[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

File: 127941067645.jpg (24,03 KB, 575x456, 127941067645.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.7037[Vastaa]

>7037
15 postausta ja Yksi kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.7173


 No.7174


 No.7183

seiten yks kasi kolFile: 1354335512421.jpg (5,99 KB, 680x510, 1354335512421.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.8729[Vastaa]

Nähkää, että se, mitä teissä itsessänne näette, ei näy sellaisessa muodossa muille, vaan, jos mahdollista, ne jotka teitä tarkkailevat, katsovat sitä täysin eri silmin. Itseasiassa ei riitä, että he katsovat eri silmin, sillä se, jota he katsovat, on myös eri, sillä miten mikään entiteetti voi valoenergian mukana, illuusiona, siirryttyään enää olla sama toisen silmille.

Tämä on siis meidän olemattomuutemme perusta: emme me muille ole, niinkuin itsellemme, vaan pelkkä aistiharha, asia, henkilö, olento, jota ei enää ole siinä muodossa, jossa toisen silmät - joita ei myöskään meille ole olemassa samasta syystä kuin ei meitä toisen silmille, joita ei välttämättä ole olemassa muutoin kuin harhakuvissamme, joita ei välttämättä ole olemassa edes meidän mielissämme muutoin kuin muistikuvana, joka sekin pian katoaa - meidät luulevat näkevänsä.

Jos siis emme pysty peilaamaan itseämme tai toisiamme muiden kautta, sillä kumpikaan osapuoli ei ole toisilleen kuin harha, emme voi - eikä meidän myöskään pidä - pitää itseämme yhteisön, siis yhteiskunnan, esimerkiksi valtion tai kansan, osana. Voimmeko silloin pitää itseämme itsenämmekään? Oman itseyden havainnointi ei juuri poikkea toisten havainnoinnista. Siinä missä muut ovat, niinkuin jo todettiin, vain siirtyvän valoenergian luoma illuusio, olemme mekin vain hatara käsitys itsestämme. Sillä millä muulla kuin aisteillamme luomme itsellemme kuvan olemassaolostamme? Tunnen ruumiini, näen raajani, syvällä sisimmässäni - niin luulen - ymmärrän kokonaisuuden, mutta se on vain aistihavaintojen karnevaali, harhakuvien tehdas, joka ei vielä pysty varmaksi todistamaan minua itselleni.

Näin meille jää pelkkiä kysymyksiä, sellaisia joihin haluamme, ehkä myös voimme löytää vastaukset sekä niitä, joita emme edes vielä osaa kysyä.
4 postausta jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.8734

>>8730
Siirrymme jatkamaan pohdiskelua. Mikä sinä olet sanomaan, mihin olet syntynyt. Et näe ympäröivää maailmaa täysin vailla ennakkoluuloja ja oletuksia, jotka estävät sinua luomasta täysin oikeaa kuvaa kaikkeudesta ja itseydestäsi. Minuutesi on saattanut, vaikket sitä tajua, syntyä olemattomuuteen, ainakin siinä mielessä, miten olemattomuuden käsitämme - siis olevaisuuden vastakohtana, fyysisen maailman rajat taakseen jättäneenä, vai sanoisinko fyysisen maailman rajoja edestään löytämättöneenä - ja sellaiset voimat, joita taioiksi kutsut, ovat sinua aikuistumisen kamppailussa, siinä raadollisessa nuoruuden hylkääjän matkassa auttaneet.

Ehkä se olet sinä - jos sinua on - sinäkin, joka olet luonut mielessäsi - tai aivoissasi, niinkuin sanoit, ymmärtämättä että aivot ovat vain elin, ei mieli, eikä niistä voi tulla mitään henkistä tai hyvää, sillä ne - jos ovat olemassa - ovatkin vain ruumiisi osa, surkea elin, jolla yrität saada aikaan sen, mikä pitäisi hengessä tuottaa - oman todellisuutesi, jonka ei välttämättä muille ole. Onko se edes sinulle? Kuka minä olen sitä kysymään, ajattelet, mutta minä - jos olen minä - ajattelen: kuka sinä olet siihen vastaamaan, sinä, vain yksi pieni hahmon todellisuuden harhassa, sinä, jonka olemassaoloa ei tarvi - jos voikaan - kyseenalaistaa, sillä se kyseenalaistuu itse itsessään niin kauan, kuin se heijastuu fyysisen todellisuuden rajoitteista.

 No.8735

File: 1354401984358.jpg (497,27 KB, 850x990, 1354401984358.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>8734
Rajua ymmärtämisen antoa nyymiseni. Olemattomuudella tarkoitan tyhjää huonetta jota ei ole edes olemassa. Siis pelkkää painovoimattomuutta ja valkoista jokapuolella. Näissä olosuhteissa fyysisesti ja henkisesti olemassa oleva ihminen ei selviydy ilman mitään ihmeitä. Se kiehtoo millainen olento sieltä huoneesta poistuisi tähän meidän olemassa olevaan fyysiseen maailmaan kun ei ole päässyt peilailemaan tai peilaantumaan ympäristön ja muiden ihmisten parissa. Ja se tarpeeton elin eli aivot luovat tuossa virityksettömässä huoneessa oman todellisuutensa, visuaalisesti sekä auditorisesti. Oikeastaan kaikilla ja kaikille aisteille.

Tottakai kaikilla on oma "todellisuutensa" sillä vain he itse voivat päättää mitä pitävät oikeana ja totena. Olen ehkä merkityksetön muille mutta miksi minun pitäisi välittää siitä koska he ovat sitä samaa minulle. Me itse voimme luoda merkityksen itsellemme jos mielemme sitä vaatii pysyäkseen elossa. Tottahan se on että ensimmäinen postaukseni tähän lankaan peilaa kuvan minusta joka ei ole oikeasti kuva sisäisestä itsestäni. Pistää vaan vituttamaan kun pitää lukea tekstiä niinkuin se olisi kirjoitettu eri aikakausilla.

 No.8742

>>8735
Tyhjyys on, toisin kuin olet käsittänyt, olemassaolon muoto. Painovoimakaan ei johdu huoneessa itsessään olevasta materiasta - oli se sitten siellä tai ei - vaan huoneen ulkopuolinen todellisuus luo tämän ilmiön - tai ainakin saa meidät kokemaan sen - huoneeseen.

Valkoinenkin, tyhjyyden vertauskuvana, on huonosti sanottu, sillä valkoisuuskin on valoa, siis energiaa joka tulee jostain ja päätyy silmäämme vain jatkaakseen matkaa sieltä aivojemme kautta tietoisuuteemme, joka sitten luo ymmärrykseemme näyn valkoisuudesta missä muodossa ikinä haluaakaan. Valkoisuus - niin hölmöltä kuin se kuulostaakin - on hyvin suhteellista, sillä valkoisuus riippuu valon määrästä. Ymmärrätkös, jos huoneessasi on valkoiset seinät, mutta laitat valot pois päältä, muuttuvat seinätkin mustiksi, vaikka todellista muutosta ei seinissä tapahdukaan. Seinä on yhtä valkoinen olivat valot päällä tai eivät, mutta valkoisuuskäsitys on kiinne meidän aistihavaintojemme perusteella luomastamme ympäristön kuvasta. Kaikki, mitä ympärillämme luulemme olevan, on täten vain illuusio, sillä näemme kyllä seinän, mutta emme tiedä siitä kuin sen mitä valo tuo silmiimme mielemme ymmärrettäväksi, voimme kyllä koskea seinään, mutta emme voi näinkään tietää seinästä kuin sen mitä hermostomme tuo aivojemme tunnettavaksi.File: 1353256308682.jpg (361,52 KB, 1500x845, 1353256308682.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.8700[Vastaa]

Muutama tunti sitten minulle tapahtui jotain paranormaalia. Olin WC:ssä, ovi lukossa. Olin juuri poistumassa sieltä käsipesun kautta, kun lukko alkoi hitaasti kääntyä (se punavalkoinen kiekko alkoi muuttua valkoiseksi). Kuittasin sen sillä että jollain on taas todella hauskaa takavuosien vessantiirikointikikalla.

Vasta nyt, käytyäni uudelleen vessassa tajusin että eihän se nyt vittu ole mahdollista, kun asun yksin. Mitä helvettiä?!
6 postausta ja Yksi kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.8707

>>8705
Ovi ei pysy kiinni ellei väännä lukosta, niin tulee yleensä pistettyä loppuun asti lukkoon vaikka ei tarvitsisi. Pitäisi rasvoa joskus…

 No.8708

apllzas
on meedio komerossa ja ymmätrrryskissan on tiirikka mustalaisen kello on olohuoneessa xanor viin jalyyricckka isdpåaåd on jo täällä

 No.8721

>>8700
Ilmeesi kun itselläsi on yliluonnollisia kykyjä ja ajattelemalla vessata poistumista käsienpesun jälkeen avasit oven pelkästään sitä ajattelemalla.File: 1353339261439.png (15,96 KB, 404x725, 1353339261439.png) ImgOps Google iqdb

 No.8718[Vastaa]

Tervehdys Mestarit!

Kiedomme jokaisen teistä hoivaavaan energiaan ja itsensä voimaannuttamisen kenttään, sillä jokainen teistä on todella mestari ylösnousemuspolullaan. Tarkoituksemme on antaa teille inspiraatiota ja selkeyttä, mutta aina vaaditaan, että te, pyhänä ja täysivaltaisena olentona, käytätte erottelukykyä tässä ja kaikissa kanavoiduissa viesteissä.

Aloitamme tämän viestin vuodesta 2013, erittäin merkittävästä vuodesta, puhumalla pelosta, jota joillakin teistä ehkä vielä on. Kerromme ensin teille, että planeetan ylösnousemus todella tapahtuu. Te olette tehneet sen, mutta haluamme selkeyttää, että on tapahtunut maaplaneetan valmistuminen, laajentuminen 12 ulottuvuuteen.

Pitkä kalenteri

Monet Maya-tutkijanne ovat pyrkineet ymmärtämään, mitä pitkän kalenterin päivämäärä 21.12.2012 merkitsee. He ovat kyseenalaistaneet, ovatko sitä kirjoittaneet lainkaan Mayat, vai heidän "tähtikansajumalansa". Jotkut olivat huolissaan, että se merkitsisi loppumullistusta planeetalle. Toiset tunsivat sen kenties merkitsevän "tähtijumalien paluun" päivämäärää, kuten vihjataan joissain säilyneissä Maya-teksteissä.

Kerromme teille, että ylösnousemus on uusi alku. Ja vuonna 2013 maapallo on siinä uudessa "formaatissa", mikä sallii ennustetun "paluun". Mutta paljon puhuttua kontaktia ei tapahdu sillä 3D-tavalla, kuin saatatte ajatella. Sen sijaan kyse on ihmisten kyvystä kohota selväjärkisesti, ylösnousta tietoisesti korkeampiin ulottuvuuksiin. Näin kontakti tapahtuu. Se ei ole enää planeetta, missä hyväntahtoisten opettajien on ilmennyttävä fyysisesti 3D:hen auttaakseen. Uusi maa kantaa nyt kristalliverkon avulla matriisia, mikä mahdollistaa ihmisten olemisen tietoisempia todellisesta luonteestaan moniulotteisuudessa. Se tapahtuu. Ja näin teistä tulee tietoinen siitä tosiasiasta, että te olette niitä, joita olette odottaneet!!!

Kaikki aikanaan

Se vie vielä muutaman vuoden, mutta se alkaa 2013.
Postaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.

 No.8719

Kylä kuumottaa

 No.8720

Jaahas no kiitos näistä tiedoista.File: 128126132282.jpg (25,88 KB, 460x338, 128126132282.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.7602[Vastaa]

Mistä voin olla varma, että olemassa oloni on todellista? Olen jo pitemmän aikaa miettinyt, että onko tämä kaikki pelkkää harhaa ja onko elämäni vain oman mielikuvituksen tuotos. Joskus 13-vuotiaana muistan kuinka yhtäkkiä keskellä päivää kotona silmissä pimeni ja kuulin vain kauhean kovaa ääntä, jonkin tapaista surinaa ja todella kovaa bassoa. Tämän jälkeen heräsin sängystä enkä muistanut tuota tapahtumaa kuin vasta reilu vuosi sitten. Olen alkanut tarkkailla ihmisiä ja yrittänyt selvittää mitä tämä kaikki edes on. En luota kehenkään, koska voi olla, että olen jonkinlainen tieteellinen koe. Ehkä ihmisen, ehkä jonkin muun. Lisäksi olen alkanut näkemään kadulla kävellessä ihmisiä, jotka kävelevät käsillään tai että kropassa on neljä jalkaa esimerkiksi. En usko, että edes olen, olen vain joku kuvitelma. Kaikki mitä näen on omaa mielikuvitusta. Ei ole mitään kauppoja, uskontoja jne. Tekin olette vain siellä, koska omassa päässäni tunnen itseni yksinäiseksi. Miettikää tekin sitä. Oletteko tekään oikeasti siellä. Jos olisin vaikka joku laboratorion koe, jonka mietä pystytään seuraamalla jollain tavalla ja olenkin oikeasti jossain pehmustetussa huoneessa ja vain kuvittelen, että elämä on ihan normaalia.
Ja kuva ei liity.

Mikä minä olen?
33 postausta ja 2 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.7849

Älkää huolehtiko, useimmat käyvät teini-iässään läpi tämän kyseenalaistamisviheen. Tälle katsantokannalle on nimikin: solipsismi. Kyllä se siitä.

 No.7908

Moni ihminen ajattelee, että muut ihmiset ovat vain hänen päänsä sisällä. Olemme todennäköisemmin kaikki jonkun "suuremman" pään sisällä. Elämällä ei ole merkitystä, mutta otan siitä irti minkä saan.

Ei mulla muuta, jatkakaa.

 No.8717

suosittelen ap.lle viinaa ei anna vastauksia mutta tavallaan antaa koska silloin ymmärtääsen mitä minäkin ymmmärrän mitä väliä sillä on onko tämä kuvitelmaa vai ei No.8713[Vastaa]

Illuminatin propagandaa. Kuunnelkaas pojat. Tämä on sitä feminististä vapaamuuraripaskaa.

"miehet huoria" ja sitä rataa. Tämä sotii perinteistä avioliittokäsitystä vastaan. Huomaatteko, huomaatteko? Meitä ohjaillaan!


File: 1352495993396.jpeg (5,67 KB, 185x159, 1352495993396.jpeg) ImgOps Google iqdb

 No.8692[Vastaa]

Kiinnostaisi saada lisää tietoa näistä bigfooteista

http://mysteerien-maailma.blogspot.fi/2012/11/alma.html

 No.8693

>Siperian Lumimies

Siperia on Venäjällä. Vodkaa siellä kanssa on, joten veikkaan ettei tuota lumimiestä ole selvinpäin keksitty.

 No.8712

tämä lauta kuumotti mutta nyt naurattaaFile: 1353249374790.jpg (80,57 KB, 500x374, 1353249374790.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.8699[Vastaa]

Miksi täällä on näin kuollutta? Eikö avaruuskulttuuri olekaan enää täällä?!


 No.7961[Vastaa]

KANAVOITTEKO?
7 postausta jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.8589

wespa oo kunnolla

 No.8595

>>8007
Vittu mitä paskaa. Kaikki me olemme jollain tasolla "egomme vankeja" et ole poikkeus, et tiedä mitään, ole hiljaa vitun pelle.

 No.8695

käy suihkussa ja ole oma egosi.File: 1323180398999.png (8,66 KB, 974x133, 1323180398999.png)

 No.8508[Vastaa]

7 postausta ja 2 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.8679

File: 1351496234361.jpg (24,37 KB, 258x258, 1351496234361.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

voiko joku tutkia mitä tämän takana on? kuva löytyy 7decemberin sivulta, yläpulella tämä teksti:
AGARTA CHRONICLES PART 4: World v3.0We are loading the new version. Companions be updated. Do not be analog in a digital world.


We save all of our ideas and will load after we die.

The biggest idea and dream is the peace. Peace all over the world.twitter: hemisferland

 No.8680

>>8679
>Companions find the color of the eye of the fraternity! hemisferland
Seuralaiset löytävät veljeyden silmien värin. Arjalaisnatsieugeniikkapaskaa siis.

 No.8683

>>8679
QR-koodi, jonka skannaamalla saa tämän: >>8680
Ei siis mitään muuta kuin samaa sekoilua kuin kaikki muukin teksti tuolla sivulla.Poista Viesti [ ]
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]