/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Raportointilanka 127 Anonyymi 23.01.2023 (Ma) 08:05:30 No. 592721
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille.
>>593165 Anon sängyssä on riåttu niin lujaa että luteetkin on mcfucking litistyneet kuoliaaksi ;__;
>>593169 sen lore meni niin että anon saastaisuus tappaa luteetkin, kerroin tuosta tapauksesta aikaisemmin
>>593170 Tässä on nyt suoritettu retcon-projekti ja kyse oli riå-hommista vaikka nyt kun sanoit niin jonkunlainen muistikuva tulee mieleen luderaportista mutta ehkä se on valemuisto.
(356.51 KB 800x600 saatana_aku.png)

Olen taas täynnä positiivista paskuutta ja siitä juopuneena haluan kiittää kaikkia hyviä manoloja poustauksista ja veliellisestä menoksesta.
>>593173 >positiivista paskuutta Vastakohtien manolo
positiivistäkää mut oon paskuus
>>593170 >saastaisuus tappaa luteetkin Onko tää nyt taas jotain Lyijykynäkomppania lyriikoita vai onko Rybackin "Veisuja syrjäytyneille" b-puolelta?
>>593176 saattaishan se vahingossa olla....
Sain tänään liikaa kofeiinia eli yksi .33 litran tölkki aamuysiltä ja kofeiinia sisältävä urheilujuoman tapainen kolmelta iltapäivällä niin unensaanti oli kovin vaikeaa. Lopulta nukahdin mutta heräsin äsken painajaisen tapaiseen hahas: tein alkuun kaikkea muuta ei-niin-painajaismaista mutta sitten olinkin maaseudulla pellon laidalla pilkkopimeällä ja osoittelin ensin ihan huvikseni sinne tehokkaalla taskulampulla ja kohta siellä alkoikin mielikuvitus nähdä kaikenlaista liikettä, väijyviä pikkuotuksia ja lopulta ties mitä avaruuden piruja. Sitten heräsin eikä ollut vielä edes keskiyö. Nyt on aivan vitummoisen levottomat jalat ja nukahtamista joutuu taas odottelemaan yyh. Unessa tein jotain 6 metrin loikkia paikoiltani kun koitin tallata niitä mielikuvitusotuksia, olikohan se oire vai syy. Jalka upposi puoli metriä kurapeltoon aina hypyn jälkeen. Ehkäpä uni olisi jatkunut niin että olisin jäänyt kiinni ka olisi tullut tuho. Lähes poikkeuksetta kyllä herään aina ennen kun tapahtuu oikeita kauheuksia.
>>593178 0.33 litran energiajuoma siis, hyh. Juon keskimäärin 2 tuollaista viikossa, ehkäpä jätän ne pois. Aamutee on tarpeeksi kova pärinä minulle.
(1.38 MB 299x162 xtro.gif)

>>593178 hyhyh
(239.18 KB 1600x1068 wompoosi.jpg)

>>593179 Ihtelnisin juon ainakin 2 litraa teetä päivässä eikä tunnut missää. Kuumajuomalangassa ilmoitin että alan kahvelakkoon ja se on pitänyt. Samalla myös meinasin että pidän teen juomisen kurissa, mutta se ei ole onnistunut.
>>593182 teaniini hillihtee teen piristäviä vaikutuksia
>>593182 Oli jotain muutakin paskatusta kun heräilin aamuyöllä vielä monta kertaa, välillä olkapäähän sattui (kylkiasento) ja välillä oli kuuma. Nyt on töisä muuten ok mutta väsyneistä silmistä huomaa että on nukuttu huonosti. Niin kauan kunnon touhua niin kaikki on hyvin mutta jos pysähtyisi pidemmäksi aikaa niin tekisi mieli mcfucking kuukahtaa.
(113.95 KB 700x933 fire snail.jpg)

onko kukaan joutunut opettelemaan selällään nukkumista? yritän aina välillä mutta pääsen korkeintaan jonkinlaiseen puoliuneen
>>593183 Harmilloista. Kofeiinimaksimit on nyt pilattu.
>>593187 Osaispa opetella. Aina vaan nukahtamisen hetkellä tuntuu että kieli tippuu kurkkuun ja mcfucking tukehdun ja herään siihen. Olen aina nukkunut kyljelläni mutta olkapäät alkaa lopulta kärsiä vuosikymmenien jälkeen.
>>593187 >>593189 Minulle tämä ei ollut mikään ongelma ennen, mutta nykyään ilmeisesti tarttis jotenkin muka jaksaa hakeutua uniapneatutkimuksiin ja ottaa sellainen CPAP-laite käyttöön. ;__; Henki korisee vahvasti selällään maatessa jo hereillä ollessa ellei hengitä oikealla tekniikalla tai pistä tarpeeksi tyynyjä pään alle niin että niska taittuu pystyyn.
>>593188 kofeiinimaksimit on vähä huonoja ellei tarvi ajaa rekkaa
>>593193 toivottavasti itellä ei muuten oo tuota: apneaa nii ettei mckuole jos saakin nukahdettua selälleen. suvussa ei kyl pitäs olla enkä ole järin lihavakaan et siinä mielessä hyvin asiat
>>593187 En. Kuulemma terveellisempää nukkua kyljeltään ja muutenkin en halua mitään unihalvauksia.
>>593199 keltä kuulit? ne on yhtä terveellisiä
>>593171 panettaa noi misakin shimatangat
>>593203 >Unihalvauksissa yllättäviä terveyshyötyjä? Asiantuntija vastaa
(586.76 KB 1842x848 nyymichanin musta messu.png)

Suihku+kaljuutus-, pyykinpesukoneentyhjennys- ja nukkumaanmenoprojekti. Hyvää yötä manolos. Älkää istuko kotona koneella koko yötä.
(439.81 KB 1200x726 1613847965683.jpg)

tmop
(10.43 KB 640x752 bz-welfr.png)

>>593152 Tällä hetkellä nettiliittymäni upstream-nopeus on vain 10Mbps kun rahat ovat suht vähissä ja samassa tierissä ISP tarjoaa minulle aivan riittävän 100Mbps:n downstreamin. Pitäisi varmaan siirtää liittymä vähän kalliimpaan tieriin, tai hommata joku seedboxi tms? Minulle ei sinänsä ole mikään ongelma pitää tuota 10 megan uppia päällä ihan (ainakin lähes) miten paljon tahansa, mutta onhan se nykyään jo vähän hidas nopeus. Suomimusaa ei entuudestaan juurikaan löydy, eikä kovin paljoa muutakaan musaa, paitsi siis jotain mitä sattuu vanhoja MP3:sia ja Deezeristä SMLoadrilla ja d-fi:llä (ennen kuin estivät noiden käyttämisen haha ;__;) imutettuja mitä sattuu FLACceja. Muutamia CD:itä on olemassa mitkä voisin ripata koska tahansa ja toki voisin käydä katselemassa sitä paikallisen kirjaston tarjontaakin, ehkä jopa välillä ostaakin sellaisia CD:itä mistä ei joudu maksamaan aivan naurettavia määriä rahaa kun kyseessä onkin joku helvetin keräilykohde.
>>593220 Et tarvii kaistaa. Paremmilla trackereilla palkitaan jakamisesta, ei jaettavasta määrästä. Kun uppaat torrentin, jotkut seedboxit autosnatchaa sen ja sen jälkeen jaat ehkä nippa nappa 10kbps. Mutta koska swarmin (pahoittelen etten tiedä näiden suomalaisia nimiä jos on) määrä halutaan pitää mahdollisimman suurena, melkein jokaisella jakosuhteellisella trackerilla on bonuspisteet käytössä. Myös freeleech ja half leech torrentteja on paljon, näitä käytin aikanaan itse PTP:llä bufferia varten. Näitä voit ladata ilman että se vaikuttaa sun jakosuhteeseen, mutta kun uppaat, saat jaettavan datan määrää ylös samalla kun hienaat bonuspisteitä. Bonuksilla ostat joko lisää jakosuhdetta tai poistat lataamaasi datan määrää. Moni taso vaatii myös tietyn latinkirajan, eli kannattaa mielummin ostaa enempi uploadia sen sijaan että poistaa downloadia jos se on vaihtoehto. Suomalaista musaa löytyy harvinaisen vähän jos on yhtään erikoista joten mäkin oon aika paljon ladannut suomalaista musaa ORP:hen jotka kävin lainaamassa kirjastosta. Joku tietty paheksuu asiaa, mutta jos sen kirjastosta lainaa ilmaiseksi, eikä artisti tienaa sillä mitään, mitä sitten jos joku kuuntelee jo ilmaiseksi lainattua musaa? Ei moraalista ongelmaa. Jos on hyvä levy niin mä ostan sen (viimeks just Norrhem - Elonkehrä) mutta jos on joku pelle vassaribändi joka tekee hyvää musaa (Cro-Mags) niin lataan enkä aio maksaa.
Pesukone meni krikki. Heittää E10 erroria joka on vedenlämmitysyksikön errori. Sitten heittää E1 erroria joka on ylikuumenemisvaroitus. Vittu just kun oon saamas ton iphonen maksettua vittuun niin taas otetaan jotain kuukausmaksulla. Powerista sais 1200€ kuivaavan pesukoneen melkein puoleen hintaan. Kaipa tässä vähän hakee tekosyytä laitteen vaihdolle kun vituttaa noi pyykit ihan sikana. Se että voi kuivata kalsarit kuivaksi suoraan koneessa on varmaan sataprosenttinen elämänlaadun parannus. Nyt kun osari on vain 0% korolla ja 0€ kuluilla niin en maksa mitään ylimääräistä. Mut sit tää tuoliki alkaa hajoaa kasaan ja oon miettiny etten ostais enää mitään gaymer tuolia vaa jos sais jotenkin ostettua jonkun herman miller aeronin niin olis kiva. Toisaalta uskaltaaks johonkin tonnin tuoliin pieraista? En tiiä. En myöskään tiiä voiks jollain aeronilla löhöillä. Tulin kuitenkin siihen tuumaan että elämässäni on yksi tuoli jolla oon viettänyt enemmän aikaa kuin millään muulla ja se on tää tietsikkatuoli. Tähän jos johonkin kantsii panostaa kun tässä sen huomaa kaikista eniten.
>>593222 Ei varmaan kannattaisi ostaa ylihintaista elektroniikkajätettä, jos ei ole edes siihen varaa.
(7.11 KB 640x400 sz-turb.png)

>>593221 No, eipä artistit silläkään tienaa, jos joku ostaa käytettynä levyn, ei vaikka se maksaisi luokkaa satasia nettihuutokaupassa, kun kyseessä on vaikka joku haluttu vanha painos tai levy mistä ei edes ole olemassa kuin yksi pieni painos. "swarm" on usein suomennettu parveksi tässäkin yhteydessä käytettynä, mm. Hedmannit ja Turret muistaakseni selittivät parvista. (ja minulle ainakin on aivan sama yritetäänkö joka ikinen tietotekniikkasana suomentaa vaikka väkisin vaiko ei haha) Onko skanneri kuinka hyödyllinen/pakollinen jos tuonne Orpheukseen alkaa jotain omia rippejä laittamaan tarjolle? Siis meinaan kansille ja linernoteille.
(73.82 KB 1009x435 lk.png)

>>593223 Siis on varaa, mä voin ostaa sen suoraan. Mielummin kuitenkin pidän tilillä rahaa sitä varten kun ne joskus s-marketissa tai prismassa havaitsee mun pepsi max 4 pack tempun.
>>593224 En oo ite laittanu kansia ikinä. OPS:ssä on ohjeet kuinka rippaa CD oikein. Haluut että sulla on FLAC musaa eroteltuna kappaleiksi, sitten log ja cue tiedostot. EAC:llä saa kaiken, ohjeist löytyy. Kannet on kivoja mutta ei pakollisia, harva ees lähtee trumppaamaan kansikuvilla.
Pää on niin täynnä projektia ettei pysty nukkumaan. Näitä tilanteita varten olisi ihan kiva jos olisi niitä huumepillereitä. Ei auta muu kuin alkaa kasaamaan autistiboksia ja toivon mukaan aamuunmennessä minulla olisi toimiva laitos. Autistiboksin tehokkaampi versio malli tulee olemaan anolecin lipplaivamalli. Siihen tulee säädettävien ylä- ja alapäästösuotimien lisäksi parametristä taajuuskorjainta, ehkä kolme kaistaa.
(1014.20 KB 480x270 cenahattip.gif)

>>593233 godspeed
(176.18 KB 727x408 plööh.jpg)

morningeja
>>593243 Houmens töistä myöhäiseltä kaffitauolta, välipalana vanukas ja juomana vesi. Tunnin päästä on kyllä jo ruokatauko mutta en ehtinyt(jaksanut) pitää ekaa taukoa ajoissa vaikka ei mikään kiire ollutkaan, aika vaan vierähti haahuillessa ja muille hommia keksiessä, haha
(381.11 KB 417x414 raccopizza.png)

>>593244 hmm, varo ettei tuu ähky kun vanoggaasta on noin vähän aikaa
Sain värkin jotenkuten toimimaan. Projekti ei mennyt niinkuin elokuvissa ja probleemantynkää oli. Unohdin katkaista juovakuparoidun levyn kupariliuskat muutamasta taktisesta kohdasta. Ne probleemat kuitenkin ratkesivat. Isompi ongelma oli potentiometrien kanssa. Keksintö olisi tarvinnut kaksi stereo potentio metreja niitä minulla tasan kaksi. Toinen niistä oli anohtunut jo aikaisemmin ja se pätkii ja paukkuu. Toisen pti olla toimiva, mutta kesken projektin siihen iski totaalinen mcfucking anoosio. Ne saa korvattua monopotikoilla, mutta sitten ne eivät leikkaa yhtä tehokkaasti. Pitää vaihdella vielä niitä ja aloittaa sitten armoton testaaminen. Pitää ostaa kunnon potikat sitten joskus, jos muistaa, jaksaa ja huvittaa.
>>593245 Vaan olen sellainen sika ettei tuommoinen tunnu missään. Justiinsa sain sianruoat syötyä ja (pussi)teen hörpättyä, nyt voisi mennä tekemään jotain.
>>593246 >Projekti ei mennyt niinkuin elokuvissa itte aattelin prosessin tällasena https://youtu.be/U4LzNuJuJs4?t=21
>>593246 Tuleeko anoleciin pahvilaatikkopurkki ympärille? Voisi mainostaa kierrätys viher ekotekona.
>>593249 Pahvilaatikkopurkki voisi olla hyvä ratkaisu. Jos tulee sanomista niin siirrytään Anolecin alkutaipaleen toimintatapaan. Yläasteen sähkö ja elektroniikkatunnilla dyykkasin jätelaatikosta suurinpiirtein oikean kokoisia palikoita, kasasin niistä huonosti laatikon ja maalasin sen vaaleanpunaiseksi. Opettaja ei ikinä pitänyt siitä, mutta kolvaukset olivat kuulema erinomaisia. >>593248 On siinä vähän tuotakin silloin kun homma ei suju. Silloin homma menee totiseksi.
(79.50 KB 854x480 mpv-shot0004.jpg)

(96.74 KB 854x480 mpv-shot0005.jpg)

(80.78 KB 854x480 mpv-shot0006.jpg)

>>593251 mohghododhwaah... :3
(135.50 KB 638x960 1616450896350.jpg)

>>593251 on kyllä turhan paksu ja varmaan nykyään vielä läskimpi haha
tmop :c
>>593255 emme tapa :3


Forms
Delete
Report
Quick Reply