/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.94 MB 457x341 6.gif)

Raportointilanka 105 Anonyymi 10.05.2022 (Ti) 16:18:04 No. 578660
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille.
Mukavaa kun nyymäri on taas ylhäällä.
(1.01 MB 500x208 giphy.gif)

Masturboivatkohan satanistit mel bigsonin the passionille?
>>578663 Niinpä. Välillä tulee lämpimän pörröinen olo kun manolot raportoi vaan rauhalliseen tahtiin.
Huh hels, tänään kiukku ukko alkoi uhkailemaan oikein kunnolla ja karjui "me tullaan hakkamaan siltä natsilta polvilumpiot". Kovana jätkänä soitin sitten polliiseille. Kovin kovaa kiirettä eivät pitäneet, mutta äsken tulivat. Toivottavasti vievät kiukku-ukon mennessään. Huomenna pitää tehdä sitten valitus oikein pitkän kaavan mukaan ja raportoida jokainen kiukutttelu viimeisen kuukauden ajalta. Aluksi tuo karjuminen vain paskatti, sitten se alkoi ahdistamaan ja nyt ahdistus on etenemässä paniikkikohtauksiksi. Oireet ovat hyvin fyysisiä ja sydän alkaa jyskyttämään ja rintaa puristaa ihan kunnolla. Kohtauksen laukaisuun ei tarvita enää etes kiukku-ukon karjuntaa vaan jo oven ääni rappukäytävästä tai paukahdus naapurista riittää laukaisemaan sen. Jotenkin surkuhupaisaa ajatella että saan paniikkikohtauksen siitä kun naapuri siivoaa. Pitänee huomenna soitella sitten vuokranantajille, sosiaalitäteille ja muille että hommaavat minulle uuden asunnon, kun täällä ei pysty enää olemaan.
>>578668 En tiedä tekevätkö sitä tavallisesti, mutta jos niille sanoisi sellaisen olevan rienaamista niin varmaan alkaisivat kunnon runkkuorgioihin ihan piruuttaan.
Laitoin pakastepitsan uuniin.
>>578670 Oletko harkinnut korvatulppia tai kuulosuojaimia/kuulokkeita, ettet kuulisi elämänääniä? Vai ahdistaisiko sitten, kun et tiedä kuuluuko jostain ääniä?
>>578670 Miksi olet natsi?
(5.05 KB 302x167 images[1])

>>578670 Suosittelen hommaamaan Aidpods Maxit. Ite pidän näitä päässä aina kotona koska näiden vastamelu on todellisesti uudella tasolla vrt. Sony WH1000XM4 tai Bose NC700 (newmechan 700). Kun nää tuli markkinoille, ajattelin että hohhoh onpa rumat mut porukka ostaa koska Apple. Sitten testasin ja olin ihan vitun ällikällä lyöty kun äänenlaatu oli hyvä mutta vastamelu ihan toista tasoa. Jos pitäis jotenkin verrata, nää on sama juttu kuin siirtyis jostain 2000-luvun lopun kannettavasta uusimpaan Macbook Pro läppäriin ja vertais kosketuslevyä. Oikeastaan tää saa mut epäilemään että Sony ja Bose on istuneet perseellään siitä asti kun toivat langattomat vastamelunsa markkinoille (QC35 ja WH1000XM) joskus vuonna 2016. Faktahan on että molemmat firmat on vaan uudelleenjulkaisseet samat kuulokkeet joka toinen vuosi uudelleen ja sitten tuli Apple puskista ja asetti uuden standardin. Jos et usko mua, kukaan ei estä sua menemästä lähimpään Poweriin tai Giganttiin ja kokeilemasta näitä. Vertaa ite muihin vastamelukuulokkeisiin niin huomaat. Tai osta suoraan ja jos ei ylitä odotuksia saat rahat takas multa henkilökohtaisesti.
Huomenta! Nukuin pidempää tänään kun kerta "vapaapäivä". Näin ilmeisesti murheellista unta sillä herätessä silmät oli kyynelistä märät ja oli raskas olo rinnassa. Noh, kohti uuttaa päivää. Lidlin kupongilla ostetut kanat pitäisi paistaa ja valmistaa syömäkelpoiseksi ruuaksi. >>578670 Voi vittu, toivottavasti saat uuden kämpän pian. Kyllä ihmisellä pitäisi olla turvallinen olo omassa kopissaan. Hienoa että pystyt olemaan aktiivinen oman hyvinvointisi eteen, moni muu varmana vaan nyhjöttäisi poloisena kotonaan. Raportoi miten puhelut sujui tänään!
Olen onnistunut löytämään juutubesta jonkun uuden pervoiluskenen, huh hels. https://www.youtube.com/watch?v=EWoHRYsmOOY
>>578699 Hmm, ymmärtäispä paremmin japania. Ei tuolle kyllä onanoida ihan voi, kun en edes nähnyt mitään vahinkovilautuksia, vaikkakin hyppelin videon läpi, että hyvin saatoin missatakin, jos niitä oli.
>>578699 Ei oo mennyt japanin opiskelut hukkaan kun jotenkuten jo ymmärtää mitä noissa puhutaan. En kyllä ymmärrä miten voi kaikkien kanjien kirjoitustavat muistaa. Osaan lukea tuota lähinnä vaan tyyliin 温泉女子 = "kuuma lähde nuori nainen" ja vasta lunttaamalla näkee oikean lausuntamuodon joka on näemmä おんせnじょし
Löysin toisenkin kanavan jossa on englannin kieliset tekstitykset. Tämä ei vaikuta ihan yhtä rankalle kamalle. Toisaalta, kuvauksessa lukee "Healing video for members only❤︎" https://www.youtube.com/watch?v=9rK6sbCYj_0
>>578702 Kanjit on mahdollista oppia mutta tärkeintä on oppia ensin kanjien radikaalit. Jokainen "hankalampi" kanji koostuu useammasta osasta, vähän kun rakennuspalikoista. Jos tiedät miltä nää perusmuotoiset rakennuspalikat näyttää, pystyt helpommin oppimaan kanjit, koska ei tartte muistaa kokonaisuutta vaan ne osat mistä kokonaisuus syntyy.
>>578704 Eihän se auta sen kanssa mitään että pitäs tietää kuinka ne kanjit kirjoitetaan.
>>578760 Kai se pitää kontekstista arvata.
>>578760 Kyllä se auttaa myös erottamaan saman näköisiä merkkejä toisistaan. Ei muuta kuin RTK tulille.
(55.70 KB 979x512 kuva[1].png)

pve lähettää viestiä kokoajan sähköpostiin että toi yks 2tb levy on pettämässä mutta taas VM mihin nää on ajettu läpi sanoo että kaikki kunnossa. hommasin uuden levyn ja parhaillaan kopsaan vanhaa levyä uudelle, toivon mukaan kun irrotan vanhan levyn zpoolista resilveringin jälkeen pakka toimii muuten menetän 29.5TB dataa netissä oli vain yksi ohje joka kai pätee tähän mutta kukaan ei tunnu pitävän mitään isoa zpoolia raitasarjoitettuna. toisaalta jos ne datat nyt menee ni sit menee... tärkein on tallessa onneksi
>>578770 Toivottavasti menetät datasi. Kukaan ei tarvitse noin paljoa dataa.
>>578771 minä tarvin
>>578771 sit kun toi uus kovalevy on hopeoitu niin mulla on 38 teraa talletustilaa yksin palvelimella. Toisella palvelimella on joku 8 teraa tilaa, ajan sinne varmaan tärkeimmät talteen.
>>578768 Mutta tuossa alkuperäisessä viestissähän kanjien tunnistamisessa ei ollut mitään ongelmaa vaan siinä ettei muista kuinka ne kirjoitetaan.
>>578772 Etkä tarvi. Vähintään 90% siitä on turhaa dataa.
>>578776 kun tarvin niin tarvin eikä siitä sen &lumen
>>578777 >eikä siitä sen &lumen Mitä helvettiä tää meinaa?
Masentava päivä kun selkä on kipeä niin en ole kuntoillut viikkoon, kauhea morkkis.
>>578783 Itellä pääsi ruokailu jäämään niin myöhäseen ja tarkoituksena päästä aikaisin nukkumaan, ettei ehtinyt jumppaa suorittaa välissä. Toivottavasti huomenna.
Heräsin jo nyt ja muutenkin nukuin harvinaisen huonosti. Nyt kiukuttaa ja harmittaa ja koko päivä menee varmaan kiukutellessa. Pitänee käydä vetämässä oikein pitkä liikuntatunti sitten kun aurinko nousee.
>>578788 Nukkumisesta vielä sen verran lisää, notta minulla on monesti tapana alkaa herkuttelemaan juuri nukahtamishetkellä; menen unenpöpperössä herkkukaapille ja aamulla löytyy suklaapatukan kääreitä sängystä. Viimeaikoina tuota on taaas alkanut tapahtumaan, vaikka luulin jo vieroittuneeni tuosta tavasta. Olen kyllä pitänyt sängyn vieressä yhtä (keksiä) ja mehupulloa, mutta se sei ole enää riittänyt.
>>578789 Jätä herkut ostamatta, lähtisitkö unissakävellen kauppaan?
>>578788 Puol kolmen aikaan herääminen on ehkä vähän jo extremeä mutta parempi sekin melkein kuin nukkua puolille päivin.
Kauppareissu ei mennyt tänään putkeen. Ostin vaaleaa makarooni ja mexikanapitsan vaikka piti ostaa tummaa makaroonia ja meat lovers -pitsa.
>>578801 Itellä jäi väliin, kun tuli sadesää.
(319.90 KB 978x1180 huh.jpg)

(95.25 KB 1280x720 ihsö.jpg)

Nyt kävi näin että ostin liput. Muutama vuosi sitten jo edellisen heviautismifestarifiaskon jälkeen vannoin että en enää ikinä mene keikoille. Eikä tästäkään varmaan mitään tule, saatanan pitkä matka helsinkiin eikä mitään hajua miten selviän sieltä pois. Sinne menokin on varmaan jo ylitsepääsemätöntä, todennäköisesti vammailen itseni junan vaihdossa vähintään väärään junaan. Ja keikan jälkeen todennäköisesti kunnon asperger-avohoitopotilaana kävelen yksinäni kaupungilla ja istun penkeillä koko kylmän ja pimeän syysyön siihen asti että pääsen aamulla jollain junalla tai vastaavalla pois. Ja keikkakin on varmaan huono, päätä särkee, silmiä kirvelee, jalkoihin sattuu, korvat vuotaa verta ja mistään ei saa mitään selvää ja sieniä syövät cityshamaanit hyppivät niin etten näe mitään.
>>578809 Kannattiko nyt sitten?
>>578810 En tiedä vielä, mutta tuskinpa. Fiasko tästä tulee, ehkä jopa katastrofi.
>>578809 Kuten sananlaskussakin sanotaan, jos ei Heilung helluntaina niin ei koko kesänä.
(315.13 KB 1272x720 tanuki nuq.png)

vaihdoin tänään lakanat
>>578822 Olkoon unesi rauhaisat ja mukavat maatessasi puhtailla lakanoilla.
>>578824 Ei hän välttämättä puhtaita lakanoita tilalle vaihtanut. Vitun normot ei pysty ymmärtämään että masentuneena ei aina jaksa pestä lakanoita vaan kierrättää paskaisia puolen vuoden välein.
>>578825 Arvasin että joku vänkääjä tarttuu tuohon. Olkoon sinun lakanassasi reikä ja lutikka.
>>578825 kääntää toiste päin. niinku kalsarit
(233.89 KB 1241x839 zfs.jpg)

jes! onnistu! ekaks tuli ongelmaksi että se kopioi ton 2tb levyn ja allokoi sen verran mutta zfs:ssä pystyy laajentamaan koko levyn käyttöön
>>578828 Kiva että anon mutsipornokokoelmat pysy tallessa .3
Onkohan kapteeni morgani laimennettua? Ei tämä nouse päähän
>>578830 Ei sinun tarvitse olla kännissä.
>>578831 kun tarvii niin tarvii, siitä ei puhuta sen enempää
>>578832 Niin, silloin tarvii, mutta nyt ei tarvii.
En pysty lopettamaan pasianssin pelaamista koneella. Apua.
>>578839 Minulla on välillä näitä kausia. Ei ole kivaa ei.
(17.58 KB 275x286 1602369883023.jpg)

>>578833 kyl tarvii
Missä nchatti on?
Se olis börrrrjandai 13. päivä, arvon nyymeröiset!!! Unirytmi lipsuu, heräsin vasta kymmeneltä. Aamupalaksi Lidlin vadelmajugurttia (siitä litran tölkistä, ei sitä missä on jotain hilloa YÖX.) Nyt sitten jo lounaat tulossa, hulppeat ranut ja kananugut.
Yritän olla tänään ilman kofeiiniän ja nyt iski hirveä pään särky. Pakko vetää kofeiniia
>>578868 Eli siis, et yritä olla tänään ilman kofeiinia?
>>578867 Hmmm en huomannutkaan että oli just 13. päivä. Töissä meni aika todella nopeasti kun kärräsin tavaraa muille, autoin siis muita tekemään töitä, hahas, mutta nyt kun mainitsit niin kaameita juttuja on tapahtunut, siis ihan hirveitä onnettomuuksia. Aamulla puiden alta pyöräillessäni käteeni osui pieni linnunlortti ja töistä lähtiessä huomasin että otsani kukkii kuin siinä loistaisi joku perhanan tähtikuvio. 40-kymmentä ja naama paiseilla.
Kooditagit kuulemma toimii nyt. Testaan: [code]prööt[/code]
>>578895 Tai sit ne ei oo vaan päällä arvaamattomassa. En tiiä, oli kehityslangassa jo yliviivattu.
Kävin nuuskimassa naapurirapussa ja löysin kiukku-ukon kämpän. Se ei ollut seinä naapuri, vaan sen kämpän ja minun kämpän välissä on kaksi kämppää. Rapussa oli kohtuullisen saatanallinen meteli ja täällä minun kämpässäkin huudon sanoman saa selville. Oikeasti mitä vittua.
>>578898 käy kahvilla sen luona ja puhutte asiat selväks
>>578898 Viitsitkö joskus nauhoittaa sitä huutoa? Aika epähaha kyllä. Nyt varsinkin kun on ymmärtänyt lopulta että kuin oikeassa elämässä on herkkiä ihmisiä, niin nyymilaaksossakin on herkkiä anoja joiden mieli rakoilee ja voi haljeta jostain mitä meikänormo voi pitää pikkujuttuna.
>>578912 No ootpa kova jätkä. Onko sulla sitten ollut paljonkin päivästä toiseen möykkääviä naapureita.
(16.13 KB 500x368 bugsbugs.jpg)

tmop ei haha ei vaan jaksa
>>578918 Veikkaan että se meinas jotain omaa mölyämistään, mistä joku herkempi voisi häiriintyä.
>>578918 Meinasin sitä kun tuo ano kertoi saaneensa melkein paniikkikohtauksen tuosta mölystä, tosin se taisi olla vielä apokan puolella ennen nyymärin paluuta.
(98.81 KB 1440x1080 tomo yomi it's huge.jpg)

>>578922 emme tapa :3
Hahas! Googlettelin metelöinnistä ja meinasivat että voi mennä kotirauhanrikkomisen puolelle. Tuo ukko kiukuttelee niin saatanan lujaa joten eiköhän se mene. Pitänee tehdä ihan rikosilmoitus sitten asiasta. Tiistaina valitin isännöitsijälle ja eilen oli kuitenkin pitkähkö kiukuttelusessio. Isännöitsijä lupasi soitella naapurirappuun päin ja sanoa että pitävät turpansa kiinni. >>578912 Pitää laittaa äänityskalusto valmiiksi. Olen kylläkin autisti ja äänille herkkä, mutta nuuskintaretken perusteella se ukko huutaa oikeasti aivan saatanan lujaa. Naapurirapussa ovat varmasti vielä kyrpiintyneempia.
>>578930 Nauhoitusta voi käyttää rikosilmoituksessakin kai. En ole koskaan tehnyt mutta oishan se kiva jos rikosilmoitus olisi kuin nyymiskässä postaaminen, viesti vaan ja liitetiedostot mukaan hahas
(63.11 KB 524x571 nc operaattori.jpg)

>>578930 Poliisin iskuryhmä on jo matkalla.
Myönnän sivistymättömyyteni. En ole koskaan lukenut muumikirjoja enkä -sarjakuvia. Mistä kannattaisi aloittaa, tai siis onko julkaisujärjestyksessä lukeminen ainoa oikea tapa? Tahdon päästä salakerhoon.
>>578927 Sitä mietinkin että onko sulla itselläs ollut jatkuvasti meluavaa naapuria? Kyllä sellaiset saattaa alkaa parempihermoisenkin ihmisen psyykkeelle pidemmän päälle käydä kun ei hetkeä saa omassa kotona olla rauhassa.
>>578937 Ei jatkuvaa meteliä. Nykyisessä asunnossa on huonot eristykset ja naapurista kuuluu kun äiti huutaa poikaansa syömään aina iltayhdeksältä ja joskus poika huutaa vittujoojoo! ja tömistelee äänekkäästi rappuset alas neljän kutsun jälkeen (ja joskus pelatessaan?) ja päätynaapuri pitää kerran vuodessa paskamöykkäbileitä aamuyöhön asti mutta siinäkin jumputuksessa olen onnistunut nukkumaan normaalisti. Tarkoitus ei ollut missään vaiheessa vähätellä asiaa. Lisäksi ajattelin tuota metakeskustelua toisessa langassa kun manolo tulee pahalle tuulelle jo pelkästään paskapostauslangoista mutta olisi pitänyt kai täsmentää heti. Pahoitteluni.
>>578938 Jos ei ole jatkuvaa meteliä niin et tiedä mitään asiasta. t. ano jonka naapuri porasi joka päivä
>>578936 Julkaisujärjestyksessä suosittelen lukemaan, tosin alkupäästä selkeästi lastenkirjamaisempaa ja muuttuu kypsemmäksi loppua kohden. Sarjakuvat on ehkä parempi jättää kirjojen jälkeen. Niissä on paljon samankaltaisia tarinoita, mutta hieman erilailla, kun formaatti on kuitenkin se strippisarjakuva. Minulla on romaanit digitaalisina, jos kiinnostaa. Mistä tahansa kirjastosta saa tietty fyysisetkin, jos sellaisia mieluummin räplää, eikä halua omia ostaa.
Kuorsannut yöllä vissiin ihan helvetisti kun kitakieleke(uvula) on turvonnut ja aina kun nielasee niin tuntuu että yrittäisin nielaista sen. Ärsyttävää, mikä virka tollasella heiluvalla lihapalalla on edes suussa?
>>578944 Mieteinkin mitä pora-anolle kuuluu. Meteli vaan loppui lopulta vai muutitko?
>>578956 Loppui, mutta samaa porausta on muutaman kerran satunnaisesti vielä kuulunut.
>>578948 Onpas halpa paketti. Oon itse lueskellut alkuperäiskielellä. Kometen kommerin sain jopa luettua loppuun mutta trollakarlens hatt on jäänyt ikuisuusprojektiks. Aika hankalaa luettavaa, todella paljon sanoja, etenkin erilaisia adjektiiveja mitä ei missään muualla tunnuta käyttävän. Ja sanovat vielä että lasten kirjat on hyvää luettavaa jos kielitaito on keskinkertainen, hah.
(209.89 KB 980x1008 saatana_muumi.jpg)

>>578948 >>578949 Jaha kiitos. Täytyy katsella kirjastosta, mieluummin luen fyysisiä kirjoja, tulee >luku-tunnelmaa ja joku perversio on vanhoihin kirjoihin, jotenkin mieluummin luen 70-80-luvulta peräisin olevaa kellastunutta kirjaa kuin uutta ja puhtaanvalkoista. En kyl usko että noin vanhat muumikirjat olisivat edes selvinneet ehjinä tänne asti mutta kuitenkin, nii.
Äiti oli käymässä luonani kun sillä on kohta syntymäpäivät ja haluaa teettää tietynlaisen kutsukortin ja väsäilin kuvankäsittelyohjelmalla jotain pienimuotoista äidin tuomista vanhoista valokuvista. No ei siinä mitään, mutta vittu sentään kun tietokoneen työpöydälle oli unohtunut siirtää pari mutsikuvaa oikeisiin kansioihin niin piti kiertämällä selata tiedostoja ettei ne lävähdä ruudulle...
>>578963 Näytäs vähän niitä mutsikuvia.
(52.02 KB 577x600 1915876052.jpg)

(347.21 KB 1000x563 ClipboardImage.png)

>>578966 Tää ei oo mitenkään hyvä mutsi mutta tuli tallennettua muihin tarkoituksiin koska näyttää paskaradion juontajalta haha Tästä kuvasta tuskin tulee banneja ;__;
https://www.youtube.com/watch?v=gyKScIW8UaY Oon kattonut koko viikonlopun näitä koira videoita. Voisi ottaa itekkin tuommoisen laumanvartijakoiran, niin voitaisiin pitää jöötiä täällä nistilähiössä, haha.
>>579034 hahat anovahdille
Vahvafaija saa taas orgasmeja salilla. "Ooh, aah! Vttuuhh..." kuuluu kun megapainot nousee. En tiiä kiihottuiko tuo yksi ei-mutsikas paksu teini(?)tyttö siitä ähinästä vai mitä, mutta alkoi pitää itsekin "-ttuh!"-ääniä liikesarjojen viimeistä liikettä tehdessään. Kauheaa kielenkäyttöä.
>>579037 Kiroilu tutkitusti lievittää kipua.
>>579038 Onko tourettepotilaat immuuneja kivulle?
>>579040 Eivät ole, eikä asia suinkaan ole niin yksinkertainen.
Musta on tulossa kunnon natsi. Kävin just kaupassa ja alko vituttamaan kaikki paskanahka ählämit ja kinkit. Vittuun Suomesta vitun syöpäläiset. Yksikään noista ei oo ite tienannut rahojaan ostoksiinsa vaan kaikki ruoka maksetaan tulonsiirroilla.
>>579042 Hähää!
>>579042 Mäkään en oo tienannu rahojani ostoksiini. Mihkä mun pitäis mennä?
>>579042 ohhomh,sehän käväi noepastimmin mitä umoilin täällä >>578996 MESTARILEL KIITOS stallari-->nazzi putki linajsta........
>>579042 Mistä tiiät ettei oo tienannu? Tarkastitko niiden henkilöllisyyden ja tulotiedot kaupassa? Ihtekään en kyl tienaa ite rahojani vaan saan pääomatuloa muiden tekemästä työstä ja lisäksi tulonsiirtoa verorahoista.
>>579042 xDD noni joni eiköhän se oo aika mennä iltakaakaolle taitaakin jo äiti siellä huudella
Otsani kukkii vieläkin kuin teini-ikäisellä. Upottakaa mut happoon, oon täplikäs...
(780.51 KB 500x281 sakamoto hakase nuq.gif)

>>579072 emme upota :3
Olen käynyt tänään jo kolme kertaa paskalla ja eilen tuli poikkeuksellisesti käytyä ihan iltapaskalla. Yleensä tulee yksi iso jööti aamulla tai aamupäivällä.
>>579086 jaa, ite kävin kakka 1 äsken
Mulla on sellainen aivovamma perseessä, että aina kun olen aloittamassa imurointia, mietin mielessäni että: "nyt suoritan imuraation" tai "nyt laitetaan imuraatiota tulille". Tämä juontaa jotenkin juurensa hemulaatioon ja on jatkunut jo useamman vuoden. Onko jotain hätäapuja tähän vaikeaan tilanteeseen? Menen nyt suorittamaan imuraatiorituaalin asunnossani.
>>579090 Joku hyvä mutsi vois suorittaa mulle imuraation.
>>579092 tiedän mitä tarkoitat
>>579092 Minäkään en jaksa itse imuroida niin olis kiva jos joku muu hoitais sen.
Menin sitten syömään aamupalle tarkoitetun kananmunan. Laittakaa mut läski vankilaan, oon läski.
(621.25 KB 1313x1600 fr cover 0007 (1).jpg)

Olen syönyt pussin juustonaksuja ja niitä suolaisia Suffeli Puffeja nyt viiden päivän ajan joka ilta. Ahdistaa. Osaisiko joku neuvoa kuinka saisin lopetettua tämän tuhoisan käytöksen?
>>579107 Älä osta niitä lisää.
>>579107 Onko sulla joku hyperboolinen aikasammio olohuoneessa vai miten tuo onnistuu?
Se yksi lanka näköjään poistui tai poistettiin hahas, mutta tuli mieleen että mitä tasan 4 vuotta sitten nyymärissä tapahtuikaan niin katsotaanpas: 16.5.2018 en ole tallentanut yhtään kuvaa mutta esim. tämmöisiä olen tallentanut siinä viikon sisällä. Ja nokkosbanneri on postattu samoihin aikoihin näemmä, niistä keskusteltiin, tai siis joku postasi muistaakseni uutisen niistä.
>>579111 Oho, jammailevaa neekerigifua korjattiin kyllä vasta 10 päivää myöhemmin, no sinnepäin ainakin hahas
>>579111 Muistan kuinka ärsyttävää tuon korjaaminen oli, kun piti ottaa kuvaruutuja useammasta sen 60fps-tehtailijanyymin yrityksestä, että sai koko luupin kasaan.
(4.17 MB 252x192 jammaileva pasi.gif)

>>579113 Joo siinä oli kyllä melkoista vääntöä.
>>579114 Kylläpä töksähtelee ärsyttävästi.
>>579114 kissan naamaakaan ei ole cropattu kunnolla ku näkyy valkosta paskaa reunoissa
>>579116 Tommosella croppauksella pärjättiin 11 vuotta hahas
(352.75 KB 802x459 ring.png)

Kuvaputkitelkkarissani ei näy jostain syystä värit alkuperäisellä Xboxilla pelatessa. NESillä pelatessa taas ei kuulu äänet. PS1 & 2 kuitenkin toimii normaalisti. Mikähän tässä voisi olla syynä? Kaikkia konsoleita on pelattu uudemmalla led telkkarilla, joten johdoissa tuskin on mitään vikaa. Muistan kun joskus pelasin Xboxia toisella crt telkkarilla ja siihenkään ei jostain syystä tullut värejä.
Tänään on jotenkin tylsä päivä enkä meinaa millään keksiä tekemistä. Tekemistä rajoittaa se että oikearanne on sen tuntuinen että siihen iskee jännetuppin tulehdus jos sillä tekee jotain rankkaa. Pitää kai katsoa sydämmen asialla -ohjelmata koko päivä.
>>579128 En osaa sanoa, mutta tiedän että jollain ei PS2:llakaan näkynyt värit. Oliskohan jotain, että television ja/tai johdon liittimessä sen verran kulumaa tai jokin taipunut jotenkin, ettei saa kunnon kontaktia. Sit uudessa telkkarissa sen verran paremmassa kunnossa liitin, että saa kontaktin huonompaankin. Tai sit on joku muu yhteensopivuusongelma. PS2:lla kai sai toimimaan jollain adapterilla HDMI-portin kautta lopulta.
>>579130 Kovilla jätkillä on kontaktisprayta jolla noita liitoksia vvoi puhdistella ja se toimii hyvin. Hätätilassa joku crc tai puhdistusalkoholikin saattavat ensiapuna.
>>579131 Aivan joo. Ite alkomahoolilla puhdistelin kajarien voluumisäädintä.
(33.05 KB 409x377 stalin.jpg)

Pomo sano että huomenna keskustellaan palkasta. Joko saan lisää rahaa tai en. Vittu et hermostutta.... Miten vitussa ihmiset kestää tälläst painetta... Aatokset on lääkekaapissa.... Miksei se voinut tänään saatana sanoo siit palkasta.....................
(388.81 KB 613x480 ClipboardImage.png)

Hahatuttaa kun meillä on töissä yksi työkoneen työkalu jota sanotaan "pyhäinjäännökseksi", se kun on ainoa laatuaan siellä ja sillä tehdään vain yksiä tiettyjä kappaleita kun se ei muilla normaalityökaluilla onnistu. Sitten sitä pitää kohdella hartaudella koska se on helppo rikkoa ja sitten toista tuskin saa tilalle ellei tilaa varta vasten vastaavaa koneistettua 9000 miljoonalla eurolla. Sain tänään luvan käyttää sitä niin oli fiilis vähän kuin olisi vihitty johonkin salakerhoon. Jos joskus on aikaa ja jaksamista niin teen sille jonkun pyhäinjäännöslippaan missä on koristeita ja punainen kangas minkä päällä se työkalu saa pötkötellä.
Kävin tänään ostamassa hilseshampoota, söin pakastepitsan ja näin alakerran pasin parvekkeella. Lisäksi havaitsin että naapurin piliviveikko on antanut avaimiaan epäilyttävän oloisille hyypiölle, ja he pääsevät vapaasti taloon sisälle ja kulkemaan yleisissä tiloissa. Ei muuta raportoitavaa.
(18.48 KB 380x285 lumberg-380x285.jpg)

>>579140 "Ymmärrät kai että tälläisinä aikoina ei voida enää maksa tuollaisia summia tuollaisesta--öh--'työstä', mitä sinäkin teet. Firma OY odottaa nyt meiltä kaikilta tiettyä urheilijamieltä ja Suomalaista Sisua, eli käytännössä palkattomia ylityöpäiviä. Et kai halua tuottaa pettymystä koko Firmalle, Ano?"
>>579146 Ylitöitä oon kyl tehnyt mutta ne saan aina pitää vapaana kun huvittaa. Katotaan kuitenkin mitä huomenna käy.
Tänään oli viimeinen päivä ilmoittautua työpaikan kesäjuhliin. En ilmoittautunut, vaikka viime viikolla joku toimiston akka joutui kiertämään tehtaan puolella kyselemässä että onko porukka ilmoittautunut ja jos ei, niin miksei, "siellähän on kivaa". Ymmärsin niin että sinne ei ole mitään kauheaa tunkua ollut, ainakaan tehtaan puolelta. Juhlapäivä on pekkaspäivä, mutta jos osallistuu juhliin niin menee vain 4 pekkastuntia 8 sijaan, onkohan silläkin yritetty patistaa porukkaa ilmoittautumaan, haha. Moni työkaveri sanoi että mieluummin tulisi vaikka normaalisti töihin kuin menisi sinne 30-kymppisten toimistobroilerien ideoimaan shampanjapönötykseen tunnin ajomatkan päässä. Paskaa ohjelmaakin siellä olisi, mcfucking taikuri ja joku stand-up-vitun-koomikko.
(24.24 KB 425x476 facepalm3.JPG)

Ei saatana stressi liian korkeella oli pakko ottaa vähän varman päälle.....
>>579148 Ymmärrän. Vaikka ihan vaan mieliks haluais mennä niin tunnin ajomatka on aikamoinen diil breikkeri.
>>579152 Linja-autokyyti järjestetään sinne ja pois mutta vittuako siellä muutenkaan tekisi, ruokakin olisi varmaan ollut jotain liian erikoista.
>>578778 Foorumilla olevien aivovamma22fani609:n kirjoittelulta vaikuttaa. >>578702 Opiskelitko itse? Mitenhän sitä aloittelisi? Olen yrittänyt aeiou opetella mutta tuntuu että tarvitsee kyllä oikeasti jotain videoita kuten tuossa opettelua varten, mutta olen niin alkukuvioissa.
(35.23 KB 283x307 GeZiQy5Xpi0IwPJz_81620619.jpg)

>>579157 Laumallinen konttorimutseja kuulostaa omaan korvaan ihan kivalta :3
Tänään alkaa virallisesti tämän manolon herqlakka. Tuplapatukoiden himo on viimeaikoina käynyt ylitse pääsemättömäksi. Sunnuntaina taisin syödä kolme ja eilen neljä tuplaptukkata. Olen fantasioinut ostavani viisi tuplaa ja syöväni ne kerralla oikein kunnolla mussuttaen ja sikaillen. Nyt loppu. Hyvästi tuplat.
>>579161 Manolovoimaa herkkulakkoon. Itekin tekisi mieli syödä vaan leivoksia, sipsejä ja jäätelöä nälkääni ja kunnon rasvamättöä myös väliin. Nykyään ostelen herkkuja lähinnä jos paskattaa ylenmäärin tai jos on alennuksella joku uusi herkku mitä tekisi mieli maistaa.
>>579162 Herkuttelu on paha ongelma yhteiskunnassamme ja siitä pitäisi keskustella enemmän. Pitkän aikaa söin vain yhden tuplan päivässä jälkiruoaksi päiväruoan jälkeen, nyt alkaa lähtemään homma käsistä. Tässä lyhyen ajan sisään olen lopettanut tupakit ja kofeiinin päivittäisen käytön joten kai tämä menee siihen samaan syssyyn.
Itse ostin red devil ja mad crock energiajuomia, kun 250ml tölkit oli puoli euroa purkki. Kymmenen tölkkiä molempia mutta nyt vaan pitää nauttia hillitysti, ettei jää pärinä koukkuun. En muista, että pantit mukaan luettuna ois Suomesta näin halvalla saanut energiajuomaa sitten 0,95€ ES:n. Noissa näytti olevan päiväykset kesäkuun alkuun, niin varmaan Tokmanni oli jostain saanut halvalla erän. Haha
>>579163 >>579165 Riippuvuuschan ;__; Kyllä vain, riippuvuus nautintoaineisiin ja viihteeseen, kaulakiikussa riippumista ja mieluusti joku sopivasti riippuvarintainen mutsi...
>>579159 Vuosien mittaan opetellut mitä jaksanut. Pari erilaista äppiä sanojen ja kanjien opetteluun, yks kielioppikirja pdf:nä mitä en oo vieläkään saanu luettua puolta väliä pidemmälle, yks äppi lauserakenteiden apinointiin... Mitähän vielä. Niin, pelejä, sarjoja, yms mitä nyt sisältöä netistä löytyy kattelen sillon tällön japanin kielellä vaikkei siitä mitään tajuaiskaan. Ei kai tuossa mitään oikotietä onneen ole ainakaan itseni kaltaiselle luupäälle vaan ihan hitosti saa tunteja tohon touhuun joka tapauksessa upottaa että siitä mitään jää kalloon.
Kuolispa jo pois... Mitään hauskaa ei voi tehdä... Tai jos voisi niin se paskattaa jotakuta, ja sitten ei voi tehdä... Vittu pitää kahtoa vaan animea, muuta ei saa tai voi tehdsä...
(109.95 KB 1280x720 mai yuuko mad.jpg)

>>579171 höpöhöpö, ei kuolis :3
>>579171 Anosta paskattaa, hauskaan ei voi hän itseään patistaa. Tehdä mitään hauskaa hän, animea katsoa joutua vaivaan tähän. Kuolispa jo pois tänään, kuolemamutsin rinnoille lepuuttaa väsyneen pään.
>>579173 Ano parka masentuvainen, löysän lortin kaltahainen Pitkään raukka elää saapi, egoa oravan nostattaapi Ei oo turhan armollinen, pörröhäntä paskamainen Eikä liioin kuolonmutsi, halveksuva isotissi
Joudun nyt raportoimaa ikävissä merkeissä ja olen hyvin häpeissäni asian tiimoilta. Nimittäin, Herqlakkoni epäonnistui surkeasti kun muistin että minulla keksejä. Nyt ei ole enää keksejä ja kokeilen lakkoa uudestaan huomenna.
>>579175 Merkitään profiiliin että tahdonvoimaltaan heikko, huonomuistinen, mutta kuitenkin säästäväinen. Miksi heittää rahanarvoisia herkkuja poiskaan.
(63.85 KB 500x500 1606143032515.jpg)

Näin tänään töissä neekerin. Siis ihan mustan neekerin. Oli vissiin jollain vierailukierroksella.
>>579177 Meille tuli joskus vanhassa työpaikassa neekerismies hakemaan tavaraa rekalla ja käveli sitten lähettämökoppiin. Yksi tyrnäväläinen tuli sitten meille äkkiä kertomaan että TULUKEE KAHTOMAAN, NEEKERI! haha
oli saunantai n_n
Palkkaa tulee lisää jos sitoudun laihduttamaan. Vittu mä vihaan normoja. Eiks tää oo tarpeeks rangaistusta että oon läski nii nyt pitää mielistellä vittu pomoja ku ei saatana.... Varmaan alan hakee töitä muualta. Tietty voishan sitä liikkua ja tekis hyvää mulle mut ei mulla oo hyvä olo siitä et mut käytännössä kiristetään siihen. Ihan kuin mun *pitäs vaan* lopettaa läskinä olo. Kusipäät. Tiedän että nyymilaakson vääräleuat saa hyvää naurun aihetta, naurattaahan se tavallaan mua kanssa. Ehkä tää vaan johtaa siihen että haen paremman työpaikan itselleni enkä tuhlaa tarmoani tässä paskassa joka rakastaa alipalkata ihmisiä.
>>579180 hähäää! Voiko tommosta oikeasti edes ehdottaa nykyaikana hahas
>>579180 Riippuuko sun työn tulos lihavuudestas?
>>579183 Voi olla joku typerä imagojuttu ettei näytä pomon mielestä hyvältä kun firman virkistyspäivillä on yksi punkero. Tai sit ryynäri tuhoaa toimistotuoleja liian kovalla tahdilla ;___;
>>579178 Olis kyllä varmaan perseestä elää tässä maassa mustaihosena, kantiksenakin tää junttien touhu vituttaa ni saati sit et pitäs kuunnella jotain neekerin huutelua sen päälle haha
(30.04 KB 819x107 www.ncbi.nlm.nih.gov.png)

>>579183 kyl se saattaa
>>579180 >Ihan kuin mun *pitäs vaan* lopettaa läskinä olo. No niin se nyt vaan menee. Sä vaan lopetat sen ylensyönnin niin lakkaat olemasta läski.
>>579182 Voi ellei oo nainen. Kai mä voin nostaa meteliä ja valittaa johonkin lehteen mut ei iltalehti mulle mitään maksa. Silti varmaan jos tää vitutus ei mee ohi otan vaa loparit ja haistatan paskat. Vittu ihan sama syksyllä vois ottaa 2-3kk ansiosidonnaista ja pelaa wotlk uudelleenjulkaisua ja ehkä sit ajaa moottoripyörällä vastaantulevaa rekkaa päin. >>579183 Ei. Se täs vituttaakin. Kaikki muut sellasii vitun urheilijoita mut auta armias jos en oo ite. >>579184 Kai niit sit vituttaa kattoo läskiä ja nyt pitää leikkii jotai fakin jumalaa sen suhteen. >>579187 Ei riitä että en syö vaan pitää vittu liikkua...
>>579188 Pitääkö sitä nyt rekka miehen työpäivää nyt kuitenkaan pilata. Ehkä sillekin on työnantaja just edellisenä päivänä vittuillu painosta ja sitten seuraavana aamuna joku läski taas läväyttää vasten keulaa.
>>579188 Pyöräilemään vaan :--3
>>579185 Nii, onneks neekereille on ihan ikioma maanosa, missä alkuasukkaat ei paljon tuijottele jos meno härmässä alkaa passaamaan haha
(49.40 KB 320x545 DurbanSign1989.jpg)

>>579195 Eipäs ole.
Kädessäni on pieni sormenpään kokoinen ihottumaläntti joka vuotaa visvaa eikä kortisonivoiteestakaan ole apua. Tuhotkaa mut, oon Nurglen kätyri...
(100.74 KB 1440x1080 nyamo where are you going.jpg)

>>579188 et aja :3 >>579206 emme tuhoa :3
Pitäisi opetella heräämään aikaisemmin. Aikaisemmin nukkumaan meneminen ei auta kun nukun sitten pitempään. Herätyskello ei auta kun pitää nukkua korvatulpat päässä ja sitten se ei herätä tarpeeksi brutaalisti. Pitäisi varmaan vähentää unilääkkeitä, mutta sitten en varmaan nukahda ollenkaan. Pitänee kai mc fucking tuhoutua tai vaihtoehtoisesti tmop.
>>579208 Ite herään nykyään viikonloppunakin siinä aamuviiden aikoihin ilman herätyskelloakin kun on mennyt kuudeksi töihi jo pitkän aikaa. Aina ei tee edes mieli jatkaa nukkumista kun joko kusettaa tai ei löydä enää mukavaa asentoa. Arkiaamuina nouseminen on ihmeen vaivatonta vaikka yöunet olisikin jääneet vähäisiksi ja unenpöpperöisyys häipyy jo siinä kun istuu aamupaskalla. Väsymys ilmenee vasta myöhemmin päivällä. Nukkumaanmeno sen sijaan... paskaa. Ei vaan pysty menemään ajoissa nukkumaan vaikka väsyttäisikin vaan kaikenlainen f5 hakkaus ja jonkun pikkuhomman tekeminen kiinnostaa enemmän. Nukahdan kyllä ongelmitta kun pääsen sänkyyn, mutta kai se on vaan joku aivovamma perseessä ettei voi mennä hampaita pesemään ajoissa.
>>579208 Hanki semmoinen kuurojen herätysvempele.
(74.47 KB 800x575 Vempele_lockpick.jpg)

>>579210 Tälläinen vai?
>>579210 Haahas, tuommoinen voisi olla aika raju. Kuitenkin se tipahtaa jonnekkin sängyn taakse patterin väliin ja tärryyttää patteria kello 4 aamulla.
(142.70 KB 300x350 pino finger.gif)

>>579208 ei mitään tuhoutumisia tai tmoppailuja :3
(2.52 MB 4032x3024 IMG_3046[1].jpg)

Mun natsimetalli tuli postissa. Tilaan toisen levyn kanssa jonka tuotot menee Ukrainaan. En tiedä mitä jutkut tällä voittaa kun sensuroi kaiken tän netistä, nyt mun on aina ostettava nää levyt sen sijaan että waretan. Kumpihan auttaa enemmän tätä skeneä?
>>579227 Kun natseilla menee päivärahat levyihin, jää vähemmän varoja vaarallisiin natsijuttuihin.
>>579228 Mut en mä ole edes natsi. Tai oon mä vähän mut en esimerkiks menis sanoo ketää neekeriks. Paitsi netissä.
>>579216 Voisin täryttää jotain hyvää mutsia aamuneljältä niin että patteri kolisee ja kuurotkin herää.
>>579227 >nazzileyv >tuotomt mene (((((((((((KUKrainaan)))))))) BASED benäjäm sijaan <VITUMN ISO HMMMMMMM >>579229 >Mut en mä ole edes natsi >en esimerkiks menis sanoo ketää neekeriks no tsässähm se tulikin..............
perkale sanon minä kun kaikki baab siitä pensan hinnasta muttaanyt on noussut kabna munien hinta yli kahteewn euroon! se obn se mattyti vanhanen ja j katainen senh takana hja niitten ähneys vero!!! kolyhilta vievät viimesetkin rahat!! kyllä mestari älaittaysi kanan munan hinnan nostajat ojennukseen!!! Se stpn ukkokin lupasi vappu satasia mutta on niitä näkynyt vaan kansain edystäjien tilillä!! kanan munan hintojen pitää saada nyt alemmas heti!!!
>>579233 onks kaikki hyvin?
(179.86 KB 1024x576 1607794095089.jpg)

>>579233 Muuten hyvät pavlovit, mutta tässä keississä kyllä jutkut, natsit, paavi ja saatanan temppeli on Ukrainan puolella.
seuraavaksi voitaisiin kieltää ylilautapolitiikka.
(856.66 KB 240x228 vittu mitä paskaa.gif)

(709.82 KB 1632x1224 pyör1.jpg)

(667.61 KB 1632x1224 pyör2.jpg)

Kävin tossa pyörälenkillä ja oli oikein kiva sää ja nyt ei tullut selkäkään kipeäksi, viimeksi selkäkivun syy taisi olla vaan joku semmoinen että nousin pyörän satulasta jotenkin niin vammaisesti että venäytin selkäni. Selkä jäykistynyt pyöräillessä ja sitten kun nosti toista jalkaa satulan yli niin pummm!
>>579242 Ihan kivat näkymät. Onko Pohjanmaalta kun on niin tasaista?
>>579242 näyttää oulaisten maisemilta tein viime kesänä pyörälenkkiä sielläpäin
>>579243 >>579244 En ole mikään tyrnävän manolo.
>>579245 No voitko sanoo missä päin Suomea on tollasta? Ei ainakaan täällä missä oon.
>>579246 Pori-tampere-helsinki-turku välinen alue on tommosta.
(447.21 KB 803x824 ClipboardImage.png)

>>579246 Varmaan suuri osa rannikoista, kun jääkaudella jääkerros on vetäytynyt ja lanannu paikat sileäksi.
>>579247 Tuo on kylki just se alue, joka on vähemmän tuollaista. Erityisesti Turun ja Helsingin välillä on selkeästi vähemmän tasaista, kun noi salpauselät menee siitä välistä. Etelärannikolla Helsingin alueelta itään on aika tasaista ja sit Turun ja Porin välinen alue ja Vaasasta Kemiin on rannikolla sellainen sadan kilometrin levyinen tasainen banaani. Muuten melkein koko maa onki sit vaihtelevan röpelöistä.
yritin ettii die kruppsin paradise now biisiä tubesta ,että voisin postata sen nyt soi lankaan, mut ei sieltä löytyny kun koko levy. vittu. sifti on rikki. oon varmaan hakannut sen paskaks kännipäissäni. onneks asun savossa. täällä on mäkiä ja järviä. ei tollasta lättänää paskaa, kuten tossa yhessä kuvassa. vittu kun hengästyttää polkee fillarilla kauppaan. pitäsköhän laihuttaa? nyt ois hyvä aika alottaa se elämä kuntoon 2020-projekti joka sillon joskus jäi
>>579247 Se on kuulkaas rauhoitettua aluetta! Homo Sapienseilta pääsy kielletty ettei pääse uhanalainen laji vahingossa sekoittumaan pystykävelijöiden kanssa.
(641.99 KB 1920x3840 live love laugh hella.jpg)

Oon alkanut heräämään seitsemältä aamulla ja kaiken lisäksi haen töitä aktiivisesti+tosissaan. Tästäköhän se lähtisi kun en ole kertaakaan ollut töissä täysikäisenä
(102.12 KB 800x1203 1652898348057.jpg)

>>579267 Toivottavasti oot keränny voimia. Työnhakeminen on maailman hirvein asia jos ei ole laajaa työkokemusta tai suhteita. Oman kokemuksen mukaan 99%:iin hakemuksista ei vastata joten kannattaa tykittää niitä hakemuksia ihan rennoin ottein kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Siivoamaan ja telemarkkinointiin pääsee tietenkin helpoiten. Olin samassa tilanteessa pari vuotta sitten. Se maksoi kuukausia ja joitain kymmeniä hakemuksia että pääsin ensimmäiseen haastatteluun. Siellä sitten tietenkin puhuin pelkkää paskaa ja valehtelin osaamiseni jumaltasolle jotta lopulta sain työn. Vuoden jaksoin sitä nollatuntisopimushelvettiä kunnes sitten irtisanouduin. Jos palkka on epäsäännöllinen mutta menot vakioita niin pitkässä tähtäimessä tuo yhtälö ei toimi ja joutuu paskempaan tilanteeseen missä olisi jos ei olisi mennyt töihin. Säännöllinen unirytmi on tietty aina hyvä mielenterveyden ylläpitämiseksi.
>>579268 Asun pääkaupungissa ja täällä kaupungilla on erikseen noita superrotille kohdistettuja työpaikkoja koska superrotat saa tuota palkkatukea. On ollut jo työhaastatteluja ja viimeisin tuntui aika lupaavalta suht lunkiin hommaan. Kyllä tästä vielä vähän normoontuu, ajattelin rahat käyttää johonkin normoharrastukseen missä pääsee sitten näkemään ihmisiä.
(100.40 KB 597x477 normot_jatkaa_matkaa.jpg)

(289.86 KB 1663x1247 normoville.jpg)

(34.80 KB 584x389 darth vader caterpillar.jpg)

olispa darth vader caterpillar yde
(17.19 KB 121x119 AR-creature-Lizard_Man.gif)

Kävin tutustumassa kaupungin huonosti työllistyvien ja erityistarpeita tarvitsevien töihinpakottamiskeskukseen. Ihan vakuuttunut olen ja voisi tuolla alkaa jopa käymään. Oli puutyötä, elektroniikan purkua, logistiikka, pahvintaittelua ja jotain muutakin. Olin ainoa joka osallistui infotilaisuuteen ja paikka oli muutenkin tyhjänä joten sain oikein yksityisshoun. En tiedä onko tuo nyt sitä kuntouttavaatyötoimintaa. Ainakin sosiaalityöntekijä pitää hommata vielä mukaan mielenterveysihmisten lisäksi. Sitten ilmeisesti alkaa neuvottelu minun töihinpakottamisestani. Lupasin kyllä lääkärille että käyn vain tutustumassa, mistään toimintaan osallistumisesta en lupaillut mitään. Paikka kyllä vaikutti mukavalta ja siellä olemisesta voi seurata jopa ihan oikeisiin töihin joutumista. Ehkä haaveilemani kolvimeastarinura on sittenkin ihan mahdollinen. Saa nähdä, kesän ilmeisesti saa vielä viettää anolyfeä.
>>579281 Mitä haluaisit kolvailla?
>>579284 Pidän kolvaamisesta.
>>579285 Jos pääset kolvaamaan (sähköukkelit tuskin nykyään paljoa kolvailee kun on pikaliitokset ja kaikki mutta anounelma saakoon elää) niin pääset nyymärin työukkokerhoon ja saat nimen Kolvari.
>>579285 Sinua ei siis kiinnosta mitä kolvaat vaan vain se akti?
>>579288 Kyllä se kolvauksen kohdekkin pitää kiinnostaa. Muutoin ei voi kolvata tunteella ja koko sydämmellä. >>579286 Kolvaajanura näyttää kyllä aika karulta tänä päivänä. Olen kuitenkin kuullut huhua, että kolvi- ja elektroniikka velhoille on edelleen tarvetta. Ne eivät ole ihan työukkokategoriaan meneviä vaan ihan oikeita gurunhommia. Entiset ovat käymässä vanhoiksi ja tarvitaan kipeästi uusia.
>>579267 Kysy jos tarttet apua työnhakuun. Ihan ykkösvinkki on että älä ole läski.
>>579268 Mullakin kesti hommaa duuni sit keksin vaa valehdella mun CV:n kun tajusin ettei kukaan jaksa kattoo mitään 10€/tunti palkallisten työkokemuksia. Jos se on listalla se riittää. Mä laitoin listalle useamman konkkaan menneen yrityksen ja kirjoitin itelleni hyvät, en överit, mutta hyvät työtodistukset ja se riitti. Piti vaan olla rennosti ja olla siisti niin sit tuli duunia. Nopeasti kun saa "oikeaa" työtodistusta alle pääsee noista paskapalkkaisista pois ja sit voi hakea aina parempaa. Koulutusta tarttee vaan jos ei oo suhteita ja haluaa yli 3k€ palkan
>>579300 Ihteni nykyiseen työhön hakiessa oli haastattelija (tuotantopäällikkö) soittanut vanhan työpaikan tuotantopäällikölle ja kysellyt että millainen paskaläjä tämä manolo oikein onkaan. Tosin ne pomot olivat perhetuttuja jo ennestään että kai sitä sitten on tavallaan suhteilla päästy töihin hahas
Työchan :3 pitäsköhän tehä banneri... >>579290 >Olen kuitenkin kuullut huhua, että kolvi- ja elektroniikka velhoille on edelleen tarvetta. Oletko kuvan kaltainen velho?
>>579306 Kuvassa minä.
En tule ikinä meneen töihi häHÄÄÄ! Repikääpä siitä.
Herqlakko meni toistamiseen munilleen. Tuli/menin/tulin äiteen lyökse viikönlöpyksi. Aitee ilmoiti että pakastimessa on kahta erilaista jäätelöä, ja se meni ihan jäätelön syömiseksi koko touhu. >>579312 Kyllä se Matti Vanhanen siutki pakotaa joku päivä.
>>579304 Just ton takia pitää laittaa joku konkurssiin menneen firman nimi listalle tai sanoa vaan että meni nurin. Ainahan sitä voi antaa numeron kaverille tai vanhemmille, jotka voi puhua puolesta.
>>579315 En laita, tein inhorealistisen autistisen CV:nkin. Ekassa oikeassa työhaastattelussakin mainitsin että olen autistinen, en nyt tuolla termillä tietenkään mutta kuitenkin. En ole mikään valheiden prinssi vaan Lawful Stupid Good, puhun vain totta ja mukavia.
>>579317 Miten sen muotoilit sitten?
(974.26 KB 2480x2480 0c1f4ea3a4bdb434.jpg)

ghb loppui. saa nähdä saanko nukuttua tänä yönä
>>579318 En nyt sanasta sanaan muista kun siitä on kohta 15 vuotta aikaa mutta jotenkin tyyliin "saatan vaikuttaa tyhmältä kun kysyn samaa asiaa kahdesti koska haluan vain saada täydellisen varmuuden" tms. ja toinen oli jotain "voi tuntua että en ole oma-aloitteinen koska mieluummin näin työuran alussa odotan mieluummin ohjeita kuin menen omin päin tekemään jotain päin vittua" haha, muistaakseni sain siitä kiitosta kun olin rehellinen. En tiiä vaikuttiko se, mutta töitä sain.
(918.75 KB 1189x1415 piff.jpg)

(280.58 KB 765x895 byford.jpg)

Paistelin jauhelihapihvit kun oli aineksia tarjouksessa kaupassa. Heitin sekaan kaikkea jämiä mitä kaapista löytyi, juustoraastetta muun muassa. En ole mikään kokki pro niin mustaksihan ne meni pinnasta mutta haluan pihvini kypsänä. Ihan vitun sama, ite ne syön ja paska lentää. Lisukkeeksi keitin pakastevihanneksia. Annokselle annan arvosanaksi 3,5/5.
jotekin luulen olevani kova jätkä, joka ei tarvise ihmissuhteita, mutta samalla pitää päivittäin tehdä esoteerisia kauppareissuraportteja muille anoksille.
>>579323 Se on vaan muista manoloista huolehtimista. Kanssamasentuneiden sielunhoitoa kuten apokan vastaanottokeskuksessa tuumattiin.
>>579324 Niinnojoo se oli silloin niin. Huomasin juuri että etusivun mukaan uniikkeita ip:itä on 18 kappaletta. Toivottavasti manolot eivät ole kuoleva luonnonvara vaikka tmoppia paljon huudellaankin. tmop
>>579325 Ollaan, mutta ollaan vaan ja nautitaan loppuelämästämme kolmistaan.
>>579326 Tulee mieleen jokin scifi versio joulu metsämökistä. Ei kai se haittaa. Käy vai sääliksi sitä manoloa joka jää viimeiseksi anoksi ja anokultuuri kuolemista.
(531.38 KB 1600x1280 vompatti304.jpg)

Myös tupakkilakolle kävi ohrasesti vanempien luona. Illalla ja aamulla vetäisin savukkeet kun semmoisia oli tarjolla.
>>579334 Höh. Omat vanhemmatkaan ei tue anon ryhtiliikettä ollenkaan ;____;
Kävin viemässä isän haudalle lyhtytangon ja lyhdyn. Sen jälkeen kävin alkossa ja ostin sojua. Siitä sitten kauppaan josta ostin muita alkoholituotteita. Nyt söin kotona ekaa kertaa sinisimpukoita ja ne oli ihan hyvän makuisia.
>>579341 hieno mies
>>579341 >Sen jälkeen kävin alkossa >sitten kauppaan josta ostin muita alkoholituotteita
>>579343 No niin. Kai tuon olisi järkevämmin voinut kirjoittaa mutta en viitsinyt.
>>579344 Ei tossa kai mitään ihmeellistä ollut. Tai ainakin ihte ymmärsin että kaljakaupassa alkon jälkeen, hahas
(939.47 KB 980x1306 1.jpg)

(847.07 KB 1306x980 2.jpg)

(1.01 MB 1306x980 3.jpg)

(703.46 KB 1306x980 5.jpg)

(987.27 KB 1306x980 4.jpg)

Kävin tutkimassa yhtä lähimetsää, heti metsätien alkuun oli jotkut kakarat rakentaneet jotain majan tapaista. Metsässä oli aika jännät kalliot ja joku maastopyöräreittikin siinä meni.
(1.01 MB 1306x980 6.jpg)

(1.04 MB 1306x980 7.jpg)

(801.28 KB 980x1306 8.jpg)

(674.85 KB 980x1306 9.jpg)

(893.21 KB 980x1306 10.jpg)

Varsin sekalaista metsää, enemmän ja vähemmän hoidettua ja harvennettua männikköä ja kuusikkoa, taimikkoa ja mitä kaikkea, mutta messevän kokoinen siirtolohkare löytyi myös. Aika pulska. Joku nelisen metriä korkea kai.
(558.58 KB 1306x980 11.jpg)

(307.23 KB 881x775 12.jpg)

(853.49 KB 980x1306 13.jpg)

(969.49 KB 980x1306 14.jpg)

(929.35 KB 980x1306 15.jpg)

Hakkuuaukealta löytyi yhdestä kannosta tämmöinen arotorakka. Mikähän ötökkä mahtaa olla, ruumis oli joku arviolta 3cm. Kivaa haltiapolkua oli myös ja arotikan tms. tuhoama pölkkypää.
(485.52 KB 1306x980 17.jpg)

(803.97 KB 1306x980 16.jpg)

(558.90 KB 1306x980 19.jpg)

(604.71 KB 980x1306 20.jpg)

(917.91 KB 980x1306 18.jpg)

Mutta sitten juu. Kartalta olin kotona katsonut että joku rakennus tuolla on keskellä kalliota mutta sehän olikin tämmöinen anolinna. Pihalla oli joku pönttö mitä luulin ensin tosi ovelaksi riistakameran piiloksi tunkeilijoiden varalta mutta se taisikin olla vaan joku linnunpönttöviritelmä. Aikamoinen rakennus. Onkohan tämä se hirsimökkianoksen asunto.
>>579349 aika hieno
(591.23 KB 1306x980 21.jpg)

(708.87 KB 1306x980 22.jpg)

(585.86 KB 1306x980 23.jpg)

(646.86 KB 1306x980 24.jpg)

(342.65 KB 1306x980 25.jpg)

Enpä osaa sanoa kauanko tuo on tuossa ollut, kattopellitkin vähän rytyssä niin olisiko joku puu kaatunut päälle ja olisiko puut kaadettu ympäriltä sen jälkeen. Hyvin on harmaantunut kuitenkin. Lattian allakin näköjään eristettä. Mikähän tästä on ollut tarkoitus tulla, metsästysmaja vaiko vaan joku piilopirtti? Työn jälki on jotenkin erikoista.
(361.75 KB 1306x980 26.jpg)

(573.65 KB 1306x980 27.jpg)

(691.52 KB 1306x980 28.jpg)

(976.86 KB 980x1306 29.jpg)

(1015.07 KB 980x1306 30.jpg)

Yläkertaan ei oikein kunnolla päässyt katsomaan mutta tuskin siellä mitään olisi ollutkaan. Jotain ryönää oli lattialla, fantapullosta olisi voinut katsoa vähän päivämäärää että olisi saanut jotain ideaa koska tuolla on viimeksi touhuiltu mutta ei tullut silloin mieleen. Rakennuksen perustus oli tehty aika "hienosti" myös. Jatkoin sitten matkaa haltiapolkua pitkin ja vanha kiuaskin tuli vastaan. Olikohan tarkoitus ollut viedä se tuonne mökkiin. Jotenkin kyllä hämmentävä rakennus. Olisi ollut kyllä tosi hieno varmaan jos olisi tehty valmiiksi ja kunnolla. Mitähän sitten onkaan käynyt, masennusharrastus iskenyt päälle vaiko mctuho.
(908.18 KB 980x1306 31.jpg)

(959.70 KB 980x1306 33.jpg)

(859.71 KB 980x1306 34.jpg)

(902.39 KB 980x1306 35.jpg)

(2.01 MB 2127x1413 32.jpg)

Sit vaan haltiatietä pois. Siinä vieressä oli jonkun mehiläispesiä ja parissa olikin kova kuhina. Aika lihapulla raportti mutta eipä tässä nyt ollut muuta kuin tallustelua kun ei oikein mitään eläimiäkään näkynyt, yhdessä välissä oli vähän pikkulintuja ja ihan loppumetreillä joku sorkkaeläin. Väristä ja koosta päätellen olisin veikannut metsäpeuraa mutta ei niitä kai ihan täällä asti ole. Ihan sama, persettä se minulle näytti joka tapauksessa.
>>579352 mee yöksi tonne joskus
Ei saatana mitkä vieroitusoireet eikä tunnu loppuvan ikinä. Silmiä särkee oli auki tai ei. Vittu mitä paskaa...
>>579355 Mistä aineesta? Pysy kovana, ano.
>>579353 Eikös nuo metsäperunat oo lisääntyneet aika kovaa vauhtia? Vaikkei niitä siellä olis ennen ollut niin ei kai se tarkoita ettei nyt vois olla.
>>579358 Joo mutta ei näin etelässä kuitenkaan. Tästä on joku 150km lähimmille levinneisyysalueille, tuskin ne semmoista matkaa eksyy. Kai se valkohäntäpeuru kuitenkin oli kun valkoinen häntä oli pystyssä sen viveltäessä karkuun. En ihteasiassa tiedä nostaako metsäpeura häntänsä pystyyn pelästyessään. Ruskettunut valkohäntäpeura. Gyarupeura, haha
(88.59 KB 1440x1080 chiyo excuse me.jpg)

>>579256 >>579325 emme tapa :3
>>579356 Tiputin loratsepaamin 6mg > 3mg. Käytin liian pitkään liian korkeita annoksia. Tää tuskanen olo aina lähtee jos palaa 6mg mutta resepti ei kestä noin korkeeta käyttöä. Paineet päästä 2mg asti mutta nukun nippa nappa tarpeeks 3mg:llä. Vittu mitä paskaa tää on oikeasti. Miten tää voi kestää viikkoja?
(45.07 KB 768x322 vin.jpg)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
Ostelin kaikenlaista kun teen huomenna lasagnea. Ei ole lasagneprojekti kuitenkaan kyseessä koska olen eri anos, mutta lasagnentekosuunnitelmia kuitenkin. Menen vielä toiseen kauppaan hakemaan maitoa, pitäisköhän ostaa porkkanoita samalla jos laittaisi lasagneen, hmm... en kyllä oikeastaan pidä porkkana mausta lasagnessa, mutta voisi paskatuksen vuoksi ostaa ja muutenkin voisi ainakin kuvitella >terveysruoka-tunnelmaa haha
>>579371 Kannataa laitaa porkkanaa. Saa helposti enemmän tilavuutta, paskattaa paremmin (hahas :V) ja ei se loppujen lopuksi maistu paljoa sieltä juuston ja jauheliharasva alta. Pitäisi keksiä seuraava ruokaprojekti. Vähän olen alkanut haaveilemaan kaalilaatikosta. Sitä varten pitäisi hommata kaali ja siinä on projektia aika paljon. Aikaisemin olen ostanut kaalia sesonkiuoteena hirveällä alennuksella, en tiedä ollenkaan miten semmoisia voi ostaa normaaleissa olosuhteissa. Jauheliha on jo valmiiksi pakasteessa odottamassa.
Löysin mun vaporisaattorin ja löytyy viel 2mg möyhyä jotain vanhaa satoa. Katotaan rätiseekö. En oo polttanut varmaan kohta 2 vuoteen.
>>579373 Haha mikrogrammaa.. Piti kirjoittaa grammaa. No ei tää noussu päähän ja nyt kun en enää asu kerrostalossa niin kuumottaa että naapuri soittaa poliisit. Ei tää ihan kantterellille haise onneks mut nyt kun ei voi enää teeskennellä nimetöntä ja naamatonta kerrostaloasukasta niin alkaa vähän kuumottamaan. Ei sillä etten nyt kestäis jäädä kiinni pikkusesta kannabiksesta mutta mulla on muut syyt miksen halua ketään tänne.
(247.09 KB 800x800 ryynärin paskanen loppu.png)

>>579374 >muut syyt miksen halua ketään tänne. Mitäs laittomuuksia siellä on?
>>579376 Huhhels, jos tuommosia rankaisijamutseja tulis ovelle.
>>579372 Taidan kokeilla. Olen tehnyt lasagnea kerran aikaisemmin mutta siitäkin on muutama vuosi aikaa ja käytin purkkivalkokastiketta, nyt on tarkoitus tehdä sekin itse. Voi olla että teen kuvaraportin. Tavallaan hahattaisi ajatus tehdä video kokkailusta mutta profilointi ja yleinen vammaisuus estää sen.
>>579378 Joskus tein alusta asti kaikki ihte lasakneen. Siinä oli hommaa sen verta paljon että suosiolla olen sen jälkeen valmispaketista. Kokkaustaidoillani (ja yleiselä laiskuudella) taitaa olla osuuta asiaan. Mausta emmuista enää mitään, joten tuskin oli mikään erityisen päräytävä kokemus.
>>579376 muistaisinpa enempi kontekstia, jotenkin kahvikuppien kilinä assosioituu siihen
>>579380 tomaattimurskaa ,jauhelihaa ja koko paska sekasin. hiphei olipa vaikeeta.
>>579376 Haha. Jotai noit ryynei ne veis multa pois jos ne alkais ettimään kampetta. Vaikken enää käytä niitä en halua että ne viedään pois jos joskus tarttenkin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply