/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(655.87 KB 268x201 kurpizzan suolistus.gif)

Raportointilanka 166 Anonyymi 28.10.2023 (La) 23:50:10 No. 609975
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Kekri edizioone Edellinen lanka: >>609453
(15.70 KB 236x365 yuuko chopsticks.jpg)

>>610342 ei se tapa :3
>>610342 Ei se mahdottomuus ois, oikeassa mielentilassa joku paska tulis vittuilemaan niin saattaisin laittaa sen hengiltä. Oon vaan niin hikky niin onneks ei tartte normoja sietää. Esim tänä kesänä kun sen naapurin portto vielä asu tuolla niin kun se teinilauma kyyläs mua niin ois tehny mieli ampua ne haha. >>610343 Haista sinä raharyöväri pitkä paska.
(45.21 KB 540x596 mio milk.jpg)

>>610344 höpöhöpö, on se mahdottomuus. enkä ole minkään rahan rööväri :3
>>610345 Ihan sama, en mä jaksa alkaa tappelemaan internetissä varsinkaan näin krapulassa. Anteeksi että sanoin sulle ikäviä asioita kuten tapa ittes. On vain niin sietämätön olla henkisesti niin pitäähän tätä pahaa oloa jotenki purkaa.
>>610346 Nyymichan, pahan olon purkutyömaa.
(29.97 KB 736x414 hakase cat ears.jpg)

>>610346 ei se haittaa, lähetän sulle lavan vissy-vettä :3
Oispa rapula ;_____;
(740.83 KB 2048x1536 original.jpeg)

>>610354 Tervetuloa Rapulaan, muukalainen.
>>610347 Haha >>610349 Kiitos rakas orava-chan >>610353 Joo ei musta ole varmaan mihinkään, ikinä koskaan milloinkaan ollut. Toivottavasti kuitenki uskaltaisin joku päivä vielä mcitsetuhoutua. >>610354 Miks? Vaihdetaan vaan. Nää on ihan perseestä kun ikää tulee, nyt jo näin pahoja niin pelottaa miten vanhemmiten vielä... Varsinki tää henkinen tuska, ahdistus ja toivottomuus on jotain sanoinkuvailematonta. Siihe vielä päälle monen päivän unettomuus niin vittu jee.
(102.83 KB 1115x628 zpool.jpg)

On harmi kun tekis mieli postata laittomuuksista tänne mutten voi. Mut voin postata siitä et harmittaa. No, ainakin toi palvelimen levyn vaihto onnistui ja nyt on hyvin tilaa. Pakka on melkein 60 teraa. Nyt vois: 1. Käydä kaljuuttamassa ja suihkussa 2. Jos jaksais vois koittaa nopee laittaa PoE injektorin kii että saan kameravalvonnan pelaamaan taas. En vaan muista mihin laitoin ne PoE injektorit. Ehkä teen tän vasta huomenna.
>>610359 Mitäs sitä kameravalvotaan? Lottasisar-henkistä painia mutsichanissa?
>>610360 Huhhels onko manolon mutsivastine lotta??
>>610361 Aseveljeydestö arvuuttelin, että mikä on heillä meeminä. Itellähän loppu laudan vakoilu, kun sain bannit vaikken mitään postannut.
>>610362 Hmm, vastavakoilu toimii. Meilllä on ittelmämme tässä parannettavaa.
(32.45 KB 924x192 ClipboardImage.png)

>>610360 Jos joku juudas päästää poliisit sisään saan eka liiketunnistimelta ilmoituksen, sitten näen myös kuka ne kytät päästi sisään. Voi aina kostaa sit kun pääsee vankilasta. Täs uudes kämpäs on aika samanlainen järjestely ku vanhassa ja eilen kun olin roudaamassa kamaa varastorakennuksesta kotio niin näin naapurin mutseyn alusvaatteissa. Taas! Vaik eri kämppä eri kaupunki. Piti postaa tänne mut unohdin. Miten ne ei käytä verhoja jos sisään näkee niin hyvin? >>610364 Mulla on jokainen tili reddittiin permabännätty. Seen sinne aina käyttäjätilin jollain natsinimellä, viimeisin tais olla joku SS_pig_killer_88 tjsp ja ne aina bännätään kun joku mode näkee kommentin. En voi sille mitään tiedän ettei ne tilit pysy ees viikkoa pystyssä mutta anuroin aina suuresti kun tän tyypin >>610223 tapaiset ihmiset repii pelihousunsa ja alkaa mesoomaan. Sit kun sanoo tosta niin se on aina se sama itku "yhyy haet vaan huomiota suututtamalla mua" ja onhan se totta mutta toisaalta tilanne on siinä mielessä hyvä että tässä vaiheessa pelkkä olemassaoloni riittää.
>>610368 Miksei ole saatu muuttoraporttia hä?
>>610370 No ei täs oikee tapahtunu mitään vanha kämppä tyhjäks ja takas PK seudulle uuteen samankokoiseen.
>>610372 Iloinen haha, biisin nimelle ja vompattitilulle. Oliko vompattikitaralla ;_;
>>610374 Vompattikitara ei ole vielä ihan ojennuksessa. Piti vetää ihan oikealla tsarvelilla.
ei haittais yhtään jos kuolema tulis tänä yönä
>>610376 Kunhan muistat raportoida jos se tulee.
>>610376 tulispa tosiaankin kun ei sitä tyty ydeäkään enää voi ajoissa saada
>>610378 Aikansa kutakin. Se on ajoissa sitten, kun se tulee.
>>610379 Tyty-ydestä oli siis kyse, ei velhosta.
>>610376 Meil samat, koko ajan mielessä ranteitten auki viiltäminen ja hirttäytyminen.
>>610380 Juuri niin.
>>610376 >>610378 >>610381 Marraskun manifesti nyymäri edition haha. On se hyvä nähdä kohtalontovereita, itelki nyt taas normaalia paskempi olo, vittu kun äskön vielä erehdyin runkkaan krapulassa ja kyllä on niin synkkä fiilis nytten. Vittu kun ei ees panettanu mitenkään erityisemmin ja silti oli pakko runkata, tulee nykyään tuostakin niin saastainen olo eikä munakaan tahdo enää seistä kunnolla kun on niin raihnainen krapula manolo. Toivotaan että kärsimyksemme päättyis pikapuoliin.
>>610383 Ite oon pikkusievässä kännissä ja kussut jonkin verran rahaa uhkapeleihin... Ei se persaukiseksi tee miestä mutta saa olon tyhjäksi. Ei tunnu olevan mitään järkeä jatkaa tätä kymmenen kaivon tietä enää tätä yötä pidempään.
>>610384 Joo tää tyhjyys on oikeesti paha, en muista enää millon viimeksi oisin ees itkeny saati sitte nauranu tai ylipäänsä tuntenu jotain... Vaikka melkein joka päivä multa meinaa silti tulla itku kun on niin tuskainen olo. Tällain lievässä kohmelossa ja väsyneenä vielä potenssiin tuhat tää synkkyys ja toivottomuus ja tietenki myös tää saakelin kaamos ja se talvi, tää vitun talvi oikeasti mä sekoan... Ite en rahapeleihin oo ikinä oikeen jaksanu perehtyä, joskus kännissä tein feikkaustilin mutten ole sitäkään avannut moneen vuoteen haha. Harvoja riippuvuuksia kahvin lisäksi mihin en ole jääny koukkuun, jotenki mun vamma-aivot tiedostaa sen ettei noista ikinä jää mitään käteen. Kännissä on kyllä niin hyvä olla, voispa aina olla siinä turvallisessa ja tutussa turrassa olossa. Musta välillä oikeasti tuntuu siltä että mä saatan seota hetkenä minä hyvänsä mutta en jaksa enää niin välittää, oon jotenki niin valmis kans jo jättää tän elämän mutten saa aikaiseksi oiken sitäkään kun ei ole rohkeutta eikä tarvittavia välineitä sellaiseen rauhalliseen ja turvalliseen, varmaan mc itsetuhoon. Nyt muutenki ressaa kaikki normaalia enemmän ku täytyy jaksaa vääntää noitten viranomaisten ja muiden psykopaattien kanssa. Niin heikkoa alkaa tää toimintakyky muutenki jo olla, täytyy jokaiseen asiaan pakottaa ittesä että pääsee ees sängystä ylös.
>>610385 Joo ei kannatakaan nettikasinoille mitään tunkea. Hyväksikäyttävät valmiiksi huonossa asemassa olevia ihmisiä (mukava itsesäälipurkaus haha). Mä oon oikeasti luopunut toivosta. Viime vuosina vähän olen yrittänyt edistää tilannettani, mutta kaikki on mennyt ihan päin vittua lopulta, kuten osasin odottaakin. No, annoin kuitenkin mahdollisuuden! Enää pitäisi vain löytää rohkeus tehdä se viimeinen ratkaisu ja tappaa itteni. Onneksi orava nussii poikaystäväänsä eikä ole katsomassa vinkumistani. Vituttaisi vielä enemmän kusinen normohuora esittämässä ymmärtävänsä edes vähääkään tuskaani ":3".
En tiedä miksi, mutten ole yhtään altis masennukselle. Paljon on ollut syytä masentua elämän varrella, mutta eipä se pöpö tartu. Enhän minä tietty pyytänyt syntyä ja olemattomuus varmasti olisi parempi tila.
Niin joo, oon jopa jokseenkin ylpeä esim. metusta. Tyyppi oli toki vittumainen ja enimmäkseen täyttä paskaa, mutta silti löysi rohkeuden hypätä metron alle. En ole itse läheskään yhtä urhoollinen kuin hän.
>>610387 Hyvä sulle. Mua vituttaa ehkä eniten, ettei yhteiskunta vain jätä mua rauhaan. Päästäisivät mut ikuiselle eläkkeelle, niin saisin päättää jaksanko elää paskalla tuella vai tappaisinko itseni. Tämä, että täysin turhaa ihmistä, jota kukaan ei halua edes töihin, pakotetaan yrittämään tuhoaa mieltäni paljon enemmän.
>>610388 tekikö se tänne päivityksen kuinka tappo ittensä vai mistä tiiät
>>610386 Haha orava saa paskahalvauksen kun näkee nää viestit kun kaikki haluaa kuolla ja huorittelet vielä sitä. Ite kans monesti pohtinut mistä vitusta saisi rohkeuden päättää päivät, ei meinaa keksiä mitenkään, jos vain ois ase niin mä oisin täältä häipynyt jo kans vuosia sitten. Mä tavallaan haluaisin tehdä sen itsarin sillain rauhallisessa ja seesteisessä mielentilassa mutta itteni tuntien se taitaa tapahtua sairaalloisessa itkuraivaripsykoosissa äkkipikaisesti joskus jos se tapahtuu. Toisaalta nuo päivät on vähentyneet aika paljon kun tullu ikää enemmän, nyt se kuolemahalu on sitä kaikista geneerisintä jatkuvaa paskaa oloa mitä se ei nuorempana ollu. Mut kanssa saa raivon valtaan se kun hoetaan niitä normojen meemilauseita että kyllä kaikki mukamas järjestyy tai vastaavaa, ei noita onneksi kovin usein kuule mutta silti. No korvasta sisään ja toisesta ulos. >>610387 Tätä synkkyyttä ja epätoivoa ja tuskaa on niin vaikeeta selittää kellekkään jos tätä ei ole kokenut itte, yksinkertaisesti ei se ole ees mikään masennus mikä vaivaa vaan miljoona muutakin asiaa joita ei jaksa edes luetella ja joille ei voi tehdä yhtikäs mitään muuta kuin koittaa hyväksyä ne. Lyhyesti selitettynä vois vain todeta että tää masis on sitä kun ei vain jaksaisi elää enää yhtään uutta päivää, mikään ei kiinnosta, mikään ei tunnu miltään paitsi sillon ku vituttaa niin se on ainoa tunne. >>610389 Itekki katkeroiduin entisestään tätä maailmaa kohtaan tuossa jokunen kuukausi sitten kun se mun kuntoutustuki hylättiin kelan vakuutusvaletohtorien toimesta, mä olin ihan varma että ees sille pääsisin mutta paskan vitut, leikkikerhoon tässä pitäis mennä nistien ja juoppojen sekaan niitten mielestä. Kaikki tällaiset turhat "kuntoutukset" ja muu lässynlää syöpä kyllä ajaa ihmisen hulluuteen mihin muakin nyt ollaan pakottamassa kun olen kuulemma vielä niin nuori ja muuta paskaa. Mutta eihän nuo psykopaatti viranomaiset oikeasti tiedä meidän syrjäytyneiden ja muiden luusereiden elämästä tuon taivaallista kuten en minäkään tiedä millaista olisi olla onnellinen normo eikä täysin rehellisesti sanottuna enää edes kiinnosta, mua ei muistaakseni normoelämä ole ikinä kiinnostanut töissäkäynteineen ja lisääntymisineen. Enää ei kyllä ees naiset tai pimppa paljoa kiinnosta haha.
>>610391 Hieno mies olet ja olen niin monesta asiasta samaa mieltä. Kumpa vain molemmat saataisiin rohkeus tmoppaa ittemme.
>>610390 En ihan ymmärrä mitä pitäisi tietää? Metu tappoi itsensä ja se on kai fakta? En muista lähettikö tänne tai youtube-kanavalleen itsemurhaviestiä. Kuitenkin molemmilla alustoilla oli aktiivinen aika ajoin, ja pointtini oli hänen rohkeutensa tehdä loppu omasta paskuudestaan.
>>610389 Tapa ittes, jos ei huvita ees yrittää. Turhaa sua vastikkeetta täällä yhteiskunnankaan elättää.
>>610394 Anna mulle ampuma-ase niin tapan ihteni! Kummasti itsesuojeluvaisto tekee hankalaksi epävarmat itsemurhatavat.
>>610394 aina joku pikkupoliitikko tulee pätemään
>>610396 En harrasta politiikkaa.
>>610397 selkeesti harrastat jos katot tollasetkin asiat yhteiskunnan ja politiikan lasien läpi
>>610395 eihän se itsensä ampuminenkaan mikään varma keino ole. lukusia tarinoita jotka ampuneet päähä itteänsä ja vaan vammautuneet. tulikin mieleen joku kapinakeisari 1500-luvulta josta luin kirjasta, joka oli ostanu ties mitkä itsemurhavälineet ja rakennuttanu tornit josta hypätä itsemurhaa varten, kun ties että kuitenkin joutuu kidutetuks jossei tapa itteänsä häviön tullen. ni ei sillä kuitenkaan ollu munaa itseänsä tappaa ja sitten se nylettiin ja roikotettiin torilla kuoliaaks tai jotai. toinenki tarina tuli mielee tyypistä joka sairastu ja päätti tappaa ittensä näännyttämällä kuoliaaks. muutaman viikon paasto tms parans sen minkä lie taudin olikaan saanu mutta kun oli päässy niin pitkälle ni ei enää jaksanu yrittää ja näännytti ittensä kuoliaaks. en tiiä mitä nuo tarinat nyt mihinkää liittyy mut kuitek
>>610399 no todennäköisemmin mä tapan itteni aseella kuin hyppäämällä x kerroksesta tjsp. Liekö edes olit sama poliitikko?
>>610400 joo en ollu sama. en koskaan älyy kirjottaa t eri kun ajattelen että anonyymejä ollaan kaikki eikä tollasilla nii väliä. itsellä ei olis varmaan munaa vetää liipasinta kun kumminkin siinä on se vaara että jää eloon ja sattuu ihan vitusti/vammautuu loppuiäks ja elämä vielä pahempaa paskaa mitä nyt
>>610401 Kunhan jossain metsän siimeksessä ittesä ampuu ei pitäisi olla suurta riskiä eloonjäämisestä. Varmaan jos joku pelastaa heti voi jäädä vammaisena muiden rieskaksi.
Minä ampuisin itteni jonnekki vesistöön niin ois tuplavarmistuksena hukkua jos ase ei hommaansa hoida. Monesti haaveilen että jonain tuskaisena kesäpäivänä tuo ois täydellistä toteuttaa kun se ja talvi on niin hirveetä paskaa haha. Ja mieluiten käsiase, sillä ois näppärä painaa piippu täysin päätä vaste, ei haulikkokaan nyt huono ois mutta jotenki ite diggaisin enempi jostain glockista tms luotettavasta pyssystä ettei se tee tepposia ns h-hetkellä. Vois tuohon olla lisänä vielä jotain myrkkyä mutta vaikeetahan noita on hankkia, on se vittu kun ittensä tappaminenki on tehty niin pirun vaikeaksi!
>>610398 En katso.


Forms
Delete
Report
Quick Reply