/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Raportointilanka 127 Anonyymi 23.01.2023 (Ma) 08:05:30 No. 592721
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille.
(218.16 KB 1557x1000 71llm9bA+kL.jpg)

tappakaa mut, oon paskaa haha
(818.60 KB 540x292 asakusa playing with hair.gif)

>>592722 ei tapeta :3
olisinpa jättänyt painamatta ctrl+r kun joku oli postannut edellisen raportointilangan loppuun jonkin valituksen oliks paikallislehdessä olevasta tekoälypaskasta mutta nyt sitä ei enää ole ;___;
Tänään on se päivä kun käyn siellä lusikkakaupassa. Sitä ensin pitää syödä, käydä lortilla, hermotupakoida ja juoda ainakin puoli litraa kuumiajuomia. Sitten pitää miettiä pitääkö viedä mitään roskiin. Ulkolämpötila on muuttunut, joten nyt en tiedä miten pukeuta, Kuiten ylipukeudun ja tukehdun. Monimutkaista on, mitenhän tässä pitäisi joutaa käymään töissä kun kaupaareissukin on näin stressaava ja resursseja kuluttava prosessi. Onneksi reissulla pitää yrittää junarata niin voi heittäytyä vaikka junan alle, jos sieltä on sellainen tulossa.
(96.65 KB 828x804 E2qEFADX0AI_zAu.jpg)

>>592718 Hieno homma, jospa Vargkin sitten hyväksyisi minut.
>>592727 hankalempi keksiä miehekkäämpää touhua kuin aukoa päätä netissä anonyyminä
>>592726 höpöhöpö mitään junan alle, eikä sinne tukehdukaan jos ei älä hikilenkkeillä
>>592712 Tuli mieleen tästä vielä, että onhan esim. jossain Youtubessa nykyään tyyppejä, jotka ovat läskejä ja/tai rumia, sitten niillä on kuitenkin joku animeavatari mikä ei ihan vastaa todellisuutta käytössä profiilikuvissa ja introissa. Tarkoitan siis sellaista, mikä on kuitenkin selvästi esiintyjän itsensä pohjalta tehty, ei suoraan jostain kiinalaisesta lastenohjelmasta tai videopelistä napattu.
>>592726 Onnea matkaan, toivottavasti ei iske kauhea kusihätä sitten kesken kaiken, vaikka se nyt on helpompi hoitaa kuin lortti.
(25.31 KB 890x720 93987355.jpg)

Joku meinas ajaa taas samassa kohti keskiluokkasella kotterollaan suojatiellä päälle, opettelisivat liikennesäännöt saatana. Joku päivä vielä TMOP-fiiliksissä kävelen alle ja saadaan paikalle hidastetöyssy sen jälkeen.
>>592746 et kövele, ja tuo musiikkivideo oli kyl tympeän näkönen, kuten tuon ukon naamakin hahas
(449.29 KB 600x885 ClipboardImage.png)

>>592747 Sama kaveri teki myös sarjakuvan vähän aikaa sitten
>>592748 onkohan tuostakin piirretty hentaita.....
>>592748 Itteä kiinnostaa reealimaailman jutut kuten: selvisikö lusikkaostosanos reissultaan ilman lorttia housuissa.
>>592753 Jäi junan alle ja lusikka tipahti elokuvamaisen hidastetusti maahan.
>>592754 Taas on yksi joukosta poissa. Pitäkäämme hiljainen hetki manolon muistolle.
Punnitsin taas kalliit omenat halvimman omenalajin mukaan (4,5e/kg -> 1,5e/kg) ja pepsi max 4 pack lähti yhden pullon hinnalla. Mua on alkanut kuitenkin ahdistamaan tää kaikki. Mitä mä olisin tehnyt siinä jos joku kassavahtimutsi olis huomannut mun pepsi-tempun ja olis tarkistanut vielä omenat, se ei jätä paljon varaa tulkinnalle. Kaikki muu pölliminen päälle, ei tartte ku kerran käydä väärässä paikassa kiinnijäänti niin ongelmat voivat ylittää sen mitä pystyn ottamaan vastaan. Pistää miettimään oonko itsetuhoinen käytökselläni vai puhtaan ignorantti, optimisti? 2023 alkoi tavoitteilla joita en näemmä pysty saavuttamaan kunnolla. Asetinko liikaa itselleni vai oonko vain niin vammainen etten saa mitään tehtyä kunnolla. Veikkaan jälkimmäistä. Ei helvetti ei tätä olo saa pois edes lääkkeillä. Jännä sinänsä että toistaiseksi suurimmat pohdiskelut varastamiseen liittyen on tulleet vasta kun aloitin käyttämään triptyliä (reseptillä) ja vaikka se ei oikein tee mitään, tunnen enempi syyllisyyttä ja vainoa. Ehkä näitä mun kuuluis tuntea ottaen huomioon mitä teen ja olen tehnyt. En tiiä. Josko tästä päivästä lähtis sellanen yritys olla kunnollinen. Nukunko paremmin kun en järjestä itselleni huolia? Ehkäpä. Ehkäpä se toimii paremmin kuin yksikään lääke tähän asti. Tääki ois ollu kaikki helpompaa jos misaki ois koputtanu sitä ovea 10 vuotta sitten.
Selvisin lusikkaostoksilta ilman housujen sotkemista ja nyt omistuksessani on kuusi kappaletta laadukkaita Tokmannin lusikoita. Se syksyinen Prismassa tapahtunut välikohtaus on vieläkin tuoreena mielessä, eikä se sieltä hevin poistu. Junan allekkaan en valitettavasti jäänyt kun niitä ei näkynyt. Lusikat ovat aika raskas tekoisia ja isoja. Vaatinee totuttelua kun se entinen oli muovivarsirimpula. Ulkoinen design on nykyaikainen ja se muistuttaaminua jostain insinöörilounasravintolasta. Plussaa tulee siitä kun lusikkassa ei ole kohokuviotekstiä vaan pinta on täysin sileä joka puolelta. Kulmat ovat aika terävät. Puuron syöminen sujui ongelmitta. Syöminen onnistui aikaisempaa nopeammin suuren koon ansiosta. Arvosanaksi annan 3/5.
>>592760 Hyvä kuulla että selvisit hengissä ja puhtain housuin. Olis ne armyjämälusikat kyllä olleet parempia ja sielukkaampia, mutta hyvä näin, pääasia on että selvisit haasteesta ja voit taas syödä ongelmitta.
>>592759 Koska mikään ei pakota sinua muuttumaan, voit sössöttää ihan miten paljon tahdot mutta muutosta ei tule jos sinusta ei ole siihen, koska asiasi ovat kuitenkin oikeasti "ihan hyvin" eli et ole just nyt huomenna kuolemassa tai joutumassa kadulle. Jos se fakta että asiasi menee jatkuvasti enemmän päin vittua ja jossain vaiheessa se käry lopulta käy, ja että tuolla menolla olet 50-kymppisenä liikkumiskyvytön läjä paskaa joka makaa sairaalan sängyssä ja haluaa vain kuolla mutta ei siihen itse pysty, ei ole tarpeeksi siihen että teet muutoksen eikä mistään tule ketään supernatsia uhkaamaan väkivallalla jos et muutu, niin vedä vaikka pari ryyniä ja käy ärsyttämässä ihmisiä siellä redditissä ja jatka huomenna samaa rataa.
>>592759 >Nukunko paremmin kun en järjestä itselleni huolia? varmaan ihan järkevä lähestymiskulma, toisaalta olen huono sanomaan mitään kun edes silloin kun masensi todella paljon se ei vaikuttanut unensaantiini, kahvin vähentäminen pannullisesta pariin mukilliseen sen sijaan auttoi.
>>592768 Varmaan nukkuis hyvin, jos ei kittais läskimahaansa koko ajan pepsiä.
(71.71 KB 1082x292 ClipboardImage.png)

>>592765 Mä en voi ärsyttää ketään enää redditissä kun ne antoi taas permabannit. Pari ryyniä ei riitä, pakko ottaa kymmenen niin tuntuu. >>592772 Pepsi maxia. Olisin varmaan tuplasti läskimpi jos joisin sokerilimua. Toi pepsi kyl pitäs lopettaa oon jo pitkää miettiny sitä mut taas tänään kuitenkin ostin lisää. Hitto kun se on vaan niin että tuun kotio ja heitän arkivaatteet niskasta ja istahdan koneen ääreen ja laitan musat soimaan ja sihautan pepsi maxin auki ja sit alkaa taas palautumaan pikkuhiljaa.
>>592773 Ehkä sun pitäs vaihtaa sokeripepsiin niin olis enemmän motivaatiota lakata lipittämästä sitä.
(1.26 MB 404x720 pasi hyppää.mp4)

Oon jäänyt koukkuun chaturbatemutseille onanointiin. Eilen taisin suorittaa niille kolmesti ja toissa päivänä neljästi. Ferleenium alkaa olemaan katkeamispisteessä. Seuraavaksi alannen lahjoittamaan niille rahaa. Tappakaa mut oon himo runkkari ja perverssi.
>>592789 Tapetaan.
>>592790 höpöhöpö :3
(422.22 KB 1920x1080 1529410240123.jpg)

>>592789 haha oot kyl oikeesti paskempaa paskaa kuin mä ja mä olen sentään aika paskaa
>>592790 >>592792 aika lesta mentaliteetti
(95.41 KB 719x1278 Fj3liWaWYAErhFr.jpg)

>>592793 En mä tätä siltä kannalta ole miettinyt, että runkkaaminen on väärin, vaan siltä, että en pidä siitä kun huora (nainen) saa runkkarilta (mieheltä) rahaa. Voi voi kun jätettiin nuorena yksin ja samalla menossa joku jatkuva lässytys jostain tasa-arvosta ja sorretuista naisista. Olen todellakin katkera ja aion olla sitä loppuelämäni ellei ihan ihmeitä tapahdu eli löydy jostain sellasta tosi söpöä ja mukavaa nuorena ihan yksin jäänyttä. Maksullisten piirrettyjen runkkumatskujen myyjät sentään joutuvat näkemään oikeasti vaivaa (paitsi ehkä jonkin kaikista paskimman 3D- ja/tai AI-paskan tuottajat), tosin en mäkään kyllä kieltämättä tämän ikäisenä enää jaksas olla piirretyille runkkailemassa. Noh, eihän ne huorat aina ole jotain helvetin voimaantujia, mutta toisaalta jos toi ano sellasille huorille (ts. niiden noille noi ni pimps) pistää rahaa, niin eikös se vasta tee tuosta anosta paskaa ellei ole ihan kunnon naisvihaaja.
Ei lekkerianoksia mutsit, itsetyydytys ja viinakset kiinnosta. Vain ryynärin kiusaaminen ja vänkääminen nyymärissä sytyttää. runosuoni ei toimi enempää oon paskaa
>>592797 Itelle maistuu vaan vompatti lusikkaostoksilla ja kuvat siitä.
>>592796 siitä vaan omaa tiliä pystyyn ja kameran eteen runkkaamaan jos kerta koet että se niin helppo tapa on ansaita :3
>>592798 Oispa piirtäjäyde kohentamassa masentunutta chanitunnelmaa. On tainnut joululoma vähän venähtää. ;__;
(838.28 KB 3024x4032 Le1UhLR.jpg)

>>592799 Uskotko, että monikin olisi valmis maksamaan jonkin vanhan läskin hikikomorin komerossa runkkaamisen katselusta?
>>592803 kokeilemallahan tuo selviää
>>592803 Moni hyvä mutsi.
>>592804 Tiedätkö yhtäkään käytännön esimerkkiä runkkaamisella tienaavasta vanhasta läskistä hikikomorista? Paljonko olisit itse valmis maksamaan tuosta? Ongelmaksi muodostuu sekin, että en mä nykyään enää edes jaksa olla jatkuvasti runkkaamassa siihen malliin kuin vaikka edes 5, tai puhumattakaan kuin 10 tai 15 vuotta sitten. Olen ilmeisesti tullut vanhaksi. Oispa ollu tyty yde ajoissa. Muutenkin ennemmin vaikka opettelisin piirtämään kunnolla kuin alkaisin huoraamaan, mutta olen valitettavasti liian masetunut sekä laiska ja paskaa siihen. Oispa joku edes opettanut tai pakottanut olemaan töissä nuorena vaikka muuten olisikin ollut kaikki vähintään yhtä pielessä kuin oli. >>592805 En usko, jotkin iljettävät homot korkeintaan jos semmosetkaan.
Tykkään tästä mainoksesta. Yllättävän paljon panostettu myös animaatioon, vaikka saattaahan olla että jollain toonboomilla pystyy tekemään tuollaista jo pelkästään pieraisemalla ohjelman lähellä, haha.
>>592789 Mikä on ferleenium?
(29.68 KB 512x384 What Has Science Done.jpg)

>>592814 frenulum. otaksun ettei kyseessä ole sövöytetty muoto koska se ei ole kovin sövö, jotenkin jännästi laulettava tuo variaatio kuitenkin on
>>592815 Sana lienee kokenut anoosion.
Paahtakaa mut, oon ravintoarvoton pähkinä.
(145.62 KB 1440x1080 kagura gaming.jpg)

>>592819 emme paahda :3
(16.00 KB 653x531 videopelaajat.png)

>>592800 meitsi teki joskus tällaisen viidessä minuutissa mspaintilla siihen aikaan kun windows ei vielä ollut paskaa haha osaispa piirtää kunnolla ni vois alkaa tekemään sarjakuvaa yksin jätetystä hikkykostajasta joka toisaalta tappaa ihmisiä (ei kuitenkaan aivan ketä tahansa) kiduttaen, toisaalta välillä vaikka paijaa jotain söpöä koiraa johon törmää ulkona
>>592827 tuli tää mieleen
On nuo Japanin insinöörit eittämättä hieman omituista sakkia ja corolla-chanin askeettisuus pääsi uusiin ulottuvuuksiin. Tänään kun ajelin corolla-chanilla taas tuttuun tapaan hakemaan rauhoituskaljaa ja lonkeroa niin ihmettelin kun pisupojun säiliöstä ei lentänyt yhtään mitään kun kuraa ja paskaa lenti tuulilasiin ja yritin pestä sitä, olin jo hetken aikaa varma että nyt tuo sitten hajos mutta kun katoin ohjekirjasta että voiko olla mahdollista ettei tuo ilmoita jos tuo säiliö on tyhjä ja niinhän se oli ettei siinä mitään huomiovaloa tuolle ole, ei jumalauta. Mun 98vm Mazda-ydessä oli sellanen ja volvo alko vinkumaan ihan kunnolla jos se säiliö oli tyhjillään mutta tuossa oli vain joku ihme mitta siellä säiliössä. Ei tämä järkyttävä tapahtuma mun paskaa elämää nyt hirveästi hetkauttanut mutta tulipahan hahateltua vaan. Tais olla muuten niin että tuo varoitusvalo kuuluu lisävarusteisiin mitä äkkiseltään interwebbiä selasin. Ehkä me ei suomes/euroopassa olla sitten tuon arvoisia ;____; a-anteeksi s-senpai insinöörit
(8.81 KB 139x361 lataa.jpg)

>>592837 Oletko maistanut koskenkorva-teetä? Olin kylillä ja ajattelin hakea maistiaisen mutten jaksanut mennä alkoon sit kuitenkaan.
(312.06 KB 1601x901 IMG_20180626_083332.jpg)

>>592837 Jos yhtään mieltä lämmittää niin ei nissanikaan tiedä pissapojan nesteiden statusta. Vammanen nii-san.
Olin firman "virkistyspäivillä" niin taas sain kuulla saatana kaikilta kännissä kuin oon paska ajamaan ja outo ja vittu. Vittu en enää mee noihin, mua vituttaa tää ainainen pakko vetää perseet ja ainainen vittu sauna ja palju. Ei helvetti. Sit vittu kun juon en saa unta niin menee ryynejä (tokavika rivotril-lista) ja ei tätä kukaan mulle maksa. Omasta taskusta menee polttoaine ja ryynit, jos jään pois saan motkotusta siitä kuin oon poisvetäytynyt ja paska. Olis helpompaa jos tykkäis kaikesta mistä muutkin mutta mikä mä sit olisin jos olisin kuin muutkin? Kunnollinen kansalainen? En tiiä, tuntuu usein että mä olen kaikki ne väärät teot, valheet ja tarinat, enkä muuta.
>>592841 En oo, mulla ei oo tarvetta käydä alkossa kun en kovin usein vedä viinaa tai likööriä tms. Lisäksi yks sukulainen on alkossa töissä eikä kehtaa käydä, ainakaan tossa lähialkossa siis. En jaksais kuunnella mahdollisia vittuiluja tai muuta ulinaa. Jos mä joisin viinaa niin joutuisin käymään tuolla joka viikko. Viimeksi syyskuussa hain kauempaa pullon viinaa kun oli pahempi masis/mcitsetuhojakso ja aattelin vakavasti lähipäivinä hukuttautua jonnekki järveen kunnon viinatuiterissa ennenku ne jäätyy mutta eipä taaskaan saatana uskallettu ja sen viinankin oon jo kaatanut viemäriin aikoja sitten, otin mä siitä välillä juopottelujen yhteydessä hieman huikkaa. >>592842 Joo ihmettelin vain ettei tuollaista simppeliä juttua oltu raaskittu laittaa "uudempaan" autoon joka kuitenkin on täynnä muita suht turhia juttuja kuten esim sähköisesti kääntyvät sivupeilit, etusumuvalot, vaihteenvaihdon ilmoitin mittaristossa yms. Se mun 626 mazda oli varmaan suunnilleen samaa ikäluokkaa sun nissanin kanssa ja siinä oli toi, olikait se kuitenki vähän sillain "parempi" auto kun se oli d-segmentin kärryjä ja siihen ois aikoinaan saanut paljon hienoja varusteita siihe aikaan automaatti-ilmastoinnista kattoluukkun.
(10.08 KB 395x262 muumip.png)

löysin tämmösen floden vanhoista tallennetuista kuvista haha
>>592837 oliko ees teeäksä??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????+ kui8n monta laitetaan???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????+-
>>592843 tapa ne
>>592850 Luette sit uutisista.
(142.13 KB 1280x939 kanawrap miinus 30.jpg)

Onko köyhällä varaa olla ostamatta. =) Bongasin kaupasta -30 tuotteen, kanawrapin, ja vaikka nyt vähän harmittaa että ostin, niin koetan sit kuitenkin vaikka tiskata entistä reippaammin tämän oston hyvittääkseni.
>>592863 ite ajattelin grillikylkeä ja lohta, köyhällä kun ei ole varaa ostaa huonoa
olen ollut huomaavinani että ainakin naiskanttorit laulavat aina korkealta ja samalla "värisevällä"* tavalla, onkohan se joku tapa raamattuopistossa vai mistä kanttorin papereita saakaan *en tiiä miten tätä kuvailis paremmin, tarkotan kuitenkin että ääni sahaa korkeampaa ja alempaa nuottia sopivissa väleissä
>>592869 >en tiiä miten tätä kuvailis paremmin, tarkotan kuitenkin että ääni sahaa korkeampaa ja alempaa nuottia sopivissa väleissä Sitä kutsutaan vibraatoksi. Erittäin käytetty efekti laulamisessa ja soittimien kanssa.
>>592871 Voisin treenata jonkun mutsin kanssa vibraatiota, jos tiedät mitä tarkoitan.
>>592871 hmmjoo, aattelinkin yhes välis että oliko se Se just nii. ehkä se miks kanttoriopiston naiset (aina kääntää mun pään) laulaa silleen on uskonnollinen juttu, jotenki ainakin huvittais jos sekin perustuisi raamatun tulkintaan
>>592876 Voi olla että niille opetetaan joku tietyn lainen vibraatto. Kanttorishommista en tiedä, ainaskin klassisen musiikin puolella noudatetaan orjallisesti ennaltaopittuja jutskia ja kaavoja kun ollaan toteuttamassa kapellimestarin näkemystä säveltäjän visiota, eikä soittajan omaa persoonallisuutta haluta tuoda esiin..
>>592877 Väittäisin, että se on vain erottuvampi miehistä, koska ylemmässä rekisterissä vibraatto on ylipäätään selkeämpää, koska sävelet ovat suhteellisesti lähempänä toisiaan ja korkea klassinen laulu kuuluu muutenkin selkeämmin rahvaan mölinälaulun seasta. Sama vibraatto se miehilläkin loppujen lopuksi.
(59.53 KB 726x962 pjotr bach.jpg)

>>592827 Nyt kun katsoin tarkemmin, niin ei toi taidakaan olla MSPaintilla tehty, ei kait siinä saanut tuollaista mikä ny onkaan oikee suomenkielinen termi sille että läntin reunoilla väriä sekoitetaan taustan väriin (eli esim. mustalla valkoiselle taustalle piirtäessä tulee vähän harmaata reunoille). Olisko Paint Shop Pro 9:llä hiirellä nopsaan vedelty sit joskus. Tein kans tämmösen Pjotr Bachin (tai ainaki yritin) joskus kynällä paperille jotain valokuvaa katellen haha.
>>592880 anime pete ;_;
(63.85 KB 500x500 1606143032515.jpg)

>>592880 antialiasing eli vissiin reunapehmennys?
(760.93 KB 1600x2280 03.jpg)

(1.23 MB 1944x2592 1358214899261.jpg)

>>592882 Minusta antialiasoinnilla viitataan vain nimenomaan viivojen, bezier-käyrien, polygonien, ym. "valmiiden muotojen" reunojen pehmennykseen. Nyt kun tsekkasin winessä PSP9:n, niin se oli näemmä siveltimen kovuusasetus (hardness) millä saa säädettyä tuota pehmennystä läiskän reunoihin. Toisaalta esim. GIMPissä sitten taas hardness-niminen säätö ei vaikuta toimivan ihan täysin samoin, reunat jäävät pehmeiksi vaikka hardness on täysillä. Pitää valita täysin eri työkalu (pencil vs. paintbrush) jos haluaa pehmennyksen pois. Tein kans tämmösen ihan A4-kokoisena joskus kännissä muhkukuvasta (toi ON muhku vaikkei tolleen yläviistosta ja tolla valaistuksella näy niin selvästi) hiilikynillä useita eri kovuuksia haha ;__; Saispa ton Δ9 pois tuosta kun ei se delta-9-tetrahydrokannabinoli nyt lopulta NIIN ihmeellinen aine ole. Psykedeeleillä pääsee paljon diipimpeihin ja sitä paitsi kuvakin on tosiaan kännissä eikä pilvessä tehty. Koko teos on tietenkin fiksattu fiksativiilla paperiin joskus ajat sitten jo. Noh, ei toi nyt niin hieno lopulta ole, ei ees tullu ihan saman näkönen. Osaispa joskus piirtää kunnolla että vois tehä neitsythikkykostajapaloittelumurhaajasarjakuvaa mut enpä oo vuosikausiin ees tehny mitään sen eteen enkä tiedä tulenko tekemäänkään kun olen masentunut vanha laiska läski eikä koskaan opetettu olemaan töissä. Tuntuu, että tekstin kirjoittamisessa voisin ehkä kehittyä hieman vähemmällä vaivalla ja lähtötasokin on ehkä parempi (tosin en tiedä oisinko silti ikinä oikeesti kovin hyvä), mutta eihän kukaan nykyään enää edes lue mitään -- kaikista vähiten minä itse. Tai oispa vaa ollu tyty yde joskus nuorena (semmone söpö mukava chubby) jos ei musta kerran taitelijaksi ole. Mitä niillä vapaudella, vihalla ja katkeruudella tekee, jos niitä ei edes ole kykenevä käyttämään oikeasti hienojen asioiden tuottamiseen? Ei mitään.
>>592880 On siinä tommonen, oletuksena win10 ms paintissa on reunanpehmennysominaisuuksinen sivellintyökalu aktiivinen eikä kynätyökalu millä ei tule reunanpehmennystä. Siksi "uusien" paint-väkerrysten väritykset menee aina vituiksi kaikilla.
>>592884 näytä joku muu kuva tosta
>>592884 No siis hyvä piirroshan toi on jos kylmiltään lähit vaan tekee kun muut tekee tikku-ukko levelillä näitä grafiikoita.
>>592887 juu, kyl se näkönen on
Pakastekermaperuna-pakastevihreäpapu-pakastejuuressekoitus-aurajuustomurupussinjämä-pakastesipulisilppupussinjämä-palvinkinkkukuutio-kerma-sianruokaprojekti valmis. Mausteena pippuri ja pieni ripaus suolaa.
>>592889 söisin sennnn~ ♩ ♪ ♫
(767.67 KB 1943x1595 1358211704623.jpg)

(535.53 KB 1508x1695 1358215039363.jpg)

>>592885 Okei, en tiedä uusimmista Windowsin versioista yhtään mitään. (no oon mä välillä käyttänyt noit ni server ja ltsc mutta niissä on muistaakseni vanha paint edelleen, samoin kuin laskin on se vanha win32 calc.exe eikä uwp-kosketusnäyttökikkare) >>592886 Toi on kai ni tää noin ni sohvamuhku tai ainakin kuvatiedostossa on täysin saman kameran jättämät EXIF-tiedot kuin sohvamuhkukuvassa. Sitten on vielä olemassa tämä kolmaskin kuva mikä on EXIF-tietojen perusteella otettu samalla kameralla. Kaikki kolme olivat myös alunperin postattu yhdessä kun olen nämä joskus kauan sitten tallentanut joltain kuvalaudalta. >>592887 No joo vois toi varmaan paskempiki olla, mutta tuosta on joka tapauksessa aika pitkä matka siihen, että piirtelis muutakin kuin naamoja. Yritin tästä sohvakuvastakin kerran tehdä A4-koossa hiilikynillä teoksen, mutta jouduin jättämään kesken ja repimään paperin kun en oikein keksiny miten edetä ja tuntui että sekin olisi ollut turhan paskaa mitä paperilla oli jo. Sen jälkeen en ookkaan yrittäny piirrellä mitään haha. ;__; >>592888 Ehkä toi varjostus vähän hämää kun tuntuu et vois olla enemmänki näkönen, olin tohon kyllä silloin alunperin vuosia sitten todella tyytyväinen kun sain valmiiksi. Tietty olin kännissä kun kuva valmistui, mutta muistaakseni olin krapulasta selvittyänikin edelleen ihan tyytyväinen.
(889.33 KB 1920x1080 698766.png)

tappakaa mut, oon paskaa haha
(693.03 KB 500x713 zfd9rXB.png)

>>592893 ...unohtui, että: >tuosta on joka tapauksessa aika pitkä matka siihen, että piirtelis muutakin kuin naamoja ja muiden kuin naamojen piirtämisestä on vielä pitkä matka siihen, että piirtelis täysin tyhjästä ihmisiä eri asennoissa niinku nyt vaikka se paloittelijamurhaajahikky kyykyssä vr:n vaunun eteisessä rapsuttelemassa koiraa (tietty voisin ottaa vaikka kuvan siitä kun olen itse kyykyssä lattialla, mut ei kai oikeesti hyvät piirtäjät mallia välttämättä aina tarvitse) >>592894 löyty tämmönen vuodelta 2014 ku selailin vanhoja tallennettuja kuvia levyiltä haha
(200.57 KB 1000x1415 com.jpg)

Kävin ostamassa motörheadin rommia ja dr pepperia. Tein niistä drinkin ja ihan hyväähän tämä. Tekisi mieli juoda koko pullo tyhjäksi mutta jätetään nyt tähän yhteen lasiin.
Jaahas saatana pomo päätti ettei monster energy drink ole edes sokerittomana terveellistä niin en saa sitä enää ilmaiseksi. Oikeassahan se on, kaikki pitää mua outona kun kumoan joku 4 sellast isoo tölkkiä enkä ole ihan rehellisesti varma onko sillä mitään merkitystä mun vireystilaan. Nyt mul on aika paljon niit viel kaapissa mutta ajattelin että taidanpa siirtyä niiden loputtua teehen. Teessäkin on kofeiinia, tee on terveellisempää ja onhan se vähän noloa olla joku yli 30v läski joka juo jotain vitun monster energy drinkkiä kun muut kaikki normot pitää sitä jotain nestemäisenä vx hermomyrkkynä. Mut ei noi ymmärrä. Ne tavallaan kohtelee mua kuin mä olisin pelastettavissa tajuamatta etten mä ole. Ei ne osaa samaistua. Kuten Moilanen kirjoitti >Ei arvosteta henkisiä arvoja >Ei ymmärretä jalon sielun liikkeitä Vaikken nyt niin jalo ole mutta ehkä ne on noi sielun liikkeet se pointti.
>>592901 Juo vihreetä teetä semmoisesta samuraimukista.
>>592894 emme tapa :3
(279.95 KB 500x500 ClipboardImage.png)

>>592902 tämmönen ois kyllä aika kiva
(30.36 KB 300x300 ClipboardImage.png)

(50.99 KB 300x300 ClipboardImage.png)

>>592902 Tiiäkkö niin mä aion tehä. Mä tilasin kaks mukia teetä varten:
(86.22 KB 300x300 ClipboardImage.png)

(52.10 KB 300x300 ClipboardImage.png)

>>592906 Miks noi kuvat on nii vammasen pieniä.
>>592906 Miks noin paskat kuvat?
(1.34 MB 1800x900 ClipboardImage.png)

>>592913 madhouse on animestudio
>>592913 Madhouse live on paras rip big carlito Onneks teki totaki ohjelmaa 2006-2019 https://youtu.be/fZLPhfDfRvs
>>592916 ootko fonejackereita kuunnellut? youtube ehdotti niitä tyhjästä https://www.youtube.com/watch?v=FDai4cqIXX8
>>592917 Oon joskus kuunnellut mutta en tiiä, jotenkin noi brittiläiset pilasoittajat ei oo yhtä 5/5. Jin Stewart on yks britti joka oli aika iso nimi joskus 2000-luvulla, oli usein mukana madhouse liven jaksoissa https://www.youtube.com/watch?v=9vE6WUEOqck Vanhoissa madhouse jaksoissa soitettiin jenkkeihin se oli kyl eeppistä https://www.youtube.com/watch?v=XkJGz7Efcig
Huomenta töistä, aamulortilta. "Prööts" kuului pöntöstä.
(530.26 KB 930x1200 Esa_Pakarinen_Pekka_Puupää.jpg)

>>592923 eihä se pöntöstä tainnu kuuluva, mutta huomenta vuan
(535.50 KB 3000x1911 putte yde.jpg)

11:35:23 < haha_haha> tulispa vaa jo se ww3 kun kerran tyty ydettä jäin... sopii hyvin mulle toi ni maailmanloppu 11:35:23 < haha_haha> tulispa vaa jo se ww3 kun kerran tyty ydettä jäin... sopii hyvin mulle toi ni maailmanloppu 11:35:23 < haha_haha> tulispa vaa jo se ww3 kun kerran tyty ydettä jäin... sopii hyvin mulle toi ni maailmanloppu 11:35:24 < haha_haha> tulispa vaa jo se ww3 kun kerran tyty ydettä jäin... sopii hyvin mulle toi ni maailmanloppu 11:35:25 < haha_haha> tulispa vaa jo se ww3 kun kerran tyty ydettä jäin... sopii hyvin mulle toi ni maailmanloppu 11:35:25 < haha_haha> tulispa vaa jo se ww3 kun kerran tyty ydettä jäin... sopii hyvin mulle toi ni maailmanloppu
(169.68 KB 1440x1080 osaka kagura tomo charm.jpg)

>>592929 ei tule ja sopii huonosti :3
>>592929 Turpa kiinni.
(120.86 KB 800x804 putte yde 2.jpg)

>>592932 Ai ei kelpais vai WW3 ja maailmanloppu?
>>592934 ei se kelpais sullekaan tapahtuessaan
(110.91 KB 1600x900 haha.jpg)

>>592935 Niin no, vaikka itsensä tappaminen tuntuukin usein hyvin houkuttelevalta ajatukselta kun kerran ei sitä tyty ydeä ajoissa nuorena ollut ja muutenkin elämä, maailma ja ihmiset ovat paskaa, niin onhan tuossa varmaankin se riski olemassa, että kuoleminen tapahtuukin todella hitaasti kituen.
>>592936 et sää sitä nopeampaakaan halua tarpeeksi kun vuosiin et ole saanut aikaiseksi ja nyt yrität toivoa siitä kaikkien muidenkin ongelmaa
(931.85 KB 1920x1440 IMG_0094.JPG)

(130.64 KB 1200x848 Vaakakuva (10).jpg)


>>592938 No ei kai sitä viitsi peruuttamattomia asioita kovin harkitsemattomasti tehdä. Lisäksi aloitin masennuslääkkeiden säännöllisen syömisen, niitä viitsii jopa syödä kun sai turruttavan SSRI/SNRI-paskan tilalle MAO-estäjiä. Ne ovat vieneet akuuteimmat itsarihalut pois, mutta kysehän on todellisuudessa pelkästään psykoaktiivisten myrkkyjen aiheuttamasta harhatilasta. Oispa edes olemassa sellasia nuorena ihan yksin jääneitä söpöjä mukavia muhkuja, tai kelpais vähemmänki muhkut kunhan ois nuorena yksin jääny söpö mukava... Se on todella perseestä, kun ei oikein pääse edes purkamaan turhautumistaan, ja sitä, kuinka kokee tulleensa todellakin väärin ja epäreilusti kohdelluksi elämässään oikein mihinkään. Paitsi siis jos osaisi vaikka piirtää oikeasti todella hyvin, niin sitten pääsisi, mutta se on ihan valtava homma sellaiseen opetteleminen, tai siltä se ainakin tuntuu. Oispa vain päässy nuorena johonkin normoputkeen. Voisinhan minä jotain Chris-Chan Sonichu-tason paskaa alkaa väsäämään sivukaupalla koska tahansa, mutta sellainen unelmieni hikkykostajasarjakuva ei olisi mikään aivan täysin pelkkä vitsi, vaan oikeasti jopa hyvin piirretty. Noh, mielessä on kyllä käynyt, että mitä jos yrittäisi alkaa parodioimaan tätä dystooppista sontaa: https://en.wikipedia.org/wiki/Corporate_Memphis Ei sekään kyl ois oikeesti lähellekään niin vakuuttavan näköstä touhua kuin mitä tahtoisin sen olevan, mutta ainakin omasta mielestäni vois olla ihan hyvä läby. Yritin piirtää tähän kuvaa lapinkoirasta äkkiä kuulakärkikynällä halvalle printteripaperille mutta eipä siitä oikein mitään tullut. ;__;
>>592940 Normojen vika kun ei jaksa edes piirtämistä opetella ;__;
>>592941 En minä mielestäni missään kohti noin sanonut? Vanhemmat olisivat kyllä voineet opettaa edes olemaan töissä, vaikka noin muuten olisivatkin päättäneet paskoa lastensa elämät ja poikiensa edellytykset pariutua sen ikäisenä kun hyvä olisi.
>>592943 Työharjoittelussakin oppii
oispa kusipäinen ihmisiä vihaava läskityty-yde ;__;
(1.44 MB 454x454 spit-water-water.gif)

>>592947 anuroin hieman
>>592948 Itte uloshengähdin äkillisesti.
(102.43 KB 1280x960 haha.jpg)

(147.37 KB 640x640 16109446127_8d78a5b388_z.jpg)

>>592945 En tiedä voiko ihan suoraan verrata, mutta olen käynyt useammankin puolen vuoden työkkärin tai Kelan tyrkyttämän kurssin kokonaisuudessaan läpi, enkä ole ollut yhtään sen parempi motivoitumaan mihinkään pitkän aikavälin tavoitteelliseen työskentelyyn, kuin ennen kursseja. Yhteen sisältyi työharjoitteluakin, mutta sen puljun pitäjä päästi kyllä todella helpolla. >>592947 Joo kelpais todellakin tommonen kunhan nyt ei sen enempää kusipäinen olisi kuin itse olen, ja kunhan olis semmone söpö muhku eikä joku ruma. (ei tarvi siis muhkutissit tursuilla kunhan ois semmone kokonaisuutena söpö esim. sellanen varmaan 100kg möttö mikä oli kerran yhellä kuntoutuskurssilla) ...ja heti loppui jo valmiiksi hieman kuivahtaneesta kynästä muste kun pääsin vähän alkuun. ;__; Muita kyniä ei ole nyt heti käsillä. (ennoo kotona ja hiilikyniä muutenkin käytin viimeks ties milloin ni missä lienee ne saastakomerossa) Noh, paskaahan tuosta oli tulossakin, minulle kun meinaa olla aivan ylivoimainen tehtävä piirtää niinku vaikka puolialaston läski hikky makaamassa sohvalla kyljellään karvaiset miestissit roikkuen. About tuon näköistä jälkeä kun osais edes tehdä, kuin tuossa toisessa kuvassa, olettaen siis, että tuon tekijä saa piirrettyä tuon Chrisin mihin tahansa haluamaansa asentoon. Mitä, jos vain kirjoittaisin tarinan hikkytappajasta? Pitäisi toki alkaa lukemaan enemmän kirjoja, ja nimenomaan suomenkielisiä kirjoja, jotta sanavarasto karttuisi, jne. (ainakin tuntuu siltä että se olisi selvästi kutistunut siitä, mitä se oli joskus nuorena) mutta ainakin näin äkkiseltään ajatellen se tuntuu vähemmän työläältä ja hankalalta vanhalle masentuneelle laiskalle läskille, kuin piirtämään opetteleminen. Minullahan olisi jopa komerossa valmiina muutamia kirjoja, joita en ole koskaan lukenut. Ei tarvitsi edes heti alkuun vaivautua lähtemään käymään kirjastossa.
>>592955 Tee visual novel
>>592956 Äh, tarkoitin light novellia, mutta pidetään tuokin ehdotus
oon taas syöny koko viikon einestä pitäisköhän huomenna hakea kaupasta ramen ainekset
>>592958 kaipa se parempaa tulee olemaan kun tämä valmisnuudeli mitä minä itse tässä syön
>>592958 Viime vuonna vielä söin lähes poikkeuksetta töissä mikroateriaeineksiä, nyt olen korvannut ne ihte tehdyllä sianruoalla. Tosin välillä sianruoan pröteiinina on eineslihapullat tms. mutta ihte lisuke on ihtetehtyä ja kyljessä yleensä keitetyt pakastevihannekset. Lasagnet sun muut uunitetut ruoat on ihte pakasteista valmistettu. Eli ei nyt ihan täysin ihtetehtyä kuitenkaan mutta kai tuommoinen sianruoka on parempaa kuin einesmössöt. Halvempaakin on. Muutenkin nyt kun on ollut syömättä sokeriherkkuja ja sipsejä yms. paskoja niin ei tule käytyä kaupassakaan niin usein. Ennen saattoi parikin kertaa viikossa kotimatkalla poiketa kauppaan haahuilemaan ja tarkistamaan herkkutarjoukset esim. tokmannin poistolaarista hahas, nyt ei ole mitään syytä enää käydä nuuskimassa semmoisia. Tänään ostin kyllä (sokerittoman) puolen litran jaffapullon mutta tämäkin on aika paskaa. Voisi nämä viikonloppulimsatkin jättää pois kun ei näistä tule muuta kuin röyhtäyksiä.
Vittu kun oli miten oli mä en voi voittaa täs saatanan pelissä. Vittu mä aina tuun vihaisena kotiin ja vihaan kaikkea ja oon merkityksetön. Voisinpa vain kadota metsänpeiton alle.
>>592956 Siinäkin pitäisi osata piirtää ellei vain kylmän viileästi häpeilemättä generoi kaikkia kuvia jollakin tekoälypaskageneraattorilla. >>592957 No tää vois melkein onnistuakin. Minulla kävi jo aiemmin mielessä jonkinlainen formaatti, missä olisi vain muutama kuva silloin tällöin tekstin seassa. Ei vaikuta ihan niin pahalta hommalta kuin sarjakuvan tekeminen. Johonkin 5-20 piirrettyyn kuvaan voisi vielä ihan realistisesti järjestää jokaiseen valokuvan/kuvia avuksi. >>592961 juuh ;___;
(2.59 MB 412x304 runk.gif)

Meidän työporukan nuorimmalla tytöllä oli tänään tangat jalassa. Aurinko paistoi ikkunasta just sopivasti niin näky läpi housuista. Huhhels.
>>592986 semmonen huoripukki ja kehdonryöstäjä
Huomenta aamulortilta, mutta; täältä: kotoa, hähää
>>592991 mitäs mitäs, lintsausta vai eri nyymi
>>592992 Anot ei pysty ymmärtämään että työukkonakaan ei tarvi aina olla ihan joka päivä töissä, voi olla joskus vapaatakin.
>>592993 ymmärsin mutta kirjotin silti
(531.38 KB 1600x1280 vompatti304.jpg)

Nukkusisin tänään ihan liian pitkän ja nys harmittaa.
(34.53 KB 391x377 anovompatti.jpg)

>>593002 Itteni heräsin melko aikaisin mutta tänään on siivousprojekti ja paskattaa.
(82.25 KB 610x457 vompatti155.jpg)

>>593003 Ihtelnikin ois siivosuprojektia ja äiteen luokse lähtemis projektia. Siivosu siirtynee maanantaiksi.
Naapurin paskaroni sai jonkun kohtauksen ja meinaa tukehtua tuolla seinän takana räksytykseensä. Mitähän lienee haistanut.
>>593022 nuuhkaisi vähän pcp:tä :3
(85.80 KB 480x320 hitlercooks.png)

Pitäisi varmaan olla syömättä homeisia leipiä, kun aamulla tuli 30 minuutin sisällä kaksi superlorttia. Muutenkin koko viikon kaasutellut menemään.
>>593025 Taidat olla koukussa homeleipiin jos tuo on noin yleistä.
>>593026 No en nyt sinäänsä. En vain raaski heittää menemään. Leivät ovat yhtä paskaa kuin omistajansa niin tunnen myötätuntoa.
>>593027 Älä osta niin paljon leivää kerralla. Ite säilytän leivut jääkaapissa niin hyvin harvoin homehtuu, ellei sitten ole pussiin tiivistynyt kosteutta.
>>593028 Ihtelni pidän lepyä pakastimessa. Otan sieltä illalla seuraavan päivän leipät.
>>593028 Ei mahdu kun olen hamstrannut jääkaapin täyteen kaiken maailman oliiveta yms. >>593029 Mutta jos iskee leivän himo, niin eihän mulla ole koko päivä aikaa odottaa että se jääkalikkaleipä sulaa. Saisivat tehdä pienempiä leipäpusseja. Tai toki jos en olisi niin paskaa niin voisi tehdä itse omat leivät.
(480.55 KB 593x405 ClipboardImage.png)

Mikähän eilen mahtoi olla kun youtube suositteli kymmenisen kertaa jotain intialaisia(?)/hinduvideoita. Siis jotain ihan sekalaista, hindu-ukkelin pelivideoita, jotain intialaisiin(?) tv-draamoihin liittyvää, jotain intialaisia(?) uutispaskoja. Blokkasin kaikki niin tänään ei ole enää niitä tullut suosituksiin. Hindupsykoosi??? Ei ollut mitään intiakuvia koneella niin laitan tämmöisen tyhmän näköisen raitapasin, kun en jaksa mitään kadullelorttaamiskuviakaan laittaa, haha
>>593030 Oliivit mäkeen, oisit ostanut niillä oliviirahoilla vaikka mikron millä sulattaa leivut :--3
(306.09 KB 673x604 painfullyhappyMoe.png)

>>593032 Tämä kaikki kuulostaa nyt liian vaikealta, syön mielummin homeisia leipiä.
>>593033 Harvoin tulee vastaan niin paljon homeista leipää syöny ano ettei tämä osaa enää mikroakaan käyttää ;___;
(622.55 KB 500x233 hmhmpff.gif)

>>593034 Noh... TMOP.
>>593035 Tuoreuttakaa mut, oon patonki...
(82.71 KB 874x620 sepatonki.jpg)

(153.68 KB 549x295 ClipboardImage.png)

Diablo 1 on kohta läpäisty, ellen sitten tuhoudu Diabloon ihteensä ihan täysin. Itteäni on aina forsyth nämä ritarihemmot ykkösen ja kakkosen välillä, ykkösen ritarit ovat mielestäni hienoja, kivasti animoituja ja mitä kaikkea, vaikka onkin vaan tämmöset kliseiset pahisritarit. Kakkosen luurankoritarit on ihan perseestä, tyhmän värisiä, tyhmästi animoituja, kuolevatkin ihan tylsästi huoh.
(341.04 KB 1920x1080 hähää.jpg)

>>593044 Jos olisi ollut kunnon jouskari niin olisi ollut helpompi. Taktinen bättle on kyllä tämä, kun alkaa ammuskella ruudun ulkopuolelta, toinen käsi numeronäppäimillä kun parannusjuomaa saa imaista parin sekunnin välein kun Diaplo spammaa lorttiloitsuaan. Jos hyvin käy niin Diablo on TyrmäysLukittu ja on kohta mcfucking tuhoutunut. Ei kyllä jaksa enää velhoilla toistamiseen, haha
Selkä tosi kipeenä.
>>593048 On niin kovat pelaamiset tulilla että tekisi mieli melkein startata amnesiat käyntiin mutta jaksaakos sitä edes. Itse vedin joskus diablo 2 läpi sillä necromancerilla ja arvaa vituttiko se kun se tappo mun ylösnousemukset.
>>593049 Onko anoosio iskenyt vai onko ollut riå-hommia asennoissa joihin kankea manolo ei taivu?
>>593051 Joku fitnessmutsi laittanut anon kuntoon... RIÅ!
>>593051 >>593052 Ei oo ainakaa riå hommia. Nyt kun oon käyttäny triptyliä noi sex hommat ei niin innosta oikein. Se näyttäis auttavan mua nukkumaan niin kaipa mä käytän sitä kunnes se ei enää vaikuta. Ei oo niin paha kuin joku SSRI/SNRI mutta ei tuu ajateltua vaan niin hirveesti mitään riå hommia. Toisaalta masentaa silti. Unettomuuteen tätä käytetään 25-75mg, mistä ite vedän 75mg ja "terapeuttinen" annos on joku 150mg muistaakseni. Kela ei korvaa mulle näitä, saan vain 90% pois psykoosilääkkeistä.
(318.06 KB 500x500 ClipboardImage.png)

>>593004 Itelni siivousprojekti peruuntui myös kun piti istua kotona koneella. Huomenna sitten uusi siivousprojekti alkaen aamusta kun iltapäivällä on vanhemmilla uuden tulostimenasennusprojektia ja jotain muutakin oli niin sitten on pakottava tarve siivota ennen sitä niin kaikki onnistunee.
(96.70 KB 960x720 mpv-shot0002.jpg)

mitä järkee siivota kun ei kuitenkaan koskaan tule saamaan tyty ydeä
>>593056 Itse en halua edes jakaa elämääni toisen kanssa.
Näin taas niin ihmeellisen sairasta ja vammaista unta että ei helvetti. Olin jossain elokuvateatterissa runkkaamassa hiestä märkänä ja aivan paskaisena, mulla oli joku ihme heviletti vaikka oikeesti mulla on lyhyet hiukset, uni päättyi kun laukesin, siis siinä unessa. En oikeesti. Eikä toi ollu ees mikään krapulapsykoosi uni eikä mua panettanut tai mitään, näinpähän vaan tommosen kivan ja normaalin unen pitkästä aikaa. Kait mun alitajunta jo alkaa vihjaileen tosissaan että pitäis tämä elämä päättää kun nään niin vammaisia unia. Tai siis sillon kun nään, yleensä en muista unista mitään jos niitä ees on. Ainiin ja taisin mä myös jotain toistaki unta nähä ennen tota siinä olin jossain uimarannalla ja näin ku joku animetyttö viilsi itseltään ranteet auki ;__; aivot, MIKSI?!
>>593058 itse näin unta, voit lopettaa lukemisen tähän koska ei sua kiinnosta. Näin unta että voitin eurojackpotlotossa, mutta en pääpottia vaan 24 euroa. Tänään en lotonnut.
Tulin äiteen luokse ja kävin pitkästä aikaa sanessa. Oli kovas löylys. En kaljuuttanut, oon antikaljuuttaja. Sitten selasin netissä jännite regulaattoreita ja haaveilin muutaman split rail (mikä lie on suomeksi) virtalähteen rakentamisesta tuleviin projekteihin. Entinenkin on vielä kesken ja rakentamatta, mutta aina kai saa haaveilla.
>>593063 Mitä oot aatellu rakentaa?
>>593069 Taajuuskorjaimia, etuvahvistimia ja muita semmosia. Nyt on projektina palikka jossa on ala- ja yläpäästösuotimet. Kasasin sen jo koekytkentälevylle ja nyt pitäisi keksiä miten sen saa kolvattua kötöstyslevylle.
>>593070 Näin se nyymichanin ano voittaa genelecin. Tästä se lähtee. Ois siistiä jos sua vois auttaa tossa projektissa niin sit voi kaiken maailman gaalatilaisuuksissa sanoa kaikille mutseylle et olin mukana auttamassa menestystarinan syntyä.
>>593071 Meinaatko viedä kaiken kunnian Anolecin menestystarinasta?
>>593072 Ainahan mä vien.
>>593035 emme tapa :3
(214.82 KB 1403x1010 haha ;__;.jpg)

oispa vain ollu se tyty yde ajoissa nuorena...
>>593080 noh, onhan tää netti opetusvideoita pullollaan..
(91.38 KB 1080x1350 Praetor5.jpg)

>>593086 ei oo sama asia noi kuin että ois ollu tytty mytty nuorena jo (vaikka sellane tosi söpö ja mukava chubby)
Olisin vain halunnut pelata mulaattorilla maario64:öystä, mutta ei se toimia. Ohjaimen napit menee miten sattuu ja kuva on paskana. Yritin laittaa napit oikein, mutta mulaattori ei muista niitä ja palauttaa ne aina niihin perseellään oleviin. Olisin pitänyt saattaa se itsemurhaprojekti joskus loppuun. tmop
(132.32 KB 1280x720 sakurai test is over.jpg)

>>593095 ei tapeta ja itsemurhuprojekteja ei aloiteta :3
>>593095 laitan muistiin että nyymitalon harrastetiloihin pitää hankkia n64
(88.00 KB 334x265 tadakichi-san.png)

>>593105 Voin lahjoittaa oman nintsikka64:öyn harrastetilojen käyttöön. Se vaatii vain uudet ohjaimet ja lisää pelejä. Voiko nyymitalon pihalle ottaa muutaman laumanvartijaronin vahtimaan ettei kukaan tule sekoitamaan talon sisäistä harmoniaa ja pitämään anoille jöötiä? Anoksetkin saataisiin pakotettua joka päivä kävelylle. Ronien koulutuksesta vastaava henkilö pitäisi vain valita huolellisesti, ei tiedä mitä tapahtuu jos joku katkera nyymärin stasijaostoon kuuluva antinormo kasvattaa ne.
>>593106 kyllä varmaan
Koitanpa vaihtaa pörssisähköön. Ei tää 29,7cnt /kWh kannata, ei täs oo mitään järkee.
(393.91 KB 2048x1370 sirius-ja-remu.jpg)

(330.72 KB 1024x768 06170249.1024x0-u0i0s1q90f1.jpg)


(99.40 KB 1000x1000 61vbqFyJY5L.jpg)

>>593106 Juuh näitä (eli noit noin ni [mahdollisesti paimensukuinen] suomenlapinkoira) vain sinne. Mikäli weeb-anot haluavat ehdottomasti japanilaisia koiria, niin sitten tietenkin otetaan dogemeemikoiria. Jos budjetti on tiukka, niin ainakin jotain suht söpöjä pystykorvaisia sekarotuisia koiria. (no emmä oikeesti lerppakorviakaan vihais ja joillain lapinkoirillakin on vähän lerpulla korvat mutta kaikki söpöt ainakin suunnilleen pystykorvat on jotenki just niin sen näkösiä kuin koiran kuuluukin olla musta) Mutta kiinnostaako ketään oikeasti alkaa eläintenhoitajaksi? Itse voisin kävelyttää välillä, mutta muuten ei jaksais. Siksi en ikinä hankikaan ikinä koiraa tai mitään muitakaan kotieläimiä haha. ;__; Maksavatkin ties mitä pitää ruokineen ja lääkärikäynteineen ja/tai vakuutuksineen. Minulta löytys kans varmaan lähes kaikki muut mahdolliset vanhat konsolit kuin N64, sitä en ikinä hommannut kun oli mun mielestä niin turhat pelit haha... nykyään ovat kaikki niin vähällä käytöllä kaikki että pitäs vaa joskus myydä pois ja ottaa rahat haha. ;__; joku nuorena ihan yksin jääny söpö muhku tyty kun alkas tyty ydeks ja käskis myymään pois kaikki lasten lelut joista saa satoja euroja... no kelpais kyl sellainki muhku joka itte tykkäis lasten leluista kunhan olis söpö nuorena yksin jääny >>593108 haha ;__;
(81.02 KB 333x500 e3oha9hE1su8eeno.jpg)

(63.83 KB 1014x761 u30s4bX1s6.jpg)

(62.05 KB 600x366 p1s6zkz8o3.jpg)

(335.08 KB 750x500 rc2V2Yd1s6z.jpg)

(123.96 KB 459x550 sty3sgL7R1.jpg)

>>593110 Lapinporokoiralla olisi lyhyempi turkki, mutta kestää yhtä hyvin kylmää. Vähemmän vaivaa siis.
>>593112 Lapinkoiranturkki on helppohoitoinen eikä siitä irtoa paljoa karvaa. Kerran tai pari kertaa vuodessa on karvanlähtöaika ja silloin turkista lähtee semmoisia tuppoja jotka voi harjata pois jos sille tuntuu. Muuten sitä ei tarvise hoitaa. t. lapinronianos
>>593115 Lapinporokoiralta lähtee vähemmän karvaa
(1.80 MB 2888x2166 guts1.jpg)

Serveriprojekti etenee. Nostin telkkaria jotta toi rack kaappi mahtuu sen alle, laitoin UDM Pro:n ja 16 porttisen kykän sinne ja kaikki näyttäis toimivan hyvin. Ens viikolla oletan että saisin siirrettyä palvelimen vanhasta kotelosta uuteen (vanha kuva, mutta melkein sama rauta). Nykyinen nestejäähdytin lomautetaan ja tilalle tulee pienempi puhallin joka mahtuu 4U koteloon. Virtalähde kanssa vaihtuu koska en löydä oikeita kaapeleita nykyiselle virtalähteelle nii en uskalla pelaa lottoa kytkentöjen kaa, eri kaapeleita ei siis saa käyttää sekaisin keskenään varmuuden vuoksi, kiitos epästandardit standardit. Oikeastaan nyt kun katon tota kuvaa nii aika helvetin moni asia on muuttunut, i7 7700K:n tilalla on i9 11900KF ja näyttis oli 1070 ja nyt 1080ti. Osa kovoista vielä samoja. Taidan varmuuden vuoksi säilöö tota i7 konetta vaikka meinasin antaa anoille. Ehkä joku ano saa sen vielä koska mun pitäis pelata tolla jotain kilpapeliä mutta kun pelaan aina tietsikalla enkä melkein ikinä telkalla.
>>593112 Mutta suomenlapinronit ovat söpömpiä, tosin kyllä mulle ulkonäön puolesta pororonikin kelpais (tai vaikka ruotsinlapinroni, suomenpystykorva, tai aika moni muukin) jos ylipäätään kiinnostaisi alkaa roninomistajaksi. Pororonit taitavat kuitenkin myös tarvita jonkin verran enemmän liikuntaa ja tekemistä kuin lapinronit? En näkis sitä, että karvaa lähtee ja koiraa pitää joskus ehkä harjata läheskään isoimpana haasteena ja vaivana koiran pitämisessä.
>>593122 Eivätpä, eikä porokoirat tarvitse sen enempää liikuntaa.
>>593120 striimaatko viel faijatuksia työkavereille?
>>593123 Meijjän lapinronit ovat olleet aika pötkötelyorientoituneita. Ehkä ne olivat/ovat masentuneita anosroneja. Lenkille pääsivät ihan tarpeeksi usein, mutta eivät alkaneet riuhumaan vaikka liikunta olisi jäänyt normaalia vähemmäksi. Taisivat olla jopa mielissään siitä.
>>593124 Joo kohta varmaan saan ton siihen pisteeseen saakka.
(271.23 KB 1885x1038 IMG_0526.jpeg)

(89.13 KB 960x640 typykc3a4t.jpg)

(123.70 KB 900x592 normal_a83i4481.jpg)

>>593123 No itteeni jotenkin miellyttää toi pitkä karva enemmän. Tosin tykkään suomenlapinkoirista noista paimensukuisista enemmän ulkonäöltään, ja niistä voisi varmaan ehkä sanoa, että muistuttavat enemmän ulkonäöltään noita lapinporokoiria kuin "valtalinjan" suomenlapinkoirat? (eli tommosia niinku matalempia ja pitkulaisempia, vähemmän neliömäisiä) Olen lähes varma että nyt tässä samalla kun olen näitä kuvia keräillyt, niin olisin törmännyt johonkin tekstiin missä väitettiin, että johonkin esim. noin ni masentavaan kerrostalokuutioon mistä käydään joku kaks kertaa päivässä lyhyellä kusikeikalla mieluumin suomenlapinkoira, mutta en toki tiedä oikeasti mistään mitään.
(5.08 MB 7049x5504 rack.JPG)

Ois joskus kiva jos ois nyymimiitti ja löytyski pari nyymiano kaveria. Pari kertaa pidin autolautojen miittiä yli kymmenen vuotta sitten ja ne oli ihan kivoja miittejä mut porukka oli harvasanaista. Mut parin kaa oltii hyvii kavereita mutta asuttiin harmi vaan niin kaukana toisistaan. Muuten oltais varmaan vieläkin tekemisissä. Tuli vaan tällein olo kun mietin että on kiva että sain tän palvelimen kasaan mutta kelle oikeasti mä voin jakaa näit juttuja? Ei oo oikein ketään enää jäljellä. Työkaveritkin kaikki suhtautuu negatiivisesti waretukseen ja maksaa mielellään joku 100€ kuussa eri palveluista. Sit jossain kohti kun oon taitava welho tekee tätä voisin kuvitella että olis mahdollista tätä tarjota myös nyymeillekin. Tän hetken ongelma on että mä haluun kaiken toimivan mun kotona olevalla raudalla. Jos antaisin yhden osoitteen nyymeille, sen IP:n haku on helppoa ja vaikka ympäripyöreästi mun sijainti kartalla ei kuumota paljoa, ja voin eristää vielä tämän IP:n pois mun sisäverkosta, olis kivempi että olis joku VPN:n tapainen rele välissä eli URL paska.xyz ohjaa releesen joka tunneloi liikenteen mun palvelimelle mutta releen kautta eli käyttäjä ei näe todelllista palvelimen sijaintia. Helppo ratkaisu maksaa rahaa, rahaa mitä ei nyt hirveästi ole. Pölyt ois pitäny imuroida mut en viittinyt nyt yöaikaan häiritä naapuria. Huomenna ehtii. Tonne olikin kertynyt tota aika paljon kun otin sen paikalla olleen TV-tason ja laitoin pois koska tää tuli nyt tilalle.
>>593132 nice rack, höhö
Muistakaa elää ja kukoistaa.
(501.66 KB 500x270 1608798481228.gif)

>>593132 tapa ittes miittihomo
(838.93 KB 900x645 tämä palautetaan nyt.png)

>>593102 Tein paremman version.
(3.58 KB 300x297 rage fuu fuu.png)

>>593136 no ärrär saatana
(126.92 KB 734x1892 cf15i.jpg)

>>593132 Minulta löytyy useita kahdeksan teratavun kiintolevyjä ja jonkin verran täytettäkin niille (aion myös ostaa lisää kiintolevyjä sitten jos ja kun saan taas jostain vähän extrarahaa työttömän vitsitukien päälle tai päästävät mut taas ainakin hetkeksi eläkkeelle), tosin en ole ainakaan vielä jaksanut alkaa hankkimaan pääsyä mihinkään privaträkkereille tai missä nyt nykyään olisikaan paras treidailla waree. Se vanhan ajan FTP-wareskene on kai ainakin melko turhaa touhua nykyään, eihän ne skenegruupit saa edes jotain Denuvo-pelejä kräkkäiltyä yhtään sen paremmin (itse asiassa usein jopa huonommin) kuin p2p- ja foorumiharrastelijat. Eniten kiinnostaisi keräillä kaikkea vähän harvinaisempaa matskua mitä ei avoimesta Internetistä niin helposti tai ollenkaan löydä. Jotkin uusimmat turhat kalsarisankaripaskaelokuvat nyt saa aina kuka tahansa koska tahansa mistä tahansa.
Nilkkoiin on iskenyt rutto tai lepra, semmoisia kutisevia punaisia pisteitä. Ovat leviämässä kovaa kyytiä ylöspäin. Lääkäriin ei jaksa mennä kun se on kaukana, ei ole pyöräily kelit, aikoja ei ole ennen elokuuta ja ei huvita. Toivottavasti tähän kuolee hahas.
(30.10 KB 930x1026 haha.png)

>>593145 >Eniten kiinnostaisi keräillä kaikkea vähän harvinaisempaa matskua mitä ei avoimesta Internetistä niin helposti tai ollenkaan löydä Noin esimerkkinä tuossa jonkin aikaa sitten ajattelin, että jos katselisi Star Trek Deep Space 9:n kun se ysärillä jäi katsomatta. No, enpä löytänyt sitten millään avoimilta träkkereiltä NTSC DVD:itä ilman uudellenpakkausta (eli niinku DVD-imaget tai MPEG2 VOBit suoraan, vie vitusti tilaa mut paras mahdollinen laatu). Venäläisten avoimelta träkkeriltä löytyi PAL DVD:t (ja jos jostain kirjastosta tms. löytäs niin ne ois aivan varmasti täällä päin maailmaa myös R2 PAL DVD:t), mutta en mä miitä halua kun tässä tapauksessa NTSC > PAL. Ei oikein omalla budjetilla huvittas maksaa reippaasti yli sata euroa siitä, että eBaystä ostaa R1 NTSC boxsetin. Youtubesta olis kans pitäny enemmän ottaa vuosien varrella talteen kaikkea vanhaa suomiTV-matskua. Siellä oli aiemmin esim. paljon enemmän kokonaisia jaksoja vanhasta huvittavasta Game Over -nimisestä TV-ohjelmasta ysäriltä, mutta katosivat kaikki yhtäkkiä johonkin ilmeisesti tekijänoikeusperseilyjen vuoksi. Sit kun sais kans esim. vaikka jotain FLAC-kopioita just jostain tietystä vanhasta CD-painoksesta jotain tiettyä levyä, kun uudemmat onkin täysin paskottu jollain kompressorilla. Näitä vois ehkä välillä löytääkin myös kirjastosta jos jaksas lähteä katselemaan. Kuvassa jotakin, mitä ei luultavasti löydä avoimesta Internetistä ihan äkkiä, tosin en ole kokeillutkaan etsiä. Myös muutaman hutsun OF:istä löytyy dumpit haha. ;__;
>>593148 Varmaan joku diabeetis ensioire
>>593150 Vuosi sitten tehtiin joku diabeettee- ja kilpirauhatesti eikä niissä ollut mitään poikkeavaa. Molempiin viittaavia oireita on ja ovat tuntuneet pahentuvan. En kehtaa soitella sinne uusiksi kun nauravat kuitenkin minulle.
>>593145 Kantsii aloittaa varhain jos haluut privaskeneen mukaan. Paras tapa on mennä eka RED:iin ja hommaa sitä kautta ratiot ja uploadit jotta pääset kutsufoorumeille, sit kärky pass the popcorn ja broadcast the net kutsuja. Voit myös tietty RED:in sijaan mennä Orpheukseen jos pääset (voin antaa kutsun) ja sitäkin kautta pääsee tarpeeks aktiivisena kutsufoorumeille. Helppo saada statsit tolla trackerilla ja uploadit helposti suomimusalla.
>>593151 Homesieni tai pölypunkit obeesoi nilkkoja öisin ;__; anoosio iskee.
(410.81 KB 1027x679 1.jpg)

(146.92 KB 1238x672 2.jpg)

(900.94 KB 1306x980 3.jpg)

(894.57 KB 1306x980 4.jpg)

(644.41 KB 1488x992 5.jpg)

Kävin sittenkin kävelyllä, aurinko tosin meni jo pilvien taakse parin sadan metrin tallustuksen jälkeen. Otin oikean kamerankin mukaan ja kerrankin oli tuuria matkassa kun näin oravaisen. Onneksi oli zoomiputkikin jo valmiina, vaikka en tuon parempia ehtinytkään saada kun oravalla oli kova vivellys hahas. Metsäpolulla näin sattumalta vielä peurojen pötköttelypaikan. Oli ihan hyvät lyllerrykset loppujen lopulta.
>>593154 aika hyvä tuo vivel-kuva, harmi et on risuja edessä
>>593154 Hahas sövö kurre. Katsoin juuri yleltäkin ohjelmaa missä oravat vivelsivät.
(42.86 KB 696x604 anime_koneella.jpg)

Taisi olla väärähälyytys jalkojen kanssa ja diabeetesamputaatioprojekti peruuntuu tai ainakin lykkääntyy tuonnemmaksi. Laitoin kosteusrasvaa ja kutinatilanne helpotti.
(2.30 MB 498x379 kanna inspects.gif)

>>593157 tarkista sänky luteiden varalta
>>593157 Teenhaudutuskoneen rakentaja-anos olisi heti seuraavana projektina rakentanut sähköiset tekojalat. Tai ainakin kitara-anos olisi väistänyt puusta väliaikaiset.
>>593159 Tein tutkimusretkeninternettiin ja niistä voisi olla kyse. Paskaa ja muuta semmoista en ole havainnut. Pitää kuitenkin tarkistaa. >>593160 Tekojalat kelpaisi, saisi immuniteetin töihinpakotukseen ja varmaan pääsisi hyvän hoitajamutsin hoidetavaksi.
>>593161 >Paskaa ja muuta semmoista en ole havainnut. Ite näen sitä aina peilistä.
>>593161 ihtenni löysin kerran sängystä kuolleen sellasen vuosia sitten, en ollu kyl oireillu mitenkään saati tehnyt toimenpiteitä hävittämiseksi mutta ei ole sen jälkeen näkynyt
>>593165 Anon sängyssä on riåttu niin lujaa että luteetkin on mcfucking litistyneet kuoliaaksi ;__;
>>593169 sen lore meni niin että anon saastaisuus tappaa luteetkin, kerroin tuosta tapauksesta aikaisemmin
>>593170 Tässä on nyt suoritettu retcon-projekti ja kyse oli riå-hommista vaikka nyt kun sanoit niin jonkunlainen muistikuva tulee mieleen luderaportista mutta ehkä se on valemuisto.
(356.51 KB 800x600 saatana_aku.png)

Olen taas täynnä positiivista paskuutta ja siitä juopuneena haluan kiittää kaikkia hyviä manoloja poustauksista ja veliellisestä menoksesta.
>>593173 >positiivista paskuutta Vastakohtien manolo
positiivistäkää mut oon paskuus
>>593170 >saastaisuus tappaa luteetkin Onko tää nyt taas jotain Lyijykynäkomppania lyriikoita vai onko Rybackin "Veisuja syrjäytyneille" b-puolelta?
>>593176 saattaishan se vahingossa olla....
Sain tänään liikaa kofeiinia eli yksi .33 litran tölkki aamuysiltä ja kofeiinia sisältävä urheilujuoman tapainen kolmelta iltapäivällä niin unensaanti oli kovin vaikeaa. Lopulta nukahdin mutta heräsin äsken painajaisen tapaiseen hahas: tein alkuun kaikkea muuta ei-niin-painajaismaista mutta sitten olinkin maaseudulla pellon laidalla pilkkopimeällä ja osoittelin ensin ihan huvikseni sinne tehokkaalla taskulampulla ja kohta siellä alkoikin mielikuvitus nähdä kaikenlaista liikettä, väijyviä pikkuotuksia ja lopulta ties mitä avaruuden piruja. Sitten heräsin eikä ollut vielä edes keskiyö. Nyt on aivan vitummoisen levottomat jalat ja nukahtamista joutuu taas odottelemaan yyh. Unessa tein jotain 6 metrin loikkia paikoiltani kun koitin tallata niitä mielikuvitusotuksia, olikohan se oire vai syy. Jalka upposi puoli metriä kurapeltoon aina hypyn jälkeen. Ehkäpä uni olisi jatkunut niin että olisin jäänyt kiinni ka olisi tullut tuho. Lähes poikkeuksetta kyllä herään aina ennen kun tapahtuu oikeita kauheuksia.
>>593178 0.33 litran energiajuoma siis, hyh. Juon keskimäärin 2 tuollaista viikossa, ehkäpä jätän ne pois. Aamutee on tarpeeksi kova pärinä minulle.
(1.38 MB 299x162 xtro.gif)

>>593178 hyhyh
(239.18 KB 1600x1068 wompoosi.jpg)

>>593179 Ihtelnisin juon ainakin 2 litraa teetä päivässä eikä tunnut missää. Kuumajuomalangassa ilmoitin että alan kahvelakkoon ja se on pitänyt. Samalla myös meinasin että pidän teen juomisen kurissa, mutta se ei ole onnistunut.
>>593182 teaniini hillihtee teen piristäviä vaikutuksia
>>593182 Oli jotain muutakin paskatusta kun heräilin aamuyöllä vielä monta kertaa, välillä olkapäähän sattui (kylkiasento) ja välillä oli kuuma. Nyt on töisä muuten ok mutta väsyneistä silmistä huomaa että on nukuttu huonosti. Niin kauan kunnon touhua niin kaikki on hyvin mutta jos pysähtyisi pidemmäksi aikaa niin tekisi mieli mcfucking kuukahtaa.
(113.95 KB 700x933 fire snail.jpg)

onko kukaan joutunut opettelemaan selällään nukkumista? yritän aina välillä mutta pääsen korkeintaan jonkinlaiseen puoliuneen
>>593183 Harmilloista. Kofeiinimaksimit on nyt pilattu.
>>593187 Osaispa opetella. Aina vaan nukahtamisen hetkellä tuntuu että kieli tippuu kurkkuun ja mcfucking tukehdun ja herään siihen. Olen aina nukkunut kyljelläni mutta olkapäät alkaa lopulta kärsiä vuosikymmenien jälkeen.
>>593187 >>593189 Minulle tämä ei ollut mikään ongelma ennen, mutta nykyään ilmeisesti tarttis jotenkin muka jaksaa hakeutua uniapneatutkimuksiin ja ottaa sellainen CPAP-laite käyttöön. ;__; Henki korisee vahvasti selällään maatessa jo hereillä ollessa ellei hengitä oikealla tekniikalla tai pistä tarpeeksi tyynyjä pään alle niin että niska taittuu pystyyn.
>>593188 kofeiinimaksimit on vähä huonoja ellei tarvi ajaa rekkaa
>>593193 toivottavasti itellä ei muuten oo tuota: apneaa nii ettei mckuole jos saakin nukahdettua selälleen. suvussa ei kyl pitäs olla enkä ole järin lihavakaan et siinä mielessä hyvin asiat
>>593187 En. Kuulemma terveellisempää nukkua kyljeltään ja muutenkin en halua mitään unihalvauksia.
>>593199 keltä kuulit? ne on yhtä terveellisiä
>>593171 panettaa noi misakin shimatangat
>>593203 >Unihalvauksissa yllättäviä terveyshyötyjä? Asiantuntija vastaa
(586.76 KB 1842x848 nyymichanin musta messu.png)

Suihku+kaljuutus-, pyykinpesukoneentyhjennys- ja nukkumaanmenoprojekti. Hyvää yötä manolos. Älkää istuko kotona koneella koko yötä.
(439.81 KB 1200x726 1613847965683.jpg)

tmop
(10.43 KB 640x752 bz-welfr.png)

>>593152 Tällä hetkellä nettiliittymäni upstream-nopeus on vain 10Mbps kun rahat ovat suht vähissä ja samassa tierissä ISP tarjoaa minulle aivan riittävän 100Mbps:n downstreamin. Pitäisi varmaan siirtää liittymä vähän kalliimpaan tieriin, tai hommata joku seedboxi tms? Minulle ei sinänsä ole mikään ongelma pitää tuota 10 megan uppia päällä ihan (ainakin lähes) miten paljon tahansa, mutta onhan se nykyään jo vähän hidas nopeus. Suomimusaa ei entuudestaan juurikaan löydy, eikä kovin paljoa muutakaan musaa, paitsi siis jotain mitä sattuu vanhoja MP3:sia ja Deezeristä SMLoadrilla ja d-fi:llä (ennen kuin estivät noiden käyttämisen haha ;__;) imutettuja mitä sattuu FLACceja. Muutamia CD:itä on olemassa mitkä voisin ripata koska tahansa ja toki voisin käydä katselemassa sitä paikallisen kirjaston tarjontaakin, ehkä jopa välillä ostaakin sellaisia CD:itä mistä ei joudu maksamaan aivan naurettavia määriä rahaa kun kyseessä onkin joku helvetin keräilykohde.
>>593220 Et tarvii kaistaa. Paremmilla trackereilla palkitaan jakamisesta, ei jaettavasta määrästä. Kun uppaat torrentin, jotkut seedboxit autosnatchaa sen ja sen jälkeen jaat ehkä nippa nappa 10kbps. Mutta koska swarmin (pahoittelen etten tiedä näiden suomalaisia nimiä jos on) määrä halutaan pitää mahdollisimman suurena, melkein jokaisella jakosuhteellisella trackerilla on bonuspisteet käytössä. Myös freeleech ja half leech torrentteja on paljon, näitä käytin aikanaan itse PTP:llä bufferia varten. Näitä voit ladata ilman että se vaikuttaa sun jakosuhteeseen, mutta kun uppaat, saat jaettavan datan määrää ylös samalla kun hienaat bonuspisteitä. Bonuksilla ostat joko lisää jakosuhdetta tai poistat lataamaasi datan määrää. Moni taso vaatii myös tietyn latinkirajan, eli kannattaa mielummin ostaa enempi uploadia sen sijaan että poistaa downloadia jos se on vaihtoehto. Suomalaista musaa löytyy harvinaisen vähän jos on yhtään erikoista joten mäkin oon aika paljon ladannut suomalaista musaa ORP:hen jotka kävin lainaamassa kirjastosta. Joku tietty paheksuu asiaa, mutta jos sen kirjastosta lainaa ilmaiseksi, eikä artisti tienaa sillä mitään, mitä sitten jos joku kuuntelee jo ilmaiseksi lainattua musaa? Ei moraalista ongelmaa. Jos on hyvä levy niin mä ostan sen (viimeks just Norrhem - Elonkehrä) mutta jos on joku pelle vassaribändi joka tekee hyvää musaa (Cro-Mags) niin lataan enkä aio maksaa.
Pesukone meni krikki. Heittää E10 erroria joka on vedenlämmitysyksikön errori. Sitten heittää E1 erroria joka on ylikuumenemisvaroitus. Vittu just kun oon saamas ton iphonen maksettua vittuun niin taas otetaan jotain kuukausmaksulla. Powerista sais 1200€ kuivaavan pesukoneen melkein puoleen hintaan. Kaipa tässä vähän hakee tekosyytä laitteen vaihdolle kun vituttaa noi pyykit ihan sikana. Se että voi kuivata kalsarit kuivaksi suoraan koneessa on varmaan sataprosenttinen elämänlaadun parannus. Nyt kun osari on vain 0% korolla ja 0€ kuluilla niin en maksa mitään ylimääräistä. Mut sit tää tuoliki alkaa hajoaa kasaan ja oon miettiny etten ostais enää mitään gaymer tuolia vaa jos sais jotenkin ostettua jonkun herman miller aeronin niin olis kiva. Toisaalta uskaltaaks johonkin tonnin tuoliin pieraista? En tiiä. En myöskään tiiä voiks jollain aeronilla löhöillä. Tulin kuitenkin siihen tuumaan että elämässäni on yksi tuoli jolla oon viettänyt enemmän aikaa kuin millään muulla ja se on tää tietsikkatuoli. Tähän jos johonkin kantsii panostaa kun tässä sen huomaa kaikista eniten.
>>593222 Ei varmaan kannattaisi ostaa ylihintaista elektroniikkajätettä, jos ei ole edes siihen varaa.
(7.11 KB 640x400 sz-turb.png)

>>593221 No, eipä artistit silläkään tienaa, jos joku ostaa käytettynä levyn, ei vaikka se maksaisi luokkaa satasia nettihuutokaupassa, kun kyseessä on vaikka joku haluttu vanha painos tai levy mistä ei edes ole olemassa kuin yksi pieni painos. "swarm" on usein suomennettu parveksi tässäkin yhteydessä käytettynä, mm. Hedmannit ja Turret muistaakseni selittivät parvista. (ja minulle ainakin on aivan sama yritetäänkö joka ikinen tietotekniikkasana suomentaa vaikka väkisin vaiko ei haha) Onko skanneri kuinka hyödyllinen/pakollinen jos tuonne Orpheukseen alkaa jotain omia rippejä laittamaan tarjolle? Siis meinaan kansille ja linernoteille.
(73.82 KB 1009x435 lk.png)

>>593223 Siis on varaa, mä voin ostaa sen suoraan. Mielummin kuitenkin pidän tilillä rahaa sitä varten kun ne joskus s-marketissa tai prismassa havaitsee mun pepsi max 4 pack tempun.
>>593224 En oo ite laittanu kansia ikinä. OPS:ssä on ohjeet kuinka rippaa CD oikein. Haluut että sulla on FLAC musaa eroteltuna kappaleiksi, sitten log ja cue tiedostot. EAC:llä saa kaiken, ohjeist löytyy. Kannet on kivoja mutta ei pakollisia, harva ees lähtee trumppaamaan kansikuvilla.
Pää on niin täynnä projektia ettei pysty nukkumaan. Näitä tilanteita varten olisi ihan kiva jos olisi niitä huumepillereitä. Ei auta muu kuin alkaa kasaamaan autistiboksia ja toivon mukaan aamuunmennessä minulla olisi toimiva laitos. Autistiboksin tehokkaampi versio malli tulee olemaan anolecin lipplaivamalli. Siihen tulee säädettävien ylä- ja alapäästösuotimien lisäksi parametristä taajuuskorjainta, ehkä kolme kaistaa.
(1014.20 KB 480x270 cenahattip.gif)

>>593233 godspeed
(176.18 KB 727x408 plööh.jpg)

morningeja
>>593243 Houmens töistä myöhäiseltä kaffitauolta, välipalana vanukas ja juomana vesi. Tunnin päästä on kyllä jo ruokatauko mutta en ehtinyt(jaksanut) pitää ekaa taukoa ajoissa vaikka ei mikään kiire ollutkaan, aika vaan vierähti haahuillessa ja muille hommia keksiessä, haha
(381.11 KB 417x414 raccopizza.png)

>>593244 hmm, varo ettei tuu ähky kun vanoggaasta on noin vähän aikaa
Sain värkin jotenkuten toimimaan. Projekti ei mennyt niinkuin elokuvissa ja probleemantynkää oli. Unohdin katkaista juovakuparoidun levyn kupariliuskat muutamasta taktisesta kohdasta. Ne probleemat kuitenkin ratkesivat. Isompi ongelma oli potentiometrien kanssa. Keksintö olisi tarvinnut kaksi stereo potentio metreja niitä minulla tasan kaksi. Toinen niistä oli anohtunut jo aikaisemmin ja se pätkii ja paukkuu. Toisen pti olla toimiva, mutta kesken projektin siihen iski totaalinen mcfucking anoosio. Ne saa korvattua monopotikoilla, mutta sitten ne eivät leikkaa yhtä tehokkaasti. Pitää vaihdella vielä niitä ja aloittaa sitten armoton testaaminen. Pitää ostaa kunnon potikat sitten joskus, jos muistaa, jaksaa ja huvittaa.
>>593245 Vaan olen sellainen sika ettei tuommoinen tunnu missään. Justiinsa sain sianruoat syötyä ja (pussi)teen hörpättyä, nyt voisi mennä tekemään jotain.
>>593246 >Projekti ei mennyt niinkuin elokuvissa itte aattelin prosessin tällasena https://youtu.be/U4LzNuJuJs4?t=21
>>593246 Tuleeko anoleciin pahvilaatikkopurkki ympärille? Voisi mainostaa kierrätys viher ekotekona.
>>593249 Pahvilaatikkopurkki voisi olla hyvä ratkaisu. Jos tulee sanomista niin siirrytään Anolecin alkutaipaleen toimintatapaan. Yläasteen sähkö ja elektroniikkatunnilla dyykkasin jätelaatikosta suurinpiirtein oikean kokoisia palikoita, kasasin niistä huonosti laatikon ja maalasin sen vaaleanpunaiseksi. Opettaja ei ikinä pitänyt siitä, mutta kolvaukset olivat kuulema erinomaisia. >>593248 On siinä vähän tuotakin silloin kun homma ei suju. Silloin homma menee totiseksi.
(79.50 KB 854x480 mpv-shot0004.jpg)

(96.74 KB 854x480 mpv-shot0005.jpg)

(80.78 KB 854x480 mpv-shot0006.jpg)

>>593251 mohghododhwaah... :3
(135.50 KB 638x960 1616450896350.jpg)

>>593251 on kyllä turhan paksu ja varmaan nykyään vielä läskimpi haha
tmop :c
>>593255 emme tapa :3


Forms
Delete
Report
Quick Reply