[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/art/ - Taide

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana
(Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 128155323754.gif (7,48 KB, 355x338, 128155323754.gif) ImgOps Google iqdb

 No.11277

Oletan että täältä löytyy kykeneviä piirtäjiä. Minulla olisikin teille yksi pyyntö. Minulla on nyt kolme tatuointi-ideaa, joista kaksi on tullut unistani. Kolmas on postaamani banksyn teos. Ongelmana vain on etten osaa itse paskaakaan piirtää, joten näitä ideoitani on vaikea saada kuvaksi tatuoijalle. Pystyisittekö siis piirtäjänyymit koittaa toteuttaa näitä ideoitani kuvailuni mukaan?

 No.11278

Kuvailehan niin katsotaan

 No.11279

>>11278
ok. laitetaan vaikka ensin tämä uudempi idea.

Unessani oli kohtaus, jossa ihmisiä käveli rinteessä olevaa katua ylöspäin jalkakäytävällä ja olin siinä itsekin. Mäki oli aika jyrkkä(30-45astetta). Ylöspäin mentäessä kadun oikealla puolella oli kerrostaloja, joissa oli isoista kivistä tehdyt sokkelit. Talot olivat hienompia ja vanhempia kuin nykyiset perus betonilaatikot(ei ole niin tarkkaa talojen kanssa, kunhan tyyli on suunnilleen). Vasemmalla puolen katua oli metsää(lähinnä havupuita). Hieman ylempänä mäkeä onkin sitten hieman erikoisempi näky. Siellä on hieman nallekarhun näköisiä iloisia karhunpentuja pyöräilemässä pienillä pyörillä mäkeä alas samalla jalkakäytävällä, kuin ihmiset. Siis oikealla(talojen) puolella. Toisella puolella tietä ei ole jalkakäytävää. Karhuja oli 5-7, en muista tarkkaan. Osalla karhuista oli päässään rusetti, yhdellä oli korkea silinterihattu ja monokkeli, parilla knallit ja sitten oli jotain muita hattuja, joita en muista(voit keksiä itse). En muista oliko tiellä autoja, laita niitä oman harkinnan mukaan. Kuitenkin korkeintaan kaksi. Ihmisiä käveli ainoastaan mäkeä ylös ja heitä oli n. 6.

Tämän paikasta en ole aivan varma vielä, mutta koska kuva on kapea ja enemmänkin korkea, vaihtoehtoina ovat lähinnä käsivarsi, jalka tai kylki.

Kysyä voi jos on jotain epäselvää tai muuten vain kysyttävää.

 No.11280

>>11279
Niin ja yksi ihmisistä näytti joltain bisnesmieheltä. Hänellä oli päällään puku ja kädessä joku salkku. Muista ihmisistä ei ole oikein muistikuvia.

 No.11281

Vain idiootit tekevät työtä ilmaiseksi, varsinkin tällaista mistä yleensä maksetaan.

 No.11284

>>11281
Olkaamme siis idiootteja ja autetaan toisiamme ilmaiseksi. Sinä autat minua jossakin, minä autan jotain toista jossakin ja joku muu auttaa sinua jossakin. Kaikki voittavat.

 No.11297

Voinhan mä tietysti pienen palkkionkin antaa parhaalle kuvalle, mutta koska olen köyhä nyymi, niin mitään suurta ei ole tulossa. Muutenkaan en tykkää antaa rahaa, jos pyydän apua jossain. Mieluummin sitte autan vastaavasti jossain tai jotain muuta. Rahaa ei ole, mutta aikaa ja auttavaisuutta kyllä löytyy.

 No.11323

Tässä tylsistynyt piirtäjänyymi, joka mielellään auttaisi, ja jonka mielestä oman tuherruksen saaminen toisen iholle on parempi palkkio kuin raha.
Tuo >>11279 on kuitenkin aika hutera kuvaus. Vaikket piirtää osaakkaan, niin saisitko itse aikaan ihan miten huonoa tahansa tikku-ukkotuherrusta laajentamaan käsitystä?

 No.11329

Mene vaan suoraan tatuoijalle ideoidesi kanssa, osaava tatuoija kyllä suunnittelee tatuoinnin sinulle.

 No.11334

>>11323
onhan se vähän huteralla pohjalla, vaikea siitä on saadakaan tarkempaa, kun on unesta kyse. koitan saada aikaan jonkun tuherruksen.

 No.11335

File: 128172867246.png (21,8 KB, 300x600, 128172867246.png) ImgOps Google iqdb

Tässä on nyt aluksi ylhäältä päin katsottuna. Koska en osaa alkuunkaan piirtää mitään perspektiivejä niin on vähän vaikea piirtää sitä hakemaani kuvakulmaa. Teen vielä toisen, joka on sivusta katsottuna.

Kuvassa punainen pallo on katsoja, eli minä. Kuva pitäisi siis saada jotenkin katsojan silmistä.
Sininen pallo on bisnesmies.
Vihreät pallot ovat muita ihmisiä, joiden ulkomuodosta minulla ei ole juuri muistikuvia. Piirtäjä voi siis käyttää niihin omaa näkemystään.
Vaaleanpunaiset/purppurat pitkulat ovat rusettipäisiä, ilmeisesti tyttökarhuja.
Vaaleansiniset ovat poikakarhuja, joista alimmaisella oli silinteri ja monokkeli.

 No.11336

File: 128172985191.png (50,92 KB, 800x600, 128172985191.png) ImgOps Google iqdb

Tässä sivusta. Mäki ei ehkä ollutkaan ihan niin jyrkkä mitä aluksi kuvailin. Lähempänä tuota kuvan astemäärää. Keltaiset viivat kuvaavat hieman katsojan katseen kohdistusta.

 No.11337

>>11335
tässä tuli ehkä vähän hätäsesti ja ajattelematta piirrettyä. katsoja on siis enemmän vasemmalla ja bisnesmies ja tämän lähellä oleva toinen ihminen ovat lähempänä taloa. Eihän katsoja muuten näkisi mitään heidän takaansa.

 No.11338

>>11336
Huomautan vielä että ihmiset kävelevät, eivät seiso paikallaan. Ylin ihminen taisi vähän ihmetellen katsoa taaksepäin karhujen suuntaan ja muut ihmiset ovat kävellessään siirtyneet vähän sivuun, jotta karhut pääsevät ohi. Voivat olla myös vähän säikähtäneitä/yllättyneitä, kun karhut tulivat vauhdilla mäkeen.

 No.11349

Tehkää vaikka aluksi jotain luonnoksia, niin voin sitten kertoa vaikuttaako oikeanlaiselta.
>>11323
>Tässä tylsistynyt piirtäjänyymi, joka mielellään auttaisi, ja jonka mielestä oman tuherruksen saaminen toisen iholle on parempi palkkio kuin raha.
Ajattelinkin, että monen mielestä asia voisi olla näin. Oman puumerkkinsäkin voi laittaa kuvaan. Ihan mielelläni otan senkin ihooni. Pitäähän taiteilijan saada propsit kuvastaan.

 No.11360

Kai tajuat, että tuo ideasi on tatuoinniksi erittäin hankala ja hyvinkin onnistuessaan luultavasti typerän näköinen ja sekava. Lisäksi noin monella yksityiskohdalla ja eri elementillä koko selän kattava tatuointi olisi mielestäni ainut järkevä toteutuskoko.
Pakko vielä sanoa, että yleisesti vituttaa tuollainen vaativien kuvien ilmaiseksi ruinaaminen, koska näitä ruinaajiahan riittää. Hyvälle ystävälle voisi tatuinnin ilmaiseksi suunnitellakkin, mutta tuntemattomalle henkilölle/puolitutulle noin monimutkaisen kuvan suunnittelusta pyytäisin jo satoja euroja.
Tuntuu että jostain syystä juuri graafisen suunnittelun parissa "asiakkaat" koittavat aina päästä mahdollisimman vähällä, ikäänkuin se ei olisi oikeaa työtä.
"-Käykö jos maksan säkillisellä perunoita tuon 50-tunnin työn?
-Tottahan toki, pussillinen perunoita on sama asia kuin 3000 euroa!"

Mutta jos joku haluaa ilmaiseksi työn duunata, niin mikäs siinä. Mielenkiinnolla odotan työn tuloksia.

 No.11361

File: 128182350462.png (34,83 KB, 640x400, 128182350462.png) ImgOps Google iqdb

Väänsin nopeasti perspektiivi luonnoksen aloituspostaajan antaman kuvauksen pohjalta. En alkanut piirtämään nalleja tai ihmisiä, koska en ole kovin hyvä mallintamaan eläviä otuksia. Varsinkaan sellasia jotka tekevät jotain luonnollisesta liikkumisestaan poikkeavaa. siis ne karhut pyöräilemässä. Minulla ei myöskään ollut piirtopöytää käytössä joten en lähtenyt yrittämään mitään liian ihmeellistä tuohon.

En usko että saat näin usealla yksityiskohdalla varustettua kuvaa mahdutettua ihollesi, siten että se vielä näyttäisi hyvältä. Voimmehan toki piirtää tästä yhdessä taidekuvan vaikka tämä ei iholle koskaan päätyisikään. Olkaa hyvät ja jatkakaa luonnostani. Kannattaa skaalata sitä suuremmaksi (tai aloittaa alusta), jotta voitte työskennellä enemmän yksityiskohtien kanssa.

Olisin tyytyväinen, jos kertoisitte minulle kuinka epäonnistuin/onnistuin tämän perspektiivi harjoitteen kanssa.

Miten olisi jos vaikka tatuoisit sivulta kuvatun kuvan pyräilevästä nallesta, ilman taustaa?
Esittele toki myös se toinen unesi. Unet on jänniä.

 No.11363

>>11361
Tuosta kuvasta ei kyllä tule minkäänlaista käsitystä mäestä. Niinkin jyrkkä mäki kuin 40 astetta pitäisi näkyä jo todella radikaalisti, tuo nyt näyttää tavalliselta tasaiselta kadulta.

 No.11369

>>11360
Kyse nyt ei kuitenkaan ole siitä, että olisin pihi, vaan siitä ettei minulla yksinkertaisesti ole varaa maksaa 3000€ yhtään mistään. Elämiseen jää kuukaudessa noin 140€, joten saan kitsastella jo niiden perunoidenkin kanssa. Ainoa keino saada se kuva, on nöyrästi pyytää.
Ja niinkuin täällä jo tuli ilmi, harrastaja tekee sen mielellään ilmaiseksi.

 No.11370

>>11361
Jos nyt kerron hieman mikä tässä kuvassa ainakin kusee. Katsojaa ei ole otettu huomioon. Tämä on siis aivan väärästä kuvakulmasta. Katsoja on tuolla jalkakäytävällä kuvan alalaidassa. Jalkakäytävä ei myöskään ole tuollainen. Kiveys ei siis kata koko käytävää vain ainoastaan reunan, joka erottaa sen autotiestä. Kyseessä on siis asfaltoitu jalkakäytävä ja tie.

Kuva ei mielellään saisi olla noin leveä. Siinä ei tarvitse näkyä tasan kaikkea kuvailemaani, sillä kuvaukseni käsittää hieman suuremman alueen, kuin itse kuva, jotta piirtäjä saa paremman kuvan alueesta. Esim. tuolla metsällä nyt ei periaatteessa ole mitään tärkeyttä esiintyä kuvassa, mutta koska se unessani oli siinä, ajattelin siitä mainita.

 No.11377

>>11369
Kysehhän ei ole siitä onko sinulla varaa tai ei, saati piheydestä. Et luultavasti autokaupastakaan saa autoa viidellä tonnilla, jos sinulla ei ole varaa 50 000euroa maksavaan autoon.

 No.11380

File: 12818960453.jpg (686,12 KB, 1248x1024, 12818960453.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Toisaalta AP ei ole pyytämässä ammattimaista kuvitusta ammattilaiselta, niin eipä tuossa pyytämisessä mitään väärää ole. Kannattaa myös AP:n pitäytyä siinä varauksessa, että läheskään ammattimaista jälkeä et tule konseptiisi saamaan.

Oli sen verran mielenkiintoinen tuo miljöön kuvaus, että tekaisin siitä oman version huvikseni. Se on aika tyyllitelty, joten voi olla ettei siitä ole mitään hyötyä. Voihan sen päälle ainakin ruveta joku halukas maalailemaan, perspektiivin pitäisi siinä ainakin olla suht kohdillaan.

 No.11383

>>11279
Voin suoraan sanoa, että ideoistasi/visiostasi pitää karsia vähintään puolet pois että kuvasta voisi tulla tatuointina millään tavalla toimiva, ja silloinkin sen pitäisi olla lähes koko selän kokoinen. Ja juttujesi perusteella olet persaukinen, ja tuollainen tatuointi maksaa helposti monta tuhatta euroa, ellei naapurin amis-masa tee sitä sinulle ilmaiseksi olohuoneessaan, jota en todellakaan suosittele koska se menee takuuvarmasti vituiksi.

Ja sitäpaitsi, voit mennä suoraan ammattitaitoisen tatuoijan luokse kertomaan ideasi ja hän kyllä suunnitelee kuvan sinulle, eikä sinun tarvitse täällä kuvalaudalla mitään vitun suunnitteluapua kysellä.

Lopuksi vielä: Keep it simple, stupid. Yksinkertainen tatuointi on aina onnistuneempi kuin sellainen, johon on väkisin ängetty kaikkea mahdollista unissa nähtyä paskaa. Usko huviksesi.

 No.11384

>>11380
Parempi kuin tuo minun aiemmin piirtämäni. Tosin talot olivat kuvauksessa erilaisia. ilmeisesti suurempia kerrostaloja joissa harmaita kiviä sokkelina. Metsän piti olla kuusi-, eikä hmm... mänty(?)metsä. Mielestäni tuo erittäin hyvä pohja, vai mitä alkuperäinen uneksija on mieltä?

Katsoja on viekläkin väärässä kohdassa. Toisaalta se on ehkä jopa parempi, koska näin saamme enemmän nalleille ja ihmisille alaa kuvasta.

 No.11392

Mielestäni univisiosi sopisi paremmin julisteeksi tai taustakuvaksi kuin tatuoinniksi. Tatuoinnin olisi hyvä olla graafinen ja selkeä, ja noin iso ja yksityiskohtainen kohtaus-tatuointi sopisi lähinnä selkään, kuten on todettu, sekä maksaisi todella paljon.

Kuten monet muut, suosittelen, että hakeudut ammattitaitoisen tatuoijan pakeille, he osaavat neuvoa myös siinä mikä toimii tatuointina ja mikä ei, ja pieni konsultointikäynti ei maksa mitään. Mahdollisesti tatuoija voi myös suunitella kuvan.

Mielestäni tatuointina tuo banksyn kuva toimisi unimaisemia paremmin. Sen voit myös joko printata (etsi paras versio netistä) tai etsiä jostain kirjasta tms malliksi ja viedä tatuoijalle.

 No.11394

>>11377
Oho.. en huomannutkaan että kävelin Apple-myymälään.
>>11383
simppelinä pito taitaa olla enemmän piirtäjän homma. annoin vain kuvailun unesta, en kuvasta. millään muulla ei periaatteessa ole väliä, kunhan siinä on ne karhut ja ihmiset jalkakäytävällä mäessä. esim. tuon banksyn taideteoksen tyylinen jälki olisi aika optimaalinen tällekin tatuoinnille, eli tavallaan sarjakuvamainen. yksinkertainen eikä värejä juuri tarvitse olla.
>>11380
tämä on jo siis liian valokuvamainen. perspektiivi on kuitenkin suht oikea.
jalkakäytävä oli hieman kapeampi.
>>11384
talot tosiaan olivat suurehkoja kerrostaloja. niiden tyylillä ei ole niin suurta merkitystä. talot siis olivat vanhoja ja tyylikkäitä. mutta ei niistäkään kovin paljon tulisi kuvassa näkyä, koska ne eivät ole millään tavalla pääosassa. kunhan tulee ilmi että siinä on niitä taloja. metsästä en sanonut muuta kuin että siellä on lähinnä havupuita(kuusi ja mänty, enemmän mäntyjä), mutta silläkään ei ole suurta merkitystä. metsänkin voi jättää kokonaan pois, sillä se tuntuu tekevän kuvasta liian leveän.
>>11392
Varmasti olisi ainakin helpompi tehdä ihan tavalliseksi kuvaksi, mutta tarkoitus nyt on ainakin yrittää saada jotain aikaan.

Pidän nyt tätä projektia yllä täällä, niin saavat tylsistyneet piirtäjänyymitkin jotain tekemistä. Jos tästä ei tule yhtään mitään, niin ehkä sitten menen tatuoijan luo kehittelemään kuvaa. Halusin nyt kuitenkin antaa nyymeille mahdollisuuden saada piirtämänsä kuva ihooni. Eihän sitä tiedä, vaikka piirtäjä saisi ihan oikeitakin töitä tatuointisuunnittelijana, kun menen kuvan kanssa tatuoijalle. Olen kuullut juttuja, että joillekin on tarjottu jotain freelance hommia, kun ovat menneet oman kuvan kanssa sinne.

 No.11398

>>11394
>Eihän sitä tiedä, vaikka piirtäjä saisi ihan oikeitakin töitä tatuointisuunnittelijana, kun menen kuvan kanssa tatuoijalle. Olen kuullut juttuja, että joillekin on tarjottu jotain freelance hommia, kun ovat menneet oman kuvan kanssa sinne.

Ahahaha fat chance!

 No.11403

Itse kun osaan piirtää, pitäisi olla suunnittelemassa tatuointeja vittu ihan kaikille. Kysyisivät siltä tatuoijalta perkele. Ottaa päähän.

 No.11405

>>11403
Niin totta.

 No.11409

Tekisi mieli ottaa joku vitun ruma kuva kuvastamaan tätä masennusta ja vitutusta elämää kohtaan. Johonkin suht näkyville että muut närkästyisivät.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]