/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(42.78 KB 394x394 syönti nc naama.jpg)

(866.28 KB 1632x1224 sianruoka.jpg)

Ruokalanka Anonyymi 20.10.2023 (Pe) 15:17:47 No. 609159
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Kaupassa oli kananjauhelihaa -30% joten ostin sellaisen. Paistoin ne ja jonkun 3kk vanhan kikherne-kvinoa-valmispussisetin pannulla. Samalla keitin pakastevihanneksia ja jotain pätkänuudeleita (samalla kertaa samassa kattilassa) jotka lopuksi heitin samalle pannulle ja sekoitin ehkä desin (tarjouksessa ollutta) pirkan kookosmaitoa vielä mukaan ja annoin hautua. Mausteena oli lähinnä suolaa keitinvedessä ja suola + broilerimaustesekoitus lihalle. Tuli ihan syötävää ja siitä sai vielä huomiseksikin annoksen.
>>610925 tuosta tulee mieleen koulussa tarjoiltu "napolin pata", josta tykkäsin. lohta ei toki ollut, joko jauhenlihaa tai kenkkua
>>610926 Onko se joku sianruokaversio italianpadasta?
>>610933 ehkä
>>610926 anolin tai anolan pata, hshs
>>610951 *manolon pata Anolin on se anohaltiakaupunki.
>>610955 onkohan sellainen anohaltia ristiriitainen otus? ja onko ne anojen ja haltioiden jälkeläisiä, hmm...
ruoanlaitto on ihan hiton jees mut tämmöne junttikokkailu kyl vähän vituttaa. mikähän siinä on että suomalaiset on niin vitun tyhmiä juntteja että kaikesta pitää tarkotuksella tehdä mahdollisimman pahaa paskaa. onko se joku kompleksi että jos yrittää ja epäonnistuu niin se on sitten jotenkin hiton noloa. ni ei ees yritetä vaan vedetään jotain ylikeitettä makaronia nakkien kanssa ja todetaan että hitto kun teki eetvarttia vaikka olikin ihan sian ruokaa. laitoin hideen nuo paskat ap:n kuvatki ku oikee vituttaa tää suomalaisten paskajuntteilu ei saatana
(864.83 KB 480x336 beavis-butthead.gif)

>>610959 paskattaako sua nyymikokkailu?
>>610959 HsHs. Aikamoinen kulinaristi meillä täällä. No itse teen ihan "kunnon" ruokaa aina välillä, mutta koen niistä postailun turhaksi.
>>610960 nokun ei se ees liity erityisesti nyymeilyyn vaan perus suomijuntteiluun. pitemminkin tuntuu että joskus laudoilla on ollut vähän omaperäsempää kokkailua mitä keskiverto suomalainen vetää arkena >>610961w siihen fine diningin ja makaronilaatikon väliin mahtuu aika paljon
>>610959 Toivotaan että ryynäri postaa epsanjasta jotain mikä kelpaa kulinaristi anollekin.
>>610963 vetää suomibaarissa makkaraperunat ja lihiksen. tai ehkä kebabbia jos hurjaks heittäyty
>>610964 Natsimetallibaarissa muusia ja uunimakkaraa, tummaihoisen henkilön tarjoilemana?
>>610963 Eiköhän se jää lentoasemalle, kun tullataan ryynit ja jää vielä odotuskahvilassa pepsien varastelusta kiinni.
(12.71 MB 3207x2193 ClipboardImage.png)

Tänään on (taas) junttikokkailupäivä. Pirkan halpaa pakastekasvia, prisman halpaa täytepastaa (juustotäyte) ja eiliseltä jäänyttä (punalappu)broilerikast- liisteriä.
>>611098 >täytepastaa (juustotäyte) ihme porvariruokaa
Saksalainen kansainvälinen menyy eli makkaraa ja hapankaalia paitsi että nyymäriversiona eli ryynimakkaraa mikroaaltouunista ja höyrytettyjä kukkakaalenseja.
(41.38 KB 384x734 7340191146013_kuva1.jpg)

>>611356 hmm, noinkohan noita kaaleja voisi rinnastaa kuitenkaan... asiaan vähän liittyen, kuvassa hyvä tuote
Anoraamenia. Mausteena eineslihapullat.
>>611358 onko tuo fermentoitu vai pikkelöity
>>612040 pikkels
Lidlin paistopisteen lihapiirakoita (2kpl) ja niiden välissä lidlin halpoja nakkeja ja lidlin cheddarjuustoviipaleita. Kaverina pirkka leipäjuustoa. Kasviksia: ei...
(3.83 MB 4032x3024 20231125_005141.jpg)

Tein tommosen pitztzan eilen kun oli ilmaista sähköä ja uuni päällä. Hiiva oli vanhuuttaan kovettunut möykyksi, mutta näytti toimivan kun liotti veteen. Taikina ei ehtinyt nousta kuin pari tuntia mutta aika pullavaa tuli. Yllättävästi toi taikina onnistu kaupan pizzajauhoilla kun ei jämähtänyt kulhoon tai pannuun. Tein tommosen jenkkityylisen pannupizzan valurautapannulla. Painelin vaan vähän lätyksi leikkuulaudan päällä kun ei jaksanut alkaa kaulita. Kuumentelin sitä pannua vähän hellalla ennenkun laitoin uuniin 300 asteeseen. Päällä oli muutama metvurstinsiivu ja persikoita, mikä on toimivaksi havaittu yhdistelmä suolaista ja makeaa ja aika paljon juustoo kuten tyyliin sopii.
>>612115 Ite katoin ja toivoin ensin että siinä oli halkaistua makkaraa ja hahattelin hieman mutta olikin persickaa. Mikäs siinä, eihän tuota nyymimiitissä tarjottu. Itte en ole koskaan vieläkään ymmärtänyt hedelmien ja rasvasuolasetin yhdistelmää, ei vaan maistu ihtellein niin. Itekin taidan tehdä huomenna pitsaa, mutta se on vaan suomijunttityyliin sopivasti pakastetusta valmispohjasta.
(970.82 KB 1512x2016 20231125_140128.jpg)

>>612115 Sit tein noita laatikoita, ostin kaupasta pari pussia valmista peruna+sipulipakastetta 1,65 €/kg, mikä oli sama hinta kun tuore sipuli maksaa. Tossa laatikossa oli -60% kinkkurouheet, toisessa metvurstinsiivuja pilkottuna, kolmannessa anjovista, joka oli purkissa muutaman vuoden oleiltuaan liuennut siihen liemeen ja hävinnyt kokonaan kun päärynä Juuson käsittelyssä. Sitä perunasipulia jäikin vielä kun ei ollut vuokia. Sitten siihen kermaa purkki päälle ja uunitusta tunnin verran.
>>612117 Vois koittaa tota anjovisliemiprojektia. Maku on ihan jees, kala ihte semmosenaan ei.
Refried beans, kvinoaa, punajuurihummusta ruikkarin päällä, pinaatti-sipuli-lehtikaali-pähkinähässäkkää. Huh, kohta paskattaa
illalliseksi: mösliä, seassa maito, banan, honja, pähkinävoi
>>612484 Oksettavaa.
>>612499 ei ole
(105.99 KB 901x645 I_wish_I_were_a_vegetable.jpg)

Kirjootan muistutuksena ittelleni että pitää olla niitä vihanneksia ruoassa. Nyt ei ole ollut ja närästys on heti hyökännyt takaisin. https://www.youtube.com/watch?v=eXSyCJEQcM8
>>612484 mitähän sitä söis, vois kai tällasenkin laittaa ilman pähkinävoita tosin kun se loppu
>>612667 Itelni oli taas makkaraa ja hapankaalia eli mikroaaltouunista ryynäriä ja keitettyä parsakukkakaaliporkkanapakastetta. Kasvien sekaan laitoin vähän aurajuustoa.
>>612668 ajjka hyvä. päädyin laittamaan mikroleiviä saaristolais-ruisleivästä joiden päällä oli: kenkkua, juustua. lisäsin sinappia, läjän suolakurkkukuutioita ja pippuria
Hieman tulista linssikeittoa teen kohta. Ehkä myöhemmin niitä vohveleita.
>>612948 Tulipas hyvää keittoa. Ajattelin kuvankin tänne ottaa, mutta ei se keitto oikein ole kuvauksellinen.
>>612954 näyttikö se ripuleelta
>>612948 >>612954 Yhteen väliin söin kokoajan linssikeittoa. Nyt oon tehnyt linssilöistä makaroonikastiketta ja syönyt sitä. Pitänee taas vaihteeksi kokeilla linssikeittoa. Oli helpompi tehdä. Sitä ei saa tehtyä vain niin paljoa kerralla, ellen siirry kahden kattilan tekniikkaan.
(926.95 KB 1632x1224 loota1.jpg)

(734.14 KB 1632x1224 loota2.jpg)

(917.64 KB 1632x1224 loota3.jpg)

Hmm jooo kanajauhelihamakaronilaatikko parsakaalisilpulla ja vähän juustoraastettakin on. Munamaitona muna, maito, kerma ja creme fräize-purkki. Kyllä tuota nyt syö mutta aika mitäänsanomatonta jopa makaronilaatikoksi, vaikka se olikin täysin odotettavissa. Mutta sianruokaa tämä onkin ja töihin evääksi niin se on ihan oikein.
>>612970 makaronilaatikkoon on sallittua laittaa mausteita. Curryä vaan kasa kun makaroni ja kana ovat aika mauttomia. Tomaattimössöä kaadoin tommoseen joskus sekaan purkin ja tuli aika italialaistyylistä. Oliivejakin laitoin.
(359.34 KB 331x505 ClipboardImage.png)

>>612977 Mausteet on kunnossa mutta muuten joku mättää. Mietein myös tomaattimössöä, pizzakastiketta oli jäänyt ylimääräistä mutta en muistanut tekovaiheessa lisätä sitä. Se olisi voinut pelastaa hieman, oli nimittäin aika hyvää mielestäni. Kuva liittyy.
(2.05 MB 1078x808 ClipboardImage.png)

Keitettyjä perunoita, valkoista kastiketta (ei sitä) jossa on keitettykananmunasilppua, keitettyjä pakasteparsakaaliaisia, paistettuja "kalatassuja" eli kalajauhelihapihvejä, kaikki paskaiselta lautaselta. Juomana maito. Kalapihvit oli pettymys vaikka en mitään odottanutkaan. Perus kalapullat olisi olleet halvempiakin, kai. Tarkoitus oli alunperin ostaa lohifilee ja paistella se, mutta iski anoosio ja muu aivovamma perseeseen. Ensi kerralla sitten. Valkokastike on aina yhtä helvetin hyvää. Vehnäjauhot oikeaan voihin, maito, ripaus valkopippuria ja suolaa niin huhhels.
Tein sen yhden anon innoittamana linssikeittoa. Helppoa kun ei tarvitse kuin yhden kattilan. Ei tarvitse olla vahtimassa milloin on mikäkin kattila valmis tai seuraavassa vaiheessa. Antaa vain pöhistä hellalla. Pitää siirtyä joksikin ennalta määrittelemättömän pitkäksi ajaksi tähän samaskaan. Sain tehtyä vain yhden kattiallisen niin ei kestä pitkään. Ei ehkä haittaa kun on niin helppoa tehtävätä. Pitänee hankkia semmoinen kuutiometrin kokoinen kattila. En ole vielä maistanut. Maistunee samalle kuin aina ennenkin.
>>613270 >Linsseistä keitetään usein linssikeittoa, jota on parempi käyttää kastikkeen tapaan kuin syödä yksistään, sillä runsaat määrät linssejä tai muita palkokasveja sulavat heikosti ja tuottavat helposti ilmavaivoja. prööts!
>>613271 Lähdettä ei näemmä ole laitettu. No, pierujutut ei yllätä suomenkieliseltä wikipedialta. Herne keitto päivän huomaa ilman laadusta kjöh kjöh ! Mutta tätähän on ymmärtääkseni tutkittu. Muistaakseni meni niin että osa ihmisistä saa tosiaan ilmavaivoja palkokasveista mutta kunhan vatsa tottuu ei niitä enää tule. Allergiset erikseen.
>>613324 takas foorumille
Tänään horneksia.
Tänään taas horneksia. Hornesmaratooni.
>>613513 Tulee varmaan kohta lorttimaratooni
syön pizaa äidillä (äidin luona, ei täytteenä)


Forms
Delete
Report
Quick Reply