[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/b/ - Arvaamaton

ylilaudalta syrjäytettyjen animehomojen rinkirunkun jatkojen jatkot
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1579054777486.jpg (235,46 KB, 900x799, marri.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.527043

Kerronpa teille tarinan.

Olin kävelemässä kotiin tylsän baari-illan jälkeen. Minulla on tapana käydä katsomassa jääkiekko-ottelut pienessä paikallispubissa Pärskä-Pubissa, kun kotona nuo maksukanavat ei näy. Kävelin tutusta alikulusta hämärien lamppujen alla. Alikulun loppuessa kuulin hieman supisten nuoren naisen sanat: "voi vittu perkele". Käännyin ja huomasin n. 18-vuotiaan humalaisen tylleröisen pyllähtäneenä pissalammikkoonsa housut polvissa. Katulamppujen loisteessa huomasin kusisen, mutta sievän innien jalkovälissä.

Käännyin tytyä kohti ja kysyin "onko kaikki kunnossa?". Tyttö vastasi tähän, että no vitut ole. Kävelin tytyä kohti ja nostin hänet ylös. Edessäni seisoi tyttö housut ja perse kusessa. Tyttö ei niinkään näyttänyt nolostelevan vaan lähinnä häntä vitutti tilanne. Hän kertoi säikähtäneensä askeliani ja tumpsahti pyllylleen. Kerroin, että voit tulla suihkuun kotiini ja laittaa kollarini jalkaan, kunnes housut ovat kuivaneet. Tyty suostuu tähän, kun kerran asuvani ihan parin kortelin päässä.

Kävelemme kohti pientä yksiötäni esitellen itsemme. Tyttö kertoo nimekseen Marika. Tarkentaa vielä lempinimekseen Marri.
Pääsemme kotiovelleni ja Marri huokaisee helpotuksesta. Ojennan Marrille pyyhkeen ja oluen jääkaapista. Hän kiittää ja menee peseytymään. Itse istun tietokoneelle lukemaan nopesti uusimmat Nyymichanista.

Suljen koneen ja esitän lurkkaamatonta ihmistä selaamalla Twitteriä älypuhelimestani sängylläni. Veden lorina loppuu. Höyryävästä suihkusta tulee punatukkainen Marri pyyhe päällä. Marri kävelee minua kohti itsevarmasti ja istuu syliin. Marrin pyyhe nousee niin, että tunnen posliinin pillun housujani vasten. Tässä kohtaa alkaa sykkimään. Marri kuiskaa korvaani "kiitos" ja laskeutuu lattialle avaamaan housujani. Marri kaivaa kivikovan kyrpäni esiin ja alkaa hyväilemään terskaa lämpimällä suullaan. Marri katsoo komeaa kyrpääni himoiten ja palvoen. Aikansa suihinoton jälkeen Marri nousee päälleni ja uppoudun häneen kuin kuuma veitsi sulaan voihin. En ole koskaan tavannut märenpää pillua. Marri tietää mitä tekee ja itse voin vain nauttia.
Aikansa nussittua alan olemaan tulemispisteessä, mutta Marri ei tästä välitä. Panikoin, mutta Marri ottaa tiukemman otteen ja pakottaa tulemaan hänen sisäänsä. Tunne on mitä uskomattomin Marrin supistuksien kera.

Makoilemme ja juomme kaljaa aamu viiteen. Marri vinkkaa, että voisi lähteä kotia päin kohta puoliin, kun housutkin ovat jo kuivat. Marri pyytää vielä mukaan pari matkakaljaa ja numeroni. Marri suutelee minua ja sanoo soittavansa lähiaikoina uudestaan, jos on taas "kusinen tilanne". Ovi sulkeutuu ja mietin mitä vittua juuri tapahtui.

Menen itse nukkumaan vielä muutamaksi tunniksi. Herätessäni 6 tunnin unilta luen paikallisuutisia ja huomaan uutisen: "nuori nainen jäi auton alle kylänraitilla". Marri oli kuollut.

 No.527046

>innie

ti, tf

 No.527082

anteeksi huonosti suomi

missä olitte kun marri oli tappaa

avasin uutiset

"marri on tappaa"

ei

entä teidän?

 No.527114

>>527082
marri is kill

 No.527115

File: 1579120761973.jpg (34,75 KB, 521x592, 445baa3c.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>527046
innie ja outie ovat ihan legit sanoja ihan irlissäkin arvon joonas

 No.527117

>>527115
>irl

haha

Niinkuin tuossa ei olisi muitakin juttuja joita ei käytetä nyymichanissa vaan enemmänkin foorumilla tai missälie keharipaikoissa.

Pitäs tehdä joskus kunnon saunamutsipastat.

 No.527175

>>527115
Toi on trolli joka on osoitettu niitä kohtaan jotka ei oo nähny pillua tosielämässä. (irl) Tai ainakaan yhtäkään naista itselleen raajat auki.

Kun ne jalat aukaisee niin kyllä siittä inniestäkin näkyy muutakin kuin häpykummut toisin kuin jollain pikku vauvalla ehkä näkyis.

 No.527219

>>527117
miten se voisi olla foorumilta kun siinä sanotaan nyymichan?

 No.527243

>>527117
*äitiPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]