/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(4.51 MB 500x375 nice walk.gif)

Raportointilanka 117 Anonyymi 15.09.2022 (To) 15:22:45 No. 585876
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille.
Hyi saatana. Taidat tahallaan pistää noita hirvityksiä.
>>585877 no, kun kyseessä ei ole hanna-barbera-piirretty jossa samat kukkaruukut ja taulut vilisee kolmeen kertaan kohtauksen aikana niin tollasesta kävely-kohtauksesta ei kyl saiskaan täydellisesti luuppaavaa...
>>585881 Itestä se esittää manolon elämää, eteenpäin mennään mukamas, mutta kuitenkin samaa pätkää päivästä toiseen.
(276.21 KB 1600x1200 kisu_nuq6.JPG)

>>585882 Semmosta se tuntuu olevan. Kävin tänään mielenterveyshoitajan luona ja se sanoi että töihinpakotuslaitokseen ei otetan nyt uusia. Sitten puhuttiin koulutuskokeilusta, mutta se lienee turhan rankkaa touhua kun pitäisi käydä siellä joka päivä parin viikon ajan.
(679.60 KB 500x374 output8.mp4)

>>585881 Ai ei vai hä
Vapauttakaa minut maallisesta kärsimyksestä. Olen paskaa. Hahaha
>>585888 Onko se sinusta hauskaa?
Aloin selittämään työkavereille miten DXM erotellaan resilarista ja nyt ne kaikki luulee että oon joku huumeidenkäyttäjä! Oonkohan mä jonkin sortin asperger kun en ymmärrä etukäteen mitä kantsii sanoo/mitä ei kantsi sanoo. Mä ajattelin että ne vaan käsittelis sen tiedon kiinnostavana faktana. Enhän mä ole resilaria edes yskänlääkkeenä ikinä käyttänyt puhumattakaan sen erottelusta jotta sorbitoli saadaan pois ettei tuu ripulia. Kyl yks niist käyttää essoo ja polttaa budii mut se ei ollu mukana... Saatana se ois voinut ehkä ymmärtää paremmin..
>>585890 Ittelni jos joku tulis selittämään tuommoista niin olisin vaan että huoh mikä rappio anos ;___; Itellä ei työporukassa tarvi päihdejuttuja höpötellä. Yksi vanhempi työukko sanoi ettei oikein osaa kaliaakaan juoda, siis ei maistu. Sen sijaan sen kanssa voi keskustella mm. sleepy sleepersin levyraati-levystä tai koe-eläinpuisto-radio-ohjelmasta.
>>585888 Vapautamme :3
(46.38 KB 336x667 mai holding book.jpg)

>>585888 höpöhöpö, olemassaolon ei tarvi olla mitään kärsimystä kun pitää hauskaa esim nyymimiitissä :3 >>585892 emme "vapauta", eli tapa :3
(61.82 KB 959x959 smokingrat.jpg)

>>585891 >Sen sijaan sen kanssa voi keskustella mm. sleepy sleepersin levyraati-levystä tai koe-eläinpuisto-radio-ohjelmasta. aika siistiä, vaikken tiedä noista paljon mitään
Masis edennyt itel nyt siihen pisteeseen etten oikeen saa ruuastakaan mitään iloa. Taidan vähentää syöntiä ja alkaa paastoomaan ja juomaan vaan alkoa. Jos sitä vähän laihtuiski kun oon täl vuoskymmenellä lihonut niin saatanasti. Ja on ruuanlaitto oikeesti kyllä niin anaalista kuin vain voi olla ja osata, kuka siitä vakavasti oikeasti nauttii? Akkojen hommaa haha.
>>585898 Joskus ihan hauskaa kokkailla jos on tuunailutuulella. Ylensä se on tosiaan vaan ärsyttävä rutiini joka täytyy suorittaa ettei olis nälkä.
>>585898 osaispa olla syömättä ja juomatta, laihtuisin varmasti
>>585902 Juo enemmän (vettä), niin laihdut, kun ei mahdu niin paljon ruokaa.
>>585902 Ihtekkin haluaisin olla ihan finanssipoliittisista syistä. Saisivat reptiliaanit näpeilleen kun superanos ei tarvitse ruokaa.
(47.25 KB 508x394 vompatti1555.JPG)

Viime aikoina minua on vaivannut taas vaihteeksi närästys. Aiheutta koskien, tein tutkimusmatkan internettiin. Siellä kerrottiin paistetun ruo'an ja sipulin aiheuttavan närästys. Paistetunsipulin voi kuulema korvata sipulijauheella. Tänään hymy nousi huulille kun testasin jauhetta. Sipulinpastaminen jää kokonaan pois, joten ruoka valmistuu nopeammin, tulee vähemmän tiskiä ja ruokan laittaminen on paistamisen pois jäätyä huomattavasti vähemmän streessava ja kaaottinen kokemus. Aikaa jää nyt enemmän ihan puhtaaseen koneella istumiseen eikä ruokan laittaminen paskata enää niin paljoa. Kiitos sipulilijauhe!
>>585913 Ihte oisin jättänyt sipulensin pois ja laittanut muuta vihanneskasvista.
>>585920 sipulens on hyvää, ei tarvi jättää pois
Rip piirtäjänyymi. Muistakaamme häntä lämmöllä.
>>585921 Juu, meinasin (ei sitä kyllä taaskana viestistä voi ymmärtää kun kirjoitan muuta mitä ajattelen koska olen paskaa) että jotain helpompia kasveja. Pakastevihannekset voi keittää samalla kuin vaikka riisin tai makaronin, lisää ne vaan myöhemmin joukkoon. Aina ei jaksa syödä valkopapuja ja makkaraa ja loheen ja grillikylkeen ei ole varaa niin eineslihapullat ja riisi+pakastevihanneslisuke on ihan hyvää si- anonruokaa.
(430.83 KB 602x446 ClipboardImage.png)

>>585825 Jos saat sen jotenkin järkevästi esille, niin anna mennä. >>585828 Jarlalla ei tietääkseni ole sarjisblogia. Pahkasiassa se teki jotain ja toimi Sarasvuon luentokuvittajana jonkun aikaa. Ilman Fingerporia olisi siirtynyt jo muihin hommiin. Toinen tekijä, mikä yhdistää Jarlaa ja Rantaa, että molemmilla on aivan helvetin kuiva esiintyminen livenä. https://www.youtube.com/watch?v=JxOXiFyEhWY >>585829 Tuo ainoa mikä itseltäkin jäi siitä mieleen, joku ukkeli nyyhkyttämässä ja sitten horisontaalisesti haasteellinen nainen, jota se kuksi.
>>585927 Julkaisijan Jatka hetken omaelämäkerrallista Jäätävää spedeää, en tiedä lasketaanko oikeaoppisesti blogisarjikseksi.
>>585928 En ymmärtnyt lausetta.
>>585929 Googlasin vähän ja taisi mobiilinormohomoilla tuon viestin eli luultavasti puhelin korjasi tekstin muotoon "julkaisihan Jarla hetken omaelämänkerrallista jäätävää spedeä", "jäätävä spede" oli siis kai sarjisblogin nimi.
>>585932 Jaa-a. t ja k on vaan yks vasemmalle r:stä ja l:stä. Mitä todennäköisimmin typo.
Huomenna sukujuhliin. Piti ostaa uudet farkutkin kun olen niin läski että vanhoissa farkuissa olisi tullut paskatus. Sen verran tiukaksi käyneet että istuminen automatkalla ja juhlapöydässä yms. olisi liian tuskaista. Piti ostaa yhtä kokoa leveämmät ;__; Kaventakaa mut, oon leveä...
(1.10 MB 1984x1488 dremel_hässäkkä.JPG)

(1.07 MB 1984x1488 tokai_valk.JPG)

(1.07 MB 1984x1488 tokai_charvel_hydridi.JPG)

Kävin ostamassa Dremel-telinehässäkän. Välllä tarvii pyöväsporakonetta ja tämä saa nyt toimittaa sen virkaa. dremelillä ei kovin isoja reikiä saa porattua, mutta jospa se 3.5mm:n reikä riittäisi toistaiseksi. Hakureissulla löysin maasta paketin Brazil tumma paahtoista kahvia, mutta siinä paketissä oli reikä ja jätin sen sinne oman onnensa nojaa. Tiistaina tullut kalikka on säädetty ja modattu nyt oman autismini mukaisesti. Takamikki ja talla piti vaihtaa, sähköjä vetää uusiksi, tehdä häiriösuojaukset ja kaularaudan säätöä piti helpottaa. Se säätö on noissa tehty vittumaisesti ja en siedä sitäs ollenkaan. Samon tein sen projektin päätyttyä keksin uuden projektin. Parissa entisessa oli ongelmia, yhdessa oli huono kaula ja hyvä runko ja eräässä toisessa epämukava runko ja hyvä kaula. Se huono kaulaisen kaula elää vuoden aikojen mukaan aivan perhanasti ja se jää soittamatta sen takia kun en laiskana jaksa alkaa sitä säätämään. Toinen jää soittamatta epämukavuus syistä. Eilen älysin että niistä voisi kasata uuden kapulan. Kaula meni hyvä kaula meni hyvin mukavaan runkoon. Rungon ja kaulan väliin jäi isohko kolo ja pitää tehdä jostain siihen täytepala. Seuraavaksi pitää asentaa siihen toinen talla. Rungossa valmiiksi oleva ei oikein tule toimeen sen kaulan kanssa. Siihen tarvitsee tuota Dremel-hökötystä. Kaikki tarvittava löytyy jo ennestään.
>>585959 Mitä soittelet kitaroilla ja oletko nyt sitten se poraava naapuri, manolon kauhu?
(258.86 KB 750x750 lolikello.png)

Itellä olis muuten semmoinen hurja projekti että joskus isovelieltä lahjaksi saatu seinäkello ei enää toimi, vaikka vaihtaa patterin niin viisarit jää anoilemaan paikoilleen, sekuntiviisari vähän nykii eli koneisto on tuhoutunut. Koneisto on ihan parilla ruuvatulla prikalla paikoillaan ja lasinkin saa irti näemmä ihan tuommosilla jousihommeleilla niin voisi helposti ihte vaihtaa, olen minä poika semmoinen kelloseppä vaan! Pitäsköhän hakea oikein kello/korukaupasta oikea juutalaishintainen koneisto vaiko vaan joku paska jostain. Kello on muuten niin kivan näköinen ettei kehtaa sitä vaan heittää pois. Ja kellonaikaharrastusta häiritsee kun perinteiseltä kellotaululta on kiva äkkiä vilkaista mitä kello on, digitaalinen kello (joka tietenkin on harrastuksen takia tietokonenäytön alla) ei ole niin kiva siihen hommaan.
(5.83 MB 4608x2592 IMG_20220909_154330.jpg)

kävin museossa, lepää rauhassa orava ;_;
>>585963 Mukavasti kurre vaan, nukkuu kääpävuoteellaan :3
>>585961 Kaiken laista tulee soiteltua. Menee kausittain. Viimeaikoina on tullut vedettyä rautalankaa, kantria ja progea. En poraa kovin usein enkä mitään seiniä, niinkuin ne kovat jätkät. Vedän aina sukkia ja muita tärinän vaimentimia porattavien kohteiden alle. >>585962 Ihte Tekisin tutkimusretken internettiin ja etsisin koneiston jossa on paras hintalaatusuhde. Mummolassa ois hieno vedettävällä koneistolla oleva muivinenheilurikello. Harmi vain kun se ei toimi. Muuten toisin sen kotio.
(283.17 KB 568x735 ClipboardImage.png)

>>585966 Meillä oli kanssa vedettäviä seinäkelloja parikin kotona mutta toinen on taidettu jo heittää pooois, ei ne nyt mitään arvokelloja kuitenkaan olleet. Hain äkkiä jonkun kuvan ja tässä on muuten aika tutun oloisen noi numerotkin hahas
Sukujuhlista selvitty, ei olisi kannattanut mennä, tuli vähän se vanha paskapiirros mieleen kun musiikki (kaksi ok mutsia, toinen lauloi ja toinen soitti pianoa/synaa) oli liian kovalla jne. mutta sainpa vatsan täyteen.
>>585977 Oletko phonofagi?
>>585979 En, mutta olisin voinut täyttää ne mutsit, jos tiedät mitä tarkoitan.
>>585980 Aika makaaberia.
>>586000 ay caramba
(286.47 KB 451x414 ClipboardImage.png)

tmop
(920.02 KB 500x281 mai mio what.gif)

>>586004 emme tapa :3
(2.72 MB 3840x2560 1.jpg)

Purkamo saa hakea mun viime vuoden silmänterän. Vitut mä jaksa enää laittaa eurookaan tähän paskaan. Mun 600F4i on parempi pyörä kaikissa määrin joten otan takkiin sen 1500€ antamalla tän ilmatteeks romuttajalle.
>>585932 en tiennytkään.
(827.45 KB 2255x1575 siili.jpg)

Näin amfetamiinin hakureissulla siilen joka oli kylmäverisesti murhattu autolla päältä ajaen. Rip siiliyde ;__;
>>586029 Taas yksi huumekuolema lisää.
>>586030 Minulla on lääkärin lupa käyttää amfetamiinia. Amfetamiinit haetaan apteekista ja se käytetään lääkärin määrämällä tavalla, lääkärin määrittämiin oireisiin ja lääkärin määräämällä anoksella.
>>586031 *hurja punkkikomppi* lääkäri!!1 lääkäri!11 lailistettu diileri!!1 jiäääähhh
>>586031 ADHD?
>>586029 Määräisivätpä minullekin sitä. Elämä junnaa paikallaan.
>>586037 Ai auton alle jäämistä? ;__;
>>586042 En minä siitäkään valittaisi.
>>586036 Juum. Yritin viime hoitokäynnillä punnia reseptiä isompaan annokseen, mutta voi olla että eivät uskalla semmosia kkun olen kuitenkin höyhensarjamanoloita.
>>586043 huonoa puhetta :3
>>586046 Ikävästi arvosteltu.
(759.89 KB 800x1069 ClipboardImage.png)

>taiwanissa wolttikuskitkin on söpöjä tyttöjä mitä pitäis tehdä härmässä, että neekereiden sijasta eväät toiskin nätti aasialainen?
Oon koko päivän lukenut wikipediaa ja törmäsin nyt dementiaa käsittelevään sivuun ja luin seuraavan: >Dementia johtuu aivoja rappeuttavan sairauden[2] tai runsaan alkoholin[14] tai antipsykoottisten lääkkeiden[15] käytön aiheuttamasta aivojen synapsien ja neuronien vähittäisestä tuhoutumisesta Mä olen käyttänyt vuodesta 2013 ketipinoria, eli antipsykoottista lääkettä, neurolepteja, kohta 10 vuotta. Käytän tällä hetkellä ketipinoria 800mg annosmäärällä mikä on suurin määrä mitä voidaan antaa reseptille. Mä luultavasti tuun kärsimään dementiasta 60-70 vuoden iässä. Tää on aika masentavaa lukea tätä koska en pääse ketipinorista irti ja vaikka pääsen mitä sitten? En käytä sitä huvikseni... Onneksi en juo alkoholia melkein ikinä mutta en voi sanoa että täysin synnitöntä elämää tässä oltais eletty. Mitä sitten kun mä olen vanha ja mulle selviää että mun muisti on pikkuhiljaa tuhoutumassa? Monet dementiaan sairastuneet ihmiset ovat tappaneet itsensä, tapanko minäkin itseni kun saan diagnoosin? Teenkö jo tässä kohtaa tarpeeksi oikein, etten perusta perhettä tai mene naimisiin, että kun on sen aika viedä oma henki, ei jää kovinkaan moni kaipaamaan, eikä ole lapsia jotka joutuvat kasvamaan ilman isää... Jotenki vaan vaikea ajatella että mulle voi tulla eteen tilanne jossa ainoa järkevä vaihtoehto on itsensä tappaminen sillein oikesti. Ellei tässä 30v sisään keksitä jotain tapaa hillitä dementian edistymistä. Kyllähän syöpähoidotkin ovat merkittävästi edenneet 30 vuodessa.
>>586050 Vähän valikoivasti luet. Tuossa suomenkielisessäkin wikipedia-artikkelissa on listattu vaikka mitä riskitekijöitä alkoholin ja lääkityksen lisäks. Myös sanotaan että elintekijöillä voidaan (ilmeisesti nykytiedon valossa) vaikuttaa vain kolmannekseen dementiatapauksista
Elintavoilla jopa. Ehkä mulla on dementia kun en enää muista sanoja.
>>586049 se om juurri näikmn, taid edes isäm malllimnen suepr ahrjaöannen mut mäe mn sitte mee kun on seklä kipeä ja sit pikäm maksva veroja svuaki haliurkelle
>>586049 Kyllä täällä on söpöjä tytyjäkin käyny tuomassa ruokia. Ei tosin suomalaisperäisiä.
>>586049 Jumala vittuilee sulle ku oot tollane saatanan tyhmä animejuntti hahaha
>>586055 Takas mini- tai ylifoorumille nauramaan nyymärin manoloille.
>>586056 Tollasta neekerinhuutelija animepostaajaahan ne täynnä on
>>586033 Ite laulaisin että >Nyymäri! Nyymäri! Mcfucking nyymäri! Huh hels! https://www.youtube.com/watch?v=gbugGzuJRQw
>>586059 Ihte en. En laulaisi mitään. Olisin hiljaa.
>>586065 Nyymimiitissä sitten lauletaan niin että normot ei saa nukuttua.
>>586051 Kenties joo silloin kun kalikka kolahtaa itteeni. Mulla on vaan niin huono tuuri ollut genetiikan kanssa etten uskalla olla positiivinen tulevaisuuden suhteen. Hiukset alko lähtee jo yläasteella, painoa on aina ollut liikaa eikä se lähde, keskittymishäiriö, vakava unihäiriö, lääkeriippuvuudet, taipumus kleptomaniaan. Toi vika varsinkin oli paha koska menetin sen takia työpaikan, joka ei silleen haittaa, vitut koko firmasta, mutta jos ois mennyt oikeuteen olisin vieläkin maksamassa ulosottoa. Mutta ne näki sen vissiin niin ettei ollut tasetta kattoen vaivan väärti. Iso onni kai että olin isossa organisaatiossa. Mut kyl mä silti varastin yhden paketin linja kevyt meetwurstia itsepalvelukassalla eilen.
>>586069 Suomenkielinen wikipedia nyt ei yleisesti ole muutenkaan kovin luotettava, en yleisesti ottas mitään mikä siellä lukee kovin varmana faktana. Kun selailee englanninkielistä artikkelia dementiasta näyttäs siellä moni asia olevan päinvastoin mitä suomenkielinen artikkeli sanoo. Ymmärrän kyllä että dementia on aika kuumottava juttu, mutta eipä se ole ainoa ikävä asia mitä yleisesti vanhuuden mukana on luvassa haha.
>>586044 Hahatin höyhensarjamanololle, mutta tarkoititko että olet luuranko anos vaiko kokematon huimausainemanolo?
>>586070 EI mutta tota on ollut suvussa joten se pelottaa. Mun mummin vikat vuodet oli raskaita katsoa.
>>586069 ota pillerii pelle
>>586075 Otin useamman.
>>586074 Kieltämättä aika ikävä. Mut eihän se kaikille tuu. Itellä ei oo suvussa muuta kun juoppoutta ja pari vanhempaa ukkoa on juonu ittensä aika höppänäks. Ei kylläkään iha mihinkään alzheimeriin/dementiaan asti ettei tajuais kuka on mutta silleen hitaaks ja tyhmäks.
hyvve yötä, jag sover u_u
>>586078 Toivottavasti kuolet unissasi.
>>586077 Ihtelläkin on juoppoja suvussa ja äiteen puolelta kaikki ovat juoneet ihtensä hengiltä jo aika päiviä sitten. Ukilla oli useampikin juoppoveli ja mummolla yksi. Onnistuin itsekkin alkaa juopoksi jo kymmenen vuotta sitten ja 2015 asti olen yrittänyt olla kunnolla. Aluksi olin a-klinikan tätien valvovan silmän alla pari vuotta. Alkuun oli hankalaa, mutta saivat aivopestyä minut. Ennätys oli lähes kolme vuotta selvinpäin. Sitten vuoden ajan meni huonommin josta jäi huonoja kokemuksia; jouduin laitoskatkaisuun, jouduin ambulanssilla sairaalaan antabusverioksennusprojektin myötä ja viimeisimpänä polliisit hakivat kotoota pidätys selliin kun menin sähkökitaran avustuksella ikkunan läpi. Kovin kummoisia muistikuvia tapahtumasta ei ole. Käteen jäi arpi muistoksi. En kehdannut sen poliisi pidätys projektin jälkeen enää mennä sinne asuntoon ja taloon joten piti muuttaa nistilähiiön. Siitä asti olen ollut taas kunnolla. Viime aikoina ryypiskely on pyörinyt taas mielessa. Onneksi on taas huonoja kokemuksia alla, projektia ja muuta tekemistä ja naapurin juoppojen ja nistien örvellys, jotka muistuttavat ettei ehkä kannata. Varmaan jos aloittaisin uudestaa tekisin saman tempun kuin ne äiteen lähisuvun juopot. >>586073 Meinasin että luurankoanos. Tai kohta oon varmaan luuranko kkun olen laihtunut aika hyvin. Alushousutkaan eivät meinaa pysyä jalassa kun valuvat jatkuvasti alas päin ellen älyä asentaa siitä farmarien vyö alla. Huumeitten käytössä en ole kunnostautunut, jos kannabista ei lasketa. Sitäkin vetelin viimeksikuusi vuotta sitten.
>>586080 Ihtellä on kanssa viinahamstereita suvussa, muutama on viunaan kuollutkin, mutta ihte en ole koskaan edes ollut kännissä kun sain traumat jo lapsena. Ihmiset muuttui aina niin ärsyttävän vammaisiksi kännissä ettei tehnyt koskaan mieli edes kokeilla.
(68.75 KB 828x578 NO HUOMENTAPÄIVÄÄ.jpg)

>>586079 aika kulmikkaasti sanottu, veikkosein
Oon vahingossa liittynyt jollekkin puolalaiselle sähköpostrituslistalle ja nyt ne pommittaa mulle sökösököä. tmop
(132.66 KB 1280x720 hakase nano aurinko.jpg)

>>586083 emme tapa :3
>>586083 Niitä ei kannata suututtaa tai ne pian kurvaa pihaan.
>>586082 Kuinka niin?
>>586088 Ai kurwaa vai
>>586083 >sökösököä jotain pokerisivuja?
Nytten kun tuli taas mieleen se parin vuoden takainen antabuskänniverioksennustapaus, älysin jotain. Sen jälkeen on närästänyt huomattavasti enemmän kuin ennen sitä. Semmoisen monen tunnin verioksentamisen jälkeen oli kurkku ja muut semmoiset kipenä pari viikkoa. Siihen päälle tuli vielä aivan älyttömän saatanallinen närästys. Se lähti silloin pois lääkkeillä. Varmaan siinä samassa tuli vauriota mahalaukun ja ruokatorven väliseen sulkijalihakseen pysyviä vauriota. Ruokasoodakikat ja renniet eivät tunnu auttavan tähän nykyiseen närästykseen. Protonin takaisin suhhuuttajista on apua vähäksi aikaa, mutta närästys tulee sitten aina takaisin kun kuuri loppuu.
>>586091 Eipäkön kun laitoin muuan puolalaisen nettikaupan sivuilla että laittavat sähköpostiin viestiä kun erästä tuotetta saapuu varastoon. Siinä rytäkässä päädyin jollekkin puolankieliselle sivulle joka kyseli sähköpostiosoitetta. Menin tietenkin syöttämään sen sinne.
>>586092 ;___;
>>586092 Ois kannattanu kuunnella matti nykästä ja mitä se sano antabuksesta. Oma juominen on pidemmän aikaa ollu tämmöstä tissuttelua joka on viimeaikoina muuttunut jokapäiväiseks. Sinällään tässä ei oo ees mitään vikaa kun en aiheuta koskaan mitään häiriöitä tai tee muutakaan typeryyksiä humalassa. Tykkään vaan juoda iltasin, nukun hyvin ja arki menee muutenkin mukavammin pienessä pöhnässä. Täysraittius ei ees houkuttele kun se on aina johtanut täysrepsahduksiin ja turhan koviin humalatiloihin. Epäterveellistähän tää vaan toki kuulemma on kun riskirajat ylittyy jatkuvasti moninkertasesti.
(1.98 MB 2000x1421 ClipboardImage.png)

Oisimpa tuo. Haha.
>>586080 Unohda viina, ei se ikinä ole niin kivaa kuin muistaa. Se on vain sellanen piru että sen kaa pistää menemään ja se on se nousuhumala joka on pahin koska se kannustaa jatkamaan ryyppäystä ja katumus on vasta seuraavana päivänä. Kannabiksen kaa tota ei tuu koska sä joko oot pieruissa tai et. Muutenkin kannabiksen kaa aina pitää varautua olemaan pilvessä, pitää olla mässyt jo ostettuna koska muuten kaikki menee pilalle jos katot jotain leffaa eikä oo mitään mitä syödä. Kannabiksen kaa ei tuu mitään hirveetä nousua ikinä vaan se on lähinnä sellane oho nyt oon pieruissa olo.
(593.23 KB 224x400 piercing.webm)

(3.38 MB 480x480 kahvi.mp4)

(2.65 MB 640x480 autist stalker.webm)

Ei vittu otin joku 30 opamoxia ja huomen pitäs mennä töihin.
(28.38 KB 500x375 eldaxokjl7781.jpg)

>>586112 Huumehörhöjen pakko hommata mässyt valmiiks ettei tuu himoissaan syötyä naapurin vauvaa tai jonkun kuollutta lemmikkikoiraa taloyhtiön kompostista
>>586117 joo, ja hyppäävät katolta koska luulevat olevansa banaaneja
(83.91 KB 1152x648 fe-chan wash dirt off.jpg)

>>586111 olisi huono homma olla räjähtävän pommin vieressä :3
>>586112 Tuli uutena juttuna itselle, että noita siemeniä saa ihan tilattua johonkin "keräily" tarkoitukseen. Kivijalkakauppat, jotka nuita myy käteismaksujen osuus on joku 80%, lol.
>>586115 Ei vittu miten paska olo tostaki tuli. Ei jostain syystä (kyl mä tiedän tietty miks) potkinu päälle tollasetkaa määrät mut sit aamulla oli tosi vaikee herätä. Vittu.
>>586124 No siis ite oon ostanut aina Seeds Of Lovesista eikä niillä käy kuin käteinen kun pankit ei suostu tekee yhteistyötä niitten kaa. Viimeks se tyyppi sanoi että on joku diili tulos hollantilaisen pankin kaa. Ite käyn hakemas sieltä vapotarvikkeita, mutta joskus antavat siiduja ilmaiseks, viimeks oli joku barney's farm autoflower sample. Laitan sen keväällä kasvamaan johonkin työpaikan pihalle ja sit naureskellaan kun kukkaa pukkaa.
Teekoneen kehitys jatkuu...
oispa viinaa
>>586152 Onneksi ei ole.
(296.57 KB 141x374 1611911426092.gif)

Viina on viisasten juomaa. Nyymeille sopii vesi tahi marjamehu.
>>586156 huweenah on weeschasten hjoomaah. nööhmeelle schobee weschi, dahii! hmarhjameho :3
(98.17 KB 770x433 philtaylor-motorhead-770.jpg)

>>586153 >>586156 Höh. Käypä täällä nykyään tylsää porukkaa. Mihin unohtui anolyfe ja maksimit.
>>586158 Paljon jännittävämpää katsoa mitä elämä tuo selvinpäin tullessaan.
>>586158 Juon melkein joka päivä mutta harvoin siitä jaksaa täällä mainita kun aina saa kuulla tota samaa hihhuleiden jeesustelua.
>>586160 Itekin juon joka päivä vettä (teeksi haudutettuna tai mehutiivisteellä maustettuna), muuten nestehukka perii.
>>586160 Ite oon selvinpäin joka päivä, muttei siitäkään jaksa mainita, kun aina tulee joku juoppo mussuttamaan, etten lainkaan osaa pitää hauskaa.
>>586161 Etkö koskaan raakana?
>>586164 Juu, töissä tauoilla. Niin juu ja välillä myös appelsiinimehua, vettähän siinäkin on.
Ite juopottelin eilen, nyt hieman päätä särkee mutta oikein mukavan lamaantunut olo. Nous kunnolla päähänki pelkällä keskiketterällä kun olin melkein viikon juomatta. Eilen oli taas sellainen "itsemurhanormontappoitkuraivariolo" että tuollaiseen oloon ei auta kuin vetää maksimit! Nyt on ihan jees, ei edes vituta mutta huomenna varmaan taas jo vituttaa ja masentaa niin helvetisti muttei välttämättä viitsisi vielä silloin juopotella uudestaan, lauantaina ehkä sitten jos jaksan odotella sinne asti.
(48.95 KB 520x390 koiro_nuq7.jpg)

Tänään on jotenkin perjantaimainen fiilis, vaikka on torstai. Ehkä torstai on pikkusunnuntai ja toivoisi että viikko olisi jo ohitte.
Tarkoitukseni ei kiusoitella seksivammamanoloja turhaan, mutta muodokasmutsi sattui tulemaan kuntosalille tänään ja ajattelin että nyt kyllä seksivammakeharoin ja otan normona salakuvan mutta onneksi se mutsi tuli sivukoppiin ohjaajan kanssa niin pääsin pälkähästä eikä tarvinnut kuvata. Joskus vielä itsehillintäni pettää. Siinä kun se lämmitteli alkuun soutulaitteessa niin perse levisi taas olkapäitä leveämmälle. Älkää kuitenkaan pidätelkö hengitystä odottaessanne. Tai siis oikeastaan parempi kun ette odota mitään. Pitäisi kai jättää tämä koko postaus lähettämättä mutta menkööt nyt raportoinnin hengessä.
>>586173 Odotamme innolla kuvallista mutsiraporttia tulevaisuudessa.
>>586173 Itsekkin meinasin kerran ottaa salakuvan työkollegan(nuori tytöntyllerö joku 23 vuotias) perseestä kun pyllisteli tikkailla mutta en kerennyt. Joku päivä minä sen kuvan vielä otan.
>>586181 Et ota.
(3.13 MB 419x240 1469471246.gif)

>>586182 Kyllä otan.
(10.74 KB 62x97 AR-creature-Skeleton.gif)

tappakaa mut oon luurankoanos
>>586193 Luurankot eivät ole eläviä, joten eivät voi kuolla.
(132.66 KB 1280x720 hakase nano aurinko.jpg)

>>586193 emme tapa :3
(19.53 KB 89x131 DF-creature-Lich.gif)

>>586194 Huh hels! Onneksi Suomen valtio pitää huolen omistaan, maksaa eläkkeitä ja voin viettää leppoista luuranko elämää maailman tappiin.
>>586196 pistävät töihi vartioimaan loirin tai marinin kryptaa, minun vero rahoillani
Tulin töistä kotiin, kävin cittarin vaateosastolla, tarkistin remppaukkojen työnjäljen (oli huonoa) ja nyt avaan puolen litran pullon kofeiinitonta pepsi maxia, sitten pelaan modaamatonta minecraftia ja syön jotain toffeekarkkeja joita oli kaupassa pussillinen -30% hintaan. Samalla kuuntelen jotain hevirokkimusaa.
(68.74 KB 640x480 640px-Gary_Moore_face.jpg)

Kelassa saivat viimeinkin käsiteltyä kuntoutustuenjatkamishakemuksen. Tässä kuussa "joutuin" nostamaan toimeentulotukea kun tuki katkesi. Kansaneläkemasseja eivät taida maksaa takautuvasti toimeentulotuen takia, mutta sain semmoisen käsityksen että takuueläke ja asumistuki ovat tulossa. Tulee tälle kuulle sitten ainakin kolmisen sattaa euroa ylimääräisiä veronmaksajien rahoja.
(58.35 KB 648x364 have a birf.jpg)

>>586204 hyvä homma
>>586204 Aiotko tuhlata ne rahat johonkin? Vähän forsyth kun en muista oliko nyymärissä mitään rahankulutukseen liittyvää meemitermiä, mitään hyvää kestosuosikkia ei ainaskaan ollut, mutta muistaakseni jotain perus kotona koneellaistujan normotuhlarihuuteluita oli, hahas
>>586206 Todennäköisesti nostan ne ja laitan jemmaan. Sillain niitä ei tule tuhlailtua. Tai ehkä ostan sen pyykinpesukoneen josta olen haaveillut jo satoja vuosia.
>>586206 nyymin edunvalvojasta puhuttiin joskus
>>586208 Hmm, totta. Mutta joku toinenkin oli, muistan että käytin jotain termiä ihtestäni kun joskus raportoin käyttäneeni rahaa johonkin puoliturhaan ostokseen. Ihan sama sinänsä kun se ei varmaan ollut kovin hyvä juttu kun sitä ei kerran muista, mutta silti.
Otin sen kuvan. t. >>586183
>>586211 nii vissii
(1005.35 KB 500x354 Paskansyöjävirne.gif)

>>586212 Otin otin. Ehkä joskus vielä postaan sen tänne, nyt en vielä uskalla kun rikospaikka on vielä kuuma.
>>586213 Kädet pois housuista, kriminaali! Talo on piirritetty!
(218.70 KB 706x703 valmistautunut.jpg)

>>586214 Poliisimutsit saavat tulla vapaasti taloon.
(73.34 KB 719x409 1803254966.jpg)

>>586215 Noh, tarkistetaanpas sitten.
>>586217 Leukani putoaa lattiaan, silmäni ulottuvat ennennäkemättömällä nopeudella, otan nyrkkeilyhanskan ja lyön itseäni sillä 17 kertaa, huohotan kuin koira ja huudan AOOOOGA AOOOOGA, sitten käännyn yleisöön ja sanon 1930-luvun New York-aksentti "HOT MAMA, nyt se on neiti!"
>>586217 Aika iso perse tolla poliisimutsilla.
>>586217 Tuu pidättää istumalla mun naamalle iha mikä päivä tahansa oon ollu tuhma.
>>586221 Kai sä tiiät, ettei ton postaaja oo toi isopersepoliisimutsi?
(44.89 KB 612x408 1253918267.jpg)

>>586222 Eipäs höpistä siellä.
>>586222 saahan sitä vähän rp
Kävin äsken pitkästä aikaa kaahaamassa autolla kun tuntui siltä, siinä toivossa että ois vaikka hirvi-yde pamahtanut tuulilasista sisään ja päättänyt tän manoksen tuskan taipaleen muttei niitä valitettavasti tälläkään kertaa osunut eteen. Parempi onni ehkä joskus toiste. Nyt pitää alkaa juopottelemaan. PERKELE soikoon.
(142.70 KB 300x350 pino finger.gif)

>>586231 höpöhöpö, huonosti toivottu. ei ole mitään valitettavaa siinä ettei kuole hirvukolarissa :3
>>586231 Älä juopottele.
>>586235 Myöhäistä, prosessi on jo käynnissä.
(20.80 KB 699x459 end-process-taskbar.png)

>>586236 Prosessin voi keskeyttää
Parin viikon kaurapuurokuuri on tehnyt tehtävänsä. Paskakulkee nyt oikein iloisesti ja säännöllisesti. 3dl:a hiutaleita olen vetänyt päivässä. En tiedä paljonko se on valmiin puuron -yksiköissä. Tänään aamupaskan joukossa oli korvatulppa. Tuskin on tullut suolesta vaan ehkä tipahti kun kävin yöllä kusella. Ei mennyt vetämisen mukana. vjäi kellumaan.
>>586261 Mitä olet tehnyt jos virtsaputkesi täytyy yön ajaksi tukkia korvatulpalla?
>>586262 Korvatulppa oli oikeassa korvassa. Se monesti lähtee pois kesken nukkumisen. ei haittaa hirveästi. Oikean korvan kuulo kyky on huonompi ainaskin korkeilla taajuuksilla. Ei haittaa patterin ja muitten vinkumiset. ei kuule niitä oikealla.
Yli kuukausi taiteilijanyymin viimeisestä poustauksesta. Tuntuu helvetisti pidemmältä ajalta, kuin olisi ollut puoli vuotta ilman. Onkohan hän päässyt lopullisesti irti nyymärin kakkakahleista ;__;
tulisipa joku mukava isotissinen sarjamurhaajamutsi ja sarjamurhais mut
Iski ahistus kun joku sano intterwebseissä että joku ryssä oli vältellyt kutsuntoja laittamalla jalan kahden jakkaran päälle ja tiputtamalle sen päälle ison paino/laittamalla jonkun hyppäämään polven päälle. Hyi vittu. Nyt saatte tekin kärsiä samasta mielikuvasta. Jos teillä on mikäänlaista samaistumiskykyä jäljellä.
(719.61 KB 500x440 1523539080653.webm)

>>586284 Hiljaa tai sattuu!
>>586287 Tuommonen sais kyllä vähän rankasta... t. eri
(335.01 KB 1280x1810 1628248029433.jpg)

Postaan ilman erityistä syytä ei-kovin-erikoisen avaruusmutsin läppäriltäni tänne jotta voin tallentaa sen pöytäkoneelleni, olen minä vaan melkoinen hakkeri.
>>586284 eipä sarjamurhais :3
(1.11 MB 1984x1488 pannukakku.JPG)

T'ään oli pannukakkuprojektia. Siinä on tarpeeksi tälle päivälle. Ei muuta raportoitavaa.
>>586313 Näyttää hyvältä. Koska liedenpuhdistusprojekti?
>>586323 ei koskaan. Tappakaa jne....
>>586325 Ei tapeta, tullaan nyymiporukalla siivoamaan ja sit syödään pannarit, oikein valmistetun teen kanssa.
Mä unta näin että olin jossain oppilaitoksessa ja olin liittynyt siellä seksihurjastelukerhoon. Sieltä löytyi sopiva parikin ja käytiin hoitamassa homma kerhohuoneessa byrokraattien valvonnan alaisena. Tai siis ehkä hoidettiin. En ole varma. Ehkä se oli unen ainoa mukava kohta ja aivoni kelasivat sen yli. Sitten olin tekemässä mopedin sylinterin kanteen isompia kierteitä kun siihen ei nykyaikaiset sytytystulpat sopineet.
>>586330 Niin juu jaa, siellä seksihurjastelukerhon tiloissa puhdistettiin partnerin keho omista hiuksista leikatulla tupolla ennen ja jälkeen suorituksen. Sillä minun parilla oli semmoiset rastaloksipötköhiukset ja ne kutittivat. Muu suoritus sitten kelattiin yli. Se uni oli muuten ahistava, niin kuin kaikki uneni tuppaavat olemaan.
>>586330 Oletko varma ettei tuo ollut joku sensuroitu hentai animehaaremisarja mitä katsoit viime yönä? Montako moponrassausanimea muuten mahtaa löytyä? Hahat sille että lukiomoepalloanimet on nyt nyymärissä pois muodista ja tilalla on amis-animet, slais of laiffeja mutta amispojeista.
(141.32 KB 1400x862 Banded Tree Anole.jpg)

>>586333 vähän lennokas postaus mutta anime tyttö mopoilu sarja kyl on, en muista nimeä
>>586333 En kahtele hentaianimehaaremeita. Tämä ainaskin on hyvä mopoanime. Rassausta saisi olla enemmän. Keskittyy enemmän mopoilla päristelyyn. https://myanimelist.net/anime/40685/Super_Cub?q=cub&cat=anime
>>586334 Pyydän anteeksi, meni vähän överiksi. Johtui varmaan jostain alhaisesta verensokerista tai jotain kun työukkopärinöissäni en ollut jaksanut vielä edes kahvitaukoa pitää.
(353.15 KB 640x480 gylvys.png)

>>586340 ei se mitn
(404.53 KB 1400x510 upjxw9mxuydktugrpav0.png)

(164.81 KB 760x585 possumtreats.jpg)

aamijaiselta huomenta
(235.08 KB 1065x1600 vompatti195.JPG)

Osaisipa herätä aikasin
>>586358 Mene nukkumaan aikasin.
(44.59 KB 588x390 vompatti489.jpg)

>>586359 ei huvita
>>586360 Kannattaisi huvittua.
(131.19 KB 640x427 vompatti666.jpg)

>>586361 Ei kannata! Nukun liian paljon kerralla.
>>586362 Laita herätyskello soimaan, niin et nuku.
(450.49 KB 1600x1200 orava_.JPG)

Kohtasin liikuntatunnilla itsetuhoisesti käyttäytyvän oravan. Se törötti pyörätien reunassa ja kun olin menossa pyörällä sen ohi se päätti hyökätä tien yli. Eturenkaan ja oravan välissä oli vain sentti tai pari ja pyörän eturengas oli menossa oikein nätisti sen niskan päältä. Viime hetkellä onnistuin väistämään ja orava aavisti etteivät itsemurhaamishommat onnistuneet tällä kertaa ja vaihtoi suuntaa. Tai ehkä se muutti mieltää ja jänisti. >>586363 Ei toimi. Tai herään siihen mutta menen takaisin sänkyyn ja laitan pyllyn silimän taas syrjälleen.
https://www.youtube.com/watch?v=MtdupS0gRt0 Pitäsköhän käydä misakoimassa yks ahdinkoon joutunut japanilainen tyty-yde nettikahvilasta.
(37.54 KB 960x540 andy.jpg)

>>586367 pitäis
>>586364 orava sanoo kaikille ei tapeta mutta kukaan ei ole sanonut oravalle ei tapeta ;__;


Forms
Delete
Report
Quick Reply