/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 14.01.2023 (La) 19:42:19 No. 592142
Oispa mun nuoruudessani mainostettu työelämää tai vaikka edes armeijaa tähän tyyliin ni ehkä musta ei olis tullu tämmöstä elämäntapatyötöntä lusmua.
>>592219 Ai jotain homopaskaako? Hyi.
>>592226 Oikeasti ei oo (tietääkseni) siitä mutta piti keksiä jotain muuta perinteisen Boku no Pico-vastauksen tilalle.
(20.91 KB 250x252 erotic acts.jpg)

>>592194 Kyonyuu princess saimin näyttäis olevan yandexin mukaan
>>592230 Mielenkiintoista.
(29.69 KB 765x431 eh.jpg)

>>592226 ei viivat voi olla homoja
>>592249 Mikseivät?
(441.82 KB 1166x656 ykxw54rp3vo71.png)

>>592250 kun ne on viivoja eikä homoja. samasta syystä ne ei voi esittää muunmuassa lapsia
>>592251 Viiva voi muodostua miltein mistä tahansa, vaikkapa ihmisestä.
>>592142 Tajusin juuri, että tuossa keskimmäisessä kuvassa toisella animetytyllä on neljä sormea. >>592164 Ja tässä on toisessa kädessä 6 sormea. eipäs olekaan vaan näyttää vain vähän kummalliselta toi etusormi Tämän postauksen kuva taas noin yleisesti näyttää suht tökeröltä paskalta. LinkedInistä löytyykin pöhinäpostaus, mikä varmistaa tämän kampanjan olevan AI-paskaa: https://my.linkedin.com/posts/taavikuisma_marketing-advertising-ai-activity-7018913916483252224-PQAV Noh, olisin kyllä silti ehkä ainakin harkinnut töihin menistä jos sitä olisi nuoruudessani tyrkytetty tähän tyyliin.
>>592255 Hyvä asenne kyllä laudalla AI-kuvia kohtaan. >vou onpa hyviä ja kivoja kuvia >ai se onki AI-kuva, paskaa
>>592256 No toi kuva minkä nyt äsken postasin ei ollut missään vaiheessa mielestäni kovin hyvin tehty. Siksi jätinkin sen postaamatta aiemmin. Voisi sanoa aivan hyvin myös, että hyvä asenne silläkin, joka päätti jättää korjaamatta tuohon aloituspostauksen keskimmäiseen kuvaan manuskasti peukalon mukaan toiseen käteen. Vai huomasiko kukaan edes? (noh, en tietty itsekään heti tajunnut, mutta toisaalta mä en ole koskaan edes tyrkyttänyt itseäni mihinkään töihin kuvataiteilemaan) Sillä, kuinka hyvin kuva on tehty, ei tarvitse välttämättä olla mitään tekemistä sen kanssa kuinka "kiva" se on. Naurattaahan tämä kampanja minua edelleenkin, enkä ollut joka tapauksessa sitä mieltä, että nämä kuvat ja videot varsinaisesti mitään kuvataiteen huippua olisivat jo ennen kuin tajusin että kädestä muuten puuttuu sormia ja löysin netistä postauksen jossa varmistetaan kyseessä olevan AI-generoitu paska. Musta olis kyllä tavallaan ihan kivaa jos paskojenkin kuvien tekemiseen tarvitsisi nähdä edes vähän vaivaa, vaikka olen siis itse sillä tasolla että tältä istumalta tekisin vielä paskemman näköisiä kuvia kuin AI. tässäpä oli joskus ihan hyvää keskustelua puolesta ja vastaan https://rpgcodex.net/forums/threads/is-ai-going-to-ruin-video-games.144722/page-1 "I never denied that image generators and similar technologies will make things easier. They will. So do debit cards, virtual currencies, smartphones and many other things. And yet all of them have downsides significant enough to make me want to wage Butlerian Jihad against all computers. Or at least follow in the steps of Uncle Ted and voice my doubts in a targeted mailing campaign to whomever it may concern."
>>592256 >>592257 ...ja "Of course I see the benefits of these generators, I use them myself. But I also see these absolute pillocks coming out of the woodwork and touting themselves as artists because they plonk sentences into a textbox. Proper artists are mostly an obnoxious bunch but they do have a few skills to back that up. These AI touting cunts have as much skill as a hipster in a slam poetry competition, if not less than that. Being uncritical of these image generators makes as much sense as putting them in only negative light. It's a tool and it will be used but it does not elevate anyone above their meager skill and it brings about a set of problems whole industires will have to contend with, because soon 3D modelling will be obsolete, programming will be heavily assisted at least, prototyping, post-production, translation and many other job niches will be cut down. As companies are concerned it's fantastic, more shekels in the pocket but I do not envy the people in these sectors. Most of them are not journos who deserve to loose their jobs." (en viittiny ny deletoida ja postata uusiks niinku tavallisesti teen, voispa täällä muokata postauksia ainakin hetken postaamisen jälkeen, ja meitsi, toisin kuin lainaamani rpgcodexin postaaja, ei ole toistaiseksi itse asiassa edes käyttänyt noita generaattoreita, kun en oo jaksanu perehtyä, eikä taida ainakaan minkään hienompien neuroverkkojen itse kouluttamiseen mun RTX2070S 8 gigan muistinsa kanssa riittää -- toki joitain valmiiksi koulutettuja tuolla voi pyörittää ainakin jossain rajoissa -- ja haluaisin kuitenkin mieluiten käyttää omia laitteitani enkä jotain spyware-nettipalveluja) (no tän muuten deletoin ja postasin uusiks ku halusinki lisätä vielä tekstiä xD ja vielä kaks kolme kertaa xDD)
Sen verran voisin vielä lisätä, että suuri osa animestahan on ihan aina ollut suht halvalla tehtyä paskaa (voi olla hyvinkin että länsimaalaisesta animaatiostakin mutta eipä oo tullu hirveemmin katteltua sitten lapsuuden), eli vähintään matala framerate jos vertaat johonkin Miyazakiin tai muuhun kunnolla tehtyyn animaatioon, ehkä laiskasti tehtyjä taustoja, ehkä virheitä hahmoissa silloin tällöin, joku ihan kummallisen näköinen käsi vaikka, jne., jne., ja jo kauan ennen neuroverkkoja tuli muotiin se 3D-renderöintipelleily millä tuotantokustannukset saatiin vielä alemmas. Sikäli siis tämän Versowoodin kampanjan ratkaisun voisi ehkä jopa sanoa kuuluvan tyyliin. (deletointimuokkaus: ilmeisesti olin väärässä -- "3D isn't cheaper though, only quicker. Don't forget animators in the industry are paid per cut, not per frame. So if a cut has 500 or 800 frames it doesn't matter. What matters is can that be done well and in the time available, usually the answer to that is no. 3D involves the costs of the program and paying a 3D artist which is usually twice as expensive as a 2D animator I really don't see how you can come to the conclusion that 3D is cheaper.") linkkaanpa vielä vähän relevanttia Miyazakia tähän kun kerran tuli mainituksi: https://youtu.be/ngZ0K3lWKRc?t=111
>>592266 Oon aina miettinyt että millä animestudiot edes tulee toimeen kun länsimaiset katsojat ei ikinä maksa niistä mitään, oheiskrääsällä? Aivan varmasti korealainen halpatyövoima jää työttömäksi kunhan animea aletaan tuottaa AI-kakkana, "juoni"kuviothan voisi jo yhtä hyvin olla botin pyöräyttämiä, tai varmaan onkin, haha
>>592267 Siis en edes tiedä miten animea julkaistaan japanissa, tuleeko se maksullisista suoratoistopalveluista vai telkkarista?
>>592267 >>592268 Japanilaisilla televisiokanavilla ne sarjat ainakin joskus ennen ensimmäisenä esitettiin. Voisi kuvitella, että nykyään olisi striimausvaihtoehtojakin tarjolla, ainakin TV-kanavien omia nettipalveluita. Tai ehkä japanilaiset pysyvät ikuisesti telkkareissaan, kun käsittääkseni fyysinen mediakin menee siellä nykyään vielä kaupaksi suht hyvin verrattuna länsimaihin (eli sarjojen BD-levyistä studiot saavat myös kotimaassaan rahaa). >"juoni"kuviothan voisi jo yhtä hyvin olla botin pyöräyttämiä, tai varmaan onkin, haha Ja tää on se syy miksen ole itse vuosikausiin enää aktiivisesti katsellut animea. Kaipa niitä hyviäkin sarjoja löytäisi joukosta jos jaksaisi etsiä missä kaikki ei ole aina saman kaavan mukaan tehtyä ja/tai typerää, mutta olen vanha läski masentunut pitkäaikaistyötön ja -tytötön. Miyazakin elokuvia olisi kyllä muutama odottamassa katselua kun en ole aikoinaan katsonut kuin Mononoke Himen ja Spirited Awayn, ja muutama vanha sarja jotka olivat aikoinaan arvostettuja mutta en jotenkin saanut aikaiseksi katsoa (mm. Cowboy Bebop). BD = Blu-ray Disc jos lyhenne ei ole tuttu tai ollut riittävän helppo arvata kontekstista. Ihan oikea virallinen lyhenne.
(253.45 KB 1200x2203 globohomostyle.jpg)

Ennemmin katselen ai animea kuin näitä globohomo kikkareita. Ja animet näytetään vieläkin Japanissa myöhäisillassa telkkarissa ja rahat ne tekee oheiskrääsän/ blu-ray / lähdemateriaalin myynnillä pääosin. Paitsi jos olet Jashin-chan ja crowdfundaat.
(95.60 KB 1366x768 hvch46cws2o21.jpg)

>>592252 viivojen tekemiseen animaatiossa käytetään kylki lyijykyniä ja tiettareita
>>592272 Riippuu animaatiosta.
>>592279 Kyllä riippuu.
>>592270 Enpä mä länsimaalaisia animaatioitakaan katsele tai jotain Hollywood-paskaa, tai no sen Castlevania-sarjan katselin ja Game of Thronesin kans. Castlevania-animaatiosarjassa ei ollut ihan tuollainen tyyli käytössä vaikka se oli amerikkalaisten (ja oisko ollu kans vähintään osittain korealaisille ulkoistettu xD) tekemä. Vähän paskan näköisesti tehtyä animaatiotahan oli muuten siinäkin varsinkin ekalla kaudella.
>>592293 Kannattaa katsoa Hilda.
>>592294 Itse ehdottaisin Primal.
>>592295 Sekin on hyvä.
(2.80 MB 379x299 2315135.gif)

(4.71 MB 640x320 19284915.gif)

(4.31 MB 540x366 192847195.gif)

>>592295 Itse antaisin ääneni Love, Death & Robots sarjalle. Siinä osassa jaksoissa on kyllä myös aasialaisia tuotantotiimejä mutta suurimmilta osin länkkärituotantoa.
(599.71 KB 1280x720 ClipboardImage.png)

Ihte katon näitä missä on söpöjä tyttöjä ja missä pojista tulee söpöjä tyttöjä. Nyt ainakin pyörii ayakashi triangle, onimai ja lasken mukaan kans sen koira animen vaikka ei ehkä pitäis.
(727.64 KB 1920x1080 degenerates like you.webm)

>>592299 >missä pojista tulee söpöjä tyttöjä
(48.13 KB 602x633 varg.jpg)

>>592299 Katselin joskus aikoinaan tuoreeltaan mm. K-Onin kummatkin kaudet ja Kemono Friendsin ensimmäisen kauden ja kyllähän ne silloin maistuivat, mutta nykyään kun olen yrittänyt näitä tällaisia katsella (viimeksi sitä jääkiekkotytyanimea ku aattelin että haha mikä yhdistelmä) niin ei oikeen enää jaksas. >>592300 Pelasin tota muuten aika äskettäin.
>>592300 öhmmm,, öhn
>>592299 >onimai
>>592317 Katso Nichijou.
>>592317 bocchi the rock taitaa olla viimeaikaisista cgdct animeista parhain
>>592336 En minä sitä kyllä erityisen söpönä ole pitänyt, mutta mielekäs kasvukertomus.
Onhan se oikein mukavaa että jenkkien kulttuurihegemonia on häviämässä söpöille jutuille mutta en mä oikeen osaa suhtautua tähän japsikulttuurin kiihtyvään globalisaatioon. Enpä yhtään osannut arvata tätä kehitystä kun aikoinaan Suomen ekoissa animeconeissa kävin. Normot pilaa kaiken.
(601.90 KB 481x586 think.png)

>>592449 >coninormo itkee japanijuttujen normoutumisesta
>>592457 miks kiukuttelet, älä kiukuttele. pätee oikeestaan tuohon toiseenkin vähä, haha
>>592457 Täytyyhän sitä jollain tavalla tekopyhä paska olla. Mut puolustukseni täytyy kyl sanoa et siitä meiningistä oli sillon aikanaan normoilut kaukana. Ja omalta kohalta varsinkin, sain niiltä reissuilta pysyviä taistelutraumoja haha
>>592299 Toi on kiva anime :3
>>593971 miksi?
>>593973 Siinä on sövö loli :3
>>593979 jaa, itestä fetissit ei tee sarjoista hyviä
>>593971 Oon sammaa mieltä. >>593973 Kiva slice of life ja söpöjä tyttöjä
>>592164 >>592142 Onkos nämä AI:lla tehty? Vaikuttaisi ainakin siltä.
(112.09 KB 776x600 なるほど.jpg)

>>596598 Netissä nykyään kaikki on tekoälyn tekemää
>>596615 itte en ainakaan
>>596615 Parempi olla pseudointellektuelli kuin deepfeikki.
>>596616 miksi valehtelet internetissä?
>>596637 Kaikki aidot manolot eivät ole vielä tuhoutuneet eivätkä siis näin ollen voi olla uusia tekoälyn luomia bittipaskeläjiä.


Forms
Delete
Report
Quick Reply