/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Raportointilanka 157 Anonyymi 07.09.2023 (To) 19:04:44 No. 606022
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Kodittomuus Editio, näin ulkomaan keharilautojen tyyliin, haha Edellinen lanka: >>605648
(970.64 KB 335x379 nano key turn.gif)

>>606315 normoja ei tapeta, sukulaiset ei jouda kuolla, et itsemurhuile :3
miten vittu tätä yksinäisyyttä pitäis oikein kestää vielä ainakin toiset 30 vuotta? mulla on asiat "hyvin" - paitsi etten ole koskaan käynyt edes treffeillä. naisia ei kiinnosta vittuakaan vaikka on rahaa ja statusta, oon outo paska niiden silmissä ei niitä vittu kiinnosta vaikka ois mahkut hommata hieno omakotitalo ja tarjota lapsille hyvä lapsuus
>>606322 mikä meemianime tääkin kun tätä näkee nykysin joka paikassa
>>606322 Itellä muuten samat mutta ei ole tuollaisia tarpeita saada lapsia ja pitää kotia pystyssä ymn. mutta yksinäisyys paskattaa siinä mielessä että kaikki pitää tehdä yksin. Olispa edes joku kenen kanssa mennä kävelylle. Joskus sitä kyllä miettii kun on elämänsä aikana kuitenkin nähnyt kaikenlaisia ihmisiä että miten helvetissä jotkut ihmiset pääsevät parisuhteeseen. Onko se sitten oikeasti niin että pitäisi vaan "mennä ulos" ja pariutua ensimmäisen yhtä epätoivoisen ja vammaisen paskan kanssa kuin ittensäkin on? Pitäs kai bumpata sitä yksinäisyyskysymyslankaa, se oli tai on ehkä vieläkin hyvä.
>>606315 Ittekki vihaan sitä jos tyä ukkojen pitää tulla kotiin. En voi päästää niitä mun kotiin joten pitää toivoa ettei tässä tule kenellekkään tekosyitä päästä sisään.
>>606327 Mikset voi?
>>606328 Nurkat täynnä varastettua tavaraa.
>>606329 ei niitä välttämättä jotkut pepsi pullot kiinnosta
(2.17 MB 200x200 104.gif)

(9.56 MB 406x720 naisten treeni.mp4)

Haha tykkääköhän se muhkuobsessoija tästä? Itekki joskus laitan jonkun vaatekappaleen päälle, yleensä paidan, ja katon että hyi vittu kun näytän läskiltä tää päällä mutta sitten nään tän muijan ja mietin miten vitussa se ei oo kattonu kertaakaan peiliin ja kai se nyt on esikatsellut tota videota myös ennen julkaisua mut siitä vaa nettii ei oo keltään mitään pois...
(2.22 MB 4032x3024 IMG_3540.jpeg)

Noniin nyt tääki on työn alla.
>>606329 Kirjoitin äsken saatanan pitkän paasauksen taas asiasta mutta alkoi kuumottamaan profilointi. Mutta joo, onhan tota varastettua tai epärehdisti hankittua kampetta siltä ajalta aika reilusti nurkissa. Yritin kyllä silloin antaa tätä takaisin mutta kun mua syytettiin myös kaiken muun varastamisesta siinä talossa (mitä en tehnyt), en ainakaan aikonut pidentää sitä omaisuuden listaa minkä varastamisesta mua syytettiin. Mulle vaan sanottiin että asia menee poliisitutkintaan vaikkei se sit ikinä mennyt. Joten lopulta tilanne oli se että kampe jäi mulle ja en uskaltanut olla siihen suuntaan yhteydessä (en oo vielkään ollut) joten asia sen suhteen ei ole edennyt mihinkään. Kai kuoppasivat sen kun selvittäminen olisi vienyt niin paljon aikaa jos asia olisi mennyt oikeuteen. Tein itelleni tyhmästi kun menin vastaamaan rehdisti kuumotteluun kun oikeasti olisin voinut olla vain hiljaa, mutta joskus mietin että oliko se juuri avainasemassa että en olluit hiljaa/yhteistyöhaluton, kävikö niin että firma oli tyytyväinen siihen että saivat näennäisen sinetin asialle ja pystyivät toteamaan ettei menetetty summa ollut niin iso että kantsis tehdä yhtään mitään. Ei voi ikinä tietää. En toistaisi virheitäni uudelleen ikinä, se stressi mitä tosta seurasi on vieläkin haitannut mua ja haittaa mua pitkään. Mitkään sellaiset summat, joiden kanssa kyllä jäin reilusti voitolle, ei ole sen väärtejä. Ehkä vasta kymmenkertaisina. Tai viisi. Ehkä kolminkertasina...
(44.51 KB 500x427 dqdy0w3cx8b71.jpg)

Postipate herätti kahelta tunkemalla kirjekuoren mun postiluukkuun. Heräsin niin säikähtäneenä ääneen että uni ei enää tule.
>>606340 no voihan vänkyrä! itte heräsin kans 3h unien jälkeen jo puolen yön aikaan.
(3.47 MB 3872x2592 vompatti3354.jpg)

Eilinen aamukävely olikin hyvä idea, kaikista vastoin käymisistä huolimatta. Oli selekä niin vetreänä loppupäivän että huhhuh. Ja paskaan astuminen oli huono enne. Tänään pitää lähteä saatana psykiatrihoitajalle ja huomenna on perkale töihin pakottamista ja sitten loppu viikoksi pitää mennä vahtimaan koiraa kun se koulutettu niin että sillä on ainaa kaveri ja se ei älyä yksinään olemista. Toisivat sen koeran mielummin tänne niin voisi ottaa valokuvia ja näyttää sille pari hienoa paikkaa. Kävin aamukävelemässä merenrannassa. Katuvalot olivat poies päältä ja tuuli lujasti niin oli rankka meininki. Merellä näkyi punaisia vilkkuvaloja, liekköhän majakoita tai muita tien näyttäjiä. Sitten siellä meni pari semmoista katuvalojen näköistä pätkää. Alkoi paskattamaan kun en keksinyt mitä olisivat. Piettää kattoa ánkkakartasta. >>606341 Käy kateeksi. Ihteni laitoin kellon herättmääääm klo 02:00. Meni kuiten puoli kolmeen ennen kuin pääsin ylös.
>>606336 Vompattistudios kaipaa jo tietokonetta. On jäänyt sähkörumpuhommat ihan kokonaan kun niillä ei ole tietokonetta. En ole jaksanut roudata kivikautista patjalla pötkötys läppätietokonetta sinne kun se pitää sitten roudata takaisin ja on johtoja ja kaikkea. Pitäsisi seuraavaksi katsella jotain äänikorttia johon saa monta hilavitkutinta yhtäaikaa kiinni. Nysyisiin saa vain kaksi ja paskattaa alkaa vaihtelamaan johtoja ja kaikkia. Tällä kertaa voisi rakentaa ihan kunnon pajan eikä mitään pahvilaatikkokötöstyksiä vaikka ne kovie anojen juttuja ovatkin. Ja ei ole nyt niitä pahvilaatikoitakaan.
Hyvää huomenta, pikkuaamulortilta, kaikki rötösherrat, anoherääjät ja lorttiinkävelijät. Oli joku muukin termi mielessä mutta en muista sitä enää.
>>606343 olisin mieluusti nukkunut muutaman tunnin lisää. ehkä ens yönä sit
Makoisia excel-taulukoita näin viidelta aamusta. Tällä viikolla pitäisi olla läjä tehtäviä tehtynä eikä mitään hajua miten saan ne valmiiksi.
(36.33 KB 737x733 oumuamua_a.png)

(49.17 KB 927x744 oumuamua_b.png)

>>606347 Onko ne työhommia vai opiskelu? Muistui mieleen kun joskus kun olin kova jätkä tein taivaanmekaniikan tietokoneharjoituksia keskellä yötä. Oli hienoa aikaa. Yksi niistä tehtävistä oli laskea sen auronkokunnan ulkopuolelta tulleen möhkäleen rata. Sen yksi nimi taisi olla Oumuamua. Ensimäminen kuva on aurinkokunnan yläpuolelta ja toinen maasta katsottuna. Punaiset rastit on mitattuja arvoa ja sininen risti mihin se oli menossa. Noiden muutaman paikan lisäksi tiedettiin nopeudet samoilla ajan hetkillä ja niistä piti laskea ratakomponenttia, joiden perusteella radan sai selville. Pääsisipä vielä joskus harrastamaan taivaanmekaniikanhommia. Se oli yksi suosikki aiheistani.
>>606348 Opiskelua. Excel on ihan kivaa puuhaa, kunhan saisi näitä tehtäviä varten jotain pätevää opetustakin eikä vaan powerpoint-jaaritteluja ilman käytännön esimerkkejä tehtävien suorittamisesta. Voisi räntätä tästä enemmänkin, mutta pitää alkaa tekee lähtöä opinahjoon. Voimia ihan jokaiselle tähän kauheaan päivään.
>>606348 Oumuamua kuulostaa avaruusmutsien tutkimusalukselta. Ei siis alukselta missä tutkitaan avaruusmutseja vaan alus millä avaruusmutsit tekevät tutkimusmatkoja avaruudessa. Tuli muuten mieleen että onko vompattiprogen laulunaiheina avaruushommat hahas >>606349 Oispa opintojaarittelua. Jaksutusta kaaviokauhuun ja terveenä viveltäviä sormia ja ranteita.
>>606351 Vompattiproge on puhtaasti instrumentaalikamaa.
(623.03 KB 1273x1641 MATH1B_4.jpg)

Exceliin khyl löytyy guuglaamalla niin paljon ohjetta ja tutoriaalia, että luulis tehtävät ratkeavan........
>>606352 kai luot instrumenteilla avaruustunnelmaa
Huhhuh. Tänään piti käydä sen uuden psykiatrisensairaanhoitajan luona. Se kyseli perusjuttuja. Jossain vaiheessa se kyseli tietenkin sosiaalisista jutuista. Ensin kyseli vanhemmista, kavereista yms. ja lopuksi kysyi onko netissä ketään kavereita. Siinä kohtaa aloin virnistämään ja meinasin alkaa hahattamaan kun tuli nyymäri ja manolojutut mieleen. Se tieten huomasi sen ja alkoi epäillä jotain seurustelusuhdetta. Mutta minnen semmosia. Ehkä se reaktio oli jotenkin omituinen. En uskaltanut hirveästi valottaa manolo taustaani. Sanoin vain että en kehtaa sanoa niistä jutuista sen enempää ja ei ole mitään nettiromansseja. Koko loppuajan pyöri sitten nyymärimeemit mielessä. Pitänee kehittää joku strategia jos alkaa kyselemään anohommista enempi.
>>606356 sun pitää keksiä joku mukamas nolo juttu jonka kerrot totena, nyt se olettaa esim että erppaat vrchätissä turrifaijojen kanssa
(6.16 MB 640x480 uncleiroh-avatar.gif)

>>606356 Olisit kyllä saanut julkistaa kaverisuhteeme, höpsö.
>>606360 Se tuli liian rajusti esille. Menin hämilleni. Kyllä mää sen verran sanoin että intternettisivustolla käyn ja keskustelua. Se hoitaja oli kanssa melkoinen mutsi ja se saattoi vaikuttaa asiaan. Tiedä mitä nyymäri juttuja olisin alkanut selittämään kun en aina oikein älyä mitä toisille iihmille kannattaa kertoa.
>>606361 Alkoi ihteäkin hahatuttaa tuo skenaario. Mutta nyt se luulee että käyt foorumilla koska sen nuo masennusmengelet varmasti tietää. Epähaha ;__; Jos menetkin vahingossa paljastamaan että kyseessä onkin nyymilaakso ja se tulisi tänne tarkastamaan (kaapelit) menon niin olis kyllä kiva postailla spykistristimutsin kanssa nyymärissä. Voitaisiin esitellä sille hyviä ja kivoja meemejä että se ymmärtäisi vonpatin olevan ystävien talossa.
>>606363 Se näkisi kaikki mutsinlustauskuvat ja sitten huh hels....
(1.08 MB 1273x1641 whore.jpg)

>>606353 miks tos lukee whore? Onko se joku matematiikka termi t. tyhmä amis
>>606344 Oliks se sähköpostis oleva osoite/tiedot viel oikein?
>>606367 Joo, oikeita ovat.
(178.48 KB 1125x1444 2nny5z8w4yma1.jpg)

Luin tenttiin joka ilta miltei kaksi viikkoa aivan muna hiessä ja arvosanaksi tipahti 1. Voi veljet, nyt kismittää!
>>606371 Jos illan aikana lukee kaksi viikkoa niin taitaa olla semmoinen vauhtipirimeno että ei ihme jos ei jää mitään mieleen.
>>606371 Pelkkä lukeminen ei auta, vaan pitää myös sisäistää lukemasi. t. opettajat
Sisäistäkää mut, oon puisevaa tekstiä...
>>606371 Et osannut tyydyttää tenttaajaa. Vastauksilla siis.
Mutsichanilainen bongattu kuntosalilla ;; persjalkainen ihan mutsikas, terhakkaat abreut, naama hyvin mitäänsanomaton, olemassaoloaan anteeksipyytelevä ilme ;; vähän kuin itekin olen kauempaa katsottuna ihan ok faija mutta lähemmim tarkasteltuna tylsä pallinaama ja henkisesti jälkeenjäänyt läjä paskaa ;__; tosin en usko että tuo mutsichanilainen on läjä paskaa. Millähän termillä ne kutsuu itseään ja mihin ne ihteään vertaa. Mutselot? Kimppu kukkia?
>>606376 Vittu näitä mobiilinormoilupostauksia kun ";__;" kusee aina jotenkin.
>>606375 Vois mennä kyselemään uusintaa, lupaan yrittää paremmin :3
Kuntosalilla on myös joku nyymiano, sillä on paita missä lukee "100% is minimum" haha
Tämä oli just semmoinen nyymäripostauskimara mikä saa aikaan lämpimän tunteen rinnassa. Manolouden kovaa ydintä jota edes kasuaarien kuningas ei voi meiltä koskaan viedä.
>>606381 giidoschta, giidoschta....
minun kanssani leiki ei kukaan
>>606381 Vompatti vie vielä mutsikkaalta psykohoitsulta postausluvan mutsichaniin, sitä tämä tietää.
>>606383 Oliko toi uhkaus.
>>606384 Hurmaava kaksoispostausluvanpalautus ;_;


Forms
Delete
Report
Quick Reply