[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/art/ - Taide

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 127923492912.gif (47,05 KB, 500x345, 127923492912.gif) ImgOps Google iqdb

 No.10416

En tiennyt minne muuallekaan tätä postata elikkä haluaisin opetella painamaan ihan mustavalkoisia/kaksivärisiä bändipaitoja itselleni. En puolen tunnin googlettamisella löytänyt minkäänlaisia ohjeita mustalle kankaalle painamiseen.

Pyytäisin nyt anonyymeiltä ohjeita miten tämä tapahtuu, mitä tarvikkeita tarvitsen, kauanko menee, jne jne.

Kuva liittyy, siinä logo jonka haluaisin painaa paitaan.

 No.10417

File: 127923521161.jpg (10,32 KB, 250x274, 127923521161.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

ja tässä toinen

 No.10418

http://www.stencilpunks.org/

Ja tuolta sitten How to osioon.

Itse olen tulostanut piirtoheitinkalvolle ja siitä leikannut irti ja painanut valkoisella kangasvärillä, jota saa Tiimareista yms..

 No.10419

>>10418
Mitenkä noi kestää, jos oot ite tolla ohjeella tehny?

 No.10671

Siinäpä suomenkielinen ohjeistus vielä. http://koti.netplaza.fi/~avuoltee/t_se_itse/t-tutorial.html

Nuo painetut maalit kestävät pesua ihan hyvin, riippuu tietenkin vähän laadusta. Ne alkavat halkeilla nopeammin kuin kaupan paitojen maalit, mutta ne saa korjattua aika helposti pensselillä ja uudelleensilityksellä.

Itse käytän mieluummin kontaktimuovia kuin piirtoheitinkalvoa, siihen on toki vaikeampi jäljentää kuvansa (täytyy piirtää läpi peilikuvana sille paperipuolelle) ja sen kiinnittäminen on tarkkaa hommaa, mutta se myös pysyy paikallaan paljon varmemmin eli eliminoi kämmejä, joihin ainakin itse olen vähän taipuvainen, ja tekee maalausvaiheesta itsestään paljon helpomman. Lisäksi sen avulla pääsee eroon noista reikien kohdalle tulevista kiinnikeosista (tarkemmin: jätä kiinnike, laita pari teippiä muihin kohtiin, leikkaa kiinnike irti, poista teipit kun olet kiinnittänyt kalvon paitaan). Kyllähän niiden jättämä tyhjä kohta maalataan umpeen, mutta se jää vähän rumaksi.

Nuo sinun kuvasi tuskin onnistuvat tällä tekniikalla, ne ovat niin monimutkaisia ja yksityiskohtaisia. Ja vaikka ne teoriassa voisivatkin onnistua, se vaatisi valtavasti työtä ja aikaa, ja luultavasti repisit pääsi irti jossain vaiheessa. Kannattaa vähintäänkin aloittaa jostain vähän yksinkertaisemmasta.

 No.10677

Purkin kyljessä on maininta, jos sillä voi painaa tummalle kankaalle. Myyjät osaavat varmasti auttaa.
Tosiaan paksu kerros maalia alkaa helposti hilseillä ja rapistua. Eli ei tarvitse liioitella värin määrän kanssa.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]