/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(119.62 KB 770x968 3023121-HSC00001-7.jpg)

Anonyymi 22.09.2022 (To) 15:46:36 No. 586168
onko teillä jotain mitä ette ole pystynyt katsomaan, lukemaan, käyttämään jne enää koska siitä tulee huonoja muistoja? kontio & parmas alkoi tulla telkkarista niihin aikoihin kun veljeni kuoli. onneksi sarja on niin sysipaska muutenkin ettei sitä viitsi katsoa mutta aina kun siitä näkee pätkän niin siitä jää extra paskanmaku suuhun
Varmaan juu. Useimmiten sellaiset muistot kyllä ei niin vahvoja, etteikö siitä huolimatta voisi toimintaa suorittaa ja ajan kanssa saada huonot assosiaatiot laimenemaan.
Onneksi ei mitään vakavampia ole mutta pitää tunnustaa että kerran oli semmoinen juttu mistä olisi pitänyt tulla merkintä postauslupaan ja siihen liittyi yksi juha-vitun-tapion biisi. Onneksi ei mennyt postausluvan menetykseen asti. Muistot vähän hävettää kun se biisikin oli niin helvetin typerä.
Mä en edes pysty muistamaan mitään koska kaikki mun muistot johtaa muistoihin epäonnistumisista. Mä ajattelen jotain kivaa muistoa, mä ajattelen heti seuraavaksi miksei mulla ole nyt ollut kivaa pitkään aikaan. Miks on kivaa niin harvoin, mutta yleensä ihan paskaa? Aina hävettää, masentaa, kaduttaa, vituttaa. Ei mitään hyvää vaan paskaa. Se että mä nauran joillekkin jutuille ei tarkoita että oon onnellinen. Monesti nauraminen ahdistaa koska se on kuin pääsisi koskemaan onnellisuuteen, ilman että onnellisuutta ikinä saavuttaisi. Se on vähän kuin hyvän unen näkemistä, tavallaan koet jotain hienoa mutta oikeasti se on vain hetken huumaa ja tavallinen arki on kidutusta.
>>586179 muistan kun oli tollasta, sietämätön olotila
olen homo ja tykkään kyrvistä
>>586225 Sama mutta hetero


Forms
Delete
Report
Quick Reply