/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Raportointilanka 130 Anonyymi 19.02.2023 (Su) 13:11:52 No. 594369
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille.
>>594734 Ite en ole niin kova teeharrastaja että voisin vaan kuluttaa aikaa teetä juomalla. Olen vaan tämmöinen teenäpertelijä ;_;
(995.32 KB 735x980 ClipboardImage.png)

(10.23 KB 585x395 ClipboardImage.png)

(156.67 KB 337x425 ClipboardImage.png)

>>594730 Tuli melkoinen seikkailu nyymianokaupassa käynnistä kun se tietenkin oli tähän aikaan täynnä eläkeläisiä ja muita. Ostin kovan setin kaikenlaista viikon ajaksi oikein ostoskärryn kanssa ja sitten menin pikakassalle. Olin vaan unohtanut että kärryn pohjalla oli punalappuleipää jota ei täällä pysty pikakassalla piippaamaan kun pikakassoilla ei ole erikseen mitään valvojaa vaan ne on asennettu tavallisia kassoja vastapäätä. Piippasin sitten kaikki muut ja menin vielä normokassalle jonottamaan parin leivän takia haha. Vivelsin autolle kärryn kanssa ja huomasin että chilikastike ei ollutkaan ostoskassissa ja paskatti että tästäkö tuli nyt ryynärireissu kun varastin pikakassalta, ainakin olisi jotain raportoitavaa. Mutta kyllä se kuitista löytyi, en vain ollut osannut laittaa sitä ostoskassiin! Hurja tilanne oli se. Mutta sen verran on kuvaraportoitavaa että hyllyssä oli quokkatermoksia. Olisi voinut periaatteesta ostaa mutta olivat kalliita (joku 17e) ja korkissa oli semmoine paska silikonitiiviste mikä kerää alleen helposti kosteutta ja homehtuu sitten ja se on tosi vaikea kaivaa sieltä pois pesua varten. Ymmärrän että semmoinen systeemi on tuotannollisesti tosi halpa mutta käytännössä ihan paska kun en ole saasta-ano jonka pullo saa homehtua rauhassa, hyi vittu. Minulla oli kerran semmoinen ei-termos jossa oli korkissa samanlainen silikonitiiviste ja se tuli lopulta täyteen mustia pilkkuja ja kun kerran kaivoin sen tiivisteen irti niin se ei enää sen jälkeen pysynyt paikoillaan vaan jäi aina pullonsuuhun kiinni avatessa. Tein autocadilla havainnekuvan, poikkileikkauksen korkista. Nyt tuli niin tyhmä raportti että voin sanoa olevani tyytyväinen. Vammaisuuteni ei jää epäselväksi enää kenellekään.
Hyvä raportti. Ihtellä ei oo juomapullona ku armeijasta saatu kenttäpullo. Siinä on joku kovamuovilirpake tiivisteenä ja vuotaa vaan vähän jos ei vedä ylitiukkaan. Sen kanssa on kierretty ulkomaita ja lappia ja ties mitä haha. Termoksen dyykkasin roskiksesta. Perus punane airam. Kuppi puuttui mutta muuten toimi. Liuottelin sitä monta päivää ties missä liemissä että kaiken maailman aidsit ja ebolat kuolis ja atomihiukkaset huuhtoituis. haha AnoCAD kuvaa en piirrä.
>>594728 Hyi helvetti toi autismilekan rynnäkköreppu oli perseestä. Onneks vaihdoin parempaan. Annoin sen faijalle ja se viel ihan mielissään käyttää sitä... Pitäs varmaan sille synttärilahjaks joskus kattoo joku kunnon reppu kun se kantaa sitä aina mukanaan.
>>594737 0joo semmosia muovikartiotiivisteitä suosin ihtekin, ei tietenkään ole ehkä 100% varma mutta 99,9% riittää jos sitä ei nyt onnistu jotenkin kolhimaan paskaksi. Lisäksi autismin takia pieni pullon suu on huono kun ei mahdu muuta kuin pulloharjalla putsaamaan niin suosin isompisuuaukkoisia pulloja. >>594719 Ois kyllä hyvä kun unohtaisi vaikka pankkikortin tunnukset niin voisi vaan postata nyymäriin ja kysyä että mikäs se olikaan. Salasanatkin voisi tallentaa nyymäriin, folioanokset kun ei kuitenkaan niitä kertoisi muille kuin nyymäritunnistuksen läpäisseille ja kiintolevytkin on kryptatty niin että vain toiset manolot muistaa salasanat. Nyymärihajautettu järjestelmä, haha
>>594730 >- todennäköisesti paskatus kotona koneella kun en tehnyt mitään mielenkiintoista koko päivänä vaikka olisi ollut mahdollisuus eli hakkasin koko päivän f5 nyymärissä vaikka olisin voinut lähteä autolla johonkin kauemmas ja vaikka raportoida siitä Tämä on nyt toteutumassa justiinsa. Vittujen elämä.
Mikähän siinä on että aina kaupassa käydessä siellä kaupassa iskee hirveä lorttihätä. Tänääkin sai juosta lortti kolmantena jalkana hiki otsassa kotiin kun väänsi vatsaa.
>>594760 >lortti kolmantena jalkana Kerkes ulos?
Pääsisipä käymään Meksikossa.
>>594762 Miks? Kamala kuiva maa.
>>594763 Höpö höpö, hyvä paikka se on. Kaikissa Ameriikan kuvissa ovat menossa sinne karkuun. Kokis on halpaa, siellä voi vetää simona tekilaa, meskaliinia ja tacoja.
>>594764 Mutta kaikki siellä ovat ekstroverttejä. Helvetti maan päällä kaiken huumehommien lisäksi.
>>594764 Ei minua kyllä päihteet ja ruuat houkuta, jos maa on muuten kamalanoloinen. Hyvää ruokaa saa varmastikin joka maasta.
(122.61 KB 904x899 trump.jpg)

>>594764 Myös alpratsolaamia saa ilman reseptiä.
>>594764 Kuulostaa melko normoilulta. Sama kun täällä normot menee viroon ryyppäämään ja ties mitä normoilemaan.
Ajoin äsken autolla ja kyydissä oli kaksi naista. hähää Kuten huomaatte, puhuin naisista enkä mutseista koska::: kyseessä oli äitini ja joku sen melkein kasikyt-kymppinen kaveri, ne oli olleet jossain teatteriesityksessä tms. Heitettiin se 80-kymppinen mummo (ei fyysisesti heitetty autosta ulos vaan kuvaannollisesti, eli tuotiin se kotiovelleen) ja se kiitti ja tuumasi että nyt iltateetä ja nukkumaan. Mummeli oli asian ytimessä.
>>594783 Jaahas iltateetä kasikyt-kymppisen mumsan kanssa.. pitäisi varmaan postauslupaa katsella.
(721.90 KB 771x646 vin.png)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
(311.85 KB 1158x1035 disks2.jpg)

Joo toi 3tb seagaten kovalevy pasko alleen ja sinne meni koko zpool koska raitasarjotin koko paskan ilman redundanssia.
(40.27 KB 1297x724 anolec tuote nro2.png)

Uni ei tunnu tulevan kun on taas projektit mielessä. pitänee alkaa toteuttamaan sen finaaliosuutta nyt heti sitten. Tällä kertaa pitäisi väsätä aika perinteinen kaksialueinen taajuuskorjain kun semmoiselle on tarvetta. Se on jo kasattu koekytkentälevylle ja todettu toimivaksi, nyt pitäisi keksiä miten sen kasaisi verolevylle ja sitten laittaa kolvaten. Opettelin käyttämään mallinnusohjelmistoa niin näiden suunnittelu menee paljon näppärämmin.
>>594790 Mielenkiintoista, millä laitteistolla testaat ton toimivuutta?
>>594794 Kitarakamoilla. Muunlaisilla vehkeillä en noita omia kötöstyksiä tarvitse.
>>594760 Liikunta laittaa lortin liikkeelle.
>>594795 Mutta siis millä kuuntelulaitteistolla testaat? Mitkä kajarit tai kuulokkeet?
>>594799 Kuulokkeilla tulee tesatattua. Ensteksi vedän kitaran projektin inputtiin ja outputin pistän suoraan usb- äänikorttiin, josta se menee kuulokkeisiin. Sen jälkeen jos kaikki toimii, kokeilen sitä kitaran ja vahvistimen välissä ja mahdollisesti vahvistimen efektiluupissa. Kitaravahvistin menee kaiutin simulaattoriin, joka menee sitten äänikorttiin. Nuo minun räpellykset tulevat aina osaksi kitara laitteistoa, eivätkä ne tuommoisenaan sovellu hifikäyttöön niin kaiuttimilla tai kuulokkeilla ei taida olla suuremmin väliä. Kovilla jätkillä taitaa olla signaaligeneraattorit, oscilloskoopit sun muut joilla testailevat.
>>594800 Mut siis mitkä kuulokkeet? En mä sillein tuomitsevasti kysy, kiinnostaa vaan ylipäätään onko jotain mitä oon ite käyttänyt tai omistanut.
>>594801 Juu no sitten juum. Nyt on kovimmassa käytössä Sonyn wh-1000xm4 kun kämpän ulkopuolelta tuleva meteli paskattaa niin paljon. ne eivät ole aivan parhaat mahdolliset soundin puolesta ja kitarahommissa joutuu käyttämään erillisiä taajuuskorjaimia kun bassoa on liikaa. Aikaisemmin käytin Akg:n k240 ja 271.
>>594802 Joo mulla on itekki noi XM4:t ja Airpods Max. Airpodsit on nyt päässä just koska paras vastamelu. HD800S on melkein käyttämättä kun siitä tulee kaikki läpi.
Paskattavaa huomenta. Tai oikeastaan paskaantunut huomentoivotus, en tarkoita että toivottaisin muille paskaa huomenta. Tästä päivästä tulee itelleni taas ihan paska kun on kaikenlaista vastenmielistä tekemistä. Paska.
(433.12 KB 350x343 ganbatte.gif)

>>594805 huomenta ja ei se haittaa kunhan raborhteeraat :3
>>594806 Tähän mennessä en ole saanut mitään aikaiseksi, ulkona on hieno sää, kohta alkaa paskatusmittari mennä ympäri.
(1.30 MB 735x980 ClipboardImage.png)

(1.17 MB 980x735 ClipboardImage.png)

(1.17 MB 980x735 ClipboardImage.png)

Ruokaprojektina oli pitsaa, ostin eilen kaikenlaisia punalapputuotteita, kinkkusuikaleita, jotain kanakebablastua ym. ja kun pistin niin reilusti täytteitä (tuli 12 tuommoista valmisneliöpohjaa) niin viimeiseen piti soveltaa metvurstia. Ihan samalta kuivalta kakkelilta näyttää kuin aina ennenkin mutta ei se nyt ole tärkeää tässä vaan että on jotain pikaläskievästä pakkasessa. Samalla kun uuni oli kuuma niin tein punalappuhampurilaisia, oli tommosia hapanjuurihampurilaisleipiä, aika hyviä. Sisällä on pieni punalappueinesjauhelihapihvi ja cheddaria (vai mitä saatanan mönterey jakkia oli) eikä kasviksia lainkaan eli olen epäterveellinen läskihomo. Tuli tässä semmoinen hahatus mieleen etttä nyymärissä ano ja nyymi saa kärsiä ihan miten paljon vaan, kunhan muistaa raportoida siitä. Kaikki paitsi raportointi on turhaa ja niin edelleen. Raportoin, siis olen. Ruokaprojektin taustalla oli joku spotifyn funk-lista. https://www.youtube.com/watch?v=HT4RainY-lY
>>594814 kylhän tollanen nyymiburgeri (ei se autisti) kelpaisi, ite taidan lämmittää kuivannutta reiskaa metuwurstilla ja juustulla päiväkahvin seuraksi ja siinä on päivälliseni
>>594808 Epäironisesti siltähän se vähän näyttää.
>>594819 asfalttikin taipuu ryynärin massan alla
(1.17 MB 492x392 kumitissien kosto.gif)

Asiakirjat arkistoitu, puhelinliittymä päivitetty, läppäri ladattu ja päivitetty, jouluvalot otettu pois (haha), ruokaa tehty, paskaannuttu, sitten vielä jotain saatana. Alkaa hävettää tämä jatkuva raportointi.
>>594821 Hyvä väli pitää teetauko ja katsoa nesretkua
>>594822 Ei ole, ei katsota :3
>>594823 Nohh? Kannattaa ainakin mikrotauko pitää
>>594824 Söin vähän aikaa sitten, ei nyt tarvi mikroaaltouuniin laittaa mitään ;3
>>594821 vasemmalta oikealle sarenna lee, plenty uptopp, maxi mounds, minka, kayla kleevage, casey james
(4.20 MB 500x281 impressive, very nice.gif)

(1.94 MB 448x202 kumimutsien juhlat.gif)

Nyt pakko kyllä jakaa tämä kokemukseni, kun oli kaupassa sellainen mamumutsi, että oksat pois. Mustat reisitaskuhousut ja maiharit ja joku paksu tummanvihreä poolopaita(?). En oikein edes kerinnyt rekisteröimään minkäkokoinen rintavarustus, kun se takamus oli niin leveä ja pullea, että väkisin tuli tehtyä pari ylimääräistä käännöstä kaupassa, että saisi silmät levätä pidempään siinä. Oli semmoinen terve rasvakerros, jota varmaan joku saliharrastus oli tukemassa, että semmoinen terhakka chubby, eikä mikään muhkupakottajan valas. Se on kyllä kovin harvoin, kun noin huomiotakiinnittäviä naikkosia tulee vastaan. Varmaan päältä kolikymppinen, kun nuori teini, joka sekin oli naamastaan hyvin söpö, odottelemassa vielä nuoremman kakaran kanssa kassojen toisella puolella kärryn kanssa. Kasvot eivät välttämättä mikään veistos, mutta perusnätti, sillä mutsilla siis ja ikäisekseen hyvin viehättävä.
>>594829 Kuulostaa oikein hyvältä (mutsilta)
>>594830 tää kuva tais puuttua multa, kiitos
>>594831 Pitäs kyllä tehä se piirtäjänkuvalanka, jaksunaattorit tulille...
>>594829 >Oli semmoinen terve rasvakerros, jota varmaan joku saliharrastus oli tukemassa nää on parhaita
>>594833 Ulkonäöllisesti...?


Forms
Delete
Report
Quick Reply