä äkkiä pois kun se oli varastettu?
>>603343 Uskaltaispa joku rohkee tehdä nyymäriin taisteluasemalangan, tekis mieli itekki huomiohuorata omalla paskasetupilla vaikkei siinä mitään ihmeempää olekkaan, päinvastoin se on aika paska jopa haha. Tai no ei muuten mutta näyttöä pitäis päivittää. Tai eikait sitäkään tarvi kun en jaksa pelata enkä tehdä muuta kuin selata aivottomasti nettiä.
(113.99 KB 736x1094 velhu koneella.jpg)

>>603347 Tee lanka. Voisin osallistua vaikka kaikki on samat pasket kuin edellisissä kahdessa langassakin (5-6 vuodessa ollut kaksi taisteluasemalankaa siis haha) Ei kyllä kiinnosta päivittää, en ole konettakaan päivittänyt sen jälkeen kun hankin tämän joskus 5 vuotta sitten? Toimii hyvin ja ei kiinnosta uudet pelit niin ihan hyvä ja pimeässä en ole koskaan tykännyt datailla niin ei ole mitään typeriä valaistussysteemeitäkään tai huumevaloja.
>>603347 oisit postannut apokan tst-asemalankaan kun oltiin evakossa. ny on myöhästä
>>603349 Onkohan apokalaiset vieläkään selvinneet nyymäri-invaasiosta. Tai edes huomanneet että jotain tapahtui?
>>603347 No tee. Ihan kiva kattoo muitten taisteluasemia.
(8.98 MB 1024x1536 t7.mp4)

>>603342 En viitsinyt mennä kun kävin tänään jo ulkona. Sen sijaan pelasin vaikkei minulla edes mitään ns. kunnon piristeitä ole edes pitkään aikaan ollut hallussa, kahvia ja nikotiinipurkkaa vain.
>>603343 onko hyvät saundit nois genelec? ittelni vaa noi käytettynä hommatut yamaha hs8:t mitkä ovat olleet ties miten pitkään laatikossa enkä oo edes jaksanut ottaa käyttöön kun pitäs tehä tilaa huoneeseen että sais hyville paikoille ne haha ;__;
Hyvää huomentas, hönös anokset. Aikaisin nukkumaanmenoprojekti epäonnistuu joka kerta, enää muutama päivä aikaa korjata tilanne.
(320.23 KB 1654x2015 pör.jpg)

>>603369 hoomenda vaan, koko nyymisäädylle
>>603370 Hyh kun roskarotalla näyttää olevan spurguhanskatkin etutassuissa hähää
(219.24 KB 713x712 ClipboardImage.png)

(219.44 KB 700x701 ClipboardImage.png)

(566.20 KB 894x703 ClipboardImage.png)

Aika mutsikas malli huhhels.
>>603377 neekeri
(703.16 KB 1363x1003 haha.png)

(239.58 KB 1128x1540 77lfwq2n96eb1.jpg.webp)

hahattelin: Hello all! Ive had quite the journey in life but recent major changes have finally given me the freedom to let myself be me and explore areas and connections Ive kept hidden for so many years. I am finally out of a crazy toxic IRL relationship that led to children and marriage even though in the depths of myself I knew i shouldnt be there. Anyway, thats been done now for a month or so and I have been watching and reading all of your beautiful souls' posts with so much expression of happiness and satisfaction with those S/O's you've chosen for such personal reasons. I have had so much time, now that I am out of that whole mess, im glad i found you all here. It took me awhile to build up the courage(Im kind of shy and cowardly most of the time but my S/O will make sense now) to talk about someone I've always looked to for comfort and safety privately in my mind. And that of course is my lovely partner, Sheeva. Growing up, I lived in a really really terrible neighborhood in Fresno, CA. My dad ditched us and it was just my mom. I spent most of my childhood scared of bullies and gang types, both kids my age and young adults who would victimize me. Luckily, in my neighborhood there was an arcade and i spent most of my time there. I gravitated towards fighting games because even though i was fragile IRL, I loved to pretend i could do what those characters did. Then the arcade brought mortal kombat 3, and I fell instantly in love with Sheeva as a youngster. I fantasized about her keeping me safe when i was going through the worst of growing up. I even found myself getting upset when others would fight her because she was my hero, and I didnt want her to get hurt. She has always been my talisman of safety ever since and my most loyal companion in life though I've had to secret her away out of shame while I was growing up and emotionally abused IRL. I hope this wasnt too overly verbose, as it has taken alot for me to even put words to these feelings after so many years. I hope I can find the acceptance here I was never lucky enough to stumble on before. This is the first time since my IRL separation that I could invite Sheeva to movie night. I cant cook very well, so we opted for Pita bread and Hummus. Sheeva wanted to watch something classic, so I chose "The Mummy" with Brendan Frasier and of course the Rock. Anyway, glad to be here and I cant wait to meet some of you all! I made the hummus spicy, she can handle it pretty well!
>>603383 Itse hohhoijaattelin. Miksi muuten luet tuommoista sivua hähää? Vähän paskattaa myös että tuommoinenkin kekkuli on päässyt riå-hommiin ja itse en, en kyllä ole koskaan yrittänytkään, haha Kunpa en olisi näin itsetietoinen paskuudestani vaan uskaltaisin olla oma kehari itteni ilman rajoitteita. Suihkussa käyn jo.
>>603384 >Miksi muuten luet tuommoista sivua hähää? Täällä on hidas postaustahti, IRC:ssä ainakin ilman anokanavia on ollut jo monta päivää putkeen todella hiljaista, en oo menossa takas anokanaville, en oo menossa ylifoorumille, tyty ydeä ei ole eikä tule, oon tullut niin vanhaksi etten jaksa olla runkkaamassa koko ajan, oon jo nyt niin läski ettei enää kannata syödä huvin vuoksi jatkuvasti lisää, ja kaipaan kuitenkin jotakin sisältöä elämääni. Se sisältö oli nyt tällä kertaa sitten tappelupeijuttujen lukemista Redditistä.
>>603388 Ok, saat anteeksi.
(3.42 MB 498x371 162.gif)

Vittu nyt sinne salille taas!
Aamupäivä oli kiva kun oli paljon nyymäripoustauksia. Nyttemmin meno vähän tasoittui omalta osaltani. Tein ruokaprojektia ja keittelin perunoideja, pussissa oli jotain tuhoutuneita perunoita mukana, ihan muusina ja hajukin oli kaamea. Ei olleet onneksi ehtineet mädäntyä vielä mutta hyi vittu. Varmaan jossain linjastolla menneet vinksin vonksin. Lisäksi tilasin tavaraa vaikka olen paska. Raportoinen niistä myöhemmin kunhan saapuvat. Kun halvalla sai... (pitäisi olla ihan ok, ihan merkkituotteita)
>>603393 ota piikkii
Jes, Jes Jes VITTU JES! Naapurin sairas ryskäävä horo on muuttamassa vittuun täältä! Kävin kaupassa ja olin saada taas raivokohtauksen kun joku homopakettiauto oli parkkeerattu mun auton taakse vammaisesti ja sittenku tulin kotiin näin että siellä on joku muuttohomma käynnissä! Tarkistin vielä kaupungin vuokrakolhoosien sivuilta että tuo on totta ja on se, tuo kolhoosi vapautuu maanantaina! Ei tässä kyllä toisaalta hirveästi ole syytä juhlaan kun ei taas tiedä yhtään millainen eläin tuonne pesiytyy, tai eläimet. Onneks täällä pohjois-pohjanmaan böndellä ei oo neekereitä eikä ählyjä mutta manneja senkin edestä... Mutta nyt mulla on ainakin varmuudella pari päivää ihanan rauhaisaa täällä! Vois huomenna kännissä luukuttaa täysiä musiikkia ja huutaa ja purkaa yli vuoden paineita kun ei ole pelkoa että tulisi ns kostotoimenpiteitä tuolta eläimeltä. Mutta kaiken optimismin ja positiivisuuden olen kuitenkin jo haudannut että täällä enää koskaan niin ihanan rauhaisaa tulis olemaan kun oli sen naapurin vanhan ukkelin kanssa jonka kanssa asuttiin yli 3 vuotta täydessä harmoniassa. Eli vaikka tonne muuttaiski joku vanha rauhallinen ukkeli joka vain myös ryyppäis ja odottais kuolemaa niin en mä silti vois täällä rauhassa elää niinku ennen, musta on tullut niin sairaalloisen yliherkkä ettei tämä oikeasti enää naurata yhtään. Miettikää, mä joudun käydä paskalla vastamelunappikuulokkeet päässä musat soiden kun ahdistaa niin VITUSTI! Ja sit kans nukun ne korvissa, mulla on kahdet ja sitte ku toisista loppuu akku niin laitan toiset korviin ja jatkan unia haha. Jutkutubesta joku 10 tunnin saderopinavideo päälle. Mä taidan olla oikeasti aika vitun sekaisin. Ai VITTU! mä nauttisin jos oisin osasyyllinen että tuo lähtee vittuun tuolta kun olen itsekin raivopäissäni ryskännyt ja huutanut enemmän kuin sielu sietää haha. Ei tässä kuitenkaan varmaan kauaa saa nauttia, täällä menee jostain syystä yllättävän nopeasti kämpät vuokralle, en tiedä kyl yhtään miksi, kuka vittu tänne perseeseen haluaa ellei ole totaalisen luovuttanut elämässä ja odota vain kuolemaa ja ryypiskele pahaa oloa pois, kuten minä? Senkin voi alle kahdessa viikossa todeta täytyykö alkaa taas kostotoimenpiteisiin vai ei, kyllä sen vain voi todeta onko hyvä naapuri vai ei. Vittu mä alan kyllä täysiin kostotoimenpiteisiin jos tuonne taas joku eläin pesiytyy. Katsotaanpa kuukauden päästä postaanko psykiatriselta osastolta jos psyyke on levinnyt lopullisesti, lähellä se taitaa oikeasti jo olla. Jos tonne joku bassonarkkari, jonka ääntä ei pysty mitenkään blokkaamaan, muuttaa mä poltan tän kämpän.
>>603408 ota pillerii
>>603408 Sinne muuttaa joku nussijamutsi minkä viikon poikaystävä vetää sua köniin ;__;
>>603409 Syanidikapseli kyl kelpais vittu saman tien jos sellaisen jostain sais, loppuis tämä tuska ikuisesti ja aivan sama vaikka tuohon osotteeseen muuttais 10 neekeriä, 10 bilettävää teinihuoraa tai 100 normoa joilla on 20 koiraa, ei enää tätä manoloa hetkauttaisi.
>>603411 höpöhöpö ei mitään syaniidejä vaan kalaöljykapseleita :3
>>603410 Joo saas nähdä haha. Kyllä sitä oikeasti arvostaa niitä hyviä naapureita vasta kun ne menettää, pari muutakin asukkia tuolla oli ennen sitä vanhaa ukkelia, joku pariskunta rakkeineen jotka räkytti vittu koko ajan, sitten niitten jälkeen joku vanhempi yh-nainen parin pentunsa kanssa jotka kans riitelivät yötä päivää ja ne penikat saattoi alkaa huudattaman musiikkia ihan mihin vuorokauden aikaan tahansa! Tuollon mä vielä siedin ton kun olin nuorempi ja en ollut läheskään niin taantunut kun nykyisin. Mutta nykyään en vastaa enää kenenkään turvallisuudesta saatana! Se on varmaan vähän myös psykologista asua näín rivarissa jossa ei ole kuin yksi vitun naapuri joka sun psyykkeen voi tuhota, toista se taas ois kerrostalossa, siellä vois luovuttaa saman tien kun siellä asuu pahimmillaan niin vitun monta häiriötekijää. Enpä oikeastaan tiedä, ehkä joku kerrostalo vois jopa tehdä hyvää, pitkältihän tää alkaa oikeasti olla jo psykologista sotaa itseään ja muita vastaan, ei vittu mä olen niin väsynyt. Sekin jos sinne muuttaa joku vanhempi ihminen tai edes mua vanhempi niin se ei tunnu niin "raastavalta" välttis vaikka se kuunteliski jotain paskatoosaa äänet liian kovalla, mutta jos tuonne taas muuttaa joku bilettävä normo ja aina joku teinilauma kyttää sua kuin jotain ruttotautista kun poistut ulos niin kyllä tuossa järki lahoaa lopullisesti.
>>603409 Profiloit väärin. Tosin toi kyl näyttää silt et olisin kirjoittanut sen niin piti kattoo etten oo vahingossa kirjoittanut.
>>603408 Haha mitä enempi luen tätä mietin oonko postannut tän joskus vuotta aiemmin tai jotain. Onko mulla olemassa veljeä jota en tunne?
>>603417 Ei taida olla kun mulla ei ole ketään, ei vanhempia tai mitään tässä kylmässä julmassa maailmassa täysin yksin. Oon jo antanut itselleni luvan seota täysin jos se vielä joku päivä tapahtuu. Vittu mä kyllä oikeasti laitan jonku pussihousu keharimannen solmuun kirveellä jos sellainen tuonne muuttaa. Mulla ei ole enää mitään menetettävää, aivan sama vaikka saisin häädön tästä paskaluukusta. Mun asiat elämässä ei ole varmaan oikeasti koskaan ollut näin huonosti kun ne on nyt, joka päivä tämä sama vitun räjähdysherkkä olo!
>>603421 Ei sitä muita ihmisiä vakauteen tarvita.
>>603421 Hetkinen olitko sä se raivoano?
(94.68 KB 1280x720 mio yuuko mai kakkoii.jpg)

>>603421 höpööhöpö, et laita solmuun vaan aukaiset solmuja sisälläs :3
>>603408 toivottavasti ei muuta kusipäämulkku
>>603409 älkää sekottako mua tähän antifa pelleen t.alkuperäinen ota pillerii postaaja
(153.24 KB 962x700 asd.jpg)

>>603423 No joojoooooo! Orpo alkoholisti pohjois-pohjanmaalta jolla on toyota corolla, vitusti mielenterveysongelmia ja vihanhallintaongelmia, varmaan joku lievä narsismikin kun nautin jotenki tästä huomiohuoraamisesta tai sit se on vaan tää yksinäisyys. >>603424 Joo näin voiski tehdä >>603425 Toivotaan, mä en ihan oikeasti tiedä mitä tehdä jos tuonne muuttaa joku elukka. Mä alan olla tällaisessa jatkuvassa taistele tai pakene mielentilassa, oisin niin valmis suorittamaan jo mcitsetuhot kun vain ois välineet. Vähän pelottaa jo mihin tää johtaa, mä olen oikeasti ku tikittävä aikapommi joka voi räjähtää ihan milloin vain.
>>603425 >>603426 ota pillerii
>>603429 taitaa olla joku mode
>>603426 ota pillerii
(88.34 KB 972x795 1427275002634-1.jpg)

Hyvää iltaa narsistit ja hemulit. Kävin lainaamassa auton, huomenna reissu ja illalla raporttia jos ei ole tmop-fiilis.
>>603433 minne, vai onko se yllätys?
>>603428 Veikkaan että sulle sopis pajari kyl paremmin. En tiedä oonko jo sanonut.
>>603430 Kerran kun spammasin ota pillerii niin joku mode bannas mut.
>>603436 Eipä sovi sekään kun siitä tuli aina niin jäätävä paniikkikohtaus lähes joka kerta kun tuli hiisailtua. Ei tää alkoholikaan kyl sovi yhtään enää, siitähän tää normaaliakin paskempi olo taitanee johtua, kun liuotin poistuu kokonaan kehosta ja krapulasta alkaa selvitä niin on aivan uskomattoman sietämätön olo. Mutta kun en vain pysty lopettamaan ryyppäämistäkään. En tiedä mitä vittua tässä pitäs tehdä kun en uskalla mctuhoutua mutta olo tuntuu menevän vain pahempaan päivä päivältä. Kai tässä jonnekki pakkohoitoon pitäis laittaa. Ei taida kyl olla tulevaisuutta näillä seteillä niin kyl mä sen itsetuhon teen ennemmin tai myöhemmin mutta haluaisin tehdä sen silleen seesteisesti ja rauhallisesti.
>>603437 ite en oo pitkään aikaan postannu talkuperäinen otrra pillerii postaaja haistakaa kaikki paska
>>603435 Helsinki ja Loviisa.
>>603439 paskattaako sua meemin luonne?
Pakko vielä avautua tässä ennenku kohta lähen nukkumaan, oon nyt tässä yöllä kuunnellu pitkästä aikaa biisejä kajareilla ja voi vittu tää on kivaa kun ei tarvi stressata jotain normohuoria hähää! Miten vitussa mä pärjään ilman tätä hauskuutta sitte ku se uus normo muuttaa tonne VITTU! En oo puoleentoista vuoteen kuunnellu biisejä muutaku kuulokkeilla. Pitäiskö mun vaan ottaa ihan läpällä häätö ja alkaa laittaa tätä paskaa elämä lopullisesti risaseks, en mä enää jaksa vittu! Sen vielä avaudun ettei nää ees oo kovin kummoset niin millaisenhan euforiaryöpyn mä saisin jos alkaisin kunnon audioautistiksi ja hommaisin kunnon vehkeet HUHHELLS. Tästä musiikista vielä saa vähän jotain iloa varsinki kännissä. Vittu tänään pitää ryypätä kunnolla ja fiilistellä pitkästä aikaa.
>>603449 Hankit sinne metsäpalstalle jonkun halvan ympärivuotismetsästysmajan ja alat mökäämään siellä. Kesäisin viljelet bläkkiksellä kasvatettua perunaa ja talvella paistat pettuleivät savustuspöntössä.
(60.60 KB 488x650 1467484189563-0.jpg)

Hyvää huomenta, hemulit ja muut. Tänään heräsin aikaisin, vaikka en pystynytkään menemään aikaisin nukkumaan. Eli vituiksi meni kaikki!!! Vaan emme anna sen häiritä. Nyt aamiaista, naamaan, sitten jotain. Kuva ei liity. >>603436 Olet sanonut varmaan kolme kertaa.
(172.31 KB 1600x1200 vompatti865.JPG)

>>603451 Houmenia. Ihteni nukuin pitkään kun heräsin vasta nyt.
>>603453 Ei se mitään, unikeon päivä oli kai jo. Koskas lähdetään seikkailemaan pseudokeskimaahan? Voitaisiin käydä vetämässä haudanhaamuja turpaan.
>>603454 Joku päivä voisi lähteä. Harmi kun en ole löytänyt semmoista hyvää hautuumaata tästä läheltä. Joskus muinoin asiun toisella puolen pitäjää ja siellä oli lemmikkien hautasmaa lähellä. Tänään on ruokaprojektia. Jänskättää kun tällä kertaa on riisiä. En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua. Yleensä laitan makaroonit ja vihanneet samaan kattilaan porisemaan. Nyt ei taida uskaltaa ettää saa autenttisen riisikokemuksen. Kattiloita on kaksi ja toinen on varattu kastikkeelle. Saa nähdä miten miehen käy. Niin ja vieläkin edelleen hahattelen aina aamuryynien ottamisen aikaan notta nyt vedetään piriäm. Ehkä se vitsi käy joskus vanhaksi. Tai ehkä ei.
>>603455 Ain naurain ryynis syö
Niin juu joo niin, únohtui eilen raportoida kun oli ostosmaniapäivä. Kävin ostamassa Dressmannilta nevada farmarit ja tokmannilta kalsareita ja t-paitoja. Ne aikaisemmin kesällä hooetämmältä ostetut housut olivat liian pitkien kalsarien tuntuiset. Se ei ollut yhtään rockenroll niin piti käydä ostamassa rajummat housut. Ihteni kun olen niin täyttä 100prosenttista rockenrollia että käytän vain fakkuja niin pitää olla kunnolliset housut. Rahaa meni 90 eurua + tupakkirahat. Vähäsen paskatti maksaa niistä housuista täysi hinta kun vieressä oli samanlaisia alennuksessa. Alennus housuissa oli enää vain faijjakokoja ja niissä olisi ollut kivempi väri.
>>603457 Huh hels mitä rokkenroll-elämää. Tavallisesta animetunnari anokselta tulisi lortit pieruverkkareihin jo pelkästä ajatuksestakin. Itteni olen niin nolo pop-pelle että ostan (jousto)farkkuni prismasta 25 eurolla.
(2.54 MB 1153x2000 ClipboardImage.png)

ihte tilasin armyworld.pl brittien windproof trousereita muutaman kappaleen. siel ois new old stock desert dpm pöksyjä 16 euroa kipale ja on muuten hyvät housut ja ihan vitun rumat
(3.59 MB 480x480 163.gif)

Tänään salille sit oon suorittanut taas tältä viikolta salit.
>>603466 otikko jo piikkii?
>>603228 Moikka Moi(1) Jos ei kulje, minä kuolen. Jään asumaan, vaikka manalaan. Äärikeskusta. pippeli on peli, muttei minulle. Tässä kiitos, kenties sinulle. Olen sairas, kenties aina Syynä lie, maan vaiva. Kiitos, anteeksi ja pyytäen nöyrästi. Äidinkielellisesti, Samille myöskin maanalle. Olen kenties siinä pisteessä, etten itse enää pysy pystyssä. Kiitos kieltolaki, kiuruveteläinen tietää mikä on luonnonlaki. -Tsubaduuri a.KA - Heikki S.(peli) Tikkanen nuku en, mutta pottuja en nosta, paitsi jos on suvannossa. https://www.youtube.com/watch?v=7WHbyJ8aY78 Paras oli /mu/ mut yks levy oli Cripled Black Pheonix ja ei CCR:rää ilman kesää
(10.02 MB 640x474 164.gif)

>>603467 Otin preworkouttia.
>>603465 Ihte kävin supernovan lepakkoluolassa ja ostin takin, raportoinen.
>>603470 ota kuulaa
Nyt tulee niin rasvainen pyttipannu anos annos että kunnon paksulla diabeetusmanolollakin rasvoittuu pumppu tukkoon huhhels
>>603487 niillähän ne menis nimenomaan vähemmästäkin
>>603476 On ne varmaan hyvöt
(419.61 KB 1306x980 1.jpg)

(466.38 KB 1306x980 2.jpg)

(424.60 KB 1306x980 3.jpg)

(419.96 KB 1306x980 4.jpg)

(371.56 KB 980x1306 5.jpg)

Hyvää iltaa, olen kotiutunut maailmanympärysmatkalta. Ajelin ensin helsinkiin missä kävin kakkalekan siis varustelekan myymälässä tekemässä bisneksiä ja ostin sieltä germaaniarmeijan villakalsarit, kävikin hyvä tuuri että hyllyssä oli vielä yksi pari XL-kokoisia kun verkkokaupassa ei enää ollut. Olivat vielä ihan ok kuntoiset. Sieltä jatkoin Loviisaan missä kävin Supernovan (kyllä, olen supernovan kätyri) varastoluolassa. Se on semmoinen ylijäämäkauppa kanssa. Tutkailin siellä aikani romua ja roipetta ja chattasin kauppiaan kanssa kaikenlaista haisevan ylijäämän sielunelämästä vaikka en siitä mitään tiedäkään. Sain myös tietää epäilyttäviä juttuja varustelekan toiminnasta mutta en niitä nyt kerro tässä periaatteesta vaikka ei varmaan mitään silleen luottamuksellista ollut. Mutta aika juutalaisia. Mutta jännää tarinaa muuten kun olen useammasta suomalaisesta ylijäämäpuljusta materialismiani ylläpitänyt. Sitten siirsin autoa parkkipirkon pelon alla ja ajelin Loviisan vanhaan kaupunkiin missä olikin joku keskimaan kylän tori mihin parkkeerasin auton. Kiertelin muutaman korttelin ja olihan se aika jännää aluetta. Sitten kiersin vielä sataman kautta missä oli ihan vitusti porukkaa. Kävin yleisessä vessassa ja sekin oli erikoinen rosterituhokoppi. Vähän hahatutti tuo ylösnostettava istuinrengas, nyt se näyttää tuossa asennossa kuin olisi valmiina sitä varten että siihen voi lepuuuttaa päätään ja oksentaa 9000 kilolortin voimalla. Loviisan meripäivät jne.
(360.37 KB 980x1306 6.jpg)

(522.70 KB 1306x980 7.jpg)

(473.05 KB 1306x980 8.jpg)

(286.08 KB 980x1306 9.jpg)

(81.77 KB 483x1080 10.jpg)

>>603503 Niin piti vielä sanoa että alunperin ei ollut mielessä mitään erityistä ostettavaa tuolta Supernovasta, tarkoitus oli vaan lähinnä nuuskia ja ostaa jotain jos löytyy jotain erikoista mitä ei ole verkkokaupassa myynnissä. Puhuttiin yhdestä tälläisestä erikoisesta takkimallista ja siitä puhe kääntyi brittiarmeijan mustiin parkatakkeihin mitä on aina välillä harvakseltaan myynnissä mutta koot ovat aina tosi pieniä. Sitten kauppias nappasi hyllystä yksittäiskappaleen Arktiksen valmistamaa mustaa armeijamallin kaltaista parkatakkia. Arktis on joku brittifirma mikä valmistaa jotain varusteita armeijalle, normaalisti nuo takit tehdään kai kiinassa, hahas, silti tämä Arktiksen takki ei ole ihan niin superlaatuinen mutta hyvälaatuinen kuitenkin. Made in England, harvemmin tulee tuollaista vaatetta vastaan. Takkihan oli sattumalta sopivan kokoinen niin tehtiin kaupat. Tuon kaltaista olen meinaan etsinytkin. https://store.arktis.co.uk/collections/smocks-jackets-coats/products/b110-combat-smock-black tosin tuossa linkin takissa ei ole sellaisia lärpäkkeitä mitä tuossa ostamassani on, muuten samanlainen. Hieman eroaa armeijan takista mutta käytännössä samanlainen. Huppu esim. on pienempi jne. Mutta sitten nii... menin sinne tuhannen tuskan kahvilaan. Sehän oli melkein täynnä kaikenlaisia villapipomutseja ja turisteja sun muita, tuolla oli kai jotkut asuntomessut samaan aikaan. Tarjoilijoina oli pari jonnea ja teinimutseja. Tilasin teetä ja suolaisen munkin. Vähän hävetti kun en heti tajunnut että teekuppi oli teekannun alla tuolleen jännästi. Ei ole kyllä ruman junttimanolon paikka tuollainen mutta tulipahan nyt käytyä, hahas Sitten lähdin kotiin, poikkesin kusella jossain ABC:lla ja hahattelin. Otin vielä narsistina itestäni kuvan takki ja villapöksyt päällä (ei virta päällä, vaan itteni päällä) Sellaista tällä kertaa, joskus ei mitään tai jotain, yleensä ei. 10. kuvassa ei ole jättimela vaan sateenvarjo lahkeessa
>>603505 Sulla on aika iso pippeli näköjään.
>>603507 lue spoiler
>>603505 Takki taitaa sittenki olla tämä: https://store.arktis.co.uk/collections/smocks-jackets-coats/products/b310p-police-waterproof koska tässä on nuo polettipaikat olkapäillä ja lirpakkeet rinnuksissa. >Featuring epaulettes, Loop panels for badges & Front loops attachment points for radios/ cameras and other equipment. Tosin missään ei lue tuota mallinimeä ja niskassa sisäpuolella ei ole tuollaista lappua ja kokomerkintää mustalla lipareella kuten tuon linkin kuvassa. Voi olla tietty jompi kumpi vanhempaa/uudempaa mallia. Silti aika hyvä. Maksoin tuosta siis 50e.
>>603503 >Sain myös tietää epäilyttäviä juttuja varustelekan toiminnasta mutta en niitä nyt kerro tässä periaatteesta vaikka ei varmaan mitään silleen luottamuksellista ollut. Mutta aika juutalaisia. Mä tiedän myös nää jutut mutta tiedän mikset voi sanoa.
>>603515 Sä ensin.
>>603525 En mä tiedä mitään kunhan pelleilin.
Voisiko oikea Luikku-Luihu astua esiin, astua esiin?
Hyvöä huomenta, aamulortilta. Terveisin Lasse Lortenson. Tänään heräsin aikaisin mutta yöunet jäivät vähiin kun en tietenkään saanut ihteäni ajoissa nukkumaan. Ehkä tänään... Mutta mitäpä muut keskimaan koheltajat, nyymilaakson nyhertäjät? Onko villahousut viikattuina, sadevaatteet särmättyinä? Haudanhaamut hävitetty, normonaapuri nujerrettu?
(11.25 KB 607x364 nemurui.jpg)

(216.12 KB 500x361 väsymysnaama.png)

(5.96 KB 150x251 Väsynytmuumi.jpg)

Huomenta nyymit! Itse heräilin tuossa kuudenmaissa, mikä on hyvä sillä unirytmi meni kesän aikana päälaelleen. Ensi viikolla pitääkin jo palata sorvin ääreen.
>>603534 Maanantaina teen kyllä langan missä juhlitaan sitä että päästään takaisin töihin. Elämän tyhjyys saa taas täytettä.
Virittelin vähän kaiuttia ja stereioita uusiksi ja laitoin vinyylisoittimen toimintakuntoon. Uuuden kämpä ensimmäiseksi levyksi valikoitui Ozzyn diarrea of the madman. Vielä olisi yksi pari kaiuttimia. Pitäsisi hakea lisää kaiutinpiuhaa niin sitten voi pommittaa fuuziojatsia kolmen kauitinparin kautta. Jonkun keskikaiuttimen voisi dyykata jostain niin saisi kun semmoisellekin olisi lähtö.
(57.48 KB 743x167 ClipboardImage.png)

No kai pitää ostaa kun on kerran tarjolla. Kyllähän mä joku päivä retkahdan ja harmittelen kun en saanut näin halvalla.
>>603545 Ite oisin ostamatta niin ei vois retkahtaa mutta ryynilogiikka...
>>603547 Sulla selkeesti ei oo ryynilogiikkaa. Mulla on 11 listaa jäljellä jotka loppuu tosi nopee jos alan taas käyttämään niitä. Mulla on rahaa, eli jos paska tilanne tulee oon ostamassa noita ryynejä 30e/lista pula-aikana. Eli ennaltaehkäisevä osto säästää rahaa. Olis pitänyt niit rivotrillejä silloin ostaa joku 100 purkkia varastoon mut oli ja meni. Toivottavasti en tee näilläkään mitään.
en ymmärrä miks joku vetäis jotain bentsoja kun voi vetää piristeitäkin
>>603553 Jos on liikaa vireyttä?
>>603553 Miksi vetää yhtään mitään kun voi olla vetämättäkin?
>>603555 Ite vedän kaljaa kun on paha olla henkisesti.
>>603557 sama tääl mut se paha olo johtuu lähinnä siitä et vedin eilenki kaljaa
(464.32 KB 3000x2110 vin.jpg)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
(114.03 KB 637x611 1563765436015.jpg)

tappakaa mut, oon paskaa haha
(3.12 MB 636x480 maya sakaki hug.gif)

>>603560 vaan emmepä tapa :3
>>603561 Kärsimys siis jatkukoon, hyvä hyvä.
>>603562 ei tarvi, kun voi pitää hauskaa :3
(6.14 MB 640x360 happy happy joy joy.mp4)

swirling galaxies in your eyes ;_______;
>>603555 No sekin on parempi kuin bentsojen vetäminen.
>>603570 se on vähä eri juttu jos tarvii niitä
>>603570 Se on ihan totta ja tässähän tätä ollaan voitu paremmin ilman. Mutta toisaalta tässähän on myös oltu ilman unettomuutta hyvä tovi eli asiat eivät ole vielä menneet vaikeaksi. Helppohan se nyt helppona aikana olla pollea mutta mitäs sit kun asiat menee hankalaksi? Se pelottaa ja nukun aina paremmin tietäen että on vähän varastossa jotain millä ainakaan unettomuus ei ole ongelma. Varmaan jos voisin nukkua hyvin ilman ryynejä tai jos vain nukkuisin kuten normaalit ihmiset eli kun väsyttää, nukahtaa, mutta kun en. Elämä ois niin paljon helpompaa mutta en oo ala-asteelta asti saanut unta tosta tollein vain, aina ollut vaikea herätä, aina unen kaa ongelmaa.
>>603572 Jätä se pepsin ryystäminen ja pois tietokoneelta ajoissa.
>>603573 Uniongelmat oli jo ennen kuin pepsiä aloin juomaankaan.
>>603574 Ennen nukkumaanmenoa luet tunnin verran jotain kirjaa, vaikka jotain kliseistä fantsua niin pääset nyymärin seikkailijaporukkaan mukaan.
>>603577 Tota mä tein pentuna. Olin ainoa lapsi joka luki kirjoja joskus 8-12 vuotiaana. Silloin Harry Potter kirjat oli aika kovaa valuuttaa, osan luin englanniksi koska käännöksessä vei liian pitkään.
>>603577 pitääks lukee koko tunti jos alkaa jo sitä enne väsyttää
(63.43 KB 1010x709 a mimir.jpg)

Hyvää yötä, löntystelijät
>>603582 pitääkö käydä suihkussa vaikkei tule hiki?
>>603587 aina tulee vähä hiki vaikkei se tuntuskaan
Huomenta, hemulihaltiat. Viimeinen lomapäivä!!! Huomenna töihin!!!
>Kuinka sovittaa tyytyväisenä >“Teltta on erittäin helppo pystyttää, verrattain helppo. Tarpeeksi reilua, että se on 2 miehen teltta, mutta aivan liian matala sisätila. Tarjoukset vaativat pukeutumaan telttaan ja kääntymään ympäri. Koko ajan pitää olla valehtelevassa asennossa. Osansa mukavuuden vuoksi olin epäilemättä valinnut isomman teltan vaikka vähän painavammaksi menisi. Tietullit ostavat omilleni. ” Nää automaattiset arvostelukäännökset on kyllä hupaisia. Tulee vanha kunnon pp9k mieleen.
>>603591 >Huono pumppu >“Kurpitsa toimii, mutta on hyvin vähän tehokasta. Jos aiot täyttää patjan kokonaan kurpitsan avulla, pysy seisomaan pitkään. Käytännössä luultavasti suurin osa ihmisistä räjäyttää sen suunsa sen sijaan, mikä on mahdollista mutta epäkäytännöllistä, koska venttiiliä ei ole tarkoitettu tähän.” >Synmat >“Olen omistanut 2 kpl karkotetut patjat, jotka nyt useiden vuosien kuluttua joissakin osissa vapautettiin kylkiluiden väliseen liimaukseen, joten siellä olevasta patjasta tulee enemmän kuin iso pallo. Yksi 65cm leveä patja olen käyttänyt noin 10 yötä vuodessa mutta toinen 58 cm leveä ehkä enintään 15 yötä yhteensä, huolimatta siitä erosta molemmat rikkoivat samanaikaisesti. Ne ovat luultavasti 8-10 vuotta nyt, mutta en ole koskaan ollut tällaisissa virheissä muissa patjoissa ja niin huolellisella käytöllä (nukkuminen leirintäalueen sängyssä) En usko, että sen pitäisi edes tapahtua ”
PAskattaa ja väsyttää. Oispa kilo ryynejä niin voisi vetää ja nukkua koko päivän ja yön.
>>603590 huomenta, kuulostaa suruisalta
>>603595 Niin. On niin köyhä elämä ;__;
Saatanan mummot kun vievät aina parhaat pyykkivuorot. Onkohan niitten pakko pestä joka saatanan aamu 8-10 pyykkiä. Pitää varmaan luovuttaa ja alkaa varailemaan 10-12 vuoroa. Oispa oma pyykkikone.
>>603597 Pitsiliinat täytyy pestä. Vanhassa kämpässä naapurin mummolla oli valehtelematta melkein joka päivä pihalla jotain pöytäliinoja sun muita liinoja kuivumassa. Mietein että mitä helvettiä se tekee niillä vai tekikö se niitä ihte sarjatuotantona ja pesi ennen myyntiä/jemmaamista kaappiin?
>>603598 Täällä on kaksi mummoa jotka aina varailevat ne vuorot. Onneksi on semmoinen lukko systeemi niin voivat viedä vain kaksi päivää putkeen. Varmaan heti pyörön lopuksi laittavat lukon heti seuraavaksi aamuksi. Monesti ovat pesemässä pyykkiä siellä jo joskus kello 5 tai 6.
Saan pasin.
>>603600 Huhhels!! Saadaanko keksiä sille nyymiporukalla nimi ;__; kuvia sit :3333 ääääääää
>>603594 15 pilleriä riittää et tartte kiloa.
>>603601 Sillä on jo nimi.
>>603607 Saanko kysyä että mikä?
Niin se syksy van tulee. Pääsee taas puhaltelemaan lehtiä, perkele.
>>603609 Syksy saa, mutta manos ei ;_; paitsi töitä.
Lidlin maalasisämpylä pusseissa tuntuu olevan monasti pariton määrä sämpylöitä vaikka pussissa mainostetaan notta olisi 10 kappaletta. En ole pitänyt tarkemmin kirjaa onko useammin ollut boonus- vai kusetussämpylöitä. Jään seuraamaan tilannetta ja jatkoraportoin tarvittaessa.
>>603609 Vastahan se kesä tuli
Kanakeittoprojektiin tuli toisen kermapurkin sijasta kookoskermapurkki, tuli aika hyvällä tavalla jännän makuista. Curryä ei paljoa tullut koska purkki olikin melkein tyhjä. Ja eihän tuo mikään kanakeittoprojekti oli vaan kananjauhelihakeittoprojekti...!
>>603616 Alkoi tekemään mieli honettikeittoa. Siis hornetit paistetaan uusissa pienehkössä uunivuokassa astiassa ja rasvaa jää sinne pohjalle. Hornetit voi sitten kalastella sielätä rasvaliemestä ja ihteni oon imettänyt ne rasvat sämpylöiööällä ja syöny ne sämpylät hyviä ovat. Tänä piikonloppuna en syönyt hornetteja.
>>603617 Aikamoista vompattimässäilyä.
>>603618 Paljaskuonovompatit elää luolissa.
>>603623 Kiitos. Minkä niminen sinulle tuleva pasi on?
Tänään on kyllä pakko käydä corolla-chanilla öisellä terapia-ajelulla pitkästä aikaa kun tuntuu että kuuppa räjähtää. En oo ajanu pimeellä viimeks maaliskuussa ja yöllä muistaakseni joulupäiväyönä kun tulin normosukulaisten luota. Toivottavasti hirvi tulis tuulilasista sisään.
>>603626 Älä aja.
>>603625 Se selviää myöhemmässä vaiheessa.
>>603628 Miten kestän siihen asti...
(71.33 KB 1037x583 yuuko hmh.jpg)

>>603626 ei tulis hirviä tai muutakaan tuulilasista läpi :3
Ilmoitan: nyt kaljuutan.
Itekki vois kaljuuttaa.
Ollaan kaljuuttajii kaikki, kun oikein silmiin katsotaan
>>603634 Ite en kaljuuta koskaan.
>>603635 Joku sivupersoonistasi kaljuuttaa kyllä.
Vittu kun leikkasin taas partaterällä jonkun vitun haavan niskaan. Ei helvetti vihaan kaljuuttaa.
>>603637 Ihte kaljuutan leikkuukoneella, niin ei tule raavittua luomia auki tai nahkaan reikiä ja mikään kasarmimutsi ei ole tarkistamassa nupin kiiltävyyttä toimenpiteen jälkeen, niin ei haittaa vaikka koneella ei saa vedettyä aivan nahkakaljua. Parran joskus ajelen wanhalla partahöylällä, mutta yleensä koneella senkin. Haha.
(1.37 MB 3840x2160 t8.jpg)

Hahas ja hähäs toimii näköjään toi Tekken 8:n kräkätty intternettibeta 60fps ihan riittävän hyvillä grafiikka-asetuksilla tuommoisella yli 10v vanhalla koneella mihin tuli kuitenkin yhdessä välissä vaihdettua näyttis. Ei tarvikaan tuhlata perintöä uuteen koneeseen tai ottaa vastaan jotain ryynärin pöllimää konetta ihan lähiaikoina elleivät jotenkin onnistu tekemään tuosta ihan helvetin paljon raskaampaa vielä ennen varsinaista julkaisua. Kuulemma toi toimii Protonillakin ihan hyvin jos tulee jossain välissä poistettua taas Windows tuosta yhdestä koneesta. Tosin saa nähdä jaksaako koko kasia muutenkaan kun en osaa pelata edes vähän ja paskasti kuin yhdellä hahmolla mitä ei välttämättä kasiin ole tulossa. Olen kuitenkin vanha ja masentunut laiska läski. Ja joo vasemmassa ylänurkassa lukee 59, mutta tuon pelin (ja T7:n) fps-laskuri näyttää usein 59:ää vaikka oikeesti pyöris koko ajan 60fps niin kuin tuossakin toisessa nurkassa RTSS näyttää.
>>603642 siinähän olis tekemistä kun treenaisit ja osallistuisit tournamentteihin
Hyvää huomenta arvon manolot ja tänään TÖIHIN!!! En jaksanut tehdä tästä omaa lankaa niin kuin uhkasin, olenhan paskaa, hähää
Suuri Lidlin tuotteiden arvionti urakka jatkuu. Naisten deodorantti on aika jöötiä. Luvattiin 48h:ksi proteksönii mut alkaa ja haisemaan hiki jo alle vuorokauteen. Ehkä se tunnisti etten olekkaan nainen eikä se halua toimia. Oon kyllä käyttänyt vuosia vain ja pelkästään naisien deodorantteja ja ne ovat toimineet ainakin sen luvatun 48 hoota. >>603645 Ihteni en tiedä alkaako tällä viikolla taas töihin pakotustyö vai ensi viikolla. Jotain puhetta oli kolmannesta päivästä, mutta se on torstai. Keskiviikkona on ittelläni se vuoro.
>>603646 Hmm, miksi käytät mutsien deodoranttia? En jaksa mobiilihomoilla youtubelinkkiä mutta tähän sopisi sleepy sleepers - naiset haisee pahalle
>>603647 Se on yleensä mitä siinä deodorantti hyllyllä on parahaiten ja edullisimmin tarjolla. Eikä se hajuina tärpätti ja Suomen hiihtoliitto meininki oikein innosta.
ihte ostan hugo bossia. italiaanojen tekemää ja perinteinen aatteenmiehen merkki niin ei voi mennä vikaan.
>>603645 Olisitko ilmottanut siinä töihin menosta aina?
>>603650 En, vaan: >>603535
>>603648 onhan niitä hajuttomia miestenkin. varmaan samaa tavaraa naisten ja miesten hajuttomat mut jos käyttää miehenä naisten dödöö ni on selkeesti hintti ja nössö ni pitää ostaa miesten koska vaan se on itsevarman miehen touhua
>>603653 Huhhels. Pitää lopettaa aisten tuotteiden käyttö ettei kukaan vaan luule mitään. Nyt pitää alkaa pimennysverhojen (no homo) asennushommiin. Laitoin kaikki sälekaihtimet visusti kiinni ettei kukaan vaan näe ja ala luulemaan mitään.
>>603653 Ite en ainakaan ole nähnyt kaupoissa vompattidödöjä niin voi kai ostaa mitä haluaa.
Väliaikaraportti töistä (lortilta): on ollut sopivasti töitä niin ei ole vielä ehtinyt masennuspaskuusajatukset pyöriä päässä vaan ne on lentäneet johonkin aivojen nurkkaan, tyhjää tilaa kun on, haha Vittu tämä on säälittävää. Teettäkää mulla töitä, oon sielutonta paskaa...
(1.16 MB 455x249 139.gif)

Piti mennä töihin tänään mut nukuin katkonaisesti ja totesin että ei tästä nyt vittu tule mitään. Heräsin joskus 5 aikaan enkä vaan saanut unta enää, mutta just ennen kuin ois töihin pitänyt lähteä niin nukahdin. Sit herätyskello soi, laitan tunnin torkkua, toistan ja totean että oonpaha lomalla tänäänkin. Toivottavasti ens yö menee paremmin.
>>603658 ota kahvii
(3.42 MB 498x371 162.gif)

Nyt lähtee.
>>603660 Ota steroidii >>603658 Ota ksalolii Lipilii
Olipa mukava tulla kotiin TÖISTÄ huhhels. Nyt ei paskata istua loppuiltaa kotona koneella.
(3.20 MB 150x150 134.gif)

Sali käyty. Tulin kotio ja tein ruokaa. Tarrasin hampailla kiinni lastan kahvaan koska kädet oli täynnä ja etuhampaasta lohkes palanen. Voi nyt vittu!!!!!!!!!!!!
>>603666 Karman laki. sillai vaan ollana "yhyy oon nukkunut huonosti" kun pitäis nyymimiitata kuopion abc:lla tai pitäs mennä töihin hähää Itellä tuli halkeama joskus hampaaseen kun tein muuttoa ja keittiön hyllyltä tippui muovinen leikkuulauta ylähuuleen.
Forsyth kun tekisi mieli koepystyttää tuo ostamani teltta mutta ulkona on juuri semmoinen keli että kohta alkaa sataa ja vettä on muutenkin luvattu koko viikoksi ja sisälläkään ei voi testata oikein mitenkään kun ei ole enää mitään käsipainojakaan millä edes yrittää pitää teltan liepeitä kiinni. Muutenkin teltta haisee ällövarastolta niin olisi ollut mukava tuulettaa sitä.
mul on tatti aidan alla
>>603673 ota tattii
>>603679 haista sinä neekeri vittu
>>603680 ota pillerii
(814.53 KB 1906x585 fingerporilainen.png)

Pertti se vaan lurkkaa eikä sano mitään.
>>603683 *Petri
>>603684 petri taitaa lurkata foorumia
Ei nukuta. Lisäryynit otettu. Viel riittää temestat.
ollaan vaan ja hengaillaan.. ei mennä nukkumaaan...
>>603688 Nessun dorma, neeeees-sun dormaaa
Huonens, itekin nukuin jotenkin huonosti, oli liian lämmintä. Ikkunaakaan ei voinut pitää auki kun oli sateen uhka.
(332.86 KB 2000x1208 vompati523.jpg)

Löysin tänään mystisen alikulun joka vei moottoritie tuolle puolen. Alikululle meni sora tie aika tavalliselta syrjäiseltä ja ei niin tiheään asutulta omakotialueelta. Alikulun kohdalla ja sen jälkeen tie oli heikossa kunnossa. Oli isoja veden täyttämiä kuoppia joka paikassa. Autolla sinne ei ainakaan pääse niin se on vaan hyvä. Missään ei näkynyt oikein mitään elon tai asutuksen merkkejä paitsi keskellä tietä oli iso lortti. Liekköhän ollut hevoisen. Hiekka tai sora vai mitälietietä jatkui aika pitkään ja aloin jo huolestua notta viekö se mihinkään. Lopulta vastaan tuli T-risteys pienen asvalttitien kanssa. Tie oli semmoinen kunnollinen pikku tie johon mahtuu just ja just kaksi autoa vierekkäin. Risteyksessä ollutta väistökolmiota oli ammuttu useita kertoja haulikolla ja kiväärillä. Asvaltissa oli kumin polttamisen jäkiä. Päätyin lähteä sitä tietä takaisin moottoritietä kohti. Paikassa oli hyvin Twin Peaksimainen tunnelma ja koko paikka oli niin kuin suoraan jostain Puolangan syrjäkylältä. Moottoritien liittymän kohdalla hoksasin että olen päätynyt naapuri pitäjän puolelle. Nykyään on joku kuntaliitos niin ovat samaa, mutta elän 70-luvulla niin en laske. Moottoritien liittymässä luki "Kemi NaNNaN km" ja tuli mieleen tämä piisi https://www.youtube.com/watch?v=lUMQv_VlueY Oli hieno paikka käynen siellä nuuskimassa lisää joku aamu. Siellä on vissiin vanhaa asemaa, teollisuusaluetta ja muuta siistiä. >>603693 Houneia. Ihte nukuin aika hyvin vaikkakin unen saaminen on ollut parina yönä hankalata ja on pitänyt vetää vähän isompia huumemyrkkyannoksia. Pitää ehkä kokeilla pitää ikkunata auki kun ei voisataa sisälle.
>>603694 olikohan tuo unta
>>603695 Ei ollut. Muuna päivänä viime tai toissa viikolla näin unen joka jäi mieleen. Oltiin menossa hevimiesten kanssa bussilla retkelle johonkin etelän isolle kirkolle. Bussissa oltiin kännissä ja retken isäntänä oli Phil Anselmo. Perillä katsottiin joku kotimainen elokuva bussissa ja lähdettiin kotia. Paluu matkalla iskihirveä nälkä ka rapula. Bussi palautti meidät kotipaikkakunnalla lukion pihaan ja siitä piti kävellä kotia. Kotimatkalla hain S-marketista simona munkkeja ja menin syömään niitä johonkin nurmikolle parin hevimiehen kanssa. Phil anselmo tuli siihen leuhkimaan miten oli ostanut neljä munkkia, mitkä olivat toisissaan kiinni niinkuin ne jotkut kauraleipäpalat ovat. Anselmo taisi siinä samalla syödä meidänkin munkit ja sitten katosi kuin pieru saharaan. Sitten lähdin yhden hevimiehen kanssa kotio kohti. Mentiin joen yli sillalla kun minulle iski hirveä paskahätä. Jotenkin päädyin sitten vessan kautta jokeen paskantamaan. Kelluin vedessä ja paskaa tuli monta kymmentä metriä. Kaveri oli päätynyt kanssa jokeen ja auttoi minua vetämällä lorttia ulos. Siellä jöötin sisällä oli köysi kun olin jostain syystä syönyt bussissa köyden.
(17.73 KB 726x879 your son has passed away.jpg)

>>603696 tallensin
>>603696 Vitun phil. Tuon takia varmaan panterakin hajos aikoinaan. Voi olla kyllä että abbottin veljeksetkin oli sekaantuneet munkkimafian bisneksiin...
(104.65 KB 332x314 kanna kyselee.png)

tietäsköhän kukaan tuleeko tuo: loistolauta vielä linjoille?
>>603700 Anteeksi, mutta emme harrasta foorumeita.
>>603702 eiku se on ihan hyvä paikka
>>603700 onko muhkuja tuol loistofoorumi? (semmosia söpöjä mukavia nuorena ihan yksin jääneitä joista vois saada muhku tyty yde)
>>603711 ei oo näkyny


Forms
Delete
Report
Quick Reply