/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(281.62 KB 582x652 fuzz.png)

Anonyymi 11.09.2022 (Su) 18:10:31 No. 585710
sunnuntain kirous se on vaan aina riesana. asian ei varmaan tarvi olla näin koska hyviäkin sunnuntai-päiviä on ollut, mutta harvinaisia ovat...
>>589565 Huomenna olisi taas taas saatana ruoan teko päivä. Paskattaa ja kiukuttaa jo valmiiksi vaikka olen valmistautunut monta päivää henkisesti huomiseen projektiin. Kuolisipa yöllä niin ei tarvisi tehdä. En ole saanut mistään selvää miten sinne anoksen ruokapalveluihin pääsee asiakkaaksi.
>>589566 Saatoin kertoa anoksen ruokapalveluista kovinkin harhaanjohtavasti. Täällä on esim. yksi lounasravintola mikä mm. pyörittää parinkin tehtaan ruokailuja niinkun "sivukeittiöinä" ja pääpaikalla käy mm. ikäihmisiäkin syömässä. Sieltä saa edeltävänä päivänä tilattua seuraavan päivän ruoka-annoksen kotiinkuljetuksena x hintaan. Mutta anoksen ruoantarpeella siitä syö varmaan ainakin kaksi kertaa. Äiti tilaa kerran kuussa sieltä itselleen ja isälle lounaan vaihtelun vuoksi, tosin saavat kai jotain eläkeläisalennusta. Käytännössä sama siis kuin tilaisit kepappipitsaa joka päivä kotiin, mutta terveellisempää kotiruokaa. Kallista varmaan on suhteessa viikon anoruokamössöön mutta voisi henkisesti olla hyvää vaihtelua.
(931.04 KB 500x281 yuuko montage.gif)

>>589566 kokeile tehdä monenlaisia uusia ruokia niin löydät kokkaamisen ilon :3
(3.05 MB 498x280 patrick-patrick-star.gif)

>>589563 Tää postaus muistutti mua siitä kun kävin ottamassa verikokeita terveystarkastusta varten. Sen lisäksi että olin nukkunut pitkään huonosti olin stressaantunut, ahdistunut ja nälkäinen + huonot sosiaaliset taidot johtivat tilanteeseen jossa hoitaja kysyi multa jotain hyvin yksinkertaista jonka sisällön ymmärsin mutta johon silti vastasin toistuvasti asian vierestä. "tulin sitä terveystarkastusta varten tänne" tai jotain, ikään kuin hoitaja ei tietäisi sitä jo. Tuli epätodellinen olo sen lisäksi että se oli ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun häpesin jotain päiviä jälkikäteen.
(1.44 MB 1200x1200 ClipboardImage.png)

>>589571 >nyymiporukalla hoitajamutsin vastaanotolla
Olihan tämä aika turhanpäiväinen sunnuntai. Mitään en saanut aikaiseksi vaikka tarkoitus oli jotain pientä tehdäkin kuten eteisen kaappien käsine-, huivi- ja päähinelajitteluprojekti. Kävin iltapäivällä kaupassa josta ostin laputettuja elintarvikkeita ja kotiin päästyäni söin kaksi kanapaninia ja 350g pirkan pullapitkon yhdellä istumalla ja join puoli litraa limonadia päälle eikä tullut edes ähky. Sen jälkeen olen vaan istunut kotona koneella. Laittakaa mut lihoiksi, oon suursyömäri. https://www.youtube.com/watch?v=_VLaNHLKMcM
(145.67 KB 1440x1080 osaka our uniform.jpg)

>>589577 emme laita, ja voit tehdä sen huomenna :3
(769.03 KB 1345x976 bunta11.png)

>>589567 Siinä tapauksessa ymmärsin väärin. Menen nurkkaan häpeämään ja ruoskimaan ja rankaisemaan ihteäni. Olisin odottanut anoksen ruokapalveluilta enemmän: pasipukuun pukeutunut iso tissinen mutsi olisi päivittäin kurvannut Volvolla pihaan ja tuonut päivittäisen annoksen raikasta ja ravitsevaa laitoskinkkukiusausta ja pari nuutunutta salaatinlehteä. Ehkä teen siitä oman pisneksen. Ruokat saa varmaan jostain koulusta. Ehkä sitä laitosruokaa saa tarpeeksi sitten joskus kun on hoitokodissa laitan pötköttäen Parkkinsonin tauti päissäni ja joku vittuuntunut mutsi syöttää sitä. >>589568 Ehkä laittanen lasakneprojektin hautumaan.
>>589567 >Käytännössä sama siis kuin tilaisit kepappipitsaa joka päivä kotiin, mutta terveellisempää kotiruokaa. Kyllä kiitos! Minulle kelpaa laitosruoka eli ns. kouluruoka.
>>589583 Millaista ruokaa olet yleensä tehnyt?
>>589583 Tästä kuva (siis siitä kun uhkea pasimutsi tuo luurankoanokselle ruokaa, ei siitä kun tämä ruoskii ihteään tai siitä kun uhkea mutsi pakkosyöttää vamma-anosta)
>>589590 Tummaa makaroonia, pakastevihanneksia ja linssitomaattimurskakastiketta.
>>589591 hmm, siinä lukee kyl "pasipukuun pukeutunut" eli jonkinlainen fursuit tai ehkä huppari-onesie kissankorvilla
>>589597 "catsuit"-hakusanalla löytyy ihan hyviä asuja myös, haha
>>589596 Ok, kuulostaa sen verran hyvältä että vois kokeilla joskus
>>589599 Luin äkkiä että lainasit tuota >>589598 huh hels...
>>589613 Hmmm, jätän sen kokeilemisen tampereen meck manolsille hahas
päiväunet eivät onnistuneet, sen lisäksi (tai ehkä sen takia) tavoitin taas alemman tason kaamosmasennuksessa. forsythiaa, ellei jopa paskata, kun mieliala on riippuvainen valon määrästä. menee pimeät vuodenajat vielä enempi hukkaan kuin ne muuten menis
>>589921 Pidätkö vielä iltapäiväunet tänään?
>>589923 en tykkää nukkua iltapäivisin koska ne venyy helposti pitkiksi
Eilinen oli tosi hyvä päivä, ja tästä päivästä tulikin aika paska kun taisin nukkua huonosti kun päivällä vätysti kamalasti ja nyt en sitten jaksanut mennä salillekaan normoilemaan vaikka tarkoitus oli. Enää ei kannata lähteä kun ei ehdi sitten ajoissa nukkumaan. Tosin varmaan saan nysvättyä jotain turhaa vielä niin etten siltikään ehdi ajoissa nukkumaan.
No menihän se taas vituiksi, piti kuluttaa hieman kaloreita sisäliikuntatunnin merkeissä mutta istuinkin vaan kotona koneella lukien turhanpäiväistä paskaa ja nyt on jo maanantai.
(4.34 MB 250x312 nallu.gif)

>>590419 itten piti ottaa viikon toiset päiväunet mutten saanut aikaiseksi. naapurilla kävi vieraita ja ne jutteli sen verran kovaäänisesti että se häiri. jos kuulen tarpeeksi kovaäänistä puhetta josta saan jotakuinkin selvää niin en pysty olemaan keskittymättä siihen
>>590424 Minkälaisessa talossa asut missä tulee keskustelun äänet läpi?
>>590547 vanhassa
>>590548 Osoite ja puhelinnumero niin voidaan nyymien kanssa tulla tarkistamaan sun asunto ja kaapelit ja orava käy puhumassa naapurille ettei pidä niin paljon melua.
>>590550 Oispa metu elossa niin oltais laitettu se "keskustelemaan" naapurin kanssa.
>>590552 >Oispa metu elossa eikö se ole?
(385.97 KB 1280x898 rip metu.jpg)

>>590555 nyt muistankin että tästä puhuttiin mutta luulin sen olevan meemeilyä kun joku postas nähneensä sen kunnossa. vietin aikaa laudalla melko sporadisesti niihin aikoihin
Tämä sunnuntai oli ihan hyvä kun 1. hoidin velvollisuudet jo aiemmin ja 2. en istunut vain koneella. Nukkumaanmeno kyllä myöhästyi mutta muuten ihan onnistunut. Toivottavasti vuoden tulevatkin sunnuntait olisivat edes puolet tästä.
(45.14 KB 750x722 kettu sukeltaa.jpg)

oli vähän tympeä päivä kun alko jo eilen semmoset olot ja ne yleensä kestää ainakin pari päivää, enkä saanut edes nokosteltua vaikka makoilu olikin mukavaa suurimman osan puolestatoista tunnista mitä omistin sille
Tänään ei ole ahdistanut. Heräsinkin melko aikaisin. Mutta onhan tässä vielä tunteja jäljellä paskaantua. Paskaantumistodennäköisyys on kuitenkin hyvin matala.
>>591781 En paskaantunut, loppuilta olikin ihan hyvä. Nukkumaanmeno vaan taas myöhästyi mutta se nyt on pientä kun muuten ei ole tmop-fiilis.
Tänään olikin ihan hyvä sunnuntai vaikka aamulla ei kiinnostanut mikään ja viime yön unet jäivät lyhyiksi. Sain kuitenkin herättyä suht aikaisin ja tehtyä ne hommat mitä pitikin. Oli myös hyviä manolojen ruokaprojektikuvaraportteja mitä oli mukava lukea. Voihan tässä alkaa vielä paskatus loppuillasta mutta ei se enää voi päivää pilata. Jos vielä pääsee nukkumaan ajoissa niin tästähän tulee ihan kiitettävä päivä jopa. Uskaltaisikohan hullutella ja pistää vielä pyykinpesuprojektit tulille. Edelliset pyykit on luultavasti kuivuneet välttävästi, ei ne ole olleet kuin vasta yli viikon kuivaustelineessä.
(2.55 MB 640x478 ääääh.gif)

mielestäni nukuin tarpeeksi hyvin mutta pääni on silti vähän kipeä + aamun eksistentiaaliset kelat eikä keksi mitään mielekästä tekemistä, tai onhan niitä mutta niistä ei ole saanut sitä vähääkään mielihyvää pariin viikkoon. jossain välissä menen kai kävelylle vaihteeksi sunnuntain päiväunejen sijaan
>>593139 Itellä ainakin alkoi sunnunday ihan hyvin, heräsin tarpeeksi aikaisin ja kaikki askareet on tehty, kaupassa käyty jne. Nyt on vielä ihan hyvä fiilis mutta onhan tässä ilta aikaa paskaantua. Näyttää nyt kyllä siltä että tämän vuoden sunnuntait ovat olleet ihan hyviä mutta tässä vaiheessa ei silti vielä pysty sanomaan onko se vaan sattumaa kun en sinänsä ole muuttanut mitään.
>>593140 juu, ittel illalla on varmaan parempi kuten muinakin päivinä mutta pienellä sunnuntai-paskatuksella
(1.14 MB 980x1306 ClipboardImage.png)

(1.25 MB 980x1306 ClipboardImage.png)

>>593144 Nyt on vaan jotenkin muutenkin niin leppoisa menos kun ulkona paistaa aurinko ja avasin pikkuikkunan edestä verhot niin että voi sammuttaa kattovalot. En ole vuosikymmeneen enää istunut kotona koneella pimeässä tai edes hämärässä. Melkein voisi mennä ulos kävelylle mutta olen semmoinen vamma-autisti suorittaja että pelkään leppoisan fiiliksen menevän siinä pilalle. Koitan nauttia nyt tästä hetkestä enkä tuijottaa kelloa suorituspaineissa että "hmm nyt jos menen ulos niin sitten tulee iltapäivällä kiire suorittaa normohommat" noin esimerkin omaisesti.
Sunnuntai päättynee suupieltenvääntelyharjoituksiin joten tästä tuli ihan hyvä sunnuntai taas.
sunnuntai on ihan kiva päivä etenkin jos on pien krapula muttei liian kova kuva ei liity. tuli vastaan kuvahaussa kun hain jotain ihan muuta
>>596024 >tuli vastaan kuvahaussa kun hain jotain ihan muuta niinpä niin
(194.93 KB 541x335 elwood.png)

Kylläpä ahistaa taas vaikkei pitäis
>>596037 Ei koskaan pitäis.
>>596038 Sepäs se
>>596037 Itteäkin vähän vaikka tänään ei ollut mitään ihmeellistä. Mutta kai se oli se että se tekeminen mitä oli, oli vähän plääh.
>>596043 Mm, iltapäivän slumppi tais iskeä vähän kovempaa tänään, nyt alkanu helpottamaan
miksköhän sunnuntait on aina enemmän tai vähemmän just tämmösiä? joo tiedän, vuosien ehdollistuminen, vaan ihmeen hankalaa se on rationalisoida ettei ne eroa muista päivistä työttömällä. telkustakin tulee pelkkää paskaa, vaikken katso sitä muutenkaan. no POHin katson, joka sattumoisin tulee tänään
>>596401 Itellä on tänä vuonna sunnyndayt helpottaneet, viime vuonna oli yhtä helvettiä aina. Mikä on POH?
>>596402 Pitääkö Olla Huolissaan, juontajana iki-ihana Jenni Pääskysaari. Ite kyllä fanitan Heikkilää, hauska mutta samastuttavasti ujo.


Forms
Delete
Report
Quick Reply