[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana
(Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1322662324945.png (51,32 KB, 143x142, 1322662324945.png)

 No.8484

Olen varma että elän samaanaikaan tulevaisuudessa kuin nykyisyydessä. Ajan rakenne on siis muuttunut.

Hyvä esimerkki tapahtumista eilen. Nostelin astioita tiskikoneesta astiakaappiin ja käännyin takaisin tiskikoneellepäin. Samassa pyörähdin ympäri kuin taikaiskusta ja nappasin tuopin kahvasta kouraani vain muutama sentti ennen kivitasoa.

Tai sitten toinen hetki. Ajelin autolla eräs aamu siinä seitsemän aikoihin ja oli pimeää. Ajoin valtatiellä 60km/h vauhtia ja päätin pysähtyä vastaamaan puhelimeen ja juomaan sumpit. Kurvasin bussipysäkille ja samassa huomasin että keskellä tietä seisoi joku känniläinen jota en siis huomannut ennen pysähdystä. Ilman yhtäkkistä pysähdystä olisin täräyttänyt suoraan sitä päin.

Olen siis varma että minua ohjailee ylempi taho tai minä itse toisesta ulottuvuudesta, Muilla samoja fiiliksiä?

 No.8485

File: 1322662742446.gif (1,83 MB, 198x198, 1322662742446.gif) ImgOps Google iqdb

Olen itsekkin huomannut viimeaikoina selviä muutoksia ajan rakenteessa… pelottaa..

 No.8495

Neljäs ulottuvuus ei olekaan aika vaan pimeä aine joka välillä käy kolmannen ulottuvuuden läpi. Viides ulottuvuus onkin skaala mutta en mene kertomaan siitä enempää, aika vääristi muistiani.

 No.8496

>>8495
Tämä selvä!

Eilen koin näitä tuntemuksia taas. Se tapahtui selkounessa. Nukun yleensä ilman foliohattua ja tälläkertaa joku pääsi pääni sisään. Siirryin seuraavaan ulottuvuuteen, siihen ulottuvuuteen jossa olen edellä. Puin vaatteet, söin aamiaisen ja hyppäsin autoon, ajoin töihin ja sitten havahduin sängyssäni. Olisi pitänyt jo olla töissä ja kiireenvilkkaa tein aamutoimet, hyppäsin autoon ja matkalla mietin miksi kaikki on kauhean tuttua. Sitten muistin, tein tämän jo aiemmin "unessani" joka olikin ollut minä toisessa ulottuvuudessa. Tapahtuiko tässä baradogsi vai olenko jo valtion hallinnassa?
T: AP

 No.8500

>>8496
>>8484
Skitsofrenia aluillaan. Noin se alkoi minullakin. Eikä siitä pääse takaisin enää. Aluksi ihmetteli, että onko jokin omituinen tapahtuma todellisuutta vai jotain aivojen muodostamaa harhaa, nykyään en enää huomaa eroa. Eikä oikeastaan kinosta huomata. Uusi todellisuuteni on monin paikoin mielenkiintoisempi kuin se entinen.

 No.8513

>>8500
Älä AP ota liian vakavasti tuota viestiä. Haluaa vain pelotella, luultavasti jonkun tahon kätyri jonka tehtävänä ujuttautua foorumeille ja saada sinut hajoamaan. Ehkä myös muitakin. Tietänette jutun..
Paljastin sinut haa!
Ja niin, olen ikävä kyllä vielä vakavissani.

 No.8517

>>8500

no mitä vittua minä siis en voi parantua koskaan koska koen päivän pahimmat asiat 2 kertaa… tuntuu pahalta

 No.8518

>>8517
Vittu AP. Etkö tajua että "skitsofrenia" on hyvä tapa pelotella sunlaisia ihmisiä jotka kokee tän maailman eri tavalla. En sano että "skitsofrenia on länkkärilääketieteen keksimä valhe vain sinunlaisia pelotellakseen", vaan että sulla ei ole noiden omien juttujes takia, eikä edes siihen lisättynä tän laudan takia syytä pelätä skitsofreniaa tai sen kaltaisia sairauksia. Sulle saatetaan mys lääkärissä todeta kys. sairaus yleensä virheellisten tai ainakin liian löysien perusteiden valossa. Saattaa olla että omalla käytökselläsi vaikutat asiaan aika paljonkin, kun nyt kuumottelet ja mietit asiaa tästä valosta. Siis siinä valossa että "ei helvetti mulla on nyt skitsofrenia, i am lunatic"

Stay hard. Ei kaikki hullu oo hullua.
t: >>8513

 No.8521

>>8517
Tämä on leikkiAP.
Ei tässä vielä ole kirvestä kaivoon heitetty, jatkan harjoituksia ja avaruuskulttuuriin perehtymistä entiseen malliin :)
T: APPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]