/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

jaa-a. nonii
(74.06 KB 450x550 images-1-9.jpg)

>>584362 >tekoäly teki niin mä aattelin et jaan ku tekoälyl tämmösii generoin näitä kuvia artificial intelligencen eli elikkäs AI:n avulla eli minun tuella Korjattu'd.
>>584362 Mitä sille edelliselle langalle kävi?
(74.24 KB 512x512 huone.jpeg)

Tulee vähän huono olo kun katsoo tekoälyn tekemiä kuvia. Niistä tulee mielen tää.
>>584368 Ei mitään, molemmat langat on vielä olemassa. Jostain syystä piti kai tehdä uusi.
Voi helvetti, aivot ihan puurona näillä keleillä. Pahoitteluni tuplalangasta. Siirrän paskani sinne.
>>584404 eihän tänään ole ollut kuuma
>>584426 Ihan liian kuuma.
>>584431 ei täällä ainakaan
täällä oli kuuma mutta ei liian kuuma
Ihmeen hiostava keli. En tiedä johtuuko ilmankosteudesta tai ilmanpaineesta vai mistä
>>584441 Todella kosteaa on ainakin ollut..... Silloin aasialaiset vanhat naiset kuolee kun on kuumaa ja korkea ilman kosteus prosentti... Kannattaa olla varovainen jos on aasialainen nais vanhus....
>>584443 En oikeen tajua tuota ilmankosteutta. Kyllähän sen nyt tuntee ja tietää että kosteus kasvaa kun sataa vettä, ja senkin tietää että mitä korkeempi ilmankosteus niin sitä enemmän hiostaa. Mutta kun yrittää kaivaa jotain dataa niin ne valehtelee ettei ilmankosteus näytä muuttuvan sateen myötä melkeen mitenkään. Kuulemma toissapäivän oli kosteempaa kuin nyt, vaikka eilen sato.
>>584444 Jos se kosteus tiivistyi sateena maahan?
Täällä oli kyllä aika trooppista eilen kun vettä satoi ja ukkosti kunnolla, sääkartalla oli yksi iso läntti rasteja salamoita merkkaamassa ja jatkuvasti jyrähteli, ei onneksi ollut ihan kohdalla eikä mennyt sähköt tms. Sen verran trooppinen keli oli etten viitsinyt pitää yöllä ikkunoitakaan auki. Nukuin kuitenkin ilmeisesti ihan hyvin, näin paljon jotain uniakin.
(1.47 MB 1216x782 artpiece.png)

https://www.theverge.com/2022/9/1/23332684/ai-generated-artwork-wins-state-fair-competition-colorado >An AI-generated artwork’s state fair victory fuels arguments over ‘what art is’ >‘I’m not going to apologize for it,’ said the man who submitted the piece >A game designer has sparked controversy after submitting an image created by an AI text-to-image generator to a state art competition and taking home first prize. >created the piece using a popular text-to-image AI generator named Midjourney.
Ilmoittakaa sitten kun tekoäly tekee hyviä mutsikuvia tai nc-meemihahatuksia, muuten ei kiinnosta.
(658.91 KB 851x851 euffoorinen kala.png)

>>585211 aika huono taulu
>>585211 Jätkä kirjaimellisesti huijasi ja petkutti kilpailussa ja on ylpeä siitä. Tuon pitäisi palauttaa palkintorahat ja saada bännit tulevista kilpailuista.
>>585215 Taisi hänen taiteensa ilmaista tilannetta niin vahvasti kun sinussakin syttyi tuollainen tunne elikkäs kyllä hän taiteessaan onnistui.
(55.96 KB 960x600 katana kissa.jpeg)

>>585219 >hänen taiteensa Tunteiden syttyminen tuossa tapauksessa syntyi siitä, ettei se ollut HÄNEN tekemää taidetta, vaan tekoälyn tekemää. Tuo olisi täysin sama kuin pyytäisi jotain toista henkilöä tekemään kuvan ja pistäisi sen kilpailuun omalla nimellä. Lurjus petkutti, eikä hän maininnut kilpailuun osallistuessa teoksen olevan tekoälyn tekemä.
>>585211 En kyl ihmettele että tuolla voi voittaa maatalousnäyttelyn taidekisan
(723.98 KB 967x539 loab.png)

ensimmäinen tekoäly-"kryptidi", hshs https://www.pcgamer.com/ai-image-generaotr-loab-cryptid-supercomposite/ >As the AI image generation trend continues unabated, so too grows the lore. It appears there are stranger forces at work here than we first anticipated as, in the wake of this new creative wave, a cryptid is born. >She is known only as Loab. >Created accidentally through a series of negatively weighted prompts, Loab's macabre facade has persisted across countless image iterations, even when the AI is asked to move as far away from the subject matter as possible.


Forms
Delete
Report
Quick Reply