/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.85 MB 480x366 smokin hot mörkömutsi.gif)

Raportointilanka 150 Anonyymi 24.07.2023 (Ma) 23:54:19 No. 603228
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>602760 Sehän on varmaan juhlan paikka, jo 150 lankaa masentunutta kauppareissuraportointia.
(71.33 KB 1037x583 yuuko hmh.jpg)

>>603626 ei tulis hirviä tai muutakaan tuulilasista läpi :3
Ilmoitan: nyt kaljuutan.
Itekki vois kaljuuttaa.
Ollaan kaljuuttajii kaikki, kun oikein silmiin katsotaan
>>603634 Ite en kaljuuta koskaan.
>>603635 Joku sivupersoonistasi kaljuuttaa kyllä.
Vittu kun leikkasin taas partaterällä jonkun vitun haavan niskaan. Ei helvetti vihaan kaljuuttaa.
>>603637 Ihte kaljuutan leikkuukoneella, niin ei tule raavittua luomia auki tai nahkaan reikiä ja mikään kasarmimutsi ei ole tarkistamassa nupin kiiltävyyttä toimenpiteen jälkeen, niin ei haittaa vaikka koneella ei saa vedettyä aivan nahkakaljua. Parran joskus ajelen wanhalla partahöylällä, mutta yleensä koneella senkin. Haha.
(1.37 MB 3840x2160 t8.jpg)

Hahas ja hähäs toimii näköjään toi Tekken 8:n kräkätty intternettibeta 60fps ihan riittävän hyvillä grafiikka-asetuksilla tuommoisella yli 10v vanhalla koneella mihin tuli kuitenkin yhdessä välissä vaihdettua näyttis. Ei tarvikaan tuhlata perintöä uuteen koneeseen tai ottaa vastaan jotain ryynärin pöllimää konetta ihan lähiaikoina elleivät jotenkin onnistu tekemään tuosta ihan helvetin paljon raskaampaa vielä ennen varsinaista julkaisua. Kuulemma toi toimii Protonillakin ihan hyvin jos tulee jossain välissä poistettua taas Windows tuosta yhdestä koneesta. Tosin saa nähdä jaksaako koko kasia muutenkaan kun en osaa pelata edes vähän ja paskasti kuin yhdellä hahmolla mitä ei välttämättä kasiin ole tulossa. Olen kuitenkin vanha ja masentunut laiska läski. Ja joo vasemmassa ylänurkassa lukee 59, mutta tuon pelin (ja T7:n) fps-laskuri näyttää usein 59:ää vaikka oikeesti pyöris koko ajan 60fps niin kuin tuossakin toisessa nurkassa RTSS näyttää.
>>603642 siinähän olis tekemistä kun treenaisit ja osallistuisit tournamentteihin
Hyvää huomenta arvon manolot ja tänään TÖIHIN!!! En jaksanut tehdä tästä omaa lankaa niin kuin uhkasin, olenhan paskaa, hähää
Suuri Lidlin tuotteiden arvionti urakka jatkuu. Naisten deodorantti on aika jöötiä. Luvattiin 48h:ksi proteksönii mut alkaa ja haisemaan hiki jo alle vuorokauteen. Ehkä se tunnisti etten olekkaan nainen eikä se halua toimia. Oon kyllä käyttänyt vuosia vain ja pelkästään naisien deodorantteja ja ne ovat toimineet ainakin sen luvatun 48 hoota. >>603645 Ihteni en tiedä alkaako tällä viikolla taas töihin pakotustyö vai ensi viikolla. Jotain puhetta oli kolmannesta päivästä, mutta se on torstai. Keskiviikkona on ittelläni se vuoro.
>>603646 Hmm, miksi käytät mutsien deodoranttia? En jaksa mobiilihomoilla youtubelinkkiä mutta tähän sopisi sleepy sleepers - naiset haisee pahalle
>>603647 Se on yleensä mitä siinä deodorantti hyllyllä on parahaiten ja edullisimmin tarjolla. Eikä se hajuina tärpätti ja Suomen hiihtoliitto meininki oikein innosta.
ihte ostan hugo bossia. italiaanojen tekemää ja perinteinen aatteenmiehen merkki niin ei voi mennä vikaan.
>>603645 Olisitko ilmottanut siinä töihin menosta aina?
>>603650 En, vaan: >>603535
>>603648 onhan niitä hajuttomia miestenkin. varmaan samaa tavaraa naisten ja miesten hajuttomat mut jos käyttää miehenä naisten dödöö ni on selkeesti hintti ja nössö ni pitää ostaa miesten koska vaan se on itsevarman miehen touhua
>>603653 Huhhels. Pitää lopettaa aisten tuotteiden käyttö ettei kukaan vaan luule mitään. Nyt pitää alkaa pimennysverhojen (no homo) asennushommiin. Laitoin kaikki sälekaihtimet visusti kiinni ettei kukaan vaan näe ja ala luulemaan mitään.
>>603653 Ite en ainakaan ole nähnyt kaupoissa vompattidödöjä niin voi kai ostaa mitä haluaa.
Väliaikaraportti töistä (lortilta): on ollut sopivasti töitä niin ei ole vielä ehtinyt masennuspaskuusajatukset pyöriä päässä vaan ne on lentäneet johonkin aivojen nurkkaan, tyhjää tilaa kun on, haha Vittu tämä on säälittävää. Teettäkää mulla töitä, oon sielutonta paskaa...
(1.16 MB 455x249 139.gif)

Piti mennä töihin tänään mut nukuin katkonaisesti ja totesin että ei tästä nyt vittu tule mitään. Heräsin joskus 5 aikaan enkä vaan saanut unta enää, mutta just ennen kuin ois töihin pitänyt lähteä niin nukahdin. Sit herätyskello soi, laitan tunnin torkkua, toistan ja totean että oonpaha lomalla tänäänkin. Toivottavasti ens yö menee paremmin.
>>603658 ota kahvii
(3.42 MB 498x371 162.gif)

Nyt lähtee.
>>603660 Ota steroidii >>603658 Ota ksalolii Lipilii
Olipa mukava tulla kotiin TÖISTÄ huhhels. Nyt ei paskata istua loppuiltaa kotona koneella.
(3.20 MB 150x150 134.gif)

Sali käyty. Tulin kotio ja tein ruokaa. Tarrasin hampailla kiinni lastan kahvaan koska kädet oli täynnä ja etuhampaasta lohkes palanen. Voi nyt vittu!!!!!!!!!!!!
>>603666 Karman laki. sillai vaan ollana "yhyy oon nukkunut huonosti" kun pitäis nyymimiitata kuopion abc:lla tai pitäs mennä töihin hähää Itellä tuli halkeama joskus hampaaseen kun tein muuttoa ja keittiön hyllyltä tippui muovinen leikkuulauta ylähuuleen.
Forsyth kun tekisi mieli koepystyttää tuo ostamani teltta mutta ulkona on juuri semmoinen keli että kohta alkaa sataa ja vettä on muutenkin luvattu koko viikoksi ja sisälläkään ei voi testata oikein mitenkään kun ei ole enää mitään käsipainojakaan millä edes yrittää pitää teltan liepeitä kiinni. Muutenkin teltta haisee ällövarastolta niin olisi ollut mukava tuulettaa sitä.
mul on tatti aidan alla
>>603673 ota tattii
>>603679 haista sinä neekeri vittu
>>603680 ota pillerii
(814.53 KB 1906x585 fingerporilainen.png)

Pertti se vaan lurkkaa eikä sano mitään.
>>603683 *Petri
>>603684 petri taitaa lurkata foorumia
Ei nukuta. Lisäryynit otettu. Viel riittää temestat.
ollaan vaan ja hengaillaan.. ei mennä nukkumaaan...
>>603688 Nessun dorma, neeeees-sun dormaaa
Huonens, itekin nukuin jotenkin huonosti, oli liian lämmintä. Ikkunaakaan ei voinut pitää auki kun oli sateen uhka.
(332.86 KB 2000x1208 vompati523.jpg)

Löysin tänään mystisen alikulun joka vei moottoritie tuolle puolen. Alikululle meni sora tie aika tavalliselta syrjäiseltä ja ei niin tiheään asutulta omakotialueelta. Alikulun kohdalla ja sen jälkeen tie oli heikossa kunnossa. Oli isoja veden täyttämiä kuoppia joka paikassa. Autolla sinne ei ainakaan pääse niin se on vaan hyvä. Missään ei näkynyt oikein mitään elon tai asutuksen merkkejä paitsi keskellä tietä oli iso lortti. Liekköhän ollut hevoisen. Hiekka tai sora vai mitälietietä jatkui aika pitkään ja aloin jo huolestua notta viekö se mihinkään. Lopulta vastaan tuli T-risteys pienen asvalttitien kanssa. Tie oli semmoinen kunnollinen pikku tie johon mahtuu just ja just kaksi autoa vierekkäin. Risteyksessä ollutta väistökolmiota oli ammuttu useita kertoja haulikolla ja kiväärillä. Asvaltissa oli kumin polttamisen jäkiä. Päätyin lähteä sitä tietä takaisin moottoritietä kohti. Paikassa oli hyvin Twin Peaksimainen tunnelma ja koko paikka oli niin kuin suoraan jostain Puolangan syrjäkylältä. Moottoritien liittymän kohdalla hoksasin että olen päätynyt naapuri pitäjän puolelle. Nykyään on joku kuntaliitos niin ovat samaa, mutta elän 70-luvulla niin en laske. Moottoritien liittymässä luki "Kemi NaNNaN km" ja tuli mieleen tämä piisi https://www.youtube.com/watch?v=lUMQv_VlueY Oli hieno paikka käynen siellä nuuskimassa lisää joku aamu. Siellä on vissiin vanhaa asemaa, teollisuusaluetta ja muuta siistiä. >>603693 Houneia. Ihte nukuin aika hyvin vaikkakin unen saaminen on ollut parina yönä hankalata ja on pitänyt vetää vähän isompia huumemyrkkyannoksia. Pitää ehkä kokeilla pitää ikkunata auki kun ei voisataa sisälle.
>>603694 olikohan tuo unta
>>603695 Ei ollut. Muuna päivänä viime tai toissa viikolla näin unen joka jäi mieleen. Oltiin menossa hevimiesten kanssa bussilla retkelle johonkin etelän isolle kirkolle. Bussissa oltiin kännissä ja retken isäntänä oli Phil Anselmo. Perillä katsottiin joku kotimainen elokuva bussissa ja lähdettiin kotia. Paluu matkalla iskihirveä nälkä ka rapula. Bussi palautti meidät kotipaikkakunnalla lukion pihaan ja siitä piti kävellä kotia. Kotimatkalla hain S-marketista simona munkkeja ja menin syömään niitä johonkin nurmikolle parin hevimiehen kanssa. Phil anselmo tuli siihen leuhkimaan miten oli ostanut neljä munkkia, mitkä olivat toisissaan kiinni niinkuin ne jotkut kauraleipäpalat ovat. Anselmo taisi siinä samalla syödä meidänkin munkit ja sitten katosi kuin pieru saharaan. Sitten lähdin yhden hevimiehen kanssa kotio kohti. Mentiin joen yli sillalla kun minulle iski hirveä paskahätä. Jotenkin päädyin sitten vessan kautta jokeen paskantamaan. Kelluin vedessä ja paskaa tuli monta kymmentä metriä. Kaveri oli päätynyt kanssa jokeen ja auttoi minua vetämällä lorttia ulos. Siellä jöötin sisällä oli köysi kun olin jostain syystä syönyt bussissa köyden.
(17.73 KB 726x879 your son has passed away.jpg)

>>603696 tallensin
>>603696 Vitun phil. Tuon takia varmaan panterakin hajos aikoinaan. Voi olla kyllä että abbottin veljeksetkin oli sekaantuneet munkkimafian bisneksiin...
(104.65 KB 332x314 kanna kyselee.png)

tietäsköhän kukaan tuleeko tuo: loistolauta vielä linjoille?
>>603700 Anteeksi, mutta emme harrasta foorumeita.
>>603702 eiku se on ihan hyvä paikka
>>603700 onko muhkuja tuol loistofoorumi? (semmosia söpöjä mukavia nuorena ihan yksin jääneitä joista vois saada muhku tyty yde)
>>603711 ei oo näkyny


Forms
Delete
Report
Quick Reply