/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.66 MB 500x373 eiiih olen torakka.gif)

Raportointilanka 168 Anonyymi 09.11.2023 (To) 21:14:41 No. 610825
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Paskuuden kokemusasiantuntijat-painos Edellinen lanka: >>610404
>>611163 se oli Job
moi tulin 4chanin /int/ laudan /sauna/ eli suomi generaalista jossa puhutaan suomea tänne käymään koska 4chan ei suostu toimimaan tänään ja eipä mulla muuta
Ei tarvi ilmottaa tollasesta
eiku nyt toimii taas ei sittenkään mitään
Haista paska
(102.35 KB 690x750 1604468973237.jpg)

tappakaa mut, oon paskaa haha
>>611187 me emme sinua tapa, et ole kylmä kivinen kaivo, etkä piha ilman sadettajaa :3
Nyt nyymi jupiset raporttisi rupiset (ei katkota :3)
>>611190 Mikrodössäsin tänään ja se vahvisti vihaani spirituaalisuutta kohtaan.
>>611174 >>611157 Mihkä te sitä piikiä tarviitte. Oispa orava ollut ajoissa.
>>611190 Söin sianruokaa, istuin kotona koneella. Olispa jotain raportoitavaa.
>>611193 jotain rehua siis?
>>611161 Itte jouduin kurottelemaan jonkun pari kertaa edellisenä päivänä niin olkapäät kieptyi kuin olisi nostellut painoja, keskellä yötä myös alko häiriä
Makaan sohvalla ja katson korkeasaari ohjelmaa. Eläimiä vipeltää.
>>611204 vilkasin, kuraattori-ulla sais kuratoida mua, huhhels
Olisipa television niin pääsisi katselemaan kuraattori-Ullaa. Nyt jää arvoitukseksi.
(398.54 KB 1500x1000 lataa.jpg)

>>611207 Kato tästä
>>611131 >olisi muuten pitänyt tässä kohtaa kirjoittaa "kusipäät ja hyödylliset idiootit" ennemmin, en viitsiny enää poistaa ja postata uuisks Lisätään tähän vielä "kaiken maailman rahalordien saappaannuolijat", se on niin pakko päästä postaamaan nyt. Ja tulee varmasti kirjaankin johonkin väliin, jos nyt kirjaa ylipäänsä koskaan tulee.
Ylipäänsä tykkään tuosta ilmaisusta "saappaannuolija", tuli törmättyä siihen äskettäin jossakin intternettikeskustelussa. Tuntuu, että Suomessa on aina ollut helvetisti liikaa sellaisia ihmisiä. Jotain poliisia ja tulliakin pitäisi olla aina ollut kunnioittamassa suunnilleen Jumalasta seuraavina kaikista typerimpienkin holhouslakipykälien aina vain voimassa ollessa. Sylettää. Saatanan paska maa täynnä saatanan paskoja ihmisiä tää oikeesti lopulta on aina ollut. Olisin toivonut parempia vahempia, mutta ehkä ihan hyvä ettei sentään ollut joku reservin upseeri isänä kuten !kuvis Jaakolla. Saattaa sellainen kasvatus rajoittaa kykyä vapaaseen ajatteluun aika pahasti.
>>611215 Oletko löytänyt muhkun vapaa-ajattelulla?
>joku reservin upseeri isänä kuten !kuvis Jaakolla Ai niin, ja vielä muistaakseni joku tosiuskovainen sellainen. Tai sitten joku poliisi, haha ei helvetti.
>>611216 En, mutta huorien kanssahan se Jaakkokin vain makaa ja ravaa strippibaareissa. Olihan sillä se Minna sieltä yliopistolta silloin joskus, mutta Minskukin jätti Jaakon ja meni mieluummin jonkun muun kanssa naimisiin, joten en jäänyt ilman muhkua siksi etten saanut jämptiä yhteiskuntauskovaista kasvatusta vaan varmaan eniten ihan siksi että äitiäni ei olisi koskaan pitänyt päästää lasten kanssa tekemisiin eikä varsinkaan poikalasten.
>>611218 Mitäs rinkirunkkudraamaa sitä on taas tullut seurattua?
>>611219 No !7D28P-draamasarjaa tietenkin, minähän seurasin sitä oliko se nyt yli 10 vuotta jopa? Aika monta vuotta joka tapauksessa. Nämä eivät kuitenkaan mitään tuoreita tällä hetkellä menossa olevan kauden tapahtumia vaan vuosia vanhoja. En minä ole tässä varmaan yli puoleen vuoteen seurannut sitä enää.
Varhaisimmat jutut muuten muistaa todella heikosti enkä ole aina viitsinyt logata kaikkea kun olen kuumotellut hshs, mutta Jaakko-arcista nyt muistaa vielä jotakin kun se on niin tuore, taisi jäädä jopa sarjan viimeiseksi hahmoksi ja jutuksi mikä ei oo täyttä paskaa. Ilona-arc alkoi muistaakseni kauan, kauan ennen Jaakkoa, ja jatkui vielä muutaman vuoden Jaakko-arcin päättymisen jälkeen, mutta Ilona-arc junnasi paikoillaan ja eteni todella hitaasti, samoja juttuja kierrätettiin vuosia, ja lopulta Iltsu sekosi sillä tavalla ettei paljoa enää edes naurattanut. Jaakko oli enemmän laatua eikä vain määrää. Nythän siellä ei sitten enää ole kuin tylsää neekerit sitä ja neekerit tätä & työttömät pitäs leirittää tai tappaa -hokemista, ja varmaan jostain pilluhallituksestakin jaksetaan jauhaa vaikkei ole enää pitään aikaan ollut vallassa. No ehkä joku Anag myös horisemassa samat vanhat jutut tuhannetta kertaa ja persnetto jotain sekoilemassa ja uhoamassa. Ja ai niin, bm pistämässä koko kanavaa säppiin hahas. Päästettäispä se jo tuskistaan koko paska, sarja niinku miten sanotaan suomeks "jumped the shark" ajat sitten.
paasatuttaa vieläkin mut mistä ees paasais
(10.96 KB 258x195 images.jpeg)

>>611227 Aloita alusta. Lopeta, kun pääset loppuun.
>>611228 Ihan alusta asti en kaikkea muista, ja loppu on jossakin tulevaisuudessa vasta, mutta lopusta voisin paasata ainakin vähän: Olisinpa niin etevä ja lahjakas, että kykenisin kirjoittamaan sen tason itsarikirjan että luettaisiin ja tutkittaisiin vielä tuhannen vuoden päästä, olettaen siis ettei (ainakin ihmisten) maailmanloppu tapahdu sitä, mikä voi varmaan olla ihan täysin mahdollista eikä välttämättä ollenkaan pelkästään negatiivinen asia mielestäni. Mitäs jätitte nuorena yksin, ei minulla ole mitään syytä olla vihaamatta teitä ja toivoa kaikista pahinta -- kuhan siis ehdin kuolla itse ennen sitä hahas, mutta ei sitä maailmanloppua pidä pelkästään sen vuoksi pitää vääryytenä mikä ei saisi koskaan tapahtua, jos tietää itse tulevansa kärsimään, miksi muka pitäisi? Eikös se olisi nimenomaan itsekästä? Ja aina huudellaan että minä olen narsisti, minä olen rajattoman itsekäs, minä olen psykopaatti, ihan oikein että jäit yksin. Mutta siis joo, jos olisin niin etevä (en ole, mut jos olisin) että tietäisin kirjani jäävän elämään vähintään maailmanloppuun saakka, niin minun loppuni tulisi olemaan tää: laittasin pään siihen kirjan viimeselle sivulle, ampusin itteäni päähän ja sit siin ois veret ja aivomössöt niinku meitsin allekirjoituksena, taiteilijan signeerauksena. (kuvassa ei ihan tää mut paras mitä ny äkkiä löyty hshs) Oispa ollu ajoissa nuorena.
>>611227 paasaa videopeleistä
Olispa paahtoleivää
>>611232 Täältä löytyy suht tuoreena yli puoli pussia Fazer Paahto Viisi viljaa, voin lahjoittaa, missä tavataan ja maksatko taksin? (täällä päin ei mikään muu liiku tähän aikaan) >>611231 Kaduttaa ja harmittaa se, miten paljon niihinkin tuli joskus tuhlattua aikaa. Onneksi ei sentään jäänyt täysin pelkkään pelaamiseen tietotekniikan kanssa tekemisissä oleminen, ja onneksi minun nuoruudessani jos pelasi PC:llä niin täytyi edes vähän oppia jotakin että välillä saa ne pelit ylipäänsä käyntiin. Tai onneksi ja onneksi, eipä jääny oikein mitään käteen siitäkään että tiedän edes jotakin tietotekniikasta, ei ainakaan tyty ydeä (ja söpöä sellaista) ajoissa nuorena eikä mitään kovapalkkaista työtä millä, vaikka kapitalismi ja kulutusyhteiskunta lähinnä kuvottavat, olisi ainakin turvassa siltä mitä kaiken maailman kusipäähallitukset keksivät. (tai no jäihän siitä käteen jotain: oma muna hshs) No, voi olla että en olisi ikinä päätynyt syömään LSD:tä ja psilosybiinisieniä (ja vähä MDMA:takin) jos en olisi päätynyt viettämään koko nuoruuttani ihan liikaa monitorin edessä. Sillä, että päädyin syömään psykedeelejä (ja vähä MDMA:takin) saattaa ehkä jonkinlainen arvo ollakin, tosin olispa nekin tulleet vähän aiemmin jo mukaan kuvioihin. No, onneksi sentään kuitenkin yli 10 vuotta sitten jo, mutta jos olisi joskus alle 20-vuotiaana päässyt trippailemaan, niin ehkä olisi tullut tehtyä vähän eri ratkaisuja ja jospa olis vaikka ollu se tyty ydekin ajoissa nuorena. Toisaalta en tiedä ovatko nuo (ja MDMA myös) kuin myrkkyä alaikäisille, pilveähän ei kuulemma ainakaan pitäis hirveemmin teininä poltella. Sitä muuten kadun videopeleihin ajan tuhlaamisen lisäksi myös miten paljon tuhlasin aikaa ja aivokemioita pilvenpoltteluun yhdessä välissä (en alaikäisenä, joskus mitähän se ois nyt ollu, 21v:nä tais olla eka kerta). Kyllähän ruohokin vähän tripauttaa, mutta ei se niin paljoa auttanut eheytymisessä hullun idiootin äidin ja kotieläimiin turhautumistaan purkavan tossukkaisukin ja paskojen ihmisten ja yhteiskunnan jäljiltä kuin psykedeelit ja MDMA, pelkkää tyhjänpäivästä pilvessä runkkailuahan se oli kerran joku 2kk lähes putkessa hshs.
>>611234 tule toripolliisin luo kello 06.00, maksan taksin postinne sir.jpgllä
>>611235 Oulu on aika kaukana, taksi ajaisi tästä sinne varmaan ainakin jotakin 8-12 tuntia.
>>611236 ok, huomenna 0600
>>611237 emmä taida jaksaa istua niin kauaa taksissa, joudut hakemaan itse paahtoleiväpussin kaupasta kunhan aukevat, tai no luulis siellä olevan 24/7 kauba jossain toisin kuin täällä melkein maaseudulla tietty jos semmone joku söpö ja mukava nuorena ihan yksin jääny mahdollisesti muhku josta saa tyty yden haluais ehdottomasti paahtoleivää toiselta puolelta suomea aamuyöllä niin voisin harkitakin...
>>611240 Aina mun pitää
Huomenta, huumehörhöt ja paahtoleipäpeikot.
>>611242 Naurahdin, mutta pakko kuitenkin sanoa että itse en kutsuisi LSD:tä tai sieniä varsinaisesti huumeiksi. Ei niitä edes tee mieli ottaa heti lisää, eikä se trippailu ole välttämättä pelkästään viihdyttävää, etenkin jos sienet kyseessä noista kahdesta, mutta ei LSD:kään niin pelkkä hupipsykedeeli ole kuin joku 2C-B vaikkapa. MDMA on sitten toki ihan huumetta, samoin ruoho.
Entropiahommat pahenee aina viimeisellä viikolla ennen siivouspäivää kun ei jaksa välittää siitä että paikat on sekaisin kun "kohta sitä siivotaan". Muuten tulee nykyään tuhottua masennuskasat tiskipöydältä jne. heti kun ei siinä mene kuin muutama sekunti ja sitten on taas kivaa kun on siistiä. Rikkaimurikin on hyvä vehje, se tulee napattua esille tuosta vaan kun taas normoimuri on vähän pahassa paikassa. Esim. tuulikaapin kuramatto tulee imuroitua useammin rikkaimurilla vaikka se ei mikään kauhea tehovehje olekaan.
(19.93 KB 159x112 Pikselikissa_Heiluu_2016.gif)

Tääl on kyllä netin parhaat kirjotukset, toivottavasti tätä ei ikinä löydä kukaan.
>>611245 Johtuu siitä että itteni en ole kirjoitellut paljoa viime aikoina.
>>611247 Olenko väittänyt poistuvani täältä? En ole, joten totta kai kuulosta tutulta. Tosin kaduin melkein heti postausnapin painamisen jälkeen sitä, että kirjoitin >>611239 tähän "mahdollisesti muhku" koska kaiken olennaisen olisi voinut sanoa ilmankin mutta en viitsinyt alkaa enää poistamaan ja uudelleenpostaamaan.
>>611247 ja ai niin vielä: tarkoituksenani ei ole ainakaan edes yrittää käännyttää ketään, ainoastaan kertoa mitä ajattelen itse asioista.
>>611249 >>611250 Työkkäristä määrätään sinulle 5 opintoviikkoa postausmalttikurssia.
>>611252 En ole juonut lauantain jälkeen, ja muita päihteitä en ole käyttänyt pitkään aikaan. >>611251 Siinähän määräävät, en noudata määräystä.
ja nukkumaan taidan kyl mennäkin nyt, mutta en sinun pyynnöstäsi, enkä sulje korkkia kun ei sitä ole missään vaiheessa edes avattu
>>611244 Ihtelläin jäi viime viikolla ensimmäistä kertaa muuton jälkeen viikkosiivous tekemättä. Yleensä alkaa paskattamaan jo ennen viikonloppua kun pölyä ja muuta paskaa kertyy lattialle. Nyt sitä ei jostain syystä ole niin paljoa.
>>611254 avaa korkkii
>>611259 Taitaa vaan muniaan sorkkii ja syödä pulled porkkii
>>611255 miks sen suonet menis tukkoon rokotteesta? onko teidän suku ali-ihmisiä?
(122.82 KB 603x654 geaw8.jpg)

>>611263 no mum iso isä oli heikki ali hassan


Forms
Delete
Report
Quick Reply