/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.95 MB 346x259 nyljen sut saatana.gif)

Raportointilanka 148 Anonyymi 12.07.2023 (Ke) 18:58:01 No. 602438
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>602042
Sain varaston hyllyt kasaan. Vittu mikä vääntö. Selkä ei mennyt ihme kyllä kipeäksi, näköjään toi salilla käynti on parantanut asiaa. Tosin nyt kun istun tuolilla se on kipeä. Kai se on tää röhnötys koneella joka paskoo selkää siinä missä urheilu parantaa. Tärkein on kuitenkin se ettei selkä kipeydy kävellessä tai puuhatessa, koneeltakin tulee lähdettyä nyt kun selkä protestoi.
(1.58 MB 498x406 124532.gif)

Tekis mieli kuolla niin vitusti ettei sanoja keksi haha.
(4.86 MB 889x500 yuuko punchline.gif)

>>602445 miitissä olon parannamme :3
(194.79 KB 900x900 kalju suojattu auringolta.png)

Olin vain 9 tuntia töissä, sitten tulin kaupan kautta kotiin, istuin vähän koneella, suoritin ruokaprojektin, sitten ajoin taloyhtiön oman päädyn nurmikot. Vitun naapurin ämmistä ei ole mihinkään. Ei niitä voi sanoa edes mutseiksi. Tai tuota toista yh-mutsia voisi, mutta ei välttämättä hyväksi mutsiksi, se on jotenkin tympeä. Tai sitten tein perus vammaisen vaikutuksen ensi kertaa sen nähdessäni ja tervehtiessäni, haha/epähaha. Kaksi muuta ovat kyllä läskejä, mutta niistä ei saisi läskiobeesio anoskaan mitään irti kun eivät ole söpöjä eivätkä yksin jääneitä, niistäkin kun toinen on yksihuoltaja ja toisella käy pizzakuskit yökylässä, hähää. Niin joo, joltain naapureista oli jäänyt ruohonleikkuu kesken kun ruohonleikkurissa on jotain käyntihäikkää, alkaa pätkiä kun lämpenee. En ole moottori pro mutta veikkaan jotain jotain. Kyllähän se käyntiin lähti kun vähän antoi jäähtyä. Myrkytin myös kusipäämuurahaisia kun löysin niiden salaisia bunkkereita. Nyt kaljuutus.
>>602445 ootko koittanut soittaa mieli ryhyn ja säikytellä tantat tuho puheillasi?
(723.74 KB 2179x2042 ClipboardImage.png)

>>602445 Sano T, sano M, sano O, sano P; sano Tappakaa Mut, Oon Paskaa!
(548.95 KB 480x360 yukari osaka herätys.gif)

>>602452 ei sanota :3
Piti lainata kirjastosta cd levyjä et voin tehä torrentteja mut sivusto sano etten voi lainata, ota yhteys henkilökuntaan. Melkien 50€ maksamattomia maksuja, johtuisko siitä?
(211.08 KB 1187x662 sad.jpg)

>>602446 En usko että auttais >>602449 En. Puhelu tuonne varmaan vaan lisäis mcitsetuhohimoa mutta ei sekään auttais kun ei uskallusta riitä >>602452 Ei taida toikaan auttaa Joo tosiaan nyt on kyllä eittämättä pahempi depressiokausi, ryypätäkkin tekis taas mieli mutten edes sitä jaksa, jotenki ei vain kiinnosta nyt yhtään mikään muutaku avautuminen, on se hyvä etten mä tänne saanu niitä bännejä vaikka muka toivoin, eihän mulla ole mitään muuta paikkaa minne avautua. Joku tässä kesässä laittaa nyt kyllä niin vastaan ettei sanoja keksi, varmaan joku hormonihomma ja tää vitun paahtava aurinko haha. Nyt on myös aivan pakko samaistua siihen muhcupakottajaan, nyt tekis munki mieli pimppaa ja paijausta vaikka tiiän että ne veis postausluvan ja kaikki. Toivottavasti tää olo helpottais kun syksy tulee, tää kesä on jotenki nyt raskasta aikaa, ei aina mutta nyt on vaan. Yksinäisyyskin tuntuu niin sietämättömältä mutta pakko vain jaksaa tai mcitsetuhoutua uskaltaa haha. Ei mulla yleensä tällänen olo ole. Tunnistan tän olon kyl täysin vuosien takaa, juurikin kesältä aina Kun täällä eilen keskusteltiin niistä masisnapeista niin mullaki oli jo niin synkkä olo että aattelin hakea ne mutta kappas, enpä hakenutkaan kun niitä ei oltu kirjattu omakantaan. No eiköhän noi vielä saada, kyllä tässä maassa masennuslääkkeitä jos mitä saa jos vain haluaa. Hetkelliseen käyttöön mä noita suunnittelinkin lähinnä että sais muutaman asian hoidettua ja sitten ne varmaan kyl jää poikkeen. Löysin myös aika hauskan lääkäriraportin kannasta, vittu että nolottaa ja hävettää hieman haha. Toi oli tosiaan vuoden takaa kun jäi kaikki hommat viranomaisten kanssa kesken. Nytkin ollu viime aikoina niin sairaita ajatuksia että esim vaan polttaisin läpällä tän mun kämpän ja sitten tekisin mcitsarit tai jotain muuta peruuttamatonta ja sitte henki veks. Oon mä kyl aika sairas päästäni huhhells... No ehkä mä vielä joku päivä karmani saan.
>>602457 haha 25v, sulla on koko elämä vielä edessä senkin joni-einari
>>602457 Haha ootko se raivo ano? >>602458 Tämä mutta kyllä mäkin olin yhtä katkera ja masentunut tuon ikäisenä kuin mitä nyt 10 vuotta myöhemmin. Ehkä pahin aggressio muuttunut välinpitämättömyydeksi, se on ainoo homma mikä ehkä muuttuu vuosien varrella. Karkeesti 30kytkymppisenä ei jaksa enää olla vihainen kun alkaa vanhenemaan ja sit joka vuosi ton jälkeen on vaan vaikeampi olla yhtä energinen. Enkä meinaa energisyydellä sitä että jaksaa heti aamulla lähteä lenkille tai jotain, yksinkertaisesti raivoaminen käy liian raskaaksi eikä jaksa enää olla niin vihainen. Tai no, kyllähän mä taas autoa tänään ajaessani huusin että vittu mä tapan sut vitun neekeri kun joku somali ei painanut kaasua tarpeeksi että oltais ehditty edes vielä keltaisilla valoilla risteyksestä. Vitun yango neekerit.
>>602459 se om huuurri näimn,se om kätevää kum sun kaölataset nerkkerit ei voi tmheä mitänm oikein,uhatamp tappaa kum ajaaa hiljaa ja uhtatam tappaa jos ajaa alffa chadisti niku se ahrrjalas persu sielä esplanaatilla
Mitähän ite ees tein 25 veenä, pitää oikein miettiä. Joo, 2007-2008 kävin töissä, pelasin wowia ja olin paksu. Nyt käyn enää töissä, muuten aika samaa paskaa hahas. Jos kohtaisin nyt 15v nuoremman ihteni niin sanoisin varmaan että laihduta, läski, ja tee jotain muutakin kuin istu kotona koneella. Ties vaikka olisi onnistunut saamaan kavereita vielä silloin ettei tarvisi olla nyt yksin. Ja varmaan joku kryptinen "tallenna postinne sir.jpg"...
>>602458 Näin mulle sanottiin tasan 5 vuotta sitten parikymppisenä eikä kyl mikään oikeen oo menny muutaku pahempaan suuntaa, en toki mitään ole edes yrittänyt kun ei vain yksinkertaisesti mikään kiinnosta, nyt tosin on alkanut joku ikäkriisi tai vastaava tai sitten vaan tää normokesä laittaa todella sekaisin taas vaihteeksi. Kyllä vain tuntuu että näillä korteilla ei oikein voiteta. >>602459 Joo oon mä. Se kirvesmanolo/orpoalkkis/raivohullu/corollakuskiexvolvo/perintönyymi.
>>602464 Joskus kannattaa yrittää, on ainakin mahis tapahtua jotain. Asioita kannattaa tehdä vaikka ei kiinnostaisikaan. Itekin elän luostarielämää vaikka ei kiinnosta, mutta eipähän paskata enää niin paljoa.
>>602464 En tienny että sulla oli perintöä? Paljonko perintöö?
>>602464 Mullekki sanottiin ensin 18-vuotiaana, sitten 20-vuotiaana, sitten 25-vuotiaana :D Nyt oon yli kolkyt30kymppinen ja oon täysin syrjäytynyt. Onneksi on kaljaa.
>>602466 ota perintöö
(1.63 MB 498x498 23534.gif)

>>602463 Joo itekki oon aika läski, tätä se ryypiskely ja liikunnattomuus teettää haha. Mulla varmaan tulevaisuudessa samat setit ku ryynärillä mutta ei vain jaksa kiinnostaa, en usko että nään mun kolmekymppispäiviä ees. Tai ehkä mä nään ne, en kai mä kuiteskaan uskalla mcitsetuhoutua. No kidutaan täällä normonperkeleiden kiusaksi sitte hähää! >>602465 Niin varmaan pitäis, tää mun perintö on just ollu samaan aikaan helvetinmoinen siunaus mutta kirous kun olen vain viimeiset 7 vuotta syljeskelly kattoon ja hiplannut munaani haha! Aikoinaan sain opiskelupaikankin mutta enhän mä sitä edes ottanut vastaan kun ei vain kiinnostanut enkä varmaan ois uskaltanut ees mennä sinne. Tuollainen luostarielämä vois olla ehkä mua varten mutta ei vielä, koen olevani liian nuori vielä siihen. Ehkä kolkytkymppisenä sitte. Oon mä aika askeettinen muutenki, ei oo paljoa tavaraa enkä ostele oikeastaan ikinä mitään. >>602466 Oli sitä aikoinaan varmaan jotain yli 100k ja rapiat haha... Nyt ne kaikki on melkein mennyt mun metsäplänttiä lukuun ottamatta, tililläkin "enää" vain joku muutama tonni. Kaikki mennyt elämiseen ja juopotteluun huhhels. En oo saanu muuta tukea tässä vuosien varrella kuin asumistukea ja joskus jotain saikkua enkä oo osannut tai edes kiinnostanut sijoittaa. Kertyhän tota rahaa aikoinaan kun oon tosiaan orpomanos, ei oo sisaruksia eikä paljoo muutakaan sukua. >>602467 Joo nää on just näitä normojen hokemia, ei näitä kannata liian vakavasti ottaa, tota ne selittelee kaikille. Juopottelu on kyllä siunaus, en ees tiiä mitä oisin tehny ne kaikki yksinäiset ja itkuiset illat ja yöt jos niitä ei ois voinut "skipata" juopottelemalla haha. Tähänki kyllä vähän jo alkanut kyllästymään kun en mä taida edes olla kunnon alkkis mutta pakko se silti on välillä paeta karua todellisuutta edes hetkeksi. Ollu kyl tosiaan normaaliakin raskaammat nää viimeiset pari kuukautta, vitun normokesä saatana. Ja tosiaan joku ikäkriisi nyt on kun ennen ei edes kiinnostanut normoilut eikä kyl nytkään mutta jotenkin alkanut harmittaa niin saatanasti kun kaikki on aina mennyt päin persettä ja helvettiä. Samaan aikaan kun itse itkenyt kotona muut oman ikäiset normot ovat pitäneet hauskaa, viina on virrannut ja sperma lentänyt huhhells! Viha, katkeruus ja kateus ovat olleet viime aikoina aivan uusissa sfääreissä asti. Tähän voi vaikuttaa tuo naapurin porttokin kun aina kun mä poistun ulos siinä on joku mcfucking teinilauma kyttäämässä ja kyyläämässä mua ja rööki ja axe haisee! Ahdistaa ja masentaa jotenki aivan eri tavalla nykyään. Oispa vaan syntynyt naiseksi itekki haha.
>>602457 >>602469 Sait sentään puettua sanoiksi. Hyvä poika, nyymi. Ota keksi.
Tänään pitäisi käydä kaupungilla. Pitää käydä huumemyrkkykaupassa, Clas Ohlsonilla ja plektra kaupassa. Tarvihtee ostaa lisää Chicken picksin erkoisplekroja. On niitä jo muuta, mutta haluan semmoisia terävä kulmaisia kolmionmallisia. Semmosia on jo xl-kokoisena ja ne ovat vähän isoja ja paskattaa kun niissä yksi kärki on pyöreä. Aika kalliita ovat kun 7.50 euroa kappale. Mainostavat niitä hirveän kestävinä vaikkakin nuo terävät kärjet pyöristyvät viikossa kun pitää joka päivä soittaa piripäissään 6 tuntia säkkijärven polkkaa. Asuntoni sisustukseen sopiva uusi ei ole vieläkään joutunut Dimarzioautismin kohteeksi ja siinä on vieläkin alkuperäiset Seymour Duncanit. Toimivat siinä aika hyvin. Innostuin niistä jopa niin että sain aikaiseksi harjoittaa vaihdantataloutta ja sain parit ylimääräiset Dimartsiot vaihdettua Seymour Duncaneihin. Samanlaisia jb ja 59 settejä sain hommattua pari ja kylkeen vielä yksi customi. Tuo jb on kyllä vähän omalaatuinen ja omituinen vehje, semmoinen kunnon yhden tempun poni. Yläpää kuulostaa yhtä aikaa liian tervältä ja liian tumpulta, ylempiä keskiääniä on niin samperisti ja alapää on hyvin tuuhea ja löysä, semmoinen mistä ameriikan immeiset käyttävät sanaa tubby. Se on kuitenkin hyvin armoton ja sen kanssa houmaa heti jos soittaa huonosti. Toisen customin joudun varmaan vielä hommaamaan notta pääsee testailemaan kunnolla. Se olisi vähän "normaalimpi" mikrofooni. Otelauta ei ole mennyt ihan niin kovaa tahtia paskaiseksi kuin noissa muissa menee. Liekköhän siinä sitten kiillottuneempi pintäkäsittely. Muissa on mattaisempi pinta kun puhdistelen niitä teräsvillalla.
(782.03 KB 929x782 ClipboardImage.png)

>>602469 kato sitä tällä tavalla ukko istuu koneella kotona, ja siitä tulee kone yks asuu pohjan maalla toine asuu helsingissä joku tyyppi on lakimies toine on lääkäri,yks kuolee ja toine paranee. ihmisiä syntyy oon kateelline nuoruudestas veä kännit, postaile vaikka mutseja ei sitä muutakaan v oi kusessa ollaa kuiteski kaikki — enemmän tai vähemmän. älä stressaa nii paljo, relaa
25v:nä kun ois tyty yde ollu... (semmone söpö mukava chubby) ei ois ollu vielä liian myöhäistä ;__;
>>602475 Huomenta kaikille ja jokaista manoloa turpaan 25-vuotiaana, takautuvasti. 25-kymppisenä hakataan ylimääräiset vammapaskuudet pois ja saadaan 5 vuoden postauslupa, sit jos menee hyvin niin. 30-kymppisenä saa vakipostausluvan ja pääsee nyymimiitteihinkin.
(206.29 KB 777x490 candy colored clown.png)

>>602476 >30-kymppisenä saa vakipostausluvan ja pääsee nyymimiitteihinkin. Miksei minua ole kutsuttu miitteihin? Postauslupakin on vielä väliaikainen.
>>602478 kutsus on varmaan hukkunut postissa viime miitissäkin sua kaipailtiin ;__;
>>602476 ittelni tosta 30 kymppiäkin jo aika monta vuotta ja jumalauta että ahdistaa... tyty yde ku ajoissa ois ollu... (söpö, mukava, ehkä muhku)
(251.56 KB 1920x1080 moukarimuhku silja kosonen 2.jpg)

moukarimuhku silja kosonen (kelpais ;__;) heittämässä tuol noi ni yle tv2
>>602482 sielä oli ihan kivoja isoja tyttöjä, ja jotai kivoja pienempiiki
>>602483 Ei tytöt ole kivoja. Mutsit sen sijaan...
>>602484 kyllä mutsityttöihin luotamme!
Auto on pajalla. Kohta salille ja toivottavasti auton sais viikonlopuksi takaisin ja toivottavasti on vaan joku letku paskana.
VITTU!!!!!!!!!! Korjaamo soitti ja sano et vesipumppu paskana. Sitä ei kantsi ees vaihtaa ilman jakopään remonttia, niin nyt hintalappu on vittu 500€. Voi paska!!!!!
>>602487 H*TTO!!!!!!!!!!!
Kaupungilla käyntiprojekti meni munilleen. Sataa niin en uskaltanut lähteä. Huomenna uusintayritys.
>>602487 just tän vuoks hankkiuduin autosta eroon. ei sillä etteikö kiinteet kustannukset ja pensaan hinta olis jo mutta nuo helkkarin korjauskulut
>>602487 Sen siitä saa kun varastaa kaupasta, karma tuhoaa auton, HÄ HÄÄ
>>602491 No nyt mä varastan vaan lisää.
ihte korjaan omat autoni kun nyymin ajalla ei ole arvoa haha
>>602492 Sit tuhoutuu serveri seuraavana.
>>602493 eikös tossa nyt aika paljon säästä
(121.92 KB 1698x943 animesupra.jpg)

>>602487 >>602490 Huhhels onneks tuo tojotin toimii hyvin, jo yli vuoden toiminut ilman mitään vikaa. Just sopiva auto mulle joka on uusavuton ja stressiherkkä enkä tarvi mitään ylimääräistä prameilua kuten volvossa vähän oli, on mulla kyllä sitäkin perkelettä silti välillä ikävä vielä vaikka virhe senkin osto tais olla, no se oli sitä aikaa kun vielä jotenki kiinnosti joku haha. Vituttaa kyl välillä kun ajattelee miten ilman tuota rahasyöppöä elämä ois vieläkin vaikeempaa, saa nähdä miten käy jos ja kun koittaa ajat ettei tota ole varaa ylläpitää, kyllä mä sitten ajelen laittomasti, johan mä tosiaan ajelin kyttiä pakoon talvella sillo hähhää!!
>>602497 soiko silloin muuten eurobiitit?
>>602498 En muista yhtään, saattoi hyvin soidakkin. Adrenaliini ei varmaan ikään ole virrannut suonissa niin lujaa ku tuollon niin vähän hatarat muistikuvat haha.
>>602499 älä nyt autoydeäkin jätä orvoks
>>602493 Mulla on toi jakopääsarja ostettuna mutta ei oo paikkaa missä laittaa. Paja jossa duunaan ite on 50km päässä enkä lähe kokeilemaan selviääkö auto sinne asti vai ei. >>602494 No sit menee vittu ihan sama. >>602497 Oispa vielä se yaris se oli niin hyvä pikku lojaali auto.
0joo salilla oli suihkut remontissa, en tiiä liittyykö siihen kun puoltoista viikkoa takaperin vessat oli käyttäkiellossa mut joku oli silti yrittänyt vetää vessaa niin se oli valunut yli. Ehkäpä sinne kutsuttiin putkimies joka totesi et nyt koko paska tehtävä uudelleen. Harmi etten tiennyt, olisin mennyt muuten toiselle salille. Oli vähän jännä ajella salilta kotio kun mennessä oli hellettä ja kun tulin takas niin oli pilvet tulleet ja lämpötila joku 20-21. Ei ollut fiksua ottaa pelkkää ajohupparia mukaan koska noilla lämpötiloilla jos ajelee yhtään hikisenä tai märkänä, tulee aika kylmä viimasta. Ei tee hyvää sellanen jäätyminen. Prätkätakkia vaan ei tee mieli käyttää kun se ei hengitä ja sit alkaa hikoilemaan takin alla, mutta viimalta suojaa sentäs.
kertokaapas joku piirretty mitä katsoa
Hyvää iltaa. Menen nyt nukkumaan. Huomenna on vielä työpäivä, sitten alkaa viimeiset kaksi viikkoa kesälomaa. Ei ole yhtään lomafiiliksiä, ei sitten minkäänlaisia. Mitä järkeä muutenkaan kesälomassa kun ei ole kivaa mutsia jonka kanssa viettää sitä. Pienehkö iskuryhmä kusipäähomolentomuurahaisia on muuten tunkenut keittiön tasojen takaa sisälle, mutta ystäväni hämähäkit ovat TAPPANEET ne. Tässä kämpässä on niin hurjat raot joka seinän ja lattian välissä että siellä asustaa hämähäkkejä kuin anoja anotalossa. Nyt lentomulkkuja sätkii verkoissa tuolla nurkassa, hähää! Kiitos, hämikset.
(12.97 KB 465x346 1369687752137.jpg)

Huh hels onpa tää lanka ehtiny täyttyä vähän yli vuorokaudessa. Ite allekirjotan työsopparin uuteen paikkaan huomenna, tarkotus oli vaan vaihtaa firmaa mutta sainki samalla myös aika tukevan palkankorotuksen hahas. Ehkä sitä vois pikkuhiljaa hankkia uuden näytönohjaimenki ni näkis lurkata paremmin.
>>602506 miks meet nukkumaan näin aikasin?
>>602507 Mitäs työtä?
>>602509 Toimistohommia ilman unelmia. Tai ehkä uudessa työpaikassa vois olla joku kiva mutsi, sellainen, josta Göstakin aina haaveili.
>>602510 ;__; työpaikan sonni, porsas sekä apina, suu täynnä mutsin karvaa
>>602507 Tollein itellekki kävi aikalailla vuos sitten. Sit tosta vielä tuli yks 300€ nosto. Nyt ei tee mieli lähtee enää mihkään.
(718.52 KB 390x295 155.gif)

Ainii tänään joskus 17 aikaan joku soitti ovikelloa. Ajattelin että se on mun naapuri niin menin avaamaan. Se olikin joku vitun jonne jostain hälytinfirmasta ja yritti kaupata mulle hälytysjärjestelmää. Sanoin että oon tässä vuokralla. Sit alko selittään jotain että no usein vuokranantaja ei tuu väliin jos haluun asentaa hälytysjärjestelmää kotiini... Ei vittu se pallonaama suututti mua niin sanoin vaa ei kiitos ja ovi kii. Hommais kunnon duunin. Ostaako kukaan muka tollasilta yhtään mitään ikinä? Haluaisin nähä yhden ihmisen joka on sillee ai te ootte laittamassa peräti 5 hälytysjärjestelmää naapurustoon? Laita mut mukaan listalle!! Joo ei ku oon vuokralainen mut ei kai toi vuokraisäntä välitä jos poraatte ympäriinsä jotain mcfuckin hälytyslaitteita. Oon muutenkin asentanut noita järjestelmiä itse niin en tartte siihen jotain urpoa selittämään mulle että tarviin niitten palveluita. Toki omasta valvontajärjestelmästä ei vuokrantantaja edes tiedä, otan ne aina pois jos ne on käymässä. Tosin ovat käyneet vain ilmalämpöpumpun asennuksen yhteydessä täällä, ei koskaan muuten. Mulla on toi UDM pro ja pääsin mukaan ubiquitin erääseen koeryhmään mukaan eli mulla on pääsy niitten täysveriseen valvontasoftaan ja sattuu olee pari g3 dome kameraa. Tai enemmänkin kuin pari... Saisin joka nurkan valvottua jos haluan. Vois laittaa itse asiassa huomenna parvekkeelle yhden kameran.
>>602514 No mulla kävi matto vitun kauppias oven takana tässä pari vuotta sitten, herätti perkeleen kääkkä mut kun se oli joskus puolen päivän aikaan ja tosimanolohan vielä koisii sillo. Jos mulla ois ollu paskempi olo ja pokkaa niin ois ollu aivan pakko kysyä että miten on, onko tuollainen kovin kannattava bisnes näin 2020- vitun luvulla.
>>602515 Jos se oli joku ulkomaalainen niille ei kantsi sanoa mitään tai näyttää yhtään mitään. Se on aika yleisesti tiedossa että noi ulkomaalaiset "kauppiaat" käy läpi kämppiä ja kattoo missä kaikki mummot asuu. Silloin kun Romaniasta ja Unkarista alkoi tulemaan kymmenisen vuotta sitten kerjäläisiä tänne, samalla nousi myös merkittävästi kaupustelijoiden määrä ja asuntomurtojen määrä. Se oli aika normaalia että ne lähetti jonkun omasta väestään kiertämässä taloja ja asuntoja läpi, jos oven avasi vanhus, yleensä yrittivät tulla sisään näyttämään mattoaan tai tauluaan, mitälie, ja samalla nappasivat arvoesineitä. Jos eivät päässeet sisään mutta oven avasi joku selkäesti vanha ihminen, monesti asuntoja kytättiin ja kun asunto oli tyhjänä, murtauduttiin nopeasti ja otettiin kaikki heti esillä oleva arvotavara. Koronan myötä kun sieltä päin maailmaa ei enää tullut romaneita niin loppu aika tehokkaasti toi homma. Vieläkään ei oo näkynyt kerjäläisiä katukuvassa, joskus vuonna 2013 ne oli vielä joka paikassa kesällä, joskus talvellakin. Jaksoin sietää sitä väkeä myöhemmällä iällä kun ne toi rivotrilliä Suomeen. Se oli aika jäätävää mitä ne teki Helsingin keskustassa. Siellähän oli yhdessä vaiheessa kokonainen romaniperhe kerjäämässä rahaa, lapset mukana. Lapset oli huumattu samalla rivotrillillä, lapset ei hirveästi tartte pillerii että passivoituu täysin. Sillein ne teki että koko väki istui keräämässä sympatiaa kaikilta kommunisteilta jotka antoi niille rahaa vaikka oikeasti se mitä ne teki oli todella synkkää.
>>602516 itekmin luin partisaaniosta etää oli koko manne ähl,mämien SUKU PAILKALA ja kaiki lapsest oli huumattu JUKTU PILLEREILÄ eikä hyvilä taistelu läkeilä nimku METAMFETAMINILÄ ja KROKODILILLÄ nin kylä se sitem om nin eikä siitä sen &lumen
>>602517 Onkohan tää botti? Tai sit tää on joku oravan alter ego koska tää postaa aina joka päivä ilman viivettä. Oravakin tekee niin. Sattumaako? Jäit kii orava.
>>602518 Oon itekkin joskus profiloinut orskun ja öyhöttäjän samaksi henkilöksi.
Ryynäri paljastettiin oravaks aikaa sitten
(3.89 MB 200x200 141.gif)

>>602520 Ai milloin muka?
>>602521 On siitä aikaa
>>602438 >nyljen sut saata.gif ihmiset unohtavat helposti, että muumitkin ovat peikkojen sukua
Oispa semmoinen lihava, kalju ja kiukkuinen tosi manolo joka yli nukkuu ylipuolenpäivän ;__; t. ano-obeesiomutsey
>>602524 ei oo kaljuuntuminen vielä kovin pitkällä mut voin harkita sitä ajelisin pään kaljuks jos oot semmone nuorena ihan yksin jääny, söpö, mukava ja mahdollisesti sopivan muhku
>>602521 >>601939 Kannattas lukee niitä poustauksia, hävettää kun kyselet aina tyhmiä, narsistiraivomanolon perinnöstä esim. mistä se on horissut sata kertaa
Huomenta. Aamupalaa naamaan ja kohta töihin. >>602508 Että voi toivottaa aikaisin huomenta manoloille. Ja menen töihin kuudeksi. Aamutoimissakin menee paljon aikaa koska olen kova nysväämään. Työaikani on ihteasiassa joustava eli voisin mennä vasta kahdeksaksikin mutta se ei nyt käy.
(531.38 KB 1600x1280 vompatti305.jpg)

Harmi kun ei ole ollut makarooniakaupoissa aikoihin. Olen ollut pakotettu syömään jotain pastaa. Lortti on varmaan jumissa kun se on tottunut tummaan makarooniin. Tämä varmaan taas joku reptiliaanien juoni. >>602527 Huomenta. Ihteinisikin nysvään aamutoimia aina kaksi tai kolme tuntia.
(1.09 MB 1200x675 ClipboardImage.png)

(4.92 MB 480x270 breaking fast.mp4)

romanttinen muslimi homo ramadan komedia. nytkö on nähny kaiken
moukarimuhku silja kosonen ennakkosuosikki tänään finaalissa sanottiin juuri radiossa (vai telkkarissa, kuuluu vain ääni tuolta toisaalta) ;__;
>>602530 millon finaali?
>>602532 ilmeisesti 19:45 pitäis alkaa
>>602528 Jos lukisit uutisia niin tietäsit että raision makaryllipuuhun iski salami ja se kaatu
>>602526 Hohhoh tunge jo toi narsismi perseeseesi. En mä muista kaikkea mitä tänne postataan. En ees muista omia juttujani. Jos et osaa vastaa niin oo hiljaa.
>>602535 Harvoin tapaa niin alkoholisoitunutta yksilöä ettei päässä pysy edes pari viimeisintä postausta.
(3.42 MB 498x371 162.gif)

Vetäsin kunnon satsin preworkouttia ja nyt vittu lähtee!!!!!!!!!!! HUH HELS!!!!!!!!
>>602536 Mut enhän mä edes juo alkoholia. En juo muutenkaan mutta nyt etenkään kun on metformiinilääkitys niin ei voi edes juoda. Varmasti kyllä joisin jos saisin unta humalassa ja ei olis diabetestä.
>>602538 jos ei saa unta humalassa ei ole juonut tarpeeks
>>602537 Ite en ottais kofeiinimömmöjä enempää enää pepsin lisäksi.
Niin, eikös se vanhoissa Mario-peleissä ensimmäisen maanalaisen kentän lyriikat ollut että "Loma loma loma"?
>>602543 tais olla: dödödödödödö, dödödödödödö, shiggidydödödödödödö jne https://www.youtube.com/watch?v=VIeOULX79VA
Volvo ois valmis mutta korjaamo menee kiinni 16.00 ja kestäis melkee tunti julkisilla päästä sinne. No, haenpahan maanantaina. En mä viikonloppuna muutenkaa ois mihinkään menossa kun tällä viikolla oon käynyt 4 kertaa salilla ja edessä on 2 lepopäivää. Tänään vedin itteni ihan tappiin asti ja tuntuu hyvältä. On kiva kattoo peiliin ja huomata että kaiken sen läskin alta paljastaa jo vähän lihasta. Ehkä joku päivä toivottavasti läskit häviää ja lihakset erottuu paremmin joskin jo nyt pohdin että kuinkahan paljon löysää ihoa tulee olemaan. Ehkä mä joudun menee johonkin leikkaukseen jossa ne ottaa kaiken sen ylimääräisen pois. Tämä sit ehkä vuonna 2026 tai toivottavasti ennen 2030. Jos oon ees elossa silloin. >>602539 No mihin pisteeseen asti pitää juoda? Oon juonut myös siihen pisteeseen että muisti meni mutta en nukkunut. Varmaan siihen pisteeseen päätin etten ikinä enää ryyppää niin pitkälle. Mielummin ryynejä kuin alkoholia, ryynit paljon turvallisempia muutenkin. Mutta ei molempia. >>602540 Mulla on kofeiinille melkein yhtä kova toleranssi kuin bentsodiatsepiineille. Ehkä nykyään pienempi kun en oo puoleen vuoteen ainakaan kitannu energiajuomia. Pepsi maxissa on nyt se mitä on muttei se oikeen oo tuntunut yhtään missään. Samasta syystä lopetin energiajuomat (ja koska pomo pyysi), ei tuntunut missään.
>>602547 Koska roinarin faijaposeerauskuva?
(1.67 MB 368x656 faija turntable.mp4)

>>602549 faijattaa......
Itellä on vaan rasvaprosentti laskenut salihommien ja yleisen luostarielämän jälkeen, lihasta ja varsinkaan voimaa ei ole juuri tullut mutta näyttää ihan "hyvältä" kun jännittää heikkoja raajoja ja poseeraa. Hauiksissakin erottuu pulskat suonet sopivassa valossa vaikka olisi istunut päivän kotona koneella. Vaikka mitäpä manolo siitä hyötyy muuta kuin narsistina katselee ihteään peilistä ;__;
>>602549 Ehkä joku päivä vielä. Siinä kohti kun joku 30 kiloo tästä kun on tippunut ehkä kädet ei oo niin läskin näköisiä enää niin saattais jotain erottua. Tietenkin just nostelun jälkeen lihakset on aika tuhtina, mutta en mä nyt itteäni halua huijata, en mä tule olemaan mikään peto vielä enkä vähään aikaan, huhtikuussahan mä tän projektin aloitin varsinaisesti. Ehkä sit kun oon aidosti vahva faija niin voisin läpällä postata jotain kuvaa mutta todennäköisesti en.
Vois kasata sen varastohyllyn viimein, vika hylly niin sit on valmista.
>>602554 narsisti unelmoi että pääse pullistelemaan 3:lle nyymichanin käyttäjälle
>>602557 Joku manolo taisi joskus pullistella, siis muukin kuin mekkomanolo.
>>602557 Joo sehän on loogista. Täällä on niin kannustavia anoja.
>>602559 Ite kannustan sit kun lopetat varastelun ;__;
>>602559 narsisti ei yleensä tajua olevansa kusipää mulkku
>>602550 hahas minivideolle
Hurraa Silja, mä tiedän että joku muukin ano kattoo samaa livelähetystä kuin minä
>>602563 Mikset menny paikanpäälle katsomaan ja kannustamaan? Olisi muhkerollekin oma cheeseleaderi.
>>602563 Ei kiinnosta muhkelot tarpeeksi. Seiväshyppyä voisin mennä joskus katsomaan livenä, etenkin kun siellä on nyt ihana wilma wilma wilma wilma wilma wilma ;____; ja se on ihan siistin näköinen tekniikkalaji
>>602564 Tästä kuva, nyymiporukka kannustamassa urheilevia mutseja. >>602565 Voisin seivästää hyvän mutsin jos tiedät mitä tarkoitan... Tai sit vaan seivästää jonkun kasuaarin, keihäällä (niinkuin tappamismielessä)
Luen aina välillä horoskooppeja huumorimielessä ja hahattaa kun ne on tehty niin että niistä voi aina löytää jotain sen hetkiseen tilanteeseen sopivaa, tuolle oli kai joku termikin, en muista. Kuiteskin nyt hahatutti: >Kauriin kolme suurinta intohimoa, työ, työ ja työ, kuormittavat vahvaakin yksilöä ja tästä voi tulla joskus ylirasitusta. Kauriin sietokyky on kuitenkin poikkeuksellinen, ja työnarkomaniastaan huolimatta hän porskuttaa ja elää vanhaksi kuin Metusalem. Vittu eihän minulla ole muuta elämää kuin työ, eikä tmoppauskaan näköjään toimi.................
>>602560 Ironista että sanot noin.
>>602505 Unicorn Wars
moukarimuhkelot...
>>602570 Ne todella kääntää mun pään (pois)
>>602571 ruuvaa sun pään irti
Vaihtakaa mut, oon pää...
>>602573 ei vaihdeta :3
>>602571 Oletko muhkuvastainen? Olisi muuten aivan hyvin voinut toi kuvassa oikeanpuolimmaisin kilpailija jäädä kuvasta poiskin, mutta menkööt nyt tämän kerran...
En muuten ymmärrä miksei tämä muka toimi, ihan samanlainen pitäisi olla kuin ne ravivideot. Sitten tuohon eri codeceilla eri containeriin ängettyyn tuli joku ihme häire, huoh, no luovutan ja menen nukkumaan, saa siitä selvää silti.
>>602580 Kyllä olen muhkuvastainen. Noista kolmesta tuo germaani on aika kiva...
>>602582 paskattaako sua more cushion for the pushing?
>>602583 Öööö, joo.
NEEKERI NEEKERI NEEKERI NEEKERI
>>602588 Onko sulla asiaa antifa-anolle?
>>602567 >työnarkomaniastaan huolimatta hän porskuttaa ja elää vanhaksi kuin Metusalem. Kauanko meijän bronystävämme elikään?
>>602589 Kunhan päästelen höyryjäni ulos. Kippis.
>>602590 Raamatun, ei Nyymärin, kas siinä vissi ero on, on metun tuhoikäkin vuosia sitten ylitettykin.
>>602588 onkophan tämä minun kirjottamam viesti???
olen kännissä.å mennen nukumaan. kiitos
>>602591 isovelikö haki foorumijonnelle alkoholia
Myydäänkö Lidlissä ribsejä? Tekee mieli ribsejä.
Huomenta aamulortilta, sen enemmittä ajatuksitta.
(39.08 KB 500x500 44-Boned-Up-at-the-Crack.jpg)

>>602598 Uissatan! Pitää kahtoa jos jaksais käydä ostamassa.
>>602580 Miks noi muijat on niin läskejä ja toi yks ei?
>>602600 Kai ne on vahvamutseja. Atleettinen germaanisövö taisi ollakin vasta kolmas.
(4.31 MB 4624x3468 20230712_175453.jpg)

Paljon raportoivaa, liian vähän energiaa.
>>602606 meinaakko kärtsätä ton?
(3.40 MB 608x1080 orava.mp4)

Tänään oli testissä pölyhuiska. Hyvä keksintö. Video ei liity.
>>602606 Jaksaisitpa raportoida. Itteni lupaus kolmesta yöpymisestä ulkona tänä vuonna menee varmaan vituiksi, vielä ei ole yhtäkään kun olen paskaa.
(67.10 KB 400x400 ClipboardImage.png)

>>602608 Onko tämmöinen vai semmoinen sateenkaarioravan häntä? Ite käytän tämmösiä kuvan kaltaisia missä on vaihdettavat huiskapäät, niillä menee pari-kolme siivousprojektia, välillä pudistelen ulkona enimpiä pois.
>>602610 Tuommoinen. Ihte näytin sille imuria välillä. Pitäisi ostaa kaveriksi semmoinen oravan häntä kun se on pitempi. Sitä voi tunkea sitten vaikka mihin.
>>602611 >Sitä voi tunkea sitten vaikka mihin ...
>>602615 mitä yrität kertoa?
(80.20 KB 800x800 9501-74c8a7.jpeg)

>>602618 tuo on häntädildo
>>602619 Ei vaan häntätappi.
>>602620 Pölyille kyytiä ja pylly heilumaan.
Tuli pelattua red dead redemption 2:sta kympistä melkein kuuteen. Voi vittu taas se menee tähän et pelaan vaan pelejä mut aamulla oli kipeä olo, en viittinyt mennä ulos kun tuntui että tulee flunssa tai kuume. Mut nyt on sit pakko mennä kauppaan, onneks toi lähikauppa on lähellä nii ei jäädy matkalla.
>>602622 Itekin lähössä kauppaan just. Hymyillään, jos tavataan.
(751.93 KB 980x735 ClipboardImage.png)

Mcfucking muurahaiset! Ulkona kivijalassa oli lentomurkkuja kasa, ja hain niille uutta myrkkyä. Sitten ne hermostuivat siitä, vitun huumorintajuttomat paskat, ja alkoivat tunkea sisälle. Siispä operaatioon! Tiskialtaan aluskaappi tyhjäksi ja putkia pois tieltä ja aluslevykin irti! Siellähän oli muurahaisten mekka. Olen aiemmin kaapin sivussa olevan pakastimen/tiskikoneen läpiviennin kautta nähnyt siellä olevan hiekkaa yms. ja olihan sitä nyt kun avasin. Myös vitusti koloja muurahaisten tulla sisään, ei helvetti. Imuroin hiekat ja muurahaiset pois ja MYRKYTIN kaikki kolot hähää! Sitten laitoin levyn takas ja voi helvetti, ajattelin että siivoan lavuaarin hajulukon ja muut putket samalla. No saihan ne irti mutta ne olikin varmaan joku DIY-kötöstys kun sinne oli sotkettu silikonia(?) ja muuta paskaa reilusti mikä tietenkin sotki kaikki paikat kun oli wanhuuttaan mustunut kunnon rasvamömmöksi. Lisäksi osa tiivisteistä oli aivan riekaleina. Sain kasattua ne jotenkin paikoilleen niin että ei vuotanut, ainakaan paljoa. Tarvii soittaa putkimies viikolla käymään, saa laittaa uudet putkeloiset ja hajulukon (tuossa oli vaan perinteinen S-putki) ja kunnon tiivisteet ja muut. Tai voisihan sitä itekkin kun ostaisi vaan kunnon putkia mutta enpä tiiä jaksaako. Pelkät uudet tiivisteet ei riitä kun tuossa on alunperinkin jätetty osa putkista liian lyhyiksi niin etteivät ne ylety kunnolla vastakappaleiden sisään niin että väliin saisi edes tiivistettä. Siksi kai sitä saatanan mönjää on sotkettu sinne. Huhhels! Meni koko päivä vituksi, haha Kuvassa näkyy paskamönjää putken päässä ja lattiaan menevän harmaan viemäriputken takana oli kunnon kolo betonivalussa. Jos joskus tulee tehtyä keittiöremppaa niin samalla kun purkaa vanhat kaapit (mitkä on varmaan alkuperäiset 80-luvulta ja pohjalevy varsinkin on roiskeista pullistunut sieltä täältä) niin voisi tilkitä nuo raotkin kunnolla. Kosteusongelmaa ei muuten näkynyt. >>602621 Ei kuvaa tästä...
(1.53 MB 474x264 152.gif)

JES VITTU VIHDOINKIN tuli se -10kg täyteen. Ei helvetti aika nopeasti vielä. Jotain selkeetä hyötyä täst liikkumisesta. En oo saanut tiputettua painoa sitten vuoden 2015.
>>602624 paskattaako sua uudet hyönteisystävät?
>>602626 Joo. Huonoja ystäviä.
>>602627 miten niin? nehän vaan hengaa ikkunassa
>>602628 Minun kämpässäni, vaikka se onkin huono ja reikäinen, ei hengata miten sattuu.
Kaks lorttii jo vääntänyt tänään. Kuitu toimii.
Tarkoitus oli mennä tänään vielä salille mutta nyt ei kyllä kehtaa enää kun pitäisi nukkumaankin jo mennä. Helvetti kun oli liikaa paskaprojektia tälle päivälle. Naurakaa mulle, oon laiska ja heikko.
>>602634 En mä naura ainakaan, ei se oo helppoa. Pelottaa mitä nyt käy kun oon hakannut tässä koko päivän RDR2 ja pelottaa että maanantaina kun alkaa taas saliputki ei tee mieli mennä. Mut pitää varmaan tehä sellanen päätös et jos tää homma menee siihen et pelaan enkä liiku poistan koko pelin.
>>602635 Juu ei tässä mitään, nyt ei vaan yksinkertaisesti ehdi enää. Olisinkohan kolmisen vuotta käynyt kuntosalilla ja kertaakaan ei ole kyllä tullut mitään "vittu pääsispä jo salille jeejee!!!"-fiilistä, eikä kyllä mitään "vittu jes mikä fiilis!!"-meininkiä jälkeenpäinkään. Pitäisi kai tehdä jotain että tulisi jotain edistystäkin siellä, haha Enemmänkin tässä on semmoinen rutiini- ja sääntöautismi että salillahan vittu käydään jos kerran salikortti on, kiinnosti tai ei. Fuck luostarielämä välillä, mutta se on minun reittini kymmenen kaivon tiellä.
>>602636 Vähän sama fiilis. Ylensä ainoo hyvä fiilis jumppailussa on se kun se on ohi
>>602637 Itteni narsismia kyllä hivelee kun vatsalihakset tuntuvat selvästi ihon alta. Ja hyvässä valaistuksessa erottuukin vähän. Vaikka mitä hyötyä niistä on kun ei ole ketään hyvää mutsia tunnustelemassa niitä ;__;
>>602636 Ala syömään sokeripaskaa ja sullekkin tulee diabetes niin on eri motivaatio mennä!
(36.10 KB 900x506 vin.jpg)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>602595 haha foorumia en oo nähnykkään sitten vuoden 2011
(198.99 KB 544x331 1364409234274.png)

Aamulla reissuprojektia, lähden Kolille (ei se bakteeri) pariksi päiväksi olemaan paskaa. Auto on jo lainattu, muhku auto onkin, masentunutkin varmaan kun juo bensaa kuin hemuli teetä, joku 10 litraa sadalla. Konkurssi tulee. Matkaankin menee monta tuntia. Raportointitarvikkeet on mukana, raportoin sitten paikan päältä vaikka raportointikuvista tuleekin varmaan paskoja. Ja lomakausikin on niin koko paikka on täynnä muitakin, onnistuneita normoja. Varmaan iloisiakin ovat, kun niillä on hyvää mutsiseuraa. Viimeksi kun kävin reissussa syksyllä siellä helsingissä niin muistaakseni ei tullut vaihdettua sanaakaan muiden kuin hotellivirkailijan ja keikkahenkilökuntaan kuuluvien kanssa. Ja kauppojen kassahenkilöiden kanssa myös. Tämä reissu menee varmaan samalla kaavalla, riippuen mistä vuokraan polkupyörän... Jos minulle tulee joku siviili puhumaan niin en syö hattuani mutta teen jotain. Jos muistan.
Ei vittu kun menin ottamaan hieman vettä hanasta proteiinijuomaan niin kuulu naapurista bassoo. Ei sellast musaa vaan ihan kuin tulis leffasta. Mulla on oikeet PTSD oireet kun ekan kämpän naapuri teki sitä että soitti musaa ihan vitun lujaa reilusti hiljaisuusajan yli. Nytkin mua ei nukuta kun pulssi hakkaa tahdonvastaisesti kovaa vaikka luulen ettei siellä enää meluta. Toi stressireaktio mikä tosta aiheutuu on rasittava kun en voi sille mitään, kun se tulee päälle sit on vaan pakko kestää ja popsii ryynejä. Hienosti menny varmaan kuukausi 2.5mg temestalla ja nyt pitää varmaan ottaa 3mg päälle että tulee uni eikä mee rytmi pilalle. Harmittaa. No, onneksi näin ei käy usein ja vuokraisäntä on molemmilla sama et jos toistuu todennäköisesti saadaan kuriin.
>>602647 oispa muuten semmone lihapulla tyty yde josta ei koskaan tullut mitään ;__; (söpö, mukava, nuorena yksin jääny) t. lihapulla josta ei koskaan tullut mitään
Oltiin Ryynärin ja Heikkomanolon kaa tänään salilla, otettiin siinä vinopenaa. Tehtiin vaan sellasii kevyitä pumppisarjoja 150 kilolla ... No anyway, siihen viereen tulee joku jonne piipittämään "hei tota te varmaan osaatte neuvoo mistä sais hommattuu *LISÄRAVINTEITA* ?" Mitä VITTUA!!! ei kai kundi ala VIHJAILLA MITÄÄN? Ryynäri vastaa kundille "Sun kannattaa varmaan käydä osoitteessa www.go4fit.com , siellä on ihan vitusti aineita."Kundi alkaa sopertamaan "en mä tarkota semmosii lisäravinteita, vaan anabolisia ravinteita" Huudetaan kaikki kolme yhteen ääneen "VITUN HORMOONI HOMO!!! MEE VITTUUN SIITÄ NYYMÄRISSÄ EI KÄY-TE-TÄ MI-TÄÄN!" HAH! kasuaari lähtee veke naama paloauton punasena ja höpisee itsekseen jotain, kaikki salilla katselee kundia PAHEKSUEN! Me otetaan pitkät kulaukset kreatiini-teetä ja jatketaan naureskellen treeniä. Kundihan selvästi vihjaili et ME käytettäis, tai MAHDOLLISESTI tiedettäis doping-aineista jotain... EI VITTU! kaikenlaisia ÄLYKÄÄPIÖITÄ salille eksyy...
>>602649 Turpa kii tai sut kypsennetään.
(3.99 MB 400x267 107.gif)

>>602651 joku muhku ku kypsentäis ja söis mut... (semmone nuorena yksin jääny, söpö, mukava muhku)
>>602648 Viliseeko silmissä semmoiset mustavalkoiset filmikuvat, kuten post-traumaattisessa stressireaktiossa kuuluukin?
Hyhhyh, tuli pahan hajuinen aamuloordi. Meinasi alkaa haisemaan olohuoneessa asti.
Huomenta, aamulortilta. Tästä tulee varmaan ihan paska päivä kun lähtökohdatkin on jo surkeat hähäääääää yhyy
>>602657 Katsoin sulle tarotista korttia ja ihan hyvää päivää pitäisi olla luvassa. Jossakin säästäminen voi osua omaan nilkkaan ja varo koiraa, jolla on kulmakarvat. Onnea tuova esine: taskulamppu. Ja sitten päivän sää:
>>602658 Otanpa sitten taskulampuksen mukaan. Kun väännät aamulla pahaenteistä lorttia, noudata silloin ennustaja-anon tarot-korttia.
Lol apua lähden nyt matkaan, varmaan ajan ojaan, kallioleikkaukseen, toista autoa päin ja laina-auto hajoaa.
>>602660 höpöhöpö :3
(529.05 KB 2048x2048 gp_discovery_cp21_1_1.jpg)

>>602658 Käykä tämmöinen kynälamppu taskulampunkorvikkeeksi? Ei ole taskulamppua. Pitääkö lähteä ostamaan?
>>602655 Ei vilise. Tulee vain sellainen raudan maku suuhun ja syke nousee yli 9000 fp/s. >>602662 Mulla ainakin Fenix LD22 V2 ajaa asian ihan hyvin. Ois kivempi et olis isompi keila mut lamppu on pieni, pakko valita.
>>602661 Tämmöinen tuli matkalla vastaan: https://www.oravanhirsitalot.fi/ Onko tällä, levin mökin myynnillä ja uusilla tyrnävän mökeillä joku yhteys...?
>>602663 Itekin oon yksi keila ja lamppu on pieni, jos tiedät mitä tarkoitan...
>>602620 oon tappi, työntäkää mut perseeseen.....
(112.90 KB 1037x583 yuuko bädäm.jpg)

>>602666 emme työnnä :3
Olen perillä kolilla hotellissa enkä kuollut matkalla. Hotelli on täynnä kesämekkomutseja ja muita normoja. Hissitkin on ihan pasket, en itekään heti tajunnut vilauttaa huoneen avainkorttia että kerroksen nappia voi painaa, muutkin sähläävät noiden kanssa. Lisäksi hissimutsiwobotti höpöttää aina kun kerros vaihtuu tai ovet aukeavat/sulkeutuvat. Rasittavaa ja normojen paljous ahdistaa. Retkeilijänormotkin ovat semmoisia fjellrävenin kuvaston malleja. Nyt tarttis varmaan vähän syödä, selvittää asioita ja katsoa mistä vuokraisi sen pyörän. Ja sitten mennä vielä illalla ehkä tuonne kolin kallioille. Raportoin kuvien kera myöhemmin.
>>602674 Ainiin, ja vessanpönttö on jo valmiiksi irronnut seinäliimauksistaan. Hyvää rakentamista. En jaksa ilmoittaa tuosta vielä kun en halua tänne enää mitään remppaukkoja tai vaihtaa huonetta. Koitan päästää lortin varovasti.
>>602675 vahvalortti-ano
Faijan haudalla käyty ja kukkia(ei huume) viety samalla.
onko tuo alasen tyttö hyvä keihäsmuhku?
tappakaa mut, oon paskaa haha
>>602674 Otatko kuvan siitä maalauksen suunnasta?
>>602680 ei tapeta :3
>>602682 >Hillitön kurvi
(476.58 KB 1306x980 1.jpg)

(375.86 KB 1306x980 2.jpg)

(210.40 KB 980x1306 3.jpg)

(202.74 KB 1306x980 4.jpg)

(211.67 KB 1306x980 5.jpg)

Noniin, nyt kuvaraporttia. Matkassa ei ollut mitään erikoista eikä oikein vaaratilanteitakaan, lahdessa ajoin kyllä väärälle rampille niin vähän paskatti mutta kävin sitten tankkaamassa samalla, tosin senkin takia sai ajella edestakaisin katuja. Yli tunnin ajaminen autolla on kyllä ihan paskaa, onneksi ei ole omaa autoa eikä tarvi käydä ikinä missään kun töihin ja kauppaan yms. pääsee kävellen ja pyörällä. Parkkipaikalla ei kovin montaa tyhjää paikkaa ollut paitsi kauimmaisissa riveissä tietenkin kun laiskat eivät jaksa kävellä. Hotelli on tosiaan avattu viime kuussa, ihan perus. Pohjaratkaisu on samanlainen kuin scandick hotellissa helsingissä oli, ehkä tämä on joku hotellialan standardi. Makuupuolen lattia on jotain omituista punoksen tapaista mikä tuntuu ihan mukavalta jalkojen alla mutta mitenköhän sitten kun nussijanormot roiskivat hopeamahlaa ja kaikenmaailman limaa ympäri lattiaa ja kaatavat vielä viinitkin lattialle niin miten sitä ikinä saa siivottua tuolta hyhhyh.
(289.56 KB 841x1166 6.jpg)

(282.29 KB 1306x980 7.jpg)

(856.53 KB 980x1306 8.jpg)

(541.67 KB 1191x794 9.jpg)

(754.45 KB 980x1306 10.jpg)

Anot ajattelevat vain maailman parasta kun eivät käy suihkussa eivätkä siivoa. Tarjolla oli myös kasuaaripussiteetä. Mutta sittenpä piti syödä joo. Hotellin ravintolaan en edes harkinnut vaan käppäilin viereiseen pikku kyläkauppaan. Mutta se olikin jo kiinni! Mcfucking sunnuntai! Kadun toisella puolella oli kyllä joku ravintola/pubi (siitä myöhemmin haha) mikä ei kyllä kiinnostanut koska minäkin kuulun luostarin asukkaisiin mutta joku grillivaunu oli myös auki. Siellä olikin joku venäläinen(?) tantta hommissa mutta sain jonkunlaisen annoksen ettei tullut nälkäkuolema. Sitten kävin toteamassa että molemmat pyörävuokraamotkin olivat jo sulkeneet ovensa joten päätin lähteä ihan kävellen käymään ainakin ukko-kolilla (se on se korkein noista kolmesta kolin huipusta) kun matkaa ei ollut kuin pari-kolme kilometriä ja polku lähti ihan kylän keskustasta. Reitti kulki parin öööööö matkailuyrittäjämaatilamestan läpi, siellä oli lehmäjengikin. Reitti oli varsin jyrkkä paikoin, tuli ainakin jalkatreeniä.
>>602685 Vaikuttaa ihan mukavalta verrattuna omiin eräano paikkoihin joissa yövyin tällä viikolla.
>>602685 Hahat myös taktiselle peilikuvalle.
(795.85 KB 1306x980 11.jpg)

(1001.91 KB 1469x1959 12.jpg)

(805.57 KB 1306x980 13.jpg)

(869.52 KB 980x1306 14.jpg)

(581.05 KB 1306x980 15.jpg)

Sitten päästiin jo melkein huipulle mutta ensin oli tämmöinen uhripaikka. Sitten astuttiin kolin luontokeskuksen pihalle josta oli rappuset ylös. Oli muuten jyrkät, huhhels, lisää treeniä. Vielä ennen huippua oli "pääministerin tulipaikka", höhö. >>602687 Sinä sentään yövyt ulkona, minä en saa edes sitä aikaiseksi. En minä taida mikään eräano enää olla, pelkkä paskaläjä vaan. Enkä edes kuivahtanut koiranpaska metsässä, vaan asfaltoidulta kävelytieltä keväällä hangen alta paljastuva.
(417.12 KB 1306x980 16.jpg)

(302.04 KB 1191x794 17.jpg)

(132.35 KB 1191x794 18.jpg)

(127.73 KB 1191x794 19.jpg)

(259.04 KB 1191x794 20.jpg)

Lopulta ukko-kolin huipulle ja siellähän oli jotain mitä pelkäsinkin eli normot kuvaamassa toisiaan. Kehtasivat vielä suudella romanttisesti. No jos olisi hyvä mutsiystävä minkä kanssa käydä tuommoisessa paikassa niin varmaan tekisin itsekin niin, haha... Joo, semmoisia. Huomenna lisää näitä kuvia varmaankin. Kaikenlaisia muitakin normoja pyöri tuolla, mm. joku huono muhku kehitysvammapoikansa(?) ja jonkun ulkomaan mutsin kanssa. Söivät eväitä jossain alempana ja olin että mitä vittua miksi tuo mutsi röyhtäilee kokoajan. Oikeasti mitä helvettiä. Just semmoinen "haha röyhy XD"-paske. Mutta kai se oli se vammajannu. Joku ranskaa(?) pölöttävä pariskunta tuli vastaan ja jotain saksalaisia tulevia mutseja. Yksi ihan ok soolomutsikin kävi, khyllä sen kanssa olisi haltiapolkua kulkenut. >>602681 Voisi kokeilla. Mitä niistä kaikista maalauksista tarkoitat?
(1.75 MB 480x270 thumbs up.gif)

Hyvä kuvaraportaasi. Itekki täs meinasin lähtee reissulle ja ajattelin ottaa kuvaraportaasia mutta taisin palelluttaa itteni tossa pari päivää sitten kun menin salille ja en ottanut ajotakkia mukaan vaan ajohupparin. Se on panssaroitu mutta hengittää hyvin. Ongelma oli että olin koko päivän hoitanut asioita ja paita oli jo hikinen saapuessani kaiken päätteeksi saliin ja märkä kun salilta lähdin kun tulee sellanen jälkihiki vaik käy suihkussa. Siinä sitten lämpöä kun oli alle 20c niin viima pakasti aika huolella kun se huppari ei oikeen tee mitään kun nopeus nousee yli 50km/h, kaikki tulee läpi. Kaduin jo silloin ja siinä sitä. No, toivottavasti selviin tästä ja ehkä ens viikolla tai sitä seuraavalla säät sallii jonkinlaisen reissun. Autonkin haen korjaamolta takas huomenna niin voihan autollakin aina männä. Pidemmän aikavälin projektina mietin et vois mennä ulkomaille reilut 4-5 päivää, Kreikka vähän kiinnostais. Olin siellä faijan kanssa vuonna 2009 ja se oli just silloin protestien jälkeen. Paikka aika karussa kunnossa mutta sit mentiin neuvostovalmisteisella kantosiipialuksella Eginan saarelle ja se oli koskematon paratiisi. Aattelin että vois taas pari päivää käppäillä Ateenaa, sit ehkä päivä tai kaks saarilla ja sit kotio.
(836.67 KB 1306x980 21.jpg)

(700.08 KB 1306x980 22.jpg)

(755.49 KB 1306x980 23.jpg)

(301.09 KB 1306x980 24.jpg)

(401.75 KB 980x1306 25.jpg)

Mutta sitten lähdin takaisin hotellille vähän eri reittiä. Meinasi olla jännää mutta olikin pettymys. Kaivo oli yhden matkailuyrittäjämaatilan (vittu sentään näille oli joku parempikin nimi mutta en nyt muista) talon pihalla ja eteisen ikkunasta näkyi heiluvan joku shortsiperse mutta en jäänyt tarkistamaan oliko se joku mutsi hammaspesulla vai joku gay ass. Sentään matkalla oli hyvä haltianiitty missä haltiat kesäöinä tanssivat. Kolin kylällä oli joo tämmöinen haha pubi. Ehkäpä siellä olisi ollut parempi ruoka kuin siinä grillivaunussa missä kävin. Menyyssä oli hassuja kirjoitusvirheitäkin. Mutta nyt kai nukkumaan, vätystää. Huomenna pitäisi olla kaunis päivä ja hyvä sää niin varmaan vuokraan sen pyörän ja kiertelen jossain jotain ja käyn noilla kaikilla kolmella kolin huipulla. Tuskin kiertelen mitään sen kummempia reittejä, katsotaan nyt. Aamulla ravintolan läskiaamiainen. Ja ilmoitin muuten vessanpöntöstäkin respaan, etteivät syytä minua sen tuhoamisesta ;_; >>602691 Meinaatko saada kreikkalaismutsin pesää? Etkös postaillut jotain jostain affenanmaan moporeissustakin joskus?
>>602692 Oho, tuo menukuva on siis sen grillivaunun. En kehdannut ottaa siitä kuvaa silloin kun se slaavitantta oli vielä töissä.
onko tuolla mitään saaria joissa vois käydä?
>>602692 No en mä mitään pesää siel tuu saamaan, en ees aio hakea. Ehkä sitten kun oon nyymärin vahvin faija niin muijat tulee pyytämättä luokse. Ahvenanmaa tuli ja meni, sateethan tossa ongelmana kun ei viitti lähteä mihinkään pidemmälle ettei kastu totaalisesti. Tää vuos oli aika huono mutta toisaalta ei oo vältsii maailman loppu, nimittäin tolla sporttihondalla ajelu ei oo helppoa jos on mahaa. Kun tästä ens kesäksi sais painoa alas, vois taittua matkat mukavammin. Sit vois kattoo meniskö ihan Ruotsiin ja kenties Norjaan. Mut katotaan. Ainahan täs voi joutua vankilaankin vuosiksi.
Olisipa semmoinen nuorena lumen alle hautautunut, vanhana paljastunut, limainen, haiseva ja paksu koiran lortti johon liukastua ja halkaista kallon ja kuolla ;__;
Näin aamun lortin liikutuslenkillä vaaleanpunaisen Jaquaarin. Siis auton, en kissaeläintä. En ole vielä niin sekaisin että näkisin vaaleanpunaisia jaquaareja täällä Tyrnävällä. Vaaleanpunainen väri oli semmoinen kunnollinen marjapuuron vaaleanpunainen, liekköhän magenta oikea nimitys. Sen jaquaarin alla makoili raitapasi. Hyvä stratti päivälle. ei muuta raportoitavaa.
>>602697 >raitapasi Eikö tiikerin pitäis mennä tankkiin eikä auton alle ;__;
Hotellin aamiaisella käyty. Ihan hyvät ruoat joo mutta olipa jotenkin vammainen linjasto. Lautaset ym oli keskellä ja siitä lähti molempiin suuntiin mössöjä. Ei mitään tarjottimia tms., kaikki sitten kulki ahtaassa välissä toistensa lomassa ristiin rastiin. Ehkä en vaan osaa tai sitten tuo on joku säästöhomma ettei ihmiset lappaa tarjottimelleen vitummoista ruokakasaa ja jätä puolia syömättä, nyt ottaa kerrallaan vaan sen mitä syö. Ulkona vesisade on loppumassa, vähän pötkötystä vielä ja sitten sitä pyörää, kaupasta evästä ja jotain.
>>602698 Näistä jutuista tulee aina mieleen tämä kappale https://www.youtube.com/watch?v=UQoH-rTp8zI
muhkututtaa...
>>602702 Ei tullut katsottua moukarimuhkuja enempää yleisurheilua joten en osaa sanoa mitään. Pitää etsiä kuvaa tai videota kunhan jaksan.
(2.30 MB 640x640 osaka huh.gif)

>>602696 höpöhöpö, ei olis :3
Läskipyörä vuokrattu!!! Kohta pää halki!!!
>>602695 Mut roinaus näivettää ympärileikatun pippelin ;_;
>>602706 En mä aio roinata.
Lääkäri just soitti, ei ole uniapneaa. Harmi ja hyvä niin.
(35.40 KB 512x384 yukari bike.jpg)

>>602705 ei mitään päänhalkomisia vaan kiva pyöräretki ja kiva pyöräreitti :3
>>602708 aika paha homma jos uni_ongelmat on samal kumminkii: jatkunu
(1.36 MB 150x150 106.gif)

Joku koputti eilen oveen, en mennyt avaamaan. Normisti osaavat soittaa ovikelloa joten oven takominen oli vähän outoa. En avaa ovea tuntemattomille. No, nyt kun kurkkasin nopeasti sataako, niin huomasin että mun oven viereen oli ilmestynyt pari mcdonaldsin pussia. Se vitun wolt neekeri tai mikälie lukutaidoton äpärä ei osannut soittaa ovikelloa eikä viedä ruokia oikealle ovelle. Ei helvetti... No, ei mua vituta, ei ollut mun mätöt kyseessä, mutta varmaan otti päähän sitä tyyppiä joka ne tilasi. Jos olisin tajunnut tuon eilisen puolella olisin ehkä saattanut kevyesti sortua maistamaan pari ranea, mutta en mä nyt enää aio koskea noihin.
>>602711 Inb4 antifa-anon "se om juuri näim"-öyhötyspostaus.
>>602711 >>602712 paskattaako teitä peilikuvanne?
>>602712 jossei oo täys foorumiöyhö niin täytyy olla antifa
(189.65 KB 1535x2010 lädepasi.jpg)

Tappakaa mut oon paskaa hahahaa
(2.70 MB 540x304 nano hakase juicerun.gif)

>>602715 emme tapa :3
>>602685 nii unohtu kysyä että tuntuukohan se lattia samalta kuin tatamimatto?
>>602713 Ei, päinvastoin, ollaan nohevia narsisteja ja aina salin jälkeen peilin eessä poseerataan.
Hyvää iltaa tai iltapäivää tai mitä onkaan. Pakastettu koiranpaska jatkaa raportointiaan. Olen pyöräillyt mielestäni kovasti ja nyt taidan mennä syömään tuonne pub ryynäseen koska tämän hotellin esittelyteksti on todella vastenmielinen ja annoksillakin on teennäisen typerät nimet. >Retki ilman eväshetkeä on pelkkä kävely ja hotelliloma ilman ravintolakäyntiä on pelkkä makuupaikka >Syöminen ja ulkoilu kuuluvat erottamattomasti yhteen. Ensinnäkin, retkeily on vaarallista nälkäisenä. Toiseksi, kaikkihan sen tietävät, että ruoka maistuu parhaalle happihyppelyyn jälkeen. Niin upea kuin Kolin luonto onkin, kyllä retken odotetuin etappi on usein eväshetki. >Kolilla luonto on pääosassa. Iät ajat ihmisiä puoleensa vetäneet vaarat, ahot, saarijonot ja aarnimetsät maistuvat annoksissa, elävät tarinoissa ja näkyvät ravintolamiljöössä. Mukaan myydyille retkieväille Kolin ikiaikainen luonto tarjoaa unohtumattoman ruokasalin. >Lämminhenkisen kylähotellin luokseen kutsuva ravintola, käsintehtyjen retkieväiden keittiö ja Kolin alueen kesäisin terassi aivan kansallispuiston portilla. Ihan samaa paskea kuin kaikki muutkin "elämys"ravintolat että eipä siinä, mutta ei kiitos. Ryynäsessä on halvemmat hinnatkin ja todennäköisesti isommat annokset. Varmaan saa odottaakin vähemmän aikaa vaikka terassi näytti siellä olevan äsken aivan täynnä. Pubihommista muistui mieleen että huomasin tuossa hyllyssä olevan viinipullon ja alakaapista löytyi viinikaappi missä oli kaksi pulloa lisää. Voisi heittää ne ikkunasta alas koska luostarihommat ja vompatin kunniaksi rokkenroll-elämää, hähää En tiedä meniskö syömään ensin ja vasta sitten raportoisi kuvien kera, hmm. >>602717 En ole tatamia koskaan hivelöinyt, mutta googlasin vähän niin voi olla jotain vähän sinnepäin. Ei ole ihan samanlainen punos kuitenkaan. Voin laittaa lähikuvan myöhemmin. Ehkä tämä on jotain iljettävää gaijin-tatami-irvikuvaa.
Auto haettu takas pajalta. Huonoja uutisia. 1) Vesipumppu ja jakohihna vaihdettu. Yks pultti vesipumpusta oli löysällä, edellinen paja vissiin vetänyt sieltä kierteet paskaksi ja laittanut jotain tiivistettä, sen takia alkoi vuotamaan. 2) Apulaitehihna ulvoo mutta uutena noi nyt ulvoo muutenkin joskus, ei niin paha. 3) Johtosarjassa vikaa, joskus heittää matalan nesteen vikavaloa. Vuotanut jäänyneste ilmeisesti tehnyt tuhoaan liittimiin. Huoh. Jos toi nyt enempi alkaa rahaa syömään heitän koko paskan pois ja ostan Toyotan taas. Ehkä on karmaa, ehkä ei.
>>602719 Älä osta pikkuautoa, muuten et vahvafaijana mahdu sinne kolmen kumimutsin kanssa.
(678.77 KB 1306x980 26.jpg)

(317.63 KB 1488x992 27.jpg)

(433.58 KB 1488x992 28.jpg)

(229.98 KB 1488x992 29.jpg)

(310.34 KB 1488x992 30.jpg)

0joo. Vuokrasin aamulla muhkupyörän, halpakin oli, vaan 40e/päivä. Mukaan sai höpölukon ja tarvittaessa pyöräilykypärän (itelni oli oma mukana) ja puhelintelineenkin. Olisi tarvinnut ottaa oma pyöränrunkolaukku mukaan että olisi saanut kantaa avaimet ym. siinä eikä taskuissa. Sähköavusteiset olisi ollut tuplasti kalliimpia mutta halusin lihas-avusteisen. Lähdin hetikohta ensitöikseni uudestaan ylös kolille, sinne luontokeskukselle asfalttitietä pitkin ja huhhels miten olikin rankkaa kun matka oli pelkkää ylämäkeä. Piti huilata välillä ja hiki oli kaamea. Ukko-kolilla (nimeän nämä tästälähtien faijakoliksi, mutsikoliksi (akka-koli) ja anokoliksi (paha-koli)) oli kaikenmaailman porukkaa vaikka kuvittelin että aamun vesisade olisi vähän rajoittanut, ettei porukka viitsisi liukastella märillä kallioilla. Mutta ihan jänniä kuvia siinä sai kun viimeiset jotkut jättiläishaamut vivelsivät metsän yllä.
(556.76 KB 1306x980 31.jpg)

(982.39 KB 1632x1224 32.jpg)

(662.16 KB 1488x992 33.jpg)

(512.65 KB 1488x992 34.jpg)

(467.29 KB 1488x992 35.jpg)

Jeesusjuttu kristus miten hotellin intter nettikin hajosi. Tässä läppärissä on usb-liitännät ja langattomat vatsaanottimet anoosion runtelemat ja puhelimen nettikin on tosi huono täällä sisällä, ikkunoissa on varmaan selektiivipinnoite tai sitten sen mielenhallintasäteitä estävä vaikutus on meemi. >>602722 Sitten menin mutsikolille, se oli ihan parinsadan metrin päässä. Nämä on siis tuon kasan kolme korkeinta huippua. Mutsikolilta aukeaa näkymä pois pieliseltä (se on tuo järvi) mutta kallio itessään oli kiva, tuommoinen pitkä suikale missä oli kiva köllötellä auringossa kuin mikäkin mätä lahna. Siellä oli myös joku "jeesusjuttu" kuten joku teini kuului huutavan äidilleen, haha
>>602723 Nyt muutes paskattaa niin että menen syömään, en kestä enää. Lihapullaraportointi jatkuu, enkä tarkoita että ottaisin lihapullia ruoaksi.
>>602722 aika hienot sumut mut sitten paskattaa kun vaatteet nihkeytyy heti
(76.87 KB 852x777 1450128444794.png)

>>602722 No nyt on maisemat.
>>602722 Melkonen äijä oot kun lainaat tollasen läskin ilman sähkömoottoria. Ite mentiin tossa taakse kuukausi sitten työporukalla ajelemaan mettään mutta oli sähköfillarit ja niittenkin kaa iha tuska mäessä. Tai no vain mulla mutta silti, toi ei näytä yhtään sen tasaisemmalta toi maasto.
>>602722 >>602723 Komeita kuvia. Joskus lapsena tuli käytyä kolilla. Tekis mieli käydä uudestaan, mutta syrjäytyneisyys ja autottomuus estää.
(501.29 KB 1306x980 36.jpg)

(258.77 KB 1488x992 37.jpg)

(242.87 KB 1488x992 38.jpg)

(331.32 KB 1488x992 39.jpg)

(306.97 KB 1488x992 40.jpg)

>>602723 Noniin. Söin sittenkin hotellin ravintolassa koska. Aasialaiset marjanpoimijat tekevät näköjään sivubisneksenä siivous- ja tarjoiluhommia hotellilla. Kakka jatkuu! Mutsikolin jälkeen menin anokolille, se on vähän muita matalampi kaiketi mutta on faijakolin tavoin pieliselle päin, eli käytännössä samat maisemat. Siellä alkoi olla sen verran porukkaa, hermostuneita roneja ja rääkyviä kakaroita että kuvien ottamisen jälkeen lähdin äkkiä pakoon. Maisemat on tosiaan samat kuin faijakolilta mutta nyt oli jänniä pilviä. Lisäksi säädin kamerasta jotain mitä en enää muista ja polarisaatiosäädintäkin väänsin, ehkä siksi erilaisia kuvia. Lisäksi pilviverho oli repeillyt sen verran normaaliksi että varjopaikat näkyivät hienosti kaukaisuudessa tummina läntteinä niinkuin silloin 200 vuotta sitten lapissakin. Pahuuden pimeys valtaa haltiametsiä hetkellisesti. >>602725 Oli muutenkin niin nihkeä olo (aluspaidasta olisi voinut vääntää litran hikeä) eikä tuolla huipulla ollut sumua. Jos olisi jaksanut lähteä aamukasilta heti sateen loputtua niin olisi voinut olla jännän näköistä. >>602727 En tiedä mihin verrata. En tosiaan päässyt koko kolin asfalttimäkitietä kerralla. Saatoin kyllä alkuunsa kokeilla liian lujaa. Myöhemmät (myöhemmissä postauksissa tulee, ei se aah) hiekkatien ylämäet meni ok kun otin rauhallisemmin pienellä vaihteella. Metsäpolkuja en edes yrittänyt enkä tykkää nousta ylös satulasta että saa enemmän voimaa polkea. Mutta enpä usko että olen vahvajalka-ano. Paremminkin paskajalka, haha >>602728 Nyymimiitissä sitten. Näinkin yhden nyymimäisen henkilön, 5XL t-paita, hobitin mitta, kaulaparta ja crocsit, masentunut olemus, odotti parkkipaikalta ylös vievää hissiä.
(410.52 KB 1306x980 41.jpg)

(404.03 KB 1306x980 42.jpg)

(476.11 KB 1306x980 43.jpg)

(566.89 KB 1306x980 44.jpg)

(520.20 KB 1306x980 45.jpg)

>>602729 Luontokeskuksen pihalla näin lähtiessäni vielä jonkun kantavan pitkäkarvapasia valjaissa hahas, pasi oli päässyt retkelle ;_; Tuo läskipyörä kulkee alamäkeen vapaasti ihan saatanallista vauhtia, melkein kuolin. Onneksi tuossa pyörässä oli helvetin tehokkaat jarrut. Saisi kyllä tehokkaat tuhoutumiset jos vaan antaisi mennä alamäkeen suoraan päin jotain. Melkein jarrut pohjassa sai lasketella alaspäin huhhels. Mutta niin sitten tulin takaisin hotellille, vaihdoin kuiviin ja vähän kevyempiin kamppeisiin ja jätin järjestelmäkamerankin huoneeseen kun ei tehnyt enää mieli hikoilla reppu selässä. Lähdin sitten ihan vaan ajelemaan, pyöräilin tuonne kolin satamaan missä näköjään on jotain laivaristeilyjäkin. Laiturilla istuskeli joku yksinäinen mutsikin mitä joku postausluvaton olisi varmaan mennyt heti iskemään. Tuli jo eilen pilattua puhumattomuusprojektit kun sanoin yhdelle pariskunnalle jotka miettivät kaupassakäyntiä että se paikallinen kauppa oli jo suljettu. Niin ei haitannut sitten kun tuossa laiturilla kuvia ottaessani joku vanha ukkeli tuli kyselemään tuosta vuokrapyörästäni jotain ja sitten mainitsi jonkun räsävaaran näköalatornin. Katsoin että sehän on aika lähellä reittiä jota olin muutenkin suunnitellut ajelevani ja päätin lähteä sinne seuraavaksi. Ensin kuitenkin jatkoin vähän sataman ohi kolin laskettelurinteille mutta alhaalta ei näkynytkään kunnolla niin yhtään mitään. Jatkoin sitten samaa rantatietä sinne räsävaaralle päin. Ihan kivat näkymät siitä tieltäkin oli.
(683.46 KB 1306x980 46.jpg)

(642.93 KB 1306x980 47.jpg)

(892.02 KB 1306x980 48.jpg)

(691.40 KB 1306x980 49.jpg)

(741.85 KB 1306x980 50.jpg)

>>602730 Hiekkatie räsävaaralle oli alkuunsa varsinainen asfalttitie mitä olisi päässyt formulallakin, mutta muuttui hiljakseen karkeammaksi ja kaameaa ylämäkeä oli. Selvisin kuitenkin niistä kun tosiaan otin rauhallisemmin. Tuli ihan hyvät >perrrkele-tunnelmat kun ähelsi siinä. Lopulta pääsinkin ylös ja lähdin kävelemään loppupätkän. Maisematkin oli ihan kivat jo matkalla ja tuuli karkotti enimmät ötökät ja kuivasi hien. >>602681 Tuossa olisi, tuo 49.jpg, hähää
(854.55 KB 980x1306 51.jpg)

(514.66 KB 1306x980 52.jpg)

(462.58 KB 1306x980 53.jpg)

(217.68 KB 1306x980 54.jpg)

(361.24 KB 1306x980 55.jpg)

>>602731 Tornikin löytyi sitten lopulta ja perskeles sieltä olikin hienot näkymät. Harmi ettei ollut järjestelmäkameraa enää mukana, arvasin että se oli virhe. 52.jpg näkyy hotellikin. Hienoja pilviä oli myös vastakkaisessa suunnassa. 53.jpg on pielistä myös, tuo räsävaara ja kolikin on niinkun pielisen kainalossa.
(413.86 KB 1306x980 56.jpg)

(313.04 KB 980x1306 57.jpg)

>>602732 Tornissa oli kaikenmaailman kaiverruksia, oispa ollut veitsi mukana niin olisin kaivertanut jonkun nyymärin meemun tuonne. Laskeutuessani portaita alas huomasin jonkun kakkaketjun ja vääntelin äänekkäästi naamaani kun katsoin mitä lukkoon oli raavittu. Lieneekö jotain yhteyttä metun itsetuhoutumiseen, rip ;___; Sitten palautin pyörän vaikka oltaisiin todennköisesti päästy sopimukseen että olisin palauttanut sen vasta huomenna tiistaina aamulla. Ehdein kuitenkin kylälle takaisin puoli viideltä kun vuokraamo suljetaan viideltä enkä olisi varmaan ehtinyt enää ajella kun piti syödä ja raportoidakin. Huomenna ei varmaan tule mitään loppuraporttia muuta kuin pettymykseksi ilmoitan että olen palannut kotikomeroon. Paskattaa jo etukäteen huomisen ajomatka. Aamulla hotellin läskiaamiainen naamaan, pakkaus ja kotiin. Huone tarvii palauttaa yhdeltätoista mutta en taida jäädä seikkailemaan enempää. Olisihan täällä kaikenlaista nähtävää vielä, ehkä joskus toiste. Syksyllä olisi varmaan hienoa. Lisään vielä että keksein uuden nc-meemin. Pyörän polkimissa luki "triple 8" ja mietin siinä tuon vastanimetyn antifa-anon kiusaajille jotain triple 8 -> hhh -> heil hitler haha-väkisinväännöstä mutta kekseinkin että 8181 = haha. Haha. Lisäksi pyörässä oli shimanon vaihteet eli shimmilevyjä käyttävä ano on shim-ano.... tmop
>>602733 emme tapa :3
(499.93 KB 900x1290 simakaze ;D.jpg)

sima-ano haha
>>602694 Nii unohtui vastata. Onhan tuolla saaria ja jotain packraft (siis kumivene)-ajeluita ainakin järjestetään niin kai tuolla jossain on muitakin venevuokraamoita, en tiedä saako niillä ominpäin mennä noihin saariin.
>>602733 hyvä raportti
>>602737 Oon samaa mieltä. Motivoivaa katsottavaa, kyllähän kotimaastakin löytyy paljon ja hienoa jos vaan menee kauemmas. Ehkä itekkin voisin jotain samanlaista yrittää kunhan saan painoa tiputettua vähän etten suorastaan kuole tonne. Mäet ja kaikki nousu on yhtä tuskaa vielki.
>>602735 missä tuon kikkeli on?
Keskiviikkona on välipäivä eli ei salia, taidan lastata mun kirotun Volvon täyteen romua ja vien pois kaatopaikalle. Ehkä tulee joku 2 keikkaa ajettavaa. Mut nyt kun varastossa on hyllyt ja tila meinaa loppua, ei oo enää halua säilyttää kaikkea. Pitäs antaa vaan olla ja päästää irti kaikesta paskasta mitä en oo käyttänyt vuosiin. Ei se ketään hyödytä että mulla on laatikottain jotain kamaa jonka olemassaoloa en muista. Vois tiistai-iltana jo vähän kattoo mitä sitä veis ja sit keskiviikkona vaan pistää menemään. Kyl sitä on vaa kaikkea kertynyt, aina siirrän kodin siivousprojektia koska aina on joku tekosyy että "laitan varastoon ja siistin kaiken, sit kun on aikaa". Nyt on loma, on aikaa. Nyt on varastossa hyllyt, on kaikki edellytykset.
>>602739 ootko jokuy helsinkiläinene homo. ei kun joo oot sori
>>602744 No en enää ole mutta siellähän mä kasvoin. Toi nyt on ihan turhaa räpätystä että kaikkien pitäs asua jossain Lapissa. Jos kaikki asuis, siellä ei olis koko läänissä 5000 asukasta. Varmaan aika montaa vituttaa että kesällä lämpö on ehkä kuukauden yli 20, elokuussa jo pakkasia.
>>602745 ei tarvii asua lapis voi asua savos
>>602746 Mut mähän asun Kuopiossa nyt.
>>602747 Kuopiomiittiä tänään, ajan varmaankin sitä kautta kotiin hshs???
(660.51 KB 2048x1437 vompatti933.jpg)

Huomen! Tulisipa vanhaksi. Semmoiseksi kärttyiseksi pälvikaljuksi naapurin ukoksi. Lähtisi hampaatkin suustä niin ei tarvisi niitä enää pestä ikinä. Eikä kukaan olisi pakottamassa töihin ja alkamaan tekemään jotain jäkevää. Saisi istua vaan kotona koneella ilman huolen häivää. Eläkerahat virtaisi tilille ilman että pitää käydä erikseen niitä lääkäriltä kysymässä ja saisi eläkeläisalennukset erinäisistä palveluista.
>>602750 Muista että eläkevompatinkin täytyy käyttää papparaisten uniformua eli mustia tai sinisiä tokmannin verkkareita, ruutukauluspaitaa (helma housuihin tungettuna), villasukkia, crocseja ja vähän liian pientä autokaupan mainoslippalakkia päälaella keikkumassa. Viileämmällä kelillä voi pitää 90-luvun tuulitakkia ja valkoisia nappulatyöhanskoja. Jos oikein pynttäydytään niin valkoiset lenkkarit ja autokaupan mainosfleecetakki. Tästä vielä astetta asiallisempi versio on lisäksi numeroa liian isot tokmannin farkut.
>>602750 siis hyi helvetti joku vanhuus ja vanhukset, kunpa musta ei ikinä tulis vanhusta ihan tarpeeks paskaa ja tylsää jo nyt kaikki jos vertaa vaikka siihen mitä joskus 5, 10, 15 vuotta sitten oli (oispa saanu tyty yden ajoissa nuorena...) noi eläke money's kelpais kyl
>>602753 Oot jo käytännössä vanhus, päiväsi kulkevat samaa rataa ja olet juuttunut henkisesti menneisyyteen.
>>602754 Niin, no siis siksi tiedänkin mistä puhun. Pahemminkin asiat voisivat vielä olla, mutta jo nyt tiedän jotain siitä kuinka täyttä paskaa vanhaksi tuleminen on. Hiukset lähtevät päästä ja aikaa ei saa enää mukavasti kulumaan runkkaillen tai edes pilvessä runkkaillen. Videopelit tuntuvat pahimman sortin ajan haaskaamiselta. Tuntuu lähes jatkuvasti siltä, että rajat epäterveellisten elämäntapojen kanssa alkavat tulemaan vastaan. Pitäisi muka alkaa vähän katsomaan mitä syö ja liikkumaan. Kuka oikeasti jaksaa? Helvetti, kun joku amfetamiinikaan ei enää iske sillä tavalla kuin joskus nuorena. Tai etanolilitku sen puoleen. Voispa olla ikuisesti semmone joku 25-28v vaikka, vähän nuorempikin ok. Onko tällä sivustolla muuten edes muita kuin menneisyyteen juuttuneita? Etusivullakin lukee: "Nyymichanin tavoitteena on luoda uudelleen chani-tunnelma, joka aikoinaan siunasi kuvalautojen käyttäjiä vuonna 2011."
>>602751 En omista tuommoista univormua. paitsi villasukkia flaneelipaitoja on, ne laskettaneen ruutukauluspaidoiksi. Verkkarit, lippikset ja kroksit ovat vielä liian rajua kamaa. Ehkä sitten joku päivä.
>>602758 Ite en myönnä jumittaneeni menneisyyteen mutta en kyllä elä mitenkään ajan hermollakaan. Siis ällöpuhelin on jne. mutta mitään discordpaskaa ym. en käytä jne., jos nyt otetaan vaiks tietotekniikka esimerkiksi. Mutta en tosiaankaan haikaile omiin nuoruusvuosiin. Joo, jotkut asiat oli "paremmin" mutta niiden nostalgisointi on turhaa kun olin paskaläjä jo silloin. Kuvalautaakaan en esim. muistele kun itellä oli silloin omat irc-rinkirunkut mutta en minä niitäkään enää muistele. Valun hiljakseen ajan virran mukana keräämättä itseeni sem erikoisempia kokemuksia, olen hioutunut harmaaksi ja särmättömäksi. Tuo rikshan lause hahatuttaa kun eihän sillä itellään ole edes postauslupaa tänne. Kolmen käyttäjän chanissakin kuitenkin tapahtuu edistystä, vaikkakin minimaalista ja helvetin hitaasti. Eikä välttämättä parempaan, vaan enemmän sitä anoosiota, haha


Forms
Delete
Report
Quick Reply